Moluks visgerecht..quote:
jaquote:Op zaterdag 16 januari 2010 22:45 schreef TN-FR het volgende:
[..]
Ga je zo laat pas eten?
Ik had vandaag opgebakken rijst met wat ei, pittige boontjes en kabeljauwfilet in een pittige bali-saus of zo. (was een marinade waar bali-mix op stond)
Begrijp ik hoor, zelf nog student dus onregelmatig eetpatroon. Dacht misschien bereid je iets voor voor morgen of zo.quote:Op zaterdag 16 januari 2010 23:56 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ja
we eten wel vaker zo laat trouwens.
beetje nare gewoonte, maargoed, het kan.
dat nuquote:Op zaterdag 16 januari 2010 13:10 schreef The_Hives het volgende:
afbakbroodjes met filet American en een gesnipperd rood uitje
LEKKER! Ik eet vnv mihoen met kipquote:Op zondag 17 januari 2010 13:00 schreef KiwiTjuHh het volgende:
Vanavond eten we biefstuk met gebakken champignons, uien en spekjes en een nog te verzinnen sausje. Daarbij aardappelkroketjes en sla.
Klinkt lekkerquote:Op zondag 17 januari 2010 14:05 schreef motorbloempje het volgende:
Nu een mandarijntje en een kop thee, vanavond zelfgemaakte groentensoep met pittig gekruide balletjes
gisteren hadden we een uitgebreid diner hier thuis met 11 manheerlijk gegeten. Had zelf lamskofta gemaakt, gegaard in een saus van volvette yoghurt en gepelde tomaten (en nog een shitload aan specerijen, kruiden en andere shizzle)
wat een succes was dat! Erbij couscous en gegrilde groenten. Tussengerecht was ook voor onze rekening, en dat was een soep van gegrilde paprika en moonblushtomatoes met een klein lepeltje creme fraiche.
nom! Die lamskofta gaat in de herhaling
De rest van de gangen was ook goedvan gevulde champs tot tarte tartin
quote:Op zondag 17 januari 2010 15:27 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Klinkt lekker
Waar waren de champs mee gevild?
Neuh, het moet er natuurlijk wel smaak aan geven, niet alleen kleurquote:Op zondag 17 januari 2010 18:02 schreef Erosjuhhh het volgende:
is 10 draadjes niet erg veel voor 4 liter water piet?
Verder kan ik je mijn adres pm-en kun je het gevacumeerd toesturen, want het lijkt heerlijk.
* Pietverdriet niet, eten al anderhalf uur op en nog steeds met een veel te volle pens op de bankquote:
Very good! Mijne staat inmiddels in de tupperwarebak in de koelkast.quote:Op zondag 17 januari 2010 21:09 schreef SeaOfLove het volgende:
heerlijk hoor ienepien en mirjam! ik ga vd week ook paprikasoep maken.
Goed he? Prak er ook eens een uitje, fijngesneden tomaat, zout en peper en wat citroensap doorheen voor verse guacamole.quote:Op maandag 18 januari 2010 15:22 schreef evo87 het volgende:
mijn eerste avocado ooit. Mijn god, das lekker
Ik snap niet hoe mensen dat lekker kunnen vinden, ik vond avocado echt heeel erg vies! Beetje nootachtig haast.. miss dat het..quote:Op maandag 18 januari 2010 15:55 schreef minilot het volgende:
[..]
Goed he? Prak er ook eens een uitje, fijngesneden tomaat en wat citroensap doorheen voor verse guacamole.
Het is misschien ook maar net wat je verwacht.. Als je rekent op een frisse bite en een lichte smaak zoals de meeste groenten dat hebben, of iets zoets als fruit, dan is het inderdaad maar een raar ding.quote:Op maandag 18 januari 2010 15:56 schreef LieLie het volgende:
[..]
Ik snap niet hoe mensen dat lekker kunnen vinden, ik vond avocado echt heeel erg vies! Beetje nootachtig haast.. miss dat het..
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |