Viel mee.quote:Op dinsdag 12 januari 2010 21:51 schreef minilot het volgende:
Zóveel couscous op dat ik denk dat ik morgen maar gewoon niet eet. Burp.
Oh mag ik bij jou etenquote:Op woensdag 13 januari 2010 15:20 schreef SeaOfLove het volgende:
ik heb gemaakt: kerrie telor, babi ketjap, sate ajam, pindasaus, sajoer boontjes, indische gehaktballetjes, lontong, seroendeng, perkedel djagoeng en nog wat gerechten.... indische rijsttafel it is vanavond
quote:Op woensdag 13 januari 2010 15:20 schreef SeaOfLove het volgende:
ik heb gemaakt: kerrie telor, babi ketjap, sate ajam, pindasaus, sajoer boontjes, indische gehaktballetjes, lontong, seroendeng, perkedel djagoeng en nog wat gerechten.... indische rijsttafel it is vanavond
Welk recept gebruik jij voor de babi ketjap?quote:Op woensdag 13 januari 2010 15:20 schreef SeaOfLove het volgende:
ik heb gemaakt: kerrie telor, babi ketjap, sate ajam, pindasaus, sajoer boontjes, indische gehaktballetjes, lontong, seroendeng, perkedel djagoeng en nog wat gerechten.... indische rijsttafel it is vanavond
Toffee!quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:47 schreef LieLie het volgende:
Minilot, jij weet dit vast:
Wat is het lekkerste wat ik kan maken met een blikje gecondenseerde melk?
quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:46 schreef Lminilot het volgende:
[..]
![]()
Zit ik dan, met mijn eenpanscurry.
ik heb het indonesisch kookboek van A tot Z. 500gr varkensvlees in blokjes aanbraden. dan 6 fijngesneden sjalotjes, schijf gember wat peper en zout en een halve dl ketjap toevoegen, even laten sudderen dan één dl water erbij. smoren tot het gaar is.quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:48 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Welk recept gebruik jij voor de babi ketjap?
Da's dan al flink wat tijdswinst sinds december vorig jaar! Anderhalve dag klinkt toch beter te doen dan drie dagen.quote:Op woensdag 13 januari 2010 19:54 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Dit is natuurlijk ook niet voor alle dag. Had gewoon weereens zin om uitgebreid te koken en mensen uit te nodigen voor het diner. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het is bijna allemaal op
En het was echt zoveel weer wat ik had gemaakt
Voordeel dat ik de laatste paar maanden wat vaker indisch kook er iets meer op de automatische piloot gaat en een stuk vlotter dus. Waar ik vorige keer 3 dagen in de keuken heb gestaan was het nu anderhalve dag
Coolquote:Op woensdag 13 januari 2010 19:54 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Dit is natuurlijk ook niet voor alle dag. Had gewoon weereens zin om uitgebreid te koken en mensen uit te nodigen voor het diner. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het is bijna allemaal op
En het was echt zoveel weer wat ik had gemaakt
Voordeel dat ik de laatste paar maanden wat vaker indisch kook er iets meer op de automatische piloot gaat en een stuk vlotter dus. Waar ik vorige keer 3 dagen in de keuken heb gestaan was het nu anderhalve dag
ga ik doen, tijd geleden dat ik foto's heb gemaakt. heb alleen nog geen computer om ze up te loadenquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:09 schreef minilot het volgende:
[..]
Da's dan al flink wat tijdswinst sinds december vorig jaar! Anderhalve dag klinkt toch beter te doen dan drie dagen.![]()
Tof hoor. Maak je de volgende keer foto's?
oeh heerlijk! maak ik ook vaak als ik eters heb, lekker makkelijk en je zet toch wat bijzonders op tafel aangezien de meeste mensen alleen maar afhaalroti eten, waar btw ook niks mis mee is als t een goede roti-boer isquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:22 schreef shmoopy het volgende:
Ik heb een heerlijke roti gemaakt en verheug me nu al op de 2-e portie die ik later op de avond uit de pan ga snoepen.
Oke, thanks.quote:Op woensdag 13 januari 2010 20:01 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
ik heb het indonesisch kookboek van A tot Z. 500gr varkensvlees in blokjes aanbraden. dan 6 fijngesneden sjalotjes, schijf gember wat peper en zout en een halve dl ketjap toevoegen, even laten sudderen dan één dl water erbij. smoren tot het gaar is.
hebben natuurlijk! ik had t ook van mijn indo-vriendje geloof ik maar die ben ik een beetje kwijt. Ben nu al met de gerechten die ik de afgelopen maanden heb gemaakt zo ver dat ik dingen ook naar eigen smaak toevoeg of weglaat.quote:Op woensdag 13 januari 2010 20:38 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Oke, thanks.
Ik heb laatst nog een recept van een indische collega gehad, als je het hebben wil hoor ik het wel.
Je hebt PMquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:49 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
hebben natuurlijk! ik had t ook van mijn indo-vriendje geloof ik maar die ben ik een beetje kwijt. Ben nu al met de gerechten die ik de afgelopen maanden heb gemaakt zo ver dat ik dingen ook naar eigen smaak toevoeg of weglaat.
Ik zocht vanmiddag wat inspiratie voor het maal van vanavond. Het enige wat vast stond was broccoli, veel broccoli! Ik zag jouw post, vertrouwde je goede smaak blind en heb de kip gelijk in de marinade gezet.quote:Op woensdag 13 januari 2010 08:44 schreef minilot het volgende:
Vanavond de geniale kipcurry van Kayotic Kitchen met gestoomde broccoli ernaast.
Bedank niet mij, bedank Kayotic Kitchen!quote:Op woensdag 13 januari 2010 21:30 schreef Reese het volgende:
[..]
Ik zocht vanmiddag wat inspiratie voor het maal van vanavond. Het enige wat vast stond was broccoli, veel broccoli! Ik zag jouw post, vertrouwde je goede smaak blind en heb de kip gelijk in de marinade gezet.
Mijn lief en ik hebben net zitten smullen van die simpele 'eenpanscurry'! Met gestoomde rijst, gestoomde broccoli en zoetzure komkommer erbij. Lekker!
Dank Minilot!
En ik ga nu ook het recept zoeken! Zoveel lof, dat moet wel oke zijn!quote:Op woensdag 13 januari 2010 22:20 schreef minilot het volgende:
[..]
Bedank niet mij, bedank Kayotic Kitchen!Hihi, wat tof dat een post van mij zomaar invloed heeft op wat iemand anders op Fok dezelfde dag eet!
Lekker is -ie hè? Door de zwarte peper wel heel heftig van smaak, maar niet op die gebruikelijke chilipepermanier van de meeste curry's. Je krijgt er een heel warme mond van.![]()
Ik heb het de afgelopen maanden al drie keer gemaakt, en dat zegt wat, want ik maak recepten niet zo vaak meer dan eens, omdat er nou eenmaal teveel lekkere recepten zijn voor de circa zeventig jaar die mij nog rest.
in die volgorde?quote:Op donderdag 14 januari 2010 17:39 schreef Klaploper het volgende:
Shoarma en patat en bitterballen en kiwi en frikandel.
Is dat het toetje van de maand?quote:
Ik denk het wel was de eerste keer dat ik hem zag en ik moet zeggen hij smaakte heerlijkquote:Op donderdag 14 januari 2010 20:48 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Is dat het toetje van de maand?
Ik heb net boodschappen gedaan, als ik dat geweten had.
Vandaag hadden we dus broodje zelfgemaakte hamburger met daarop cheddar en verse guacamole en een klein likje creme fraiche en wat dunne ringetjes rode ui. Was een enorm experiment, maar het was echt súper lekkerquote:Op donderdag 14 januari 2010 13:39 schreef motorbloempje het volgende:
Nu net lekker boterhammetjes met appelstroop en pindakaas op.
Vanavond MORGEN eten we spaghetti met citroen-kastanje-champignons met peterselie en knoflooknom!
Volgende week maar kijken dan.quote:Op donderdag 14 januari 2010 20:49 schreef Riann het volgende:
[..]
Ik denk het wel was de eerste keer dat ik hem zag en ik moet zeggen hij smaakte heerlijk
Erwtensoep dusquote:Op donderdag 14 januari 2010 20:17 schreef Weird- het volgende:
Vandaag pasta. Morgen zelfgemaakte erwtensoep
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |