Ach, hier in Nederland laten we liever betalende klanten overlijden omdat ze op een wachtlijst staan omdat de overheid het aanbod van ziekenverzorging tot op belachelijke niveau's reguleert. En dat enkel omdat figuren zoals golfer bang zijn voor 'Amerikaanse praktijken'.quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:38 schreef BluesRebel het volgende:
Als het waar is wat ze over illegalen zei, dat ze geen hulp meer krijgen van ziekenhuizen zonder een verzekering dan zijn we toch wel heel diep gevallen.. Amerikaanse praktijken
Deels misschien, maar die schoonmakers weten gewoon niet waarvoor ze staan te schoonmaken, het is voor hun gewoon een manier om de tijd door te komen en geld te verdienen, geen enkel besef van het belang van het werk wat ze doen. Dat voorbeeld van die lamp bijvoorbeeld; "nee, geen tijd om een doekje met chloor er over te halen" wtf, dat is 10 secondenquote:Op vrijdag 17 april 2009 23:46 schreef golfer het volgende:
[..]
De leiding van de facilitaire diensten die bepalen dat er in een beperkt aantal minuten een aantal schoonmaakhandelingen moeten gebeuren uit efficiëntie en gelddenken.
Dus als je maar kan betalen, zou je voorrang moeten krijgen in de zorg..quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:49 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ach, hier in Nederland laten we liever betalende klanten overlijden omdat ze op een wachtlijst staan omdat de overheid het aanbod van ziekenverzorging tot op belachelijke niveau's reguleert. En dat enkel omdat figuren zoals golfer bang zijn voor 'Amerikaanse praktijken'.
Je komt nu juist aan met het slechtse voorbeeld.quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:49 schreef Bolkesteijn het volgende:
Ach, hier in Nederland laten we liever betalende klanten overlijden omdat ze op een wachtlijst staan omdat de overheid het aanbod van ziekenverzorging tot op belachelijke niveau's reguleert. En dat enkel omdat figuren zoals golfer bang zijn voor 'Amerikaanse praktijken'.
Je hoeft geen voorrang meer te krijgen als er voldoende aanbod is van medische zorg. Dat is juist de hele truc van marktwerking in de zorg, het vormen van voldoende aanbod, het is bekend dat marktwerking daar erg geschikt voor is. De manier waarop het gefinancierd moet worden voor mensen die het niet kunnen betalen is een compleet ander verhaal en staat daar helemaal los van.quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:52 schreef Mr.Noodle het volgende:
Dus als je maar kan betalen, zou je voorrang moeten krijgen in de zorg..
Wachtrij-probleem los je daar nog steeds niet mee op overigens...
Je moet als 'verdieping' natuurlijk ook verder kijken dan Michael Moore's Sicko.quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:52 schreef golfer het volgende:
[..]
Je komt nu juist aan met het slechtse voorbeeld.
'figuren' als golfer hebben zich nogal verdiept in de Amerikaanse gezondheidszorg en ik kan je vertellen dat je heel blij mag zijn dat je in Nederland woont, athans dat hoop ik voor je, als je ooit ziek wordt en je gebruik moet maken van de gezondheidszorg.
Het niveau van de gezondheidszorg in Amerika is van een bedroevender niveau dan van menig ontwikkelingsland en dan heb ik het niet eens over het gebrek aan de vergoedingen of verzekeringen in dat land.
Nog verder?quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:55 schreef DrDentz het volgende:
Je moet als 'verdieping' natuurlijk ook verder kijken dan Michael Moore's Sicko.
En in de USA is voldoende aanbod en marktwerking in de zorg, vind je?quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:55 schreef Bolkesteijn het volgende:
Je hoeft geen voorrang meer te krijgen als er voldoende aanbod is van medische zorg. Dat is juist de hele truc van marktwerking in de zorg, het vormen van voldoende aanbod, het is bekend dat marktwerking daar erg geschikt voor is.
Hoe zou dat dan moeten, volgens jou?quote:De manier waarop het gefinancierd moet worden voor mensen die het niet kunnen betalen is een compleet ander verhaal en staat daar helemaal los van.
Ik ken de situatie niet exact, maar over het algemeen is de VS geen toonbeeld van vrije marktwerking. Diverse landen in Azië scoren wat dat betreft beter. Vrije prijsvorming en een vrije aanbod van arbeid en kapitaal voor het ziekenhuis, dat is waar het om draait, maar de meeste ziekenhuizen (ook in de VS) zijn niet privaat maar publiek gefinancierd.quote:Op vrijdag 17 april 2009 23:59 schreef golfer het volgende:
En in de USA is voldoende aanbod en marktwerking in de zorg, vind je?
Dat hangt af van de vraag of je vind dat iedereen recht moet hebben op zorg.quote:Hoe zou dat dan moeten, volgens jou?
Die vraag stellen geeft al aan hoe jij er over denkt.quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:02 schreef Bolkesteijn het volgende:
Dat hangt af van de vraag of je vind dat iedereen recht moet hebben op zorg.
Ik weet niet welk land je in Azië bedoeld dan, maar het is daar ook erg geregeld..quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:02 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Ik ken de situatie niet exact, maar over het algemeen is de VS geen toonbeeld van vrije marktwerking. Diverse landen in Azië scoren wat dat betreft beter. Vrije prijsvorming en een vrije aanbod van arbeid en kapitaal voor het ziekenhuis, dat is waar het om draait, maar de meeste ziekenhuizen (ook in de VS) zijn niet privaat maar publiek gefinancierd.
[..]
Dat hangt af van de vraag of je vind dat iedereen recht moet hebben op zorg.
Toch is die vraag van groot belang voor de manier waarop je de financiering van de vraagzijde op wil zetten.quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:06 schreef golfer het volgende:
Die vraag stellen geeft al aan hoe jij er over denkt.
Aha, je gaat nu ook al sociale zekerheid bij de discussie betrekken? Zo wordt het speelveld natuurlijk wel erg troebel. Maar je bent in goed gezelschap in de politiek gaat deze discussie ook op die manier. In plaats van dat men zich sec recht op organisatie van de aanbodzijde in de zorg, zich sec richt op de vraagzijde in de zorg, en zich sec richt op welke mensen men van sociale zekerheid wil voorzien, wordt alles op één hoop gegooid. Het overzicht raakt volledig zoek en we komen uit waar we nu zijn aangeland met de zorg, een apparaat dat tientallen miljarden per jaar kost, artsen en specialisten die belachelijke bedragen verdienen, verpleeghuizen waar mensen weg liggen te rotten, en wachtlijsten voor mensen die behoefte hebben aan zorg omdat er te weinig aanbod van zorg is.quote:Ik hoop voor jou dat je nooit in de omstandigheden komt dat je, terwijl je geen geld of inkomen hebt zorg nodig hebt. Hoewel...? Misschien ook wel een goede oplossing om van wat mensen af te komen. In jouw geval....
Goede analyse. Het is van eminent belang dat de numerus fixus wordt afgeschaft, dat er meer aanbod komt.quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:26 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Toch is die vraag van groot belang voor de manier waarop je de financiering van de vraagzijde op wil zetten.
[..]
Aha, je gaat nu ook al sociale zekerheid bij de discussie betrekken? Zo wordt het speelveld natuurlijk wel erg troebel. Maar je bent in goed gezelschap in de politiek gaat deze discussie ook op die manier. In plaats van dat men zich sec recht op organisatie van de aanbodzijde in de zorg, zich sec richt op de vraagzijde in de zorg, en zich sec richt op welke mensen men van sociale zekerheid wil voorzien, wordt alles op één hoop gegooid. Het overzicht raakt volledig zoek en we komen uit waar we nu zijn aangeland met de zorg, een apparaat dat tientallen miljarden per jaar kost, artsen en specialisten die belachelijke bedragen verdienen, verpleeghuizen waar mensen weg liggen te rotten, en wachtlijsten voor mensen die behoefte hebben aan zorg omdat er te weinig aanbod van zorg is.
Inderdaad, erg mooie vrouw. Ik zou haar graag doenquote:Op vrijdag 17 april 2009 23:22 schreef Mr.Noodle het volgende:
[..]
Ik vind het wel een Milf eigenlijk..
Ik vond het een beetje respectloos. Zo doe je niet tegenover je gesprekspartner.quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:44 schreef NoCigar het volgende:
Maar hoe ze kijkt met zo'n schuin lachje naar Agnes Kant is nogal onuitstaanbaar.
quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:30 schreef Diederik_Duck het volgende:
[..]
Goede analyse. Het is van eminent belang dat de numerus fixus wordt afgeschaft, dat er meer aanbod komt.
En nu ga je ons vertellen hoe dat gedaan moet worden. Hoe het gefinancierd moet worden en hoe daarmee de gezondheidszorg beter geregeld en gefinancierd gaat worden en ook betaalbaar wordt voor ieder?quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:30 schreef Diederik_Duck het volgende:
Goede analyse. Het is van eminent belang dat de numerus fixus wordt afgeschaft, dat er meer aanbod komt.
De numerus fixus houdt het aanbod onnodig kunstmatig laag. En dat terwijl er wel veel vraag is. Dat hele numerus fixus is voornamelijk een elite-kwestie.quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:09 schreef golfer het volgende:
[..]
En nu ga je ons vertellen hoe dat gedaan moet worden. Hoe het gefinancierd moet worden en hoe daarmee de gezondheidszorg beter geregeld en gefinancierd gaat worden en ook betaalbaar wordt voor ieder?
Ik wacht af.
Zet je verstand eens aan. Artsen in Nederland verdienen waanzinnig veel, er zijn ellenlange wachtlijsten etc. Hoe komt dat? Omdat er weinig artsen zijn en hun schaarse arbeid ook nog eens duurbetaald wordt. Hoe los je dat op? Door voor meer artsen te zorgen. Nu zijn er ruim voldoende mensen die arts willen worden, maar er worden er maar weinig op de opleiding toegelaten omwille van de zotte numerus fixus, een regeling die alleen maar in het belang van de zittende artsen is. Je reinste kartelvorming.quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:09 schreef golfer het volgende:
[..]
En nu ga je ons vertellen hoe dat gedaan moet worden. Hoe het gefinancierd moet worden en hoe daarmee de gezondheidszorg beter geregeld en gefinancierd gaat worden en ook betaalbaar wordt voor ieder?
Ik wacht af.
Dat dusquote:Op zaterdag 18 april 2009 01:17 schreef Diederik_Duck het volgende:
[..]
Zet je verstand eens aan. Artsen in Nederland verdienen waanzinnig veel, er zijn ellenlange wachtlijsten etc. Hoe komt dat? Omdat er weinig artsen zijn en hun schaarse arbeid ook nog eens duurbetaald wordt. Hoe los je dat op? Door voor meer artsen te zorgen. Nu zijn er ruim voldoende mensen die arts willen worden, maar er worden er maar weinig op de opleiding toegelaten omwille van de zotte numerus fixus, een regeling die alleen maar in het belang van de zittende artsen is. Je reinste kartelvorming.
quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:17 schreef Diederik_Duck het volgende:
Zet je verstand eens aan. Artsen in Nederland verdienen waanzinnig veel, er zijn ellenlange wachtlijsten etc. Hoe komt dat? Omdat er weinig artsen zijn en hun schaarse arbeid ook nog eens duurbetaald wordt. Hoe los je dat op? Door voor meer artsen te zorgen. Nu zijn er ruim voldoende mensen die arts willen worden, maar er worden er maar weinig op de opleiding toegelaten omwille van de zotte numerus fixus, een regeling die alleen maar in het belang van de zittende artsen is. Je reinste kartelvorming.
quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:23 schreef golfer het volgende:
[..]
Je geloofd echt daar in?![]()
En nu ga je mij nog even uitleggen hoe de gezondheidszorg gefinancierd moet worden?
Niet met een d.quote:
Je gaat het ontkennen? Ben je communist ofzo? Want waarom zou wat voor de bakker prima werkt niet voor de arts werken?quote:En nu ga je mij nog even uitleggen hoe de gezondheidszorg gefinancierd moet worden?
Zeker waar, maar naast het afschaffen van de numerus fixus voor geneeskundeopleidingen moet er ook meer kostenconcurrentie ontstaan tussen ziekenhuizen, naast het vergroten van het aanbod moeten er een incentive ontstaan voor ziekenhuizen om een einde te maken aan die belachelijke maatschappen. Hup gewoon in loondienst en een CAO, arts zijn is gewoon een beroep zoals postbode en piloot.quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:17 schreef Diederik_Duck het volgende:
Door voor meer artsen te zorgen. Nu zijn er ruim voldoende mensen die arts willen worden, maar er worden er maar weinig op de opleiding toegelaten omwille van de zotte numerus fixus, een regeling die alleen maar in het belang van de zittende artsen is. Je reinste kartelvorming.
Grotendeels mee eens, met dien verstande dat er een niet al te grote specialisatie moet ontstaan op de spoedafdeling (de effectiviteit daarvan is nl grotendeels afhankelijk van de afstand van het ongeluk/de patient tot het ziekenhuis).quote:Op zaterdag 18 april 2009 01:32 schreef Bolkesteijn het volgende:
[..]
Zeker waar, maar naast het afschaffen van de numerus fixus voor geneeskundeopleidingen moet er ook meer kostenconcurrentie ontstaan tussen ziekenhuizen, naast het vergroten van het aanbod moeten er een incentive ontstaan voor ziekenhuizen om een einde te maken aan die belachelijke maatschappen. Hup gewoon in loondienst en een CAO, arts zijn is gewoon een beroep zoals postbode en piloot. Dat kostenconcurrentie dat veroorzaakt was goed te zien in een ziekenhuis in Amsterdam dat is overgenomen door een private partij, het ziekenhuis was qua kosten veel te duur waardoor het op een rand van het faillissement stond, kostendruk was daar dus sterk aanwezig. Daar is men rigoureus in de organisatie gaan snijden en er werken alleen nog maar artsen in loondienst. Dit is belangrijk omdat daarmee behandelingen ook goedkoper kunnen worden.
Een ander voordeel van deze kostenconcurrentie is dat er een specialisatieslag plaats kan gaan vinden. Specialisatie van ziekenhuizen zorgt er namelijk voor dat de kwaliteit van de behandeling omhoog kan gaan vanwege de grotere ervaring die artsen er in op kunnen doen en tevens door organisatorische efficientie minder kan gaan kosten. Daarom zijn er ook grote gespecialiseerde varkenshouderijen en kippeboerderijen (zowel biologisch als bio-industrieel) ontstaan en zijn kleinschalige boeren verdwenen.
In Zweden betaal je wel veel meer belasting maar het ou me niet verbazen als het per saldo goedkoper is door haar eenvoud.quote:Op zaterdag 18 april 2009 00:16 schreef Mr.Noodle het volgende:
[..]
Ik weet niet welk land je in Azië bedoeld dan, maar het is daar ook erg geregeld..
Het is wel bekend dat rijkere mensen hun toevlucht nemen in Privé klinieken, die ruim beter voorzien zijn dan wat je van de overheid kan krijgen. In Nederland valt het nog wel mee, maar ik kan je vertellen dat in Azië, de marktwerking nou ook niet echt zo'n goede invloed gehad heeft, zoals je misschien wel denkt. In tegendeel zelfs, ik heb het zelf mogen meemaken.
Ik werd in een privékliniek opgenomen vanwege een ongeluk tussen mij en een lokale bewoner, superziekenhuis, in NL kun je ervan dromen. Leuk particuliere verzekering destijds en dat je een NL paspoort hebt. De ander persoon, kwam in het lokale ziekenhuis terecht, waar ik nog even op bij bezoek ben geweest en daar wordt je niet vrolijk van... mensen werden niet opgenomen, tenzij ze eerst een voorschot konden betalen, dan heb je nog geen consult/dokter gezien, nee voor een consult/dokter/medicijnen, mag je ook nog extra cash bijbetalen. Ziekenhuizen waren ranzig, er liepen ratten rond, lijken lagen op de gang, weet je ook meteen hoe wegrottend mensenvlees ruikt. En degene die naast em lag was net overleden, ik zag het bloed nog in de dekens wat over het hoofd getrokken was.. Ik voelde me gewoon schuldig dat ik in zo'n privekliniek was opgenomen...![]()
Gelukkig is het met hem nog wel goedkomen, maar zo'n ziekenhuis wens ik niemand toe..
Leuk zo'n marktwerking voor de rijkeren, onderling dan krijg je een run op organen. Wat dus weer de illegale handel in organen stimuleert. Voor ¤3000,- kun je makkelijk een nier kopen in zulke landen.
Ik ben nog steeds voorstander van het systeem in Zweden, je betaald je misschien echt scheel aan de belasting, maar daar is alles al inbegrepen. 1 systeem, niet tig verschillende verzekeringspartijen, waardoor er verwarring kan ontstaan, systeem is duidelijk iedereen weet wat ie moet doen en het is nog niet vervuild van de bureaucratie. Als je ziek/arbeidsongeschikt wordt krijg je altijd de allerbeste zorg, die het land kan bieden.
Hehe, puik plan.quote:Op maandag 20 april 2009 17:40 schreef Bolkesteijn het volgende:
Ah, ze gaan het successierecht afschaffen, en de Jager komt dat even bekend maken. Laten we er in ieder geval op hopen.
Jammer voor je, maar je zult over je eventuele erfenis gewoon successierecht blijven betalen, alleen wat minder.quote:Op maandag 20 april 2009 17:40 schreef Bolkesteijn het volgende:
Ah, ze gaan het successierecht afschaffen, en de Jager komt dat even bekend maken. Laten we er in ieder geval op hopen.
quote:Staatssecretaris van Financiën Jan Kees de Jager wil de belasting op erfenissen en giften verlagen, de zogeheten successierechten. Die verlaging zou op 1 januari 2010 ingaan. Vandaag heeft De Jager hiervoor een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer gestuurd.
Ach, op dat successierecht zijn toch wel truukjes te bedenken.quote:Op maandag 20 april 2009 17:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Jammer voor je, maar je zult over je eventuele erfenis gewoon successierecht blijven betalen, alleen wat minder.
[..]
Eensch!quote:Op maandag 20 april 2009 17:37 schreef golfer het volgende:
Vanavond:
- AZ-voorzitter Dirk Scheringa.
- Staatssecretaris Jan Kees de Jager over successierecht.
- Linda de Mol over haar nieuwe blad.
Lijkt mij een leuke tafel.
eikenhout..quote:Op maandag 20 april 2009 23:05 schreef Toad het volgende:
Waarom is het zo'n goede tafel eigenlijk?
Hollandse Berlusconi, vriendje van het bedrijfsleven en een wandelende Botoxfabriekquote:Waarom is het zo'n goede tafel eigenlijk?
Idd opvallend aardig nu over Mounir El Hamdaoui dat was in het verleden met Moens wel andersquote:Op maandag 20 april 2009 23:14 schreef Doopy-X- het volgende:
Wat is die scheringa een vriendelijke man zeg
Dat zeker , goed verhaal.quote:Op maandag 20 april 2009 23:20 schreef Rikketik het volgende:
Scheringa heeft wel een punt met die salarissen en die begroting.
Ik zie ook echt niet die zogenaamde evil genius in hem, maar misschien was dat net gewoon een masker of zo...quote:Op maandag 20 april 2009 23:21 schreef vitessezuid113 het volgende:
wel grappig net die blijdschap met het kijken naar teletekst.
quote:Op maandag 20 april 2009 23:21 schreef koemleit het volgende:
hmmm wat zal die scheringa blij zijn dat Alves toen niet doorgegaan is zeg. 20 mln... Dat kan toch eigenlijk nooit binnen de begroting gepast hebben.
yepquote:Op maandag 20 april 2009 23:20 schreef Rikketik het volgende:
Scheringa heeft wel een punt met die salarissen en die begroting.
Inderdaad. Mensen dubbel belasting laten betalen.quote:Op maandag 20 april 2009 23:27 schreef golfer het volgende:
Gewoon afschaffen, die successierechten.
quote:Op maandag 20 april 2009 16:55 schreef nikk het volgende:
Net de herhaling gezien. Vond Mees inhoudelijk een stuk sterker dan die hysterische Kant. Oh, en een stuk geiler.
quote:
Lijkt me een symphatieke gozer, maar dat zal vooral door zijn gezellige bierhoofd komen.quote:
Dat zijn de slimste.quote:Op maandag 20 april 2009 23:25 schreef golfer het volgende:
. Zogenaamd zo normaal en gewoon gebleven met z'n geitenwollen sokken, maar intussen een uiterst sluwe vos.
Inderdaadquote:Op maandag 20 april 2009 23:36 schreef Specularium het volgende:
[..]
Lijkt me een symphatieke gozer, maar dat zal vooral door zijn gezellige bierhoofd komen.
Het blijft een politicus.
Hij schijnt echt aardig te zijn hoor.quote:Op maandag 20 april 2009 23:36 schreef Specularium het volgende:
Lijkt me een symphatieke gozer, maar dat zal vooral door zijn gezellige bierhoofd komen.
Het blijft een politicus.
quote:Op dinsdag 21 april 2009 22:51 schreef Suko het volgende:
Wie, Hans Hoogervorst?
Oh die, alleen zo ken ik hem:
[ afbeelding ]
hans ik gewoon gestuurd door het college van banken.quote:Op dinsdag 21 april 2009 23:17 schreef Suko het volgende:
Niet om commerciele belangen gaat het meneer Hans, mmmm, zei je dat maar (in je vorige baantje) toen je de ziektekosten op de burger schoof. Ik kots van dat soort types, dat lult net hoe de pet staat. Zap.
Goede woordvoerder inderdaadquote:Op dinsdag 21 april 2009 23:47 schreef Horloge het volgende:
Die politie-man is echt geweldig. Zijn manier van praten getuigt van veel kennis, terwijl hij het toch goed kan overbrengen. Luchtig, duidelijk en humorvol.
Woordvoerder? Dat zijn meestal communicatiemensen of persvoorlichters.quote:
quote:Max Daniel (51) is voor de komende twee jaar lang voor 50 procent benoemd in de leiding van het Friese politiekorps. Hij profiteert van het programma Politietop Divers, dat de carrièremogelijkheden van vrouwen en allochtonen moet versterken.
Daniel blijft tevens manager van het landelijke politieteam tegen georganiseerde hennepteelt. In Friesland zal hij zich toeleggen op innovatie van het politievak en leiderschapsontwikkeling.
Niceeee.quote:Vanavond 23.05 uur, NED 1:
Onder anderen:
- Ernest Louwes over de Deventer moordzaak.
- Vindt ook minister Plasterk dat omroep Llink moet verdwijnen?
Voor mij net omgekeerd.quote:Op woensdag 22 april 2009 20:11 schreef Horloge het volgende:
Louwes hoef ik niet te zien, Plasterk daarentegen vind ik wel interessant om te horen over die Llosers.
Maar meestal wordt de uitslag van die commissie overgenomen, of telt heel zwaar, Llink zal met goede argumenten moeten komen wil Plasterk nog van mening veranderen,quote:Op woensdag 22 april 2009 22:15 schreef Toad het volgende:
Plasterk beslist pas over een aantal maanden over Llink. Ik snap niet wat hij komt doen.
Ik heb z'n quote al in het NOS-journaal gezien. De cie is idd. een belangrijk adviesorgaan en Plasterk beslist over een aantal maanden. Ik weet echt niet wat hij in P&W tien minuten lang komt vertellen.quote:Op woensdag 22 april 2009 22:37 schreef Suko het volgende:
[..]
Maar meestal wordt de uitslag van die commissie overgenomen, of telt heel zwaar, Llink zal met goede argumenten moeten komen wil Plasterk nog van mening veranderen,
over de doden niets dan goeds, weinig enerverende uitzending schat ik inquote:Op woensdag 22 april 2009 22:53 schreef Suko het volgende:
De net overleden Martin Bril komt ook aan de orde.
Die ondertitel viel mij ook op inderdaadquote:Op woensdag 22 april 2009 23:08 schreef Ronaldsen het volgende:
Ik vind het toch maar een beetje vreemd die Louwes, men doet eigenlijk alsof hij zojuist is vrijgesproken van moord terwijl dat nog beslist niet het geval is.
Ook die ondertitel in beeld `eindelijk vrij man´, niet echt objectief
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |