abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_62805686
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 11:43 schreef Bibio het volgende:
Ha Frikandel,

Je hebt een goed en spannend verhaal geschreven (deel I en II). Maar ik vraag mij wel af hoe het
toch met die arme Bart uit deel I is afgelopen. Jij maakt allemaal heerlijke dingen mee, maar hij is eenzaam en alleen achtergebleven met zijn wiskundehuiswerk.
hehe ja inderdaad - misschien moet ik daar binnenkort maar iets aan doen en hem ook een leuk avontuurtje laten meemaken...
pi_62806006
Ik kan niet wachten!
pi_62807013
De deur van de Kelder is voor mij nog steeds gesloten, maar ik krijg steeds weer verzoeken voor meer verhalen. Omdat ik geen tijd en rust heb (door allerlei omstandigheden) om iets nieuws te schrijven, dan maar deze hier geplaatst.
Let op: dit verhaal gaat dus over BDSM. Heb je daar geen trek in, dan niet verder lezen.
Als ik de kelder in mag, zal ik hem hier weer weghalen.

==========
In opdracht: Mijn eerste keer
Er werd mij door een Man met wie ik in gesprek was over een mogelijke D/s, gevraagd om te beschrijven hoe ik mijn eerste sessie ongeveer voor me zag. Nou, zoiets dus...

Ik had aangebeld. Het duurde eigenlijk helemaal niet lang voor hij open deed. Maar voor mij duurde het een eeuwigheid. Ik ging me immers storten in iets totaal nieuws, iets dat zo anders was dan ik tot nu toe gewend was. Maar op het moment dat de deur open ging en hij verscheen, besloot ik letterlijk en figuurlijk de drempel over te stappen.

Uiteraard keek ik hem nauwelijks aan. Niet alleen omdat ik nou eenmaal geen oogcontact maak, maar ook uit verlegenheid, onwennigheid.
We dronken wat, hij koffie, ik thee. Ik speelde met het lepeltje. Dat was het afgesproken teken. Op het schoteltje, dan kletsen we gezellig verder. In het kopje, dan...
Hij zag me aarzelen, en ik zag hoe hij mij zag. Zijn afwachtende blik, waar wel een soort van hoop uit sprak, maar absoluut geen dwang, haalde me over. Ik zette het kopje op het schoteltje en vervolgens het lepeltje in het kopje. Hij keek me aan. Bestudeerde me. Weer een paar seconden die een eeuwigheid duurden.
"Sta op, en kom hier" zei hij. Ik deed wat hij zei. "Kom eens hier naast me zitten, op je knieen". Ik knielde, en keek weg.
Hij pakte mijn kin, en keek me strak in de ogen. "Weet je het zeker?"
Ik knikte en keek weer weg. Ik wist het zo zeker als ik maar zijn kon. Bang voor het weggeven van de controle, maar overtuigd dat mijn vertrouwen niet geschaad zou worden.
"Oke," zei hij, "ik zal je de houding leren. Spreid je benen iets, zodat je Meester altijd toegang heeft."
Ik deed wat hij zei, en hij knikte goedkeurend.
"Goed zo. Recht je rug, hou je borst naar voren. Met die houding straal je trots uit. Niet je schouders laten hangen, maar je rug recht... Ja, beter. Leg je handen in je nek als teken van het overgeven van de controle."
Ik deed mijn best te doen wat hij vroeg, en kennelijk voldeed het, want hij glimlachte.
"Mooi. Ik denk dat we naar boven kunnen."
Ik stond op, en liet me de deur wijzen. Ik liep de trap op, en voelde zijn aanwezigheid achter me.
Met iedere stap liet ik een stukje van de werkelijkheid achter me, en betrad ik een nieuwe wereld, een nieuw leven.

Boven aangekomen zei hij dat ik me moest uitkleden.
We hadden van te voren uitgebreid gesproken over grenzen, safewords en angsten. Hij wist dus dat ik moeite heb mijn lichaam te tonen. Toch deed ik het. Mijn Meester zei het immers.
"Sta rechtop! En je benen altijd iets uit elkaar. Toegang he, vergeet dat niet. Rug recht, borst vooruit. En je handen in je nek." klonk het dwingend, maar niet onsympathiek.
Ik deed wat hij vroeg. Hij liep op me af, en ging zo dicht bij me staan dat onze lichamen elkaar net niet raakten. Nog zoiets waar ik moeite mee heb: mensen toelaten in mijn 'personal space'. Zijn adem dwarrelde over mijn gezicht terwijl hij het van heel dicht bij bestudeerde.
"Mooie ogen heb je."
Ik deed mijn best niet te grinniken, maar kennelijk niet goed genoeg, want er gleed een blik van afkeuring over zijn gezicht.
"Ik ben je Meester. Als ik zeg dat je mooie ogen hebt, dan is dat zo. Begrepen?"
"Ja Meester," fluisterde ik, "U heeft gelijk. Ik heb mooie ogen."
"Goed zo." Zijn ogen verzachtten zich weer.

Hij deed een stap achteruit en bekeek mijn lichaam. Mijn borsten, mijn buik, mijn kale heuvel. Ik kon niet uit zijn blik opmaken wat hij er van vond. Langzaam liep hij om me heen, tot hij achter me stond. Ik voelde bijna zijn keurende blik over mijn rug, billen en benen gaan. "Oke. En nu de rest."
Hij leidde me naar een bank, en zei me te gaan zitten. Ik drukte mijn benen automatisch stijf tegen elkaar, zoals mijn moeder me altijd geleerd heeft: als meisje hou je je benen bij elkaar. Hij bleef voor me staan, en vroeg "Wat doe je nou fout?"
Ik dacht na. Ik zat rechtop, met mijn handen in mijn nek. Verrek, mijn benen. Snel deed ik ze iets van elkaar.
"Goed zo, je leert het al. Volgende keer uit jezelf doen, anders volgt er straf. Begrepen?"
"Ja Meester, ik begrijp het".
Hij knielde voor me, legde zijn handen op mijn knieen en duwde mijn benen wijd uit elkaar. Hij had ongehinderd zicht op al mijn vrouwelijkheid. Uiteraard was die netjes kaal, zoals we hadden afgesproken. Hij keek er uitgebreid naar, waarbij ik me met de seconde ongemakkelijker begon te voelen.
"Er zit een vreemde man naar mijn private delen te loeren! En hij doet het nog onbeschaamd ook! En ik laat het potkoffie nog toe ook; ben ik wel goed bij mijn hoofd?" raasde er door mijn hoofd.
Maar ik wist dat ik heel goed bij mijn hoofd was. Het begon zelfs al te wennen.
Zijn blik dwaalde op en neer over mijn lijf. Hij boog voorover, zijn hoofd tussen mijn benen. "Even ruiken of je wel fris bent," zei hij. Hij snoof, wat een aparte gewaarwording was. "Hm, prima."
Opeens voelde ik zijn hand tussen mijn benen. Hij verkende mijn plooien, en keek me even aan, om te zien of ik al bezwaar had. Nee, dat had ik niet. Ineens zaten er vingers in mij. Maar voordat ik het me kon realiseren, waren ze al weer weg. "Netjes, open, maar toch strak".
Ik probeerde zijn gezicht te zien, en daaruit op te maken of hij tevreden was. Gezien zijn woorden en het feit dat ik geen afkeuring had gehoord, nam ik aan van wel, maar ja... Zijn gezicht verraadde echter niks. Hij stond op, liep naar de andere kant van de kamer, waar het bed stond.

"Ja, je bent een mooi meisje," hoorde ik hem zeggen. Hij stond met zijn rug naar me toe.
Ik aarzelde. Moest ik zo blijven zitten, wijd opengespreid? Moest ik de normale houding aannemen, met mijn benen weliswaar gespreid maar niet zo ver? Of moest ik op de grond knielen? Ik raakte in verwarring, want ik wist niet wat ik moest doen. Kennelijk toch een regel die me nog niet duidelijk was. Ik koos voor de middenweg, bleef op de bank zitten maar deed mijn benen dichter bij elkaar.

Hij hoorde me verschuiven, en keek om. Een glimlach streek over zijn gezicht. "Kom hier, meisje."
Uiteraard wilde ik protesteren: "Ik ben geen meisje! Ik ben een volwassen vrouw, en heb meer meegemaakt dan heel veel anderen. Denigreer me niet, onderschat me niet, door me 'meisje' te noemen!" maar ik beheerste me. Ik wist dat hij dat al lang wist, dat hij het niet denigrerend bedoelde, maar als koosnaampje. Juist om me te confronteren met mezelf, koos hij een naam voor me waarvan hij wist dat ik hem eigenlijk niet wilde hebben.

Ik liep naar hem toe, naar het bed. "Kniel," zei hij.
Ik knielde. Op het bed lagen allerlei attributen. Touwen, boeien, blinddoek, en allerlei zweepjes en slaghoutjes. Hij had nog veel meer, wist ik, maar dat was voor een andere keer. We hadden afgesproken dat ik, omdat het mijn eerste keer zou zijn, mocht aangeven waar ik wel en niet aan toe was. Zonder aarzelen wees ik naar de blinddoek. Hij knikte goedkeurend. "Nog meer?"
Ik zweeg. Ergens wilde ik me ook wel in mijn bewegingen laten beperken, maar eigenlijk wilde ik wel een ontsnappingsmogelijkheid hebben. Ik wist niet zeker of ik niet in paniek zou raken.
Hij keek me aan en wist wat ik dacht. "Je kunt drie dingen doen. Ten eerste: je echt laten binden. Maar ik denk niet dat je daar nu al aan toe bent. Ten tweede: zonder bindingen me beloven dat je je handen niet beweegt van waar ik ze plaats. Of dat op je rug is, in je nek, of aan de spijlen van het bed, jij houdt ze daar, uit belofte. Maar ik denk dat dat voor jou weer te makkelijk is: je houdt immers altijd je belofte, dat is geen overgave voor je. Derde mogelijkheid: ik sla het touw om je polsen, zodat je het wel voelt, en bind je daarmee losjes vast. Je voelt de touwen, voelt dat je gebonden bent, dat je in mijn macht bent; maar je weet heel diep van binnen dat áls er iets is, je met een flinke ruk los kunt komen. Deze mogelijkheid geef ik je nu, omdat het je eerste keer is. De volgende keer, als je dan het touw kiest, bepaal ik hoe je gebonden wordt."
Ik dacht na, en wees naar het touw. "De derde mogelijkheid alstublieft, Meester."
Hij lachte. "Ik wist het wel. Braaf subje." Hij aaide me goedkeurend over mijn hoofd en schouders.

Hij pakte het touw en sloeg het dubbel. Hij maakte een lus om mijn beide polsen tegelijk, en duwde me achterover op het bed. Mijn vastgebonden handen lagen op mijn buik.

“Kijk me aan,” zei hij. Ik keek. “Normaal gesproken moet de sub wegkijken, mag de sub de Meester juist niet in de ogen zien. Maar jij, jij wil juist niet dat je iemand moet aankijken. En omdat dit spel gaat om het verleggen van je grenzen, ga jij zolang ik je niet de blinddoek om heb gedaan, juist wel aankijken.”
Ik schrok. Als ik iemand in de ogen kijk, voel ik me altijd een konijntje dat in de koplampen kijkt. Alsof de ander recht in mijn ziel kan kijken, en al mijn slechte kanten ziet. En dat hij dan ziet dat ik inderdaad niks waard ben en hard wegrent. Daarom kan ik niemand in de ogen kijken. En nu moest ik dat dus doen… Dan had ik nog liever die blinddoek! Maar nee, natuurlijk krijg ik die makkelijke uitweg niet. Diep in me wilde er iets “Stop, oranje” roepen. Maar ik gaf er niet aan toe. Ik zuchtte diep en keek hem aan. In de ogen. Wat was dit moeilijk. De Meester had mijn aarzeling natuurlijk gezien, maar toen ik hem in zijn ogen keek, verzachtten die zich meteen en ik voelde zijn begrip en zijn liefde.

Hij pakte mijn handen, en legde ze boven mijn hoofd, mijn armen uitgestrekt.
Ineens was ik weer 18, en verlammend bang. Mijn huidige ik verbaasde zich: dit had ik toch al lang verwerkt? Kennelijk toch niet. Mijn Meester, die ik nog steeds in de ogen keek, zag mijn paniek en mijn angst door mijn ogen schieten, en wist dat die niet veroorzaakt werden door het hier en nu. Hij reageerde direct, en klonk streng, maar tegelijk heel bezorgd. “Wat is er? Wat heb je me niet verteld?”
We hadden afgesproken dat alles wat een probleem op zou kunnen leveren, vooraf verteld zou worden, zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan waardoor het spel gestopt zou moeten worden. Ik knikte. “Sorry Meester. Er is iets, maar ik dacht dat dat geen issue meer was, daarom had ik het niet verteld.”
De Meester knikte. “Maar of het wel of geen issue is, dat doet er niet toe. Dat kun je niet altijd weten. Kennelijk is er wel iets, en dat had je me moeten vertellen. Daarom heb je nu een strafpunt. Puur omdat je mij niet vertrouwde en geen volledige openheid hebt gegeven. En nu ga je me vertellen wat er is.”
Hij had gelijk. Ik had het moeten vertellen. Een terecht strafpunt. Ik vertelde snel het verhaal, over mijn toenmalige geliefde voor wie ik de wereld had getrotseerd, die die ene keer mijn “Nee” niet wilde horen. Die mij in precies diezelfde houding had gelegd, mijn handen stevig boven mijn hoofd vast hield, en de verlammende angst die me overviel. Mijn besluit me nooit meer zo machteloos te voelen. En dat ik had gedacht dat ik er ondertussen overheen was omdat het zo lang geleden was en ik recentelijk met diegene weer contact had en we het hadden uitgepraat; hij heeft huilend excuses en ik heb hem oprecht vergeven. Maar dat de houding van nu, me kennelijk deed denken aan de angst die ik toen, in diezelfde houding had gevoeld.
De Meester’s ogen werden zacht – en verbeeldde ik me dat nou of waren ze ook een heel klein beetje vochtig? Hij aaide over mijn hoofd, gaf me een kus en zei “Ben je nu bang?”
Ik zei naar waarheid van niet. Dat ik het wel spannend vond, heel erg spannend, maar dat ik niet bang was, niet op die manier. Hij streelde mijn wang en zei “Mooi. Gaan we weer verder?”
Ik knikte.

Hij liet me zien dat hij een glijdende knoop maakte. Daarmee legde hij me aan het bed vast. Ik wist dat, als ik dat echt zou willen, ik de knoop los zou kunnen trekken. Maar ik dacht niet dat ik dat zou willen. Het voelde goed.
De Meester pakte de blinddoek, en legde deze op mijn ogen. Hij tilde mijn hoofd op en schoof het elastiek over mijn hoofd. “Zie je wat?”
Ik schudde mijn hoofd.
“Mooi.”
Ik voelde zijn gezicht bij het mijne, voelde dat hij me een zachte kus gaf, en voelde dat hij rechtop ging zitten. Ik rook de brandende kaarsen, en hoorde de muziek die hij zachtjes had op staan. Ik hoorde onze ademhalingen. Die van hem rustig, die van mij iets sneller, opgewonden omdat ik niet wist wat er ging komen. Alles was zo enorm veel intenser dan normaal.

Ik voelde iets koels tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde dat hij er iets in legde. Hm, een druif. Lekker. Ik at hem op. Het smaakte heerlijk. De Meester voerde me zwijgend allerlei stukjes fruit: druiven, aardbeien, stukjes appel, stukjes meloen… Ik proefde alles uitgebreid, was me heel erg bewust van de smaken. Dat zoiets simpels als het eten van stukjes fruit, zo intens kon zijn…
Ineens voelde ik iets anders tegen mijn lippen. Kouder, natter. Een ijsblokje. Ik opende braaf mijn mond, en hoorde hem grinniken. “Nee meisje. Nog niet.”
Hij draaide met het ijsblokje rondjes om mijn lippen, en ik voelde het water achterblijven op de plaatsen waar hij geweest was. Hij tilde het ijsblokje op, en ineens voelde ik het tussen mijn borsten. Ik schrok even van de onverwachte kou, maar tegelijk vond ik het heel erg lekker.
Het blokje bleef even liggen tussen mijn borsten, waardoor er een klein plasje koel water ontstond. Maar al snel bewoog het blokje weer, en gleed het naar mijn tepel. Die was van pure verwachting al helemaal hard. Ik kreunde zachtjes. Hmmm lekker. Ik voelde het blokje rondjes draaien om mijn tepel, en overal waar het blokje kwam, bleef er een beetje water achter, dat heel langzaam weer verdampte door de hitte van mijn lichaam. Het blokje was nu inmiddels bezig mijn andere tepel te koelen, en gleed daarna weer naar beneden. Langzaam voelde ik het koude blokje over mijn buik glijden, steeds lager, richting mijn navel. Maar toen voelde ik het niet meer bewegen. Het bleef in mijn navel liggen.

Ik voelde het bed bewegen, alsof mijn Meester iets van wat verder weg pakte. Zacht streelde hij mijn buik. En opeens voelde ik een heet, stekend gevoel op mijn bovenbeen, dat echter gelijk weer wegtrok. Kaarsvet? Ik voelde vrijwel direct weer dat hete gevoel, nu op mijn andere been, maar ook dat trok gelijk weg. Ja, kaarsvet. Wauw. Ook dit voelde super intens. De onverwachte hitte, die snel weer verdween, maar waardoor dat plekje toch gevoelig bleef.
Meer druppels volgden, op mijn benen, buik, en borsten. Het ijsklontje lag ondertussen nog steeds te smelten in mijn navel, maar werd af en toe gebruikt om te koelen als een druppel kaarsvet echt pijn deed. Mijn Meester voelde heel goed aan wanneer dat het geval was, en op die momenten voelde ik vrijwel direct het verkoelende effect van het ijs. Een druppel landde zelfs midden op mijn schaamheuvel. Die deed toch wel behoorlijk pijn, en ik beet op mijn lippen om niet te protesteren. Maar ook hier kwam direct de verkoeling achteraan. Wat was dit heerlijk.

Mijn Meester ging weer verzitten, voelde ik aan het bewegen van het bed. Wat zou er nu dan toch komen? Ik was reuze opgewonden, en mijn ademhaling ging heel snel. Mijn kutje was al drijfnat. Zou hij daar nog wat mee gaan doen, vroeg ik me al af. Maar ik vroeg het niet hardop, want natuurlijk wist alleen mijn Meester wat hij ging doen, en wat op dat moment goed voor mij was.
Het bed kwam omhoog, mijn Meester was opgestaan. Ik hoorde geritsel, en ik dacht te kunnen horen dat hij zijn riem los deed, en even later een rits. Hij was zich aan het uitkleden dus. Mijn ademhaling ging nog wat sneller. Zou hij me nemen? Ik wilde hem, heel graag.

Het bed bewoog weer, ditmaal naast mijn hoofd. Ik voelde iets warms tegen mijn wang dat direct naar mijn lippen gleed. Ik opende mijn mond en ontving zijn harde eikel gretig in mijn mond. “Hmmm, gretig meisje dat je bent… Doe je best maar.”
Ik deed mijn best om hem zo lekker mogelijk te verwennen. Heerlijk vond ik dat, een man pijpen. Ik probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen, maar kreeg het niet voor elkaar hem in mijn keel te laten glijden. Mijn Meester merkte wat ik probeerde, en trok mijn hoofd achteruit. “Niet nu, dat lukt in deze houding toch niet,” hoorde ik hem zeggen.
Teleurgesteld en gefrustreerd omdat ik wist dat hij gelijk had, maar het toch zo graag had willen doen, staakte ik mijn pogingen om hem te deep-throaten. Ik had zijn onuitgesproken belofte gehoord: dat gingen we een andere keer doen. Ik raakte nu al opgewonden van het idee. Alsof ik nog niet opgewonden genoeg was…
Ik speelde met zijn eikel, draaide rondjes met mijn tong, en ging zo diep als ik kon met mijn mond over zijn hardheid. Hij begon nu toch ook wel wat sneller te ademen. Stiekem was ik daar wel trots op, dat ik mijn Meester toch wel plezier deed.

Opeens verdween hij weer. Ik bewoog mijn hoofd op en neer, om te kijken of hij nog in de buurt was en ik hem nog te pakken kon krijgen, maar het bed bewoog weer en ik voelde dat hij opstond. Het idee dat hij met een keiharde staaf in de rondte liep en ik hier vastgebonden op het bed lag, wond me nog verder op. Ik was nog nooit zo geil geweest.

“Je hebt het goed gedaan. Maar je hebt wel een strafpunt. Dat gaan we nu eerst oplossen. Draai je om, en ga voorovergebogen op je knieen zitten.”
Nu snapte ik ineens dat hij mijn benen niet had vastgelegd. Nu kon ik me gewoon omdraaien. Ik deed wat hij vroeg, en zat al snel met mijn kont in de lucht. Ik wist dat ik klappen ging krijgen, en ook hoeveel, namelijk tien stuks. Maar niet hoe, of waarmee. Ik wist dat dit voor mij het moeilijkste zou worden aan de hele sessie. Ik had namelijk geen idee hoe ik op pijn zou reageren. Maar natuurlijk had ik dit met de Meester besproken, dus ik wist dat hij het voorzichtig zou inzetten. Ik kon niets anders doen dan wachten, voor het eerst echt angstig, maar toch vol vertrouwen.
Ook dit wachten duurde een eeuwigheid, althans, zo voelde het.
Opeens voelde ik een klap. Automatisch kreunde ik “Een”, want ik had overal gelezen dat een sub moet meetellen tijdens het krijgen van straf. Mijn Meester was hierdoor kennelijk aangenaam verrast, want hij zei gelijk “Hee, goed zo…”.
Direct volgde de volgende klap, op de andere bil. “Twee,” zei ik kreunend. De klappen voelden breed, groot en behoorlijk massief, dus het was geen cane of zweep. Ik kon echter nog niet voelen of het een paddle of een hand was, hoewel ik wel vermoedde dat het een paddle was. Gek genoeg deed het nog niet echt pijn. Ja, de klap wel, maar het trok ook weer heel snel weg, en een aangename tinteling bleef achter.
Een derde klap, bovenop de eerste. “Drie.” Iets meer pijn. Sloeg hij harder, of was mijn bil gevoeliger? Geen idee. De vierde klap. “Vier.” Mijn ademhaling ging nu wat onregelmatiger, omdat ik mijn adem tussen de klappen mijn adem kennelijk inhield. Weer een klap, vlak bij de plek waar de eerste en de derde waren geland. “Vijf,” hijgde ik. Kennelijk probeerde mijn Meester de pijn te spreiden. Zes volgde op mijn andere bil, ook net naast de plek van twee en vier. Uiteraard telde ik nog steeds braaf mee. Tien klappen de eerste keer was wel genoeg voor mij, merkte ik. Zeven landde weer op vijf. Weer deed die tweede klap op dezelfde plek meer pijn dan de eerste. “Zeven.” Ik merkte dat ik bij de klap iets verstrakte, en probeerde me weer te ontspannen. Acht kwam weer op zes. “Acht.” Weer spande mijn lijf zich aan, en weer probeerde ik te ontspannen. Een groot tintelend gebied was ontstaan op mijn billen. Ik voelde niet meer waar de ene bil ophield en de andere begon. Ik zette me geestelijk schrap voor de laatste twee klappen, terwijl ik mijn uiterste best deed mijn lijf te ontspannen.
De negende klap landde waar mijn Meester begonnen was met slaan, maar raakte voor mijn gevoel ook de plek ernaast, van vijf en zeven. Of hij nou harder was dan de vorige, of dat ik gewoon veel gevoeliger was, wist ik niet, maar de pijn was heel intens. Mijn lijf verkrampte weer protesterend, maar ik vocht ertegen. “Negen,” siste ik snel tussen mijn tanden door, en mijn ademhaling was snel en oppervlakkig. Ik was blij dat het bijna over was. De laatste klap viel zoals ik al verwachtte op mijn andere bil, en ook hier merkte ik dat de pijn door mijn hele bil trok. “Tiennnnn” hijgde ik, terwijl mijn lijf zich de laatste keer verstrakte.
Ik ontspande iets, omdat ik wist dat de straf voorbij was. “Goed gedaan meisje,” hoorde ik mijn Meester zeggen. “Je bent flink geweest.”
Ik was blij. Mijn Meester gaf me een compliment! En die pijn, die trok al weer een beetje weg. Het tintelende gevoel bleef, maar ik voelde dat de pijn minder werd. Hm, dit was eigenlijk best lekker…

Ik hoorde zachtjes iets rammelen, en heel vaag rook ik een lekkere geur. Ineens voelde ik een warme gladde vochtige hand op mijn billen. Hmmm, mijn Meester smeerde mijn o zo gevoelige billen in met een olieachtig iets. Hij kneedde met twee handen, stevig maar voorzichtig. Wat was dit heerlijk. Omdat mijn billen zo gevoelig waren, was het wel licht pijnlijk, maar ik merkte dat het de pijn tegelijk ook verzachtte. Ik kreunde gelukzalig. Dit mocht nog wel even duren.
Opeens merkte ik dat zijn duimen tijdens het masseren steeds verder tussen mijn billen gleden. We hadden het gehad over mijn absolute no-go voor anale handelingen, en heel even schoot er weer een angstgedachte door me heen: hij zou toch niet… Maar die gedachte drukte ik direct weer weg. Ik vertrouwde mijn Meester.
Zijn handen gleden lager, en spreidden mijn benen wijder. Ik voelde hoe ik helemaal open stond, en drijfnat was. Ohhhh… Zou hij me nu… Ik voelde dat hij achter me ging zitten. Ja, hij ging me van achteren nemen. Zoals ik het het lekkerst vind… Ik stak mijn kont nog verder omhoog, en draaide mijn benen iets zodat ik nog verder open stond, en hij er nog makkelijker in kon. Ik hoorde hoe hij zwaar ademde. Ik voelde dat hij zijn handen op de zijkant van mijn billen legde, die nog super gevoelig waren, en een fractie van een seconde later voelde ik zijn harde paal in mijn glijden. In een keer ging hij volledig in me binnen. Ik hijgde en kreunde, kon het geluid niet binnenhouden. Ik voelde hem binnenin me. Hij bewoog achteruit, tot hij bijna helemaal uit me was, en schoof in een vloeiende beweging weer terug naar binnen. Ik kreunde weer, harder nu. Ik werd me steeds minder bewust van wat er om me heen was, en steeds meer van mezelf, mijn lijf, en het heerlijke gevoel dat zich in me aan het opbouwen was. Dit was geweldig.
Ik merkte nog net dat mijn Meester ook steeds sneller begon te ademen, en begon te kreunen. Kennelijk merkte hij dat ik bijna klaar kwam, want hij zei hijgend “Je bent braaf geweest. Toe maar.”
Dat was voor mij het teken om de laatste remmingen te laten gaan. Ik voelde alleen nog maar zijn handen op mijn lijf, zijn heerlijke hardheid in me bewegen, en de golven van genot die zich klaar maakten om me te overspoelen. Met iedere beweging die hij maakte, bouwde de spanning zich op. Ik kon mijn geluid niet meer beheersen, en begon steeds harder te hijgen, te roepen…
Mijn Meester stootte steeds harder in me, en ik voelde hoe mijn hele lijf begon te trillen, te verkrampen. Een kreet bouwde zich op vanuit het diepst van mijn lijf… Na nog een heftige, diepe stoot van mijn Meester ontplofte er in mij een machtig orgasme, zo intens dat ik niet geloofde dat ik het voelde. Even stond de tijd stil, en bestond ik alleen nog maar uit gevoel, alleen uit genot. De tranen kwamen in mijn ogen.
Ik voelde dat mijn Meester nog een paar keer diepe bewegingen in me maakte, en ook hij verkrampte en kreunde. Hij kwam klaar, en liet zich hijgend voorover vallen, en bleef even met zijn volle gewicht op me liggen. De warmte van zijn lijf drong in mijn rug, en zijn zweet vermengde zich met het mijne.

Veel te snel ging hij weer overeind zitten, en ik voelde hoe hij zich uit me terugtrok. Het bed bewoog weer, ik voelde hoe hij opstond, en hoorde een deur. De badkamer, gokte ik. Even later hoorde ik de deur weer gaan, en hoorde zijn voetstappen dichterbij komen. “Je bent echt een prachtig mooi meisje…” zei hij zachtjes, “en je hebt geen idee hoe mooi en hoe heerlijk je bent. Ga maar liggen, dan maak ik je los.”
Pas nu ik me op mijn zijkant liet zakken merkte ik hoeveel spanning er nog op mijn lijf stond. Ik strekte mijn benen een voor een, en de spanning werd minder. Een heerlijke loomheid kroop over me heen.
Ik merkte dat het touw werd losgemaak van het bed, en daarna van mijn polsen. Hij hield mijn handen nog even vast en gaf zachte kusje op de plekken waar de lussen om mijn polsen hadden gezeten. Ik merkte dat ik steeds lomer werd. Ik voelde hoe mijn Meester naast me op het bed ging zitten, mijn hoofd optilde en de blinddoek van mijn hoofd schoof. Ik deed mijn ogen niet eens open. Ik wilde alleen maar genieten.
Mijn Meester kwam naast me liggen, en legde mijn hoofd op zijn arm. Zijn andere arm legde hij over mijn borstkas heen. Hij trok de dekbed over ons beiden heen en zijn adem streelde mijn wang terwijl hij fluisterde “Slaap maar, mooi prachtig meisje. Slaap maar…”
Ik voelde hoe ik wegdommelde, veilig in zijn armen. Ik voelde me… gelukkig? Ja, gelukkig.

Toen ik wakker werd, lag ik nog steeds in zijn armen. Toen ik mijn ogen open deed, keek ik in zijn glimlachend gezicht. “Hee slaapkoppie. Gaat ie?”
Ik knikte van ja. Het spel was voorbij, hij was weer gewoon een man en ik gewoon een vrouw. Ik keek verlegen om me heen, op zoek naar mijn kleren. Hij had ze – al had ik geen idee wanneer – netjes op een stoel gehangen. Hij had een badjas aan, een heerlijke zachte. “De douche is daar,” zei hij, en wees naar een deur. Ik douchte me rustig, en kleedde me aan.

Toen ik de badkamer uit kwam, kwam de geur van koffie me tegemoet. Ik liep de trap af, en hij vroeg of ik pepermuntthee lekker vond. Ja, lekker, fris ook. En een oppeppertje. We hadden afgesproken dat we de nabespreking niet direct zouden doen. Ik vond dat dat de betovering zou verbreken, en bovendien moet ik altijd alles eerst verwerken en laten bezinken voordat ik er iets over kan zeggen. Ik moet er altijd een nachtje over slapen.
We dronken dus samen nog een kop koffie (nou ja, ik thee natuurlijk) en kletsten wat, en namen daarna afscheid. Hij gaf me een kus, en zei dat hij uitzag naar de volgende keer. Ik zei dat dat voor mij ook gold. Ik deed de voordeur open en liep naar buiten. Ik sloot de deur achter me, en realiseerde me dat ik nu weer in de echte wereld stond. Een enorme ervaring rijker.

Ik zocht in mijn jaszak naar mijn autosleutel, en ik voelde iets dat ik niet kon thuisbrengen. Ik haalde het uit mijn zak, en zag dat het een klein cadeautje was, met een kaartje erbij. Ik keek achterom naar zijn huis, maar zag geen gezicht voor het raam. Hm, een verrassing dus. Ik had geen zin om het op straat open te maken, dus liep ik snel naar mijn auto.
Ik ging zitten, en pakte het kaartje uit de envelop.
“Mijn lief mooi meisje. Wat heb je het goed gedaan. Ik ben trots op je. En ik zou willen dat je net zo trots was op jezelf. Daarom geef ik je dit. Ik hoop dat je het zo vaak als je kunt zal dragen. En dat je iedere keer dat je het je lijf voelt raken, onthoudt hoe trots ik op je ben. Met oprecht respect, je Meester”
De tranen sprongen in mijn ogen. Dit was het mooiste wat iemand ooit tegen me had gezegd.
Met trillende handen maakte ik het papiertje los, en er bleek een klein doosje in te zitten. Ik maakte het doosje open, en ik zag een prachtige zilveren hanger, met het drievoudige yin/yang-symbool. Het symbool van de BDSM.
Even bleef ik zitten. Toen bedacht ik dat het voor mensen in de straat misschien wel vreemd zou zijn dat ik er zo lang over deed om weg te rijden. Ik veegde de tranen uit mijn ogen, en klikte mijn navigatiemiep op haar plek. Terwijl ik haar de opdracht gaf om de route naar mijn huis op te zoeken, deed ik de ketting om. Ik deed mijn ogen dicht, kuste de hanger en fluisterde “Dank U, Meester.” Voor mijn gevoel was hij nu toch een beetje bij me.

Ik zette de radio zachtjes aan, en wachtte op de eerste aanwijzing die me naar huis zou brengen.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_62814654
Mijn spannende avonturen III: Een natte herfstdag

(deel I en II staan een aantal posts terug)


"Ongelooflijk, wat een weer," riep ik tegen mijn moeder, die in de keuken warme chocolademelk aan het maken was. Het was zaterdagmiddag en het regende pijpenstelen. Ook de wind was sterk en kwam uit het noord-oosten. "Ja, een typische herfstdag," was haar antwoord. Ik verveelde me. De klok sloeg twee keer en ik zat nóg steeds in mijn pyama. De warme chocolademeld smaakte goed. Van die warmte krijg je toch wel weer een goed humeur. Net zoals de warmte van vorige week zaterdag (zie Mijn spannende avonturen I & II), dacht ik bij mezelf. Ik moest even glimlachen. "Is er iets?" vroeg mijn moeder. "Nee hoor, gewoon even een binnenpretje."

Na de chocolademelk uit te hebben gedronken, besloot ik naar mijn slaapkamer te gaan. Ik keek naar buiten. Ik zag de regen tegen het raam tikken. Ik dacht aan vorige week. Zou ik zo'n dag nog eens meemaken? Ik vond het erg geil. Nog nooit was ik op één dag sexueel zo vaak actief geweest met zoveel verschillende mensen. Wat zouden mijn ouders er wel niet van denken als ze erachter zouden komen? Ach ja, ik ben 18 jaar, dus ik kan zelf wel beslissen wat goed en slecht is.

Klop, klop! Ik schrok, zo diep was ik verzonken in mijn mooie herinneringen. Het was mijn oudere broer Ruben, die aan de deur stond. "Telefoon voor je," zei hij, "het is je knappe vriendinnetje." Ruben flirtte altijd met Cindy als ze elkaar zagen. Dat doen ze al jaren. Ik heb nooit begrepen of het gemeend was, of dat het gewoon bedoeld was om elkaar een beetje te pesten. Ik nam de telefoon en ik hoorde Cindy's stem: "Lekker saai vandaag he? Wat een weer!" We praatten over koetjes en kalfjes en toen over vorige week zaterdag. Ik besloot de slaapkamerdeur maar even dicht te doen. Tenslotte was het privé informatie waar niemand iets mee te maken had.

Natuurlijk vertelde ik niets over het avontuurtje met Bart, ze zou eens moeten weten. We hadden het wel over óns avontuurtje en moesten erom lachen. "Ik vond het wel erg lekker," gaf ik eerlijk toe. Cindy was het er gelukkig mee eens en we gingen verder over de details. Het wond me behoorlijk op en stoptte mijn hand in mijn pyamabroekje. Ik begon me over mijn slipje te strelen en voelde dat ik langzaam nat begon te worden. "Wat ben je aan het doen," vroeg Cindy opeens. "Wat bedoel je?" "Nou ik hoorde je zojuist kreunen," gaf ze aan, "je bent toch niet stiekem met jezelf aan het spelen he?" Ik schaamde me wel een beetje en begon een beetje te stotteren. "Dat mag je alleen maar doen, als ik het kan zien," zei ze. Ik giechelde een beetje. "Weet je wat, er is thuis toch niets te doen. Ik kom zometeen gezellig even langs." Nadat we de telefoon hadden neergelegd, besloot ik me snel te gaan douchen. Ik trok een spijkerbroek aan en een trui, het was toch wat risjes geworden.

Na een half uur ging de deurbel. Mijn moeder deed open. "Hallo," hoorde ik Cindy zeggen. "Ze is boven," antwoordde mijn moeder, "wat heb je allemaal meegenomen?" "Oh, dat zijn wat kleren om te passen," zei Cindy. Cindy kwam naar boven en werd begroet door Ruben: "Dag schoonheid, wanneer kom je eens bij mij op bezoek?" "Ach, je kan me helemaal niet aan," antwoordde ze. Ruben keek verbaasd, want hij had zo'n antwoord helemaal niet verwacht. Cindy begon te lachen en kwam mijn slaapkamer binnen. "Oh ja," vervolgde ze nog, "je bent niet welkom, want we gaan lingerie passen." Ze sloot onmiddelijk de deur en begon te lachen om de verbaasde blik van Ruben.

Ze had inderdaad echt lingerie meegenomen. Ik besloot de deur maar op slot te doen en we begonnen het eerste setje te passen. Cindy begon zich uit te kleden. Ze trok haar broek uit en draaide zich om. Ze droeg een string en kon dus nu haar kontje goed bekijken. Wat was dat lekker gevormd, dacht ik in mezelf. Ze trok haar blouse uit en draaide zich om. Ze droeg een zwarte beha & string. "Staat je mooi," zei ik. "Nu jij," was haar antwoord. Ik trok mijn spijkerbroek uit en vervolgde met mijn trui. Daar stond ik in mijn witte slipje en baby-blauwe beha. "Hier, trek dit eens aan," vroeg ze. Ze gaf me een mooie rode beha met een bijbehorende rode string. Ik trok mijn beha en slip uit en ik merktte vanuit mijn ooghoeken dat Cindy me goed aan het bekijken was. Ik trok het rode setje aan en Cindy gaf aan dat ze het mooi vond. Ze kwam naar me toe gelopen en streelde mijn schouders, ging langzaam naar mijn armen en pakte mijn handen vast. Ze kwam bijna tegen me aan staan, keek me recht in de ogen en boog langzaam voorover. Ze kuste me op mijn mond en we begonnen te zoenen. Heel rustig, heel intens...

Haar handen gingen terug richting mijn schouders, streelden mijn borsten en gingen via mijn buik naar mijn kontje. Ik kreunde zachtjes en Cindy begon kusjes in mijn nek te geven. Ze ging iets verder omlaag en kustte mijn borsten. "Ik kom er niet zo goed bij," zei ze terwijl ze mijn beha losmaakte. Ze kustte verder en gaf kleine likjes op mijn rechtertepel. Mijn andere tepel werd gestreeld. Ik kreunde iets harder en voelde mijn tepels flink stijf worden. Toen nam ze mijn tepel in haar mond en begon er zachtjes op te zuigen. Zou deze zaterdag weer zo heerlijk worden?

Ze ging op haar knieën zitten en kustte mijn buik. Via mijn navel ging ze verder tot aan de rand van mijn string. Ze paktte mijn billen vast met haar handen en begon rustig te strelen en zachtjes te knijpen. Traag deed ze mijn string naar beneden en ging verder omlaag met het puntje van haar tong. Ze naderde mijn klitje. Ik was behoorlijk opgewonden. Ze vroeg of ik wilde gaan liggen. Ik aarzelde geen moment en ging op mijn rug liggen. Ik opende mijn benen en ze ging verder waar ze was gebleven. Ze likte me heel rustig bij mijn klitje en ging langzaam steeds iets sneller. Met haar handen deed ze mijn lipjes uitelkaar, zodat ze beter bij mijn klitje kon komen. Ik genoot er ontzettend van en ze wist precies wat ik lekker vond. Alsof ze me al jaren beftte. Ze begon op mijn klitje te zuigen, waardoor ik een rilling van genot door mijn hele lichaam voelde. Ze paktte me stevig vast bij mijn heupen en ging sneller. Ik begon te hijgen en voelde dat het niet lang meer kon duren. Na een paar seconden kwam ik klaar, maar Cindy hield niet op. Ze likte me nog een beetje na en kreunde. Blijkbaar vond ze het heerlijk om mijn natje kutje af te likken.

"Ik heb nog meer meegenomen," zei ze opeens. Ze stond op en pakte iets uit haar tasje. Het was een dildo in de vorm van een penis. Ik moest even lachen, want had dit niet verwacht. Ze deed een klein beetje glijmiddel erop en kwam terug. Ze ging op dezelfde manier zitten als tijdens het beffen en ging met de eikel van de dildo over mijn klitje. "Ohhhh," zei ik, "net echt." Ze vroeg of ik ooit mezelf had bevredigd met een dildo. Ik gaf dat het de eerste keer was. "Het is erg lekker, maar het kan niet tippen aan een echte pik hoor." Ze stoptte hem een stukje naar binnen. Hij was best groot, zeker een centimer of 20 met een goede dikte. Ik had in ieder geval nog nooit zo'n grote in het echt gezien. Het voelde heerlijk en Cindy besloot steeds iets dieper te gaan. Oh wat was dat lekker. Opeens besloot ze sneller te gaan en het duurde niet lang of ik kwam voor de tweede keer klaar.

Opeens hoorde ik gekreun uit de kamer naast me komen. "Wat is je broer aan het doen," fluisterde Cindy. Ik had geen idee. Cindy stond op, trok mijn kamerjas aan en deed de deur stilletjes open. Ik besloot snel onder de dekens te gaan liggen en verstoptte de dildo onder mijn kussen. Cindy deed voorzichtig de deur van Ruben open en trof hem aan met zijn stijve pik in zijn hand, kijkend naar een pornofilm op zijn computer. "Wat ben jij nu weer aan het doen," vroeg ze. Ruben schrok ervan, want hij had niets gehoord en begon ze blozen. "Zonde om met jezelf bezig te zijn hoor," zei ze terwijl ze zijn hand vastpakte. Ze trok hem mee naar mijn slaapkamer en ik schrok. Ik had mijn broer al jaren lang niet meer naakt gezien. De laatste keer was hij een jaar of 11 en in de tussentijd was hij toch behoorlijk gegroeid hoor. Cindy sloot de deur en ik zag aan Ruben's gezicht dat hij zich niet op zijn gemak voelde. Dat had waarschijnlijk met mijn aanwezigheid te maken, want ik kon me niet voorstellen dat hij normaal zo onzeker was.

Cindy ging voor hem op haar knieën zitten en nam zijn eikel in haar mond. Deze keer besloot ze niet rustig te beginnen. Het tempo tijdens het pijpen lag vrij hoog. Ruben kreunde en pakte haar haren stevig vast. Cindy pakte met haar rechterhand zijn pik vast en hield het niet alleen bij pijpen. Ze besloot hem erbij af te trekken. Blijkbaar vond hij het nog lekkerder, want hij begon harder te hijgen en kreunen. Cindy stopte opeens en liep naar me toe. Ze pakte de rand van het bed vast en bukte voorover met haar gezicht naar mij. "Je weet wel wat je doen staat, hè Ruben?" Ruben deed de string een beetje opzij en stopte zijn pik bij haar naar binnen. Ze keek me vol genot aan en Ruben begon flink te stoten. "Doe die deken weg en je benen open," commandeerde ze. Ik vond het wel geil als ze zo deed en had even schijt aan de aanwezigheid van mijn broer. Ze vroeg om de dildo, die ik haar gaf en ze stopte deze bij me naar binnen. Mijn klitje werd door haar tong gemasseerd. Ze ging hard te keer bij me, waarschijnlijk omdat ze zelf ook flink werd genomen. Mijn broer hield het op een gegeven moment niet meer en gaf aan dat hij moest klaarkomen. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en spoot Cindy's kontje helemaal vol. Cindy deed alsof er niets aan de hand was en ging sneller met de dildo op en neer in mijn kutje. Ook ik hield het niet meer en kwam klaar. Ik voelde alle spieren in mijn lichaam samentrekken. Heerlijk!

Cindy kwam bij me op bed liggen en gaf me de dildo. Nu waren de rollen omgedraaid. Ik stopte de dildo in haar kutje en besloot om meteen snel te gaan. Ruben was ondertussen aan het toekijken en ik kon er maar niet goed aan wennen. Ach ja, het was nu Cindy's beurt om eens flink te genieten. Cindy kreunde hard, zo hard had ik haar nog niet gehoord. "Harder, harder," riep ze. Ze was behoorlijk geil. Misschien kwam dat wel door de gedachte dat ze broer en zus aan het neuken was. Ze pakte mij stevig vast, ik voelde gewoon dat ze ieder moment kon klaarkomen. "Ja, ja, jaaaaaa!" Haar kontje kwam een beetje omhoog van het bed en ik merkte dat ze klaarkwam. Zo geil om haar zo te zien genieten. Ik liet me op mijn rug vallen en was doodmoe. Ruben glimlachtte en zei: "Zo zus, dit had ik niet van je verwacht hoor." Oh ja verdorie, hij was er ook nog. Uit reflex sloeg ik de deken over me heen. Ruben liep ondertussen naar zijn eigen slaapkamer en Cindy begon te lachen. "Jullie zijn zo grappig alletwee." Ik antwoordde: "Nou, het is raar hoor als je eigen broer erbij is." Cindy was het wel met me eens en kon zich ook niet voorstellen dat zij en haar jongere broertje samen naakt op één kamer waren, laat staan dat ze samen in een trio zouden neuken. Ik moest wel even glimlachen, want wat zou er gebeurd zijn als Cindy ons vorige week zou hebben betrapt? Wie weet kwamen we wel in een zelfde situatie als vandaag terecht...
pi_62815756
quote:
[b]Op [url=http://forum.fok.nl/topic/1184824/5/25#62807013]donderdag 30 oktober 2008 11:58

Toen ik wakker werd, lag ik nog steeds in zijn armen. Toen ik mijn ogen open deed, keek ik in zijn
Ik zette de radio zachtjes aan, en wachtte op de eerste aanwijzing die me naar huis zou brengen.
Hallo, ook mooi verhaal. Toch kan ik me niet helemaal met het verhaal veréénzelvigen, wat met je andere verhaal wel het geval was. dat vond ik dus geiler. Bedankt in ieder geval, tilt ook een tipje van de sluier op voor niet BDSM, zoals ik.
pi_62931335
lekkere verhalen !
pi_62931655
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 11:49 schreef zwartrijdster het volgende:
lekkere verhalen !
Inderdaad
Maar helaas zit ik op mijn werk
pi_63378516
Mijn spannende avonturen IV: Sportauto verzameling op zolder


Het is inmiddels een maand verder. Wat een sexuele avonturen heb ik toch beleefd... Het vreemde is dat de afgelopen weken het een stuk rustiger is geworden. Na mijn laatste avontuurtje met Cindy en Ruben bij mij thuis (zie Mijn spannende avonturen III) leek het alsof er een afstand tussen mij en Cindy was gekomen. Het lijkt alsof Cindy me meer negeert en het onderwerp sex is nooit meer aan bod gekomen, laat staan dat we nog met elkaar gespeeld hebben. Ik vond dit wel vreemd, maar durfde er toch niet over te praten met haar. Iets dat ik normaal wel altijd zou doen, ze is tenslotte mijn beste vriendin.

Afgelopen week ben ik ziek geweest en ik heb Cindy maar één keer gezien of gesproken. Dit is nog nooit voorgekomen, normaal belt ze regelmatig, krijg ik een smsje of komt ze op ziekenbezoek. Alleen afgelopen maandag kwam ze even langs, daarna niets meer gehoord. Het is inmiddels zondag en ik voelde me veel beter. Het griepje zal over zijn en ik besloot om bij haar langs te gaan. Ik verveelde me tenslotte toch maar.

Ik belde aan en haar vader deed open. Ze had een aardige vader, een hele rustige man van een jaar of 45, precieze leeftijd weet ik niet. "Cindy is er niet meissie, ze is met haar moeder een dagje shoppen. Koopzondag he," vertelde hij. Verhip, helemaal vergeten dat het inderdaad koopzondag was. Ik gaf aan dat ik langskwam omdat ik wilde weten wat er precies behandeld was op school. "Cindy vertelde al dat je ziek was inderdaad. Volgens mij heeft ze ook iets bijgehouden voor je. Kom anders even binnen." Ik ging naar binnen en volgde hem naar Cindy's slaapkamer. Er lag inderdaad een A4'tje, voor mij bestemd, waarin ze aangaf welke stof op school was behandeld. Ze is me gelukkig nog niet vergeten, dacht ik. John, zoals haar vader heette, beldde Cindy op haar mobiel en vroeg of ik het A4'tje mocht meenemen. Cindy vond dat prima en gaf ook door dat ze vanavond met Bianca een uurtje langskwam. Ik kreeg een lach op mijn gezicht, waarschijnlijk was het allemaal niet zo erg als ik dacht.

"Wil je misschien nog wat drinken", vroeg John. Ach ja, waarom niet. Ik ging in de kamer zitten en opeens kwam Bart naar binnen gerend. "Pa! pa!," riep hij en schrok toen hij mij zag zitten. Het leek alsof hij nogal haast had. "Wat is er Bart?" klonk het vanuit de keuken. "Vind je het goed als ik naar Richard ga? Hij belde me zojuist en vroeg of ik wilde komen kijken naar zijn nieuwe hond." John vond het geen probleem en Bart verliet het huis. Hmm nu was ik alleen met de vader van mijn beste vriendin.

Tijdens een kopje thee babbelde ik met John over koetjes en kalfjes. School, Cindy, uitgaan en auto's kwamen vooral aan bod. Dat laatste interesseerde me niet zoveel, maar John was helemaal gek van sportauto's. "Heb je mijn verzameling ook gezien?" Ik had jaren geleden al eens wat opgevangen, toen ik met Cindy een keer op de zolder was aan het spelen met haar poppenhuis. We waren toen een jaar of 7. Ik gaf, uit beleefdheid, aan dat ik zijn verzamelijk nog niet had gezien. Trots als hij was nodigde hij me uit om naar de zolder te gaan, zodat ik zijn verzameling kon bekijken.

Aangekomen op de zolder stond er een hele grote tafel, vol met modellen van sportauto's. De verzameling was vele malen groter dan de vorige keer. Ik stond aan de rand van de tafel en bekeek de auto's. John stond achter me met zijn borst bijna tegen mijn rug, zijn linkerhand op mijn linkerschouder en hij keek over mijn rechterschouder. Met zijn recherhand wees hij de auto's aan en vertelde over de snelheid, pk's ofzo en hoeveel ze niet moesten kosten in het echt. Het boeide me totaal niet, maar als ik hem ermee blij kon maken, vond ik het prima. Zijn linkerhand ging langzaam van mijn schouder naar beneden over mijn arm naar mijn heup. Ik vond het wel een beetje vreemd, John was tenslotte veel ouder dan mij en ik had nog nooit echt gedacht of gefantaseerd aan een avontuurtje met, in mijn ogen, een oudere man. Ik besloot er toch niets van te zeggen, ondanks dat ik liever niet wilde dat hij me zou aanraken.

Zijn rechterhand ging vervolgens ook naar mijn rechterheup en hij kwam iets meer tegen me aan staan. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij opgewonden raakte. Hij snuffelde aan mijn haren en ik begon het eng te vinden. Ik stond echter genageld aan de grond van angst. Ik ben niet vies van een potje sex, maar ik had hier geen goed gevoel over. Zijn handen gingen over mijn billen, waar ik van schrok. "Sorry sorry," zei hij meteen en hij liet me los. "Ik weet niet wat ik deed, maar ik kan het uitleggen." Ik was benieuwd wat de uitleg zou zijn. Na een hoop blabla over het feit dat hij al jaren geen spannende ervaringen meer had meegemaakt kwam de echte aap uit de mouw. Het schijnt dat Bart hem heeft verteld dat ik hem heb gepijpt een paar weken geleden (zie Mijn spannende avonturen I). Hier raakte John zo opgewonden van en hij dacht dat ik er nu ook wel voor in zou zijn. Ik gaf aan dat ik zijn excuses accepteerde en dat het niet erg was. Om eerlijk te zijn, werd ik wel een beetje opgewonden van zijn verhaal.

We praatten verder en hij zei dat als hij 1x per maand sex had met zijn vrouw, dat het veel was. Ik kon het me niet voorstellen, het was eigenlijk heel zielig voor hem. "En als we dan sex hebben, dan is het altijd hetzelfde. Nooit iets nieuws, nooit iets spannends, nooit iets anders." Aan zijn gezicht te zien had hij er veel moeite mee. Ik had wel medelijden met hem en wreef over zijn rechter bovenarm. "Erg voor je, John, ik heb met je te doen hoor." Ik pestte hem een beetje. Ik wees hem net af en nu wrijf ik over zijn arm. Hij keek me verbaasd aan en ik liet mijn hand via zijn schouder naar zijn borst glijden. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en gleed verder naar beneden, naar zijn buik. Ik ging een stapje naar voren en stond bijna tegen hem aan. Hij was langer dan mij en ik voelde dat hij best gespierd was voor zijn leeftijd. Ik genoot van onze spanning en voelde mijn kutje nat worden. Ik kon het niet geloven dat ik hiervan geil werd, maar begon het wel spannend te vinden. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en merktte dat er een bobbel in zijn broek begon te komen. Ik wreef er heel zachtjes over. John was bloedgeil, ik merktte het. Hij kwam met zijn hoofd naar voren en gaf me een kusje op mijn mond. Ik pakte zijn achterhoofd vast en duwde zijn hoofd stevig naar de mijne. Ik stak mijn tong in z'n mond en begon zijn tong hevig te masseren.

Hij had echt een flinke bobbel in zijn broek en begon te kreunen tijdens het tongen. Ik besloot hem ervan te verlossen en ging op mijn knieën zitten. Ik maakte zijn riem los, daarna de knopen van zijn broek open en zag dat hij een strakke boxershort droeg. Ongelooflijk, wat een bobbel, zou hij zo'n grote hebben? Ik streelde zijn benen via zijn liezen naar zijn bobbel. Ik pakte de bovenrand van de boxer vast en trok het omlaag. Zijn pik floepte eruit en hij was inderdaad behoorlijk. Zo groot heb ik een penis nog nooit gezien. Niet alleen de lengte, maar ook de dikte was groter dan ik gewend was. Hoe kan zijn vrouw dit apparaat nu keer op keer negeren? Ik pakte hem vast en begon zachtjes te trekken. Ik likte aan zijn balletjes en hij begon harder te kreunen. Ik likte de onderkant van zijn pik en ging rustig omhoog naar zijn eikel. Ik likte zijn eikel rustig en voelde dat hij flink nat was. Ik trok iets harder en stopte zijn kloppende eikel in mijn mond. Jemig wat lekker, zo'n groot ding. Ik begon er rustig op te zuigen en ging door met trekken. Ik voelde dat mijn kutje behoorlijk nat was en het leek alsof de nattigheid door mijn spijkerbroek kwam. Ik begon was sneller te pijpen en zijn pik begon nog harder en dikker te worden. Vanwege zijn grootte, leek het alsof ik hem niet diep in mijn mondje kon nemen.

John kreunde hard, alsof hij al een jaar niet meer gepijpt is geworden. Hij genoot er flink van en gaf aan dat ik hem maar beter uit mijn mond kon pakken, omdat hij voelde dat hij begon klaar te komen. Ik bleef mooi doorzuigen en voelde de eerste lading sperma in mijn mondje komen. Ik haalde zijn pik eruit, ik trok door en er kwamen nog zeker 4 flinke stralen uit zijn pik. Mijn lippen, kin en wangen zaten behoorlijk onder zijn zaad. Ik vond het erg geil dat hij klaar was gekomen met zijn gigantische pik in mijn mondje. Ik likte zijn sperma verder op en zoog nog even rustig na. John gaf me een doekje om de rest af te vegen, schoof zijn auto's op de tafel aan de kant en tilde me erop. "Mijn god, ik heb dit nog nooit meegemaakt!" Ik vroeg wat hij bedoelde en hij gaf aan dat hij van zijn vrouw nooit mocht klaarkomen in haar mond of gezicht. Hij deed mijn broek uit en ik deed hetzelfde met mijn trui en beha. "Jij bent echt een lekkere meid, wat een lichaam," zei hij. Ik vond het wel leuk om te horen natuurlijk. Hij deed mijn string uit en ik zag dat ik inderdaad behoorlijk nat was geworden.

John begon mijn kutje te likken. Ik merkte dat hij dit al veel vaker had gedaan. Hij wist precies de juiste snelheden met de goede plekjes af te wisselen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar. Hij wist niet van ophouden en ging gewoon door met me te verwennen. Ik genoot er erg veel van en had geen spijt meer dat dit gebeurde. Ik was ondertussen met mijn borsten aan het spelen, mijn tepels waren zo hard als beton. John likte door, alsof zijn tong erop getraind was. Hij zoog aan mijn klitje en ik voelde mijn tweede orgasme komen. Wat een waanzinnig gevoel! Ik dacht aan zijn pik, zijn gigantische pik en nog geen minuut later kreeg ik alweer mijn derde orgasme.

Ik duwde John van me af. Zijn pik was weer wat stijver geworden, maar het kon harder. Ik draaide me om op de tafel en lag nu op mijn rug met mijn gezicht naar hem toe. Ik vroeg hem dichterbij te komen en mijn kutje te likken. Zijn pik kwam net boven mijn hoofd en ik begon zijn ballen weer te likken. Hij begon me weer, zoals voorheen, heerlijk te likken. Ik stopte zijn pik weer in mijn mondje en zoog erop. Zijn pik begon onmiddelijk weer te groeien naar het gewenste formaat. Ik genoot hier zo van dat ik weer moest klaarkomen. Toen zijn pik weer goed hard was, vroeg ik om geneukt te worden. Dat hoefde ik geen twee keer te vragen. Ik draaide me weer om en John deed mijn benen ver open. "Wat heb jij een ongelooflijk lekker strak kutje. Ik kan niet wachten om je eens flink te neuken," riep hij. Het maakte me geil, de gedachte dat die flinke pik mijn kutje zou binnengaan. Zijn eikel ging naar binnen en hij begon rustig op en neer te gaan. Beetje bij beetje ging zijn pik verder naar binnen. Hij bleef rustig stoten en nam de tijd. Wat een verschil met die jonge jochies, die willen meteen keihard stoten en spuiten. Zijn pik ging verder naar binnen en ik wist niet wat ik voelde. Ongelooflijk wat een lekker gevoel. Hij ging wat sneller en ik kon me niet meer inhouden. Ik kon niet meer rustig blijven en begon te schreeuwen. Ik moest gewoon schreeuwen, zo lekker was het. "Schreeuw maar, schreeuw maar, laat maar horen hoe lekker je mijn pik vind," schreeuwde hij. Ik kwam weer klaar en kon me niet voorstellen dat ik hem bijna had afgewezen eerder deze dag.

John nam zijn pik uit mijn kutje en tilde me van de tafel. Wat is hij van plan? "Pak de rand van de tafel vast en buk voorover," was zijn opdracht. Mmmm dacht ik, hij wil doggy-style. Hij duwde zijn pik naar binnen en begon te storen. Niet te hard, niet te zacht, gewoon perfect. Ik schreeuwde om harder geneukt te willen worden. John twijfelde niet en begon harder te storen. Ik kwam weer klaar en ik gaf een harde schreeuw. Ik riep: "Nog harder, nog harder!" Zo ben ik nog nooit geneukt geworden, nog nooit zo hard en nog nooit met een pik van die grootte. John hijgde flink en ik merktte dat ook voor hem de tijd langzaam kwam. Ik duwde hem naar achteren, ging weer op mijn knieën zitten en begon hem op mijn hardst te zuigen. Hij kreunde harder en harder en riep dat hij ging klaarkomen. Ik liet hem in mijn mondje klaarkomen en na 3 flinke stralen sperma, slikte ik de boel door. Ik likte zijn eikel nog even lekker schoon en ging even zitten. Ik was doodop, John ging tegenover me zitten en gaf aan dat hij in een droom was beland. Ik reageerde erop dat ik ook nog nooit zo heerlijk heb geneukt en zo vaak ben klaargekomen. "Uw heeft mooie en interessante auto's meneer," lachtte ik.

We kleedden ons aan en namen de trap naar beneden. Beneden aangekomen, kwam Cindy's moeder aanlopen. "Oh daar ben je!" Ik schrok even en John blijkbaar ook. Hij antwoordde: "Ja, schat. Ik heb haar even mijn sportauto's laten zien, want ze wilde op Cindy wachten." Cindy's moeder was 3 seconden stil en zei "Oh ja, ik heb Cindy net afgezet bij Bianca." "Jammer, dan ga ik maar," antwoordde ik snel. Ik hoopte niet dat ze iets had gehoord en dacht dat ik maar beter snel kon vertrekken. Nadat ik John bedanktte voor de "interessante" dag, liep ik naar buiten, terug naar huis....


wordt vervolgd....

(Bij eventuele behoefte aan deel V, zal ik doorgaan met schrijven...)
  donderdag 20 november 2008 @ 17:16:50 #109
230262 dancingqueen91
In the mood for a dance
pi_63378888
In het begin vond ik het heel raar om je verhaal te lezen.. maar ergens is het toch wel heel geil .
Kom maar op met deel V
If you can't dazzle them with brilliance, then baffle them with bullshit!
pi_63379216
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
pi_63388006
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
dat dus
pi_63393606
@Frikandel: het is wel een heel erg cliché seventeen verhaal
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_63394070
Waar de fuck halen jullie inspiritatie vandaan om zulke verhalen te schrijven?

niet negatief bedoeld hoor
  vrijdag 21 november 2008 @ 07:26:53 #114
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_63394888
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_63397964
@Godshand: Volgens mij zijn tegenwoordig alle porno verhalen wel cliché
pi_63426642
Mijn eerste verhaal, ik hoop dat het wat is, op- en aanmerkingen zijn altijd welkom!
(Ja, kloon )

We zijn samen op de universiteit en er is een broeierige sfeer die ik niet kan thuisbrengen tussen mijn vriendje en ik. Zin in seks, maar toch niet, toch wel. Spanning. Als we s' middags naar huis fietsen vertel ik 'm hoe geil ik ben, de hele dag al. Hij geeft niet zoveel antwoord, is in gedachten verzonken. Als we onze fietsen wegzetten zegt hij: “Is goed, maar ik ben vandaag de baas en jij bent mijn geile sletje”. Ik ben verbaasd door de overtuiging in zijn stem en voel een stroom van geilheid naar beneden gaan. We hebben het er al eerder over gehad dat ik het wel heel spannend vindt om een beetje onderdanig te zijn, maar hij leek er nooit heel erg enthousiast over. Vandaag wel blijkbaar.

In mijn kamer aangekomen zegt hij dat hij naar het toilet gaat, maar als hij terugkomt, wil hij me als een sletje in de kamer zien staan. Ik trek snel een kort, zwart rokje, een rode bh en een strak topje aan en ga wat vol spanning maar toch wat onzeker op bed zitten. Ik hoor hoe hij binnenkomt en naar me kijkt: “Ik dacht dat je klaar zou staan” zegt hij, “blijkbaar is het nu al moeilijk om naar me te luisteren”. Ik blijf zitten, kijk naar beneden en weet niet zo goed wat ik moet doen. “Stroop je rokje maar op en ga maar op je knieën op het bed zitten zodat ik goed bij je kontje kan”. Ik doe wat hij zegt en voor ik het weet krijg ik een klap. En nog een. En nog een keer. Ik schrik ervan maar vindt het toch wel geil. “Zo, dat was wel even genoeg, kom maar even staan”. Hij trekt mijn shirtje uit. Hij trekt mijn BH uit en er ontsnapt een kreun uit mijn mond als hij even in mijn tepel knijpt. “Nu mag je mij verwennen” Met een sjaal knoopt hij mijn handen achter mijn rug aan elkaar, duwt me op mijn knieën op de grond en stopt zijn piemel in mijn mond. Ik schrik maar ik vindt het altijd leuk om een harde paal in mijn mond te hebben om mee te spelen. Met mijn tong lik ik in rondjes om de eikel heen, langzaam meer naar beneden en dan weer omhoog. “Dit vindt je vast wel geil” zegt hij voordat hij twee knijpers op mijn tepels zet en hoe zijn handen ineens op mijn hoofd zijn beland, hoe hij het steeds beter vasthoudt totdat hij mijn hoofd op zijn lul duwt, steeds dieper, steeds sneller neukt hij me in mijn mond. De vraag hoe ver hij zal gaan, de piemel in mijn mond en de knijpers op mijn tepels zorgen ervoor dat ik steeds harder begin te hijgen en het nat bijna uit mijn kutje druipt. Ik voel zijn lul steeds harder worden en hem steeds harder hijgen totdat hij in mijn mond klaarkomt. Gretig zuig ik al het zaad uit zijn lul.

“Kom maar staan, nu is het jouw beurt” Hij maakt mijn handen los, haalt de knijpers van mijn tepels, kust me en duwt me op bed. Mijn net losgemaakte handen worden aan bedrand vastgemaakt, net als mijn voeten zodat ik echt geen kant meer op kan. Ik kijk hem aan en zie in zijn ogen dat ik hem volledig kan vertrouwen. Hij pakt een flesje massageolie en begint mijn borsten te masseren, af en toe een speels knijpje in mijn tepels en gaat langzaam naar beneden, alles aanrakend behalve die ene plek. Ik voel dat hij met me aan het spelen is, me langzaam nog verder aan het opgeilen is. Plots glijdt er een vinger mijn natte kutje glijdt. Ik zie dat hij verrast is en ook weer geil wordt van mijn natheid. Hij is mijn lekker aan het vingeren, steeds dieper, steeds sneller en ik begin ook steeds harder te hijgen en te kreunen. Opeens stopt hij. “Ik wil dat je stil bent, anders krijg je straf”. Vervolgens gaat hij weer door met vingeren en hij stoot een paar keer lekker hard en diep in mijn kutje waardoor er toch een kreun uit mijn mond ontsnapt. Pets, ik krijg een klap op mijn borst. Hij gaat door met het diep en hard stoten en ik probeer niet te kreunen maar voor ik het weet doe ik het weer. Pets. Nu gaat hij steeds sneller door totdat hij voelt hoe ik richting mijn hoogtepunt kom. Hij stopt en steekt zijn inmiddels weer hard geworden piemel in me. Kreun. Pets. Hij neukt me steeds harder, steeds sneller totdat we samen klaarkomen. Hij maakt me los en we liggen tegen elkaar aan op het bed. “Bedankt schat” zeg ik, terwijl ik hem een kusje geef.
pi_63437712
Het is zaterdag avond en ik ben met mijn vriendinnen in een club.
We bestellen een drankje en vanaf de bar zie ik een bekend iemand van TV staan, die ene danser van een talente show .. ik blijf een tijdje op dezelfde plek staan om goed te kijken of hij het echt is & dan merkt hij mij ook op.
Ik draag een strak zwart jurkje en alle rondingen zijn goed te zien, en hij ziet ze ook.
we hebben een tijdje oogcontact en een beetje stiekem lachen doet het ook goed, hij gaat intussen verder met zijn vriendjes en battelen erop los.
De meiden en ik besluiten ook de dansvloer op te gaan en dan komt Mister Nice Guy steeds dichter in de buurt. Op dat moment komt er een slow-hot-summer nummer, die ons dansniveau op een lager pitje brengt. . ik dans rustig met de muziek mee en ineens voel ik iemand dichter en dichterbij me komen, ik voel dat iemand tegen me aan staat en langzaam met mijn moves mee danst.
Op m’n sexiest kijk ik naar achter en ik zie hem staan, hij legt voorzichtig zijn handen op mn zij & ik druk m’n lichaam iets meer naar achter.. hij pakt me wat steviger vast & ik voel zijn adem op m’n blote schouders.
Hij draait mij naar zich toe en vraagt mijn naam, als hij zijn naam zegt voel ik m’n hart een klopje overslaan, hij is ’t echt en ik zou hoe dan ook mijn kans grijpen.
Hij vraagt of ik mee loop naar de bar om me een drankje aan te bieden, ik loop achter hem aan en ik zie zijn onwijs gespierde lichaam, dit word een hete nacht!
Hij besteld een mojito voor me, en ik neem plaats op 1 van de stoelen, hij komt naast me staan en we raken aan de praat.. na een minuut of 10 komt er weer zo’n geil langzaam nummer en ik zit nu echt op ’t puntje van mijn stoel .. hij komt tegen me aan staan en hij geeft een zacht kusje op mn schouder, mijn hoofd rolt naar achter en hij kust mn nek, mn oorlelletje en mn wang, dan kijkt hij me aan en brengt zijn lippen naar de mijne, die met smacht wachten tot het eindelijk zou gebeuren..
Hij zoent me, zo warm zo zacht en zo ontzettend geil en hij begint langzaam smooth te dansen zijn onder lichaam drukt hij tegen het mijne en hij legt zijn hand op mn onderrug, ik leg mijn handen in zijn nek en hij drukt me steeds steviger tegen zich aan .. ik voel zijn gespierde armen om mn lichaam heen en ik voel iets tegen mijn poesje aan, het groeit steeds warmer en groter en ik weet precies wat er gebeurt, ik heel mijn tong uit z’n mond en kijk hem aan .. hij vraagt of ik met hem mee naar huis wil en daar hoef ik geen seconde over na te denken, ik loop achter hem aan naar buiten en daar staat een zwarte bmw om hem rond te rijden.
Hij houd de deur voor mij open en ik neem plaats op de achterbank, hij komt naast me zitten en de chaffeur begint te rijden, de danser in spee, sluit het geblinderde raampje tussen voor-en-achter bank en hij legt zijn hand in me nek en zijn andere hand legt hij op mn boven been, langzaam zoent hij me weer en ik leg mijn been over zijn been. Hij trekt me op zijn schoot en legt zijn handen op mijn billen & we zoenen hevig, woest, warm, nat, en vooral heel geil.
De auto stopt met rijden en we stappen uit, we staan voor een enorm herenhuis en hij opent de deur, trekt me mee de trap op en opent een kamer volledig in zwart met rood en in het midden staat een enorm bed, ik loop richting het bed en ik ga liggen, trek mijn hakken uit en hij komt naar me toe lopen hij komt zo op me zitten dat hij mijn benen klemt en m’n jurkje aan de voorkant naar beneden trekt. Daaronder had ik een prachtig zwart setje aan en ik zag hem eventjes staren naar mijn borsten, ik kwam even naar boven om hem op me te trekken en inplaats daarvoor trok hij zijn shirt uit..

WAT EEN SPIER MASSA, WAT EEN BUIK, WAT EEN ARMEN .. hij rolde zich naast mij en trok mij nu op zijn schoot, ik zat boven op zijn grote vriend en die voelde ontzettend warm aan. Hij haakte mn BH los en ging met zijn lippen langs m’n tepels en ondertussen knoopte ik z’n broek los.
Hij pakte me vast bij me heupen en hij hield zijn hand in me haar, ik stond op om zijn broek uit te trekken en vervolgens ook zijn boxer, ik kwam weer op zijn schoot zitten en zoende hem langzaam in z’n nek.
Hij legde ondertussen zijn pik bij mijn poesje & toen ik iets naar achter boog, voelde ik hem langzaam in me glijden, hij hijgde en kreunde van de geilheid en ook ik zag sterretjes, hij bewoog langzaam erin en eruit en hij pakte me steeds steviger vast, zoende me steeds geiler en mijn nageltjes zette ik in zijn rug, ik kreunde van genot en toen stopte die eventjes om hem eruit te halen, hij draaide mij op m’n rug en kwam op me liggen, hij liet hem weer naar binnen glijden zodat ie nu wat harder kon stoten, en hoe.. hij begon steeds harder en harder en kreunde en hijge steeds harder..
Onze zwetende warme lichamen kronkelde langs elkaar en ik kwam aan mijn hoogtepunt, ook hij kreunde het uit .. hij gleed uit me en lag uitgeput naast me, hij trok me tegen zich aan en we bleven in elkaars armen liggen.

helaas, toen ging m'n wekker ..
  dinsdag 23 december 2008 @ 13:59:57 #118
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_64282894
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 21:25 schreef M-V het volgende:


helaas, toen ging m'n wekker ..
toch jammer
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_64283190
quote:
Op dinsdag 23 december 2008 13:59 schreef avotar het volgende:

[..]

toch jammer
er zijn dagen dat ik mijn wekker uitzet, had zo een dag moeten zijn voor jou
pi_64284740
Iemand vroeg me ooit het meest vreemde verhaal wat ik ooit had meegemaakt op te schrijven, dus ik kwam dit topic tegen en denk plaats het meteen hier even, misshcien vindt iemand het wel leuk om te lezen

Ik had een vriendin ooit, en ze was toen ik haar ontmoette al duidelijk dat ze biseksueel was. Op een gegeven moment door allerlei redenen heb ik een vriendin van me gevraagd of ze zin had om mijn vriendin te verleiden en ervoor te zorgen dat ze samen in bed zouden belanden zodat mijn vriendin (die nogal labiel was en mij niet kwijt wilde, want anders zou ze "zichzelf wat aandoen" en ik had er geen zin meer in) misschein voor haar zou kiezen in plaats van mij. Dus die biseksuele vriendin van wilde wel, maar dan moest ik ook meedoen, anders zou ze het vreemdgaan vinden.

Dus na een avondje in het huis van die andere meid, niemand thuis, veel kaarsen, filmpje gekeken, wat flesjes wijn, en het werd steeds intiemer. Op een gegeven moment zat ik mijn vriendin te zoenen terwijl die andere meid haar over haar onderrug aan het aaien was. Mijn vriendin hield op een gegeven moment op en zei dat ik die andere meid moest zoenen, ik was een beetje huiverig omdat het eigenlijk om haar zou moeten draaien, maar die meid pakte me vol op de bek voordat ik er over kon nadenken. Na een heftige kus vond ik dat zij met elkaar moesten zoenen.

Mijn kleren gingen als eerste uit, en ik deed niets, ze trokken mijn shirt uit terwijl mijn vriendin mijn broek losmaakte en mijn lul uit mijn broek haalde. Ik wilde eigenlijk dat de twee meiden meer met elkaar bezig waren maar iets te klagen had ik niet. Terwijl mijn vriendin me aan het pijpen was trok ik de kleren van die andere meid uit. Ik fluisterde in haar oor dat het tijd was om mijn vriendin uit te kleden en haar te verwennen.

Die andere meid gaf mijn pik nog een kusje en begon mijn vriendin op de bank te duwen terwijl ze haar kleren uittrok, ik voelde me er een beejte lullig bijstaan omdat ik de kleren aanpakte maar het was verdomt geil om te zien hoe een andere meid mijn vriendin aan het zoenen was en langzaam via haar borsten zich naar mijn vriendins kut toe werkte. Ik keek mijn vriendin recht in de ogen toen ze gebeft werd door iemand anders Ze wenkte dat ik dichterbij moest komen en dat ze mijn pik in d'r mond wilde..

Na een tijdje stond die meid op en duwde me op de bank, ik trok mijn vriendin boven op me en begon haar te neuken. Die andere meid ging op de bank zitten met d'r benen wijd en begon met zichzelf te spelen terwijl wij bezig waren. Na even klom mijn vriendin van me af en begon onze nieuwe vriendin te beffen. Ik stond op en nam mijn vriendin van achteren terwijl ze doorging met beffen. Ik stond op het punt van springen toen ik zelf even op de bank ging zitten en naar de dames aan het kijken was.

Mijn vriendin zorgde ervoor dat de andere meid klaarkwam, althans het zag er vrij heftig uit. Daarna stopte ze even en gaf mij een lange zoen. We zijn toen alledrie in haar bed gekropen en toen gingen de dames a la 69 liggen waarbij ik erbij werd gehaald, ik ging op mijn knieen zitten aan het bed einde en sleurde de beide meiden met dekbed en al naar de bedrand, ze keken niet eens op. Langzaam begon ik met mijn lul over de lippen van mijn vriendin te wrijven terwijl de andere meid doorging met likken. Toen stak ik hem er in en het duurde niet lang voordat ik kwam, in het gezicht van de andere meid, die het niet eens erg leek te vinden

Daarna ben ik gaan liggen en heb nog even gekeken hoe beide dames elkaar klaarbefte. Mooiste was dat ze aan weerzijde van me zijn gaan liggen en dat ik met een gigantische grijns in slaap viel...

Wat een verhaal trouwens...

(Uiteindelijk is mijn vriendin trouwens wat begonnen met die andere meid nadat ze 'vreemd' was gegaan (ik wist ervan omdat die andere meid me nog om toestemming had gesmst ))

Zo, nooit gedacht dat ik het helemaal zou uitschrijven
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  maandag 29 december 2008 @ 10:46:59 #121
230262 dancingqueen91
In the mood for a dance
pi_64457981
@ Hostimeister:
hoe komt het dat ik me afvraag of dit echt gebeurd is..? Het is wel geil om te lezen hoor
If you can't dazzle them with brilliance, then baffle them with bullshit!
  maandag 27 april 2009 @ 23:26:06 #122
189777 zagevent
what's in a name
pi_68443405
*schopt*

Vervolgje op deel 4 ( klik en klik nog eens ) Het zal moeilijk zijn voor mij persoonlijk om het vorige deeltje te overtreffen. Aan jullie om te beslissen of het inderdaad zo is of niet. Weederom Helaas is het allemaal fantasie.

En sorry dat de mensen die het vervolg op het vorige deel wilden lezen zo lang moesten wachten. Mijn verhaal loopt nu bijna een volledig jaar achter.

… ‘Driehonderd.’ Eindelijk kwam ik bij driehonderd. Alhoewel het slechts vijf minuten waren -en wat zijn nu vijf minuten in een mensenleven- leek het uren te duren. Zeker als je naakt en alleen bent in een wc waar elke seconde een vreemde kan binnenvallen en je in die positie ziet. Ik stond zachtjesaan recht en moest even een paar stappen doen opdat het bloed in mijn pijnlijke knieën terug normaal zou circuleren. Met flanellen benen die nog heviger trilden dan een Parkinsonpatiënt die een tarzanvibrator vastheeft (n/o) kleedde ik mezelf terug aan. Ik stapte het toilet uit, keek in het deurgat of er geen ander volk in de buurt was, liep naar de spiegel, en legde even m’n haar goed. Door de gebeurtenissen was het namelijk danig in de war geraakt, en met een haardos die een overjaarse hippie jaloers zou maken in een klasserestaurant gaan zitten, leek me nu niet eenmaal een verstandige keuze.

Ik liep terug naar ons tafeltje en liet in niets merken dat ik zo’n vijf minuten geleden nog door twee dames ben gebruikt in de toiletten. Ik nam plaats. Het eten was al geserveerd, en Karen was alvast begonnen met de maaltijd te eten. De geur van het konijn dat overgoten was met heerlijke romige pruimensaus deed me watertanden en ik besefte opeens dat het hongergevoel dat ik had gemakkelijk kon wedijveren met dat van een Ethiopiër die de laatste weken had doorgebracht op vijf grassprietjes en één slok water per dag.
Tijdens het eten werd er niet veel gezegd. Ten eerste omdat het gezicht van iemand die een hoop konijnenvlees en frieten in zijn mond zit te malen op zijn zachtst gezegd onappetijtelijk is, en ten tweede omdat Karen mij geen toestemming had gegeven. Niet dat ik het erg vond. Zo genoot ik dubbel van de maaltijd. De eerste manier van de smaak van de maaltijd en dit werd nog versterkt door Karen’s aanwezigheid. Ze was een lust om naar te kijken en ik wist dat voor mij de personificatie van schoonheid zat. Ik kon m’n ogen niet van haar afhouden. Elke keer dat ik met mijn ogen moest knipperen was één moment te veel. De gebroeders Van Eyck, Da Vinci, Michelangelo, Rubens, Rembrandt, Turner, Caspar David Friedrich –en nog een paar busladingen schilders waarvan het opnoemen veel te lang zou duren, zij allen tesamen zouden nog niet in staat zijn om maar één honderdste van haar schoonheid vast te leggen. Al de Nobelprijswinnaars voor literatuur zou het miljoenen jaren duren om haar perfectie te omschrijven.

Nu goed, dat is naar alle waarschijnlijkheid té stroperig en ik bedacht dat de meligheidspolitie hier ongetwijfeld zou ingrijpen mochten ze bestaan, maar ik kon het toch maar niet laten.
We hadden bijna gelijktijdig gedaan met eten alhoewel Karen veel minder op haar bord had. Dat werd gecompenseerd doordat mijn eettempo serieus veel weg had van een varken.

‘Je mag spreken, maar voordat je dat doet, doe de mensheid en mezelf een plezier door je mond en kin af te vegen. Het zit helemaal onder de saus en als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat ik hier tegenover een kleuter van drie jaar zit’ zei ze op een bestraffende en tegelijkertijd iewat beschaamde toon.

Terwijl ik met mijn serviet mijn gezicht schoonmaakte vroeg ze of het gesmaakt had. Ik zei dat het me erg goed bevallen was en vroeg haar hetzelfde.
‘Goed’ antwoordde ze. ‘Maar nu ter zake. Wat is je antwoord op mijn voorstel?’
‘Daar moet ik niet over nadenken. Natuurlijk wil ik bij je zijn. Ik wil je volgen naarwaar je ook gaat.’
‘Ik had niets anders verwacht’ glimlachte ze. ‘Goed dan zijn we weg. Straks begint de film zonder ons, en dat zou zonde zijn.’

De rekening werd betaald en Sofie kreeg nog een flinke fooi. We stapten de auto in, en gingen op weg naar de cinéma die gelukkig niet zo ver was. Hij was vlak naast de autosnelweg gelegen en druk was het ook niet echt, mede dankzij de voetbalwedstrijd die op dat moment in volle gang was en waar zowat heel het land naar aan het zien was.

Ik had geen keuze in de filmpap te brokken maar toch koesterde ik de hoop dat Indiana Jones 4 twee bezoekers meer kon tellen.
‘Hmmm, Indiana Jones 4. Dat ziet er precies wel een leuke film uit’ probeerde ik nog, maar het was een al op voorhand verloren gevecht.
Karen trok me mee naar de kassa alwaar ze de vier woorden uitsprak die dezelfde impact hebben op een man als een doodsvonnis voor een onschuldige crimineel en die ik ten aller prijze wou voorkomen.

‘Sex and the City’ vroeg ze opgewekt. Gevolgd door ‘Twee plaatsjes a.u.b en graag helemaal vanachter.’ De kassierster deed het gevraagde terwijl Karen samenzweerderig ‘Met dat nieuwe zetelreserveringssysteem weet je maar nooit’ fluisterde. De kassierster gaf de twee ticketjes en Karen betaalde alles. Hiermee leek het doodsvonnis bevestigd. Het doodsvonnis voor ontelbare hersencellen van me die ongetwijfeld zouden afsterven bij het zien van deze veel te lang durende romantische ‘komedie’ die eigenlijk één lange verkapte reclamespot is voor kledij en schoeisel. Misschien zou het ook mijn eigenlijke doodsvonnis betekenen want ik achtte de kans groot dat ik zou sterven van verveling tijdens de film.

We liepen naar de snackafdeling en ik had zin in een grote zak snoep die een suikerpatiënt ongetwijfeld in een coma, zoniet de dood zou brengen –nooit fan geweest van popcorn- en een driekwart liter cola.

Enthousiast scherude ik een snoepzak af en begon ze te vullen.
‘Niets daarvan’ klonk het. ‘Je hebt een buikje en ik wil niet dat je nog dikker wordt. Trouwens het is slecht voor je tanden.’
Als ik Karen’s stem niet zou herkend hebben, zou ik durven zweren dat het niet voor mij, maar voor een jong kind bedoeld was. Aangezien er geen kinderen met een buikje in de buurt waren, was het wel voor mij bedoeld. Helaas.
‘Hier. Hou deze zak met zoute crackers vast, dan pak ik twee flesjes water’ zei ze, en alhoewel ik het niet kon laten trok ik een is dit nu écht alles? gezicht..

‘Allez vooruit, pak voor deze ene keer maar een klein zakje M&M’s ofzo.’
Zo gezegd, zo gedaan en natuurlijk pakte ik de grootste zak die verkrijgbaar was.
‘Die zak is veel te groot.’ zei Karen toen ik ze liet zien.
‘Ja, maar ze hadden niets kleiners’ loog ik niettegenstaande ik vlak naast het rekje met M&M zakjes stond en het overduidelijk was dat ik het de grootste had gepakt.
‘Goed’ zuchtte ze. ‘Maar zie wel dat je aan het eind van de film nog minstens de helft hebt overgehouden.’
We rekenden de snacks af en de totale prijs kwam overeen met het BNP van de gemiddelde Afrikaanse bananenrepubliek.

Ik speelde natuurlijk voor de muilezel van dienst, en zo liepen we hand in hand naar de filmzaal –of de executieruimte, het hangt er maar vanaf vanuit welk standpunt je het bekijkt.
In de filmzaal zat er nog niet veel volk, maar het duurde nog twintig minuten voordat de film begon. We gingen naar de bovenste rij, en namen plaats in het midden. Gaandeweg kwamen er meer mensen de zaal binnen en stuk voor stuk waren het koppeltjes waarvan de dolenthousiaste vrouw de man meetrok. Zonder uitzondering trok elke man een Wat zit ik hier in Godsnaam te doen? gezicht.
Begrijpelijk natuurlijk. Het was de belangrijkste voetbalmatch van de laatste tien jaar. Later zou blijken dat we absoluut niets gemist hadden, maar toch.

De film begon en Karen legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg mijn arm om haar heen en kustte haar. Mijn hersenen besloten toch over enige vorm van verdedigingsmechanisme want al snel zat ik in een soort van half vegetatieve toestand waarin ik nog wel kon zien en horen, maar bitter weinig ervan tot me doordrong. Die toestand werd onderbroken tijdens de pauze die toch wel echt nodig was want anders kon men het gros van de mannen in de zaal stuk voor stuk in coma afvoeren naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

‘Wat vind je van de film tot nu toe?’ vroeg Karen.
‘Mja, het is mijn gènre totaal niet liefste. Ik hou liever van actie en/of komedie. Ik snap ook niet waarom die film Sex and the City noemt, terwijl er meer kledij in voorkomt dan op alle modeshow’s in Milaan, Parijs, New York enz. en waarom die Mr. Big of hoe heet hij ook alweer met zo’n afschuwelijk paard wil trouwen. Het is toch trouwens illegaal en nog walgelijk ook.’

‘Dat is heel geen paard. Dat is de hoofdrolspeelster’ zei ze bijzonder koeltjes. ‘Je hebt er geen snars van begrepen. Tijdens het tweede deel ga je opletten. Morgen zal ik je er streng over ondervragen’ zei ze met twinkelende pretoogjes die mij echter niet zo prettig leken.

Daar zat ik dan. Gedwongen om op te letten in een film die voor mijn part elke Razzie mag winnen. Even dacht ik eraan om weg te lopen, maar dan zou me wat te wachten staan. Ik probeerde er dan maar het beste van te maken, met die –hopelijk zéér- strenge ondervraging en de ongetwijfeld daarbijhorende straffen in het vooruitzicht. Het werd me al snel zeer moeilijk gemaakt. De hoofdrolspeelster hadden ze volgens mij toch écht weggeplukt van een of andere manège en die vent had nog minder charisma dan een oude, natte en vuile dweil. Nee wacht, dat is een belediging voor elke zichzelfrespecterende oude, natte en vuile dweil.

Hoe de film eindigde zou ik begot niet meer weten, laat staan dat ik iets van de details wist. Op het laatste begon Karen te huilen van ontroering. Ik nam haar dicht bij me en kuste haar. Om eerlijk te zijn; ik moest ook huilen. Niet van ontroering, maar om de slappe kwaliteit en het lachwekkende karakter van de film. Als het al de titel film waardig was. Verspilling van tijd en geld lijkt me eerder op z’n plaats.

Op weg naar huis werd er niet veel gesproken. Karen was nog te veel onder de indruk van de film –hoe ze dat presteerde is me een raadsel, en mijn hersenen probeerden van de schok te bekomen en hun verloren cellen aan te vullen. Vergeefse moeite.
‘Doe dit eens even om je pols schat?’ vroeg Karen nadat we thuiskwamen. ‘Het is je wekker. Ik heb hem ingesteld om 8.30. Op dat uur zal het zachte schokjes afgeven zodat je wakker wordt zonder dat je mij wakker maakt. Je kan het afzetten door op dat rode knopje te drukken dat naast de lichtschakelaar staat. Zo moet je wel opstaan, en kan je dus de wekker niet gewoon uitzetten en verderslapen. Geen truuken van Luie Charel bij mij. Daarna ga je douchen, maar je kleed je niet aan. Dat vergat ik nog te vertellen. Zolang je thuis bent en ik het zeg, ben je naakt. Als je de deur wilt opendoen, doe je natuurlijk snelsnel iets aan, tenzij ik anders beveel. Na je douche ga je mijn ontbijt klaarmaken. Gewoon brood, maak maar wat beleg –wel liefst zoet-, versgeperst appelsiensap en thee. Vergeet natuurlijk de krant niet. De postbode stopt die automatisch in de bus van de voordeur, dus je moet daarvoor niet naar buiten. Als je daarmee klaarbent zal het 9.30 zijn. Je zwiert de hoop op een dienblad, en je neemt het mee naar boven. Je kust me wakker, en dan zien we wel verder. Gesnopen? Slaapwel schatje.’

En met dat kon ik het doen. Ik kroop het bed in –naakt of wat dacht u?- had het eerst wat koud, maar kroop dicht tegen Karen in waardoor het wat draaglijker was. De slaap kwam ondanks de vermoeiende dag amper. De film van de afgelopen dag speelde zich nog een paar keer af, en ik vroeg me af, of ik dit niet alles aan het dromen was, en zodra écht wakker zou worden.
Uiteindelijk kon ik de slaap toch vatten en na een deugddoende maar te korte nachtrust mocht ik aan de slag. Eerst dacht ik nog een paar minuutjes te blijven liggen maar toen dacht ik aan wat Karen gezegd had, en was ik wel gedwongen om op te staan.

Met een slakkengang en om de twee meter een langgerekte geeuw sleepte ik me naar de douche. Sommige mensen kunnen ’s ochtends alleen maar wakker worden als ze een snelle en ijskoude douche nemen.

Ik behoor niet tot die categorie. Korter douchen dan een kwartier kan ik niet, en kouder dan 38° is voor mij niet doenbaar. In het verleden leverde dat thuis wel eens het nodige gebonk op de badkamerdeur op. Nu kon ik me echter geen tijdsverlies permitteren, dus als compromis nam ik een lauwe douche van om en bij de 10 minuten. Ik droogde me snelsnel af, en ging dan het ontbijt voorbereiden.
Het ontbijt was op een twintigtal minuten ineengeflanst en ik had nog een klein kwartiertje alvorens ik Karen moest wakker kussen. Dat kwam handig van pas, want ik voelde dat het konijn van gisteren vond dat het de binnenkant van mijn maag wel had gezien. Nadat het konijn onderweg was naar de dichtsbijzijnde waterzuiveringsinstallatie was het tijd om Karen te wekken. Nog snel plukte ik een roos van de bos die in de living stond –auw- en stopte die in een klein vaasje als een kleine attentie.

In de kamer zette ik het dienblad voorzichtig op het bijzettafeltje dat daar anders maar toch nutteloos stond te wezen.. Ik knielde voor Karen neer, en kuste haar zachtjes op de mond. Ze reageerde niet, en ik probeerde het opnieuw, maar ditmaal bleef ik kussen en probeerde haar mond binnen te dringen. Na een halve minuut scheen ze toch te reageren. Ze opende langzaam haar ogen en toen ze me zag glimlachte ze. Ze streelde m’n haar en kuste terug.
‘Schenk me maar wat appelsiensap in schatje’
Ik was er van uitgegaan dat we samen gingen ontbijten, en had dus een ontbijt voor twee klaargemaakt. Ik kwam echter van een Siberisch koude kermis terug thuis.

‘Je dacht toch niet dat je mee mag ontbijten?’spotte ze. ‘Dat is veel te slecht voor je. Vanaf vandaag zet ik je op een speciaal dieet. Je moet dringend wat aan je conditie doen. Ik heb nog plannen met je.’ Wat die plannen waren, daar had ik nog het raden naar, maar haar kennende zou het weer wat moois –en pijnlijks- zijn.
‘Begin maar direct.’ commandeerde ze. ’Tien keer pompen, tien sit ups. En dat vijf keer! Hier vlak naast me. Vooruit! Je moest al bezig zijn!’

Aarzelend begon ik er dan maar aan. Ik vroeg of ik eerst vijf keer tien maal mocht pompen, en dan aan de sit-ups beginnen. Gelukkig mocht dat.
De eerste push-ups gingen nog, maar na een stuk of twaalf begonnen mijn armen serieus te trillen als ik boven kwam. Karen gaf het tempo aan door met haar pantoffel op mijn billen te slaan. Nodeloos te zeggen dat dit het allemaal nog wat moeilijker –en pijnlijker- maakte. Na de vijftig push-ups zagen mijn billen nog roder dan de Formule 1 wagen van Ferrari.

Ik kreeg geen seconde respijt, en moest direct aan mijn sit ups beginnen. Hiervoor moest ik aan het voeteinde van het bed gaan zitten, met mijn voeten onder het bed.
‘Telkens als je rechtkomt, kus je m’n voeten even’ luidde het bevel.
Gelukkig waren de sit ups een stuk makkelijk verteerbaarder, maar m’n achterwerk zinderde nog na van het pak slaag. Het feit dat m’n billen lichtjes over de vloer schuurden als ik m’n sit ups deed droeg in een niet geringe hoeveelheid bij tot de hoge activiteit van m’n hersenen die de pijnsignalen in voelbare pijn moeten omzetten.

‘Hou er maar mee op’ zei ze verveeld toen ik m’n oefeningen gedaan had. ‘Je conditie is lachwekkend, maar geen nood. Als ik met je klaar bent, zou je lina recta naar de Spelen kunnen. Waarom is je conditie zo slecht?’
‘Heu, ja, ik ben zo’n beetje slecht in sport’ antwoordde ik naar waarheid.
‘Een beetje veel zeg maar. Maar soit. Genoeg geoefend voor nu. Ik ga eten. Breng dat dienblad naar hier en ga naast me op handen en voeten zitten.’

Toen ik haar het dienblad aan haar had gegeven, en in de gewenste houding zat, zette ze het dienblad op mijn rug –brrrrr-
‘Sta nu toch eens stil wiebelkont. Straks mors je alles en dan mag je het zelf oplikken.’
Ik slikte even, en probeerde zo goed mogelijk onbeweeglijk te blijven, wat toch wel makkelijker gezegd dan gedaan was. Tussen twee happen of slokken door streelde ze m’n billen. Het kan ook goed zijn dat ze haar handen eraan afveegde, maar ik stelde geen vragen.

Ze zette het dienblad op de grond langs de andere kant van het bed, en zei dat ik haar al kruipend naar het terras beneden moest volgen. Intussen was het al kwart voor twaalf geworden, en had de zon met zijn stralen de aarde al grondig verwarmd.

Karen ging naar buiten, maar ik moest binnen haar hoed, zonnebril, zonnecrème, een of ander stom liefdesromannetje waarvan er elfendertig in een dozijn zijn, een halsband, een lang stuk touw en een tennisbal. Waarom ze al die spullen nodig had kon ik wel raden, alleen vond ik die tennisbal raar. Dat heb je bij mijn weten toch helemaal niet nodig om te bruinen, maar wie ben ik om daarover te oordelen.

Ik zou er echter spoedig achter komen waar die tennisbal voor diende. Karen lag al in haar stoel. Ik zette haar hoed en zonnebril op, en smeerde haar in met de zonnecrème. Ik besteedde uiteraard de nodige aandacht aan haar vrouwelijkheden wat ze leuk vond want ze begon zachtjes te kreunen. Toen al haar plekjes waren ingesmeerd, deed de combinatie van de zon en de zonnecrème haar zijdezachte huid heerlijk glinsteren
Ik moest daarna naast haar knielen, maar op een zodanige wijze dat mijn billen tussen mijn voeten zaten en de grond raakten alsook mijn pik en ballen. Mijn handen lagen op mijn benen, met de handpalm naar boven.
In die houding moest ik blijven zitten, en ik mocht alleen maar spreken als er iets aan me gevraagd werd.

Lang duurde het niet, of ik begon te zweten. De zon stond op haar hoogste punt, de hemel was azuurblauw, en in de verste verte was er geen wolk te bekennen. Op de koop toe stond er geen zuchtje wind. Van dit alles scheen Karen allerminst last te hebben. Ze ging helemaal op in haar liefdesromannetje op te gaan want af en toe liet ze een verlangende zucht horen. Het scheen alsof ze me helemaal vergeten was.
Minuten en minuten verstreken, en het zweet vloeide rijkelijk over mijn naakte, warme lichaam.

‘Oooooh. Heeft ons hondje het warm?’ vroeg Karen op een gemaakt droevig spottende toon terwijl ze een pruillip opzette.
Ik keek haar vragend aan, want ik had eerst niet door dat ze tegen mij bezig was.
‘Ja, ik heb het tegen jou. Je zit daar precies als een hondje. Een zielig klein hondje dat zit te stikken van de warmte. Maar daar gaan we iets aan doen. Ik kan er niet tegen dat dieren zo zitten te lijden. Kruip maar al naar het gras en ga in het midden zitten met je rug richting het terras. Ik weet wel iets waarvan je dadelijk zal afkoelen.’

Ik zat op het gras in dezelfde houding als op het terras. Plots voelde ik een koude, harde waterstraal op mijn rug. Karen had de tuinslang gepakt, en het gevolg liet zich raden.
‘Niet bewegen hondje, anders koel je niet af’
Ze liep rond mij, en spoot me helemaal nat. Ik hoestte en proestte, maar kan niet ontkennen dat het ijskoude water me afkoelde. En het ging wel een paar minuten door zodat ik ietsje teveel afkoelde. Ik kreeg het stilletjesaan kouder en kouder wat opzich wel een rare situatie is aangezien de mussen van de daken vallen van de hitte. Het ijskoud hebben in het putje van de zomer. Je moet het maar doen.

Door de steeds maar intenser wordende koude van het water kon ik natuurlijk een rilling niet onderdrukken. Mijn rilling ontging Karen niet.
‘Wat is het nu?’ vroeg ze boos. ‘Eerst heb je het zo warm als een kip aan het spit, maar dan zonder spit, al kan ik wel iets in je lang in je reet stoppen als je dat wil’ voegde ze dat laatste subtiel toe. ‘En dan zorg ik ervoor dat je het een beetje frisser hebt, en dan lig je te verkleumen, al was je in Siberië in een ijsrivier beland. Het is ook nooit goed voor jou he. Maargoed. Als je het warm wilt krijgen, dan zal ik daarvoor zorgen. Ik ben nog de slechtste niet.’

Karen ging in de stoel zitten, en gebaarde dat ik naar haar moest kruipen. Ze pakte het tennisballetje en gooide het ver weg in de tuin.
‘Vang!’
Ik stond op en wou het balletje gaan halen, maar dat was niet echt de bedoeling. Het is te zeggen. Het was wel de bedoeling, maar de manier waarop was nog fouter dan de jaren ’80 zo bleek.
‘Nee, nee. Zo niet dom hondje. Hondjes kunnen niet op twee poten lopen.’
Om dat te illustreren gaf ze me een paar harde klappen met het dienblad.
‘En voor ik het vergeet. Hondjes dragen altijd een halsband van hun eigenaar’ zei ze terwijl ze me de halsband omdeed.

‘Ziezo, ga nu de bal maar halen op de manier waarop elk hondje dat doet’
Ik liep dan maar op handen en voeten naar het balletje, en probeerde het in m’n mond te nemen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Het balletje rolde steeds weg. Pas na een keer of drie lukte het.
Het was een tennisbal die pas uit de verpakking kent en u kent misschien wel die walgelijke stank die je hebt als je sommige kokers met tennisballen opendoet. Wel die stank was er ook, en wat erger was, de tennisbal smaakte ook zo. Als spreekwoordelijke kers op de taart bleven er ook nog haren in m’n mond achter.
Ik spuugde het balletje in haar handen uit. Ze veegde het balletje eerst een paar keer af op mijn rug alvorens ze het opnieuw weggooide.

Ik mocht er opnieuw achter gaan. Ditmaal lukte het me om het balletje van de eerste keer te pakken, maar de smaak en de haren bleven in m’n mond zitten, en nu zat er ook nog eens wat gras in m’n mond. Smakelijk is anders.
Het spelletje ging een tijdje door en ik kreeg het steeds warmer en warmer. Ik wou m’n voorhoofd afvegen met mijn pols, maar dat werd direct opgemerkt en afgestraft.
‘Foei! Dat doen hondjes niet. Ze raken hun lichaamswarmte kwijt door alleen maar te hijgen!’ en om dat te illustreren trok ze m’n mond open, pakte mijn tong en trok ze ruw in en uit mijn mond.
‘Dát is wat hondjes doen!’ snauwde ze en om dat nog eens extra in de verf te zetten gaf ze bij elk woord een harde klap op mijn reet met het boek.

Ze bleef maar balletjes gooien die ik moest terugbrengen en na een tijdje ging ik om de één of andere reden helemaal op in mijn rol.
'Braaf beest' riep ze vol bijtende spot terwijl ik een aai over mijn kop kreeg. 'Nu gaan we zien of je ook geschikt bent voor ingewikkelder dingen dan een stom balletje te halen. Ik betwijfel het en tegen beter weten in ga ik het proberen. Maarja. Hoop doet leven.
Zit' snauwde ze en ik ging op dezelfde manier zitten als daarstraks.
'Lig! Zit! Rollen! Apport!' Al deze commando's kon ik naar behoren uitvoeren.

'Genoeg getraind voor vandaag Blackie' -dat werd mijn puppynaam, zei ze opgewekt.
'Kom, we gaan iets anders doen. Of beter gezegd, jij gaat iets anders doen, ik niet. Ik heb honger, dus ik wil dat je iets voor me gaat klaarmaken. Ik heb zin in een zomersalade. Het dessert mag je zelf kiezen. De ingrediënten vind je in de voorraadkast. Maak er wat moois van.'

In nog geen minuut werd ik van pup tot kok gebombardeerd. Niet dat ik daar veel ervaring mee heb. Een ei bakken lukt nog wel, en ik heb een aardig recept voor spaghetti, maar daar houdt het dan toch ook wel op. In de voorraadkast alleen vond ik mijn gading niet, maar samen met wat er in de koelkast zat, kon ik toch een poging tot salade ineenflansen.

Het resultaat was een kom met blaadjes sla, dungeraspte wortelen, krokante, zoete mais, kleine blokjes rode ui, erwtjes, en drie soorten paprika. Verder werd er een hardgekookt ei of twee, een boel peper en zout en wat blokjes ham aan toegevoegd. Als dessert koos ik twee ijsjes die nog ergens in de diepvries verdwaald waren. Ik dekte de tafel, zette de kom sla erop, ging nog een fles cola halen. Dat was de macht der gewoonte. Ik ben allesbehalve een wijnliefhebber. Ik lust het zelfs niet. Ik bedoel; wat is er nu in hemelsnaam lekker aan een fles met gegist druivensap dat vaak zelfs nog door blote voeten -Franse dan nog!- is uitgeperst.
Dat nog tot daartoe, maar dat sommige mensen tientallen, tot enkele honderden euros betalen voor zulk bocht, dat gaat mijn verstand te boven.

Ik blijk echter een zeldzaam persoon te zijn, want Karen deelde mijn mening allesbehalve.
'Wat is dat voor achterlijkheid! Beschaafde mensen drinken toch geen cola bij hun salade, hup, ga in de kelder een fles witte wijn halen! Nu!' Ze kneep hard in mijn klokkenspel omdat ik niet onmiddellijk omdraaide om naar de kelder te gaan.

Toen ik terugkwam, zag ik dat ze een berichtje met haar GSM stuurde. Ik zette de wijn op tafel, en liet haar voorproeven als een sommelier van tweede categorie.
'Kan ermee door, je zal echter nog veel moeten leren, want je bediening is ondermaats. Maargoed. Ik heb honger. Schep maar op.'
Ik schepte op en nam daarna zelf plaats. Ik wou net gaan zitten, maar toen ging de bel. Ik aarzelde even, en wou me dan gaan aankleden om de deur open te gaan doen.

'Wat sta je daar nu te treuzelen vent! Ga opendoen, je moet je niet aankleden.'
Met een bang hart ging ik naar de deur. Je kon nooit weten wie er zou aanbellen. Misschien was het de postbode, of een agent die om Joost weet welke reden hier zou moeten zijn. Erger zou een jong schoolmeisje geweest zijn die koekjes zou kunnen verkopen voor haar school. Als ze me naakt zou zien, dan waren de rapen gaar.

Ik haalde diep in en deed open. Het was geen postbode, geen agent -oef- en zeker geen jong schoolmeisje -dubbele oef.
Voor me stond een prachtige vrouw. Zonder dat ze aandacht aan me schonk liep ze al gillend naar binnen, richting Karen die haar eveneens gillend tegemoet kwam. Ze begroetten elkaar, al ware het jonge pubermeisjes die elkaar al twee dagen niet meer gezien hadden, en hun weerzien op een extreem overenthousiaste manier vierden zoals alleen vrouwen dat kunnen.

Ik stond er maar een beetje te staan. Het was ook op zijn minst gezegd een raar gezicht. Twee dolblije vrouwen die totaal niet leken te beseffen dat ik er in mijn geboortekostuum stond. Ik voelde me op zijn zachtst gezegd ook wat gegeneerd. Hoe zou je zelf zijn als je naakt voor een volstrekt vreemde vrouw staat. Gegeneerd natuurlijk, maar vreemd genoeg wond die schaamte me ook waanzinnig op.

'Wel. Waar wacht je op? Moet je mevrouw niet begroeten en ontvangen zoals je geleerd is Blacky...'

Nog een vervolgje? :p
pi_68451923
Een fantasie voorlopig nog... maar wie weet...

We kennen elkaar al jaren. Ze kwam op een gegeven moment m'n leven als de vriendin van een hele goede vriend van me. Ze waren dolverliefd, maar we hadden vanaf het eerste moment een klik. We bespraken veel met elkaar, zonder dat het echt vreemd was. Het was eigenlijk van mijn kant altijd zonder bijbedoelingen geweest. Zij was de vriendin van een vriend van me en eerlijk gezegd was ze ook totaal mijn type niet. Het contact verwaterde wat en ik ging ook door met m'n leven. Nadat ik inmiddels samenwoonde in een stad 100 km verderop, kwamen we puur toevallig weer met elkaar in contact.

Ik kon het nog steeds heel goed met hem vinden en zij ook met mijn vriendin. Sindsdien doen we al tijden gezellige dingen samen. Lekker stappen, eten bij elkaar of een fimpje pakken. We waren zelfs daggasten op hun bruiloft een jaar geleden. Omdat we ver van elkaar wonen, proberen we altijd via de email met elkaar af te spreken. Maar de laatste twee maanden is het contact wat intensiever.

De moeder van haar inmiddels man lag in het ziekenhuis en ze moest bij iemand haar ei kwijt. Dagelijks mailden we erover en we begonnen weer steeds meer van onszelf bloot te geven. Hoewel we allebei in een heerlijke relatie zitten, merkten we allebei dat ons libido wat groter was dan dat van onze partners. Langzaam verschoven onze gesprekken over het klagen dat we weer eens een nacht onaangeraakt in bed lagen naar fantasieen over hoe het ook zou kunnen zijn, zonder hier al te expliciet over te zijn overigens.

Toevallig moest ik voor m'n werk bij haar in de buurt zijn en spontaan smste ik haar of ze toevallig thuis waren. Dat waren ze en een half uurtje later zaten we lekker in de tuin in het zonnetje een kopje koffie te drinken. Omdat het toch ruim 20 graden was en ik in m'n pak zat keek ik jaloers naar haar in haar bikini en hij in z'n korte broek. Ik doe m'n jasje uit en m'n stropdas los en we keuvelen wat over onze plannen voor het weekend.

Dan gaat zijn telefoon en moet hij een uurtje weg voor z'n werk. Het is jammer, maar ik beloof wel op z'n vrouw te passen in de tijd dat hij weg is. Hij lacht nog een keer en zegt dat hij me straks nog wel even zal zien.

Als hij weg is, kijken zij en ik elkaar aan. We weten allebei wat we denken. Vaak hebben we elkaar gemaild dat we ervoor moeten zorgen dat we niet samen alleen moesten zijn, want wie weet wat er gebeuren zou.

"Nou doen ze het toch he", knipoog ik naar haar. Ze weet gelijk wat ik bedoel. Ze zakt wat onderuit op haar tuinstoel en rekt zich uit. Haar mooie volle borsten komen naar voren. Een koel briesje zorgt ervoor dat haar tepels hard door haar topje heen prikken. Of is het wat anders. Hoe dan ook, ineens zegt ze dat het onbeleefd is om te staren.
Ik voel dat mijn hoofd rood wordt en dat ik nog maar een slok van mijn koffie neem. De spanning wordt met de minuut groter. Ik pak een sigaret en steek hem aan. Ze staat op en pak onze kopjes mee. Nog een volle, vraagt ze zonder op antwoord te wachten. Ik kijk om en zie haar mooie billen richting hun huis lopen. Snel neem ik nog maar een hijs van mijn sigaret en verzit ik wat. Dit is niet goed, bedenk ik me. Ik samenwonend, zij getrouwd. Sommige dingen kunnen nou eenmaal niet.

Mijn gedachten worden ruw verstoord door haar zoete parfum, die haar terugkomst aankondigd. Ik hoor haar blote voeten door het gras schuiven en het gerinkel van twee kopjes koffie. Ze zet ze op tafel en gaat in plaats van tegenover me, naast me zitten.
Ze pakt de halfopgerookte sigaret tussen mijn vingers vandaan en brengt hem naar haar lippen. Ze neemt een diepe hijs en houdt hem even vast. "Dan heb ik toch even je smaak te pakken", knipoogt ze naar me. Dat kan ook makkelijker hoor, fluister ik en even buig ik me naar haar toe en geef haar een kus op de mond. Onschuldig, tenminste tussen ons wel. Iets wat we al zoveel vaker gedaan hebben.

Maar ik had beter moeten weten natuurlijk. "Doe nog eens", zegt ze met een droge mond. Weer geef ik haar een kus op haar mond. Maar waar ik normaal gelijk weer terugtrek, lijkt de zoen nu te blijven. Als we hem weer verbreken kijken we elkaar verward aan. Tegelijk zeggen we tegen elkaar dat dit niet goed is. Ik probeer het moment te verbreken door op te staan. Ik moet echt even naar de wc hoor, zeg ik tegen haar. Op de wc probeer ik me te vermannen. Sowieso moet ik dat doen, want zoals Hans Teeuwen al eens zei, pissen met een stijve lul is niet te doen.

Als ik terugkom, is ze net haar bovenbenen aan het insmeren tegen de zon. Ze beginnen inderdaad al een beetje rood te worden. "Wil jij het niet even voor me doen?", vraagt ze me onschuldig. "Is dat nou wel zo verstandig lieverd?", wil ik vragen maar op een of andere manier zeg ik "Natuurlijk, kom maar hier met die fles." Ik draai m'n stoel half zodat we vlak bij elkaar zitten. Ik spreid mijn benen iets en ze zet haar voet tussen mijn benen in. Ik spuit haar been in en begin hem langzaam in te smeren. We zeggen niets, maar kijken elkaar alleen maar aan. Het smeren begint langzaam masseren te worden en weer voel ik hoe ik stijf begin te worden. Ze likt met haar tong over haar lippen en verschuift haar voet iets. Haar tenen brengt ze omhoog en langzaam kietelt ze heel ligt m'n kruis. Dat maakt het alleen maar erger. Mijn handen glijden omhoog en smeren nu haar bovenbenen in, dicht bij haar broekje.

"Fuck this", zegt ze en ze komt overeind. Ze pakt mijn stropdas vast en trekt bij zich. Ze drukt haar lippen op de mijne en al snel zitten we verstrengeld in een diepe geile tongzoen. Maanden van spanning zitten samengevat in die ene zoen. Als hij na uren verbroken wordt, hijgen we allebei. Ze heeft nog steeds mijn stropdas vast als ze opstaat. Als een hondje bijna trekt ze me mee naar binnen. We zeggen niets als we aankomen in de slaapkamer. Ze duwt me achterover op bed, maakt snel haar bikinitopje los en kruipt op me. Geschaard liggen we op bed en hervatten onze tongzoen. Haar broekje schuurt over de zijkant van mijn pantalon, waardoor haar dijbeen mijn stijve masseert. Ik voel hoe haar zware borsten met elke kreun over mijn bloes schuren. Ze draait van me af en kijkt me hongerig aan.

Ik sta op en trek snel mijn kleren uit. Ik kreun als ik mijn boxer uit kan trekken. Veel te strak voor de staat van mijn pik. Ze kirt even als hij tevoorschijn komt. Ik kruip terug op bed en ze duwt me terug op haar rug. Ze had al eens gemaild dat ze wat dominant was in bed. Ze kruipt terug in dezelfde houding, maar nu met haar hand stevig om mijn pik. Ik hijg dat ik veel te geil ben hiervoor en dat ik wel heel snel ga komen. Ze kijkt me bijna beledigd aan, maar fluistert dan, ik krijg hem wel weer hard hoor. Ze kruipt naar beneden en laat tergend langzaam haar warme tong over de volledige lengte van mijn pik gaan. Ik grom. Als ze hem vervolgens in haar mondje neemt en er een keer hard op zuigt, voel ik dat het al bijna te laat is. Je bent veel te lekker, kreun ik. Ze laat hem uit haar mondje glijden en zegt.. laat je nou maar gaan.. Terug glijdt haar mond om mijn pik. Het is al te veel en kreunend spuit ik mijn zaad. Ze gromt, steunt en vangt het op met haar mondje. Tijd om te herstellen krijg ik niet. Ze komt overeind en draait zich in een standje 69.

Ik doe haar broekje opzij en laat mijn tong haar doorweekte kutje verwennen. Ze kreunt en nog geen minuut later komt ze al gillend klaar. Ze laat mijn pik even met rust en giechelt dat ze ook veel te geil was. het maakt me nog heter en ik merk hoe ik weer keihard aan het worden ben. Ik blijf haar likken tot ze kreunt dat ze weer bijna komt. In plaats van het te laten gebeuren, kruipt ze van me af en rommelt wat in een kastje. Ze pakt een condoom en doet hem handig om. "Tijd om het af te maken", gromt ze.

Ze trekt haar broekje van haar billen af en neemt plaats op me. Mijn harde pik glijdt in 1 keer bij haar naar binnen. Ik kom overeind en zitten beginnen we langzaam te bewegen. Haar tepels schuren door mijn borsthaar terwijl onze tongen elkaar weer vinden. Langzaam is ze mijn pik aan het melken. Mijn hand glijdt tussen ons in en streelt langzaam haar clitje. Hijgend en kreunend vrijen we met elkaar tot ze kreunt dat ze weer gaat komen. Ik voel hoe ze trilt. Ze laat zich naar achteren vallen en schokkend komt ze weer klaar. Mijn pik floept uit haar. Hijgend op haar rugt ligt ze met haar ogen gesloten. Ik kruip tussen haar benen en op haar. Langzaam laat ik me in haar glijden. Bij elke stoot gaan haar ogen wat meer open. Dieper gromt ze, kom lekker klaar in me. Fanatiek als een jongen van 16 ga ik tekeer en al heel snel voel ik hoe mijn zaad in het condoom beland. Ik val in haar armen en zoenend komen we weer wat tot onszelf.

Even later kruipen we van elkaar af en springen we de douche. We wassen elkaar en drogen elkaar af als 2 verliefde tieners. Ik hijg me terug in mijn pak en geef haar nog een laatste zoen.
Ze trekt haar bikini aan, legt het bed terug goed en hand in hand lopen we terug naar de achtertuin. De koffie is inmiddels koud geworden. Als we net zitten, komt haar man terug die blij naar me roept dat ik goed op haar gepast heb.

Hij moest eens weten.


Dit is afgelopen donderdag geberurd, maar bij de begon de fantasie. In het echt waren we "verstandig".
  dinsdag 28 april 2009 @ 13:10:59 #124
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_68456946
@Zagevent; Hup Blacky, in de pen ;P

@Zeeuwsedude; leuk verhaal.... ook leuk omschreven dat het gewoon na paar halen al te veel is.. niet leuk voor jou.. maar wel heel realistisch
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  woensdag 29 april 2009 @ 20:13:31 #125
189777 zagevent
what's in a name
pi_68509665
quote:
Op dinsdag 28 april 2009 13:10 schreef avotar het volgende:
@Zagevent; Hup Blacky, in de pen ;P
Ja, dat zal toch moeilijk gaan hoor.
  donderdag 30 april 2009 @ 21:31:47 #126
230390 She_Maiden
Maiden of She
pi_68540388
quote:
Op woensdag 29 april 2009 20:13 schreef zagevent het volgende:


Ja, dat zal toch moeilijk gaan hoor.
Try anyhow
  maandag 4 mei 2009 @ 19:44:53 #127
189777 zagevent
what's in a name
pi_68666056
quote:
Op donderdag 30 april 2009 21:31 schreef She_Maiden het volgende:

[..]

Try anyhow
Make me.
pi_69184372
Try Me!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_69184898
Supertopic!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_69211485
Ik opende mijn ogen, ik was even weg gedommeld door de warmte van de zon die hoog aan de hemel stond.
langzaam kwam ik overeind om een biertje te pakken.
als ik weer een beetje aan de felheid van de zon gewent bent en om me heen kan kijken zie ik hoe het strand zich heeft gevult met mensen.

overal gezinnetjes die burgerlijk aan een dagje aan het noordwijkse strand hangen.
Een dagje heerlijk ontspannen aan zee, na maanden van werken weer eens lekker genieten van de rust met vrienden en vriendinnen.
als ik naast me kijk zie ik hoe carmen op haar buikje ligt, met haar motorjack als kussen.
een jaar geleden ontmoet op een vrij bizarre manier, van het onrustige meisje was ze veranderd in een ingetogen meid met soms extravagante uitspattingen die mij nog steeds konden verrassen.

ik bekijk haar mooie lichaam, van top tot teen mooi lichtbruin gekleurd van de zon.
haar slanke lange benen gaan over in een paar mooie ronde billen die zelfs slechts in bikinibroekje nog mooi in model blijven.
van haar brede heuppen naar haar slanke zachte buik en rug waar aan de andere kant 2 kleine maar mooi appelvormige borstjes zitten.
haar fijne gezichtje met klein wipneusje, kleine volle lippen en een paar reebruine ogen die vol verbazing de wereld inkijken, lief en onschuldig maar met ook met een ondeugende tinteling.

ik strijk haar zachtjes door haar lange bruine haren, ze zucht zachtjes.
ik kan het niet laten om zachtjes maar langzaam met mijn vingertoppen tussen haar schouderbladen naar beneden te glijden.
zachtjes streel ik haar onderrug, soms met een vinger een beetje plagend tussen haar broekje en bikini.
en dan weer terug, steeds opnieuw.
ze zucht zachtjes, ze slaapt nog maar kennelijk geniet ze ervan.

in mijn shorts begint langzaam een bobbel te vormen en om niet geheel op te vallen op het drukke strand besluit ik op mijn zij tegen haar aan te gaan liggen.
een hand friemel ik tussen handoek en haar onderbuik terwijl ik met de andere zachtjes in rondjes over haar billen strijk.

ik kijk om me heen maar schijnbaar heeft niemand wat door.
met twee vingers masseer ik haar onderbuik, de binnenkant van haar dijen en dan langzaam over haar lipjes die ik langzaam voel opzwellen.
eerst zachtjes maar dan steeds sneller masseer ik haar tussen haar benen terwijl mijn andere hand achter haar broekje verdwijnt en ik met een vinger tussen haar billen door ga.
omhoog en omlaag en in het midden ontmoeten mijn vingers elkaar en voel ik hoe ze steeds natter word.

haar ademhaling word zwaarder en ze begint harder te zuchten.
mensen beginnen mijn kant op te kijken, de huismoedertjes kijken me boos aan, de vadertjes kijken verlekkerd naar daar waar ergens mijn vingers de genotsplekjes van een 20 jarig meisje beroeren met het lichaam van een godin.
ik voel me nu enigzins ongemakkelijk en stop.

met mijn stijve lul tegen carmens zijkant dommel ik iets weg.

mmm, ik ontwaak langzaam terwijl ik me zo ontzettend geil voel, sta op springen en merk dan hoe carmen schijnbaar wakker is geworden en nu met mij aan het spelen is.
ze ligt strak tegen me aan, een arm over mijn zij en de ander heeft ze in mijn broek.
ik voel hoe ze met haar nagels plagerig over mijn ballen geen gaat naar boven tot het puntje van mijn eikel.
dan gaat ze kroelend naar beneden en masseerd ze mijn ballen.

ik weet niet hoe lang ze er al mee bezig was maar uit mijn eikel is al het nodig geilvocht gekomen.
ze haalt haar hand uit mijn broek en steekt twee vingers in haar mond en kijkt me plagerig aan.
ze zuigt op een vinger terwijl ze me ontzettend geil aankijkt.

haar vinger helemaal vochtig stopt ze weer terug in mijn broek, nu glijdt hij verder naar beneden en ik voel hoe ze over mijn ballen langzaam naar beneden gaat.
dit heeft ze nog niet eerder gedaan en geil vragend kijk ik haar aan.
ze ziet mijn blik en ze lacht ondeugend, ze stopt even en geeft me een lange tongzoen.
dan voel ik haar vinger verder glijden.
heen, terug, heen terug, soms een beetje kleine rondjes draaien en steeds meer druk.
ik word helemaal gek, doe het nu, nu, schreeuw ik in mijn hoofd.


wordt vervolg (nu slapen)
pi_69335268
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
pi_69421737
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak


idem

wat nu??

doorlezen of pagina sluiten???

ik lees nog een stukje
pi_69595368
Dit is een stuk van een vervolgverhaal waaraan ik ooit begonnen ben, als het bevalt kan ik nog meer posten...

De vakantie

Nu wij ons al zo lang gezien hadden, gepraat, geknuffeld en zoveel meer, werd het tijd voor de volgende stap. Samen op vakantie. Op een vrijdagavond kwam je weer gezellig bij mij langs en stormde enthousiast mijn appartementje binnen. Je vloog mij om mijn nek en begon me uitbundig te zoenen. Heeeee, zei ik, rustig aan, we hebben de hele avond nog en moeten ook nog onze vakantie uitzoeken. Iets teleurgesteld deed je een stap terug, je vindt mij toch wel nog leuk hé? Zeker antwoordde ik bevestigend, heel leuk, lief, lekker… Jaaaaaaaaaaa, riep je eroverheen terwijl je lichte blosjes op je wangen kreeg, schei maar uit hoor. Je ziet de twinkeling in mijn ogen en slaat snel je ogen neer. Kom hier lieverd zeg ik, terwijl ik je zachtjes dichterbij trek. Je blijft mijn schatje en zeker als je zo lief bloost dan krijg ik daar kriebels van. Terwijl je mij lief aankijkt, breng ik mijn gezicht langzaam dichterbij je lippen en kus je zachtjes op je lippen. Als vanzelf smelten onze lippen samen en we raken verstrengelt in een diepe kus. Teder raken mijn lippen de jouwe terwijl ik mijn handen achter je hoofd in je haren laat verdwijnen. Met het puntje van mijn tong glij ik speels over de buitenkant van je volle lippen, terwijl ik met mijn handen door je haar streel. Met een hand streel ik zachtjes langs je oren, over je oorlelletje en in je nek, ik voel dat je dit prettig vindt en kus je nog hartstochtelijker. Ik duw zachtjes met mijn tong tegen je lippen die langzaam van elkaar gaan waardoor de doorgang naar jouw heerlijke mond geopend wordt. Enthousiast ontvang je mijn tong met jouw tong, die snel om mijn tong heen draait. Tevens zuig je zachtjes op het puntje van mijn tong, iets wat je weet dat ik erg aangenaam vind. Ik moet me inhouden om niet al terplekke in de gang je van je kleren te ontdoen en wild de liefde met je te bedrijven.
Je merkt mijn aarzeling en onderbreekt onze kus, is er iets vraag je. Nee hoor, ik wil mij nog sparen voor de rest van de avond, zeg ik met een knipoog. Wie zegt dat je alleen de avond hebt zeg je met een twinkeling in je ogen. Ik doe een stap terug en kijk je lichtelijk verbaasd aan. Hoezo, blijf je nu eindelijk eens hier slapen dan vraag ik verbaasd. Je antwoord niet maar knikt iets verlegen bevestigend. Super roep ik en trek je weer dicht tegen me aan. Heeee, rustig aan zeg je, we hebben nog tijd genoeg hoor. Ik doe net alsof ik je niet hoor terwijl ik je lief knuffel en mijn handen strelend over je rug laat glijden. Nou ja, zeg je iets harder, wat mij ruw uit mijn dagdroom doet ontwaken. Sorry hoor zeg ik verontschuldigend terwijl ik je nog snel even zacht in je billen knijp. Auw roep je geschrokken. Je duwt mij van je af terwijl je mij lichtelijk geïrriteerd aankijkt. Dat zou je niet meer doen had je beloofd! Er verschijnt een lichte blos op mijn wangen, maar snel antwoord ik: tsja ik kan er ook niets aan doen, je hebt nu eenmaal van die lekkere billen.
Slijmbal roep je mij toe, terwijl je mij lachend aankijkt. Ja, maar ik slijm alleen maar voor jou alleen hoor zeg ik lachend.

Zullen we voor het eten gaan zorgen saampjes, stel ik voor. Ja prima antwoord je bevestigend. Ik heb een simpel doch lekker menu voor je samengesteld met een lekkere gevulde tomatensoep, een lekker mals stukje vlees, kreukelfrietjes en verse groenten en als toetje een lekker assortiment van ijs met slagroom. Al pratend beginnen we samen aan de voorbereidingen voor het eten die, door de gezamenlijke inspanning, snel voortgaan. Door jouw hulp ben ik sneller dan gepland klaar met het voorbereiden van het eten. Mag ik met nog even opfrissen voor het eten vraag je. Natuurlijk, alles is toch zover klaar, ga maar, maar niet te lang wegblijven hoor zeg ik lachend. Ik kan nooit te lang bij je wegblijven hoor antwoord je terwijl je richting de badkamer verdwijnt.

Aangezien het eten al zover klaar is, besluit ik om het binnen gezellig te maken door middel van kaarsjes, zachte romantische muziek en een staafje wierook. Terwijl ik wacht leg ik ook al de vakantiefolders klaar zodat we die straks samen op de bank kunnen doorkijken. Ik verheug me nu al op een vakantie met jou samen, lekker op het strand liggen, cocktails drinken en gewoon nergens anders aan denken dan aan jou. Hé dromer! , roep je als je de kamer weer binnen komt, wakker worden. Ik schrik een beetje op door jouw stem, uh ja sorry begin ik mij te verontschuldigen. Ja ja, waar zat je nu weer met je gedachten vraag je. Voor jou een vraag voor mij een weet reageer ik snel. Je zat natuurlijk weer aan stoute dingen te denken hé, zeg je lachend. Tsja, ligt eraan wat jouw definitie van stout is zeg ik glimlachend, ik vond het niet zo stout om te denken aan het lekker op het strand met jou te liggen vrijen. Verrast door mijn eerlijke en snelle antwoord weet je even niet direct iets terug te zeggen. Als je dat zou willen, zeg ik snel er achteraan. Jij kijkt me iets verlegen aan en antwoord nou uhm dat vindt ik niet stout hoor, meer romantisch en uhm lekker. Nou dan moeten we straks maar een mooie vakantie naar een warm land met mooie en ook een beetje afgeschermde stranden uitzoeken zeg ik lachend. Ja lijkt me prima zeg je blozend.

Tijdens het eten praten we samen honderd uit over wat we allemaal meegemaakt hebben, over gezamenlijke interesses en muziek, een van onze favoriete onderwerpen samen. Bij ons toetje aangekomen, mede onder invloed van een fles lekkere wijn, beginnen we behoorlijk los te raken en voeren wij elkaar het ijs met de slagroom. Voldaan van het etentje ploffen we samen op de bank om onze eerste vakantie samen uit te zoeken. Na flink wat geblader, voorstellen van jou en mij, komen we uiteindelijk beiden uit bij een 9 daagse reis naar de Dominicaanse republiek. Een verblijf in een ‘all-inclusive resort’ en een tweetal excursies gedurende de vakantie, een 4 sterren hotel, met een zeer luxe kamer met bubbelbad, daar worden wij het samen snel over eens. Snel boeken we via internet de reis en kijken elkaar gelukkig aan.

Zo, en nu voor de rest van de avond lekker knuffelen zeg ik terwijl ik je verliefd aankijk. Alleen knuffelen flap je er, door de alcohol in je bloed beïnvloedt, uit. Lachend trek ik je tegen met aan en laat ons samen op de bank ploffen. Je land boven op mij en duwt, bewust of onbewust, je borsten behoorlijk tegen me aan. Het gevoel van je vrouwelijke vormen tegen mijn lichaam maakt mij nog geiler dan dat ik al was, iets wat ook door de alcohol, jouw stralende aanwezigheid en jouw mooie kleren en vooral de daarin goed naar voren komende vormen alleen nog maar toegenomen is. Ik merk dat mijn verlangen zich omzet in het verharden van bepaalde delen en probeer dit nog enigszins te verbergen door iets te verschuiven onder je. Plotseling voel ik je hand op die plek op mijn broek en knijp je zachtjes in mijn harder wordende mannelijkheid. Zo, je verlangt behoorlijk naar me. Enigszins geschrokken door jouw directe actie weet ik mij, ongebruikelijk voor mij, niet direct een houding te geven. Voordat ik echter kan antwoorden druk je je lippen op de mijne en begint mij heftig te zoenen. Blij verrast door jouw initiatief beantwoord ik jouw kus hartstochtelijk en laat mijn handen gulzig over je lichaam glijden. Terwijl we steeds feller onze tongen langs elkaar heen laten glijden, laat ik mijn handen in jouw trui glijden en voel, tot mijn verbazing, geen bh. Ik laat mijn verbazing niet blijken en laat mijn handen langs je rug naar de zijkant van je borsten glijden en streel deze zachtjes.

Mijn aanrakingen resulteren in een lichte kreun uit jouw mond en je drukt jezelf nog harder tegen mij aan. Mijn vingertoppen bespelen jouw borsten, de zijkanten, langzaam cirkelend verder naar het midden toe en plotseling laat ik mijn vingertoppen over je tepels glijden. Ik voel dat deze al een beetje harder zijn geworden, en ik laat speels mijn vingertoppen rond je tepels glijden en af en toe erover heen. Dit zorgt voor een verdere verharding van je tepels, iets wat mijn strelingen alleen nog maar feller maakt. Jouw reactie laat ook niet op zich wachten en je begint mijn broek los te maken, terwijl je mij op mijn gevoelige plekje in mijn nek kust. Je laat je hand in mijn broek verdwijnen en begint zacht doch vastberaden mijn harder wordend geslachtsdeel te masseren. Ik kan me nu echt niet meer inhouden en laat ook een lichte kreun ontsnappen. Ik voel mijn lul harder en harder worden onder jouw, inmiddels fel geworden, strelingen. Ik duw je achterover op de bank, enerzijds om je aandacht even van mijn steigerende mannelijkheid af te leiden en om jou verder te verwennen. Ik trek zachtjes aan je trui en trek deze snel en resoluut over je hoofd. Je prachtige borsten springen in het zicht en doen mij een kreun van verlangen uiten. Ik buig me voorover en begin je borsten te kussen en te likken terwijl ik met mijn handen over je rug richting de rand van je broek ga. Ik laat mijn tong langs je inmiddels behoorlijk harde tepels glijden die onder de aanraking van mijn tong nog verder verharden. Terwijl ik je borsten verwen, laat ik mijn hand aan de voorkant in jouw broek verdwijnen en laat het topje van mijn middelvinger een beetje plagend over je venusheuvel en langs de binnenkant van je dijen glijden. Je reageert op mijn strelingen door je benen uit elkaar te doen en je geeft middels het omhoogduwen van je heupen aan dat je meer wilt. Ik wil je echter niet te snel op je wenken bedienen en laat mijn hand naar je billen glijden en masseer deze. Je broek begint me toch aardig in de weg te zitten en verlos je snel van dit beperkende kledingstuk zodat je alleen nog je mooie kanten slip aan hebt. Voor mij zichtbaar heeft zich al een klein nat plekje tussen je benen gevormd, blijkbaar hebben mijn strelingen het beoogde effect gehad. Ik duw je helemaal achterover op de bank en ga tussen jouw benen liggen. Ik duw met een hand je slipje opzij zodat je opbloeiende vrouwelijkheid in vol ornaat zichtbaar wordt. Ik lik mijn lippen al af bij de gedachte om daar mijn tong langs te laten gaan en wacht ook niet langer met het starten van mijn favoriete bezigheid op seksueel gebied. Ik begin door vanaf je navel langzaam kussend naar beneden af te dalen, vervolgens overlaad ik je dijen en met kussen en likjes. Aangezien je slip nu meer in de weg dan iets anders zit verlos ik je van dit laatste kledingstuk terwijl ik zachtjes kussend richting het warme plekje tussen je benen ga.

.....
pi_69616050
<3 those stories.
Ook groot fan van shespot, maar zal hier ook maar eens rond gaan kijken ^^ (als ik alleen ben.....)
pi_69689350
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
Niks mis mee,toch?!
pi_69693948
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
Je bedoeld eigenlijk dat je er geil van wordt!?!?
pi_69709606
(het vorige stuk staat een paar posts hierboven)

Geheel bevrijd van klemmende kledingstukken duw ik je benen uit elkaar zodat ik alle ruimte krijg die ik nodig heb. Ik begin mijn kussen steeds dichter bij je lekkere poesje te brengen en voel je je vol verwachting je poesje naar voren duwen richting mijn mond. Ik wil je niet langer plagen dus duw plotseling mijn mond op je poesje en begin met mijn tong langs je buitenste schaamlippen te likken. Ik proef je vochtigheid en geniet van de smaak en geur van de sappen die langzaam uit je poesje druipen. Ik laat mijn tong verdwijnen tussen je lippen en lik door je hele poesje op en neer om uiteindelijk plagend snel lang je klitje te schieten. Je kreunt hard als ik mijn tong rond je klitje laat cirkelen en drukt met je handen mijn gezicht hard tussen je benen in. Dit moedigt mij alleen nog maar aan om verder te gaan. Terwijl ik het tempo van mijn tong langzaam opvoer duw ik langzaam een vinger bij je naar binnen en begin deze heen en weer te bewegen in het ritme van mijn tong op je klitje. Je begint nu harder te kreunen en zegt dat ik vooral niet moet stoppen, alsof ik dat niet wist. Ik voer mijn tempo op terwijl ik een tweede vinger in je poesje erbij laat glijden, ik laat nu ook sneller mijn vingers in en uit je poesje glijden terwijl mijn tong over je klitje heen en weer schiet en rondjes erom heen draait. Ik voel dat je orgasme begint te naderen en begin in het tempo van jouw samentrekkingen mee te gaan en mijn vingers nog feller in je poesje te pompen. Aan het samentrekken van de spieren in je poesje voel ik je orgasme aankomen en breng ik je middels een paar ferme likken over de rand heen. Je kreunt hard terwijl je roept: Ik kom! Kom maar lekker klaar lieverd, mompel ik terwijl ik voorzichtig doorlik door je orgasme heen. Ohhhhh kreun je hard terwijl je poesje samentrekt van je heftige orgasme. Langzaam bouw ik mijn snelheid af zodat je een beetje op adem kunt komen, als je rustiger bent geworden, maar voordat je orgasme helemaal is weggeëbd begin ik weer op mijn speciale manier je klitje te bewerken en mijn vingers in je poesje heen en weer te schuiven. Binnen 2 minuten voel ik dat je spieren in je vagina weer beginnen samen te trekken en kreun je hard terwijl je 2e orgasme over je heen komt, je benen trillen van de inspanning en je laat je deze keer helemaal gaan en kreunt en schreeuwt hard.

Ik sla mijn armen om je heen en laat je rustig weer bij je positieven komen terwijl ik je zachtjes streel. Na een paar minuten sla je je ogen op naar mij en kijkt me met een voldane blik aan. Ik glimlach en ben blij dat ik je wederom heb kunnen plezieren. Van de hele befactie heb ik een zo mogelijk nog hardere lul gekregen die fier vooruit priemt. Je blik glijdt van mijn ogen naar beneden naar mijn lul en een glimlach verschijnt om je lippen. Ik heb nog niet veel mannen gezien die zo zichtbaar genieten van het laten genieten van een vrouw, zeg je glimlachend terwijl je je hand speels langs mijn stijve lul laat glijden. Mijn lul reageert middels lichte schokjes op je zachte aanraking. Terwijl je mij diep in mijn ogen aankijkt sluit je je hand om mijn lul en begin je er langzaam aan te trekken. Een kreun ontglipt me en je kijkt me liefdevol aan, is het lekker vraag je? Ik kijk in je ogen en laat, terwijl mijn stem licht trilt, duidelijk blijken dat ik het lekker vind. Je duwt mij achterover op de bank, ontdoet mij van mijn laatste kledingstukken en positioneert jezelf boven mij. Langzaam laat je jezelf over mijn harde lul zakken totdat je tot rust komt op mijn buik. Ik sla een lichte kreun als ik mijn lul volledig voel en zie verdwijnen in jou nog warme en vooral erg natte poesje. Langzaam begin je mijn lul te berijden, door jezelf op te wippen en net voordat mijn eikel tevoorschijn komt jezelf weer te laten zakken. Je ziet aan mijn gezicht hoe ik aan het genieten ben van dit heerlijke gevoel. Ik sla mijn handen om je billen en beweeg mee op het ritme dat jij nu bepaald. Na een paar minuten voer je het tempo op en ik geef middels een luide kreun mijn genoegen over de snelheidsverhoging aan. Ik laat mijn hand naar de voorkant van je poesje glijden en begin zachtjes over je klitje te wrijven. Aan de geile blik in je ogen kan ik zien dat je het erg prettig vindt. Met mijn andere hand masseer ik om beurten je borsten en draai zachtjes aan je tepels, iets wat door jou met een harde kreun aangemoedigd wordt. Ik wil dat je jezelf lekker klaarrijd op mijn harde pik, fluister ik je toe. Ohh, dat wil ik graag, maar dat wil ik samen met je klaarkomen kreun je terug. Natuurlijk lieverd, er is niets lekkerders dan samen klaarkomen kreun ik hard terwijl ik voel dat ik mijn orgasme geen eeuwigheid meer kan uitstellen. Ik begin je klitje hard te masseren, terwijl jij steeds sneller jezelf over mijn harde lul heen en weer beweegt. Na enkele minuten kreun je en zeg je: ik ga zo komen schatje. Ik begin mijn pik nu met harde stoten in je poesje te stoten, samen met de neergaande beweging van jou en laat mijn vinger sneller en sneller over je klitje glijden. Ohhh, ik kom roep je hard, ik voel de spieren in je poesje samentrekken, iets wat mij ook over de rand brengt en ik kreun hard en zeg: oh, ik kom ook schat. Ik duw mijn lul diep in je poesje en voel hoe mijn zaad in golven in je poesje gepompt wordt, terwijl jij zacht kreunend je orgasme beleefd.
Na een paar minuten tot rust te zijn gekomen trek ik een deken over onze naakte lichamen heen waarna we na een tijdje lekker geknuffeld en gekust te hebben samen in elkaars armen in slaap vallen.

Na enkele uren word ik wakker, waardoor weet ik op dat moment niet. Ik voel je naakte lichaam tegen mij aangedrukt en als ik mijn hoofd heb gedraaid zie ik je lieve gezicht voldaan en rustig naast mij liggen. Even lig ik je zo te bewonderen en geniet ik van het uitzicht. Ik schrik als ik de klok in de kamer zie, die al 11 uur ’s avonds aanwijst, echter snel herinner ik me dat je vanavond niet meer naar huis hoeft, en een glimlach vormt zich om mijn lippen. Ik probeer voorzichtig op te staan zonder jou wakker te maken, en schuif langzaam van je weg. In je slaap, of als reactie op mijn bewegingen, draai je je om op de bank, gelukkig juist de kant van de leuning op zodat ik rustig en voorzichtig van de bank kan afstappen. Na een toiletbezoek ga ik terug de kamer in en loop naar de koelkast voor een slok melk. Als ik me net buk om de melk te pakken voel ik een hand op mijn billen, iets wat mij behoorlijk laat schrikken waardoor de melk door de lucht vliegt. Ik hoor een grinnikend lachje achter mijn rug en draai me snel om. Daar sta je in vol ornaat in het licht van de koelkast, iets wat je vormen iets schemerachtig en zacht doet uitkomen.

Zonder iets te zeggen trek ik je dicht tegen mij aan, waarbij ik je warme lichaam tegen mijn toch iets afgekoelde lichaam aantrek. Ik sla mijn armen om je heen en laat mijn handen rusten op je lekkere billen, die ik onbewust licht streel met mijn handen. Wat heb je toch een lekker lijf zeg ik terwijl ik een kus op je lippen druk. Je kijkt me liefdevol aan en er verschijnt een lichte blos op je wangen, je bent nog steeds niet gewend aan het in ontvangst nemen van complimentjes en al zeker niet over je lichaam. Nadat we samen iets gedronken hebben, stel ik voor dat ik me even ga opfrissen door middel van een douche. Jij vindt dit prima en gaat, nadat je mijn badjas aangetrokken hebt, lekker op de bank naar de TV kijken. Ik vertrek richting douche en begin mij onder lekker warm water heerlijk af te spoelen en te wassen. Als ik mijn haren vol met shampoo heb zitten hoor ik de douchedeur opengaan. Ik vraag of jij dat bent, maar ik krijg geen antwoord. Misschien heb ik het me het geluid van de deur verbeeld, denk ik, en ik ga verder met het wassen van mijn haren. Plotseling voel ik een hand op mijn billen die me ferm knijpt. Ik veer op en stoot mijn hoofd tegen de sproeier, auw roep ik uit. Die krijg je nog terug van toenstraks fluister je zacht in mijn oor. Meteen voel ik jouw hand masserend over mijn toch iets pijnlijke bil glijden en al snel glijd je hand onder mijn billen door naar mijn geslachtsdeel. Je masseert zachtjes mijn zak, wat een erg lekker gevoel is. Plotseling stop je en ben je, aangezien ik niets kan zien door de shampoo, verdwenen lijkt het. Ik sta vertwijfeld te wachten op wat nu komen gaat, plotseling word ik naar achter tegen de koude muur gedrukt. Ik wacht vol spanning en zonder iets te kunnen zien, af wat er gaat gebeuren.
Totaal onverwacht voor mij voel ik plotseling jouw lippen op mijn geslachtsdeel. Ik wil je nog wegduwen, aangezien dat niet echt een van mijn favoriete bezigheden is, maar je laat je niet wegduwen en begint je mond langs en over mijn penis te bewegen, iets wat hem, ondanks het feit dat het niet mijn meest geliefde onderdeel van het spel is, niet onberoerd laat. Ik voel mijn penis groeien onder de aanrakingen van jouw mond en je tong die langs en over mijn inmiddels ontblote eikel glijden. Ik kreun terwijl je mijn penis volledig in je mond laat verdwijnen en ondertussen mijn ballen streelt. Ik kan mijn handen ook niet meer stilhouden en laat mijn handen door je haar en langs je oren en oorlelletjes glijden. Ik fluister dat je niet te lang moet doorgaan, waarop jij, tussen het pijpen door, antwoord dat jij dat wel zelf bepaald. Ik kreun hard terwijl je het tempo opvoert en mijn penis nu in een behoorlijk tempo aan het pijpen bent. Ik wil je wegduwen maar je laat je niet wegduwen en slaat je handen om mijn billen heen en trekt mij tegen je mond aan, wederom kan ik een harde kreun niet tegenhouden. Ik wil niet dat… stamel ik, maar je doet net alsof je me niet hoort en gaat in een bevlogen tempo door met mij te pijpen. Ik realiseer mij dat ik geen keuze heb en tevens gezien mijn opwinding niet veel weerstand meer kan, en misschien ook niet meer wil, bieden en geef me over aan het gevoel. Je merkt mijn verslapping en gaat nu nog furieuzer verder met hetgeen je al zo goed aan het doen was. Ik fluister dat ik het niet lang meer zo ga volhouden, jij reageer door nu hard zuigend mijn orgasme op te wekken en voordat ik daadwerkelijk explodeer trek ik mijn lul uit je mond en spuit ik mijn lading over je borsten heen. Geil kijk je omhoog naar mij met een glimlach om je mond. Ik sta nog te trillen van de naweeën van mijn orgasme en kan amper iets zeggen. Je staat op en fluistert in mijn oor: “volgende keer ga je niet meer uit mijn mond, ik wil je proeven”. Dit zorgt voor een felle blos op mijn wangen aangezien ik niet van je gewend ben dat je zo direct bent.
pi_69717427
quote:
Twee weken nadat ik voor de eerste keer bij Jan was geweest en ik op een zalige manier verwend was door die lekkere grote lul van hem belde ik hem op om weer eens een keer langs te komen, Jan was vrolijk verrast toen hij mijn stem hoorde en vertelde me dat hij de laatste dagen vaak aan mij had gedacht. Ik vertelde hem dat ik hem ook best wel had gemist en vaak aan de heerlijke vrijpartij had teruggedacht en mezelf dan weer lekker had afgetrokken. We spraken af voor diezelfde avond en hij vroeg me of het nog goed was dat er nog een vriendje van hem bij zou zijn. Natuurlijk vond ik dat prima want de gedachte dat het een lekkere vent was wond me eerlijk gezegd toch wel op. Toen ik bij Jan aankwam die avond deed hij de deur open in een spannende wielrennerbroek waar zijn lekkere grote bobbel goed zichtbaar in was. Zodra de deur achter me dicht was pakte hij me tussen mijn benen en ik kon aan alles aan hem merken dat hij goed geil was. Nadat ik even met zijn lekkere pik had staan spelen gingen we naar binnen waar een lekker blond joch op de bank zat. Hij stelde zich voor als Ronnie en ik ging naast hem op de bank zitten. We zaten al lekker te babbelen toen Jan terug binnen kwam met een bakje koffie. Ik zie dat jullie elkaar al hebben gevonden?: zei Jan. Hij ging aan de andere kant van Ronnie zitten zodat hij tussen ons in zat. Jan legde zijn arm over Ronnie’s schouder heen en vertelde dat hij Ronnie nu ongeveer een half jaar kende. Hij was hem tegengekomen bij het COC in Middelburg en het klikte eigenlijk meteen goed tussen hen. Jan begon een beetje te friemelen aan Ronnie en ik zat dit zo een beetje aan te kijken en kreeg een ontzettend geil gevoel over me heen omdat ik er aan zat te denken dat we straks lekker met zijn drietjes aan de gang zouden gaan. Nadat we de koffie op hadden stelde Jan voor om lekker naar boven te gaan. Toen we boven waren vroeg Jan of Ronnie en ik elkaar wouden uitkleden en ondertussen ging hij op bed liggen en deed vast zijn wielrenner broek uit. Hij had alweer een enorme stijve en ik verlangde er meteen naar om die kolos weer lekker in mijn mond te voelen. Maar zover was het nog niet. Langzaam maakte ik de broek van Ronnie open en trok zijn shirt uit zijn broek. Ik begon zijn rug te strelen en zag over zijn hele lichaam kippenvel komen. Het kon niet van de kou zijn dus maakte ik er op uit dat hij genoot van mijn strelingen. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd en zag dat Ronnie helemaal onbehaard en een beetje gespierd was, precies wat ik lekker vind. Met mijn hand streek ik over zijn kontje en ging langzaam naar de voorkant toe. Ik liet zijn broek een beetje zakken en voelde met mijn vingers in zijn onderbroekje. Verrast was ik toen ik voelde dat Ronnie zijn pik en ballen helemaal kaal had geschoren. Ik liet zijn broek naar beneden zakken en zei dat hij er uit moest stappen. Ik deed een stapje naar achter toe om hem helemaal naakt te bekijken, hij had een niet zo heel erg grote maar wel lekkere pik die al keihard was. Het sletje was dus al behoorlijk geil want ik zag al druppeltjes voorvocht uit zijn glanzende eikel komen. Ik hurkte op mijn knieën voor hem en begon zijn geile stijve te zoenen en te likken en gulzig likte ik het geile vocht van zijn eikel. Jan lag ondertussen met een geile blik in zijn ogen te kijken naar ons en ik zag aan hem dat hij lag te genieten. Ik draaide Ronnie om en zei dat hij voorover moest bukken. Met mijn natte tong begon ik zijn hete neukgaatje te verwennen en het lukte me om mijn tong een stukje bij hem naar binnen te duwen. Ronnie kreunde het uit van genot en ik deed nog meer mijn best om nog meer van mijn tong naar binnen te krijgen. Ik stopte met likken en draaide hem weer naar me toe en zei dat hij me nu moest uitkleden. Langzaam trok hij mijn kleren uit en begon mijn lichaam te strelen en te zoenen. Ik bukte me voorover en bood hem als een gewillige hoer mijn kontje aan. Voorzichtig likte hij met het puntje van zijn tong over mijn holletje heen en ik dacht gek te worden van dat gevoel. Langzaam maar zeker drukte hij met zijn tong harder tegen mijn kontje en ik voelde het puntje naar binnen glijden. Ik liet hem even stoppen en liep naar het bed toe en bukte me weer voorover zodat ik nu de lekkere grote stijve lul van Jan kon verwennen. Ronnie was nu vol overgave mijn neukgat aan het beffen en ik genoot van zijn warme tong. Jan lag te genieten op bed terwijl ik hem pijpte en ik voelde hoe Ronnie nu mijn zak aan het verwennen was. Jan vroeg of wij nu ook op bed wouden komen liggen zodat ook hij lekker met stijf mannenvlees kon spelen. Ronnie moest gaan liggen zodat Jan en ik zijn lekkere stijve lul konden verwennen. Om de beurt namen we zijn lekkere lul in onze mond en aan het trekken van zijn pik konden we voelen dat het niet echt lang meer zou duren voordat hij ging spuiten. Ik begon zijn kontgaatje weer te likken terwijl Jan zijn pik goed onder handen nam maar Ronnie mocht van Jan nog niet klaarkomen want hij wou hem helemaal gek maken dus stopte hij met pijpen. Ronnie vroeg met een smekende blik in zijn jongensogen of hij alsjeblieft door wou gaan maar Jan begon zich nu te verlekkeren aan mijn lichaam en zei tegen Ronnie dat hij maar even naar ons moest kijken maar dat hij niet meer met zijn lul mocht spelen. Jan trok mijn benen uit elkaar en begon mijn kontje te vingeren, eerst een vinger en al snel volgde nummer twee en drie en al snel lag ik super geil te kronkelen over bed. Hij pakte een condoom en rolde die over zijn grote lul uit en drukte zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik kon niet wachten tot hij er helemaal in zat en begon zelf al te duwen tegen die zalige pik en voelde hoe die lekker bij me naar binnen schoof. Langzaam duwde Jan door tot hij tot aan zijn wortel in mijn neukgat zat en hij begon me nu heel traag te neuken. Telkens als ik de eikel van de zalige lul langs mijn prostaat voelde gaan dacht ik dat ik gek werd van geilheid. Ook ik mocht van Jan niet met mijn pik spelen dus ik vermoedde al dat hij ons deze avond tot het uiterste wou drijven en op den duur zouden smeken om klaar te mogen komen. Omdat Ronnie ook niet aan zijn pik mocht komen lag deze nu lekker zichzelf te vingeren en met een verzaligde blik in zijn ogen naar ons te kijken. Jan begon me nu sneller te neuken en het scheelde niet veel of ik kwam zonder aan mijn pik te komen klaar zo geil was ik ondertussen geworden. Ik lag te kronkelen als een geile slet onder Jan en wou niets liever dan lekker hard genomen worden door die zalige grote pik. Plotseling stopte hij met neuken en deed het condoom af. Hij zei dat ook hij nog niet wou komen en dat we alledrie beter een paar minuten rust konden nemen alvorens door te gaan. Nadat we een paar minuten een beetje bij gekomen waren en ons zelf een beetje opgefrist hadden zei Jan tegen me dat ik nu Ronnie maar eens lekker moest neuken. Jan had hem nog nooit geneukt omdat Ronnie het niet aandurfde met de bijna 20cm van Jan. Nou dat was dus een karweitje dat ik graag op me nam. Jan begon met het kontje van Ronnie te vingeren en ik ontfermde me over zijn lekkere pik. Nadat Jan hem alvast met zijn vingers wat opgerekt had en een flinke dot glijmiddel op zijn gaatje had gestreken deed ik een condoom om en drukte mijn eikel tegen het nauwe gaatje van Ronnie. Ik voelde best nog wel wat weerstand maar ik was vastbesloten om deze maagd eens flink te neuken dus drukte ik langzaam maar zeker wat harder door. Ik hoorde Ronnie kreunen en voelde hoe mijn eikel langzaam in het neukgaatje verdween. Ronnie kreunde het nu uit ook omdat Jan de lul van Ronnie tot achter in zijn keel had genomen. Ik begon hem nu sneller te neuken en genoot van het warme gaatje en van de gedachte dat ik de eerste was die deze knul neukte. Ik voelde dat dit niet echt lang meer ging duren en begon nog sneller in zijn kont te bonken. Jan merkte het aan me dat ik zo ging spuiten en liet nu ook zijn hoofd steeds sneller op en neer gaan. Ik ga spuiten riep ik en op hetzelfde moment spoot Ronnie de mond van Jan vol met geil, zoveel dat uit de hoeken van zijn mond liep. Ik trok mijn lul terug uit het gaatje van Ronnie en boog me snel naar Jan toe om hem een lekkere tongzoen te geven. Het sperma liep van zijn mond in de mijne en ik genoot van de smaak van het geil van Ronnie. Met mijn mond zocht ik nu de lul van Jan en begon hem zo diep mogelijk te pijpen. Ronnie lag uitgeteld naar ons te kijken en ik vroeg hem om het condoom van mijn pik te halen. Toen het uit was gingen Jan en ik in 69 liggen en jan likte al het geil van mijn pik af. Ik voelde dat zijn pik begon te schokken en plots spoot hij zijn geil achter in mijn keel. Ik moest flink slikken om niet te stikken in al het geil dat hij in mijn keel spoot. Na deze lekkere vrijpartij moesten we eerst een poosje bijkomen.
Ik sta in de avond
Op de rand van een afgrond
En schouw in het Heelal
Niets was, niets is, niets zal
  donderdag 4 juni 2009 @ 23:13:42 #139
199318 zwartemarktplaats
met zonder bonnetje
pi_69721967
tl;dr
pi_69724530
@Zeeuwsedude:

""Fuck this", zegt ze en ze komt overeind. Ze pakt mijn stropdas vast en trekt bij zich. Ze drukt haar lippen op de mijne en al snel zitten we verstrengeld in een diepe geile tongzoen."

Daar kreeg ik ineens kippenvel van, hehehe, echt Te Sexy
pi_69778474
mijn geile sex ervaring is sex hebben met mijn lekkere vriendin

[ Bericht 38% gewijzigd door whitebasic op 07-06-2009 10:01:15 ]
pi_69794482
quote:
Op donderdag 4 juni 2009 21:44 schreef Elagabalus het volgende:

[..]


Geil verhaal!!
dsfsdfsdfds
  dinsdag 9 juni 2009 @ 15:57:59 #143
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69865371
quote:
Op donderdag 4 juni 2009 18:14 schreef Nokiadude31 het volgende:
(het vorige stuk staat een paar posts hierboven)
-knip-
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  dinsdag 9 juni 2009 @ 17:11:19 #144
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_69868512
long time a go.
tijd voor een come-back wellicht
Aan het typen...
pi_69869261
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:57 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Dus toch nog een vervolg posten dan?
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:13:13 #146
206164 Gibson88
Beste debater aldus tong80
pi_69870451
Warm als dat het was, en klam als dat het was. Was mijn doel voor ogen heel duidelijk. Ik wilde neuken, maar niet zomaar neuken, écht heel lekker neuken. Toevalligerwijs had ik twee metgezellen, 2 dames, niet de mooiste maar ook niet de lelijkste, hoe zeg ik het genuanceerd? Gewoon heel goed te neuken. We waren met zijn drieën buiten bij een meer. Het weer liet het toe. Hun welgevormde geile lichaampjes dartelden speels door het water. Achttien jaar oud maar het lichaam van een zestien a zeventien jarige. Topless. Hun borsten versierd met prachtig roze tepeltjes 'keken' me uitdagend aan, en hun slipjes bedekten de toegang tot het gevoel van goddelijkheid, de toegang tot hogere sferen. Mijn ogen bleven hangen op die hoogte, en als ik eens kon beschrijven wat ik me inbeeldde, zouden jullie ( heren) plotsklaps een orgasme hebben. Deze kutjes waren meer dan perfect, meer dan een zevende hemel. Hun schaamlipjes oh zo roze en oh zo lekker, zo zoet en zacht als satijn. Ik heb hun slipjes met mijn tanden uitgetrokken, alle twee de klitjes ingedrukt met het puntje van mijn neus, gevolgd door een stiekem likje met het puntje van mijn tong. 'Spelen' in het water en neerstrijken op het warme zand van het strand. Ik voelde het zand in mijn rug branden, hun handen op mijn borst, hun hoofden nabij de mijne, ieder nam een oorlel tussen de tanden en knabbelden en sabbelde speels mijn met oren, terwij hun handen ondertussen mijn lichaam streelden. Mijn beide handen waren godsgeprezen met twee paar geile borsten tot hun gebruik. Ze pasten precies in mijn hand, en de tepels waren de knopjes van geilheid, ik bestuurde hun gekreun van genot, met een zachte draai aan elke tepel. Ik liet me overrulen door deze twee dames en had om en om hun tepels tussen mijn tanden, zachtjes knabbelen en sabbelen is wat ik deed, hun zweet droop op mijn lichaam en onze aanrakingen deden onze sappen nog meer verstrengelen. Mijn zwembroek zat niet meer zo los als dat het was, en zat straks, hij bleef haken achter mijn erectie en met een wipje ging mijn zwembroek uit. Daar torende een knots van een lul hoog uit. Om de beurt namen ze gretig mijn penis tot zich en was het een extreme trio in standje 69. Twee kale kutjes keek ik recht aan, nat en glinsterend in de zon, likte ik die twee poesjes 'schoon' door naar boven, Hun konten waren schoon dus er zat geen nare smaak aan, en het was nog verrassend lekker ook. Heerlijk likte ik hun sterretjes en vingerde ik de dames allebei tegelijk, en bleven ze me pijpen. Na dat één van de dames mijn gezicht kledder nat heeft gespoten door een intense orgasme en een krijs van genot, ging de seks gewoon door en bleef het even heftig als dat in het begin was. Toen draaiende we de rollen om en hadden we een biseksuele trio, terwij ik 1 meisje befte en 1 neukte tongzoenden de dames er heftig op los, hun borsten in hun handen en dan weer in de mijnen, tepels die elkaar streelden, brachten me tot op een zeker hoogte van extase en wilde ik harder en meer. Ze lieten zich zakken zodat mijn tepels die van hen aanraakte, deze aanraking voelde zo godsgruwelijk lekker, dat een scheut sperma 1 kutje vulde en tijdens het neuken, wat voorvocht langs mijn lul terug droop.Na deze scheut sperma geloosd te hebben was het nog niet klaar. De dames gingen gewillig liggen met hun benen wijd open, de toegang vergeven tot het paradijs van genot. Ik vulde allebei de kutjes met mijn warme zaad, en zij besprenkelde mijn lichaam en mijn gezicht met hun orgasme, terwijl ze zich boven mijn gezicht vingerden. Het hield niet op, ik was zo gigantisch geil dat ik geil werd van het geil zijn van het geil zijn, snap je ? Nadat onze sappen zich sereen verstrengeld hadden en we onze laatste adem hadden uitgeblazen na deze energie kick, kropen we lekker dicht tegen elkaar aan en hebben we tot 's Avonds laat getongzoend en nog wat met elkaar gespeeld. totdat het schemerig en donker begon te worden, en ik kreeg vreemd genoeg weer zin, en tot mijn verbazing mijn vriendinnen ook. dit keer was de seks nog intenser door de drank die we genuttigd hadden, en was hun vaginalevocht nog zoeter dan zoet, zoeter dan je bij liefde kan voorstellen. Het was een onbeschrijflijke drift, die helemaal perfect was toen ik een sigaretje rookte tijdens het krijgen van een pijpbeurt en een flesje Razz in mijn hand. On hun knieën zaten de dames tongzoenden en keken me smekend aan, hun tongen waren buiten hun mond en streelden elkaar tong, en ik trok me af en loosde mijn sperma op hun tongetjes die geil en speelse om elkaar heen gleden, ik 'joinde' de club en zoende mee, weird ,maar geil als het is, was dit de aller aller aller geilste ervaring die ik ooit heb mogen delen met 2 jonge vrouwen en heeft het zich meerdere keren herhaald. Zovaak dat ik me impotent voel. Maar ik weet zeker zodra ik deze ogen weer aankijk..... Het nog extremer zal gaan dan de vorige keer, en dan......
Aan het typen...
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:20:58 #147
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69870703
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 17:33 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Dus toch nog een vervolg posten dan?
Ja doe maar!
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_69870894
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:20 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Ja doe maar!
Als ik vanavond thuis ben zal ik aan de oproep gevolg geven :-)
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:33:12 #149
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69871039
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:27 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Als ik vanavond thuis ben zal ik aan de oproep gevolg geven :-)
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_69874478
Op verzoek een stukje vervolg...

Terwijl je mijn hand pakt en die naar beneden brengt zeg je: voel eens hoe nat ik van je geworden ben, ik ben zo geil omdat je zo lekker heb kunnen verwennen. Moeiteloos duw je mijn vinger bij je naar binnen, ik voel dat je inderdaad enorm nat bent. Langzaam draai ik rondjes met mijn vinger in je poesje terwijl mijn duim al op zoek gaat naar je klitje. Je kreunt hard als ik zo je sta te vingeren onder de warme douche en je zet je ene been op de rand van de douchebak om mij nog betere toegang tot je warme grotje te geven. Ik wil door mijn knieën gaan om je poesje met mijn tong te gaan verwennen, maar je trekt me snel weer naar boven. Nee, niet doen, ik ben nu al zo geil en jij stopt toch niet voordat ik klaarkom, ik wil niet nu al klaarkomen. Klant is koning zeg ik lachend, terwijl mijn vingers vrolijk doorspelen in je inmiddels ontzettend natte poesje. Terwijl ik doorga met mijn vingerwerk zie ik jou om het hoekje van de douchecabine naar iets graaien, echter omdat ik met mijn rug naar de opening sta kan ik niet zien wat je pakt. Plotseling duw je mijn hand weg en draai je je om, je steekt je kontje verleidelijk naar achter en je vraagt me je van achter te nemen. Door mijn vingerwerk is mijn lul inmiddels ook weer op oorlogssterkte gekomen dus ik voldoe gaarne aan je verzoek. Met mijn handen duw ik je billen iets uit elkaar waardoor je poesje en je kontje uitdagend in het zicht komen. Ik positioneer mijn lul voor je poesje en duw hem voorzichtig naar binnen. Echter mijn voorzichtigheid wordt volledig tenietgedaan door jouw enthousiasme waarmee je je kontje naar achter duwt waardoor ik ineens tot diep in je poesje doorschiet. We kreunen beide hard aangezien het voor ons beiden een ontzettend lekker gevoel geeft. Langzaam en met lange halen begin ik je te neuken, mijn ballen slaan bij elke stoot tegen je gezwollen klitje aan wat iedere heer een harde kreun over je lippen brengt. Opeens hoor ik een zoemend geluid en vlak erna voel ik dat je een pocket-rocket tegen je klitje aanzet. Dat was dus waar je zonet naar graaide, zeg ik. Ja kreun je zachtjes ik wil dat we samen klaarkomen en dit helpt me daarbij. Alle speeltjes zijn welkom hoor zeg ik terwijl ik nu iets sneller je poesje begin te bewerken. Ik voel telkens hoe het apparaatje trilt op jouw klitje, steeds als ik diep in je stoot komt het apparaatje trillend tegen mijn ballen, iets wat mij ook stimuleert. Het apparaatje heeft de gewenste uitwerking, want ik voel de spieren in je vagina ritmisch beginnen te samentrekken. Je kreunt nu hard elke keer als je mijn lul diep in je kutje voelt stoten en begint me met geile aanmoedigingen aan te sporen. Je kreunt hard en zegt dat ik je nog harder moet neuken, ik voldoe aan je verzoek, neem je heupen beet met mijn handen en voer mijn tempo nog verder op. Ik fluister in je oor dat ik je zo dadelijk lekker vol ga spuiten met mijn warme zaad, iets wat door jou middels een kreun en de reactie: “ja ik wil je diep in me voelen spuiten, ik ga ook zo komen” beantwoord wordt. Ik voel nu hoe je vagina begint samen te trekken, de aankondiging van je orgasme. Ik stoot nog 2 keer diep in je poesje en hou dan stil, want ik voel mijn orgasme opborrelen. De laatste stoten hebben jou, in combinatie met het lekkere getril op je klitje ook over de rand geduwt en je begint hard te kreunen: hmmm ik kom schat, spuit in me, vul me met je lekkere warme zaad, ohhhhh. Samen beleven we een intens orgasme waarna we, nog licht natrillend, tegen en in elkaar blijven staan onder de warme douchestraal.

Nadat we beiden een beetje bijgekomen zijn, wassen we elkaar lekker onder de warme douche en drogen we elkaar lekker af met een warme handdoek. Het is inmiddels erg laat geworden en we besluiten nog even TV te kijken in bed. We nestelen ons lekker knus in het bed tegen elkaar aan, jij liggend op mijn borstkast en ik met mijn armen om je heen. We kijken samen nog even naar de TV, maar zijn eigenlijk allebei erg moe en besluiten de TV maar uit de zetten. In elkaars armen vallen we in slaap tot de volgende morgen.
Je wordt ’s morgens door mij zachtjes gewekt middels zachte kusjes op je wangen en je doet langzaam je ogen open. Voor je staat een compleet verzorgd ontbijt met thee, jus d’orange, vers gebakken broodjes, beleg, een glas melk en een appel. Je wrijft even in je ogen voordat je me gelukkig aankijkt en een dikke kus op mijn lippen drukt. Wat ben jij toch een schat, zeg je terwijl je me liefdevol aankijkt. Ja ach, stamel ik enigszins verlegen, ik wou onze eerste ochtend samen goed vieren. Ik druk nog een kus op je lippen en maan je om te gaan eten, anders worden de broodjes en de thee koud. Smakelijk begin je te ontbijten, ik neem ook een broodje en samen smullen we lekker van het ontbijt op bed. Na het eten staan we op en gaan we lekker een dag winkelen. Op het einde van de dag kook ik weer voor je en genieten we van een rustige, ontspannen avond die we vullen met knuffelen, kussen en praten. We zijn beide erg enthousiast over de aankomende vakantie en praten honderd uit over verwachtingen en wat we allemaal gaan doen.

To be continued...
  donderdag 11 juni 2009 @ 17:27:55 #151
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69943036
Nokiadude
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_69943566
Een paar maanden later is het eindelijk zover. Je staat, met je koffers, voor mijn deur. Ik doe open en merk vrolijk op: kom je bij me wonen? Zou je wel willen zeker, antwoord je snel. Zeker zou ik dat willen, dan kon ik je elke dag verwennen en laten genieten. Mijn rechtstreekse antwoord doet jou blozen. Kom binnen, zeg ik snel om de stilte te breken, en ik pak jouw koffers uit je handen en zet ze in de gang. Ik moet mijn laatste spulletjes nog in het koffer doen zeg ik. Lachend verzucht je, jullie mannen zijn ook allemaal hetzelfde hé. Hé, ik ben niet de standaard man hoor, roep ik uit de slaapkamer je toe. Plotseling voel ik je armen om me heen en fluister je me toe: o, en wat maakt jou zo bijzonder dan? Uhm, nou ik ben lief, gevoelig, aardig en best redelijk in bed flap ik eruit. Is dat zo, vraag je, terwijl je me half lachend, half vragend aankijkt. Je weet dat ik dat soort dingen niet graag over mezelf zeg lieverd, zeg ik vriendelijk. Dat weet ik, antwoord je snel, maar ik ben het er wel mee eens hoor, behalve een punt. Welk punt dan vraag ik. Dat punt van best redelijk in bed zeg je. Ik slik even maar voordat ik een reactie kan geven zeg je snel: je bent veel beter dan best redelijk, je bent zelfs erg goed. Jouw directe uitspraak doet het bloed naar mijn gezicht stromen waardoor ik rode wangen krijg. Ach, je hoeft niet verlegen te worden lieverd zeg je, ik ben dol op je en in bed sta je meer dan je mannetje. Ja ho maar zeg ik lachend, anders komen we zo meteen nog te laat op schiphol, en we willen de check-in niet missen lijkt me zo. Hoezo vraag je terwijl je me semi-onschuldig aankijkt en je je tong langs je lippen laat glijden. Dat weet je heel goed hoor, antwoord ik terwijl ik nog een kus op je lippen druk. Kort spelen onze tongen met elkaar, maar we onderbreken onze kus anders komen we echt te laat.

Na een kort ritje in de taxi komen we op schiphol aan en gaan we in de rij staan voor de incheckbalie. Al pratend schuiven we redelijk snel naar voren totdat er een vertraging in de rij optreedt. Aan het begin van de rij staat een complete familie met armen en benen te zwaaien naar de grondstewardess. Oh jee, dat kan even gaan duren merk ik op. Je kijkt me over je schouder aan en drukt jezelf tegen mij aan, ik voel je kontje tegen mijn kruis drukken en ik sla mijn armen om je heupen heen. Plagend begin je een beetje met je kontje te draaien. He, wil je daar eens mee ophouden zeg ik plagend. Waarom zou ik, antwoord je resoluut. Nou uhm, omdat ik geen zin heb om dadelijk met een bult in mijn broek rond te moeten lopen antwoord ik lachend. Je giechelt even maar stopt niet waar je mee bezig bent. Je blijft je kontje zachtjes draaiend in mijn kruis duwen, iets wat langzaam effect begint te krijgen op mijn mannelijkheid. Om je terug te plagen laat ik mijn handen onder je trui glijden en streel plagend onder langs je borsten. Heeee, zeg je semi-geschokt, wat doe jij nu? Hetzelfde als wat jij bij mij aan het doen bent, antwoord ik. Lachend draai je jezelf om. Terwijl ik je diep in je ogen aankijk druk ik een kus op je lippen en voordat we er erg in hebben raken we verstrikt in een innige tongzoen. Plotseling klinkt er achter ons een licht gekuch, de rij is weer verder aan het gaan hoor, zegt een medepassagier achter ons. Verschrikt laten we elkaar los en schuiven, iets in verlegenheid gebracht, snel door naar voren. Na het krijgen van onze instapkaarten en de douanecontrole gaan we nog even lekker lunchen in een van de eetcafés binnen het gesloten gebied van schiphol.

Na een anderhalf uur lopen we hand in hand naar de gate alwaar we al snel in de rij kunnen gaan staan voor het boarden. We kijken elkaar aan en zeggen bijna tegelijkertijd: spannend hé? We lachen om onze gezamenlijke gedachtes en al snel kunnen we door de laatste controle heen en door de slurf het vliegtuig in. Na de veiligheidsinstructie en een goede take-off zitten we binnen de kortste keren met een lekker bord eten voor onze neus naar de film te kijken. Na de film zie ik dat je een paar rillingen hebt dus vraag ik de stewardess om een deken, deze wordt ons gebracht en ik dek je lekker toe met de deken. Je kijkt me liefdevol aan, maar doet er verder het zwijgen toe. Aangezien ik me ook al iets te ‘zonnig’ heb aangekleed vraag ik ook om een deken en leg deze ook over mij heen. Iets onderuit gezakt kijken we samen naar de film, ook in de rest van het vliegtuig zijn mensen of aan het slapen of in stilte (met hoofdtelefoon op) naar de film aan het kijken. Ik kijk naast me en zie hoe je me open en direct terug aankijkt. In voel je hand tussen ons in, zoeken, en ik druk mijn hand in de jouwe. Na een tijdje kan ik het niet nalaten om een beetje met mijn vingers langs jouw vingers te glijden en middels mijn vingertoppen de palm van je hand te masseren. Steeds wilder glijden onze vingers langs en over elkaar. Ik laat je hand los en glij speels over je trui naar je borsten toe. Je kijkt me iets verschrikt aan, maar ik fluister je toe: niemand kan iets zien hoor, de dekens liggen ervoor. Enigszins onrustig kijk je om je heen, maar je ziet dat praktisch iedereen om ons heen inmiddels in slaap is gevallen. Ik laat mijn hand over je borsten glijden en masseer zachtjes je tepel door het stof van de trui en je…. ik kijk je verbaasd aan en fluister je toe… je hebt geen bh aan. Alsof ik dat niet weet zeg je met een knipoog. Je zou eens moeten weten wat ik nog meer niet aan heb fluister je me toe. Ik kijk je verbaasd doch nieuwsgierig aan en laat mijn hand inmiddels zachtjes langs de omtrek van je borst glijden. Ik zie in je ogen je geilheid toenemen en laat mijn hand onder je trui verdwijnen. Als ik uiteindelijk mijn hand over je blote borsten laat glijden ontsnapt een zachte zucht over je lippen. Ik masseer je tepels tussen mijn vingers en voel ze harder en harder worden. Onder mijn strelingen voel ik je borsten iets verharden en door mijn draaiende en strelende bewegingen van mijn vingers langs je tepels zijn deze inmiddels hard geworden. Ik speel een beetje plagend met je borsten en tepels die fier overeind gaan staan onder mijn strelende vingers. Middels een zachte kreun en het iets onderuit zakken in je stoel geef je je genoegen aan. Plotseling pak je mijn hand en duwt hem resoluut tussen je benen in. Tot mijn verbazing voel ik direct de warmte van je poesje, ik kijk je geil aan en fluister je toe: “dat bedoelde je dus”. Geil kijk je me aan en knikt. Ik laat mijn vinger door je poesje glijden en voel dat deze reeds een beetje open staat en door met mijn vinger even erin te duwen, wat door jij middels een gedempte kreun verwelkomt, voel ik dat je behoorlijk nat bent geworden. Allemaal door jou lekkere lieverd fluister je me zachtjes toe, iets wat mij ook behoorlijk opwindt. Ik voel jouw hand mijn kant op glijden en ferm en resoluut open je mijn broek en neemt mijn geslachtsdeel in je hand. Middels zachte strelingen en pompende bewegingen heb je mijn lul binnen de kortste keren op volle sterke in je hand liggen. Ondertussen begin ik je te vingeren terwijl ik met mijn duim zachtjes op je klitje duw en er voorzichtig mee speel. Je begint je heupen ritmisch heen en weer te bewegen in het tempo van mijn inmiddels behoorlijk soppende vingers in je natte poesje. Ik kijk je aan terwijl we samen proberen stil te genieten van onze ‘handenarbeid’. Na zo een tijdje door gegaan te zijn verminder ik mijn tempp. Je kijkt me vragend aan en ik fluister je toe: wil je bij de mile high club gaan behoren?. Je kijkt me geil aan en fluistert: dat is altijd al een grote fantasie van mij geweest. Zullen we die dan eens gaan laten uitkomen fluister ik in je oor. Terwijl ik dat zeg voel ik je spieren in je poesje samentrekken, van de gedachte alleen al. Ga zo maar naar de WC, ik kom zo achter je aan zeg ik. Je duwt mijn hand weg en fatsoeneert jezelf een beetje, vervolgens sta je op, en plagend laat je je kontje even flink tegen mijn harde mannelijkheid opwrijven. Je kijkt me aan en fluistert zacht: laat me niet te lang wachten lieverd… Je loopt door het gangpad richting de toiletten. Ik kijk je na en geniet van het uitzicht op je mooie kontje en moet me inhouden om niet meteen achter je aan te rennen.
pi_70149991
Gelukkig is de rest van het vliegtuig in (ogenschijnlijke) rust, de meeste mensen liggen te slapen of onderuit gezakt naar de film te kijken. Na een paar minuten hou ik het ook niet meer en fatsoeneer me, prop mijn nog steeds gezwollen mannelijkheid terug mijn broek in en loop richting de toiletten. Ik klop op de deur van het toilet waar ik je heb zien binnengaan en prompt gaat de deur open en word ik naar binnen getrokken. Ik kijk verbaasd als ik zie dat je met opgeschoven rokje en ontbloot bovenlichaam reeds op me staat te wachten. Geil kijk je me aan en je zakt door je knieën, wat enigszins behelpen is in de krappe ruimte van het toilet, maar uiteindelijk zit je recht voor mijn heupen en opent mijn broek en begint fel aan mijn lul te zuigen. Mijn amper verslapte mannelijkheid reageert fel en groeit snel onder je geweldige pijpkwaliteiten, middels amper meer door mij te dempen kreunen laat ik mijn genoegen blijken. Ik laat je niet te lang doorgaan en trekt je snel weer omhoog en duw je achterover op de WC, ik duw fel je benen uit elkaar en terwijl ik je geil aankijk laat ik mijn tong langs mijn lippen glijden en duik tussen je benen. Fel en direct begin ik je te beffen, laat mijn tong met je klitje spelen en duw mijn tong diep in je om je lekkere sappen op te zuigen. Ik geniet met volle teugen van het beffen en jij merkt dat en laat je genoegen middels gedempte kreuntjes blijken. Plotseling duw je mij van je poesje weg en trekt mij overeind. Ik wil dat je mij van achteren neukt lieverd zeg je tegen mij, en ik wil dat je over mijn kontje spuit. Geil kijken wij elkaar aan en genieten van de intensiteit van onze blikken. Je draait je om en legt je handen voor je boven de WC en bukt voorover. Ik zie je lekker kont voor mij en kan me niet langer inhouden, ik pak mijn pik vast en richt hem op je kutje. In een stoot duw ik mijn pik tot aan de wortel in je poesje, door deze plotselinge actie kun je een harde kreun niet onderdrukken. Beide geschrokken zijn we stil en staan we, in elkaar verstrengeld met onze geslachtsdelen, stil te luisteren. Zou iemand ons gehoord hebben vraag je zachtjes terwijl je mij in de spiegel van het toilet aankijkt. Ik denk het niet fluister ik zachtjes terug. Plagend begin ik mijn heupen heen en weer te bewegen waardoor je enigszins angstige blik al snel weer verandert in een geile blik. Langzaam begin ik je te neuken door met mijn stijve pik in en uit je poesje te stoten. Je geilheid wint het nu echt van de angst en je begint mee te bewegen in het ritme terwijl je mij in de spiegel geil blijft aankijken. Ik streel met mijn handen over je rug en door je nek, langs je oorlelletje wat wederom een lichte kreun aan je lippen doet ontsnappen. Vervolgens glij ik, ondertussen in een rustig tempo doorneukend, met mijn handen via jouw rug langs de zijkant van je borsten en begin deze te strelen. Ik streel via de zijkanten over en langs je borsten en ga langzaam richting je tepels. Als ik daarbij aankom voel ik een paar flink opgezwollen tepels en fluister je toe: je bent echt geil hé? Terwijl ik je tepels tussen mijn vingers neem en deze begin te strelen en draaien, antwoord je mij, mij aankijkend in de spiegel met een licht trillende stem: ja lieverd ik ben mega geil, jij ook hé? Ja fluister ik je toe terwijl ik mijn neuktempo iets verhoog. De versnelling doet een kreun van welbevinden aan je volle lippen ontsnappen en je strekt je handen naar achteren en pakt mijn heupen vast en begint mee te bewegen in het tempo waarmee ik je van achteren in je poesje aan het neuken ben. Weet je nog wat ik wil lieverd vraag je mij, mij al vragend aankijkend in de spiegel. Ja kreun ik opgewonden, je wilt dat ik op je kontje klaarkom. Jaaaaa dat wil ik kreun je zachtjes, ik wil je geile zaad op mijn kontje. Door jouw geile praatjes begin ik steeds dichter bij mijn point-of-no-return te komen en ik verhoog nogmaals mijn neuktempo. Ja schat, neuk me hard en snel, kreun je me toe. Je verplaatst een hand van mijn heupen naar je klitje en ik voel dat je tijdens het neuken met je vingers je klitje fel aan het bewerken bent. Iedere keer als ik in je stoot voel ik je vingers op je klitje en voel ik de felle bewegingen waarmee deze vingers hun werk doen. Ik kijk naar je gezicht in de spiegel en zie aan je gezichtsuitdrukking dat je een heel eind op weg bent richting je orgasme. Plotseling sla je je ogen op en kijkt mij diep in mijn ogen aan, terwijl onze ogen op elkaar gericht zijn beginnen we samen aan het laatste stuk van onze orgasme-race. Steeds feller begin ik je te neuken, ik sla mijn handen om je heupen en trek je nu fel tegen mij aan terwijl ik hard en diep in je stoot. Jouw vingers gaan steeds feller over je klitje en al snel voel ik de spieren in je poesje beginnen met samentrekken en voel ik mijn zaad opborrelen. Oh schat ik ga komen kreun ik je toe. Ik kom al kreun je, maar nu eruit jij zeg je terwijl je mij geil aankijkt. Ik trek mijn pik terug net op het moment dat mijn orgasme zijn hoogtepunt bereikt en ik spuit mijn zaad in een paar golven over je kont en zelfs over je onderrug. Het gevoel van mijn warme zaad op jouw kont en rug doet jouw een harde kreun slaken en daarmee bereik je jouw orgasme en zie ik je benen en onderbuik trillen van genot. Snel duw ik een vinger in je poesje en streel over je g-plek waardoor je orgasme nog feller doorzet, je kreunt hard en zakt bijna door je benen van genot. Oh lieverd, je weet mij ook elke keer weer op een geweldige manier te laten komen fluister je mij ademloos toe. Ik doe het met plezier lekkere lieverd van me fluister ik je toe terwijl ik je zachtjes in je nek kus. Zo en ons nu fatsoeneren zeg je. Na wat onhandig gestuntel met onze kleren en de papieren handdoekjes om je kontje en rug schoon te maken gaan we een voor een weer uit de WC naar onze plaats terug, ik volg een paar minuten na jou en ga weer naast je zitten alsof er niets gebeurt is. We kijken elkaar, nog nagenietend, aan en glimlachen. Inmiddels is de verkoop van duty-free artikelen begonnen en ik koop een mooie halsketting voor je waarvoor je mij dolblij om de nek vliegt en mij overlaat met kusjes. Ho, ho, zeg ik lachend, je krijgt nog genoeg mogelijkheden om mij te bedanken. Je kijkt mij aan en fluistert mij toe: “ik weet wel een paar manieren ja”. De blik die je mij toewerpt spreekt boekdelen en ik kan een lichte blos op mijn wangen niet voorkomen. Lachend kijk je me aan en je geniet zichtbaar van mijn verlegenheid.

Een paar uur later, na samen een komische film bekeken te hebben, wordt de landing ingezet en nog geen 10 minuten later staan we buiten het vliegtuig in de brandende zon op de Dominicaanse republiek. Wat een heerlijk weer zeg jij vrolijk rondkijkend. Ja zeker lekker weer, beaam ik. Na een korte busrit naar de terminal en het ophalen van onze bagage worden we met een shuttlebusje van het hotel opgehaald en met een ritje van 20 minuten naar ons hotel gebracht. De rit naar het hotel geeft ons al een hele goede indruk van dit mooie en warme land in het Caribisch gebied en we kijken onze ogen uit. Allerlei mensen in fel getinte kleren, lopend, fietsend en in auto’s en bussen komen wij voorbij en iedereen lijkt plezier in het leven te hebben. Net als op het vliegveld klinkt overal muziek, het lijkt werkelijk uit alle hoeken en gaten te komen. Steeds vrolijker worden we door alle mooie indrukken totdat het busje de oprit richting het hotel inslaat. Beide zijn we een ogenblik stil als we de geweldig mooie oprit met aan weerszijden honderden bloemen en planten zien en terwijl we de oprit oprijden zien we in de verte het hoofdgebouw tussen de bomen opduiken met daarvoor een grote fontein. Wat mooi schat, fluister je mij, onder de indruk, toe. Ja hé fluister ik terug met een grote glimlach op mijn mond. Snel springen we uit het busje en lopen met onze koffers het hoofdgebouw in, naar de receptie toe. Gelukkig spreken ze goed, verstaanbaar engels en binnen de kortste keren zijn we ingecheckt en ontvangen wij de sleutel van onze kamer. De receptioniste legt ons uit dat wij een kamer in een van de kleinere gebouwen hebben die, vanuit het hoofdgebouw gezien, achter het zwembad liggen. Op pad gaan we met onze koffers en de instructies, en al snel staan we met open mond te kijken naar het zwembad, wat achter het hoofdgebouw ligt. Het is werkelijk een gigantisch zwembad met zelfs een bar erin, palmbomen om de rand, overal ligstoelen en parasols en veel mensen die genieten van de zon. We lopen, zoals ons verteld is, om het zwembad heen en daar doemen de kleinere gebouwtjes al op uit de bomen. Al snel hebben wij ‘ons’ gebouw gevonden en lopen richting onze kamer. Snel maak ik de deur open en voordat jij het in de gaten hebt, pak ik je in mijn armen en draag je de kamer binnen. Je kunt een klein gilletje van schrik en verbazing niet onderdrukken maar al direct kijk je mij lachend aan en zegt: dat doen ze toch alleen als je getrouwd bent? Ach wat boeit dat nu zeg ik terwijl ik je de hotelkamer binnendraag. Ik laat je voorzichtig op het bed glijden en kom naast je zitten. Wat een mooie kamer zeg je enigszins beduusd. Ja inderdaad, nog mooier dan op de foto’s in de brochure. Je kunt niet lang blijven zitten en springt op om de kamer verder te gaan ontdekken. De kamer is in ieder geval lekker koel zeg ik terwijl ik naar de airco in het plafond kijk, en de airco is ook lekker stil, kan hij ’s nachts lekker aan blijven staan. Ooooooo klinkt het plotseling en ik werp een blik in de richting van het geluid, jij staat uit het raam te kijken en ik loop naar je toe. Kijk, uitzicht op zee fluister je mij toe. Ja zeker zeg ik, daar had ik speciaal om gevraagd omdat ik weet dat je zo van de zee houdt. Och wat ben je toch een schat zeg je terwijl je mij een lieve zoen geeft. Ik ga vlug verder richting badkamer en wat ik daar zie bevalt ook uitstekend, een groot 2 persoons bad met whirlpool en een aparte douche in een zeer mooi betegelde en ingerichte badkamer.

To be continued?
  donderdag 18 juni 2009 @ 23:05:08 #154
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70150485
quote:
Op donderdag 18 juni 2009 22:52 schreef Nokiadude31 het volgende:

To be continued?
Oooh ik loop achter met lezen. Zal ik morgen eens doen, nu eerst slapen.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_70155236
quote:
Op donderdag 18 juni 2009 23:05 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Oooh ik loop achter met lezen. Zal ik morgen eens doen, nu eerst slapen.
Slaap lekker
pi_70158065
tvp. voor als ik weer wat mee maak..
pi_70160612
Hier een Geil verhaal die ik ooit kreeg van een lekker FOK meid
quote:
Ik hoop dat de zon schijnt als we afspreken, zodat ik een rokje kan dragen.
Al tijdens ons gesprekje vraag je je af of ik eigenlijk wel een slip draag.. je kunt het niet goed zien en dat maakt je alleen maar meer nieuwsgierig!

Onderweg naar de kamer pak ik je hand en laat ik je voelen dat je vermoedens juist waren en ik dus geen slipje draag. Dan al voel je dat mijn kutje al behoorlijk vochtig is..
In de lift plaag ik je al.. wrijf met mn handen over je broek terwijl onze tongen innig verstrengeld zijn met elkaar... mijn handen glijden over je kleren heen. Ik heb zin om ze van je lijf te rukken, maar kan me nog beheersen..

Aangekomen in de kamer laten we het bad vollopen en ik doe een kleine striptease voor je. Je zit op de rand van het bed en ik kruip met mn halfnaakte lijf tegen je aan..
Je handen masseren mn borsten terwijl je mijn nek zoent.. een kreun van genot ontsnapt mij..

Ik kleed je onder het zoenen uit en we lopen naar de badkamer.
Ik masseer je al hard geworden pik met het schuim.. Jij doet wat je belooft hebt en wast mijn hele lijf...

Op bed aanbeland geef ik je de meest geweldige deapthroat die je ooit ervaren hebt. Je voelt hoe mijn tong langs je hele schacht glijdt en je eikel tegen mn huig zit.. Zuigend laat ik mijn tong rond je eikel kronkelen en masseer met mijn handen tegelijk je ballen.. Je pik wordt keihard en je moet moeite doen om mn keel niet nu al vol te spuiten..

Je trekt me bovenop je en neemt mijn borsten in je handen. Terwijl we zoenen laat ik mijn natte spleetje over je pik heen glijden.. Je voelt hoe ik je pik gebruik om mezelf een orgasme te bezorgen. Het geil loopt langs je ballen omlaag, zo nat ben ik!

Nadat ik lekker ben klaargekomen leg je me op mijn rug en weer maak je je belofte waar. Je likt en zuigt heerlijk aan mijn kutje, terwijl je vingers de binnenkant van mijn spleetje verkennen. Je speelt met je duim tegen mijn kontgaatje terwijl je vingers in me bewegen en je op mijn clitje zuigt. Ik grijp je haren, duw je op mijn kutje en laat je voelen hoe ik trillend klaarkom..

Je doet mijn benen omhoog en steekt je dikke pik diep in me.. een diepe kreun ontsnapt en ik wil je zoenen.. Ik zet mijn nagels in je rug als je me diep en met lange halen neukt. Je ballen slaan tegen mn natte billen en zo hoor ik hoe nat ik ben...

Dan draai ik me om en vraag je om me zometeen in mn kontje te nemen.. Terwijl je me op zijn hondjes neukt masseer je mn kontgaatje zodat die klaar is voor je lekkere harde neukstaaf. Dan haal je hem uit mijn kut en duwt hem tegen mijn gaatje.. langzaam zet je druk en voel je hoe je steeds dieper in me glijdt. Eenmaal als je voelt dat ik helemaal ontspannen ben en je pik volledig opgenomen hebt, neem je mijn haren en neukt me terwijl je mijn hoofd naar achteren trekt.

Na flink wat diepe halen en harde stoten geef je toe dat je je zaad nu echt niet meer kunt houden en vraag je of je je geil in mn kontje mag spuiten.. Niet lang daarna voel ik je warme stralen geil in me spuiten en daardoor kom ik spontaan klaar.. je zoent mn nek en gaat van me af...
en na enkele mails verder kreeg ik deze brief erbij
quote:
Nadat we zijn bijgekomen besluiten we nog een keer te gaan douchen. Je komt achter me staan en zeept me zachtjes in.Ik leg mijn hoofd op je borst en je masseert mn schouders. Ik kan het niet laten om je pik vast te pakken en er mee te spelen. Je pik reageert positief en wordt weer hard. Ik leg een hand op je ballen terwijlik je aftrek.. Je tilt mijn hoofd op en zoent me innig, onze tongen zijn innig verstrengeld. Ik voel hoe je vingers bij me naar binnen dringen en je mijn g-plek stimuleert. Het sap vloeit daardoor alweer snel en ik kom trillend en spuitend klaar.

Je vraagt me te bukken, ik leun tegen de muur en je pakt mijn heupen vast. In een stoot duw je je pik in me en neukt me in een razend tempo. Ik heb moeite met me vast te houden, zo erg verslappen mijn spieren door het genot, maar je zorgt ervoor dat ik geen kant op kan en pompt stevig door totdat je mijn kut voelt samentrekken en ik gil dat ik weer klaarkom. Vlak voor het hoogtepunt trek je je pik terug.. Een diepe kreun van teleurstelling kan ik niet onderdrukken, maar je zegt dat ik op de wastafel moet gaan zitten..

Ik gehoorzaam en ga op de wasbak zitten.. je komt voor me staan en ik sla mijn benen om je heen.. Je verplaatst me een beetje zodat je ons kan bekijken in de spiegel die ophangt. Je zoent me weer en pakt je pik vast.. plagend zet je hem voor mijn kutje. Je voelt hoe ik mijn heupen manouvreer om toch maar die top in me te krijgen.. maar je wilt me gek maken dus sla je met je pik tegen mijn clitje in plaats van aan mijn verlangen toe te geven. Je ziet mijn ogen smeken om weer lekker geneukt te worden maar je zakt door je knieen en begint aan mijn kutje te zuigen.
Met je vingers masseer je mijn kont en kutje terwijl je tong rondjes draait om mijn clitje. Je voelt dat ik steeds natter wordt en begint stevig te likken.
Ik duuw je hoofd tegen mijn poes en kreun dat ik bijna ga komen.. Je zuigt en likt zodanig door dat weer moet komen.. al zou ik niet willen, dit is te lekker om tegen te houden!

Nu vindt je dat ik het wel verdiend heb om even van je pik te genieten. Langzaam duw je hem diep in me en neukt me met lange halen. Je voelt dat ik sneller wil, maar jij bepaalt nu wat gebeurt! Je pakt mijn haren en trekt mijn hoofd naar de spiegel. "kijk hoe ik je neuk!" zeg je. Ik zie hoe je harde pik glanst van mijn kutvocht en kan goed bekijken hoe hij in mijn kutje verdwijnt..

Je zoent me en begint ineens het tempo op te voeren.. mijn benen liggen in je nek terwijl ik op mijn handen steun. Ik kan geen kant op... Je voelt dat ik bijna kom en vraagt het voor de zekerheid.. Ik hijg dat ik inderdaad weer klaar wil komen. Dat ik het orgasme van onder de douche wil afmaken.. Toch plaag je me weer door te stoppen... Je zorgt dat je pik goed nat is en steekt hem in mijn kontje..een paar stoten en dan stop je hem ineens weer in mijn kut.. Een gilletje van genot komt uit mijn keel.. je steekt je pik weer na een paar stoten in mijn kont en weer neuk je me daar.. terug naar mn kut, weer in mijn kont.. steeds blijf je wisselen en ik weet niet goed van welke kant ik het eerste moet klaarkomen..
Ik besluit mezelf te laten gaan kom kreunend, hijgend en smekend klaar...

Mijn strakke kontje heeft je zo opgewonden dat je weer zin krijgt om te spuiten. Je zegt dat ik op mijn knieen moet zitten en begint je voor mijn gezicht af te trekken.. Ik moet mijn mond open houden van je en je houdt mijn hoofd vast.. Op het moment dat je spuit zorg je dat er geen druppel naast mijn mond gaat, je spuit het zo regelrecht mijn keel in!
Ik heb 2 keuzes: slikken of stikken en kies voor het eerste.. gelukkig smaakt het heerlijk maar eigenlijk ook weer niet zo goed.. dat proeft naar meer..
pi_70168646
Hou eens op met je gebagger.

[ Bericht 69% gewijzigd door Snakey op 19-06-2009 15:58:19 ]
pi_70171446
Post ik 2 updates, kan ze de hele dag uitslapen en lezen, reageert ze nog niet ;-)

Super where art thou?
pi_70172388
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 11:36 schreef lord_sylus het volgende:
Hier een Geil verhaal die ik ooit kreeg van een lekker FOK meid
[..]

en na enkele mails verder kreeg ik deze brief erbij
[..]


mooi verhaal en die krijg je van een fokster
als ze er dan ook nog goed uit ziet
pi_70172777
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 17:24 schreef likkebaard het volgende:

[..]

mooi verhaal en die krijg je van een fokster
als ze er dan ook nog goed uit ziet
Enorm lekker
en lekker gevaarlijk ook
pi_70172869
quote:
Op donderdag 4 juni 2009 21:44 schreef Elagabalus het volgende:

[..]


geil verhaal.. wordt vervolgd?
  vrijdag 19 juni 2009 @ 18:12:50 #163
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70173675
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 16:51 schreef Nokiadude31 het volgende:
Post ik 2 updates, kan ze de hele dag uitslapen en lezen, reageert ze nog niet ;-)

Super where art thou?
Sorry.

Ik heb het gelezen, super.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_70175480
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 17:40 schreef lord_sylus het volgende:

[..]

Enorm lekker
en lekker gevaarlijk ook
pic's or it didn't happen
alleen dat gevaarlijk kan ik niet plaatsen
maar je mag het me altijd een pm sturen

[ Bericht 5% gewijzigd door likkebaard op 19-06-2009 19:22:34 ]
  vrijdag 19 juni 2009 @ 19:33:41 #165
163064 Cuegirllie
Vreemd, maar lekker!
pi_70176151
Een fantasie die ik ooit uitgeschreven had

We zitten samen op de bank, een filmpje te kijken. Mijn hoofd ligt op je schouder en mijn hand rust op je buik. Langzaam ga ik met m’n hand onder je shirt en kijk naar je reactie. Je ogen zoeken de mijne op en je hebt een geile blik in je ogen. De film is nog niet afgelopen dus toegeven aan onze verlangens doen we niet en daarbij is uitstellen ook leuk.
Met m’n vingers ga ik rond je navel over je buik, naar boven over je borst.. en af en toe een vinger onder je broekrand. Jouw hand ligt op m’n zij maar nu streel je me zachtjes over mijn rug.
In de schijn iets te gaan verliggen leg ik nu mijn hand op je been.. jij hebt het niet echt door, want er is nu een spannend stukje op tv. Maar op het moment dat ik mijn hand iets naar boven beweeg, tot net onder het gevoelige stuk.. kijk je weer even naar mij. Dat zie ik uit mijn ooghoeken maar reageer er express niet op. Ik blijf een beetje over je bovenbeen strelen maar dan ga ik toch naar je ballen toe.. ik voel dat je iets beweegt, het kwam blijkbaar onverwachts. Met m’n vingertoppen ga ik over je ballen heen, met je broek ertussen. Maar ondanks dat voel je het zeker.. m’n vingers volgen de weg naar boven, over je lul heen.. En terwijl ik dat doe, voel ik je groeien. Dat is een heerlijk gevoel. Daarnaast zie ik hem nu ook, je hebt een redelijke bobbel in je broek zitten zullen we maar zeggen, mmm heerlijk. Mijn hand streelt nu jou lul en af en toe je ballen.. je vind het lekker, dat merk ik wel.
De film gaat helemaal aan mij voorbij, ik let puur op de kleine bewegingen die je maakt en op je ademhaling, die toch wel wat onrustiger is geworden. Ik heb zin in je .. zoveel.. en volgens mij jij ook wel in mij. Ik kijk je aan met m’n bruine ogen die boekdelen spreken en jij kijkt terug.. terwijl we elkaar op een geile manier aan zitten te staren ga ik bovenop je zitten. Door die beweging voel ik ineens dat ik al behoorlijk nat ben geworden.. en nu ik jouw bobbel door onze broeken heen voel.. ik zoen je op je mond en mijn tong zoekt een weg naar de jouwe. Het is niet rustig, het is zoenen vol passie en lust geworden. Het wordt heftiger en onze handen glijden over elkaars lichaam heen. Met m’n tong ga ik langs je nek en hals.. af en toe een knabbel aan je oorlol. De knopen van je broek worden onhandig door mij geopend.. maar dan sta je ineens op.. Je pakt mijn hand en neemt me mee naar de slaapkamer.. duwt me op bed zegt dat ik mij moet uitkleden.

Ik weet niet wat je allemaal van plan ben, maar ik volg je wensen graag op. Naakt lig ik daar voor je, terwijl jij je kleren nog aan hebt. Je gaat bovenop me zitten en legt m’n handen boven m’n hoofd neer. Ik voel ineens dat je mij handboeien aan het omdoen bent… mmm geil. Je loopt vervolgens naar de stoel naast het bed waar een sjaal ligt. Man.. wat ben je van plan met me.. Mijn gedachten gaan in het honderd.. De sjaal doe je om mijn ogen zodat ik helemaal niks meer zie en alleen maar kan voelen. Je bent ondertussen weer bovenop mij gaan zitten en ik voel je broek een beetje schuren, maar dat boeit niet. Je lippen hebben namelijk ondertussen de mijne gevonden. En zonder het zicht, het alleen kunnen voelen maakt me al zo nat. Met je vingertoppen ga je over m’n nek, over m’n schouder en langs m’n armen. Vervolgens tussen mijn borsten door over m’n buik.. een trilling gaat door m’n lichaam heen.
Dan ineens voel ik je tong tussen mijn borsten door en een weg naar m’n tepel vinden. Zachtjes bijt je erin, mmm, volgens mij zijn ze aardig hard op het moment. Ook mijn andere tepel geef je alle aandacht die het verdiend. Ik kreun een klein beetje, het voelt lekker aan en ik verlang naar meer .. en meer.

Het lijkt alsof je mijn gebeden gehoord hebt, ik voel je handen over m’n buik naar beneden afdalen. Alleen gaan ze nu over mijn benen.. dat is niet de bedoeling! Maar daar lijk je geen gehoor aan te geven. Je blijft me teasend strelen. Opeens voel ik niks meer, en hoor gestommel, loop je nu weg? Het blijft even stil, maar dan hoor ik weer geluid en voel dat je weer op het bed gaat zitten.
Je lippen gaan over mijn hals en vinden mijn lippen opnieuw. Opnieuw voel ik je tong, maar, dat ben jij niet.. het voelt anders, dit ben jij niet.. het moet dan Eva wel zijn.. Ik schrik een beetje, en wordt wat terughoudend. Ik besef mij dat ik daar geheel naakt lig en jij natuurlijk toegekeken hebt. Wat zal ze van me vinden.. hoe zal het nu verder gaan, wil ik dit wel.. wat is dit moeilijk maar oh zo lekker. Doordat ik schrok ben je gestopt met zoenen maar al snel voel ik je lippen weer, ze hebben mijn borst bereikt.. ook jij bijt zachtjes in m’n tepel en ik kreun zachtjes. Ik voel dat ik ontzettend nat ben geworden. Wat is dit geil zeg, zo onbekend, zo spannend. En ik kan geen kant op, kan niks zien, maar dat vind ik ook weer ontspannend werken.
Dan hoor ik dat jullie aan het zoenen zijn.. maar ik blijf een hand voelen die over mijn lichaam gaat. En vervolgens twee en drie.. Ik beweeg mijn heupen een beetje om de hint te geven waar jullie heen moeten gaan. Mijn kutje verlangd naar iets.. aanraking, vulling.. wat dan ook. Dan voel ik 1 van de handen naar beneden gaan, opnieuw over m’n beneden plagend ontwijkend. Maar dan ineens een lichte aanraking.. oeh man.. lekker is dit.. nu gaan we verder! Jullie snappen dat zo’n eerste aanraking bij m’n poesje, zacht die vingers over m’n clit, veel met me doen. Als een opluchting alsof ik uren stil heb moeten liggen en nu weer mag bewegen. Dus dat is het enige wat ik voel. Jullie grinniken een beetje van de reactie die mijn lichaam heeft, maar daarna hoor ik jullie tongen elkaar weer vinden terwijl er een vinger rond mijn poesje blijft gaan.

Een tong gaat over mijn mond, dit moet jij wel weer zijn Leo, maar dat betekend misschien wel dat Eva, dat Eva daar beneden bezig is, want ook daar voel ik een tong rond mijn navel naar beneden afdalen. Ik probeer mijn gedachten van angst, onzekerheid en wat er dan ook allemaal speelt weg te drukken om te kunnen genieten van alles wat gebeurd en gaat gebeuren. De tong gaat van mijn navel verder naar beneden en raakt mijn clit. Mmm… je weet blijkbaar wat je doet, want dit is best lekker.. je verwend mijn lippen, mijn clit.. niks laat je onbewogen. Ondertussen verwend Leo mijn tepels door er zachtjes in te bijten of te knijpen.
Dan voel ik ineens een vinger naar binnengaan.. Die kwam onverwacht, en ik kreun. Ik durf mij nog niet helemaal te laten gaan, maar wil wel weten dat ik het lekker vind. De vinger voel ik langzaam op en neer gaan en je tong laat mijn clit niet met rust. Er komt een tweede vinger bij.. oh man.. dit is echt heerlijk.. en het gaat steeds iets sneller. Af en toe ga je met je vingers over m’n clit heen om vervolgens weer mijn natje kutje in te gaan.
Stil blijven liggen lukt me niet, ik beweeg m’n heupen en probeer mijn armen wat te bewegen, maarja, vastgebonden .. dat werkt niet. Ik voel een druk op m’n borst nu.. en iets tegen mijn lippen botsen.. Ik steek mijn tong uit en ik weet precies wat er gebeurd is. Leo is bovenop mij gaan zitten en houdt z’n lul voor m’n mond. Gewillig doe ik mijn mond open en ga met m’n tong over je eikel heen. Het is moeilijk om mijn gedachten erbij te houden, dus ik doe maar wat, maar ik hoor gehijg, dus blijkbaar is het wel lekker.. gelukkig maar.
Je bent keihard en oh zo lekker.. ik wil je zo graag in me voelen. En mijn gebeden worden verhoord.. je gaat van me af en Evas vingers voel ik langzaam uit mij gaan. Ik wordt weer gezoend.. dit moet Eva weer zijn.. oh man.. zo geil! En op het moment dat onze tongen elkaar raken stoot Leo zijn stijve lul naar binnen. Ik trek mijn benen wat omhoog zodat hij er beter bij kan. Het is zoveel intenser nu ik niks kan zien. Elke stoot, elke zoen, voelt zoveel intenser aan, zo anders, maar oh zo heerlijk.
Mijn handen worden losgemaakt .. en ik voel om mij heen. Eva is binnen handbereik en raak per ongeluk haar borsten aan. Doordat het toch al een vage bedoeling is nu, maar zo geil, laat ik mij gaan en knijp er zachtjes in.. streel je lichaam en knijp in je tepels.. Ik voel dat je op het bed zit en iets achterover leunt om af en toe Leo te zoenen. Mijn hand gaat naar beneden en bereikt je gevoelige plekje. Ik ben nu wel zo nieuwsgierig hoe dat aanvoelt en ga over je clit in. Ik hoor je zachtjes kreunen, een positief teken om door te gaan.
Terwijl ik je met mijn hand aan het verkennen ben legt Leo één been van mij in zijn nek en stoot nog wat dieper.. ik hijg steeds iets harder en sneller na mate je het tempo opvoert. Zo gaan we een tijdje door, ik hoor jullie beiden steeds harder hijgen en doe zelf net zo hard mee.
Dan stopt Leo en zegt mij om te draaien. Voorzichtig om niemand voor het hoofd te schoppen draai ik mij om op handen en knieen. Ik voel je harde lul weer in mij komen.. heel voorzichtig maar oh zo lekker! Je begint met stoten langzaam, heel langzaam.. zodat ik het heel goed voel alles.. Je handen knijpen in m’n kont en ik voel op een gegeven moment zelfs een vinger bij mijn kontgaatje.. gewoon eroverheen, zo lekker..
Je stoot harder en sneller.. mijn ademhaling wordt steviger en harder.. Op dat moment voel ik de vingers van Eva bij mijn clit.. zow! Man! Timing! Ze gaat hard te keer, precies goed en ik hou het echt niet meer nu.. oh man.. ik schreeuw het uit.. knijp van alles bij elkaar en maak rare bewegingen, maar jullie gaan maar door.. En .. en.. ik kom klaar! Wow! Dit was echt te lekker! De vingers van Eva gaan nu heel licht en langzaam over mijn natte kutje..
Ik draai me uitgeput om en jullie halen de sjaal van mijn ogen af. Langzaam doe ik mijn ogen open en zie jullie daar zitten, beetje friemelend aan elkaar.. en kijk jullie opgelucht, geil, voldaan aan. Ik ga iets opzij liggen zodat nu jullie alle ruimte hebben om even goed van elkaar te genieten.. Leo gaat op z’n rug liggen en jij Eva gaat bovenop hem zitten. Terwijl je op en neer gaat ga ik met m’n tong over Leos lichaam en beland bij z’n mond. We zoenen innig, maar je hoofd is er natuurlijk niet helemaal bij.. je geniet volop van de bewegen van je vrouwtje. Ze maakt steeds snellere bewegingen en ik voel gewoon dat jullie nu ook zo gaan komen. Ik ga met m’n hand naar Evas clit..en masseer hem eerst lichtjes maar steeds iets ruiger, met het tempo mee. Je hijgt en kreunt en roept uit dat je gaat komen.. dit maakt Leo nog geiler en in de laatste stoten komen jullie ongeveer te gelijkertijd klaar.
We liggen uitgeput op het bed, met z’n drietjes. Het was raar, maar oh zo lekker! Misschien nog een keertje?
Cue, het komkommermeisje!
Het moet niet mooi zijn, het moet functioneel zijn!
Verliefdheid is een uitvinding voor mensen zonder geld zodat ze gratis seks kunnen hebben..
pi_70183277
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 19:33 schreef Cuegirllie het volgende:
Een fantasie die ik ooit uitgeschreven had

-knip-
Erg aangenaam!
pi_70183324
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 18:12 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Sorry.

Ik heb het gelezen, super.
Zal morgen nog een stukje verder schrijven dan
pi_70187968
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 19:12 schreef likkebaard het volgende:

[..]

pic's or it didn't happen
...
Ofcours it didn't happen

het is maar een verhaal hoor!
  zaterdag 20 juni 2009 @ 12:40:56 #169
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70191807
quote:
Op vrijdag 19 juni 2009 23:17 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Zal morgen nog een stukje verder schrijven dan
Is goed.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  zaterdag 20 juni 2009 @ 12:46:52 #170
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70191968
SuperrrTuxxx, ben jij soms de dame in de verhalen van Nokiadude? .
Niet meer actief op Fok!
pi_70192125
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 07:18 schreef lord_sylus het volgende:

[..]

Ofcours it didn't happen

het is maar een verhaal hoor!
dat begrijp ik ook bedoelde de fokster
  zaterdag 20 juni 2009 @ 13:01:06 #172
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70192326
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 12:46 schreef Viking84 het volgende:
SuperrrTuxxx, ben jij soms de dame in de verhalen van Nokiadude? .
Niet dat ik weet.
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_70194532
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 13:01 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Niet dat ik weet.
Secret inspiration?

Het is pure fictie

[ Bericht 9% gewijzigd door Nokiadude31 op 20-06-2009 15:07:15 ]
  zaterdag 20 juni 2009 @ 14:32:46 #174
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70194620
Ik wil wel graag even zeggen dat ik je verhalen slecht leesbaar vind, Nokiadude. Iets meer alinea's en uitspraken tussen "..." zou veel uitmaken .
Niet meer actief op Fok!
pi_70194806
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 14:32 schreef Viking84 het volgende:
Ik wil wel graag even zeggen dat ik je verhalen slecht leesbaar vind, Nokiadude. Iets meer alinea's en uitspraken tussen "..." zou veel uitmaken .
Kritiek is altijd welkom, ik zal mijn best doen, maar " " weglaten is dan weer voor de neerlandici onder ons een punt van kritiek.
Ben nu weer verder aan het schrijven dus zal ermee rekening proberen te houden!
pi_70194944
(vervolg)

Plotseling voel ik je armen om me heen en kus je mij in mijn nek. Lieverd, wat mooi zeg je. Ja hè, antwoord ik glimlachend. Terwijl we zo dicht tegen elkaar aangedrukt staan gaan mijn gedachten terug naar ons avontuur in het vliegtuig en ik kan niet voorkomen dat ik weer kriebels krijg bij de gedachte alleen. Waar denk je aan vraag je mij. Uhm, ik dacht even terug aan het vliegtuig. Jij stouterd zeg je snel, ik bloos lichtjes maar je zegt snel erachteraan: ik vond het ook erg geil hoor. Terwijl je dit zegt laat je je handen over mijn borst en naar mijn nek glijden terwijl je me ook nog kust in mijn nek.

Ik kronkel een beetje en je fluistert me toe: er is geen ontkomen aan lieverd, ik weet precies wat je lekker vind. Ja maar we moeten nog…. stamel ik. We moeten niets zeg je resoluut en draait me om en kust me liefdevol op mijn mond. Voor ik het weet streel je met je tong over mijn lippen en glip je mijn mond in. Ik kan, en wil, je niet tegenhouden en al snel spelen onze tongen met elkaar en glijden onze handen over elkaars lichaam. Je gaat met je handen onder mijn shirt en streelt mijn rug, en laat je handen dan afzakken en streelt mijn kont. Een beetje beduusd door jouw voortvarendheid weet ik mij even geen houding te geven, waarvan jij snel gebruikt maakt door je handen in mijn broek te laten verdwijnen en over mijn boxer heen mijn al groeiende mannelijkheid te strelen.

Oh, je wou toch eerst nog andere dingen doen zeg je lachend terwijl je mij diep in mijn ogen kijkt. Uhm stamel ik, ja hallo, als je zo gaat beginnen… Dan wat, zeg je. Dat zul je wel zien zeg ik terwijl ik je brutaal terug in je mooie bruine ogen kijk. Ik streel met mijn vingers door je nek, achterlangs je oorlelletje, en dan langzaam over je wangen naar je mond. Ik speel met mijn vingers over je lippen maar laat niet toe dat je ze in je mond neemt. Een hand laat ik via je nek naar beneden glijden, tussen je borsten in. Aangezien je geen bh aan had is het voor mij allemaal des te toegankelijker waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik laat de vingers van mijn ene hand je nek en je gezicht strelen, terwijl ik met mijn andere hand de contouren van je borsten zachtjes streel. Ik blijf bewust uit de buurt van je tepels en speel alleen rond, langs en over je borsten. Zo doen we dat met stoute meisjes zeg ik terwijl ik je aankijk. Ik zie aan je blik dat je aan het genieten bent en ga ondertussen verder met mijn strelingen. Ik betrek nu ook je rug en je buik in mijn strelingen en laat plagend mijn vinger over je venusheuvel glijden. (On)bewust duw je onderlichaam naar voren, wat door mij afgestraft wordt door snel mijn hand van je af te halen. Enigszins vragend kijk je mij aan, terwijl ik de geilheid in je ogen goed kan zien. Niet te snel lieverd zeg ik fluisterend. Ik duw je zachtjes achteruit totdat we bij het bed zijn aangeland. Met een klein duwtje van mij plof je op het bed en even sta ik stil te bewonderen naar de persoon die ik mijn vriendin mag noemen. Ik grijp, buiten jouw zicht, snel iets uit mijn koffer en ga naast je op het bed zitten.

Snel en resoluut pak ik je hoofd beet en doe de, net door mij uit het koffer gepakte, blinddoek op je ogen. Hé, zeg je verbaasd, wat is dit? Nou een blinddoek zeg ik lachend, ja haha grapjas zeg je, dat weet ik ook wel. Ben nu maar stil zeg ik. Ik ontdoe je van al je kleren, wat gezien je ‘luchtige’ klederdracht niet veel werk is. Vervolgens pak ik mijn zijden sjaaltjes uit de koffer en bind je armen en voeten vast aan de uiteinden van het bed zodat je nu compleet aan mij overgeleverd en naakt op het bed op alles wat komen gaat ligt te wachten. Wat ga je doen vraag je. Das voor jou een vraag en voor mij een weet fluister ik je toe. Ik zorg dat ik op voldoende afstand van je blijf zodat je niet kunt voelen of merken wat ik wil gaan doen of waar ik ben. Ik begin door met mijn vingertoppen strelend je hele lichaam, van hoofd, nek, oren, mond, nek, borsten, buik, benen en voeten te masseren. Van tepels en je poesje blijf ik voorlopig nog even af. Vervolgens start ik met het kussend verkennen van je lichaam, beginnend bij je voeten, zachtjes op je tenen zuigen, langs je kuiten en knieholtes naar je dijen, naar je buik, langs de omtrek van je borsten, naar je nek en daar sabbel ik even op je oorlelletjes.
Door lichtje kreuntjes geef je aan dat je behoorlijk aan het genieten bent van mijn ‘behandeling’. Ik laat mijn tong nu over je lippen spelen, maar als je je hoofd naar voren doet om mijn kus te beantwoorden, trek ik mij net zover terug dat het je niet lukt om mijn lippen te raken. De hint snappend leg je je hoofd weer terug in het kussen en ik ga verder, ik lik langs je lippen en over je mond en dan, als je het niet meer verwachtte duw ik mijn tong even in je mond en zoek jouw tong op. Snel beantwoord je mijn ‘indring’actie en onze tongen versmelten met elkaar en glijden heftig heen en weer. Terwijl we zo tongen laat ik mijn hand plotseling tussen je benen glijden en over je clitje.

Een kleine schok gaat door je lichaam en een kreun kun je niet onderdrukken. Nog feller gaat je tong heen en weer alsof je wilt zeggen: ga door. Ik onderbreek onze kus en ga weer iets terug zitten. Ik zie aan je lichaam en aan de paar druppeltjes geil die uit je poesje druppelen dat jouw temperatuur behoorlijk gestegen is. Asjeblieft, vraag je bijna smekend, ga door. Zonder dat jij het merkt ga ik tussen je benen zitten en breng mijn mond dicht bij je poesje. Plotseling laat ik mijn tong over je clitje glippen en wacht dan even. Oooo asjeblieft lieverd niet stoppen kreun je. Ik laat een vinger plagend over en rond je poesje glijden en streel je dijen. Dan duw ik snel een vinger bij je naar binnen wat een behoorlijk effect op je heeft. Je duwt je poesje tegen mijn hand aan, en wiebelt heen en weer. Maar ik ga mee in je bewegingen en houd mijn vinger stil in je. Ooooo jemig, ga door, asjeblieft zucht je. Ik laat mijn vinger weer uit je poesje glijden en laat mijn tong nu over en rond je poesje spelen, heel af en toe laat ik mijn tong over of kort rondom je clitje glijden en dan laat ik mijn tong weer even in je poesje verdwijnen om je lekkere sappen op te likken.

Geil kreunend moedig je mij aan. Dan stop ik weer en lijkt het voor jou alsof ik weg ben. Echter voordat je tijd hebt om je af te vragen wat er nu gaat gebeuren voel je iets op je lippen. Al snel weet je wat het is en sluit je je lippen om mijn inmiddels behoorlijk ferme erectie. Fel begin je mij te pijpen en je laat je tong over mijn pik spelen en zuigt ook zachtjes op mijn ballen. Hmmm, wat ben je lekker hard geilerd, fluister je tussen de halen door. Allemaal door jou lieve geile schat van me fluister ik je toe. Ik wil je dadelijk in mij hebben zeg je. Hmmm dat zullen we nog wel zien zeg ik plagend, waarop jij nog feller begint te pijpen. Zo ho maar zeg ik terwijl ik mijn geslachtsdeel uit je mond haal. Ik ga weer lager op het bed zitten en een tijdje voel en hoor je niets. Verwachtingsvol wacht je af wat er komen gaat. Plotseling voel je iets tegen je poesje duwen maar je merkt dat het niet mijn pik is. Je voelt een behoorlijk dik iets in je poesje glijden wat je in alle opzichten compleet opvult. Een harde kreun ontsnapt aan je lippen als je dit voelt. Langzaam begin ik in- en uit je poesje te glijden met de dildo en vervolgens voel je mijn tong op je clitje, die je weer begint te verwennen. Uhmmmm kreun je. Ik lik over en langs je clitje terwijl de dildo met neukbewegingen je poesje blijft bewerken. Dan voel je ook iets tegen je andere gaatje duwen en je kreunt geil. Langzaam wordt je andere gaatje door middel van een andere vibrator gevuld en je kreunt hard: oh dat voelt lekker, als je mij zo blijft bewerken ga ik het niet lang volhouden. Ik antwoord snel: wie zegt dat dat niet de bedoeling zou zijn en begin je nu te neuken met de dildo in je poesje en de vibrator in je kontje. De vibrator wordt door mij aangezet op een lage stand waardoor allerlei trillingen door je kontje en je poesje gaan, en die zijn niet alleen van de vibrator. Oh wat een super lekker opgevuld gevoel kreun je, terwijl ik het tempo iets verhoog.

Je begint steeds feller je lichaam tegen de dildo en de vibrator in te duwen, zover je kunt ondanks dat je vastgebonden bent. Omdat ik je orgasme niet wil onthouden ga ik door met het bewerken van je poesje en kontje en zet mijn tong op je clitje en lik je fel naar je orgasme toe. Dat duurt niet lang en al snel kom je luid kreunend en schokkend klaar. Nadat je iets tot rust bent gekomen haal ik de hulpmiddelen uit je poesje en kontje en wacht geduldig af. Oh, zucht je, wat was dat heftig lieverd, zo hard ben ik zelden klaargekomen. Ik ga tussen je benen zitten en duw mijn, nog steeds harde, pik tegen je poesje aan. Hmmmm, dat voelt goed, kom maar lekker in me en neuk me hard zeg je. Ik wacht niet lang en duw mijn pik langzaam helemaal bij je naar binnen. Toch is niets lekkerder dan een lekkere warme en harde pik kreun je. Ik begin je met felle stoten te neuken zodat mijn ballen tegen je kontje slaan. Oh, lekker, lekker, kreun je. Terwijl ik je neuk kijk ik naar hoe je daar ligt, vastgebonden en eigenlijk volledig in mijn macht en ergens geniet ik een beetje van het dominante gevoel. Terwijl ik mijn pik in je poesje duw zet ik mijn duim op je clitje en streel op de maat van mijn neukbewegingen over je clitje. Al snel raken we verstrengelt in een stevig neukritme wat ons al snel richting orgasme stuwt. Vlak voordat mijn orgasme mij overspoeld doe ik de blinddoek af en kijk diep in je ogen terwijl ik schokkend klaarkom in je poesje. De aanblik van mij stuurt jou ook over de rand en je beleefd je tweede orgasme terwijl ik nog in je zit.

Nadat we in elkaars armen nog even geknuffeld hebben, springen we samen onder de douche om onze bezwete lichamen lekker af te spoelen. Onder de douche zepen we elkaar lekker in en al snel weten we elkaars favoriete plekjes te vinden. Om echter te voorkomen dat we alleen maar met elkaar bezig zijn, pak ik je handen vast en duw ze op je rug. Ik kus je op je voorhoofd en zeg: we gaan dadelijk eerst lekker eten en dan is er nog tijd genoeg voor andere dingen. Je kijkt me met een zwoele blik aan maar geeft me uiteindelijk wel gelijk en we drogen elkaar af en maken ons klaar om onze hotelkamer te verlaten.

...
  zaterdag 20 juni 2009 @ 16:18:37 #177
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70197638
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 14:40 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Kritiek is altijd welkom, ik zal mijn best doen, maar " " weglaten is dan weer voor de neerlandici onder ons een punt van kritiek.
Ben nu weer verder aan het schrijven dus zal ermee rekening proberen te houden!
Ik bén neerlandica . En het zou de leesbaarheid flink bevorderen als je wel leestekens zou gebruiken.
Niet meer actief op Fok!
pi_70198190
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:18 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Ik bén neerlandica . En het zou de leesbaarheid flink bevorderen als je wel leestekens zou gebruiken.
Omg... Nu durf ik helemaal niet meer...

En ja ik maak (te) lange zinnen dat weet ik...
  zaterdag 20 juni 2009 @ 20:08:33 #179
132993 TJDoornbos
#TeamToekNip
pi_70203845
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:42 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Omg... Nu durf ik helemaal niet meer...

En ja ik maak (te) lange zinnen dat weet ik...
bedankt hé Vik nu maak je hem bang
pi_70259534
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 20:08 schreef TJDoornbos het volgende:

[..]

bedankt hé Vik nu maak je hem bang
en hij schreef nog wel zo goed
  † In Memoriam † maandag 22 juni 2009 @ 17:44:17 #181
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70259689
whehehe
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_70259963
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 22:19 schreef Pandora73 het volgende:
Mijn bijdrage dan maar...
DE BAR
Van zijn plek achter de bar had hij een goed zicht op iedereen die het cafe binnen kwam. Natuurlijk was dat mede om op die manier de ruziezoekers en andere ongure types zo snel mogelijk in de gaten te kunnen krijgen, maar het bijkomend voordeel was dat hij op die manier ook gelijk de mooie vrouwen binnen zag komen. Die avond zag hij haar binnen komen. Ze keek wat onzeker om zich heen, rugzak om haar schouder, en zocht een plaatsje aan een tafel langs de rand van het cafe. Ze wierp een snelle blik richting de bar, waarschijnlijk om te bepalen of ze aan de bar zou moeten bestellen of dat er hier bediend werd aan de tafeltjes. Tja, hier moest ze toch echt naar de bar toe komen. Ze zette haar rugzak neer, deed ...................

Toen ze haar thee op had, begon ze langzaam haar spulletjes te verzamelen. Sigaretten, aansteker, telefoon, portemonnee, alles verdween weer in haar tas. Ze trok haar jas aan, deed haar rugzak om haar schouders en rommelde in haar zakken. Ze trok een grote hotelsleutel tevoorschijn, en zei: "Kijk, die heb ik dus nog... Gelukkig maar... Waar zou ik anders moeten slapen vannacht he..." en ze keek hem even aan. Nee, dat zou niet verstandig zijn. Nu kon hij het nog aan, het afscheid. Als hij haar mee naar zijn huis zou nemen, zouden ze ongetwijfeld een geweldige nacht hebben, maar het afscheid de volgende morgen zou bijna ondraaglijk worden. Ook zij leek dat zo te voelen. "Ja, ga maar... Wees voorzichtig op straat..." Hij liep met haar mee naar de deur. Nog een laatste zoen, die een eeuwigheid leek te duren maar tegelijk ook nog geen fractie van een seconde, en toen stapte hij opzij. Hij pakte het gordijn dat voor de deur hing, schoof het opzij en deed de deur van het slot. "Het ga je goed," fluisterde hij toen ze langs hem heen liep, de deur door. "Dank je, voor een geweldige avond," hoorde hij haar zeggen. Ze stapte de donkere nacht in, en hij keek haar na tot ze om de hoek verdween.

© Pandora
Zo'n verhaal kan alleen maar door een vrouw worden geschreven. Denk je nou echt dat ik dat ga lezen?

Cut to the chase en laat ze neuken
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_70264363
quote:
Op maandag 22 juni 2009 17:44 schreef goldfinger1963 het volgende:
whehehe
Je hoeft het niet te lezen?
pi_70265954
quote:
Op maandag 22 juni 2009 17:52 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Zo'n verhaal kan alleen maar door een vrouw worden geschreven. Denk je nou echt dat ik dat ga lezen?

Cut to the chase en laat ze neuken
Je hebt er anders wel een heel eind voor lopen zoeken...
En geen probleem hoor. Ieder zijn smaak!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70269415
quote:
Op maandag 22 juni 2009 20:13 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Je hebt er anders wel een heel eind voor lopen zoeken...
En geen probleem hoor. Ieder zijn smaak!
For what it is worth... Ik vond het een geweldig verhaal!
pi_70270298
quote:
Op maandag 22 juni 2009 21:36 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

For what it is worth... Ik vond het een geweldig verhaal!
Dank je!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  † In Memoriam † dinsdag 23 juni 2009 @ 02:12:41 #187
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70277983
quote:
Op maandag 22 juni 2009 19:39 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Je hoeft het niet te lezen?
heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  dinsdag 23 juni 2009 @ 06:51:55 #188
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_70278750
Eensch... ik wacht op een vervolg Pandora
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_70280306
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 02:12 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Heb je het nou over Nokiadude's verhaal of het mijne?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70280389
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 02:12 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Dank je
  dinsdag 23 juni 2009 @ 09:30:47 #191
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_70280584
Allebei... maar ik ben vooral een voorstander van die van jou Pandora
Niet dat ik die van Nokiadude niet leuk vind hoor

en ik ben ook wel nieuwsgierig hoe het verder gaat met Zeeuwsedude
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_70286143
Ik vind het heel knap dat Pandora een verhaal kan schrijven uit het oogpunt van een man... en hoewel het hier een heteroseksueel onderonsje betreft vond ik het verhaal van de Barman toch een erg "spannend" verhaal.
pi_70289673
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 12:48 schreef purmernoord het volgende:
Ik vind het heel knap dat Pandora een verhaal kan schrijven uit het oogpunt van een man... en hoewel het hier een heteroseksueel onderonsje betreft vond ik het verhaal van de Barman toch een erg "spannend" verhaal.
Tja, kennelijk heb ik een hoop fantasie...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  † In Memoriam † dinsdag 23 juni 2009 @ 19:42:13 #194
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70299201
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 09:18 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Heb je het nou over Nokiadude's verhaal of het mijne?

beide verhalen...
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_70299659
Tja, helaas heb ik de laatste maanden wat weinig inspiratie, en momenteel ook nog heel veel andere dingen aan mijn hoofd (zie mijn sig) dus van schrijven komt niet zoveel.
Maar als er mensen zijn die met een goede suggestie komen, kan ik daar misschien wat mee? Die twee verhalen van mij waren ook naar aanleiding van verzoeken van anderen...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  dinsdag 23 juni 2009 @ 19:56:39 #196
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_70299716
Ik zo net zo vet hard fappen, ik zo klaarkomen in mijn linkerhand!!~!!!!!!
Kwam er net wat prostaatvocht tussen mijn vingerts zo op het zwarte tapijt!
Weer zo'n stomme grijze vlek
  dinsdag 23 juni 2009 @ 19:57:05 #197
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70299732
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:56 schreef RickoKun het volgende:
Ik zo net zo vet hard fappen, ik zo klaarkomen in mijn linkerhand!!~!!!!!!
Kwam er net wat prostaatvocht tussen mijn vingerts zo op het zwarte tapijt!
Weer zo'n stomme grijze vlek
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_70307111
Nadat we aangekleed zijn, lopen we terug richting het hoofdgebouw en al snel hebben wij het restaurant gevonden. Het is een groot restaurant met verschillende zaaltjes, met in het midden een grote ruimte waarin het buffet staat opgesteld. Al snel hebben we een plaatsje gevonden in een van de zaaltjes in een hoekje en lopen richting buffet om al het lekkers te bekijken. Even later hebben we allebei onze borden vol met allerlei lekkers en gaan terug richting ons tafeltje. Omdat ik achter je loop kan ik het niet nalaten om even naar je mooie figuur wat erg mooi uitkomt in het rode jurkje wat je aanhebt. Alsof je het merkt kijk je achterom en zeg je: "bevalt het?" "Uhm", stamel ik, toch enigszins betrapt, "ja hoor, het ziet er erg goed uit." Een glimlach vormt zich om je mond terwijl je terugloopt naar ons tafeltje. Als we net zitten komt een mooi gebronsde ober vragen wat wij te drinken willen. Ik bestel een fles rosé voor bij het eten en al snel zitten wij te genieten van spijs en drank. Al snel is de fles rosé op en gebaar je op de ober om nog een fles te brengen.

Terwijl de ober richting de bar verdwijnt zeg je tegen mij: "weet je lieverd? Ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn met zo'n donkere man." "Hoe bedoel je", vraag ik, een beetje uit mijn lood geslagen. "Nou, gewoon, of het anders zou zijn om met een donkere man te vrijen" flap je, door de alcohol geholpen, uit. Ik kijk je aan en kan een glimlach niet onderdrukken. Voordat ik kan reageren is de ober met een nieuwe fles bij onze tafel. Zonder enige gene knoop je een gesprek met de ober aan zodat ik de tijd heb om hem eens goed te bekijken. Het is een grote, gespierde maar niet overdreven 'getrainde' man met een mooie huidskleur en een leuk gezicht. Ik kan begrijpen dat hij voor jou niet geheel onaantrekkelijk is en luister mee naar het gesprek wat jij met hem voert. Na wat algemeen gebabbel vraag je al snel aan hem of hij een vrouw/vriendin heeft waarop hij ontkennend antwoord, ik zie een glinstering in je ogen ontstaan en wacht af hoe je het verder aanpakt. Na nog wat voorzichtig geflirt van jouw kant, zegt de ober dat hij nu echt weer aan het werk moet, maar dat hij om tien uur klaar met werken is en dat hij ons dan wel in de bar ontmoet.

Met een glimlach om je mond ga je verder met eten terwijl ik je vragend aankijk. "Wat ben je van plan", vraag ik je. "Nou dat weet ik nog niet precies, maar als ik hem zover zou krijgen, mag ik dan mijn fantasie laten uitkomen?", vraag je mij terwijl je mij met glinsterende oogjes aankijkt. Ik kijk je aan en omdat ik precies weet wat wij aan elkaar hebben en we dat niet op het spel zouden zetten, geef ik je onder voorwaarde toestemming. De voorwaarde is dat het eenmalig zal zijn en dat ik mag toekijken. Daar stem je snel mee in en gedurende de rest van het diner praten we honderduit over hoe en wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren. Na het eten gaan we nog even snel terug naar de kamer en frissen we ons nog even op, dan vetrekken we, toch wat zenuwachtig richting bar.

Als we in de bar aankomen bestellen wij beide een grote cocktail en kijken we rond op zoek naar de ober. We zijn echter te vroeg en moeten nog even wachten totdat hij zal komen. Als ik rondkijk zie ik een mooie half-ronde bank met een tafeltje en gebaar dat we daar gaan zitten. Jij wacht aan de bar op de drankjes terwijl ik reeds aan het tafeltje ga zitten en mezelf lekker installeer op de bank. Rustig kijk ik eens rond en zie wederom mensen van allerlei pluimage. Vervolgens valt mijn blik op jou aan de bar en ondanks dat ik reeds langere tijd met je omga, stokt mijn adem soms nog als ik je zie. En nu is dus weer zo'n moment, je ziet er geweldig uit in je witte topje en je zwarte, korte rokje. Je borsten priemen in het topje, niet te ordinair maar wel overduidelijk aanwezig. En onder je rokje komen je mooi gevormde benen geweldig uit. Een stille zucht ontsnapt aan mijn lippen als ik mijn ogen even sluit en wegdroom.

"Zo", klinkt het plotseling, en ik open mijn ogen. Jij staat met de drankjes voor het tafeltje en kijkt me geamuseerd aan." Waar zat je weer met je gedachten", vraag je mij belangstellend. "Voor jou een vraag en voor mij een weet", antwoord ik snel terug terwijl ik je lachend aankijk. "Jaja, dat zal wel", antwoord je terug. Je zet de drankjes neer en komt gezellig naast mij zitten op de bank. Al genietend van ons drankje wachten we tot het tien uur wordt. Ik merk aan jou dat je met de minuut zenuwachtiger wordt, je schuift wat onrustig heen en weer op de bank en nipt snel van je drankje. "Gaat het lieverd?", vraag ik. "Ja hoor, ben alleen wat zenuwachtig", zeg je met een kleine trilling in je stem. Ik neem je in mijn armen en druk je tegen mij aan. "Nergens nodig voor, we zien wel wat er gaat gebeuren, laat het nu maar gewoon over je heenkomen."

Plotseling neem je mijn hand en duwt deze tussen je benen, ik voel de hitte door je string heenstralen. "Naast zenuwachtig ben ik ook nog erg geil" fluister je mij toe. "Dat voel ik", zeg ik met een knipoog. Ik kan het niet laten om heel even plagend over de contouren van je poesje te strelen over de dunne stof van je string heen. Je duwt je heupen naar voren richting mijn hand, maar ik trek met hand snel terug en fluister in je oor terwijl ik een likje aan je oorlelletje geef: "nee, dit moet je bewaren voor je Dominicaanse stud". Met een geile blik kijk je mij aan en geef je uiteindelijk op. We nemen beide nog een slok van onze cocktail en kijken op de klok, het is tien uur...
  donderdag 25 juni 2009 @ 12:54:37 #199
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_70355866
Nokiadude, zou je je PM eens aan willen zetten? Ik zou je namelijk wat willen vragen
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_70356848
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 12:54 schreef Muck het volgende:
Nokiadude, zou je je PM eens aan willen zetten? Ik zou je namelijk wat willen vragen
Geen idee of ik dat (nu) kan, ik zal eens even zoeken in de opties?
Als ik vanavond aan mn pc zit kijk ik zeker even!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')