Mooi hoor!quote:Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
FutureFairytale ik hou van tomatensaus, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.
[ afbeelding ]
Wat leuk dat ze ook vis doen, geloof t meteen dat t lekker is. Hun 'vlees' is ook al zo goed gelukt!quote:Op zaterdag 21 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje vegetarische tonijnsalade
Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)
Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.
Mooi!quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ja, gaaf he?quote:Op zaterdag 21 april 2012 09:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat!
Ik houd me aanbevolen voor je bevindingen.quote:Op zaterdag 21 april 2012 12:59 schreef RobinOok het volgende:
En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)
De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
Iemand moet het doen!quote:Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult![]()
Ja, ik dus wel. Hele huis vol teddyberen. Zij zet ze in elkaar en ze vullen ze samen.quote:Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult![]()
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Jep, maar ook met kaas en van alles eigenlijk. Voorbeeldquote:Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
[ afbeelding ]
Ooh ziet er goed uit.quote:Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijktquote:Op zaterdag 21 april 2012 21:00 schreef Tegan het volgende:
Heet je echt Kok Robin?
Verder, wel vreemd dat die vegetarische slager de dingen wel 'kip' en 'tonijn' noemt.
http://www.thefreshloaf.com/node/4317/ramadan-pidequote:Op zaterdag 21 april 2012 20:47 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!
Dat hoorde ik meer. Zo leuk dat mensen mij daar zo sterk mee associëren. :-)quote:Op zaterdag 21 april 2012 23:24 schreef Tooto7moe het volgende:
kokrobin: vanaf het moment dat ik las dat de deli over china ging had ik al verwacht dat je er in zou staan...
Ik vond de gehaktbal iig niet lekkerquote:Op zaterdag 21 april 2012 10:34 schreef Isegrim het volgende:
Ik ga binnenkort eens wat dingen proberen van De Vegetarische Slager. Het ziet er allemaal erg goed uit. Als die 'kipstukjes' net zo lekker zijn als kip, vind ik dat een goed alternatief voor biologische kipfilet (die bizar duur is). Ik zag dat ze inmiddels ook diverse verkooppunten in R'dam hebben.
Tofheid!!!quote:Op zaterdag 21 april 2012 13:40 schreef RobinOok het volgende:
De allerlaatste bladzijde, Rhubarb.
En alsjeblieft, motorbloempje: ;-)
[ link | afbeelding ]
Effe klikken om te lezen.
(en daarna misschien nog een keer op de foto om 'm nog 1 slagje groter te maken)
quote:Op zaterdag 21 april 2012 22:27 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
[..]
je hebt nu eenmaal verggies die perse iets willen eten wat op vlees lijktfirst world problems dit dat
quote:Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar want vis is geen vega he
Die ga ik nu proberen, de kangaroe vervang ik door lamsworstjesquote:Op woensdag 11 april 2012 21:37 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Stamppot andijvie met blue stilton en kangoeroe pepersteaks
Ik had er zoooo'n trek in en het was uiteindelijk ook zooooo lekker. Wat is koken toch een goeie hobby.
Klopt....quote:Op woensdag 25 april 2012 20:47 schreef FutureFairytale het volgende:
Ziet er super uit maar vis is geen vega he
"250 ml natriumarme bouillon"quote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Aah ok ik twijfelde alquote:Op woensdag 25 april 2012 21:14 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Klopt....
het sloeg ook alleen op de 1ste foto
die was wel vega!
2de is van een andere dag.
Nouja, nu loop ik wel elke keer gefrustreerd rond door downtown Rotterdam omdat jouw noodlebar er nog niet zitquote:Op zaterdag 21 april 2012 23:33 schreef RobinOok het volgende:
[..]
(al vraag ik me af of veel mensen negatieve feedback zouden geven als ze 't niks zouden vinden.;-) )
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |