abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 19 april 2012 @ 18:17:52 #201
371861 Fragrances
Fragrances in the Kitchen
pi_110541714
FutureFairytale ik hou van tomatensaus :9, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.

pi_110550054
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
FutureFairytale ik hou van tomatensaus :9, maar dat had je wellicht al door haha
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!
Isegrim nee het is geen broodpizza en ook geen dunnebodempizza. Het is dikker dan een dunnebodempizza, hier kan je het beter zien.

[ afbeelding ]
Mooi hoor! :9
pi_110551715
Oeh wat ziet dat er allemaal weer geweldig uit O+

* MarMar is druk met receptjes bookmarken

Thx!! ^O^
  zaterdag 21 april 2012 @ 01:58:24 #204
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110584233

Broodje vegetarische tonijnsalade

Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)

Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.

[ Bericht 39% gewijzigd door RobinOok op 21-04-2012 02:03:27 ]
  zaterdag 21 april 2012 @ 09:52:35 #205
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110586594
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 01:58 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Broodje vegetarische tonijnsalade

Bijna niet van echt te onderscheiden. Ik zeg bijna, omdat het wel ietsjes anders smaakte dan de goedkope kartonnen tonijnprut die ik normaal gebruik voor tonijnsalade. Anders als in beter dus! ;-)

Voor wie nieuwsgierig is (ik krijg geen commissie!): no tuna van de Vegetarische Slager.
Wat leuk dat ze ook vis doen, geloof t meteen dat t lekker is. Hun 'vlees' is ook al zo goed gelukt!

Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat! :D
  zaterdag 21 april 2012 @ 10:34:45 #206
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_110587216
Ik ga binnenkort eens wat dingen proberen van De Vegetarische Slager. Het ziet er allemaal erg goed uit. Als die 'kipstukjes' net zo lekker zijn als kip, vind ik dat een goed alternatief voor biologische kipfilet (die bizar duur is). Ik zag dat ze inmiddels ook diverse verkooppunten in R'dam hebben.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_110588988

Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ja doei.
pi_110589017
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Mooi! :)
  zaterdag 21 april 2012 @ 12:59:24 #209
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110590432
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 april 2012 09:52 schreef Zo-is-dat het volgende:
Off topic: wat gaaf dat je in de delicious staat! :D
Ja, gaaf he? *O* :P
Vinnik ook.

En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)

De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
pi_110591290
Heb de Delicious voor me liggen, op welke bladzijde kan ik je vinden?
pi_110591314
Iemand die een foto van 't artikel kan maken? Kan hier de Delicious niet krijgen ;(
Ja doei.
  zaterdag 21 april 2012 @ 13:40:27 #212
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110591486
De allerlaatste bladzijde, Rhubarb.
En alsjeblieft, motorbloempje: ;-)



Effe klikken om te lezen.
(en daarna misschien nog een keer op de foto om 'm nog 1 slagje groter te maken)
pi_110591731
Leuk!
Ja doei.
  zaterdag 21 april 2012 @ 16:02:43 #214
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_110596376
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 12:59 schreef RobinOok het volgende:

En Isegrim, die kipstukjes heb ik ook in de diepvries liggen. Die gaan binnenkort in een curry.
Ik weet alleen niet of ze nou zoveel goedkoper zijn dan biologische kip. ;-)

De no tuna is dus in ieder geval goedgekeurd hier. Van de kipstukjes ben ik iets minder zeker. We zullen zien...
Ik houd me aanbevolen voor je bevindingen. :Y
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_110597817
Robin: die kipstukjes vind ik het best overkomen als je ze inkwast met olie en dan apart bakt. Ik heb ze ook wel een door een stoofpotje gebruikt, maar dan verliezen ze hun 'bite' en worden het (zelfs voor een jarenlange vegetarier) weer een beetje kartonachtige fliebers.
Die tonijn vind ik ook best een uitvinding; leuk om te horen dat het ook voor iemand die het wel met echte tonijnsalade wil vergelijken nog qua smaak overeind blijft.

Om nog even iets on-topic te zeggen: hopelijk binnenkort fotos van mijn kant, als ik er eindelijk eens aan denk vóórdat mijn bord alweer leeg is...
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
  zaterdag 21 april 2012 @ 16:37:13 #216
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110597938
Bedankt voor de tip. Ik was al van plan ze te bakken, zoals ik de kip eigenlijk altijd bak ipv 'm te garen in de currysaus. Maar nu dus zeker. ;-)
  zaterdag 21 april 2012 @ 16:55:43 #217
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_110598943
Ze zijn trouwens wel een stuk goedkoper dan biologische kipfilet, want dat is net zo duur als ossenhaas (ongeveer 40 euro/kg). Ja, echt. Pootjes en vleugeltjes zijn veel goedkoper, maar filet is schier onbetaalbaar.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_110599927
Joh wat een leuk artikel! Hoe vaak hoor je wel niet "haha, Robin Kok! Kok, snap je 'm haha! "
pi_110599984
:@ ik dacht trouwens dat je een stuk jonger was Robin!
Ja doei.
pi_110600004
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_110600027
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Iemand moet het doen! :P
Ja doei.
  zaterdag 21 april 2012 @ 18:01:10 #222
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_110601580
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 17:20 schreef FutureFairytale het volgende:
Leuk artikel maar ik ken werkelijk niemand die teddyberen vult :? :')
Ja, ik dus wel. Hele huis vol teddyberen. Zij zet ze in elkaar en ze vullen ze samen. :X
Dus ik zeg hier thuis heel regelmatig, als we weer eens erg lekker eten en er missschien een beetje veel afwas is bijvoorbeeld: "ben maar blij dat mijn hobby geen teddyberen vullen is!".

Maar ik snap wel dat het een beetje vage uitdrukking is voor anderen.
Ik heb 'm dus niet uitgekozen als titel he? ;-)
  zaterdag 21 april 2012 @ 20:47:25 #223
132477 Zo-is-dat
of nie dan?
pi_110608289
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Welk recept heb je gebruikt? Ziet er fantastisch uit!
pi_110608966
quote:
0s.gif Op donderdag 19 april 2012 18:17 schreef Fragrances het volgende:
Landysh ik heb nog nooit eerder van Balkan Pita gehoord. Worden ze ook met gehakt gevuld? Klinkt wel interessant!

[ afbeelding ]
Jep, maar ook met kaas en van alles eigenlijk. Voorbeeld

quote:
0s.gif Op zaterdag 21 april 2012 11:58 schreef motorbloempje het volgende:
[ afbeelding ]
Zelfgemaakt platbrood! Was echt héél lekker!
Ooh ziet er goed uit. O+ Ik moet het echt zsm zelf proberen!

OT:

Had deze foto ook al in het BBQ topic gepost maar het is dus Turkse kofte op de BBQ.

pi_110608975
Heet je echt Kok Robin?

Verder, wel vreemd dat die vegetarische slager de dingen wel 'kip' en 'tonijn' noemt :P.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')