FOK!forum / Klaagbaak / Kababzaken waar weinig vlees in broodje zit [PICS]
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:16
Origineel

Beste,

Zoals menig Nederlander ben ook ik een vervent kababeter. Wat mij echter stoort is dat bij zaken zoals DönerCompany ( vaak te vinden bij het station ), je echt belachelijk weinig vlees in je broodje krijgt.

Zie onderstaande pic:

30283585_0f84579cda.jpg

Kijk hoe belachelijk weinig vlees erin zit, 80% groente en 20% vlees. Als je zoiets krijgt kan je net zogoed een broodje gezond bestellen :/

Wat mij echter weer gunstig stemt is dat er ook kababzaken zijn die wel weten hoe het moet !! Marmaris ( bij vroenhoven ) veel mensen in Maastricht haalt hier zijn kabab.

De reden ?

Zie de mooie foto's hieronder O+

sfh2ly.jpg

2cpb7dx.jpg

Heerlijk O+ zo weet je tenminste dat je vol zit, ipv een laf broodje sla met een kleine hoeveelheid kabab.

Dit is tevens een verkapt "ik ben geen vegatarier topic"


TOPICKAAP:

Dit topic gaat nu over Midden-Oosterse gerechten.
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:18
:')
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:18
Mja, toen ik Marokko was at ik fastfood puur en alleen om de soorten broodjes die wij hier niet kennen. En om de Quick te proeven, aangezien die er niet in Nederland is. Maar KFC is wel degelijk.
MarokkaanseKipmaandag 17 oktober 2011 @ 02:19
Ous hoe is maccie in Maroc eigenlijk? Nog nooit geweest :')
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:19
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:18 schreef o.us het volgende:
Mja, toen ik Marokko was at ik fastfood puur en alleen om de soorten broodjes die wij hier niet kennen. En om de Quick te proeven, aangezien die er niet in Nederland is. Maar KFC is wel degelijk.
De Quick kende ik niet eens.
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:20
quote:
7s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:19 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Ous hoe is maccie in Maroc eigenlijk? Nog nooit geweest :')
Zelfde shit hier, niets bijzonders, op 2 broodjes na. In Tetouan hebben ze twee McDonalds, lijkt mij sterk dat jij het nooit geproeft hebt. En de Mac is altijd te vinden in een Marjane-hypermarkt.

[ Bericht 1% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:20:44 ]
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:21
mwa9t5.jpg

K3eb ghzel ofwel gazellehoorntjes
MarokkaanseKipmaandag 17 oktober 2011 @ 02:21
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:20 schreef o.us het volgende:

[..]

Zelfde shit hier, niets bijzonders, op 2 broodjes na. In Tetouan hebben ze twee McDonalds, lijkt mij sterk dat jij het nooit geproeft hebt. En de Mac is altijd te vinden in een Marjane-hypermarkt.
Ah oke. We rijden er wel vaak langs maar nooit geweest _O-
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:21
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:19 schreef Levolution het volgende:

[..]

De Quick kende ik niet eens.
Opereert alleen in Franstalige landen. Geloof me, het is het niet waard :').
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:22
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:21 schreef o.us het volgende:

[..]

Opereert alleen in Franstalige landen. Geloof me, het is het niet waard :').
Ik geloof je, sowieso staat Salaam nu bovenaan mijn lijst.
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:23
TOPIC KAAP GERAPPORTEERD
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:23
quote:
4s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef Stokstaart het volgende:
TOPIC KAAP GERAPPORTEERD
Hater met je vieze tomaten :')
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:23
De enige andere goede fastfood in Marokko, op chwarma na, is kefta. Ik zou het bijna niet eens fastfood durven noemen, zo culinair is het.
Kefta-Tagine.JPG
keftamarokkaansgehakt.jpg
kefta-in-butter-sauce.jpg
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:24
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef Levolution het volgende:

[..]

Hater met je vieze tomaten :')
Ga jij lekker in Turkije wonen, beetje bedorven B-keuze tomaten eten. :{w
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:24
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)
r11.jpg

[ Bericht 2% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:25:31 ]
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:27
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef o.us het volgende:
De enige andere goede fastfood in Marokko, op chwarma na, is kefta. Ik zou het bijna niet eens fastfood durven noemen, zo culinair is het.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wij maken ook wel eens geroerd gehakt met van die spiegeleieren erop. Maar zonder dat we er gehaktballetjes van maken.

quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:24 schreef o.us het volgende:
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)
[ afbeelding ]
Over kip gesproken, spinazie in kipfilet:

ispanakli-tavuk.jpg
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:28
Dit topic is waardeloos zonder recepten :9
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:30
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:28 schreef Stokstaart het volgende:
Dit topic is waardeloos zonder recepten :9
Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:32
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:30 schreef Levolution het volgende:

[..]

Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
:')
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:32
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:30 schreef Levolution het volgende:

[..]

Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
En zelf emigreren niet te vergeten!

SPOILER
Hoe kom je anders aan je ingrediënten :')
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:32
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:27 schreef Levolution het volgende:

[..]

Wij maken ook wel eens geroerd gehakt met van die spiegeleieren erop. Maar zonder dat we er gehaktballetjes van maken.

[..]

Over kip gesproken, spinazie in kipfilet:

[ afbeelding ]
Is dat Turks? :o
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:33
Maar serieus: Kan deze niet in CUL... en dan met wat recepten er bij?
Komen uitermate smaakvolle suggesties voorbij hier :9~
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:33
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:32 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

En zelf emigreren niet te vergeten!

SPOILER
Hoe kom je anders aan je ingrediënten :')
Turkse en/of Marokkaanse slagers en supermarkten. Eet al jaren alle gerechten die ik heb gepost zonder problemen.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:34
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:33 schreef Stokstaart het volgende:
Maar serieus: Kan deze niet in CUL... en dan met wat recepten er bij?
Komen uitermate smaakvolle suggesties voorbij hier :9~
Dat zeker, maar ik heb een Marokkaanse moeder, dus ver hoef ik niet te zijn.
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:34
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:32 schreef o.us het volgende:

[..]

Is dat Turks? :o
Ik denk niet specifiek Turks, er zijn vast wel andere landen die er ook op gekomen zijn. Maar ik at het vroeger wel eens dus ik vind het Turks. :P
ikkerulesmaandag 17 oktober 2011 @ 02:35
Kabab is niet turks
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:36
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:35 schreef ikkerules het volgende:
Kabab is niet turks
Kebab is volgens mij gewoon een verzamelnaam in het Turks en Arabisch dat staat voor "samengegrild". Want in die opzicht klopt het ook wel.
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:36
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:35 schreef ikkerules het volgende:
Kabab is niet turks
Net zoals pizza en pasta niet van oorsprong Italiaans zijn. Het gaat erom dat de gerechten in een bepaalde cultuur op een bepaalde manier bereid worden.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:38
Ooit van Arganolie gehoord, luitjes?

In de smaak van Arganolie herken je een subtiel samenspel van hazelnoten, sesam en warm, versgebakken brood. Arganolie, een rage in buitenlandse topkeukens is onovertroffen in salades, over vlees en vis. De nootachtige smaak is heerlijk over warme pasta, couscous of rijst. Maar Arganolie is ook erg lekker over ijs, hangop of creme brulee, en over allerlei vers fruit. Traditioneel is de combinatie van Arganolie, honing en amandelen, of een zijdezachte Arganmarinade voor geitenkaas.
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:38
Lusten jullie ook baklava ?
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:39
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Stokstaart het volgende:
Lusten jullie ook baklava ?
Zeker, gaat er heel makkelijk in, maar eet het niet bijster vaak.
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:40
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Stokstaart het volgende:
Lusten jullie ook baklava ?
Als mijn lust en mijn leven. Je hebt ook Marokkaanse baklava trouwens.

Marokkaanse baklava:
Baklava.jpg

[ Bericht 4% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:41:45 ]
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:43
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Ooit van Arganolie gehoord, luitjes?

In de smaak van Arganolie herken je een subtiel samenspel van hazelnoten, sesam en warm, versgebakken brood. Arganolie, een rage in buitenlandse topkeukens is onovertroffen in salades, over vlees en vis. De nootachtige smaak is heerlijk over warme pasta, couscous of rijst. Maar Arganolie is ook erg lekker over ijs, hangop of creme brulee, en over allerlei vers fruit. Traditioneel is de combinatie van Arganolie, honing en amandelen, of een zijdezachte Arganmarinade voor geitenkaas.

Nooit van gehoord, maar klinkt erg goed. Ik hou sowieso wel van 'notige' smaken.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:46
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:43 schreef Levolution het volgende:

[..]

Nooit van gehoord, maar klinkt erg goed. Ik hou sowieso wel van 'notige' smaken.
Het is een zeldzame olie die met de hand wordt geperst in het zuiden van Marokko.

Berbervrouw.jpg

En van hieruit wordt Arganolie geperst.

50_plus-25-4171-0502081045-argannoten.jpg
Stokstaartmaandag 17 oktober 2011 @ 02:49
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:40 schreef o.us het volgende:

[..]

Als mijn lust en mijn leven. Je hebt ook Marokkaanse baklava trouwens.

Marokkaanse baklava:
[ afbeelding ]
Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:51
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:49 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
Ik ben ook niet zo'n zoetekauw. Zoetigheid door hartige gerechten verwerken vind ik lekker, of gewoon milde zoetigheid, maar baklava baadt gewoon in geconcentreerd suikerwater.
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 02:51
chelo kebab _O_

Chelo-Kebab-Recipe-Picture.jpg

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:52
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:49 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
In mijn optiek hebben Turken en Marokkanen hetzelfde gevoel voor eten, hoe er met eten omgegaan moet worden en hoe je eten moet eten. Veel gerechten zijn wederzijds op dezelfde dingen gebaseerd maar de diversiteit aan gerechten bij beide keukens maakt het juist lekker en mooi. Ik moet de eerste Turk tegenkomen die couscous viest vindt en de eerste Marokkaan die dolme vies vindt; het zijn herkenbare gerechten die zij ook uit hun eigen culturen kunnen halen.

[ Bericht 0% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:55:19 ]
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 02:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:52 schreef o.us het volgende:

[..]

In mijn optiek hebben Turken en Marokkanen hetzelfde gevoel voor eten, hoe er met eten omgegaan moet worden en hoe je eten moet eten. Veel gerechten zijn wederzijds op dezelfde dingen gebaseerd maar de diversiteit aan gerechten bij beide keukens maakt het juist lekker en mooi. Ik moet de eerste Turk tegenkomen die couscous viest vindt en de eerste Marokkaan die dolme vies vindt; het zijn herkenbare gerechten die zij uit hun eigen culturen kunnen halen.
Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
:')
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
Ik hou ook van jou, drinky O+
zwartemarktplaatsmaandag 17 oktober 2011 @ 02:56
Ik wou verdomme net naar bed maar na dit topic sterf ik van de honger.
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 02:56
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef o.us het volgende:

[..]

Ik hou ook van jou, drinky O+
geen grappen, iedereen bij ons eet het maar het is fucking bladeren met smerig groentepap of rijst of echt ranzig spul :r

en couscous is gwn raar qua smaak :?
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:57
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
Ben je een Iraniër?
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 02:57
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:57 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Ben je een Iraniër?
:D _O- :')
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 02:58
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):

2560109749_59aefcaf5b_z.jpg?zz=1

Of sarma maar dan in wittekool gerold.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 02:58
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:57 schreef o.us het volgende:

[..]

