http://www.restaurantweek.nl/quote:Houd uw mailbox in de gaten, want vanaf 31 augustus, kunt u weer met 5 dagen voorrang op de rest van Nederland reserveren voor de Restaurantweek!
Geniet in de week van 26 september t/m 2 oktober van een 3 -gangenmenu voor ¤27,50 (diner) of ¤ 22,50 (lunch) bij de 1000 beste restaurants van Nederland*. Nieuw dit jaar is de optie direct te reserveren voor een 4-gangenmenu à ¤35,- (alleen diner, bij een selectie van de restaurants).
*Toeslag 1 Michelinster = ¤10 en 2 Michelinsterren = ¤20
Oh het leek mij net zo'n leuk idee om mee te doen. Wat valt je voornamelijk tegen?quote:Op maandag 15 augustus 2011 22:15 schreef golfer het volgende:
Sla dit keer maar over.
Valt elke keer weer zo tegen.
Te veel tafels bijgezet om maar zoveel mogelijk omzet er doorheen te jagen.quote:Op maandag 15 augustus 2011 23:42 schreef Fratz het volgende:
Oh het leek mij net zo'n leuk idee om mee te doen. Wat valt je voornamelijk tegen?
Ja, zo een zag ik ook staan in de lijst een vorige keer en moest daar heel hard om lachen. Was een middelmatig eetcafé waar je dus idd normaal minder betaalt.quote:Op dinsdag 16 augustus 2011 13:10 schreef borisz het volgende:
In den beginne deden alleen de 'goede' restaurants mee. Toen was alles nog goed, maar opeens ging en de eetcafé's ook meedoen.Waar je als je er 'normaal' zou gaan eten goedkoper uit bent.
De normale Rweek is ten onder gegaan aan hun eigen succes.
Daar zou ik ook heel blij mee zijn.....quote:Op vrijdag 19 augustus 2011 00:26 schreef Neverending het volgende:
Of is 31 aug echt de eerste datum?En kan iemand met American Express weer de inlog posten?
Dat zou wel heel chill zijn inderdaadquote:Op vrijdag 19 augustus 2011 00:26 schreef Neverending het volgende:
Of is 31 aug echt de eerste datum?En kan iemand met American Express weer de inlog posten?
Dit lijkt me zeker een keer leuk om te doenquote:Op maandag 15 augustus 2011 18:10 schreef Felixa het volgende:
De restaurantweek komt er weer aan!![]()
Kreeg net dit mailtje van American Express:
[..]
http://www.restaurantweek.nl/
quote:De Restaurant Week wordt een stuk exclusiever. Alleen de 1000 allerbeste restaurants van Nederland zijn nu geselecteerd .
Omdat wij het aantal restaurants fors hebben beperkt (voorheen 1250 nu maar 1000) betekent dat ook dat het aantal beschikbare plekken minder is geworden. Reserveer dus op tijd je tafel!
Ook alleen omdat ze doorkregen dat veel restaurants gewoon niet zo geweldig waren.quote:
Maar het is toch goed dat ze er iets mee doen, in plaats van lijdzaam toekijken hoe omhooggevallen eetcafé's de toekomst van de restaurantweek verneuken.quote:Op donderdag 25 augustus 2011 18:06 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Ook alleen omdat ze doorkregen dat veel restaurants gewoon niet zo geweldig waren.
Ja, natuurlijk!quote:Op vrijdag 26 augustus 2011 09:01 schreef MutedFaith het volgende:
Maar het is toch goed dat ze er iets mee doen, in plaats van lijdzaam toekijken hoe omhooggevallen eetcafé's de toekomst van de restaurantweek verneuken.
idd want tegenwoordig serveren ze in eetcafes ook van die geproportioneerde hoeveelheden op een groot wit bord ala Den Blijker.quote:
Mijn lievelings eetcafé waar het eten eigenlijk altijd super was voor de lage prijs is dat ook gaan doen. Sindsdien kom ik er niet meer, bleh.quote:Op maandag 29 augustus 2011 15:12 schreef rubje het volgende:
idd want tegenwoordig serveren ze in eetcafes ook van die geproportioneerde hoeveelheden op een groot wit bord ala Den Blijker.![]()
[ afbeelding ]
Mja... als ik de lijst voor Limburg bekijk, zijn ze er nog een paar vergeten te kicken.quote:Op dinsdag 16 augustus 2011 16:50 schreef MutedFaith het volgende:
Volgens mij hebben ze dat zelf inmiddels ook door, want ze hebben de lijst met restaurants uitgedund voor deze editie..
Klopt.. De lijst is volgens mij wel een stuk korter dan voorgaand jaar, maar dat is meer omdat er een paar fatsoenlijke restaurants blijkbaar besloten hebben niet mee te doen..quote:Op dinsdag 30 augustus 2011 13:27 schreef Sjeen het volgende:
[..]
Mja... als ik de lijst voor Limburg bekijk, zijn ze er nog een paar vergeten te kicken.
Ik had beloofd de code hier te posten maar ik heb nog niks gehad.quote:
Ah, da's lief maar ik had zelf nog geen concrete plannen.quote:Op dinsdag 30 augustus 2011 14:15 schreef motorbloempje het volgende:
Felixa: als je aangeeft waar je graag wilt eten wil ik eventueel wel voor je proberen te reserveren
ik ook nietquote:Op woensdag 31 augustus 2011 08:46 schreef MutedFaith het volgende:
Ik kan helemaal niet vinden waar ik in moet loggen op de site.. :s
bij de engel, rotterdam op vrijdagavondquote:
Dank!quote:
De Schat in Nijmegen schijnt geweldig te zijn, daar wil ik zelf ook nog eens heen.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:22 schreef TripleS het volgende:
Wie kan mij een goed restaurant aanbevelen in Gelderland of Utrecht?
Karel V in utrecht, heb alleen niet gecheckt of ze dit keer meedoenquote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:22 schreef TripleS het volgende:
Wie kan mij een goed restaurant aanbevelen in Gelderland of Utrecht?
paardenburg was ik de vorige keer, die was errrrrrg lekker!!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:21 schreef Sanne het volgende:
[..]
Dank!
Wij gaan naar Paardenburg!en Krasnapolsky en ons favoriete restaurant!
Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen! Heb voor de zekerheid de vierde gang bijbesteld, hier eten wij niet iedere week.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:36 schreef Aarti het volgende:
[..]
paardenburg was ik de vorige keer, die was errrrrrg lekker!!
have fun
zo grappig, ik verbaas me er altijd over dat jij zo enthousiast over geisha bent...ik ben er 1 keer met de restaurantweek geweest, en het was bar en bar slechtquote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:48 schreef Sanne het volgende:
[..]
Mijn verwachtingen zijn hoog gespannen! Heb voor de zekerheid de vierde gang bijbesteld, hier eten wij niet iedere week.
Ik kan jou trouwens Geisha erg aanraden, als je daar nog niet geweest bent.
woow!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:22 schreef kahlie het volgende:
Parkheuvel gepakt! Terwijl ik aan de telefoon zat om de dag nog even door te spreken (kon alleen op Dinsdag of Woensdag) zat dinsdag al weer vol! Meh! SNEL zeg! Gelukkig nog wel plek op woensdag, dus die geboekt
Hoop dat jouw beleving in de Zwethheul beter is dat de mijne vorige keer in de restaurantweek. Daar ga ik voorlopig niet meer naar toe. Dining with the Stars was toen wel helemaal perfect.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:55 schreef Aarti het volgende:
Ik ga trouwens naar brouwerskolkje en zwethheul
hou trouwens rekening met een file ri paardenburgroteenbaansweg.
Ja, gaaf he! Parkheuvel heeft zelfs een extra gang voor ¤7,50, dat is nou pas echt vriendelijk, zeker voor een 2* restaurant... dat beloofd wat goeds!quote:
Amarone vorige keer gedaan, dat was goed en leuk. Wordt wel veel wijn geschonken, verslag staat denk ik in het andere topic. Fred doet niet meer mee (jammer!), Parkheuvel zit ik nu (ook R'dam) en die staan ook goed aangeschreven.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:59 schreef Trusten het volgende:
Iemand nog aanraders in omgeving Rotterdam?
vesters staat gewoon in het lijstjequote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:17 schreef motorbloempje het volgende:
Vesters doet niet meer mee!![]()
Nou ja, maar goed ook dat we niet kunnen
ik zag 'm niet?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:14 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
vesters staat gewoon in het lijstje
Misschien krijgen wij wel een beetje een VIP behandeling in Geisha omdat we altijd die champagne lounche boeken.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 10:55 schreef Aarti het volgende:
[..]
zo grappig, ik verbaas me er altijd over dat jij zo enthousiast over geisha bent...ik ben er 1 keer met de restaurantweek geweest, en het was bar en bar slecht
Ik ga trouwens naar brouwerskolkje en zwethheul
hou trouwens rekening met een file ri paardenburgroteenbaansweg.
quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:16 schreef motorbloempje het volgende:
ah, ik had op maandag gekeken, en dan zijn ze gesloten, vandaar
en kregen wij de hufterstreatment omdat ik een onbeschofte vriendin meehadquote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:17 schreef Sanne het volgende:
[..]
Misschien krijgen wij wel een beetje een VIP behandeling in Geisha omdat we altijd die champagne lounche boeken.
gek he, hoe je vingers dat ineens gaan lopen typenquote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:21 schreef Cat22 het volgende:
Oeps! Zomaar toch opeens zondagslunch bij Bretelli geboekt.![]()
Eens kijken of ik tafelgenoten meekrijg, anders geef ik hem weg of zeg hem af.
Ja, het gaat gewoon buiten je om, zeg maar.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:28 schreef Aarti het volgende:
[..]
gek he, hoe je vingers dat ineens gaan lopen typen![]()
Ik had exact hetzelfde met zwethheul
Balen!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:36 schreef Isabeau het volgende:
Hier in de buurt zit helemaal nietsIk had gehoopt dat het restaurant waar ik vroeger in de keuken heb gewerkt een keer zou meedoen (sinds kort 1 ster), maar nee.
Wauw! jaloers!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:10 schreef Don_Grigori het volgende:
dank u voor de code wij gaan 5 dagen lunchen en dineren met groep vrienden
Baas!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:10 schreef Don_Grigori het volgende:
dank u voor de code wij gaan 5 dagen lunchen en dineren met groep vrienden
Ik heb één reservering voor 4 personen en twee voor drie personen. Drie is me altijd gelukt, voor 4 man was ik vorige edities te laat.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:28 schreef Neverending het volgende:
Helemaal top he
Met een hele groep vrienden, hoe doe je dat? ik kan alleen maar voor twee personen resereveren!
Als je naar Noord-Limburg zou willen reizen kan ik de Aubergine in Steyl aanraden. Da Vinci in Maasbracht doet volgens mij niet mee, ook erg lekker.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:01 schreef MutedFaith het volgende:
Meh, de enige dag dat ik er zou kunnen gaan eten zit 't enige restaurant met sterren (dat meedoet) in Zuid Limburg al vol. En verder zit er ook niet echt iets tussen waar ik graag naartoe zou willen.
Dan laat ik m''n vrouw maar iets kiezen. Iemand ervaringen met de 'Harbour Club' in Maastricht? Of andere restauranttips (in Zuid Limburg)?
Ik kan hier in Rdam max 2 personen invullen.... daarom...quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:30 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Ik heb één reservering voor 4 personen en twee voor drie personen. Drie is me altijd gelukt, voor 4 man was ik vorige edities te laat.
Wat raar.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:33 schreef Neverending het volgende:
[..]
Ik kan hier in Rdam max 2 personen invullen.... daarom...
Wat een namen.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:34 schreef Neverending het volgende:
Overigens @ Rdam: Kip voor dinsdagavond en Blender voor vrijdagavond...
Voor zusje net Boerengat gereserveerd voor vrijdagavond, dat is ook een toptent!!
ur welcome, guysquote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:29 schreef Cat22 het volgende:
Volgens mij had ik ook nog geen dankjewel gezegd voor de code.Bij deze dus!
Das vast wel een optie idd!!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:35 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Wat raar.En 2 reserveringen maken en dan het restaurant bellen om de tafels samen te zetten, is dat een optie?
En, gelukt?quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:45 schreef Neverending het volgende:
[..]
Das vast wel een optie idd!!
Steyl is meteen weer een uur ofzo reizen.. Da Vinci doet inderdaad niet mee, anders had ik daar zeker gereserveerd. Bretelli wil ik nog wel voorstellen aan mijn wederhelft, wellicht dat dat nog net kan qua afstand..quote:Op woensdag 31 augustus 2011 13:31 schreef Cat22 het volgende:
[..]
Als je naar Noord-Limburg zou willen reizen kan ik de Aubergine in Steyl aanraden. Da Vinci in Maasbracht doet volgens mij niet mee, ook erg lekker.
Bretelli in Weert viel mijn vorig jaar wat tegen (prima eten, maar niet zo verfijnd als voorgaande jaren) maar ik geef ze dit jaar evengoed een kans. Mijn eerste restaurantweeklunch.
Dan zou ik snel zijn: het loopt daar zo vol.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 15:39 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Steyl is meteen weer een uur ofzo reizen.. Da Vinci doet inderdaad niet mee, anders had ik daar zeker gereserveerd. Bretelli wil ik nog wel voorstellen aan mijn wederhelft, wellicht dat dat nog net kan qua afstand..
Hou het in de gaten, er vallen altijd mensen af en daarnaast is het ook zo dat er vaak volgende week, als de rest mag reserveren extra plekjes open komen.quote:Op woensdag 31 augustus 2011 18:56 schreef Zonnetje1981 het volgende:
Te laat, Calla's al helemaal vol...en mijn man wil daar zo graag eten..
Dat ja! Gewoon regelmatig even checken, wie weet heb je geluk! En houd ook dit topic in de gaten, wellicht zijn er mensen die helaas op 't laatste moment niet kunnen ofzo..quote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:08 schreef kahlie het volgende:
[..]
Hou het in de gaten, er vallen altijd mensen af en daarnaast is het ook zo dat er vaak volgende week, als de rest mag reserveren extra plekjes open komen.
Thx voor de tip, ga het in de gaten houden..(hoop, hoop)quote:Op woensdag 31 augustus 2011 20:08 schreef kahlie het volgende:
[..]
Hou het in de gaten, er vallen altijd mensen af en daarnaast is het ook zo dat er vaak volgende week, als de rest mag reserveren extra plekjes open komen.
Zo heb ik ons restaurant ook gekozen. Dat normaal vrij prijzig isquote:Op maandag 5 september 2011 21:49 schreef PeRi het volgende:
Ik hou het bij een restaurantje dit keer. Restaurant KIP in Rotterdam, wil er altijd al eens eten maar vind het vrij prijzig en als ik dan toch op de prijzige toer ga, ga ik liever voor 'goed prijzig'. Dus dit was een uitstekend moment om er dan toch eens heen te gaan.
Ja, die kreeg ik gisteren ookquote:Op dinsdag 6 september 2011 14:55 schreef Cat22 het volgende:
Ik kreeg vandaag de mail dat ik als vriend van dining city met voorrang kon boeken. Schattig.![]()
Op zo'n momentquote:Op dinsdag 6 september 2011 15:27 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Ja, die kreeg ik gisteren ook
Welk restaurant is dat?quote:Op maandag 5 september 2011 22:13 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Zo heb ik ons restaurant ook gekozen. Dat normaal vrij prijzig is
En omdat ik weet dat vriend het helemaal tof zou vinden: een restaurant gespecialiseerd in vis, kreeft en oesters
Wij zijn ook benieuwd. We zijn in een steeds grotere straal om ons heen restaurants aan het uitproberen, eerste keer 't Veerhuis (echt fantastisch en nog op tijd want nu helaas dicht), daarna de Kromme Watergang, toen Katseveer en inmiddels zijn we al in Brabant beland.quote:Op dinsdag 6 september 2011 15:39 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb voor een vriendin bij Wolfslaar gereserveerd. Voor haar de eerste keer (ze kon op het werk niet boeken, dus ik heb de beschikbare opties aan haar voorgelezen en zij googlede) dus ik ben benieuwd naar jullie ervaringen.
Als je dit topic had gevolgd, had je ook op tijd kunnen reserveren.quote:Op woensdag 7 september 2011 11:07 schreef Blik het volgende:
Restaurant de Goedheyd gereserveerd in Utrecht. Door al die stumpers van American express e.d. waren alle leuke dagen natuurlijk al vol, dus dan maar op een maandag
Tsja, CUL staat niet standaard op mijn fora waar ik langs ga.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:22 schreef Griebus het volgende:
[..]
Als je dit topic had gevolgd, had je ook op tijd kunnen reserveren.
Maar de mensen die wél regelmatig zich de moeite getroosten eens te kijken of er al iets bekend is dan stumpers te noemen staat ook weer zo afgunstig. Je hoeft over een paar maanden maar één keer het nieuwe topic op te zoeken en op de "volg" knop te drukken, dan staat het in je actieve topics en ben je er volgende keer misschien eerder bij. Succes ermee.quote:Op donderdag 8 september 2011 13:57 schreef Blik het volgende:
[..]
Tsja, CUL staat niet standaard op mijn fora waar ik langs ga.
sorry, wist niet dat je je aangevallen voelde. Ik was even vergeten dat er naast American Express nog meer sponsoren zijn...quote:Op donderdag 8 september 2011 17:14 schreef pumpkin_Ruby het volgende:
[..]
Maar de mensen die wél regelmatig zich de moeite getroosten eens te kijken of er al iets bekend is dan stumpers te noemen staat ook weer zo afgunstig. Je hoeft over een paar maanden maar één keer het nieuwe topic op te zoeken en op de "volg" knop te drukken, dan staat het in je actieve topics en ben je er volgende keer misschien eerder bij. Succes ermee.
Jammer dat je niet meer kan.quote:Op woensdag 14 september 2011 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Donderdag 29 sept heb ik een reservering staan bij Paul van Waarden* in Rijswijk en zaterdag 1 okt bij Posthoorn* in Monnickendam. Ik kan helaas niet meer en wil weten of ik hier iemand er blij mee kan maken. Anders annuleer ik ze.
Dat moeten ze weldegelijk, ik zag dat namelijk in een mail staan die ik van het restaurant kreeg ter bevestiging.quote:Op donderdag 15 september 2011 16:02 schreef MutedFaith het volgende:
Ik vraag me af of de restaurants daar wel voor moeten betalen.. Enige manier om er achter te komen is waarshcijnlijk navragen bij een deelnemend restaurant, of diningcity zelf even bellen/mailen..
voor wat ik weet is de restaurantweek niet zo zeer om flink geld te verdienen als meer een mogelijkheid om mensen die normaliter niet in bepaalde restaurants komen( vanwege de prijzen) een mogelijkheid te bieden goedkoop de keuken uit te proberen.quote:Op donderdag 15 september 2011 16:02 schreef MutedFaith het volgende:
Ik vraag me af of de restaurants daar wel voor moeten betalen.. Enige manier om er achter te komen is waarshcijnlijk navragen bij een deelnemend restaurant, of diningcity zelf even bellen/mailen..
Dat begrijp ik maar hoeveel moeten ze van dat bedrag (27,50 dit jaar) aan de restaurantweek.nl afstaan? Oftewel: van hoeveel geld moeten ze een menu samenstellen?quote:Op maandag 19 september 2011 15:18 schreef rubje het volgende:
[..]
voor wat ik weet is de restaurantweek niet zo zeer om flink geld te verdienen als meer een mogelijkheid om mensen die normaliter niet in bepaalde restaurants komen( vanwege de prijzen) een mogelijkheid te bieden goedkoop de keuken uit te proberen.
heb niks meer vernomen. vnv ga ik ze helaas annuleren...quote:Op woensdag 14 september 2011 13:39 schreef FutureFairytale het volgende:
Donderdag 29 sept heb ik een reservering staan bij Paul van Waarden* in Rijswijk en zaterdag 1 okt bij Posthoorn* in Monnickendam. Ik kan helaas niet meer en wil weten of ik hier iemand er blij mee kan maken. Anders annuleer ik ze.
Jaaa.. zo denk ik ook! Al is het 1x in een 2* restaurant en 1x in een 1* restaurant...quote:Op donderdag 22 september 2011 19:45 schreef Cat22 het volgende:
Bijna zover!
![]()
Eerst zaterdag sushi eten en dan drie keer naar een sterrenrestaurant.![]()
Daarna is de buik vol en de beurs leeg.
Telefooncamera?quote:Op maandag 26 september 2011 16:08 schreef Cat22 het volgende:
Vanavond!
Maar ik kom niet meer thuis en bedenk me met dat ik mijn fototoestel ben vergeten.Als ik geen menukaart meekrijg dan weet ik zeker dat ik niks meer kan reproduceren voor op Fok.
Gelukkig deze week nog 2 andere kansen.
Als ik zie wat het sfeerlicht in die restaurants doet met mijn gewone camera, dan ga ik die niet eens testen.quote:
Ik heb nog nooit een flits gezien in dit soort restaurants. Dus ik zou me daar niet prettig bij voelen. Helaas pindakaas voor de fans alhier.quote:Op maandag 26 september 2011 16:18 schreef golfer het volgende:
Tegenwoordig zijn mensen in restaurants echt wel gewend aan fotograferende gasten, dus je kunt rustig flitsen hoor.
Wij doen het ook al jaren.
Hoe denk je dat wij al 5 jaar onze recensies met foto's maken?quote:Op maandag 26 september 2011 16:21 schreef Cat22 het volgende:
Ik heb nog nooit een flits gezien in dit soort restaurants.
Niet op de plekken waar ik kom blijkbaar.quote:Op maandag 26 september 2011 16:22 schreef golfer het volgende:
[..]
Hoe denk je dat wij al 5 jaar onze recensies met foto's maken?
Terwijl we toch heel wat 1, 2 en zelf beide 3 sterrententen van Nederland bezocht hebben.quote:Op maandag 26 september 2011 16:24 schreef Cat22 het volgende:
Niet op de plekken waar ik kom blijkbaar.
* Griebus is jaloers!quote:Op maandag 26 september 2011 19:34 schreef Blik het volgende:
Ik was begin september in de Librije, denk dat aan de meeste tafels wel iemand zat met een fototoestel.
Kortom, het is tegenwoordig heel normaal om dat te doen
fijn te horen dat het goed was vnv. zie je recensie wel tegemoetquote:Op maandag 26 september 2011 22:49 schreef Cat22 het volgende:
Ik ben weer thuis en geen camera gezien. Heerlijk gegeten, menukaartje meegenomen dus ik kan zelfs verslag doen met een beschrijving van de gerechten.Maar niet meer vanavond.
ik zou voor Latour kiezenquote:Op dinsdag 27 september 2011 14:53 schreef Pizzaman het volgende:
Ik wil vanavond last-minute nog even gaan, en zie tot mijn verbazing dat er nog best veel vrij is. Nu kan ik moeilijk kiezen, iemand ervaring met de volgende restaurants?
- Latour in Noordwijk aan Zee
- Niven in Rijswijk
- De Moerbei in Warmond
Alle drie hebben ze een ster...
Daar heb ik ook regelmatig gegeten, prima eten. Maar volgens mij zijn die standaard niet veel duurder dan nu het geval is?quote:Op dinsdag 27 september 2011 15:27 schreef Tamashii het volgende:
Ik ga eten in het oude politiebureau ede!
Ja ik twijfel alleen nog over alle bijkomende kosten.quote:Op dinsdag 27 september 2011 15:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik zou voor Latour kiezen
de 10 euro extra bedoel je voor de ster? gewoon opletten dat je geen wijnarrangement erbij neemt (als je op de kosten wilt letten) en geen extra gang nemen.quote:Op dinsdag 27 september 2011 15:29 schreef Pizzaman het volgende:
[..]
Ja ik twijfel alleen nog over alle bijkomende kosten.
Oooh...quote:Op dinsdag 27 september 2011 15:29 schreef Pizzaman het volgende:
[..]
Daar heb ik ook regelmatig gegeten, prima eten. Maar volgens mij zijn die standaard niet veel duurder dan nu het geval is?
Ken Je Vroeger en de Lunterse boer zeggen mij niks, Het Pomphuis ben ik diverse malen geweest. Ik vond Het Pomphuis persoonlijk beter qua eten dan het oude Politiebureau. Het Pomphuis is ook iets gezelliger. Het ligt hemelsbreed trouwens 100 meter van elkaar, dus je zou nog langs allebei kunnen lopen.quote:Op dinsdag 27 september 2011 17:57 schreef Tamashii het volgende:
[..]
Oooh...
Ken je Vroeger, Het Pomphuis en de Lunterse boer ook? Ik moet daar tussen kiezen, maar ik dacht dat het Oude Politiebureau wel duurder was normaal.
quote:Beste Pizzaman,
Bedankt voor uw reservering bij Latour.
Zelfde verhaal voor Latour in Noordwijk aan Zee! Heerlijk gegeten en er was totaal niet bespaart op het menu.quote:Op dinsdag 27 september 2011 22:29 schreef Dark_Angelus het volgende:
Heerlijk gegeten bij Diga in Amsterdam, paar foto's gemaakt. Zal ik later eens uploaden.
Mooi zo, want wij gaan er zaterdag eten !quote:Op dinsdag 27 september 2011 22:50 schreef Pizzaman het volgende:
[..]
Zelfde verhaal voor Latour in Noordwijk aan Zee! Heerlijk gegeten en er was totaal niet bespaart op het menu.
Het was top, twee amuses vooraf en voor het dessert zelfs nog een pre-dessert.quote:Op dinsdag 27 september 2011 22:53 schreef kahlie het volgende:
[..]
Mooi zo, want wij gaan er zaterdag eten !
quote:Op dinsdag 27 september 2011 23:05 schreef Pizzaman het volgende:
[..]
Het was top, twee amuses vooraf en voor het dessert zelfs nog een pre-dessert.
Wijnen waren overigens wel aardig aan de prijs, 6,50 euro per glas.
In die link staat 10 en 3 dgn ervoor bericht over je reservering?quote:Op woensdag 28 september 2011 13:07 schreef golfer het volgende:
In de toekomst dus aanbetalingen doen?
http://www.missethoreca.n(...).ToLz7KnJJTM.twitter
Ik kreeg drie dagen geleden die mail voor vandaag, die voor Zaterdag heb ik nu binnen. In de eerste instantie schrok ik ook: zou die van zaterdag niet door gaan. Maar kwam goed dus.quote:Op woensdag 28 september 2011 16:48 schreef het-is-mij het volgende:
[..]
In die link staat 10 en 3 dgn ervoor bericht over je reservering?
Hebben wat voor zondag staan maar geen mail gehad....
OMG, ik wilde daar ook heen! Maar helemaal vol. Best kut joh dat je niet kan.quote:Op dinsdag 27 september 2011 23:01 schreef FutureFairytale het volgende:
ik vind t echt niet leuk dat ik niet kan. moet oppassen met mn geld en mn zus gaat nu vrijdag met haar vriend naar Savelberg* in Voorburg, die ik had gereserveerd
quote:Op woensdag 28 september 2011 15:09 schreef Droopie het volgende:
Savelberg is echt ontzettend tof, daar hebben wij met ons kantoor kerstdiner gehad.
Toen sneeuwde het ook achterlijk veel, zegt mijn baas wie niet naar huis wilt rijden mag blijven slapen. Wat doet iedereen, nee joh we rijden wel gewoon. Ik kon natuurlijk niet in mijn eentje daar gaan overnachten
Maar heb mijn ogen uitgekeken en het eten was heerlijk.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Je hebt dus nu al 2 verslagen beloofd.quote:Op woensdag 28 september 2011 22:40 schreef Cat22 het volgende:
Net terug van Avant Garde. Wederom heerlijk gegeten (deze keer de camera wel bij me!). Ook dit verslag volgt als ik meer tijd heb.
Wij waren ook 250 euro kwijt bij Geisha. Maar dat lag vooral aan de Piper Heidsick en de sake.quote:Op donderdag 29 september 2011 10:43 schreef Aarti het volgende:
Ik ben inmiddels bij Zwethheul en Brouwerskolkje geweest.
Allebei 2 sterren, maar Brouwerskolkje wint zeer ruim!!
Schade was bij allebei 250 euro voor 2 personen (sterrentoeslag, en bij allebei alle supplementen genomen en een bob-arrangement)
De gerechten bij Brouwerskolkje waren zoveel innovatiever, verfijnder, en heeeeeel bijzonder van smaak.
WAUW.
Dikke vette aanrader.
Zag trouwens later nog wat gerechtjes terug op de kaart, incl prijzen. Zo had ik bij Zwethheul een haringblikje met krab en haringeitjes. Dat kost a la carte dus gewoon 55 euro :S
en hier was het 1 van de 5 gangen voor ong 80 euro.
ja die supplementen tikken flink aanquote:Op donderdag 29 september 2011 10:49 schreef Sanne het volgende:
[..]
Wij waren ook 250 euro kwijt bij Geisha. Maar dat lag vooral aan de Piper Heidsick en de sake.
En de vierde en de vijfde gang roept mijn man net!
Lekker laagdrempelig en goedkoop, hè? Die restaurantweek.quote:Op donderdag 29 september 2011 10:49 schreef Sanne het volgende:
Wij waren ook 250 euro kwijt bij Geisha. Maar dat lag vooral aan de Piper Heidsick en de sake.
En de vierde en de vijfde gang roept mijn man net!
Ben blij dat ik niet geweest ben dan - dat blikje heb ik ook al op daar. Voor de restaurantweek maken ze er andere kaviaar van i.p.v. degene die ze voor die ¤55 euro versie gebruiken.quote:Op donderdag 29 september 2011 10:43 schreef Aarti het volgende:
Zag trouwens later nog wat gerechtjes terug op de kaart, incl prijzen. Zo had ik bij Zwethheul een haringblikje met krab en haringeitjes. Dat kost a la carte dus gewoon 55 euro :S
en hier was het 1 van de 5 gangen voor ong 80 euro.
Uitgebreid verslag komt dan later.quote:Op donderdag 29 september 2011 10:26 schreef FutureFairytale het volgende:
tuurlijk Kahlie! wat leuk dat het zo gezellig was!
Bij Parkheuvel welquote:Op donderdag 29 september 2011 12:48 schreef golfer het volgende:
Lekker laagdrempelig en goedkoop, hè? Die restaurantweek.
Thanks golfer, volgens mij heb je gelijk ja... het was echt een top avond, kan het iedereen aanraden!quote:Op donderdag 29 september 2011 23:05 schreef golfer het volgende:
Leuke recensie!
Het varken/buikspek is volgens mij Bommeriger big bij hem en het rund dat hij gebruikt is Maas, Rijn en IJsselrund.
Nou vertel maar. Namen en rugnumers, graag zelfs.quote:Op vrijdag 30 september 2011 01:48 schreef maulibu het volgende:
Afwegingen. Ik weet wat online recensies voor restaurateurs kunnen betekenen en dat een diner altijd een momentopname is, maar wat een jammerlijke bediening door een van onze sterrenzaken vanavond. Met een moordend tempo werden de gangen bij ons op tafel gezet waarbij we de kans niet hadden ons vorige glas wijn leeg te drinken. Gerechtverklaring ging zo snel dat we slechts enkele woorden opvingen. Gastvrouw had ook duidelijk haar dag niet. Zéér spijtig want de gerechten waren subliem! (op enkele zeentjes in het Black Angus vlees na)
Dat je je omzet ondanks de restaurantweek wilt halen en dat je er enthousiast in gaat met een aperitief van 14 euro is tot daar aan toe, een espresso voor 9,50 euro vind ik toch aan de hoge kant.
Uh, rubje, hoe kom je er bij dat het Parkheuvel was? Het gerecht wat zij noemt heb ik namelijk niet gegeten en normaal gesproken krijgen restaurantweekgasten hetzelfde. Ik denk dat maulibu ergens anders is geweest.quote:Op vrijdag 30 september 2011 12:33 schreef rubje het volgende:
Joh Golfer! je lijkt mij wel met deze opmerking![]()
![]()
![]()
ontopic. Maar wat jammer maulibu dat je naast het vele geld en lekkere eten zulke matige/slechte service hebt gekregen.PH onwaardig lijkt mij en als Eric van Loo een beetje vent was had hij jullie gecompenseert in de rekening want een topkok laat zich dat niet welgevallen.
Juist niet. Want jij wil nooit jouw zogenaamde bronnen met namen vermelden.quote:Op vrijdag 30 september 2011 12:33 schreef rubje het volgende:
Joh Golfer! je lijkt mij wel met deze opmerking![]()
![]()
![]()
Ik lees nergens uit dat het over Parkheuvel gaat. Denk dat hij een andere sterrentent bedoelt.quote:ontopic. Maar wat jammer maulibu dat je naast het vele geld en lekkere eten zulke matige/slechte service hebt gekregen.PH onwaardig lijkt mij en als Eric van Loo een beetje vent was had hij jullie gecompenseert in de rekening want een topkok laat zich dat niet welgevallen.
Veel plezier bij Bretelli! Iets minder speciaal eten vind ik niet zo erg - honger wel!quote:Op zondag 2 oktober 2011 10:54 schreef Cat22 het volgende:
Wat jammer dat het zo tegenviel Kahlie. Ik herken het wel een beetje. Bij de Aubergine vond ik dit keer het eten iets minder bijzonder, maar de bediening super, terwijl het bij Avant Garde juist andersom was.
Dadelijk naar Bretelli voor de lunch, we zijn lekker op tijd omdat één van mijn tafelgenoten vanmiddag nog een afspraak had. Wel fijn dat je je reservering nu via de site kunt wijzigen qua tijd.
Ik vind het zelf niet direct zulke extreem kleine porties, al was het wat magertjes, maar het is ook niet 'rijk'/'vol van smaak' in tegenstelling tot bijvoorbeeld Parkheuvel of Fred. Je weet het al dat het die kant op gaat als er veel brood wordt bijgeserveerd. In Parkheuvel hadden we 4 sneetjes en die zijn niet opgegaan.quote:Op zondag 2 oktober 2011 11:04 schreef Isabeau het volgende:
Wow, kahlie, wat een goed uitgebreid verslag en wat spijtig dat de avond zo'n slecht gevoel geeft ahv de bediening en die 2 gangen die een beetje vreemd waren. Zo zie je maar dat ook personeel een avond kan breken en maken.
En honger na zoveel gangen + broodjes + 2 flessen water?Dat moeten wel heel erg kleine porties zijn geweest. Jammer.
Er waren 3 tafels, dus ik denk dat de 3de afgezegd heeft, want die heeft leeg gestaan. Ik denk dat jij er nog verdrietig vanaf komt dan ik... of 8-9 broodjes moet gaan pruimen.quote:Op zondag 2 oktober 2011 11:14 schreef FutureFairytale het volgende:
super verslag Kahliemaar idd... wat jammer dat t zo ging. met honger weggaan vind ik sowieso slecht, tis geen proeverij! tonnetje rond hoeft ook niet maar honger..nee. daarom is Latour zo snel vol, met 2 tafels per avond haha. ik hoef hier niet naartoe dus, thanks!
hoe bedoel je dat ik verdrietiger word dan jij?quote:Op zondag 2 oktober 2011 11:25 schreef kahlie het volgende:
Ik denk dat jij er nog verdrietig vanaf komt dan ik... of 8-9 broodjes moet gaan pruimen.
Niet best idd. Wat voor gerechten hadden jullie?quote:Op maandag 3 oktober 2011 15:54 schreef MutedFaith het volgende:
Wij zijn afgelopen zaterdag naar de Harbour Club in Maastricht geweest.
De lokatie, aan 't Bassin, is prachtig. We konden nog lekker op 't terras zitten. Nouja, 'konden'.. We moesten wel, aangezien ze iedereen buiten neergezet hadden. Al hadden we graag binnen gezeten (binnen was leeg overigens), dan had 't nog niet gekund. Toen 't later wat frisser begon te worden kwamen ze voor de dames met dekentjes aan zetten.
Ons werd een aperitief (champagne, een euro of veertien. Wel lekker; wat zoeter dan normaal met een mooie fruitsmaak) aangeboden en daarna kregen we de kaart. Blijkbaar stond bij de reservering niet dat we voor de restaurantweek kwamen, want de serveerster kwam met de reguliere kaart aanzetten. Kan gebeuren, niet veel later kregen we de juiste kaart.
We hadden al besloten om 't bij drie gangen te houden. Bij elke gang konden we kiezen uit 2 gerechten, waarvan voor de tweede keuze bij voor- en hoofdgerecht ¤ 3,50 per gang bijbetaald moest worden. Uiteindelijk hebben we beide een ander voorgerecht en hoofdgerecht genomen, om alles te kunnen proeven.
Voor- en hoofdgerechten waren qua smaak, opmaak, kwantiteit en kwaliteit prima.
De derde gang bestond uit koffie/thee of een 'chocolade duo'. Het viel me al tegen dat me niet gevraagd werd of ik koffie, capuccino, espresso, thee of watdanook wilde; ik kreeg gewoon normale koffie. Daarbij kreeg ik een vingerhoedje met creme brulee en een mini-brownie. Mijn vrouw had 't chocolade duo, bestaande uit een klein chocolade cakeje en een heel klein beetje chocolademouse. Beide gerechten samen waren misschien net 1 volledig dessert.
De bediening gedurende de avond begon prima. Na ontvangt kregen we direct ons aperitief, een bakje met olijven en een glas met gezouten en gezoete nootjes. Maar zodra duidelijk werd dat we van de restaurantweek waren en ik ook nog eens geen wijn dronk werden we compleet genegeerd. Lang wachten tussen de gangen, drank werd niet aangevuld, opgenomen bestellingen werden niet bezorgd, personeel was kortaf.
Geen goede reclame voor dit restaurant. Als 't bevallen was was ik er vast vaker gaan eten, want de menukaart en liggen bevielen me wel, maar op deze manier zullen ze me er niet snel meer terug zien.
Ik wil wel wat fotootjes van ons diner posten, alleen heb ik geen idee meer wat het allemaal was,dus verwacht geen echte recensie. Daar had ik ook iets teveel champagne voor op.quote:Op maandag 3 oktober 2011 17:45 schreef Bluezz het volgende:
En recensies met foto's zijn echtLeuk dat steeds meer mensen dat gaan doen.
Klacht indienen vind ik vrij pompeus... review heb ik inderdaad wel ingevuld van de site. Weet niet of ik daar nog reactie op krijg, maar verwacht het niet.quote:Op zondag 2 oktober 2011 12:32 schreef golfer het volgende:
Wat een tegenvaller Kahlie en mijn mening over de mentaliteit van sommige restaurants in de Restaurantweek wordt er weer mee bevestigd: omzet, omzet, omzet en klantvriendelijkheid gering.
Je krijgt toch achteraf nog een soort proefformulier toegestuurd van Diningcity? (of doen ze dat tegenwoordig niet meer?) Ik zou daar in dit geval heel duidelijk een negatieve recensie van maken en zelfs een klacht over indienen.
Omdat ik denk dat jij dit soort diners minder vaak doet - dus als het dan tegenvalt is de teleurstelling *nog* groter. Ik denk ook niet dat hij wist wat hij zei.quote:Op zondag 2 oktober 2011 16:59 schreef FutureFairytale het volgende:
hoe bedoel je dat ik verdrietiger word dan jij?
die opmerking trouwens 'wij zijn ook verwend' moest ik wel om lachen.. hij had denk geen idee wat hij zei.
Over foto's: Ik vind het heel leuk om ze te zien, maar zie mezelf echt niet met een camera foto's maken in een restaurant. Ik vind dat genant. Terwijl ik er echt geen last van heb als anderen het doen (alhoewel ik het niet heb gezien de afgelopen twee keren) Stom he?quote:Op maandag 3 oktober 2011 17:45 schreef Bluezz het volgende:
En recensies met foto's zijn echtLeuk dat steeds meer mensen dat gaan doen.
We zaten in ons eigen plekje in de champagne lounge, dus daar had niemand last van. Bovendien heb ik niet geflitst.quote:Op maandag 3 oktober 2011 18:28 schreef kahlie het volgende:
Over foto's: Ik vind het heel leuk om ze te zien, maar zie mezelf echt niet met een camera foto's maken in een restaurant. Ik vind dat genant. Terwijl ik er echt geen last van heb als anderen het doen (alhoewel ik het niet heb gezien de afgelopen twee keren) Stom he?
Zoals ik al zei: "Als anderen het doen heb ik er echt geen last van". Ik geloof je dus direct dat je anderen niet gestoord hebt. Ik vind het alleen zelf genant om te *doen*. Ben benieuwd naar de foto's!quote:Op maandag 3 oktober 2011 18:45 schreef Sanne het volgende:
[..]
We zaten in ons eigen plekje in de champagne lounge, dus daar had niemand last van. Bovendien heb ik niet geflitst. Zal ze zo online zetten.
Wat ziet het er lekker uit!quote:Op maandag 3 oktober 2011 18:45 schreef Sanne het volgende:
Restaurant/lounge Geisha in Amsterdam [ ...]
Hmmm... beetje raar ja, dat je bij een arrangement zonder wijn blijft zitten. Ik snap dat je dat niet tof vindt. Ik verbaasde me wel over de prijs bij De Librije, want dat is wel erg goedkoop met hun wijn dan! Bij Parkheuvel ben je voor 4 wijntjes 75 euro kwijt op het officiele menu. Hun wijnen vind ik dan ook wel heel erg speciaal en lekker, maar toch, ik verwachtte bij de Librije ook zulke prijzen eigenlijk...quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 07:43 schreef Blik het volgende:
Wat ik eigenlijk de grootste misser vond van de avond was het wijnarrangement. Voor 3 gangen moesten we een whopping 33 euro neerleggen. Ter vergelijk, bij de Librije betaalden we 87 euro voor het wijnarrangement a 8 wijntjes, maar dan zit je wel in een 3-sterrenrestaurant en worden de wijntjes continue goed begeschonken. Als de wijntjes goed werden bijgeschonken was die 33 euro geen onoverkomelijk probleem geweest, maar dat was helaas niet het geval. Tussen voor en hoofdgerecht hebben we zeker 20 minuten zonder wijntje gezeten. Dat mag wat mij betreft niet voorkomen bij een wijnarrangement. Kortom, ik vond 11 euro per wijntje echt te duur voor wat je kreeg, ik had liever dan zelf een fles witte wijn uitgekozen.
watquote:Op dinsdag 4 oktober 2011 10:33 schreef kahlie het volgende:
Ik verbaasde me wel over de prijs bij De Librije, want dat is wel erg goedkoop met hun wijn dan! Bij Parkheuvel ben je voor 4 wijntjes 75 euro kwijt op het officiele menu.
Ik moest even dubbel checken op het wel klopte wat ik zei. En idd, wijnarrangement bij de Librije voor het 8-gangen verrassingsmenu was 87,50. Bij het 4-gangen menu ben je 57,50 kwijt.quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 10:33 schreef kahlie het volgende:
[..]
Hmmm... beetje raar ja, dat je bij een arrangement zonder wijn blijft zitten. Ik snap dat je dat niet tof vindt. Ik verbaasde me wel over de prijs bij De Librije, want dat is wel erg goedkoop met hun wijn dan! Bij Parkheuvel ben je voor 4 wijntjes 75 euro kwijt op het officiele menu. Hun wijnen vind ik dan ook wel heel erg speciaal en lekker, maar toch, ik verwachtte bij de Librije ook zulke prijzen eigenlijk...
Nou, het was een soort roseval-aardappel creme, en was maar een heel klein beetje.quote:Op dinsdag 4 oktober 2011 11:27 schreef Bluezz het volgende:
Raar van die wijn ja, en ik vind als je vis met rosevalaardappeltjes eet het een beetje vreeemd dat je frietjes erbij kan bestellen
quote:Op woensdag 5 oktober 2011 18:15 schreef kahlie het volgende:
Dat Erik ter Loo serieus was toen hij zei dat hij eigenlijk nog het liefst meer mensen zou willen laten genieten, blijkt wel. Parkheuvel verlengt de restaurantweek optie in Oktober & November voor de lunch van ma t/m vrij en voor het diner op dinsdag en woensdag avond.
allereerst dank voor je geschoten foto's en (als het kan)volgende keer toch maar gewoon je digitale cameraatje meenemen of zorgen dat je camera van je mobiel iets meer pixels heeft?quote:Op maandag 3 oktober 2011 16:51 schreef LieLie het volgende:
Wij aten gisteravond met vier personen bij de Havixhorst. In maart hebben we hier ook al gegeten tijdens de restaurantweek, toen met twee personen.
Het blijft een prachtige locatie, een landgoed in de bossen met een mooi landhuis en alles is mooi aangekleed. Bij binnenkomst werden we begroet door de jongen die ons de rest van de avond bediende en de eigenaar.
Aan tafel werd uitgelegd welke mogelijkheden er waren, een extra gang, een wijnarrangement, een apéritief. We zijn voor het complete pakket gegaan uiteindelijk ;-) Er werden tijdens de gangen ook broodjes aangeboden (keuze uit wit, donker en heel donker) en er was gezouten boter op tafel.
Het apéritief was een glas met 'druifjes uit eigen tuin, gewekt in grappa, opgeschonken met champagne'.
Daarna kregen we ook de amuses, twee verschillende.
Dit was een gestoomd ei met krokante aardappel en kaviaar van haring, met daarnaast een lepel met gegrilde watermeloen met twee crèmes van paprika en geitenkaas en een stukje olijf.
[ afbeelding ]
Vervolgens was het voorgerecht 'zachtgegaarde forelfilet met een remoulade van aardappel, knolselderij en gerookte forel, met een crème van mierikswortel'.
De wijn: Castel Firmian, pinot grigio, 2009.
[ afbeelding ]
Het tussengerecht was 'Gepocheerde maïskipfilet, bulgur met mint, koriander en rode ui, crème van artisjok en hazelnootgruis' (Voor mij zonder gruis, want allergisch voor nootjes). De wijn: Tapiz, Torrontes, 2009.
[ afbeelding ]
Het hoofdgerecht: 'Dungesneden runderlende met gestoofde rundersukade, pastinaakcrème, gebakken kastanjechampignons en een jus van staartpeper'. De wijn: Finca la Emperatix,, tempranillo, 2010. (pittig wijntje!)
[ afbeelding ]
Voor het nagerecht kregen we nog een dessertamuse: een glaasje met vanilleyoghurt, zachte peer en een granita van champagne. Heel lekker fris!
[ afbeelding ]
Het nagerecht werd geserveerd in twee borden. In de ene 'Een taartje van chocolade, tropische fruitcompote, straciatellamousse en een citrusschuimpje' en in de andere 'roomijs van koffiebonen met kokosschuim'. De wijn: Muscat de Beaumes de Venise, Domaine Bernardins, 2006.
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Vervolgens bestelden we koffie en thee met friandises. Voor mij thee, en daarnaast drie keer koffie. Het duurde eventjes voor de friandises werden gebracht, en toen lagen er drie rijtes met lekkere dingen op. De serveerster zei eerst niets en liep weer weg. We waren even in verwarring, ze zouden toch niet alleen voor de koffie friandises brengen? Maar we waren te vroeg met ons oordeel want vlak daarna kwam ze al terug met nog een apart plaatje voor mij, zonder nootjes! Helemaal goed dus.
Voor de 'wel noteneters', een glaasje 'appeltaart nieuwe stijl' een crème brulee van tonkabonen, een stukje brownie, een stukje boterkoek en een paar bonbons, o.a. met mint en mandarijn.
[ afbeelding ]
Voor mij: ook de crème brulee en de boterkoek, en daarbij nog een citrusschuimpje, een cakje met rozijnen en chocolade, een glaasje met wittechocolademousse, sinaasappel en vanilleroom en een glaasje met bessencompote en ook een soort room.
[ afbeelding ]
Al met al hebben we een geweldige avond gehad, de sfeer was leuk, de bediening was erg vriendelijk, het eten heerlijk en met mijn notenallergie werd goed omgegaan.
En dan loop je weg en kijk je nog even om naar:
[ afbeelding ]
Goh je zou het bijna nog gaan geloven dat Erik van Loo het meent.quote:Op woensdag 5 oktober 2011 18:15 schreef kahlie het volgende:
Dat Erik van Loo serieus was toen hij zei dat hij eigenlijk nog het liefst meer mensen zou willen laten genieten, blijkt wel. Parkheuvel verlengt de restaurantweek optie in Oktober & November voor de lunch van ma t/m vrij en voor het diner op dinsdag en woensdag avond.
Parkheuvel zit volgens mij ook niet verlegen om gasten. Toen ik er was zag ik duidelijk dat niet alle couverts/tafels voor restaurantweekgasten waren. Het zat bijna compleet vol. De verlenging die ze hebben aangeboden voor het diner geldt slechts op 2 van de 6 avonden en zal ook wel beperkt zijn qua couverts. Wij zijn echter wel gruwelijk verwend en zo hoort het ook.quote:Op maandag 17 oktober 2011 14:02 schreef rubje het volgende:
Goh je zou het bijna nog gaan geloven dat Erik van Loo het meent.Of zou die verlenging niet gewoon zijn omdat Park Heuvel behoorlijk wat klandizie mist en dus logischerwijs zo probeert eea te compenseren dmv extra inkomsten.
![]()
![]()
Laten we wel zijn. Een 2 sterrenrestaurant die moet toch niet om gasten verlegen zitten door gebruik te maken van de restaurantweek? De eigenaren van Amarone gaan iig zich volgende jaar nog een keer bedenken of ze wederom mee doen want er was behoorijk wat irritatie over de reserveringen dit jaar, wie er langskwamen en de gemiddelde besteding.![]()
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |