Ja he? Zo lekker gezellig home made!quote:Op dinsdag 3 maart 2009 18:59 schreef boem-dikkie het volgende:
Om de één of andere reden vind ik slordig uitziende cheesecakes er 10 x lekkerder uitzien dan van die nette taartjes zoals in de OP.
Foto hierboven ziet er zó lekker uit.
Witte chocolade.quote:
Ik gebruik zelf meestal Philadelphia naturel of gewoon 'eigen merk' roomkaas. Als het maar naturel isquote:Op dinsdag 3 maart 2009 20:11 schreef Stansfield het volgende:
Wat is nou de beste roomkaas die je kan gebruiken voor een cheesecake?
Ja.. monchou is roomkaas..quote:Op dinsdag 3 maart 2009 20:08 schreef -Peach het volgende:![]()
Nog nooit gemaakt, ga ik zeker doen! Of is monchoutaart ook cheesecake?![]()
Ik ga zeker die met witte chocolade en frambozen een keer maken!
Ik ben toch wel erg van de baked cheesecake.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 23:03 schreef missy_c het volgende:
[..]
Ja.. monchou is roomkaas..
Je hebt baked en unbaked cheescakes..
Ik vind baked cheesecake ook veeeeel lekkerder, en dan laten opstijven in de koelkast.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 23:18 schreef Greys het volgende:
[..]
Ik ben toch wel erg van de baked cheesecake.
Hij moet toch echt even een tijdje in de oven, anders vind ik hem niet 'echt' als cheesecake.
Zo'n koelkastding vind ik dan meer gewoon een kwarktaart.
Maar da's puur mijn eigen voorkeur hoor!
Jammer dat dat altijd zo vreselijk lang duurtquote:Op woensdag 4 maart 2009 00:16 schreef celc1us het volgende:
[..]
Ik vind baked cheesecake ook veeeeel lekkerder, en dan laten opstijven in de koelkast.
Ja, ik maak het de avond ervoor en eet ik het de volgende dag pas.quote:Op woensdag 4 maart 2009 00:26 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Jammer dat dat altijd zo vreselijk lang duurtMoet echt een halve dag, ofzo.
Ik ga even zoeken, ik heb laatst in een ander topic het recept van James Martin voor dark chocolate & orange cheesecake gepost. Ik heb het later zelf aangepast naar witte choc, frambozen en een vleugje limoen, die was ook lekker
Ik heb eigenlijk alleen maar cheesecakes gemaakt waarbij alleen de bodem in de oven ging. En je met gelatine de boel moet opstijven.quote:Op dinsdag 3 maart 2009 23:03 schreef missy_c het volgende:
[..]
Ja.. monchou is roomkaas..
Je hebt baked en unbaked cheescakes..
Het is écht een makkie!quote:Op zondag 31 mei 2009 11:26 schreef Noek het volgende:
Greys, ik ga vandaag jouw cheesecake uit de OP maken. Heb je nog snel wat wedstrijdtips of is het een makkie?
Ja dat hoort! Niet helemaal vloeibaar toch? Wel een beetje 'vast' maar nog wel flieberig?quote:Op zondag 31 mei 2009 14:38 schreef Noek het volgende:
Greys! De randjes zijn los en bruining maar de binnenkant is nog wel 1.flieberig. Hoort dat of moet die dan nog langer?
1.nog zacht en smeeuïg, jeweets.
Nooit meer een andere taart, huh?quote:
Wij van de familie en stichting Noek willen allemaal met je trouwen. Het was een friggin makkie, ik zeg het je brother.quote:Op zondag 31 mei 2009 20:03 schreef Greys het volgende:
[..]
Nooit meer een andere taart, huh?![]()
Ik kwijl nog steeds na van dat laatste stukje van vanmorgen![]()
Volgende keer kan je hem met blauwe bessen maken, ook zo lekkerrrrr!
En het was best makkelijk toch? Zelfs wij kunnen het!
Oh my.... dat wordt mijn volgende probeerselquote:Op zondag 31 mei 2009 21:08 schreef PoepSnoet het volgende:
Als er iemand is die nog geen idee heeft wat voor cheesecake hij/zij kan maken:
[ link | afbeelding ]
Oreo Cheesecake![]()
Anders moet ik hem zelf gaan maken en dan moet ik hem ook alleen opeten en dat is niet goed
Is dat zwarte erop wel euhhh de bedoeling???quote:Op zondag 31 mei 2009 21:33 schreef Greys het volgende:
[..]
Oh my.... dat wordt mijn volgende probeersel![]()
![]()
Verkopen ze in Volendam geen Oreo koekjes Anniebab?quote:Op zondag 31 mei 2009 21:59 schreef Anniebab het volgende:
[..]
Is dat zwarte erop wel euhhh de bedoeling???
Jazekersquote:Op zondag 31 mei 2009 22:03 schreef Greys het volgende:
[..]
Verkopen ze in Volendam geen Oreo koekjes Anniebab?
[ afbeelding ]
Nou, die zijn zwart. En dat is dus dat zwarte op de taart.quote:
Misschien moet je daar van vervolgens weer cheesecake van makenquote:Op maandag 1 juni 2009 13:44 schreef SLP_ het volgende:
cheese cake zelf vind ik niet lekker
maar ben & jerrys strawberry cheesecake daarentegen
Oeh, die lijkt tranentrekkend gezellig en warrig. Ik neem de chocolade/frambozen mee de 9e. Beloofd!quote:Op woensdag 3 juni 2009 15:34 schreef CarOnline het volgende:
Ik zie het al, dit topic is heilig![]()
Ooooh ik maak altijd de Baked raspberry cheesecake en die mislukt echt nooit!
Weet niet of ie er al tussenstaat maar die is echt ontroerend lekker![]()
De cheesecake met witte chocolade en frambozen klinkt ook niet bepaald vies![]()
Hah, 1 Juli zit ik in Londen en het eerste wat ik doe is naar Starbucks voor een punt cheesecake!
quote:Op donderdag 4 juni 2009 16:14 schreef CarOnline het volgende:
Ah lekker, ik bak de baked raspberry cheesecake en ik zal Buuv ook ff naar dit topic sleuren, zij kent ook een cheesecake geloof ik.
Cheesecake meet
En die zo makkelijk zelf te makenquote:Op vrijdag 29 mei 2009 21:15 schreef Mirjam het volgende:
nom nom nom
van de week bij bagels & beans cheesecake gegeten, die was lang niet zo lekker als de cheesecake die ik een aantal jaren terug had gegeten bij bagels & beans.
Ik leg de frambozen er vlak voor het bakken bovenop en druk ze er dan een beetje half inquote:Op woensdag 24 juni 2009 21:51 schreef bluejean het volgende:
Ook een vraagje! Doe je de frambozen/watvoorfruitdanook door je vulling heen, of leg je ze er voor het bakken bovenop? Of achteraf pas op de taart?
Ik heb hem anderhalve week geleden gemaakt voor mijn broertje, volgens het recept uit een eerder cheesecake topic.quote:Op zondag 31 mei 2009 21:08 schreef PoepSnoet het volgende:
Als er iemand is die nog geen idee heeft wat voor cheesecake hij/zij kan maken:
[ link | afbeelding ]
Oreo Cheesecake![]()
Anders moet ik hem zelf gaan maken en dan moet ik hem ook alleen opeten en dat is niet goed
da's een kwarktaart geen cheesecakequote:Op woensdag 4 november 2009 18:40 schreef Michellexxx het volgende:
Ik ben simpel begonnen. Chocolade-cheesecake. Gewoon pakje Monchoutaart van Dr.Oetker. Beetje monchou er in, slagroom, zakje van dr. oetker, beetje water en natuurlijk gesmolten chocolade. Als decoratie heb ik gemalen brownie gekozen.. Dat moet vast lekker zijnStraks maar even proeven..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |