abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 9 juli 2012 @ 16:18:53 #151
379335 Tosti20
Culinaire ontdekker
pi_113971892
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 15:51 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik ook niet, ik doe er satésaus over :9
Ook over de macaroni, bonen, rijst, gierst, patat etc.

En ik heb hier 4 soorten van die korrel/palletsausjes in de kast en ik vind ze allemaal hetzelfde smaken en niet lekker. De lekkerste maak ik met duitse biologische pindakaas "zum kochen verwenden"

Deze:

[ afbeelding ]
Probeer het is met pinda's, is echt wel lekkerder als prefab... trust me
You know, me and the lord, we have an understanding!
  Moderator maandag 9 juli 2012 @ 18:14:03 #152
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_113976819
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 16:18 schreef Tosti20 het volgende:

[..]

Probeer het is met pinda's, is echt wel lekkerder als prefab... trust me
Met zelfgebrande pinda's nog beter, maar ik eet het bijna elke dag, dus amper te doen.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_114674073
Ik ga vanavond ook eens een marinade maken om varkenshaasblokken er in te laten overnachten.

Ik denk dat ik onderstaande ingrediënten in ga doen;

- Ketjap manis(ch)
- Azijn
- Knoflook veel
- Ui weinig
- Gedroogde chilipepers weinig, als ik het voor alleen mezelf maak veel :P
- Gemberpoeder
- Trassi
- Geheim ingrediënt niet lezen als je dit niet geheim kunt houden !!
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En dan na een uur of 12 in de marinade aan in water gelegde bamboestokken rijgen.
En op de BBQ :Y)

[ Bericht 0% gewijzigd door N.I.M.B.Y. op 26-07-2012 23:53:12 ]
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
pi_114674734
quote:
0s.gif Op maandag 9 juli 2012 18:14 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Met zelfgebrande pinda's nog beter, maar ik eet het bijna elke dag, dus amper te doen.
Ik doe het met cashews, en dan doe ik een zakje van de allergoedkoopste in het hakmolentje. Dat is niet eens heel veel meer werk :)

(En als je het dagelijks eet, kan je ook best een portie voor de hele week maken :P )
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_114677986
/off topic

Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.

Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is? :?
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  donderdag 26 juli 2012 @ 13:07:47 #156
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114678440
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic

Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.

Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is? :?
Ja, gebruik geen zalm maar bv makreel of sardientjes,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114678631
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2012 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik marineer meestal in wat soyasaus, citroensap, gember, Laos, geperste knoflook, olie, peper, chili, kurkuma en foelie
Hoeveel van elk heb ik nodig?
pi_114679157
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 13:07 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja, gebruik geen zalm maar bv makreel of sardientjes,
Makreel heb ik nog in de koeling ik ga er ook een paar stokjes mee prikken :Y)

Waarom geen zalm? ( te zout misschien? )
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  donderdag 26 juli 2012 @ 13:35:11 #159
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114679244
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 13:32 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:

[..]

Makreel heb ik nog in de koeling ik ga er ook een paar stokjes mee prikken :Y)

Waarom geen zalm? ( te zout misschien? )
Ten eerste omdat het geen lekkere vis is, en ten tweede omdat voor iedere kilo kweekvis enkele kilos wilde vis gevangen wordt
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 26 juli 2012 @ 14:18:36 #160
65434 Parafernalia
Leuker als je denkt
pi_114680611
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 13:35 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ten eerste omdat het geen lekkere vis is
Eindelijk iemand die denkt wat iedereen zegt
  donderdag 26 juli 2012 @ 15:27:20 #161
19529 Fendy
True Spirit
pi_114682830
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic

Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.

Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is? :?
Pesto.
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  donderdag 26 juli 2012 @ 19:06:54 #162
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114689747
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic

Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.

Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is? :?
Klassieke combinatie: teriyaki saus
pi_114698689
quote:
2s.gif Op maandag 9 juli 2012 13:19 schreef Fendy het volgende:

[..]

Met haast en weinig tijd gebruik ik meestal deze, met citroen, wat ketjap...
[ afbeelding ]
Da's prima aanmaaksatesaus. Ik vind je recept voor marinade trouwens ook elkker, ik zou de bouillonblokjes eruit laten en er wat trassi infoefelen.. maar vooral tamarinde en gula djawa erin, yumm.
Whatever...
pi_114702729
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 22:37 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

trassi infoefelen..
Idd Trassi dat heb ik er ook in gedaan ;)

De zakken met gemarineerd vlees liggen in de koelkast.
Morgenmiddag op de bamboestokken rijgen en op de BBQ :Y)

* Tip zorg voor goede afsluiting ivm de knoflookmeur in je koelkast :9
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 12:34:17 #165
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114715807
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 23:55 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:

[..]

Idd Trassi dat heb ik er ook in gedaan ;)

De zakken met gemarineerd vlees liggen in de koelkast.
Morgenmiddag op de bamboestokken rijgen en op de BBQ :Y)

* Tip zorg voor goede afsluiting ivm de knoflookmeur in je koelkast :9
Dan heb je te veel knoflook gebruikt.
Ik gebruik trouwens altijd RVS stokjes, misschien minder chique, maar ze verbranden niet en ze zijn afwasbaar.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_114720896
Waarom snijdt men het vlees altijd in van die grote hompen?
Ik snij kipfilet over het algemeen in vrij dunne repen in de lengte van de filet en rijg dan één reepje aan één stokje.

Het is dan bijna fingerfood en snel klaar :)
  vrijdag 27 juli 2012 @ 14:59:26 #167
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114721010
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 14:56 schreef Deimos000 het volgende:
Waarom snijdt men het vlees altijd in van die grote hompen?
.

Dan blijft het sappiger
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_114721435
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 12:34 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Dan heb je te veel knoflook gebruikt.
Contradictio in terminis.
La derecha oprime, la izquierda libera
pi_114727366
quote:
2s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 15:10 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Contradictio in terminis.
:D
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  vrijdag 27 juli 2012 @ 18:55:17 #170
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114729497
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 12:34 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik gebruik trouwens altijd RVS stokjes, misschien minder chique, maar ze verbranden niet en ze zijn afwasbaar.
En dan lekker happen met vullingen :{w
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 18:56:56 #171
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114729562
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 18:55 schreef Curiosity het volgende:

[..]

En dan lekker happen met vullingen :{w
Vlees van je stokje halen met vork, dat opeten ;)
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 27 juli 2012 @ 18:58:18 #172
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114729610
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 18:56 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Vlees van je stokje halen met vork, dat opeten ;)
Laat me raden, jij eet een boterham ook met mes en vork?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:10:14 #173
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114730079
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 18:56 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Vlees van je stokje halen met vork, dat opeten ;)
Dat is niet lekker, zo van het stokje eten wel.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:34:22 #174
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114730933
Smaken verschillen. En ja, boterham eet ik ook liever met mes en vork.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:36:48 #175
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114731031
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:34 schreef RobinOok het volgende:
Smaken verschillen. En ja, boterham eet ik ook liever met mes en vork.
Jij bent dan ook een damesmeisje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:39:06 #176
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114731114
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:34 schreef RobinOok het volgende:
Smaken verschillen. En ja, boterham eet ik ook liever met mes en vork.
En volgens de etiquette zo fout.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_114731175
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 18:58 schreef Pietverdriet het volgende:

Laat me raden, jij eet een boterham ook met mes en vork?
Mijn moeder heeft altijd dat rvs satestokjes gedoe. Die haal ik eraf ja met een vork. Op een houten prikker eet ik vanaf de stok natuurlijk :)

Om de een of andere reden vind ik die ijzeren stokskes kut. Heeft verder niets met vulligen ofzo te maken, ik douw zo aluminiumfolie in m'n bakkes als het moet. Gaaf gebit.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:42:18 #178
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114731252
Ik haat stalen stokjes ook, jeugdtrauma vermoed ik
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 19:53:47 #179
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114731709
Ik heb de pest aan splinters en verkoolde stokjes (ook bamboe en geweekte stokjes verkolen)
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:55:06 #180
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114731755
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:53 schreef djkoelkast het volgende:
Ik heb de pest aan splinters en verkoolde stokjes (ook bamboe en geweekte stokjes verkolen)
Heb je het vuur te warm
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 19:55:31 #181
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114731773
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:55 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Heb je het vuur te warm
Vuur IS warm. Heet zelfs.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_114731854
Zelf nog nooit verbrande stokskes gehad. Je vuur is niet altijd even warm he. Het is geen kokend water dat altijd 100 graden is hoe hoog je het vuur ook zet. Enig idee waarom je die knop kan draaien van dat vuur?
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:57:55 #183
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114731866
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:55 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Vuur IS warm. Heet zelfs.
Sigh, jij bent zeker ook zo iemand die als je zegt dat het ijs te koud is begint te schreeuwen dat ijs koud is....
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 19:58:39 #184
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114731895
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:57 schreef Guus Muisarm het volgende:
Zelf nog nooit verbrande stokskes gehad. Je vuur is niet altijd even warm he. Het is geen kokend water dat altijd 100 graden is hoe hoog je het vuur ook zet. Enig idee waarom je die knop kan draaien van dat vuur?
Daarom moeten kooltjes ook wit zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 21:05:59 #185
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114734544
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:57 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Sigh, jij bent zeker ook zo iemand die als je zegt dat het ijs te koud is begint te schreeuwen dat ijs koud is....
Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat het ijs te koud is :')
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Moderator vrijdag 27 juli 2012 @ 21:06:47 #186
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_114734585
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Daarom moeten kooltjes ook wit zijn.
Kokosbriketten worden zo loei en loeiheet en ik hou van gaar vlees, dus dan verkolen je stokjes.

[ Bericht 0% gewijzigd door djkoelkast op 28-07-2012 12:14:06 ]
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  vrijdag 27 juli 2012 @ 21:49:52 #187
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114736711
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:36 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jij bent dan ook een damesmeisje
Zo is dat!
Maar mijn mijnherenvader en mijn herenbroer doen het ook hoor. ;)

quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 19:39 schreef Curiosity het volgende:

[..]

En volgens de etiquette zo fout.
De etiquette van Ma Flodder, bedoel je? Grapjas.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 22:08:25 #188
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114737679
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 21:05 schreef djkoelkast het volgende:

[..]

Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat het ijs te koud is :')
Geen culies in je omgeving
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 22:42:03 #189
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114740129
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 21:49 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Zo is dat!
Maar mijn mijnherenvader en mijn herenbroer doen het ook hoor. ;)

[..]

De etiquette van Ma Flodder, bedoel je? Grapjas.
Ach, als jij denkt dat je het goed doet, prima toch.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 27 juli 2012 @ 22:55:48 #190
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114741234
'k Heb het nog even gecheckt voordat ik die reactie plaatste, dus ja.
Maakt me verder ook niet erg veel uit, ook al zou het wel tegen de etiquette zijn, ik doe wel meer dingen tegen de etiquette in. Zoals een glas wijn lekker in de hand nemen ipv bij het steeltje vasthouden. Van die dingen. Maar daar ging het even niet om, of ik wel of niet doe wat ik zelf wil.
  vrijdag 27 juli 2012 @ 23:07:29 #191
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114742367
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 22:55 schreef RobinOok het volgende:
'k Heb het nog even gecheckt voordat ik die reactie plaatste, dus ja.
Maakt me verder ook niet erg veel uit, ook al zou het wel tegen de etiquette zijn, ik doe wel meer dingen tegen de etiquette in. Zoals een glas wijn lekker in de hand nemen ipv bij het steeltje vasthouden. Van die dingen. Maar daar ging het even niet om, of ik wel of niet doe wat ik zelf wil.
http://www.beatrijs.com/mes-en-vork-in-plaats-van-kluiven/

Dan wil ik wel de link waar staat dat het wel zo moet..
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 27 juli 2012 @ 23:18:10 #192
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114743229
In jouw linkje gaat het over kippenbouten en dubbele boterhammen. Dus eigenlijk gewoon off-topic.

Kan je zo een linkje geven over die boterham:

"De maaltijd nuttigen met mes en vork is in West-Europa niet meer weg te denken. Het is basisprincipe nummer één van onze algemene tafeletiquette en hoewel iedereen wel eens een boterham met zijn handen naar binnen werkt, nemen de meeste mensen tijdens het eten netjes hun mes en vork ter hand."

Bron: http://eten-en-drinken.in(...)van-mes-en-vork.html

Geen zin om veel verder te zoeken, jij bent degene de beweert dat ik iets tegen de etiquette doe, dus lijkt mij dat jij degene bent die iets te bewijzen heeft. En dat doe je dus duidelijk niet met het linkje waar je nu mee aankomt.
pi_114743494
En nu weer on topic ;)

De marinade bleek goed in de smaak te vallen *O*

Vlees was lekker mals licht zoet ook wat mild zout.

:Y)

De gasten willen vaker langs komen :P

In totaal had het vlees 13 uur in de marinade gestaan misschien iets te veel maar het resultaat was goed :)
[quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
  vrijdag 27 juli 2012 @ 23:30:42 #194
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114744184
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 23:18 schreef RobinOok het volgende:
In jouw linkje gaat het over kippenbouten en dubbele boterhammen. Dus eigenlijk gewoon off-topic.

Kan je zo een linkje geven over die boterham:

"De maaltijd nuttigen met mes en vork is in West-Europa niet meer weg te denken. Het is basisprincipe nummer één van onze algemene tafeletiquette en hoewel iedereen wel eens een boterham met zijn handen naar binnen werkt, nemen de meeste mensen tijdens het eten netjes hun mes en vork ter hand."

Bron: http://eten-en-drinken.in(...)van-mes-en-vork.html

Geen zin om veel verder te zoeken, jij bent degene de beweert dat ik iets tegen de etiquette doe, dus lijkt mij dat jij degene bent die iets te bewijzen heeft. En dat doe je dus duidelijk niet met het linkje waar je nu mee aankomt.
En dit antwoord voegt ook niets toe.
Ik heb het over dubbele boterhammen en jij over een enkele?, wat is het verschil?
Maar doe lekker wat je zelf prettig vind, nooit met lange tanden eten.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  vrijdag 27 juli 2012 @ 23:42:52 #195
19529 Fendy
True Spirit
pi_114745057
Als je je vlees goed marineert (12 uur is zeker niet te lang) is het al aan het voorgaren, met name citroensap draagt daar aan bij. Als je op houtskool of kokosbriketten gaat bereiden moet je gewoon even wachten tot de boel ietsje getemperd is. Natuurlijk moet het vlees mooi dichtschroeien, maar overdrijven is ook een vak. Het bekende witte laagje is inderdaad het teken om te beginnen....

En grote hompen vlees, ja ik vind het ook niks. Liefst gewoon een mooi verfijnd reepje. Zie mijn eerdere post over hompen varkenshaas met liters wyko saus :')
Op dinsdag 21 december 2010 13:44 schreef Houniet het volgende:
Je hebt gelijk Fen.
  zaterdag 28 juli 2012 @ 00:11:20 #196
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114747047
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 juli 2012 23:30 schreef Curiosity het volgende:

[..]
Ik heb het over dubbele boterhammen en jij over een enkele?, wat is het verschil?
Nah, als je het verschil tussen een boterham of een dubbele boterham ook wel sandwich genaamd niet weet dan zijn we snel uitgeluld natuurlijk.
Het kan zijn dat jij dubbele boterhammen bedoelde, maar dat zei je niet, dus hoe moeten mensen dat begrijpen? De vraag was of iemand zijn boterham met mes en vork opeet. En daarover gilde jij dat het tegen de etiquette is.

[ Bericht 8% gewijzigd door RobinOok op 28-07-2012 00:16:50 ]
  zaterdag 28 juli 2012 @ 10:49:04 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_114757451
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 00:11 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Nah, als je het verschil tussen een boterham of een dubbele boterham ook wel sandwich genaamd niet weet dan zijn we snel uitgeluld natuurlijk.
Het kan zijn dat jij dubbele boterhammen bedoelde, maar dat zei je niet, dus hoe moeten mensen dat begrijpen? De vraag was of iemand zijn boterham met mes en vork opeet. En daarover gilde jij dat het tegen de etiquette is.
Ach, jij weet alles wat krom is recht te lullen.
Nu hebben we het in ene weer over sandwiches, knap hoor.
Maar die eet jij vast ook met mes en vork _O-
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  zaterdag 28 juli 2012 @ 11:12:08 #198
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_114757901
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 10:49 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Ach, jij weet alles wat krom is recht te lullen.
Nu hebben we het in ene weer over sandwiches
Nee, jij blijkbaar. Ik en de rest had het over boterhammen. Duhuh.
pi_114763901
quote:
0s.gif Op donderdag 26 juli 2012 13:14 schreef Fiorellino het volgende:

[..]

Hoeveel van elk heb ik nodig?
Piet :@?
  zaterdag 28 juli 2012 @ 14:38:56 #200
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_114764213
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 juli 2012 14:29 schreef Fiorellino het volgende:

[..]

Piet :@?
Half kopje soyasaus,
Hele citroen citroensap,
Knikker gember,
Halve knikker Laos,
Vier a vijf grote verse tenen geperste knoflook,
Lepel of twee olie,
Koffie lepel vers gemalen peper,
1 kleine chili,
Theelepel kurkuma en
Drie blaadjes foelie
Is voldoende marinade voor een kilo of twee vlees.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')