:D _O- :')
Chelo Kebab is toevallig Iraans bereidt, zo wie weet.
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 03:01
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:58 schreef Levolution het volgende:
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):

[ afbeelding ]

Of sarma maar dan in wittekool gerold.
Ik heb nog nooit sarma gehad met dolmavulling. Bestaat dat dan?
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 03:02
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:01 schreef o.us het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit sarma gehad met dolmavulling. Bestaat dat dan?
Ja, bestaat. Wordt warm geserveerd. Rijst, gehakt, uien etc.
Bundy.maandag 17 oktober 2011 @ 03:02
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:24 schreef o.us het volgende:
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)
[ afbeelding ]
Tavuk sis kebap is eigenlijk niet veel meer of minder dan kip shasliek.
Bundy.maandag 17 oktober 2011 @ 03:04
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:51 schreef Drinky het volgende:
chelo kebab _O_

[ afbeelding ]

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
Heerlijk inderdaad, het is echter geen Turks gerecht, maar een Iraans gerecht en men noemt het in Iran ook geen Chelo Kebab maar Kebab Koebiede.
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 03:04
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:01 schreef o.us het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit sarma gehad met dolmavulling. Bestaat dat dan?
Ohja, en in uien kan ook. _O_ Maar één keer gehad, zelfgemaakt.
Juminellemaandag 17 oktober 2011 @ 03:04
Fuck, ik krijg honger van dit topic ;(
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 03:08
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:57 schreef o.us het volgende:

[..]

:D _O- :')
hater :')
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 03:09
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:04 schreef Bundy. het volgende:

[..]

Heerlijk inderdaad, het is echter geen Turks gerecht, maar een Iraans gerecht en men noemt het in Iran ook geen Chelo Kebab maar Kebab Koebiede.
oh bedankt, dat wist ik nog niet :')
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 03:11
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:08 schreef Drinky het volgende:

[..]

hater :')
Ben je Iraniër? Dit is een serieuze vraag. :{
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 03:11
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:02 schreef Bundy. het volgende:

[..]

Tavuk sis kebap is eigenlijk niet veel meer of minder dan kip shasliek.
Shasliek kan je ook gebruiken maar ik gebruikte hoe men dat noemt in Marokkaans spreektaal aangezien ik zulke shashliek daar eet en hier in Marokkaanse gemeenschappen.

[ Bericht 6% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 03:12:50 ]
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 03:14
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:51 schreef Drinky het volgende:
chelo kebab _O_

[ afbeelding ]

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
Godverdomme dat ziet er geil uit :9~
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 03:15
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:04 schreef Bundy. het volgende:

[..]

Heerlijk inderdaad, het is echter geen Turks gerecht, maar een Iraans gerecht en men noemt het in Iran ook geen Chelo Kebab maar Kebab Koebiede.
Zover was ik al. Je bent een Iraniër, duidelijk.
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 03:15
quote:
14s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:14 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Godverdomme dat ziet er geil uit :9~
Nikmans ziet een langwerpig, vochtig, warm stuk vlees en vindt het gelijk geil.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 03:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Nikmans ziet een langwerpig, vochtig stuk vlees en vindt het gelijk geil.
Meestal noem ik dat smakelijk, maar misschien loop ik niet mee met de jaarlijkse taalontwikkelingen.
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 03:17
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:15 schreef Levolution het volgende:

[..]

Nikmans ziet een langwerpig, vochtig, warm stuk vlees en vindt het gelijk geil.
Jij snapt em
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 03:20
Moe. Heb net een broodje pindakaas gehad dus kan met een gerust hart slapen. Later jongens, kwijlze.
Serieuzeonderwerpenmaandag 17 oktober 2011 @ 03:21
quote:
7s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:20 schreef Levolution het volgende:
Moe. Heb net een broodje pindakaas gehad dus kan met een gerust hart slapen. Later jongens, kwijlze.
Welterusten :W
ABombalimaandag 17 oktober 2011 @ 07:28
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:51 schreef Drinky het volgende:
chelo kebab _O_

[ afbeelding ]

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
Zo hoort het *O*
Klinkerbotsingmaandag 17 oktober 2011 @ 09:21
Goed topic. :~
kikoooooomaandag 17 oktober 2011 @ 10:16
Dat tweede broodje uit de OP is van dat vieze goedkope kebabvlees :r Alleen ranzige tenten serveren dat. Bah.

sfh2ly.jpg
yasmin.rmaandag 17 oktober 2011 @ 10:37
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:51 schreef Drinky het volgende:
chelo kebab _O_

[ afbeelding ]

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
_O_ _O_ _O_
Catch22-maandag 17 oktober 2011 @ 11:30
quote:
2s.gif Op maandag 17 oktober 2011 10:16 schreef kikoooooo het volgende:
Dat tweede broodje uit de OP is van dat vieze goedkope kebabvlees :r Alleen ranzige tenten serveren dat. Bah.

[ afbeelding ]
my thoughts
yasmin.rmaandag 17 oktober 2011 @ 11:35
quote:
1s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:04 schreef Bundy. het volgende:

[..]

Heerlijk inderdaad, het is echter geen Turks gerecht, maar een Iraans gerecht en men noemt het in Iran ook geen Chelo Kebab maar Kebab Koebiede.
Irani? O+
dieduretochmaandag 17 oktober 2011 @ 11:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:21 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
[ afbeelding ]

K3eb ghzel ofwel gazellehoorntjes
Teveel deeg, komt zwaar moeilijk na vertering uit de anus.
Dj_Day-Vmaandag 17 oktober 2011 @ 12:01
Mensen die groente op hun doner/durum doen :')
Vlees, knoflook en beetje sambal O+
sinterklaaskapoentjemaandag 17 oktober 2011 @ 12:04
quote:
2s.gif Op maandag 17 oktober 2011 10:16 schreef kikoooooo het volgende:
Dat tweede broodje uit de OP is van dat vieze goedkope kebabvlees :r Alleen ranzige tenten serveren dat. Bah.

[ afbeelding ]
mee eens, het ziet er fucked up uit...

döner king is de koning die er superveel kebab en groente op doen _O_
Poemgirlmaandag 17 oktober 2011 @ 12:49
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:58 schreef Levolution het volgende:
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):

[ afbeelding ]

Of sarma maar dan in wittekool gerold.
De gene die die heeft gerold, kan gewoon niet rollen :r Veel te dik zeg, die van mij worden maar 1 cm dik en wat langer, hele dikke maken me misselijk ;(
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 12:50
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 12:49 schreef Poemgirl het volgende:

[..]

De gene die die heeft gerold, kan gewoon niet rollen :r Veel te dik zeg, die van mij worden maar 1 cm dik en wat langer, hele dikke maken me misselijk ;(
Die dunne zuigen, dan proef je alleen maar blad. Doe mij maar zo'n dikke.
Juminellemaandag 17 oktober 2011 @ 12:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:51 schreef Drinky het volgende:
chelo kebab _O_

[ afbeelding ]

vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
Dat ziet er dan weer kankerranzig uit :r
HeatWavemaandag 17 oktober 2011 @ 12:56
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 12:55 schreef Juminelle het volgende:

[..]

Dat ziet er dan weer kankerranzig uit :r
Zoek eens op kankercellen op Google en kom nog eens terug....
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 13:02
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 12:56 schreef HeatWave het volgende:

[..]

Zoek eens op kankercellen op Google en kom nog eens terug....
kankercel300.jpg

2_gehaktbal_vrij.jpg
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 13:48
quote:
Lijkt net een gehaktbal
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 13:49
Trouwens geen grappen over kanker, mijn opa is van de trap gekankerd
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 13:52
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:48 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Lijkt net een gehaktbal
Potver, doe dat andere plaatje het niet. :')

kankercel_365x243.jpg
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 13:54
quote:
Eigenlijk... geef me 5 minuten
Grippermaandag 17 oktober 2011 @ 13:56
Bazentopic, hoe een klaagzang in een receptenboek kan veranderen. Ik ga vanavond lekker aan iets kebab/kapsalon-achtigs met mijn broertje alvorens te gaan helpen klussen in zn nieuwe huis. De nieuwe keuken wordt morgen pas geďnstalleerd, dus een beter excuus om niet te koken is er niet. :)
Postalzmaandag 17 oktober 2011 @ 13:57
quote:
8s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:49 schreef Nikmans het volgende:
Trouwens geen grappen over kanker, mijn opa is van de trap gekankerd
die grap maakte ik niet (eer)gister op klb hoor :')
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 14:03
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:54 schreef Nikmans het volgende:

[..]

Eigenlijk... geef me 5 minuten
2rh2rg1.jpg
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 14:04
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:57 schreef Postalz het volgende:

[..]

die grap maakte ik niet (eer)gister op klb hoor :')
Geen idee :') Iemand postte hem op facebook
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 14:05
quote:
14s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:03 schreef Nikmans het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
_O- _O-
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 14:08
forever meatbalone had ook gekund
AnaalFaBtjemaandag 17 oktober 2011 @ 14:11
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:16 schreef Levolution het volgende:
Origineel

Wat mij echter weer gunstig stemt is dat er ook kababzaken zijn die wel weten hoe het moet !! Marmaris ( bij vroenhoven ) veel mensen in Maastricht haalt hier zijn kabab.

Jij was Nederlands?
AnaalFaBtjemaandag 17 oktober 2011 @ 14:13
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:57 schreef Postalz het volgende:

[..]

die grap maakte ik niet (eer)gister op klb hoor :')
Haha,jij hebt die zelf verzonnen enzo hé? En dat een grap noemen?
Ga stoer doen man,dat zeggen mensen zo vaak. :')
Nikmansmaandag 17 oktober 2011 @ 14:13
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:08 schreef Levolution het volgende:
forever meatbalone had ook gekund
Damn ja
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 14:14
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:11 schreef AnaalFaBtje het volgende:

[..]

Jij was Nederlands?
Ik heb dat niet getypt. :')
AnaalFaBtjemaandag 17 oktober 2011 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:14 schreef Levolution het volgende:

[..]

Ik heb dat niet getypt. :')
:') OP..?
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:16 schreef AnaalFaBtje het volgende:

[..]

:') OP..?
De OP niet snappen. :')

Dit is niet mijn OP vriend.
wisemaandag 17 oktober 2011 @ 15:00
wat een gore vette troep in dit topic
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 15:01
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 14:16 schreef Levolution het volgende:

[..]

De OP niet snappen. :')

Dit is niet mijn OP vriend.
:D
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 15:00 schreef wise het volgende:
wat een gore vette troep in dit topic
Troep die wél lekkerder en voedzamer is dan de keuken hier. Maar ik ben zeker niet vies van een lekkere stamppot met een bal gehakt of een lekkere erwtensoep op zijn tijd.

[ Bericht 5% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 15:08:10 ]
wisemaandag 17 oktober 2011 @ 15:07
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 15:03 schreef o.us het volgende:

[..]

Troep die wél lekkerder en voedzamer is dan de keuken hier.
daarom altijd buitenlandse rechten maken _O_

frituur :') :r
Levolutionmaandag 17 oktober 2011 @ 15:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 15:07 schreef wise het volgende:

[..]

daarom altijd buitenlandse rechten maken _O_

frituur :') :r
Eens met het frituurgedeelte.
#ANONIEMmaandag 17 oktober 2011 @ 15:19
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 15:07 schreef wise het volgende:

[..]

daarom altijd buitenlandse rechten maken _O_

frituur :') :r
Frituur inderdaad :') Heb de friteuse allang in de schuur gestopt en gebruik het alleen met feestjes. Voor sommige mensen is het heel normaal geworden om hun dagelijke maal daar in te bereiden :N.
Drinkymaandag 17 oktober 2011 @ 18:55
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 12:55 schreef Juminelle het volgende:

[..]

Dat ziet er dan weer kankerranzig uit :r
Dat is een penis ook tot je het in je mond neemt.
wisemaandag 17 oktober 2011 @ 18:59
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 15:19 schreef o.us het volgende:

[..]

Frituur inderdaad :') Heb de friteuse allang in de schuur gestopt en gebruik het alleen met feestjes. Voor sommige mensen is het heel normaal geworden om hun dagelijke maal daar in te bereiden :N.
_O_
Levolutionwoensdag 19 oktober 2011 @ 14:16
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 18:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dat is een penis ook tot je het in je mond neemt.
Is dat zo ja? :')
wisewoensdag 19 oktober 2011 @ 14:18
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 14:16 schreef Levolution het volgende:

[..]

Is dat zo ja? :')
Drinky weet blijkbaar meer
fag.gif
#ANONIEMwoensdag 19 oktober 2011 @ 14:19
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 14:18 schreef wise het volgende:

[..]

Drinky weet blijkbaar meer
[ afbeelding ]
10.gif
Juminellewoensdag 19 oktober 2011 @ 14:41
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 18:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dat is een penis ook tot je het in je mond neemt.
Mwah.
Drinkywoensdag 19 oktober 2011 @ 17:22
quote:
10s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 14:41 schreef Juminelle het volgende:

[..]

Mwah.
Mijne is echt heerlijk, moet je eens proeven
Juminellewoensdag 19 oktober 2011 @ 17:28
quote:
14s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 17:22 schreef Drinky het volgende:

[..]

Mijne is echt heerlijk, moet je eens proeven
Nee dankje.
MonteCristowoensdag 19 oktober 2011 @ 17:29
Zijn er trouwens in Utrecht fatsoenlijke kebab-zaken waar je veel vlees krijgt op je broodje?
ecktebaaswoensdag 19 oktober 2011 @ 17:35
Tufahi _O_
FlyingDutchman_1987woensdag 19 oktober 2011 @ 17:35
quote:
8s.gif Op maandag 17 oktober 2011 13:49 schreef Nikmans het volgende:
Trouwens geen grappen over kanker, mijn opa is van de trap gekankerd
Dit soort grappen maken irl zonder zelf in de lach te schieten is praktisch onmogelijk :')
arucardwoensdag 19 oktober 2011 @ 17:36
quote:
0s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 17:35 schreef FlyingDutchman_1987 het volgende:

[..]

Dit soort grappen maken irl zonder zelf in de lach te schieten is praktisch onmogelijk :')
Geen problemen mee
Gripperdonderdag 20 oktober 2011 @ 09:11
quote:
99s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 17:29 schreef MonteCristo het volgende:
Zijn er trouwens in Utrecht fatsoenlijke kebab-zaken waar je veel vlees krijgt op je broodje?
Ik heb een paar jaar op de Amsterdamsestraatweg gewoond, en mijn absolute topper was Emmi XL. Eigenlijk een Griek, maar hij kan ook lekkere dönerdingetjes maken. :9
BR040donderdag 20 oktober 2011 @ 09:59
Het is kebab homo
Catch22-donderdag 20 oktober 2011 @ 10:00
quote:
99s.gif Op woensdag 19 oktober 2011 17:29 schreef MonteCristo het volgende:
Zijn er trouwens in Utrecht fatsoenlijke kebab-zaken waar je veel vlees krijgt op je broodje?
je kan soberzo wel extra vlees vragen, kost meestal iets van 1,50
Levolutiondonderdag 20 oktober 2011 @ 11:20
quote:
0s.gif Op donderdag 20 oktober 2011 09:59 schreef BR040 het volgende:
Het is kebab homo
Geen Arabisch kunnen :')
Stokstaartdonderdag 20 oktober 2011 @ 11:22
Eten Marokkanen nooit halal bitterballen dan?
Isetmyfriendsonfiredonderdag 20 oktober 2011 @ 21:46
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:58 schreef Levolution het volgende:
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):

[ afbeelding ]

Of sarma maar dan in wittekool gerold.
Rozijnen? Wat?

Bij ons is dolma rijst, vlees, tomaat en af en toe noten in gedroogde, uitgeholde aubergines - en sarma (zonder de noten) in druivenbladeren. Vind het beiden niet lekker, maar oke.
hardcore-gabberdonderdag 20 oktober 2011 @ 23:33
hie bij de snackbar broodje kebab gehaaldt... mocht er wel een broodje bij pakken...
er zat voor 2 broodjes kebab in 1 broodje gestamt.. net als de patat 3 euro voor 6 personen