Welk recept gebruik jij voor de babi ketjap?quote:Op woensdag 13 januari 2010 15:20 schreef SeaOfLove het volgende:
ik heb gemaakt: kerrie telor, babi ketjap, sate ajam, pindasaus, sajoer boontjes, indische gehaktballetjes, lontong, seroendeng, perkedel djagoeng en nog wat gerechten.... indische rijsttafel it is vanavond
Toffee!quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:47 schreef LieLie het volgende:
Minilot, jij weet dit vast:
Wat is het lekkerste wat ik kan maken met een blikje gecondenseerde melk?
quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:46 schreef Lminilot het volgende:
[..]
![]()
Zit ik dan, met mijn eenpanscurry.
ik heb het indonesisch kookboek van A tot Z. 500gr varkensvlees in blokjes aanbraden. dan 6 fijngesneden sjalotjes, schijf gember wat peper en zout en een halve dl ketjap toevoegen, even laten sudderen dan één dl water erbij. smoren tot het gaar is.quote:Op woensdag 13 januari 2010 18:48 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Welk recept gebruik jij voor de babi ketjap?
Da's dan al flink wat tijdswinst sinds december vorig jaar! Anderhalve dag klinkt toch beter te doen dan drie dagen.quote:Op woensdag 13 januari 2010 19:54 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Dit is natuurlijk ook niet voor alle dag. Had gewoon weereens zin om uitgebreid te koken en mensen uit te nodigen voor het diner. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het is bijna allemaal op
En het was echt zoveel weer wat ik had gemaakt
Voordeel dat ik de laatste paar maanden wat vaker indisch kook er iets meer op de automatische piloot gaat en een stuk vlotter dus. Waar ik vorige keer 3 dagen in de keuken heb gestaan was het nu anderhalve dag
Coolquote:Op woensdag 13 januari 2010 19:54 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
Dit is natuurlijk ook niet voor alle dag. Had gewoon weereens zin om uitgebreid te koken en mensen uit te nodigen voor het diner. Iedereen heeft heerlijk gegeten en het is bijna allemaal op
En het was echt zoveel weer wat ik had gemaakt
Voordeel dat ik de laatste paar maanden wat vaker indisch kook er iets meer op de automatische piloot gaat en een stuk vlotter dus. Waar ik vorige keer 3 dagen in de keuken heb gestaan was het nu anderhalve dag
ga ik doen, tijd geleden dat ik foto's heb gemaakt. heb alleen nog geen computer om ze up te loadenquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:09 schreef minilot het volgende:
[..]
Da's dan al flink wat tijdswinst sinds december vorig jaar! Anderhalve dag klinkt toch beter te doen dan drie dagen.![]()
Tof hoor. Maak je de volgende keer foto's?
oeh heerlijk! maak ik ook vaak als ik eters heb, lekker makkelijk en je zet toch wat bijzonders op tafel aangezien de meeste mensen alleen maar afhaalroti eten, waar btw ook niks mis mee is als t een goede roti-boer isquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:22 schreef shmoopy het volgende:
Ik heb een heerlijke roti gemaakt en verheug me nu al op de 2-e portie die ik later op de avond uit de pan ga snoepen.
Oke, thanks.quote:Op woensdag 13 januari 2010 20:01 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
ik heb het indonesisch kookboek van A tot Z. 500gr varkensvlees in blokjes aanbraden. dan 6 fijngesneden sjalotjes, schijf gember wat peper en zout en een halve dl ketjap toevoegen, even laten sudderen dan één dl water erbij. smoren tot het gaar is.
hebben natuurlijk! ik had t ook van mijn indo-vriendje geloof ik maar die ben ik een beetje kwijt. Ben nu al met de gerechten die ik de afgelopen maanden heb gemaakt zo ver dat ik dingen ook naar eigen smaak toevoeg of weglaat.quote:Op woensdag 13 januari 2010 20:38 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Oke, thanks.
Ik heb laatst nog een recept van een indische collega gehad, als je het hebben wil hoor ik het wel.
Je hebt PMquote:Op woensdag 13 januari 2010 20:49 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
hebben natuurlijk! ik had t ook van mijn indo-vriendje geloof ik maar die ben ik een beetje kwijt. Ben nu al met de gerechten die ik de afgelopen maanden heb gemaakt zo ver dat ik dingen ook naar eigen smaak toevoeg of weglaat.
Ik zocht vanmiddag wat inspiratie voor het maal van vanavond. Het enige wat vast stond was broccoli, veel broccoli! Ik zag jouw post, vertrouwde je goede smaak blind en heb de kip gelijk in de marinade gezet.quote:Op woensdag 13 januari 2010 08:44 schreef minilot het volgende:
Vanavond de geniale kipcurry van Kayotic Kitchen met gestoomde broccoli ernaast.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |