Klopt....quote:Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar vis is geen vega he
"250 ml natriumarme bouillon"quote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Aah ok ik twijfelde alquote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Nouja, nu loop ik wel elke keer gefrustreerd rond door downtown Rotterdam omdat jouw noodlebar er nog niet zitquote:Op zaterdag 21 april 2012 23:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen.quote:Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
quote:Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen.
Die horen uiteraard in een goede noodlebarquote:Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek.
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).quote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkigquote:Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed.![]()
Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen!![]()
![]()
![]()
![]()
(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarberquote:Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:
[..]
Die horen uiteraard in een goede noodlebarMet rabarber marinade
![]()
quote:Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:
[..]
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber(en een paar topinamboers)
That's it.quote:1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)
Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.
Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |