Probeer het is met pinda's, is echt wel lekkerder als prefab... trust mequote:Op maandag 9 juli 2012 15:51 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik ook niet, ik doe er satésaus over
Ook over de macaroni, bonen, rijst, gierst, patat etc.
En ik heb hier 4 soorten van die korrel/palletsausjes in de kast en ik vind ze allemaal hetzelfde smaken en niet lekker. De lekkerste maak ik met duitse biologische pindakaas "zum kochen verwenden"
Deze:
[ afbeelding ]
Met zelfgebrande pinda's nog beter, maar ik eet het bijna elke dag, dus amper te doen.quote:Op maandag 9 juli 2012 16:18 schreef Tosti20 het volgende:
[..]
Probeer het is met pinda's, is echt wel lekkerder als prefab... trust me
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.En dan na een uur of 12 in de marinade aan in water gelegde bamboestokken rijgen.
En op de BBQ
[ Bericht 0% gewijzigd door N.I.M.B.Y. op 26-07-2012 23:53:12 ][quote][img]http://i.fokzine.net/templates/forum2009/i/p/1s.gif[/img] Op zondag 16 januari 2011 18:23 schreef Witchfynder het volgende:[..]
Soort mix tussen Hawkwind, Immortal en een Nespresso reclame.[/quote]
Ik doe het met cashews, en dan doe ik een zakje van de allergoedkoopste in het hakmolentje. Dat is niet eens heel veel meer werkquote:Op maandag 9 juli 2012 18:14 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Met zelfgebrande pinda's nog beter, maar ik eet het bijna elke dag, dus amper te doen.
Ja, gebruik geen zalm maar bv makreel of sardientjes,quote:Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic
Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.
Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is?
Hoeveel van elk heb ik nodig?quote:Op dinsdag 14 februari 2012 17:56 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik marineer meestal in wat soyasaus, citroensap, gember, Laos, geperste knoflook, olie, peper, chili, kurkuma en foelie
Makreel heb ik nog in de koeling ik ga er ook een paar stokjes mee prikkenquote:Op donderdag 26 juli 2012 13:07 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, gebruik geen zalm maar bv makreel of sardientjes,
Ten eerste omdat het geen lekkere vis is, en ten tweede omdat voor iedere kilo kweekvis enkele kilos wilde vis gevangen wordtquote:Op donderdag 26 juli 2012 13:32 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
[..]
Makreel heb ik nog in de koeling ik ga er ook een paar stokjes mee prikken![]()
Waarom geen zalm? ( te zout misschien? )
quote:Op donderdag 26 juli 2012 13:35 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ten eerste omdat het geen lekkere vis is
Pesto.quote:Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic
Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.
Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is?
Klassieke combinatie: teriyaki sausquote:Op donderdag 26 juli 2012 12:50 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
/off topic
Trouwens ik ga denk ik ook garnaal/zalmspiesen maken.
Behalve ruim knoflook is er nog iets anders wat daarover heen aan te raden is?
Da's prima aanmaaksatesaus. Ik vind je recept voor marinade trouwens ook elkker, ik zou de bouillonblokjes eruit laten en er wat trassi infoefelen.. maar vooral tamarinde en gula djawa erin, yumm.quote:Op maandag 9 juli 2012 13:19 schreef Fendy het volgende:
[..]
Met haast en weinig tijd gebruik ik meestal deze, met citroen, wat ketjap...
[ afbeelding ]
Idd Trassi dat heb ik er ook in gedaanquote:
Dan heb je te veel knoflook gebruikt.quote:Op donderdag 26 juli 2012 23:55 schreef N.I.M.B.Y. het volgende:
[..]
Idd Trassi dat heb ik er ook in gedaan![]()
De zakken met gemarineerd vlees liggen in de koelkast.
Morgenmiddag op de bamboestokken rijgen en op de BBQ![]()
* Tip zorg voor goede afsluiting ivm de knoflookmeur in je koelkast
Dan blijft het sappigerquote:Op vrijdag 27 juli 2012 14:56 schreef Deimos000 het volgende:
Waarom snijdt men het vlees altijd in van die grote hompen?
.
Contradictio in terminis.quote:Op vrijdag 27 juli 2012 12:34 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Dan heb je te veel knoflook gebruikt.
quote:
En dan lekker happen met vullingenquote:Op vrijdag 27 juli 2012 12:34 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ik gebruik trouwens altijd RVS stokjes, misschien minder chique, maar ze verbranden niet en ze zijn afwasbaar.
Laat me raden, jij eet een boterham ook met mes en vork?quote:Op vrijdag 27 juli 2012 18:56 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vlees van je stokje halen met vork, dat opeten
Dat is niet lekker, zo van het stokje eten wel.quote:Op vrijdag 27 juli 2012 18:56 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Vlees van je stokje halen met vork, dat opeten
Jij bent dan ook een damesmeisjequote:Op vrijdag 27 juli 2012 19:34 schreef RobinOok het volgende:
Smaken verschillen. En ja, boterham eet ik ook liever met mes en vork.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |