abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_110787033
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar vis is geen vega he ;)
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
pi_110787233
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:

[..]

Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
"250 ml natriumarme bouillon" :')
  woensdag 25 april 2012 @ 21:20:51 #243
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110787552
Ja, dat is ook best verdrietig ja, als je gezondheid het gebruik van zout niet toelaat, FkTwkGs2012.
Maar kun je daar nou echt niet overheen lezen?
pi_110787748
quote:
0s.gif Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:

[..]

Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!

2de is van een andere dag.
Aah ok ik twijfelde al ;)
2e gerecht zou ik wel willen eten. Glasmie vind ik tof :)
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  donderdag 26 april 2012 @ 17:36:03 #245
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110825060
mmm ossenworst!
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_110842077


Hmmmm Rozenwater madeleines O+
  donderdag 26 april 2012 @ 22:55:14 #248
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110842244
Ik bedenk me opeens, ik zal morgen of zo nog eens een foto maken van zo'n broodje en dan op een bordje leggen met een theedoek eronder en een decoratief theekopje wazig op de achtergrond. Kijken of ze erin trappen bij Foodgawker. _O-
pi_110846025
Goed plan. :D
pi_110854110
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 23:33 schreef RobinOok het volgende:

[..]

(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
Nouja, nu loop ik wel elke keer gefrustreerd rond door downtown Rotterdam omdat jouw noodlebar er nog niet zit :P
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:34:32 #251
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866673
Oh! :D :s)
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:40:51 #252
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110866958
Broodje Ossenworst 2.0
(met parmezaan en bieslook)


Broodje Ossenworst 2.0

Fotograferen ala Foodgawker viel me nogal tegen. Gaf het na 4 foto's eigenlijk meteen op. Dus dit is gewoon ouwe stijl, alleen met placemat & "theedoek" op de achtergrond. Mijn "vensterbankstudio" is niet geschikt voor zo'n foodgawker opstelling, waarbij je alles van boven en in de lengte fotografeert. Misschien later nog eens proberen.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobinOok op 27-04-2012 17:04:00 ]
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:43:54 #253
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110867101
En dan ook meteen maar Broodje Ossenworst 3.0
Een beetje over the top, hihi, maar errug lekker!
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.


Broodje Ossenworst 3.0

Ossenworst, okonomiyakisaus, parmezaanse kaas, bieslook, lente-ui. En peper en zout natuurlijk.
pi_110867231
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:43 schreef RobinOok het volgende:
Als ik een broodjeszaak had zou ik 'm zo verkopen.
Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
pi_110867399
quote:
14s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:46 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Doen! Dan kom ik iedere dag een broodje halen. :P
:(

Noodlebar!
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 16:53:02 #256
17103 PyTh
The Few, The Proud
pi_110867536
Robin Robin Robin.........al jouw creaties zien er altijd zo godsgruwelijk lekker uit....

Je zou een restaurantje moeten beginnen zodat er meer mensen echt daadwerkelijk van kunnen genieten ;)
For those involved, No explanation is necessary
For those who are not, No explanation is possible
pi_110867589
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:50 schreef Steven184 het volgende:

[..]

:(

Noodlebar!
Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
pi_110867848
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:53 schreef Bolkesteijn het volgende:

[..]

Beide. En dan ook lotusbroodjes met buikspek. :Y
Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~

Maare Robin, een noodlebar met de steun van de Fok! community. Dat moet goedkomen toch?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  vrijdag 27 april 2012 @ 17:03:24 #259
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110868004
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
pi_110868216
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Eens, al denk ik dat zo'n tent best levensvatbaar is in Rotterdam. Enkel is locatie hier wel verdomd belangrijker (Ik denk belangrijker dan bijvoorbeeld in Adam).
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_110868902
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 17:03 schreef RobinOok het volgende:
Ja, fusion is een vies woord, maar dat zou het toch wel gewoon worden ja. Van alles wat: noodles, zulke broodjes ja, die met buikspek ook, mijn rare fusion bitterballen op het terras, Japans biertje erbij, van die dingen. Geen fine dining, maar wel goed. :)

Och ja, dromen is leuk.
En nog leuker dat jullie blijkbaar met me meedromen! *O* *O* *O* *O*

(de steun van de Fok! community is heel leuk, Steven, maar ik ben bang dat dat toch niet genoeg zal zijn)
Noodles en gemarineerde buikspek en ik ben gelukkig O+
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110898865
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 april 2012 16:59 schreef Steven184 het volgende:

[..]

Die horen uiteraard in een goede noodlebar :) Met rabarber marinade :9~
Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
pi_110900376
Ik vind het echt een kunst als je met foto's iemand al kan laten watertanden, en dat lukt in dit topic altijd zo goed he _O-.
Baby darling doll face honey
pi_110902434
broodje 3.0 moet wel kunnen werken bij foodgawker!

Ik hou van royaal... maar welk broodje heb je gebruikt? Heb nu wel zin in een broodje.

.
Lijnen doen we na onze dood!
http://safranaargana.blogspot.com/
  zaterdag 28 april 2012 @ 17:58:51 #265
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110903423
Een simpel afbakbroodje. ;-)
pi_110904291
Dat broodje ziet er lekker uit. Het is dat ik geen rauw vlees eet, anders had ik het zo gemaakt/gekocht.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:14:36 #267
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910208
quote:
11s.gif Op zaterdag 28 april 2012 18:30 schreef Bortecinem het volgende:
Het is dat ik geen rauw vlees eet
Waarom niet?
pi_110910650
Ik heb een 'natuurlijke' afkeer tegen rood vlees. Zelfs medium/rare gebakken vlees krijg ik niet door mijn keel. Ik heb er verder geen 'juiste' verklaring voor. Lust het gewoon niet.
  zaterdag 28 april 2012 @ 21:27:31 #269
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110910813
Oh, wat gek.
pi_110923574
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 april 2012 15:04 schreef rhubarb het volgende:

[..]

Heb je een recept? Kom net van de markt met een kilo rabarber :) (en een paar topinamboers)
quote:
1-1,5 kg varkensbuik
zout/peper
400 gram rabarber in stukken gesneden
3/4 teentjes knoflook
6 cm verse gember, geschild en in schijfjes gesneden
2 rode pepers, ontpit en in stukken gesneden
1 tl vijfkruidenpoeder
4 el honing
4 el sojasaus (Kikkoman)

Wrijf de varkensbuik in met peper en zout en zet klaar in een schaal.
Doe vervolgens de rabarber, gember, knoflook, gember, rode pepers, vijfkruidenpoeder, sojasaus en de honing in een keukenmachine tot er een mooie, gladde pasta ontstaat. Proef even, want soms mag het wat zoeter, afhankelijk van de rabarber. Verdeel de pasta goed over de varkenbuik en doe een goed glas water erbij in de schaal. Dek af met aluminiumfolie en laat een paar uur marineren in de ijskast. Ik doe het meestal een uurtje of 6/8, maar vanaf 2 uur moet ook in orde zijn.

Giet vervolgens het watermengsel weg en zet de varkensbuik met de vette kant naar boven voor 60 minuten in een voorverwarmde oven van 250 graden celcius. Draai vervolgens de oven naar 110 graden celcius en laat nog 90 minuten in de oven staan. De temperatuur in een kleine oven voor het uurtje uur mag je iets naar beneden aanpassen denk ik, in mijn grote oven gaat het goed, maar in mijn kleine volgens mij niet (is erg lang geleden dat ik iets dergelijks daarin heb gemaakt).
That's it.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')