abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:16:39 #1
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176790
Origineel

Beste,

Zoals menig Nederlander ben ook ik een vervent kababeter. Wat mij echter stoort is dat bij zaken zoals DönerCompany ( vaak te vinden bij het station ), je echt belachelijk weinig vlees in je broodje krijgt.

Zie onderstaande pic:



Kijk hoe belachelijk weinig vlees erin zit, 80% groente en 20% vlees. Als je zoiets krijgt kan je net zogoed een broodje gezond bestellen :/

Wat mij echter weer gunstig stemt is dat er ook kababzaken zijn die wel weten hoe het moet !! Marmaris ( bij vroenhoven ) veel mensen in Maastricht haalt hier zijn kabab.

De reden ?

Zie de mooie foto's hieronder O+





Heerlijk O+ zo weet je tenminste dat je vol zit, ipv een laf broodje sla met een kleine hoeveelheid kabab.

Dit is tevens een verkapt "ik ben geen vegatarier topic"


TOPICKAAP:

Dit topic gaat nu over Midden-Oosterse gerechten.
This isn't even my final form.
pi_103176818
:')
pi_103176820
Mja, toen ik Marokko was at ik fastfood puur en alleen om de soorten broodjes die wij hier niet kennen. En om de Quick te proeven, aangezien die er niet in Nederland is. Maar KFC is wel degelijk.
Feyenoord Rotterdam
pi_103176827
Ous hoe is maccie in Maroc eigenlijk? Nog nooit geweest :')
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:19:15 #5
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176831
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:18 schreef o.us het volgende:
Mja, toen ik Marokko was at ik fastfood puur en alleen om de soorten broodjes die wij hier niet kennen. En om de Quick te proeven, aangezien die er niet in Nederland is. Maar KFC is wel degelijk.
De Quick kende ik niet eens.
This isn't even my final form.
pi_103176849
quote:
7s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:19 schreef MarokkaanseKip het volgende:
Ous hoe is maccie in Maroc eigenlijk? Nog nooit geweest :')
Zelfde shit hier, niets bijzonders, op 2 broodjes na. In Tetouan hebben ze twee McDonalds, lijkt mij sterk dat jij het nooit geproeft hebt. En de Mac is altijd te vinden in een Marjane-hypermarkt.

[ Bericht 1% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:20:44 ]
Feyenoord Rotterdam
pi_103176859


K3eb ghzel ofwel gazellehoorntjes
pi_103176860
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:20 schreef o.us het volgende:

[..]

Zelfde shit hier, niets bijzonders, op 2 broodjes na. In Tetouan hebben ze twee McDonalds, lijkt mij sterk dat jij het nooit geproeft hebt. En de Mac is altijd te vinden in een Marjane-hypermarkt.
Ah oke. We rijden er wel vaak langs maar nooit geweest _O-
pi_103176861
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:19 schreef Levolution het volgende:

[..]

De Quick kende ik niet eens.
Opereert alleen in Franstalige landen. Geloof me, het is het niet waard :').
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:22:26 #10
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176871
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:21 schreef o.us het volgende:

[..]

Opereert alleen in Franstalige landen. Geloof me, het is het niet waard :').
Ik geloof je, sowieso staat Salaam nu bovenaan mijn lijst.
This isn't even my final form.
pi_103176879
TOPIC KAAP GERAPPORTEERD
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:23:30 #12
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176884
quote:
4s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef Stokstaart het volgende:
TOPIC KAAP GERAPPORTEERD
Hater met je vieze tomaten :')
This isn't even my final form.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:23:51 #13
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103176889
De enige andere goede fastfood in Marokko, op chwarma na, is kefta. Ik zou het bijna niet eens fastfood durven noemen, zo culinair is het.


Feyenoord Rotterdam
pi_103176893
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef Levolution het volgende:

[..]

Hater met je vieze tomaten :')
Ga jij lekker in Turkije wonen, beetje bedorven B-keuze tomaten eten. :{w
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:24:49 #15
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103176900
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)


[ Bericht 2% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:25:31 ]
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:27:36 #16
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176937
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:23 schreef o.us het volgende:
De enige andere goede fastfood in Marokko, op chwarma na, is kefta. Ik zou het bijna niet eens fastfood durven noemen, zo culinair is het.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Wij maken ook wel eens geroerd gehakt met van die spiegeleieren erop. Maar zonder dat we er gehaktballetjes van maken.

quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:24 schreef o.us het volgende:
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)
[ afbeelding ]
Over kip gesproken, spinazie in kipfilet:

This isn't even my final form.
pi_103176943
Dit topic is waardeloos zonder recepten :9
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:30:17 #18
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103176962
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:28 schreef Stokstaart het volgende:
Dit topic is waardeloos zonder recepten :9
Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
This isn't even my final form.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:32:37 #19
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103176997
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:30 schreef Levolution het volgende:

[..]

Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
:')
Feyenoord Rotterdam
pi_103176998
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:30 schreef Levolution het volgende:

[..]

Recept voor alle gerechten:

Benodigdheden:
- een Turkse of Marokkaanse vrouw

Werkwijze:
- trouw de Turkse of Marokkaanse vrouw
En zelf emigreren niet te vergeten!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:32:54 #21
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177002
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:27 schreef Levolution het volgende:

[..]

Wij maken ook wel eens geroerd gehakt met van die spiegeleieren erop. Maar zonder dat we er gehaktballetjes van maken.

[..]

Over kip gesproken, spinazie in kipfilet:

[ afbeelding ]
Is dat Turks? :o
Feyenoord Rotterdam
pi_103177009
Maar serieus: Kan deze niet in CUL... en dan met wat recepten er bij?
Komen uitermate smaakvolle suggesties voorbij hier :9~
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:33:36 #23
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177011
quote:
10s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:32 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

En zelf emigreren niet te vergeten!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Turkse en/of Marokkaanse slagers en supermarkten. Eet al jaren alle gerechten die ik heb gepost zonder problemen.
Feyenoord Rotterdam
pi_103177018
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:33 schreef Stokstaart het volgende:
Maar serieus: Kan deze niet in CUL... en dan met wat recepten er bij?
Komen uitermate smaakvolle suggesties voorbij hier :9~
Dat zeker, maar ik heb een Marokkaanse moeder, dus ver hoef ik niet te zijn.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:34:24 #25
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177020
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:32 schreef o.us het volgende:

[..]

Is dat Turks? :o
Ik denk niet specifiek Turks, er zijn vast wel andere landen die er ook op gekomen zijn. Maar ik at het vroeger wel eens dus ik vind het Turks. :P
This isn't even my final form.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:35:04 #26
358354 ikkerules
be what you want to be
pi_103177028
Kabab is niet turks
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:36:00 #27
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177035
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:35 schreef ikkerules het volgende:
Kabab is niet turks
Kebab is volgens mij gewoon een verzamelnaam in het Turks en Arabisch dat staat voor "samengegrild". Want in die opzicht klopt het ook wel.
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:36:17 #28
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177039
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:35 schreef ikkerules het volgende:
Kabab is niet turks
Net zoals pizza en pasta niet van oorsprong Italiaans zijn. Het gaat erom dat de gerechten in een bepaalde cultuur op een bepaalde manier bereid worden.
This isn't even my final form.
pi_103177057
Ooit van Arganolie gehoord, luitjes?

In de smaak van Arganolie herken je een subtiel samenspel van hazelnoten, sesam en warm, versgebakken brood. Arganolie, een rage in buitenlandse topkeukens is onovertroffen in salades, over vlees en vis. De nootachtige smaak is heerlijk over warme pasta, couscous of rijst. Maar Arganolie is ook erg lekker over ijs, hangop of creme brulee, en over allerlei vers fruit. Traditioneel is de combinatie van Arganolie, honing en amandelen, of een zijdezachte Arganmarinade voor geitenkaas.
pi_103177061
Lusten jullie ook baklava ?
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
pi_103177068
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Stokstaart het volgende:
Lusten jullie ook baklava ?
Zeker, gaat er heel makkelijk in, maar eet het niet bijster vaak.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:40:05 #32
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177070
quote:
11s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Stokstaart het volgende:
Lusten jullie ook baklava ?
Als mijn lust en mijn leven. Je hebt ook Marokkaanse baklava trouwens.

Marokkaanse baklava:


[ Bericht 4% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:41:45 ]
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:43:36 #33
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177093
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:38 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:
Ooit van Arganolie gehoord, luitjes?

In de smaak van Arganolie herken je een subtiel samenspel van hazelnoten, sesam en warm, versgebakken brood. Arganolie, een rage in buitenlandse topkeukens is onovertroffen in salades, over vlees en vis. De nootachtige smaak is heerlijk over warme pasta, couscous of rijst. Maar Arganolie is ook erg lekker over ijs, hangop of creme brulee, en over allerlei vers fruit. Traditioneel is de combinatie van Arganolie, honing en amandelen, of een zijdezachte Arganmarinade voor geitenkaas.

Nooit van gehoord, maar klinkt erg goed. Ik hou sowieso wel van 'notige' smaken.
This isn't even my final form.
pi_103177127
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:43 schreef Levolution het volgende:

[..]

Nooit van gehoord, maar klinkt erg goed. Ik hou sowieso wel van 'notige' smaken.
Het is een zeldzame olie die met de hand wordt geperst in het zuiden van Marokko.



En van hieruit wordt Arganolie geperst.

pi_103177162
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:40 schreef o.us het volgende:

[..]

Als mijn lust en mijn leven. Je hebt ook Marokkaanse baklava trouwens.

Marokkaanse baklava:
[ afbeelding ]
Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
Op vrijdag 18 maart 2011 01:26 [b]schreef Ezio het volgende:[/b]Ik ga nu wel. Kijk uit waar je je staart steekt!
Groetjes, Ezio.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:51:40 #36
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177176
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:49 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
Ik ben ook niet zo'n zoetekauw. Zoetigheid door hartige gerechten verwerken vind ik lekker, of gewoon milde zoetigheid, maar baklava baadt gewoon in geconcentreerd suikerwater.
This isn't even my final form.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:51:46 #37
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_103177179
chelo kebab _O_



vlees wat in nederland te koop is kun je geen fatsoenlijke kebab van maken, echt smaakloos ;(
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:52:07 #38
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177183
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:49 schreef Stokstaart het volgende:

[..]

Die baklava is af en toe wel lekker, maar is wel fucking maar dan ook fucking zoet vergeleken zelfs bij Nederlandse zoetigheden en gebak zoals appeltaart of cake.
Is de Turkse en Marokkaanse keuken dus nagenoeg gelijk of heb het veel verschil?
In mijn optiek hebben Turken en Marokkanen hetzelfde gevoel voor eten, hoe er met eten omgegaan moet worden en hoe je eten moet eten. Veel gerechten zijn wederzijds op dezelfde dingen gebaseerd maar de diversiteit aan gerechten bij beide keukens maakt het juist lekker en mooi. Ik moet de eerste Turk tegenkomen die couscous viest vindt en de eerste Marokkaan die dolme vies vindt; het zijn herkenbare gerechten die zij ook uit hun eigen culturen kunnen halen.

[ Bericht 0% gewijzigd door o.us op 17-10-2011 02:55:19 ]
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:55:27 #39
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_103177210
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:52 schreef o.us het volgende:

[..]

In mijn optiek hebben Turken en Marokkanen hetzelfde gevoel voor eten, hoe er met eten omgegaan moet worden en hoe je eten moet eten. Veel gerechten zijn wederzijds op dezelfde dingen gebaseerd maar de diversiteit aan gerechten bij beide keukens maakt het juist lekker en mooi. Ik moet de eerste Turk tegenkomen die couscous viest vindt en de eerste Marokkaan die dolme vies vindt; het zijn herkenbare gerechten die zij uit hun eigen culturen kunnen halen.
Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:55:48 #40
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177212
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
:')
This isn't even my final form.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:55:54 #41
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177214
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
Ik hou ook van jou, drinky O+
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:56:12 #42
199318 zwartemarktplaats
met zonder bonnetje
pi_103177217
Ik wou verdomme net naar bed maar na dit topic sterf ik van de honger.
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:56:55 #43
266264 Drinky
L'amour et la violence
pi_103177222
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef o.us het volgende:

[..]

Ik hou ook van jou, drinky O+
geen grappen, iedereen bij ons eet het maar het is fucking bladeren met smerig groentepap of rijst of echt ranzig spul :r

en couscous is gwn raar qua smaak :?
I just warped whoop whoop!
Op dinsdag 27 juli 2010 04:05 schreef Righteous het volgende:
Drinky is een baas
pi_103177223
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:55 schreef Drinky het volgende:

[..]

Dolme :r
en couscous ook :')

hoe kan men die rommel eten ?
gr
Ben je een Iraniër?
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:57:32 #45
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177227
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:57 schreef Serieuzeonderwerpen het volgende:

[..]

Ben je een Iraniër?
:D _O- :')
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 02:58:45 #46
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177236
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):



Of sarma maar dan in wittekool gerold.
This isn't even my final form.
pi_103177238
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:57 schreef o.us het volgende:

[..]

:D _O- :')
Chelo Kebab is toevallig Iraans bereidt, zo wie weet.
  maandag 17 oktober 2011 @ 03:01:21 #48
-1 #ANONIEM
Integere Lul
pi_103177250
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:58 schreef Levolution het volgende:
Over dolma gesproken, in paprika vind ik het heerlijk, in courgette vind ik het heerlijk, in dun gerolde druivenbladeren iets minder (sarma).

Maar sarma wat iets dikker gerold is, geen vlees bevat maar wel rijst/rozijnen/noten vind ik dan weer heerlijk (wordt koud i.p.v. warm geserveerd):

[ afbeelding ]

Of sarma maar dan in wittekool gerold.
Ik heb nog nooit sarma gehad met dolmavulling. Bestaat dat dan?
Feyenoord Rotterdam
  maandag 17 oktober 2011 @ 03:02:24 #49
254206 Levolution
-|||----------|||-
pi_103177259
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 03:01 schreef o.us het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit sarma gehad met dolmavulling. Bestaat dat dan?
Ja, bestaat. Wordt warm geserveerd. Rijst, gehakt, uien etc.
This isn't even my final form.
pi_103177261
quote:
0s.gif Op maandag 17 oktober 2011 02:24 schreef o.us het volgende:
Of kabab-dial-djedz (verschilt niet veel met jullie tavuk sis kebap)
[ afbeelding ]
Tavuk sis kebap is eigenlijk niet veel meer of minder dan kip shasliek.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')