abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_73673000
Het topic over alles wat met sushi te maken heeft! Vraag hier wat je wilt weten, of geef je tips of ervaringen met je sushi experimenten.

Omdat je er al veel over sushi gepraat wordt, wat plaatjes om de smaakpapillen te kietelen:





Itadakimasu!

Vorige topic: Zelf sushi maken deel VI
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 14 oktober 2009 @ 09:58:29 #2
112790 Koepert
Parttime Nutcase
pi_73673071
Sushi

Mits veel vis.. (dus relatief weinig rijst)
It starts with a shiver, an itch, a slow boil
pi_73673183
Ik ga het binnenkort ook eens proberen zelf te maken
mn stiefma (als japanner zijnde) maakt het geregeld en ik zelf krijg er geen genoeg van xD

of mn huisgenoten mijn smaak delen is natuurlijk de vraag.
Zijn er nog tips om te zorgen dat iedereen het eigenlijk wel lekker vind? (dus welke soorten vis enzo, wat voor groenten(stel dat iemand geen vis lust) en wat voor eventuele extra dingen?)

Oh en, weet iemand een Toko te vinden in Breda? Ik kon er zou gauw geen vinden en mn lokale Jumbo heeft geen zeewier
Hiroshima '45, Chernobyl '86, Windows '95
pi_73673249
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 10:04 schreef IceDustbin2 het volgende:
Ik ga het binnenkort ook eens proberen zelf te maken
mn stiefma (als japanner zijnde) maakt het geregeld en ik zelf krijg er geen genoeg van xD

of mn huisgenoten mijn smaak delen is natuurlijk de vraag.
Zijn er nog tips om te zorgen dat iedereen het eigenlijk wel lekker vind? (dus welke soorten vis enzo, wat voor groenten(stel dat iemand geen vis lust) en wat voor eventuele extra dingen?)

Oh en, weet iemand een Toko te vinden in Breda? Ik kon er zou gauw geen vinden en mn lokale Jumbo heeft geen zeewier
Nou ja, zalm en tonijn zijn eigenlijk nooit verkeerd. Komkommer, surimi (=zooi in elkaar gemokerde witvis), mango + munt, japanse omelet, gerookte zalm met milde kruidenboter. Paling kan ook En vast nog meer, maar dit zijn wel de meest gegete varianten bij ons.

Toko: http://www.amazingoriental.com Er zit er ook 1 in Breda. Daar hebben ze nori zat
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  Moderator woensdag 14 oktober 2009 @ 10:11:52 #5
155227 crew  Guppy
dus
pi_73673298
Misschien dat ze hier in Breda iets hebben? En anders heeft de Appie ook nog zeewier, en soms heeft de Xenos ook sushi-benodigdheden in de winkel.

- edit - laat maar, Amazing Oriental is the place to be
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_73674282
bij mij mislukt het rollen steeds...

maar we blijven proberen!
  Moderator woensdag 14 oktober 2009 @ 11:26:26 #7
155227 crew  Guppy
dus
pi_73675556
Bij Amazing Oriental heb ik een rol-vormpje gekocht. Moet het alleen nog steeds proberen. Maar misschien is dat iets voor je?
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_73675585
Hmmm, is alweer veel te lang geleden!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_73675972
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 11:26 schreef Guppyfriend het volgende:
Bij Amazing Oriental heb ik een rol-vormpje gekocht. Moet het alleen nog steeds proberen. Maar misschien is dat iets voor je?
Is dat niet een nigiri vormpje? Want hoe je kan rollen met een vormpje en die nori er om heen kan doen zie ik niet helemaal

Het bamboematje is de eerste paar keer enomr prutsen, maar dat komt vanzelf goed. Het blengrijkst is om stevig te rollen, vind ik zelf, zodat niet de hele boel uit elkaar valt om het moment dat je of snijdt, of gaat eten
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 14 oktober 2009 @ 12:50:06 #10
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_73678199
Mooie OP!
Sorry ik had het niet door.

Er bestaan wel rolvormen. Met een plastic laagje wat je er onderuit trekt en het dan in de nori rolt.
Of zoiets:


[ Bericht 41% gewijzigd door mmascha op 14-10-2009 12:56:37 ]
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_73678921
quote:
Op dinsdag 13 oktober 2009 21:28 schreef Pheno het volgende:
De rijst in een rijstkoker ben ik zelf niet zo fan van, maar dat komt omdat ik ruzie heb met dat ding (het aankoeken komt me bekend voor zeg maar, niet alleen bij sushirijst ).

Voor 10 rollen of een mix van nigiri/rollen pak ik 500 gram rijst,.

Schoonmaken: rijst in een vergiet/zeef wassen, daar heb ik een zeef voor, dat is wat makkelijker dan de IKEA vergiet die we hebben en waar die korrels in blijven hangen
Gewoon in een bak met water dompelen en maar laten stromen en af en toe overgieten van zeef naar bak en andersom Daarna even drogen.

Koken: ik kook eerst 500ml water met wat dashipoeder in een pannetje. Als het water kookt doe ik de rijst er in. Als het goed is ligt alle rijst net onder het water. Deksel erop en een minuut even aan de kook brengen. Niet laten overkoken, merk je dat het kookt, gas/inductie/whatever terug.
Daarna 19 minuten rustig pruttelen. Om een indicatie te geven, Van de 9 standen gebruik ik 7~9 voor het 1 minuut koken, 1~2 voor de 19 minuten. Deksel nooit oplichten.

Na de 20 minuten voorbij zijn dan 15 minuten nagaren. Dus gas uit. Heb je mooi even tijd om de sushidressing te maken. Ik gebruik 3 eetlepels rijstazijn, 1 eetlepel mirin. Een theelepeltje suiker (mirin maakt het al zoet, dus hoeft niet echt veel) en een snufje zout. Dat even in de magnetron opwarmen zodat de suiker tijdens het roeren echt kan oplossen.

Als de rijst klaar is, dan overgooien in een ruime kom. De dressing erbij gooien en goed mengen. Dan mag het gaan afkoelen, dat kan met wat wapperen, maar ik ben lui en laat het een half uurtje staan. En natuurlijk soms even omscheppen.

Een wat lange bereidingsmanier dan de rijstkoker, maar zo heb ik het me laten leren door een sushiworkshop en wat zelf experimenteren met de dressing En het gaat eigenlijk altijd goed.
En door de dashi ruikt het zo lekker

Hey heel erg bedankt! Dat ga ik binnenkort eens proberen! Het lijkt me idd langer te koken dan in de rijstkoker, misschien was mijn rijst gewoon te kort gekookt of met teveel water ofzo. Het juiste recept vinden is erg moeilijk, maar ik ga de jouwe eens proberen
Volgens mij hebben die toko's bij mij in de buurt geen dashi.. maar er opent deze maand een oriental in Maastricht dus dan ga ik daar eens mijn ogen uitkijken

Heb pas bij de toko zo'n sushi azijn gekocht die al helemaal klaar was, voorheen maakte ik het steeds zelf.. niet zo moeilijk maar als het al klaar is dan is dat toch iets makkelijker haha

Sushi workshop, zou ik ook eens willen doen, weet iemand iets in de buurt van heerlen?
pi_73679904
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 12:50 schreef mmascha het volgende:
Mooie OP!
Sorry ik had het niet door.

Er bestaan wel rolvormen. Met een plastic laagje wat je er onderuit trekt en het dan in de nori rolt.
Of zoiets:
[ afbeelding ]
Ik zie het geklungel van mezelf met zo'n ding al
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
  woensdag 14 oktober 2009 @ 13:45:34 #13
228569 feelsgoodman
esse est percipi
pi_73679938
Oefening baart kunst jongens en meisjes.
pi_73680652
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 13:44 schreef Pheno het volgende:

[..]

Ik zie het geklungel van mezelf met zo'n ding al
denk dat ik er dan 1 doe in de tijd dat ik er met de hand 4 rol
Ja doei.
pi_73681236
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 12:50 schreef mmascha het volgende:
Mooie OP!
Sorry ik had het niet door.

Er bestaan wel rolvormen. Met een plastic laagje wat je er onderuit trekt en het dan in de nori rolt.
Of zoiets:
[ afbeelding ]
Kunnen je vingers daar niet per ongeluk tussen komen?
pi_73681261
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:29 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Kunnen je vingers daar niet per ongeluk tussen komen?
volgens mij zit daar zelfs garantie op
Ja doei.
pi_73681367
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:30 schreef motorbloempje het volgende:

[..]

volgens mij zit daar zelfs garantie op


Als er maar enigszins de mogelijkheid bestaat dat ik ergens met mijn fikken bekneld raak, ergens achter blijf haken of per ongeluk een amputatie uitvoer, dan blijf ik uit de buurt. ik durf ook niet bij Pheno's sushimes in de buurt te komen. En toch slaagde ik er van de week in om in een half verduisterde keuken bijna in het lemmet te grijpen.
pi_73681417
Nieuw recept: sushi met vinger?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73681441
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:35 schreef Pheno het volgende:
Nieuw recept: sushi met vinger?
Dat was toch ook het geval toen we voor de allereerste keer thuis sushi maakten? Toen ik dacht, ah, die wortel, die snij ik wel ff zonder snijplankje? En toen ik daarna flauwviel?
pi_73681467
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:36 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Dat was toch ook het geval toen we voor de allereerste keer thuis sushi maakten? Toen ik dacht, ah, die wortel, die snij ik wel ff zonder snijplankje? En toen ik daarna flauwviel?
En dat ik die secondelijm moest zoeken?
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73681481
!
Ja doei.
pi_73681486
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:37 schreef Pheno het volgende:

[..]

En dat ik die secondelijm moest zoeken?
Je overdrijft.
pi_73681505
* motorbloempje pakt de popcorn
Ja doei.
pi_73681583
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:39 schreef motorbloempje het volgende:
* motorbloempje pakt de popcorn
Het was wel horror hoor.
  woensdag 14 oktober 2009 @ 14:42:38 #25
112790 Koepert
Parttime Nutcase
pi_73681606
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 14:39 schreef motorbloempje het volgende:
* motorbloempje pakt de popcorn
* Koepert schuift aan, graait mee, en verzorgt de drankjes
It starts with a shiver, an itch, a slow boil
  woensdag 14 oktober 2009 @ 15:26:04 #26
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_73683011
Ieuw! Ik heb een beeld (vingersushi). Even geen popcorn voor mij!

Hoe meer spullen, hoe meer je weer schoon moet maken.

Maar is dit nou echt gemakkelijk dan gewoon met een matje rollen?
(deze bedoelde ik net maar kon um even niet vinden)


Echt zo'n TellSell-stem
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_73683172
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 15:26 schreef mmascha het volgende:
Ieuw! Ik heb een beeld (vingersushi). Even geen popcorn voor mij!

Hoe meer spullen, hoe meer je weer schoon moet maken.

Maar is dit nou echt gemakkelijk dan gewoon met een matje rollen?
(deze bedoelde ik net maar kon um even niet vinden)


Echt zo'n TellSell-stem
Ik vind een matje niet lastig, maar dat kan aan mij liggen Veel doen, dan leer je het vanzelf. Als je ziet hoe zo'n Japanner in een sushibar rolt dan gaan je ogen pas wijd open staan
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73683207
ik heb echt nog nooit problemen gehad met rollen van gewone simpele rollen
Ja doei.
pi_73683844
ik heb die sushi maker eens gekocht op ebay voor een schrijntje.. ik gebruik gewoon een matje voor het rollen, dat rol ding van sushi magic werkt echt voor geen meter. Maar ik had het voor de nigiri maker gekocht, en dat gaat wel heel erg gemakkelijk, en dat gebruik ik nog steeds. 8 nigiri's in 1 keer klaar.

Aangezien het met de hand vormen niet te doen is met mijn rijst is zo'n vorm wel ideaal. Maar misschien kan ik het binnenkort met de hand als ik het recept uitgeprobeerd heb van Pheno:D
  Moderator woensdag 14 oktober 2009 @ 15:51:15 #30
155227 crew  Guppy
dus
pi_73683876
Dat is wel een ingewikkelde rol-machine hoor! Ik heb gewoon zo'n vormpje. Moet m nodig eens testen
[b]Op zaterdag 31 december 2011 16:16 schreef Socios het volgende:[/b] Kusje voor jou. :) :@ :*
pi_73687433
Ik ga vanavond weer sushi maken deze keer surimi en mango
pi_73730298
Pheno, nog even een vraagje, ik heb vanmiddag een doosje met dashi gekocht, hoeveel moet ik daarvan gebruiken in het water voor de sushi?

heb trouwens ein-de-lijk mijn hangiri binnen heel lang naar gezocht en wilde hem zo graag, bij een toko in maastricht besteld en voor inkoopprijs gekregen, 29 euro (ipv online voor 60 als het niet meer is). Tis geen echte maar die kan altijd ooit nog een keer. Kan ik eens lekker in de weer op sushidag (zaterdag ) Heb er in ieder geval zin in en ben super trots
pi_73730461
Ik doe een theelepeltje of twee.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73730584
Ok bedankt dan ga ik dat zaterdag lekker proberen! Hoop dat ik hiermee HET recept in handen heb:D
pi_73730715
Het blijft proberen. Er is namelijk geen 1 recept. Kwestie van smaak, en een beetje uitproberen. Dat doe ik nog steeds, vorige keer bv mirin in gedaan wat me wel beviel. Een volgende keer weer de suiker er uit halen, om te kijken of de mirin het volledig kan vervangen.
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73731030
Ja ik ga vanaf nu ook eens opschrijven wat ik precies doe, maar het gaat me nu vooral om de bruikbaarheid van de rijst in bv inside out rolls zodat ze eens een keer niet uit elkaar vallen. Dus je zult zaterdagavond horen of het gelukt is, en zal foto's maken van het resultaat
  donderdag 15 oktober 2009 @ 23:42:28 #37
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_73734556
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 15:26 schreef mmascha het volgende:
Ieuw! Ik heb een beeld (vingersushi). Even geen popcorn voor mij!

Hoe meer spullen, hoe meer je weer schoon moet maken.

Maar is dit nou echt gemakkelijk dan gewoon met een matje rollen?
(deze bedoelde ik net maar kon um even niet vinden)


Echt zo'n TellSell-stem
Zo'n matje werkt perfect voor gewone rollen met nori. Dan heb je echt niks anders nodig. Maar als je zo'n binnestebuitenrolletje wilt maken (met viseitjes of sesamzaadjes aan de buitenkant) weer huishoudfolie nodig en ach, dan kan ik me voorstellen dat zo'n plastic oprolding wel handig kan zijn, want afwasbaar. Hoewel het er eerlijk gezegd op dat filmpje helemaal NIET handig uitziet. Dus op basis daarvan zou ik het nooit kopen.

En voor blokjes rijst, wat dingetje zegt, nigiri sushi gebruik ik een vormpje voor 5 nigiri's per keer. Werkt prima.
Maar ook dat kan best met de hand, als je niet al teveel maalt om gelijkvormigheid.

  vrijdag 16 oktober 2009 @ 18:58:36 #38
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_73757756
quote:
Op woensdag 14 oktober 2009 12:50 schreef mmascha het volgende:
Mooie OP!
Sorry ik had het niet door.

Er bestaan wel rolvormen. Met een plastic laagje wat je er onderuit trekt en het dan in de nori rolt.
Of zoiets:
[ afbeelding ]
Waar haal je die?

En werkt het goed en zonder kliederboel?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_73757794
quote:
Op donderdag 15 oktober 2009 23:42 schreef RobinOok het volgende:


En voor blokjes rijst, wat dingetje zegt, nigiri sushi gebruik ik een vormpje voor 5 nigiri's per keer. Werkt prima.
Maar ook dat kan best met de hand, als je niet al teveel maalt om gelijkvormigheid.

[ afbeelding ]
hey, tof
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  vrijdag 16 oktober 2009 @ 19:23:16 #40
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_73758666
Geen idee
Dat was nl niet wat ik wilde laten zien. Plaatje gewoon van internet geplukt. Even zoeken of ik kan vinden hoe het heet.

Sushi Roller. Ik kan zo even niet vinden waar je die kan kopen. Maar een matje lijkt mij net zo makkelijk eigenlijk.

En die nigirivormpjes heb ik bij de toko gehaald. Een beetje grote supermarkt heeft het in een starterspakket.
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_73758876
quote:
Op vrijdag 16 oktober 2009 18:59 schreef Mirjam het volgende:

[..]

hey, tof
Die liggen in allerlei vormen in de toko
Op dinsdag 21 februari 2012 22:30 schreef JoanFranka het volgende:
PINGUINS RULEREN!! Dat zijn echt een van de grappigste dieren op aarde hahahaa
pi_73772567
Ziet er wel erg mooi uit zo'n hoopje rijst met wat lekkers erop, ik lust alleen geen garnalen maar voor gerookte zalm enzo mag je me wel wakker maken

Ik heb vorig weekend de Sushi met eiersalade geprobeerd maar dat vond ik niet lekker, gewoon de combinatie ei met een vissmaakje,
Maar smaken verschillen natuurlijk

Ik heb de dag ernaa bij de winkel van die gerookte zalm sandwiches gekocht, mooie rechthoekige plakjes die mooi verdeelt op de sushi kunt leggen.
Ik legde er lekker 2 vellen op dus lekkere dikke zalmvullig in het midden, ook heb ikzelf ontdekt dat ik de sushi's een dag later lekkerder vind.
Ik gebruik een tupperware bakje met afsluitbare deksel en dan 1 nachtje laten staan en daarna lekker opsmullen de extreme geur van de Nori heb je dan niet meer maar de smaak wel
  zaterdag 17 oktober 2009 @ 16:46:00 #43
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_73781494
quote:
Op zaterdag 17 oktober 2009 09:02 schreef kittykbs het volgende:
ook heb ikzelf ontdekt dat ik de sushi's een dag later lekkerder vind.
pi_73781524
quote:
Op zaterdag 17 oktober 2009 16:46 schreef RobinOok het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
dat ja.. heb wel eens een restje de dag erna opgegeten, maar getver...-O-
Ja doei.
pi_73782956
quote:
Op zaterdag 17 oktober 2009 16:46 schreef RobinOok het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Inderdaad.

Wat voor nori gebruik je, dat ie zo overheersend is?
  zaterdag 17 oktober 2009 @ 17:47:35 #46
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_73783071
Dat vind ik alleen met erwtensoep Verder is alles vers het lekkerst.
Ik eet sushi nog wel de volgende dag maar alleen omdat het me herinnert aan de dag ervoor.

Ik vind het trouwens het lekkerst als de rijst nog een beetje warm is. Net niet op kamertemperatuur.
Mmmm.
Dat doet me denken aan die binnenstebuiten rol met zalm die ik onder de grill had gedaan. Dat was ook goed!
Bij Hoevelaken rechtsaf.
pi_73783974
Nori van het merk Bleu Dragon. gekocht bij de plus supermarkt.
pi_73788537
Ohh ik vind Nori juist echt heerlijk ruiken


Vandaag sushi gemaakt! De rijst was eindelijk echt goed bruikbaar, alleen toch aangebrand in het pannetje, heb zeker rijst voor 1.5 rol weg kunnen gooien. Had het vuur op zijn laagst, maar had de op 1 na kleinste pit volgens mijn pa, waardoor hij toch nog te hard ging waarschijnlijk. Hangiri gebruikt.. ging echt heel erg gemakkelijk, rijst was heel snel afgekoeld en azijn mengen was zo gebeurd Geprobeerd een tamago ommeletje te maken.. maar dat was best een ramp XD Dus dat wordt een paar keer oefenen, en misschien met een echt pannetje ervoor dat het beter gaat.

Zoals beloofd ook een aantal foto's Zal er ook bij vertellen wat ik erin gedaan heb. Aantal combi's uit het forum hier geprobeerd en meeste waren heerlijk


Overview van wat er op tafel stond hadden we met zijn 4tjes ruim voldoende aan, ik zit nog steeds vol.


Zalm en garnaal nigiri! De zalm was heerlijk! Van de visboer hier in de stad, had nog om sushi kwaliteit gevraagd en het smaakte echt goed:D dus niet afgezet dus


Links nigiri met shiitake paddestoel waarvan de rijst helaas beetje uit elkaar viel.. misschien niet goed samengedrukt. rechts combi van hier, mango en munt, maar viel niet zo in de smaak bij ons allemaal. Daaronder wat van mijn ommelet die best te eten was voor een eerste keer


Links een inside out maki met gerookte zalm en kruidenkaas en gerookte sesamzaadjes en helemaal trots dat hij goed gelukt was, eerste inside out die niet uit elkaar viel , helemaal rechts hetzelfde
alleen dan nori buiten en zonder sesamzaadjes. Links onder een maki met daikon (ingelegde rettich) en in het midden een soort californiaroll maar dan met gerookte zalm er nog bij die ik over had



en mijn californiaroll met krab mayo avocado en komkommer.. vorm beetje mislukt maar dat is een kwestie van oefenen.


hebben in ieder geval heeerlijk gegeten nu maar hopen dat ik de volgende keer niet zoveel rijst hoef weg te gooien! was erg zonde!:(
pi_73788675
Hmmm, dat ziet er goed uit Rienie!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_73789812
Leuke topic,m'n zoon gaat "als ie slaagt" oa de Japanse taal studeren"ikzelf " en wil hem van redelijk vaak pizza's ,hamburgers en shoarma ,aan de Sushi krijgen. Zelf lijkt Tempura hem wel wat"frituur " .Ga lekker alles op m'n gemak eens nalezen en dan flink oefenen .

[ Bericht 24% gewijzigd door Mooiiiiiii op 17-10-2009 21:57:37 ]
Love music!
  zaterdag 17 oktober 2009 @ 23:49:11 #51
73348 mmascha
Restaurant Odell
pi_73793145
Ziet er goed uit Rienie!
Mooie zalm! En ook al van die rechte garnalen Toch eens naar op zoek. Dat is de rede waarom ik nooit nigiri maak eigenlijk. Terwijl ik het juist ook zo lekker vind zonder nori.

En rijst weggooien is minder erg dan ingredienten hoor! Mijn laatste rol is altijd een hele dikke: propvol restjes.
Bij Hoevelaken rechtsaf.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')