amandelijs, lijkt me erg lekkerquote:Op woensdag 12 mei 2010 11:34 schreef cybermans het volgende:
Waar? Shiva, Amsterdam
Wanneer? Dinsdag 11 mei 2010
Wat at je? Shiva Special Menu
Voor: pompoensoep
Hoofd: Tandoori Zalm, aantal andere Indiaase gerechten waar ik de naam niet van weet
Na: Amandelijs
Impressie?
Het eten was voortreffelijk. De pompoensoep vooraf was pittig en zoet tegelijik erg lekker. De zalm was door de bereiding wat droog geworden, maar dat lijkt mij vrij normaal in een tandoor grill. De curries, rijst en naanbrood waren ook erg lekker
Kosten? Kleine 75 euro incl drank en koffie
Cijfer? 9!
absoluut de moeite waard
quote:Op woensdag 12 mei 2010 11:40 schreef motorbloempje het volgende:
alle originelen zijn lekkerder dan een 'knorr pak'![]()
Ik heb laatst eens zo'n pak gehad, man, dat is net babyvoerquote:Op woensdag 12 mei 2010 11:40 schreef motorbloempje het volgende:
alle originelen zijn lekkerder dan een 'knorr pak'![]()
vind ik an sich best knap als je iets probeert te maken zonder dat je weet hoe het hoort te smaken en dan zeggen dat je weet hoe het echt smaaktquote:Op woensdag 12 mei 2010 12:49 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ik heb laatst eens zo'n pak gehad, man, dat is net babyvoer
Ga als je zo'n gerecht wil proberen alsjeblieft zelf aan de slag, dan weet je hoe het echt smaakt
Nou, als je gewoon een recept neemt met een authentieke oorsprong kom je er in ieder geval meer in de buurt, dan met een knorr-pak..quote:Op woensdag 12 mei 2010 12:52 schreef cybermans het volgende:
[..]
vind ik an sich best knap als je iets probeert te maken zonder dat je weet hoe het hoort te smaken en dan zeggen dat je weet hoe het echt smaakt
Klinkt goed, wat waren jullie kwijt?quote:Op vrijdag 14 mei 2010 16:52 schreef golfer het volgende:
Restaurant Truffels, Haarlem. 13 mei 2010
knip
Twee 6-gangenmenu's waren bij elkaar 79,50 euroquote:
Dus de menus 40 pp, dat is heel schappelijkquote:Op vrijdag 14 mei 2010 17:00 schreef golfer het volgende:
[..]
Twee 6-gangenmenu's waren bij elkaar 79,50 euro
Wij hebben het met wat ruimschootse flessen/glazen wijn en port allemaal wat duurder gemaakt.
was dat niet in Mayur?quote:Op maandag 17 mei 2010 11:13 schreef Sylvana het volgende:
Waar?
Maurya, Amsterdam
Wanneer?
15 mei 2010
Wat at je?
Een Mixed grill met verschillende tandoorigerechtjes
Impressie?
Zaterdag ben ik met 5 anderen in een Indiaas Restaurant op het Leidseplein wezen eten. Aangezien er nog ver naar huis teruggereist moest worden besloten we om geen voorgerecht te nemen. Iedereen bestelde zijn eigen gerecht en rijst en naanbrood werd voor de hele tafel besteld, zodat we verschillende soorten konden proberen. Het was erg donker in het restaurant, waardoor je niet echt goed kon zien wat er nou op je bord lag. Aan de andere kant gaf het ook wel een intieme sfeer en het restaurant zag er verder ook erg sfeervol uit vond ik. Het eten werd warmgehouden op rechauds en er was ruim voldoende voor iedereen. Het smaakte erg lekker en ik heb mn buikje dan ook lekker vol gegeten.
Kosten?
30 euro per persoon
Cijfer?
Eten: 8
Bediening: 7.5
Sfeer: 7.5
ok toevallig! beide leidseplein, beide Indiaas en bijna zelfde naamquote:
Leuk om een keer met collega's te doen zo te horenquote:Op zondag 16 mei 2010 21:54 schreef borisz het volgende:
Waar? Wok 4 you http://www.wokforyou.nl/
Wanneer? 16 mei 2010
Wat at je? Wat niet. Vlees, vis, gewokt en gegrilld.
Impressie? Van de website af kijk voor meer op de website
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Twee jaar geleden was het echt een vreetschuur. Nu is het nog steeds een vreetschuur maar dat gevoel had ik nu veel minder dan doen. Nieuwe stoelen en van binnen is het gezelliger dan toen. Eten is goed. Het drinken is erbij inbegrepen. Dus ook het bier en wijn. Het is bier van de tap of in fles. Moet je wel zelf tappen of halen. Wijn heb je ook in veel keus. Sterkere dranken moet je wel extra voor betalen.
Kosten? 22,50 All inclusive op dinsdag t/m donderdag. 26,50 op vrijdag t/m zondag
Cijfer? Voor een wokrestaurant is het een best goede. Je hoefde nooit lang te wachten voor je eten.
quote:Op maandag 17 mei 2010 11:44 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Leuk om een keer met collega's te doen zo te horen
vind de prijs reuze meevallen voor het Sheraton! wat kon je er zoal eten? en wat zijn shishas?quote:Op dinsdag 18 mei 2010 22:11 schreef El_Matador het volgende:
Sheraton, Abu Dhabi.
Vooraf sushi, hoofdgerecht Arabisch. Alles all you can eat buffet en je mag er alcohol drinken.
Goed eten, maar duur. Was pp 60 dollar kwijt. Heerlijke shishas beneden met een privestrand.
Sushi, sashimi, Lekker Arabische vleessoorten, heerlijke humus, goeie okra's, etc.quote:Op dinsdag 18 mei 2010 22:38 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
vind de prijs reuze meevallen voor het Sheraton! wat kon je er zoal eten? en wat zijn shishas?
klinkt goed, alhoewel het niks voor mij is. ik hou niet van sushi, sashimi, humus en waterpijpquote:Op dinsdag 18 mei 2010 22:40 schreef El_Matador het volgende:
[..]
Sushi, sashimi, Lekker Arabische vleessoorten, heerlijke humus, goeie okra's, etc.
Shisha = waterpijp.
Ik zit in Abu Dhabi, niet in Dubai (overmorgen wel)...quote:Op dinsdag 18 mei 2010 22:42 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
klinkt goed, alhoewel het niks voor mij is. ik hou niet van sushi, sashimi, humus en waterpijp![]()
gelukkig een reden gevonden om niet naar Dubai te willen
nee echt niet, valt reuze mee. maar nee; ik hou niet van rauwe visquote:Op dinsdag 18 mei 2010 22:45 schreef El_Matador het volgende:
[..]
Ik zit in Abu Dhabi, niet in Dubai (overmorgen wel)...
Hoe kan je nou niet van al die dingen houden??? Ben je zo'n moeilijke eter?
Wil nog wel eens verschillen per avond!quote:Op maandag 17 mei 2010 11:57 schreef borisz het volgende:
[..]Zeker geschikt voor groepen als je iets simpels wilt doen.
Ohja nog wel een klein nadeeltje. Ik had de pittigste saus uitgekozen chezuansaus. Maar de pittigheid/heetheid viel wel mee.
En we noteren gelijk even dit adresje in de agenda voor een toekomstig bezoek.quote:Op maandag 24 mei 2010 14:21 schreef DarkElf het volgende:
Waar? Restaurant 'Mijn keuken' in Wouw
< knip = hele mooie fotocollage met omschrijving>
pekingeend?quote:Op woensdag 26 mei 2010 16:09 schreef FP128 het volgende:
[..]
En we noteren gelijk even dit adresje in de agenda voor een toekomstig bezoek.
Vanmiddag als uitgebreide lunch.
Hey, wat een bekend voorkomende foto weer.quote:Op woensdag 26 mei 2010 16:09 schreef FP128 het volgende:
En we noteren gelijk even dit adresje in de agenda voor een toekomstig bezoek.
Vanmiddag als uitgebreide lunch.
Ja,verse Pekingeend en de groente is Gai Lan = Chinese broccoliquote:
Mooie foto-impressie, maar mijn hemel, wat een enorme kwak cocktailsaus op die garnaaltjes, en waren het heuse Hollandse (zien er meer uit als kleine Noorse) ?quote:Op donderdag 3 juni 2010 17:27 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
Waar?
De Machinist, Rotterdam
Wat at je?
Vitello tonnato en Hollandse garnalencocktail vooraf.
Daarna Iberische varkenshaas met rozemarijnsaus en groenten van de dag (courgette) .
Ik had zwaar geluncht dus bestelde als hoofdgerecht slechts een salade met tonijn.
Erbij gedronken: een karaf water, witbiertje en een karafje wijn (viognier)
(Een uitgebreider verslag van 't eten staat op mijn blog Gegeten & Gedronken)
Impressie?
Leuke, gezellige ambiance in mooi pand. Maar ik blijf me verbazen over de saaiheid van de gerechten. Hoe kan je nou hip en trendy zijn met zulke klassieke gerechten en een kaart die niet wisselt? Maar goed, misschien schat ik de Nederlandse/Rotterdamse uit-eter wel helemaal verkeerd in en is dit juist wat veel mensen willen. Nogmaals, ik heb lekker gegeten, maar toch vind ik het raar.
Kosten?
57,30 voor 2 personen
Cijfer?
7 (want goed, lekker en redelijk geprijst)
[ afbeelding ]
Is lastig als je zoveel haast hebtquote:Op vrijdag 4 juni 2010 22:20 schreef Pietverdriet het volgende:
dat je zoiets slikt, ik had het teruggestuurd.
Helemaal niet, opeten kost meer tijd.quote:
Wat te denken als men aankomt zetten met Stellendamse garnalen dan vind ik dat net zo erg.quote:Op vrijdag 4 juni 2010 19:19 schreef Pietverdriet het volgende:
Noorse garnalen, ze moesten zich schamen
22,50 voor een mixed grill?quote:Op maandag 7 juni 2010 20:54 schreef Sylvana het volgende:
Waar?
Grieks restaurant Irodion, Geldrop
Wanneer?
Vrijdag 4 juni 2010
Wat at je?
Een Mixed grill
Impressie?
Met een aantal mensen van de voetbal gingen we bij de Griek eten. We zaten aan twee tafels, wij zaten met totaal 10 mensen aan een tafel. Al snel werd er gevraagd wat we wilden drinken en kregen we de menukaart. Van de 10 mensen namen er 8 een mixed grill, waaronder ik. Voor we het eten kregen mochten we gebruik maken van de saladebar. Ook kreeg iedereen een glaasje ouzo. De mixed grill bestond onder andere uit souflaki, gyros en kipfilet. Het was ontzettend veel, ik kreeg het maar net op. Het smaakte erg goed, alleen 1 stukje vlees was een beetje droog, maar verder smaakte het erg lekker. Er was genoeg patat voor iedereen en ook die was goed op temperatuur. Na het eten kreeg iedereen weer een glaasje ouzo. Het restaurant was leuk aangekleed en de sfeer was gezellig.
Kosten?
22,50 per persoon
Cijfer?
Sfeer: 8
Bediening: 7.5
Eten: 8
Ja het was inclusief drankjes, de mixed grill zelf was 17 euro.quote:Op maandag 7 juni 2010 21:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
22,50 voor een mixed grill?
Mag hopen incluus drank?
Mwah, dat valt ook wel mee, normaal krijg je echt geen 5 gangen met wijn en koffie bij een 2-sterren restaurant voor 100 euro pp.quote:Op woensdag 9 juni 2010 16:42 schreef golfer het volgende:
Jammer dat die sterrententen bij hun uitgeklede menu's in het kader van Dining with the Stars er toch altijd weer extra gangen en dure wijnen bij doen, waardoor je toch weer erg veel geld kwijt bent.
Dan kan je beter buiten zo'n aktieweek om er gaan eten.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Da's best te doen.
(alleen ziet die konijnenbout er erorm uitgedroogd uit. Was die wel te eten?)
[ Bericht 13% gewijzigd door RobinOok op 17-06-2010 13:34:07 ]Mijn website: Aziatische-ingrediënten.nl
van buiten is gelukkig niet hetzelfde als van binnen. Was heel erg goed te etenquote:Op donderdag 17 juni 2010 12:24 schreef RobinOok het volgende:
Volgens hun site is een 4-gangen menu ¤ ..,...
Da's best te doen.
(alleen ziet die konijnenbout er erorm uitgedroogd uit. Was die wel te eten?)
weten en posten zijn dan nog steeds 2 verschillende dingen of niet?quote:Op donderdag 17 juni 2010 13:16 schreef RobinOok het volgende:
Jij nam mij niet uit eten en ik wil als ik een menu voorbij zie komen weten wat het kostte.
quote:Op vrijdag 25 juni 2010 23:15 schreef borisz het volgende:
Als ik jarig ben heb ik het meer voor het zeggen.
Ik hou 19 augustus vrij.quote:Op vrijdag 25 juni 2010 23:15 schreef borisz het volgende:
Als ik jarig ben heb ik het meer voor het zeggen.
dat is jammer maar bij veel wokrestaurants zie ik echt niet erbij staan wat het is. maar tis meestal wel duidelijk toch wat vis is, wat kip en wat beef? en de groenten (broccoli, wortel, champignon etc) zijn ook nog wel te onderscheiden..quote:Op donderdag 1 juli 2010 08:13 schreef TJDoornbos het volgende:
Waar? Mr Wok Rotterdam
Wanneer? Gisteravond
Wat at je? Van alles en nog wat gewokt en wel
Impressie? Er wordt niks uitgelegd, je drankjes worden nog net niet aangegooid. Er staat 1 of andere Greatest Dutch CD op en er wordt door het personeel ook tijdens het Wokken geen f*ck gezegd.
Tevens staat er bij de meeste bakken niet wat het is. Wat ook erg irritant is. Tevens is de koffie totaal niet te zuipen en dat is echt knap aangezien het wel kwaliteitsbonen zijn (of staat dat alleen op de kopjes?)
Kosten? voor 2 man 50 euro totaal valt mee, alleen jammer dat het niet smaakte.
Cijfer? 1
nou dr lag iets zwarts in een bak en wat het was geen idee. Kijk biefstuk herken ik wel. Maar helaas was dus niet alles helderquote:Op donderdag 1 juli 2010 08:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
dat is jammer maar bij veel wokrestaurants zie ik echt niet erbij staan wat het is. maar tis meestal wel duidelijk toch wat vis is, wat kip en wat beef? en de groenten (broccoli, wortel, champignon etc) zijn ook nog wel te onderscheiden..
jammer ook dat de koffie niet lekker was.. voortaan maar naar een ander restaurant
De vorige keer in Amsterdam bij een steakhouse betaalden we ook 80 euro, dus dacht dat het wel een normale prijs was. Bij een pizzeria zij we meestal rond de 50 euro kwijt.quote:
wok restaurants moet je in rotterdam en amsterdam sowieso mijden. Het is een veredeld allegaartje van rommel wat bij elkaar wordt gegooid voor die hollanders die normaal naar de zondagchinees gaan en denken iets beters te krijgen.quote:Op donderdag 1 juli 2010 08:13 schreef TJDoornbos het volgende:
Waar? Mr Wok Rotterdam
Wanneer? Gisteravond
Wat at je? Van alles en nog wat gewokt en wel
Impressie? Er wordt niks uitgelegd, je drankjes worden nog net niet aangegooid. Er staat 1 of andere Greatest Dutch CD op en er wordt door het personeel ook tijdens het Wokken geen f*ck gezegd.
Tevens staat er bij de meeste bakken niet wat het is. Wat ook erg irritant is. Tevens is de koffie totaal niet te zuipen en dat is echt knap aangezien het wel kwaliteitsbonen zijn (of staat dat alleen op de kopjes?)
Kosten? voor 2 man 50 euro totaal valt mee, alleen jammer dat het niet smaakte.
Cijfer? 1
Ja, totale rekening.quote:
Ja prijs/kwaliteit is prima.quote:Op zondag 4 juli 2010 22:52 schreef FutureFairytale het volgende:
ach dat mag toch wel voor een keertje? en in het weekend mocht je dat sowieso toch?![]()
voor dat eten (4 gangen incl drankjes) vind ik het netjes qua prijs/kwaliteit
Huh? Hoe werd je waar door beïnvloed?quote:Op woensdag 14 juli 2010 09:35 schreef Miss_sexyhouse het volgende:Toch weer grappig om te zien hoe de mens zich laat beïnvloeden door dit soorten factoren![]()
Heb niet bij Dino's gegeten, maar wel vaker op het terras gezeten. Bediening is echt heel traag. Duurde een eeuwigheid voor we konden afrekenen (werd zo door je heen gekeken). Zijn toen uiteindelijk naar Scheveningen gereden en zijn lekker aan het strand gaan zitten.quote:Op zondag 4 juli 2010 21:02 schreef Sylvana het volgende:
Waar?
Steakhouse Dino's, Rotterdam
Wanneer?
Zaterdag 3 juli 2010
Wat at je?
Als voorgerecht een kipsalade en als hoofdgerecht een tournedos
Impressie?
Na de Proloog van de Tour de France zijn we op het Schouwburgplein bij Dino's wezen eten, een steakhouse. Het duurde al een hele tijd voordat werd gevraagd of we wat wilden drinken. Als voorgerecht nam ik een kipsalade en Peter een mozzerella-salade. De kipsalade was erg veel voor een voorgerecht, maar wel erg lekker. Als hoofdgerecht hadden we allebei een tournedos.
We moesten ontzettend lang wachten voor we het hoofdgerecht kregen en ik kreeg zelfs de neiging om maar weg te lopen. Ik heb toen toch maar even gevraagd waar ons eten bleef en toen bleek het al lang klaar te zijn, maar vergeten te zijn. De tournedos smaakte erg lekker en het was ook een groot stuk vlees. We hadden er frietjes bij, maar dat vond ik erg weinig voor twee personen. Ook nu duurde het weer een hele tijd voordat we nieuw drinken kregen.
Aangezien het allemaal zo lang duurde hebben we maar geen nagerecht genomen en zijn we direct naar het station gelopen. Het eten was wel erg lekker dus, alleen jammer van de bediening.
Kosten?
80,45 euro
Cijfer?
Eten: 7.5
Bediening: 4.5
Sfeer: 6
Nee, eendenmaagjes, oftewel gésiers de canar. Erg lekker inderdaad!quote:Op woensdag 14 juli 2010 12:58 schreef Bluezz het volgende:
Eenden máágjes![]()
Waren het geen eendenlevertjes
ik moet even reageren, want, ik dacht dat een maag hol was.. hoe kan daar nu eten inquote:Op woensdag 14 juli 2010 14:36 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, eendenmaagjes, oftewel gésiers de canar. Erg lekker inderdaad!
Geen rare fliebertjes of harde stukjes, maar gewoon mooie stukjes vlees. Denk dat iedereen het wel lekker zou vinden.
(daarnaast zat Bloom, dat was best okay)
Dat zat ik ook al te denkenquote:Op woensdag 14 juli 2010 21:59 schreef Perruche het volgende:
ik moet even reageren, want, ik dacht dat een maag hol was.. hoe kan daar nu eten inVast een domme vraag hoor
![]()
Ik dacht meteen "hee, was dat bij Nick Nairn?"quote:
Klinkt goed zeg, die onthoud ik.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |