Mwah, dat valt ook wel mee, normaal krijg je echt geen 5 gangen met wijn en koffie bij een 2-sterren restaurant voor 100 euro pp.quote:Op woensdag 9 juni 2010 16:42 schreef golfer het volgende:
Jammer dat die sterrententen bij hun uitgeklede menu's in het kader van Dining with the Stars er toch altijd weer extra gangen en dure wijnen bij doen, waardoor je toch weer erg veel geld kwijt bent.
Dan kan je beter buiten zo'n aktieweek om er gaan eten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Da's best te doen.
(alleen ziet die konijnenbout er erorm uitgedroogd uit. Was die wel te eten?)
[ Bericht 13% gewijzigd door RobinOok op 17-06-2010 13:34:07 ]Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
van buiten is gelukkig niet hetzelfde als van binnen. Was heel erg goed te etenquote:Op donderdag 17 juni 2010 12:24 schreef RobinOok het volgende:
Volgens hun site is een 4-gangen menu ¤ ..,...
Da's best te doen.
(alleen ziet die konijnenbout er erorm uitgedroogd uit. Was die wel te eten?)
weten en posten zijn dan nog steeds 2 verschillende dingen of niet?quote:Op donderdag 17 juni 2010 13:16 schreef RobinOok het volgende:
Jij nam mij niet uit eten en ik wil als ik een menu voorbij zie komen weten wat het kostte.
quote:Op vrijdag 25 juni 2010 23:15 schreef borisz het volgende:
Als ik jarig ben heb ik het meer voor het zeggen .
Ik hou 19 augustus vrij.quote:Op vrijdag 25 juni 2010 23:15 schreef borisz het volgende:
Als ik jarig ben heb ik het meer voor het zeggen .
dat is jammer maar bij veel wokrestaurants zie ik echt niet erbij staan wat het is. maar tis meestal wel duidelijk toch wat vis is, wat kip en wat beef? en de groenten (broccoli, wortel, champignon etc) zijn ook nog wel te onderscheiden..quote:Op donderdag 1 juli 2010 08:13 schreef TJDoornbos het volgende:
Waar? Mr Wok Rotterdam
Wanneer? Gisteravond
Wat at je? Van alles en nog wat gewokt en wel
Impressie? Er wordt niks uitgelegd, je drankjes worden nog net niet aangegooid. Er staat 1 of andere Greatest Dutch CD op en er wordt door het personeel ook tijdens het Wokken geen f*ck gezegd.
Tevens staat er bij de meeste bakken niet wat het is. Wat ook erg irritant is. Tevens is de koffie totaal niet te zuipen en dat is echt knap aangezien het wel kwaliteitsbonen zijn (of staat dat alleen op de kopjes?)
Kosten? voor 2 man 50 euro totaal valt mee, alleen jammer dat het niet smaakte.
Cijfer? 1
nou dr lag iets zwarts in een bak en wat het was geen idee. Kijk biefstuk herken ik wel. Maar helaas was dus niet alles helderquote:Op donderdag 1 juli 2010 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dat is jammer maar bij veel wokrestaurants zie ik echt niet erbij staan wat het is. maar tis meestal wel duidelijk toch wat vis is, wat kip en wat beef? en de groenten (broccoli, wortel, champignon etc) zijn ook nog wel te onderscheiden..
jammer ook dat de koffie niet lekker was.. voortaan maar naar een ander restaurant
De vorige keer in Amsterdam bij een steakhouse betaalden we ook 80 euro, dus dacht dat het wel een normale prijs was. Bij een pizzeria zij we meestal rond de 50 euro kwijt.quote:
wok restaurants moet je in rotterdam en amsterdam sowieso mijden. Het is een veredeld allegaartje van rommel wat bij elkaar wordt gegooid voor die hollanders die normaal naar de zondagchinees gaan en denken iets beters te krijgen.quote:Op donderdag 1 juli 2010 08:13 schreef TJDoornbos het volgende:
Waar? Mr Wok Rotterdam
Wanneer? Gisteravond
Wat at je? Van alles en nog wat gewokt en wel
Impressie? Er wordt niks uitgelegd, je drankjes worden nog net niet aangegooid. Er staat 1 of andere Greatest Dutch CD op en er wordt door het personeel ook tijdens het Wokken geen f*ck gezegd.
Tevens staat er bij de meeste bakken niet wat het is. Wat ook erg irritant is. Tevens is de koffie totaal niet te zuipen en dat is echt knap aangezien het wel kwaliteitsbonen zijn (of staat dat alleen op de kopjes?)
Kosten? voor 2 man 50 euro totaal valt mee, alleen jammer dat het niet smaakte.
Cijfer? 1
Ja, totale rekening.quote:
Ja prijs/kwaliteit is prima.quote:Op zondag 4 juli 2010 22:52 schreef FutureFairytale het volgende:
ach dat mag toch wel voor een keertje? en in het weekend mocht je dat sowieso toch?
voor dat eten (4 gangen incl drankjes) vind ik het netjes qua prijs/kwaliteit
Huh? Hoe werd je waar door beïnvloed?quote:Op woensdag 14 juli 2010 09:35 schreef Miss_sexyhouse het volgende:Toch weer grappig om te zien hoe de mens zich laat beïnvloeden door dit soorten factoren
Heb niet bij Dino's gegeten, maar wel vaker op het terras gezeten. Bediening is echt heel traag. Duurde een eeuwigheid voor we konden afrekenen (werd zo door je heen gekeken). Zijn toen uiteindelijk naar Scheveningen gereden en zijn lekker aan het strand gaan zitten.quote:Op zondag 4 juli 2010 21:02 schreef Sylvana het volgende:
Waar?
Steakhouse Dino's, Rotterdam
Wanneer?
Zaterdag 3 juli 2010
Wat at je?
Als voorgerecht een kipsalade en als hoofdgerecht een tournedos
Impressie?
Na de Proloog van de Tour de France zijn we op het Schouwburgplein bij Dino's wezen eten, een steakhouse. Het duurde al een hele tijd voordat werd gevraagd of we wat wilden drinken. Als voorgerecht nam ik een kipsalade en Peter een mozzerella-salade. De kipsalade was erg veel voor een voorgerecht, maar wel erg lekker. Als hoofdgerecht hadden we allebei een tournedos.
We moesten ontzettend lang wachten voor we het hoofdgerecht kregen en ik kreeg zelfs de neiging om maar weg te lopen. Ik heb toen toch maar even gevraagd waar ons eten bleef en toen bleek het al lang klaar te zijn, maar vergeten te zijn. De tournedos smaakte erg lekker en het was ook een groot stuk vlees. We hadden er frietjes bij, maar dat vond ik erg weinig voor twee personen. Ook nu duurde het weer een hele tijd voordat we nieuw drinken kregen.
Aangezien het allemaal zo lang duurde hebben we maar geen nagerecht genomen en zijn we direct naar het station gelopen. Het eten was wel erg lekker dus, alleen jammer van de bediening.
Kosten?
80,45 euro
Cijfer?
Eten: 7.5
Bediening: 4.5
Sfeer: 6
Nee, eendenmaagjes, oftewel gésiers de canar. Erg lekker inderdaad!quote:Op woensdag 14 juli 2010 12:58 schreef Bluezz het volgende:
Eenden máágjes Waren het geen eendenlevertjes
ik moet even reageren, want, ik dacht dat een maag hol was.. hoe kan daar nu eten in Vast een domme vraag hoorquote:Op woensdag 14 juli 2010 14:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, eendenmaagjes, oftewel gésiers de canar. Erg lekker inderdaad!
Geen rare fliebertjes of harde stukjes, maar gewoon mooie stukjes vlees. Denk dat iedereen het wel lekker zou vinden.
(daarnaast zat Bloom, dat was best okay)
Dat zat ik ook al te denken Het lijkt wel een stukje tonijnquote:Op woensdag 14 juli 2010 21:59 schreef Perruche het volgende:
ik moet even reageren, want, ik dacht dat een maag hol was.. hoe kan daar nu eten in Vast een domme vraag hoor
Ik dacht meteen "hee, was dat bij Nick Nairn?"quote:
Klinkt goed zeg, die onthoud ik.quote:
Dat vind ik overigens meer dan aardig aan de prijs voor een 5 gangen menu......quote:Op maandag 19 juli 2010 12:03 schreef Innocence het volgende:
[..]
. Dit resulteerde in het Gastronomique-menu, 5 gangen voor 68 euro. Al snel konden we binnen aan tafel.
ja? vind het normaalquote:Op maandag 19 juli 2010 13:30 schreef Quinn_Dexter het volgende:
[..]
Dat vind ik overigens meer dan aardig aan de prijs voor een 5 gangen menu......
Voor restaurants waar je kwalitatief goed kunt eten, maar (nog) niet op sterrenniveau, kom ik niet snel 5 gangen menu's tegen die boven de 60 euro zitten, meestal een max van 55 of zo......kun je zeggen, wat zeur je over dat tientje maar de Nederlandse horeca is al duur genoegquote:
Japanner is ook duur hoorquote:Op maandag 19 juli 2010 15:58 schreef Sylvana het volgende:
We wilden eigenlijk naar een Japans restaurant, maar daar was geen plek meer. We wilden niet al te duur uit eten, dus toen zijn we maar naar dit Sports Cafe gegaan, waar ze in ieder geval een ruime kaart hadden.
dat is toch medium? of medium well?quote:Op maandag 19 juli 2010 15:58 schreef Sylvana het volgende:
Als hoofdgerecht had ik een rumpsteak van 200 gram. Ik had voor een medium bereiding gevraagd. Het midden was wel medium, maar de randjes waren well-done.
Jappanner was 24.95 all inclusief. Dat vind ik niet duur Vorige keer bij een steakhouse gegeten en dat was 40 euro pp, dat vind ik wel duur.quote:
¤ 24,95? wow das zeker niet duurquote:Op maandag 19 juli 2010 16:27 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Jappanner was 24.95 all inclusief. Dat vind ik niet duur Vorige keer bij een steakhouse gegeten en dat was 40 euro pp, dat vind ik wel duur.
Idd, nouja, de volgende keer dat we weer in Amsterdam zijn van te voren maar reserveren, ipv op de bonnefooi gaan.quote:Op maandag 19 juli 2010 16:27 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
¤ 24,95? wow das zeker niet duur
zeker in het weekend is dit handig jaquote:Op maandag 19 juli 2010 16:31 schreef Sylvana het volgende:
[..]
Idd, nouja, de volgende keer dat we weer in Amsterdam zijn van te voren maar reserveren, ipv op de bonnefooi gaan.
Oh, ik vond het eigenlijk wel erg meevallen Zeker als je het vergelijkt met 3 losse gangen van de kaart, die zijn bij elkaar duurder.quote:Op maandag 19 juli 2010 13:30 schreef Quinn_Dexter het volgende:
[..]
Dat vind ik overigens meer dan aardig aan de prijs voor een 5 gangen menu......
wat ik hier dus zegquote:Op dinsdag 20 juli 2010 10:57 schreef Innocence het volgende:
[..]
Oh, ik vond het eigenlijk wel erg meevallen Zeker als je het vergelijkt met 3 losse gangen van de kaart, die zijn bij elkaar duurder.
Denk dat dit ook zo'n beetje het goedkoopst is van alle restaurants aangesloten bij Alliance
Sorry, wat bedoel je met deze reactie?quote:Op dinsdag 20 juli 2010 14:11 schreef Quinn_Dexter het volgende:
[..]
wat ik hier dus zeg
Waar heb jij gegeten? #2: Van sterrentents tot Piet Patat
quote:Op woensdag 21 juli 2010 20:54 schreef Mirjam het volgende:
da's zo te zien niet de nam kee waar wij altijd komen
die is
Nee. Twee. Geldersekade en Zeedijk.quote:Op woensdag 21 juli 2010 23:27 schreef Isabeau het volgende:
Er is toch maar 1 Nam Kee in Amsterdam?
ik ken de Nam Kee op Zeedijk. Is dat dan dé?quote:Op donderdag 22 juli 2010 01:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Nee. Twee. Geldersekade en Zeedijk.
En die oesters van Nam Kee blijven lekker.
[ afbeelding ]
quote:Op donderdag 22 juli 2010 08:55 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
ik ken de Nam Kee op Zeedijk. Is dat dan dé?
hij is mooi geworden he?quote:Op donderdag 22 juli 2010 15:01 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja. Maar hij is pas verbouwd, dus je eet niet meer in de 'badkamer
voor
[ afbeelding ]
na
[ afbeelding ]
Ik lees net dat er nu ook een derde zaak is in de Pijp
Die's nog niet open, kom er daelijks langs - op het heinekenplein, ze zijn nog aan het verbouwenquote:Op donderdag 22 juli 2010 15:01 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja. Maar hij is pas verbouwd, dus je eet niet meer in de 'badkamer
voor
[ afbeelding ]
na
[ afbeelding ]
Ik lees net dat er nu ook een derde zaak is in de Pijp
wat een ontzettend klein hokkie toch eigenlijk hequote:Op donderdag 22 juli 2010 15:01 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja. Maar hij is pas verbouwd, dus je eet niet meer in de 'badkamer
voor
[ afbeelding ]
na
[ afbeelding ]
Ik lees net dat er nu ook een derde zaak is in de Pijp
Ik vond het eigenlijk helemaal goed zoals het wasquote:Op donderdag 22 juli 2010 15:52 schreef FutureFairytale het volgende:
wat een ontzettend klein hokkie toch eigenlijk he
het eten maakt alles goed
idd, in Portugal eet je bijv het best in een tentje met plastic op tafel, tllicht aan en de tv aanquote:Op donderdag 22 juli 2010 16:36 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Ik vond het eigenlijk helemaal goed zoals het was
In veel landen geldt : hoe soberder de inrichting, hoe meer autochtonen daar zitten te eten, hoe beter het voedsel
Klopt he? We maakten het ook mee in Turkije.quote:Op donderdag 22 juli 2010 16:37 schreef DarkElf het volgende:
idd, in Portugal eet je bijv het best in een tentje met plastic op tafel, tllicht aan en de tv aan
quote:Op donderdag 22 juli 2010 16:36 schreef Bluezz het volgende:
Ik vond het eigenlijk helemaal goed zoals het was
In veel landen geldt : hoe soberder de inrichting, hoe meer autochtonen daar zitten te eten, hoe beter het voedsel
idd, formica tafels, tegels tot het plafond, en af en toe een BZTING vonk in de vliegenvangerlamp.quote:Op donderdag 22 juli 2010 16:37 schreef DarkElf het volgende:
[..]
idd, in Portugal eet je bijv het best in een tentje met plastic op tafel, tllicht aan en de tv aan
regel 1 hoor ik thuis ook nog wel eensquote:Op donderdag 22 juli 2010 23:16 schreef borisz het volgende:
Als je een mes links neer legt dan ga ik er extra op letten. Als je dat dan bij verschillende tafels ziet gebeuren dan neem ik de moeite niet eens om me er aan te gaan irriteren . Je kan beter meteen gaan janken vanwege de droefenis. Simpele basis principes moet je gewoon goed doen.
OMG, op de 1e foto staan vrienden van mijn oma...quote:Op donderdag 22 juli 2010 15:01 schreef Ole het volgende:
[..]
Ja. Maar hij is pas verbouwd, dus je eet niet meer in de 'badkamer
voor
[ afbeelding ]
na
[ afbeelding ]
Ik lees net dat er nu ook een derde zaak is in de Pijp
Afgezien van de rest dat echt een teleurstelling lijkt, je kan gewoon zonder meerprijs om meer frites en groente vragen hoor.quote:Op maandag 26 juli 2010 17:27 schreef Kaza het volgende:
en het verbaasde me dat de meneer aan het tafeltje naast ons precies dezelfde schaaltjes met patat en groentes had als wij (we hadden dus niet dubbel zoveel).
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |