abonnement bol.com Coolblue
  donderdag 30 april 2009 @ 21:31:47 #126
230390 She_Maiden
Maiden of She
pi_68540388
quote:
Op woensdag 29 april 2009 20:13 schreef zagevent het volgende:


Ja, dat zal toch moeilijk gaan hoor.
Try anyhow
  maandag 4 mei 2009 @ 19:44:53 #127
189777 zagevent
what's in a name
pi_68666056
quote:
Op donderdag 30 april 2009 21:31 schreef She_Maiden het volgende:

[..]

Try anyhow
Make me.
pi_69184372
Try Me!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_69184898
Supertopic!
© Copyright TryX, 2006-2017 Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer: Typfouten en geen gebruik van leestekens, hoofdletters en onzin voorbehouden.
pi_69211485
Ik opende mijn ogen, ik was even weg gedommeld door de warmte van de zon die hoog aan de hemel stond.
langzaam kwam ik overeind om een biertje te pakken.
als ik weer een beetje aan de felheid van de zon gewent bent en om me heen kan kijken zie ik hoe het strand zich heeft gevult met mensen.

overal gezinnetjes die burgerlijk aan een dagje aan het noordwijkse strand hangen.
Een dagje heerlijk ontspannen aan zee, na maanden van werken weer eens lekker genieten van de rust met vrienden en vriendinnen.
als ik naast me kijk zie ik hoe carmen op haar buikje ligt, met haar motorjack als kussen.
een jaar geleden ontmoet op een vrij bizarre manier, van het onrustige meisje was ze veranderd in een ingetogen meid met soms extravagante uitspattingen die mij nog steeds konden verrassen.

ik bekijk haar mooie lichaam, van top tot teen mooi lichtbruin gekleurd van de zon.
haar slanke lange benen gaan over in een paar mooie ronde billen die zelfs slechts in bikinibroekje nog mooi in model blijven.
van haar brede heuppen naar haar slanke zachte buik en rug waar aan de andere kant 2 kleine maar mooi appelvormige borstjes zitten.
haar fijne gezichtje met klein wipneusje, kleine volle lippen en een paar reebruine ogen die vol verbazing de wereld inkijken, lief en onschuldig maar met ook met een ondeugende tinteling.

ik strijk haar zachtjes door haar lange bruine haren, ze zucht zachtjes.
ik kan het niet laten om zachtjes maar langzaam met mijn vingertoppen tussen haar schouderbladen naar beneden te glijden.
zachtjes streel ik haar onderrug, soms met een vinger een beetje plagend tussen haar broekje en bikini.
en dan weer terug, steeds opnieuw.
ze zucht zachtjes, ze slaapt nog maar kennelijk geniet ze ervan.

in mijn shorts begint langzaam een bobbel te vormen en om niet geheel op te vallen op het drukke strand besluit ik op mijn zij tegen haar aan te gaan liggen.
een hand friemel ik tussen handoek en haar onderbuik terwijl ik met de andere zachtjes in rondjes over haar billen strijk.

ik kijk om me heen maar schijnbaar heeft niemand wat door.
met twee vingers masseer ik haar onderbuik, de binnenkant van haar dijen en dan langzaam over haar lipjes die ik langzaam voel opzwellen.
eerst zachtjes maar dan steeds sneller masseer ik haar tussen haar benen terwijl mijn andere hand achter haar broekje verdwijnt en ik met een vinger tussen haar billen door ga.
omhoog en omlaag en in het midden ontmoeten mijn vingers elkaar en voel ik hoe ze steeds natter word.

haar ademhaling word zwaarder en ze begint harder te zuchten.
mensen beginnen mijn kant op te kijken, de huismoedertjes kijken me boos aan, de vadertjes kijken verlekkerd naar daar waar ergens mijn vingers de genotsplekjes van een 20 jarig meisje beroeren met het lichaam van een godin.
ik voel me nu enigzins ongemakkelijk en stop.

met mijn stijve lul tegen carmens zijkant dommel ik iets weg.

mmm, ik ontwaak langzaam terwijl ik me zo ontzettend geil voel, sta op springen en merk dan hoe carmen schijnbaar wakker is geworden en nu met mij aan het spelen is.
ze ligt strak tegen me aan, een arm over mijn zij en de ander heeft ze in mijn broek.
ik voel hoe ze met haar nagels plagerig over mijn ballen geen gaat naar boven tot het puntje van mijn eikel.
dan gaat ze kroelend naar beneden en masseerd ze mijn ballen.

ik weet niet hoe lang ze er al mee bezig was maar uit mijn eikel is al het nodig geilvocht gekomen.
ze haalt haar hand uit mijn broek en steekt twee vingers in haar mond en kijkt me plagerig aan.
ze zuigt op een vinger terwijl ze me ontzettend geil aankijkt.

haar vinger helemaal vochtig stopt ze weer terug in mijn broek, nu glijdt hij verder naar beneden en ik voel hoe ze over mijn ballen langzaam naar beneden gaat.
dit heeft ze nog niet eerder gedaan en geil vragend kijk ik haar aan.
ze ziet mijn blik en ze lacht ondeugend, ze stopt even en geeft me een lange tongzoen.
dan voel ik haar vinger verder glijden.
heen, terug, heen terug, soms een beetje kleine rondjes draaien en steeds meer druk.
ik word helemaal gek, doe het nu, nu, schreeuw ik in mijn hoofd.


wordt vervolg (nu slapen)
pi_69335268
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
pi_69421737
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak


idem

wat nu??

doorlezen of pagina sluiten???

ik lees nog een stukje
pi_69595368
Dit is een stuk van een vervolgverhaal waaraan ik ooit begonnen ben, als het bevalt kan ik nog meer posten...

De vakantie

Nu wij ons al zo lang gezien hadden, gepraat, geknuffeld en zoveel meer, werd het tijd voor de volgende stap. Samen op vakantie. Op een vrijdagavond kwam je weer gezellig bij mij langs en stormde enthousiast mijn appartementje binnen. Je vloog mij om mijn nek en begon me uitbundig te zoenen. Heeeee, zei ik, rustig aan, we hebben de hele avond nog en moeten ook nog onze vakantie uitzoeken. Iets teleurgesteld deed je een stap terug, je vindt mij toch wel nog leuk hť? Zeker antwoordde ik bevestigend, heel leuk, lief, lekker… Jaaaaaaaaaaa, riep je eroverheen terwijl je lichte blosjes op je wangen kreeg, schei maar uit hoor. Je ziet de twinkeling in mijn ogen en slaat snel je ogen neer. Kom hier lieverd zeg ik, terwijl ik je zachtjes dichterbij trek. Je blijft mijn schatje en zeker als je zo lief bloost dan krijg ik daar kriebels van. Terwijl je mij lief aankijkt, breng ik mijn gezicht langzaam dichterbij je lippen en kus je zachtjes op je lippen. Als vanzelf smelten onze lippen samen en we raken verstrengelt in een diepe kus. Teder raken mijn lippen de jouwe terwijl ik mijn handen achter je hoofd in je haren laat verdwijnen. Met het puntje van mijn tong glij ik speels over de buitenkant van je volle lippen, terwijl ik met mijn handen door je haar streel. Met een hand streel ik zachtjes langs je oren, over je oorlelletje en in je nek, ik voel dat je dit prettig vindt en kus je nog hartstochtelijker. Ik duw zachtjes met mijn tong tegen je lippen die langzaam van elkaar gaan waardoor de doorgang naar jouw heerlijke mond geopend wordt. Enthousiast ontvang je mijn tong met jouw tong, die snel om mijn tong heen draait. Tevens zuig je zachtjes op het puntje van mijn tong, iets wat je weet dat ik erg aangenaam vind. Ik moet me inhouden om niet al terplekke in de gang je van je kleren te ontdoen en wild de liefde met je te bedrijven.
Je merkt mijn aarzeling en onderbreekt onze kus, is er iets vraag je. Nee hoor, ik wil mij nog sparen voor de rest van de avond, zeg ik met een knipoog. Wie zegt dat je alleen de avond hebt zeg je met een twinkeling in je ogen. Ik doe een stap terug en kijk je lichtelijk verbaasd aan. Hoezo, blijf je nu eindelijk eens hier slapen dan vraag ik verbaasd. Je antwoord niet maar knikt iets verlegen bevestigend. Super roep ik en trek je weer dicht tegen me aan. Heeee, rustig aan zeg je, we hebben nog tijd genoeg hoor. Ik doe net alsof ik je niet hoor terwijl ik je lief knuffel en mijn handen strelend over je rug laat glijden. Nou ja, zeg je iets harder, wat mij ruw uit mijn dagdroom doet ontwaken. Sorry hoor zeg ik verontschuldigend terwijl ik je nog snel even zacht in je billen knijp. Auw roep je geschrokken. Je duwt mij van je af terwijl je mij lichtelijk geÔrriteerd aankijkt. Dat zou je niet meer doen had je beloofd! Er verschijnt een lichte blos op mijn wangen, maar snel antwoord ik: tsja ik kan er ook niets aan doen, je hebt nu eenmaal van die lekkere billen.
Slijmbal roep je mij toe, terwijl je mij lachend aankijkt. Ja, maar ik slijm alleen maar voor jou alleen hoor zeg ik lachend.

Zullen we voor het eten gaan zorgen saampjes, stel ik voor. Ja prima antwoord je bevestigend. Ik heb een simpel doch lekker menu voor je samengesteld met een lekkere gevulde tomatensoep, een lekker mals stukje vlees, kreukelfrietjes en verse groenten en als toetje een lekker assortiment van ijs met slagroom. Al pratend beginnen we samen aan de voorbereidingen voor het eten die, door de gezamenlijke inspanning, snel voortgaan. Door jouw hulp ben ik sneller dan gepland klaar met het voorbereiden van het eten. Mag ik met nog even opfrissen voor het eten vraag je. Natuurlijk, alles is toch zover klaar, ga maar, maar niet te lang wegblijven hoor zeg ik lachend. Ik kan nooit te lang bij je wegblijven hoor antwoord je terwijl je richting de badkamer verdwijnt.

Aangezien het eten al zover klaar is, besluit ik om het binnen gezellig te maken door middel van kaarsjes, zachte romantische muziek en een staafje wierook. Terwijl ik wacht leg ik ook al de vakantiefolders klaar zodat we die straks samen op de bank kunnen doorkijken. Ik verheug me nu al op een vakantie met jou samen, lekker op het strand liggen, cocktails drinken en gewoon nergens anders aan denken dan aan jou. Hť dromer! , roep je als je de kamer weer binnen komt, wakker worden. Ik schrik een beetje op door jouw stem, uh ja sorry begin ik mij te verontschuldigen. Ja ja, waar zat je nu weer met je gedachten vraag je. Voor jou een vraag voor mij een weet reageer ik snel. Je zat natuurlijk weer aan stoute dingen te denken hť, zeg je lachend. Tsja, ligt eraan wat jouw definitie van stout is zeg ik glimlachend, ik vond het niet zo stout om te denken aan het lekker op het strand met jou te liggen vrijen. Verrast door mijn eerlijke en snelle antwoord weet je even niet direct iets terug te zeggen. Als je dat zou willen, zeg ik snel er achteraan. Jij kijkt me iets verlegen aan en antwoord nou uhm dat vindt ik niet stout hoor, meer romantisch en uhm lekker. Nou dan moeten we straks maar een mooie vakantie naar een warm land met mooie en ook een beetje afgeschermde stranden uitzoeken zeg ik lachend. Ja lijkt me prima zeg je blozend.

Tijdens het eten praten we samen honderd uit over wat we allemaal meegemaakt hebben, over gezamenlijke interesses en muziek, een van onze favoriete onderwerpen samen. Bij ons toetje aangekomen, mede onder invloed van een fles lekkere wijn, beginnen we behoorlijk los te raken en voeren wij elkaar het ijs met de slagroom. Voldaan van het etentje ploffen we samen op de bank om onze eerste vakantie samen uit te zoeken. Na flink wat geblader, voorstellen van jou en mij, komen we uiteindelijk beiden uit bij een 9 daagse reis naar de Dominicaanse republiek. Een verblijf in een ‘all-inclusive resort’ en een tweetal excursies gedurende de vakantie, een 4 sterren hotel, met een zeer luxe kamer met bubbelbad, daar worden wij het samen snel over eens. Snel boeken we via internet de reis en kijken elkaar gelukkig aan.

Zo, en nu voor de rest van de avond lekker knuffelen zeg ik terwijl ik je verliefd aankijk. Alleen knuffelen flap je er, door de alcohol in je bloed beÔnvloedt, uit. Lachend trek ik je tegen met aan en laat ons samen op de bank ploffen. Je land boven op mij en duwt, bewust of onbewust, je borsten behoorlijk tegen me aan. Het gevoel van je vrouwelijke vormen tegen mijn lichaam maakt mij nog geiler dan dat ik al was, iets wat ook door de alcohol, jouw stralende aanwezigheid en jouw mooie kleren en vooral de daarin goed naar voren komende vormen alleen nog maar toegenomen is. Ik merk dat mijn verlangen zich omzet in het verharden van bepaalde delen en probeer dit nog enigszins te verbergen door iets te verschuiven onder je. Plotseling voel ik je hand op die plek op mijn broek en knijp je zachtjes in mijn harder wordende mannelijkheid. Zo, je verlangt behoorlijk naar me. Enigszins geschrokken door jouw directe actie weet ik mij, ongebruikelijk voor mij, niet direct een houding te geven. Voordat ik echter kan antwoorden druk je je lippen op de mijne en begint mij heftig te zoenen. Blij verrast door jouw initiatief beantwoord ik jouw kus hartstochtelijk en laat mijn handen gulzig over je lichaam glijden. Terwijl we steeds feller onze tongen langs elkaar heen laten glijden, laat ik mijn handen in jouw trui glijden en voel, tot mijn verbazing, geen bh. Ik laat mijn verbazing niet blijken en laat mijn handen langs je rug naar de zijkant van je borsten glijden en streel deze zachtjes.

Mijn aanrakingen resulteren in een lichte kreun uit jouw mond en je drukt jezelf nog harder tegen mij aan. Mijn vingertoppen bespelen jouw borsten, de zijkanten, langzaam cirkelend verder naar het midden toe en plotseling laat ik mijn vingertoppen over je tepels glijden. Ik voel dat deze al een beetje harder zijn geworden, en ik laat speels mijn vingertoppen rond je tepels glijden en af en toe erover heen. Dit zorgt voor een verdere verharding van je tepels, iets wat mijn strelingen alleen nog maar feller maakt. Jouw reactie laat ook niet op zich wachten en je begint mijn broek los te maken, terwijl je mij op mijn gevoelige plekje in mijn nek kust. Je laat je hand in mijn broek verdwijnen en begint zacht doch vastberaden mijn harder wordend geslachtsdeel te masseren. Ik kan me nu echt niet meer inhouden en laat ook een lichte kreun ontsnappen. Ik voel mijn lul harder en harder worden onder jouw, inmiddels fel geworden, strelingen. Ik duw je achterover op de bank, enerzijds om je aandacht even van mijn steigerende mannelijkheid af te leiden en om jou verder te verwennen. Ik trek zachtjes aan je trui en trek deze snel en resoluut over je hoofd. Je prachtige borsten springen in het zicht en doen mij een kreun van verlangen uiten. Ik buig me voorover en begin je borsten te kussen en te likken terwijl ik met mijn handen over je rug richting de rand van je broek ga. Ik laat mijn tong langs je inmiddels behoorlijk harde tepels glijden die onder de aanraking van mijn tong nog verder verharden. Terwijl ik je borsten verwen, laat ik mijn hand aan de voorkant in jouw broek verdwijnen en laat het topje van mijn middelvinger een beetje plagend over je venusheuvel en langs de binnenkant van je dijen glijden. Je reageert op mijn strelingen door je benen uit elkaar te doen en je geeft middels het omhoogduwen van je heupen aan dat je meer wilt. Ik wil je echter niet te snel op je wenken bedienen en laat mijn hand naar je billen glijden en masseer deze. Je broek begint me toch aardig in de weg te zitten en verlos je snel van dit beperkende kledingstuk zodat je alleen nog je mooie kanten slip aan hebt. Voor mij zichtbaar heeft zich al een klein nat plekje tussen je benen gevormd, blijkbaar hebben mijn strelingen het beoogde effect gehad. Ik duw je helemaal achterover op de bank en ga tussen jouw benen liggen. Ik duw met een hand je slipje opzij zodat je opbloeiende vrouwelijkheid in vol ornaat zichtbaar wordt. Ik lik mijn lippen al af bij de gedachte om daar mijn tong langs te laten gaan en wacht ook niet langer met het starten van mijn favoriete bezigheid op seksueel gebied. Ik begin door vanaf je navel langzaam kussend naar beneden af te dalen, vervolgens overlaad ik je dijen en met kussen en likjes. Aangezien je slip nu meer in de weg dan iets anders zit verlos ik je van dit laatste kledingstuk terwijl ik zachtjes kussend richting het warme plekje tussen je benen ga.

.....
pi_69616050
<3 those stories.
Ook groot fan van shespot, maar zal hier ook maar eens rond gaan kijken ^^ (als ik alleen ben.....)
pi_69689350
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
Niks mis mee,toch?!
pi_69693948
quote:
Op zaterdag 23 mei 2009 21:29 schreef TeenageDirtbag het volgende:
Damn, ik merk dat ik van sommige verhalen nogal geprikkeld raak
Je bedoeld eigenlijk dat je er geil van wordt!?!?
pi_69709606
(het vorige stuk staat een paar posts hierboven)

Geheel bevrijd van klemmende kledingstukken duw ik je benen uit elkaar zodat ik alle ruimte krijg die ik nodig heb. Ik begin mijn kussen steeds dichter bij je lekkere poesje te brengen en voel je je vol verwachting je poesje naar voren duwen richting mijn mond. Ik wil je niet langer plagen dus duw plotseling mijn mond op je poesje en begin met mijn tong langs je buitenste schaamlippen te likken. Ik proef je vochtigheid en geniet van de smaak en geur van de sappen die langzaam uit je poesje druipen. Ik laat mijn tong verdwijnen tussen je lippen en lik door je hele poesje op en neer om uiteindelijk plagend snel lang je klitje te schieten. Je kreunt hard als ik mijn tong rond je klitje laat cirkelen en drukt met je handen mijn gezicht hard tussen je benen in. Dit moedigt mij alleen nog maar aan om verder te gaan. Terwijl ik het tempo van mijn tong langzaam opvoer duw ik langzaam een vinger bij je naar binnen en begin deze heen en weer te bewegen in het ritme van mijn tong op je klitje. Je begint nu harder te kreunen en zegt dat ik vooral niet moet stoppen, alsof ik dat niet wist. Ik voer mijn tempo op terwijl ik een tweede vinger in je poesje erbij laat glijden, ik laat nu ook sneller mijn vingers in en uit je poesje glijden terwijl mijn tong over je klitje heen en weer schiet en rondjes erom heen draait. Ik voel dat je orgasme begint te naderen en begin in het tempo van jouw samentrekkingen mee te gaan en mijn vingers nog feller in je poesje te pompen. Aan het samentrekken van de spieren in je poesje voel ik je orgasme aankomen en breng ik je middels een paar ferme likken over de rand heen. Je kreunt hard terwijl je roept: Ik kom! Kom maar lekker klaar lieverd, mompel ik terwijl ik voorzichtig doorlik door je orgasme heen. Ohhhhh kreun je hard terwijl je poesje samentrekt van je heftige orgasme. Langzaam bouw ik mijn snelheid af zodat je een beetje op adem kunt komen, als je rustiger bent geworden, maar voordat je orgasme helemaal is weggeŽbd begin ik weer op mijn speciale manier je klitje te bewerken en mijn vingers in je poesje heen en weer te schuiven. Binnen 2 minuten voel ik dat je spieren in je vagina weer beginnen samen te trekken en kreun je hard terwijl je 2e orgasme over je heen komt, je benen trillen van de inspanning en je laat je deze keer helemaal gaan en kreunt en schreeuwt hard.

Ik sla mijn armen om je heen en laat je rustig weer bij je positieven komen terwijl ik je zachtjes streel. Na een paar minuten sla je je ogen op naar mij en kijkt me met een voldane blik aan. Ik glimlach en ben blij dat ik je wederom heb kunnen plezieren. Van de hele befactie heb ik een zo mogelijk nog hardere lul gekregen die fier vooruit priemt. Je blik glijdt van mijn ogen naar beneden naar mijn lul en een glimlach verschijnt om je lippen. Ik heb nog niet veel mannen gezien die zo zichtbaar genieten van het laten genieten van een vrouw, zeg je glimlachend terwijl je je hand speels langs mijn stijve lul laat glijden. Mijn lul reageert middels lichte schokjes op je zachte aanraking. Terwijl je mij diep in mijn ogen aankijkt sluit je je hand om mijn lul en begin je er langzaam aan te trekken. Een kreun ontglipt me en je kijkt me liefdevol aan, is het lekker vraag je? Ik kijk in je ogen en laat, terwijl mijn stem licht trilt, duidelijk blijken dat ik het lekker vind. Je duwt mij achterover op de bank, ontdoet mij van mijn laatste kledingstukken en positioneert jezelf boven mij. Langzaam laat je jezelf over mijn harde lul zakken totdat je tot rust komt op mijn buik. Ik sla een lichte kreun als ik mijn lul volledig voel en zie verdwijnen in jou nog warme en vooral erg natte poesje. Langzaam begin je mijn lul te berijden, door jezelf op te wippen en net voordat mijn eikel tevoorschijn komt jezelf weer te laten zakken. Je ziet aan mijn gezicht hoe ik aan het genieten ben van dit heerlijke gevoel. Ik sla mijn handen om je billen en beweeg mee op het ritme dat jij nu bepaald. Na een paar minuten voer je het tempo op en ik geef middels een luide kreun mijn genoegen over de snelheidsverhoging aan. Ik laat mijn hand naar de voorkant van je poesje glijden en begin zachtjes over je klitje te wrijven. Aan de geile blik in je ogen kan ik zien dat je het erg prettig vindt. Met mijn andere hand masseer ik om beurten je borsten en draai zachtjes aan je tepels, iets wat door jou met een harde kreun aangemoedigd wordt. Ik wil dat je jezelf lekker klaarrijd op mijn harde pik, fluister ik je toe. Ohh, dat wil ik graag, maar dat wil ik samen met je klaarkomen kreun je terug. Natuurlijk lieverd, er is niets lekkerders dan samen klaarkomen kreun ik hard terwijl ik voel dat ik mijn orgasme geen eeuwigheid meer kan uitstellen. Ik begin je klitje hard te masseren, terwijl jij steeds sneller jezelf over mijn harde lul heen en weer beweegt. Na enkele minuten kreun je en zeg je: ik ga zo komen schatje. Ik begin mijn pik nu met harde stoten in je poesje te stoten, samen met de neergaande beweging van jou en laat mijn vinger sneller en sneller over je klitje glijden. Ohhh, ik kom roep je hard, ik voel de spieren in je poesje samentrekken, iets wat mij ook over de rand brengt en ik kreun hard en zeg: oh, ik kom ook schat. Ik duw mijn lul diep in je poesje en voel hoe mijn zaad in golven in je poesje gepompt wordt, terwijl jij zacht kreunend je orgasme beleefd.
Na een paar minuten tot rust te zijn gekomen trek ik een deken over onze naakte lichamen heen waarna we na een tijdje lekker geknuffeld en gekust te hebben samen in elkaars armen in slaap vallen.

Na enkele uren word ik wakker, waardoor weet ik op dat moment niet. Ik voel je naakte lichaam tegen mij aangedrukt en als ik mijn hoofd heb gedraaid zie ik je lieve gezicht voldaan en rustig naast mij liggen. Even lig ik je zo te bewonderen en geniet ik van het uitzicht. Ik schrik als ik de klok in de kamer zie, die al 11 uur ’s avonds aanwijst, echter snel herinner ik me dat je vanavond niet meer naar huis hoeft, en een glimlach vormt zich om mijn lippen. Ik probeer voorzichtig op te staan zonder jou wakker te maken, en schuif langzaam van je weg. In je slaap, of als reactie op mijn bewegingen, draai je je om op de bank, gelukkig juist de kant van de leuning op zodat ik rustig en voorzichtig van de bank kan afstappen. Na een toiletbezoek ga ik terug de kamer in en loop naar de koelkast voor een slok melk. Als ik me net buk om de melk te pakken voel ik een hand op mijn billen, iets wat mij behoorlijk laat schrikken waardoor de melk door de lucht vliegt. Ik hoor een grinnikend lachje achter mijn rug en draai me snel om. Daar sta je in vol ornaat in het licht van de koelkast, iets wat je vormen iets schemerachtig en zacht doet uitkomen.

Zonder iets te zeggen trek ik je dicht tegen mij aan, waarbij ik je warme lichaam tegen mijn toch iets afgekoelde lichaam aantrek. Ik sla mijn armen om je heen en laat mijn handen rusten op je lekkere billen, die ik onbewust licht streel met mijn handen. Wat heb je toch een lekker lijf zeg ik terwijl ik een kus op je lippen druk. Je kijkt me liefdevol aan en er verschijnt een lichte blos op je wangen, je bent nog steeds niet gewend aan het in ontvangst nemen van complimentjes en al zeker niet over je lichaam. Nadat we samen iets gedronken hebben, stel ik voor dat ik me even ga opfrissen door middel van een douche. Jij vindt dit prima en gaat, nadat je mijn badjas aangetrokken hebt, lekker op de bank naar de TV kijken. Ik vertrek richting douche en begin mij onder lekker warm water heerlijk af te spoelen en te wassen. Als ik mijn haren vol met shampoo heb zitten hoor ik de douchedeur opengaan. Ik vraag of jij dat bent, maar ik krijg geen antwoord. Misschien heb ik het me het geluid van de deur verbeeld, denk ik, en ik ga verder met het wassen van mijn haren. Plotseling voel ik een hand op mijn billen die me ferm knijpt. Ik veer op en stoot mijn hoofd tegen de sproeier, auw roep ik uit. Die krijg je nog terug van toenstraks fluister je zacht in mijn oor. Meteen voel ik jouw hand masserend over mijn toch iets pijnlijke bil glijden en al snel glijd je hand onder mijn billen door naar mijn geslachtsdeel. Je masseert zachtjes mijn zak, wat een erg lekker gevoel is. Plotseling stop je en ben je, aangezien ik niets kan zien door de shampoo, verdwenen lijkt het. Ik sta vertwijfeld te wachten op wat nu komen gaat, plotseling word ik naar achter tegen de koude muur gedrukt. Ik wacht vol spanning en zonder iets te kunnen zien, af wat er gaat gebeuren.
Totaal onverwacht voor mij voel ik plotseling jouw lippen op mijn geslachtsdeel. Ik wil je nog wegduwen, aangezien dat niet echt een van mijn favoriete bezigheden is, maar je laat je niet wegduwen en begint je mond langs en over mijn penis te bewegen, iets wat hem, ondanks het feit dat het niet mijn meest geliefde onderdeel van het spel is, niet onberoerd laat. Ik voel mijn penis groeien onder de aanrakingen van jouw mond en je tong die langs en over mijn inmiddels ontblote eikel glijden. Ik kreun terwijl je mijn penis volledig in je mond laat verdwijnen en ondertussen mijn ballen streelt. Ik kan mijn handen ook niet meer stilhouden en laat mijn handen door je haar en langs je oren en oorlelletjes glijden. Ik fluister dat je niet te lang moet doorgaan, waarop jij, tussen het pijpen door, antwoord dat jij dat wel zelf bepaald. Ik kreun hard terwijl je het tempo opvoert en mijn penis nu in een behoorlijk tempo aan het pijpen bent. Ik wil je wegduwen maar je laat je niet wegduwen en slaat je handen om mijn billen heen en trekt mij tegen je mond aan, wederom kan ik een harde kreun niet tegenhouden. Ik wil niet dat… stamel ik, maar je doet net alsof je me niet hoort en gaat in een bevlogen tempo door met mij te pijpen. Ik realiseer mij dat ik geen keuze heb en tevens gezien mijn opwinding niet veel weerstand meer kan, en misschien ook niet meer wil, bieden en geef me over aan het gevoel. Je merkt mijn verslapping en gaat nu nog furieuzer verder met hetgeen je al zo goed aan het doen was. Ik fluister dat ik het niet lang meer zo ga volhouden, jij reageer door nu hard zuigend mijn orgasme op te wekken en voordat ik daadwerkelijk explodeer trek ik mijn lul uit je mond en spuit ik mijn lading over je borsten heen. Geil kijk je omhoog naar mij met een glimlach om je mond. Ik sta nog te trillen van de naweeŽn van mijn orgasme en kan amper iets zeggen. Je staat op en fluistert in mijn oor: “volgende keer ga je niet meer uit mijn mond, ik wil je proeven”. Dit zorgt voor een felle blos op mijn wangen aangezien ik niet van je gewend ben dat je zo direct bent.
pi_69717427
quote:
Twee weken nadat ik voor de eerste keer bij Jan was geweest en ik op een zalige manier verwend was door die lekkere grote lul van hem belde ik hem op om weer eens een keer langs te komen, Jan was vrolijk verrast toen hij mijn stem hoorde en vertelde me dat hij de laatste dagen vaak aan mij had gedacht. Ik vertelde hem dat ik hem ook best wel had gemist en vaak aan de heerlijke vrijpartij had teruggedacht en mezelf dan weer lekker had afgetrokken. We spraken af voor diezelfde avond en hij vroeg me of het nog goed was dat er nog een vriendje van hem bij zou zijn. Natuurlijk vond ik dat prima want de gedachte dat het een lekkere vent was wond me eerlijk gezegd toch wel op. Toen ik bij Jan aankwam die avond deed hij de deur open in een spannende wielrennerbroek waar zijn lekkere grote bobbel goed zichtbaar in was. Zodra de deur achter me dicht was pakte hij me tussen mijn benen en ik kon aan alles aan hem merken dat hij goed geil was. Nadat ik even met zijn lekkere pik had staan spelen gingen we naar binnen waar een lekker blond joch op de bank zat. Hij stelde zich voor als Ronnie en ik ging naast hem op de bank zitten. We zaten al lekker te babbelen toen Jan terug binnen kwam met een bakje koffie. Ik zie dat jullie elkaar al hebben gevonden?: zei Jan. Hij ging aan de andere kant van Ronnie zitten zodat hij tussen ons in zat. Jan legde zijn arm over Ronnie’s schouder heen en vertelde dat hij Ronnie nu ongeveer een half jaar kende. Hij was hem tegengekomen bij het COC in Middelburg en het klikte eigenlijk meteen goed tussen hen. Jan begon een beetje te friemelen aan Ronnie en ik zat dit zo een beetje aan te kijken en kreeg een ontzettend geil gevoel over me heen omdat ik er aan zat te denken dat we straks lekker met zijn drietjes aan de gang zouden gaan. Nadat we de koffie op hadden stelde Jan voor om lekker naar boven te gaan. Toen we boven waren vroeg Jan of Ronnie en ik elkaar wouden uitkleden en ondertussen ging hij op bed liggen en deed vast zijn wielrenner broek uit. Hij had alweer een enorme stijve en ik verlangde er meteen naar om die kolos weer lekker in mijn mond te voelen. Maar zover was het nog niet. Langzaam maakte ik de broek van Ronnie open en trok zijn shirt uit zijn broek. Ik begon zijn rug te strelen en zag over zijn hele lichaam kippenvel komen. Het kon niet van de kou zijn dus maakte ik er op uit dat hij genoot van mijn strelingen. Ik trok zijn shirt over zijn hoofd en zag dat Ronnie helemaal onbehaard en een beetje gespierd was, precies wat ik lekker vind. Met mijn hand streek ik over zijn kontje en ging langzaam naar de voorkant toe. Ik liet zijn broek een beetje zakken en voelde met mijn vingers in zijn onderbroekje. Verrast was ik toen ik voelde dat Ronnie zijn pik en ballen helemaal kaal had geschoren. Ik liet zijn broek naar beneden zakken en zei dat hij er uit moest stappen. Ik deed een stapje naar achter toe om hem helemaal naakt te bekijken, hij had een niet zo heel erg grote maar wel lekkere pik die al keihard was. Het sletje was dus al behoorlijk geil want ik zag al druppeltjes voorvocht uit zijn glanzende eikel komen. Ik hurkte op mijn knieŽn voor hem en begon zijn geile stijve te zoenen en te likken en gulzig likte ik het geile vocht van zijn eikel. Jan lag ondertussen met een geile blik in zijn ogen te kijken naar ons en ik zag aan hem dat hij lag te genieten. Ik draaide Ronnie om en zei dat hij voorover moest bukken. Met mijn natte tong begon ik zijn hete neukgaatje te verwennen en het lukte me om mijn tong een stukje bij hem naar binnen te duwen. Ronnie kreunde het uit van genot en ik deed nog meer mijn best om nog meer van mijn tong naar binnen te krijgen. Ik stopte met likken en draaide hem weer naar me toe en zei dat hij me nu moest uitkleden. Langzaam trok hij mijn kleren uit en begon mijn lichaam te strelen en te zoenen. Ik bukte me voorover en bood hem als een gewillige hoer mijn kontje aan. Voorzichtig likte hij met het puntje van zijn tong over mijn holletje heen en ik dacht gek te worden van dat gevoel. Langzaam maar zeker drukte hij met zijn tong harder tegen mijn kontje en ik voelde het puntje naar binnen glijden. Ik liet hem even stoppen en liep naar het bed toe en bukte me weer voorover zodat ik nu de lekkere grote stijve lul van Jan kon verwennen. Ronnie was nu vol overgave mijn neukgat aan het beffen en ik genoot van zijn warme tong. Jan lag te genieten op bed terwijl ik hem pijpte en ik voelde hoe Ronnie nu mijn zak aan het verwennen was. Jan vroeg of wij nu ook op bed wouden komen liggen zodat ook hij lekker met stijf mannenvlees kon spelen. Ronnie moest gaan liggen zodat Jan en ik zijn lekkere stijve lul konden verwennen. Om de beurt namen we zijn lekkere lul in onze mond en aan het trekken van zijn pik konden we voelen dat het niet echt lang meer zou duren voordat hij ging spuiten. Ik begon zijn kontgaatje weer te likken terwijl Jan zijn pik goed onder handen nam maar Ronnie mocht van Jan nog niet klaarkomen want hij wou hem helemaal gek maken dus stopte hij met pijpen. Ronnie vroeg met een smekende blik in zijn jongensogen of hij alsjeblieft door wou gaan maar Jan begon zich nu te verlekkeren aan mijn lichaam en zei tegen Ronnie dat hij maar even naar ons moest kijken maar dat hij niet meer met zijn lul mocht spelen. Jan trok mijn benen uit elkaar en begon mijn kontje te vingeren, eerst een vinger en al snel volgde nummer twee en drie en al snel lag ik super geil te kronkelen over bed. Hij pakte een condoom en rolde die over zijn grote lul uit en drukte zijn eikel tegen mijn kontgaatje. Ik kon niet wachten tot hij er helemaal in zat en begon zelf al te duwen tegen die zalige pik en voelde hoe die lekker bij me naar binnen schoof. Langzaam duwde Jan door tot hij tot aan zijn wortel in mijn neukgat zat en hij begon me nu heel traag te neuken. Telkens als ik de eikel van de zalige lul langs mijn prostaat voelde gaan dacht ik dat ik gek werd van geilheid. Ook ik mocht van Jan niet met mijn pik spelen dus ik vermoedde al dat hij ons deze avond tot het uiterste wou drijven en op den duur zouden smeken om klaar te mogen komen. Omdat Ronnie ook niet aan zijn pik mocht komen lag deze nu lekker zichzelf te vingeren en met een verzaligde blik in zijn ogen naar ons te kijken. Jan begon me nu sneller te neuken en het scheelde niet veel of ik kwam zonder aan mijn pik te komen klaar zo geil was ik ondertussen geworden. Ik lag te kronkelen als een geile slet onder Jan en wou niets liever dan lekker hard genomen worden door die zalige grote pik. Plotseling stopte hij met neuken en deed het condoom af. Hij zei dat ook hij nog niet wou komen en dat we alledrie beter een paar minuten rust konden nemen alvorens door te gaan. Nadat we een paar minuten een beetje bij gekomen waren en ons zelf een beetje opgefrist hadden zei Jan tegen me dat ik nu Ronnie maar eens lekker moest neuken. Jan had hem nog nooit geneukt omdat Ronnie het niet aandurfde met de bijna 20cm van Jan. Nou dat was dus een karweitje dat ik graag op me nam. Jan begon met het kontje van Ronnie te vingeren en ik ontfermde me over zijn lekkere pik. Nadat Jan hem alvast met zijn vingers wat opgerekt had en een flinke dot glijmiddel op zijn gaatje had gestreken deed ik een condoom om en drukte mijn eikel tegen het nauwe gaatje van Ronnie. Ik voelde best nog wel wat weerstand maar ik was vastbesloten om deze maagd eens flink te neuken dus drukte ik langzaam maar zeker wat harder door. Ik hoorde Ronnie kreunen en voelde hoe mijn eikel langzaam in het neukgaatje verdween. Ronnie kreunde het nu uit ook omdat Jan de lul van Ronnie tot achter in zijn keel had genomen. Ik begon hem nu sneller te neuken en genoot van het warme gaatje en van de gedachte dat ik de eerste was die deze knul neukte. Ik voelde dat dit niet echt lang meer ging duren en begon nog sneller in zijn kont te bonken. Jan merkte het aan me dat ik zo ging spuiten en liet nu ook zijn hoofd steeds sneller op en neer gaan. Ik ga spuiten riep ik en op hetzelfde moment spoot Ronnie de mond van Jan vol met geil, zoveel dat uit de hoeken van zijn mond liep. Ik trok mijn lul terug uit het gaatje van Ronnie en boog me snel naar Jan toe om hem een lekkere tongzoen te geven. Het sperma liep van zijn mond in de mijne en ik genoot van de smaak van het geil van Ronnie. Met mijn mond zocht ik nu de lul van Jan en begon hem zo diep mogelijk te pijpen. Ronnie lag uitgeteld naar ons te kijken en ik vroeg hem om het condoom van mijn pik te halen. Toen het uit was gingen Jan en ik in 69 liggen en jan likte al het geil van mijn pik af. Ik voelde dat zijn pik begon te schokken en plots spoot hij zijn geil achter in mijn keel. Ik moest flink slikken om niet te stikken in al het geil dat hij in mijn keel spoot. Na deze lekkere vrijpartij moesten we eerst een poosje bijkomen.
Ik sta in de avond
Op de rand van een afgrond
En schouw in het Heelal
Niets was, niets is, niets zal
  donderdag 4 juni 2009 @ 23:13:42 #139
199318 zwartemarktplaats
met zonder bonnetje
pi_69721967
tl;dr
pi_69724530
@Zeeuwsedude:

""Fuck this", zegt ze en ze komt overeind. Ze pakt mijn stropdas vast en trekt bij zich. Ze drukt haar lippen op de mijne en al snel zitten we verstrengeld in een diepe geile tongzoen."

Daar kreeg ik ineens kippenvel van, hehehe, echt Te Sexy
pi_69778474
mijn geile sex ervaring is sex hebben met mijn lekkere vriendin

[ Bericht 38% gewijzigd door whitebasic op 07-06-2009 10:01:15 ]
pi_69794482
quote:
Op donderdag 4 juni 2009 21:44 schreef Elagabalus het volgende:

[..]


Geil verhaal!!
dsfsdfsdfds
  dinsdag 9 juni 2009 @ 15:57:59 #143
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69865371
quote:
Op donderdag 4 juni 2009 18:14 schreef Nokiadude31 het volgende:
(het vorige stuk staat een paar posts hierboven)
-knip-
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
  dinsdag 9 juni 2009 @ 17:11:19 #144
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_69868512
long time a go.
tijd voor een come-back wellicht
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
pi_69869261
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 15:57 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Dus toch nog een vervolg posten dan?
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:13:13 #146
206164 Gibson88
Aan het typen....
pi_69870451
Warm als dat het was, en klam als dat het was. Was mijn doel voor ogen heel duidelijk. Ik wilde neuken, maar niet zomaar neuken, ťcht heel lekker neuken. Toevalligerwijs had ik twee metgezellen, 2 dames, niet de mooiste maar ook niet de lelijkste, hoe zeg ik het genuanceerd? Gewoon heel goed te neuken. We waren met zijn drieŽn buiten bij een meer. Het weer liet het toe. Hun welgevormde geile lichaampjes dartelden speels door het water. Achttien jaar oud maar het lichaam van een zestien a zeventien jarige. Topless. Hun borsten versierd met prachtig roze tepeltjes 'keken' me uitdagend aan, en hun slipjes bedekten de toegang tot het gevoel van goddelijkheid, de toegang tot hogere sferen. Mijn ogen bleven hangen op die hoogte, en als ik eens kon beschrijven wat ik me inbeeldde, zouden jullie ( heren) plotsklaps een orgasme hebben. Deze kutjes waren meer dan perfect, meer dan een zevende hemel. Hun schaamlipjes oh zo roze en oh zo lekker, zo zoet en zacht als satijn. Ik heb hun slipjes met mijn tanden uitgetrokken, alle twee de klitjes ingedrukt met het puntje van mijn neus, gevolgd door een stiekem likje met het puntje van mijn tong. 'Spelen' in het water en neerstrijken op het warme zand van het strand. Ik voelde het zand in mijn rug branden, hun handen op mijn borst, hun hoofden nabij de mijne, ieder nam een oorlel tussen de tanden en knabbelden en sabbelde speels mijn met oren, terwij hun handen ondertussen mijn lichaam streelden. Mijn beide handen waren godsgeprezen met twee paar geile borsten tot hun gebruik. Ze pasten precies in mijn hand, en de tepels waren de knopjes van geilheid, ik bestuurde hun gekreun van genot, met een zachte draai aan elke tepel. Ik liet me overrulen door deze twee dames en had om en om hun tepels tussen mijn tanden, zachtjes knabbelen en sabbelen is wat ik deed, hun zweet droop op mijn lichaam en onze aanrakingen deden onze sappen nog meer verstrengelen. Mijn zwembroek zat niet meer zo los als dat het was, en zat straks, hij bleef haken achter mijn erectie en met een wipje ging mijn zwembroek uit. Daar torende een knots van een lul hoog uit. Om de beurt namen ze gretig mijn penis tot zich en was het een extreme trio in standje 69. Twee kale kutjes keek ik recht aan, nat en glinsterend in de zon, likte ik die twee poesjes 'schoon' door naar boven, Hun konten waren schoon dus er zat geen nare smaak aan, en het was nog verrassend lekker ook. Heerlijk likte ik hun sterretjes en vingerde ik de dames allebei tegelijk, en bleven ze me pijpen. Na dat ťťn van de dames mijn gezicht kledder nat heeft gespoten door een intense orgasme en een krijs van genot, ging de seks gewoon door en bleef het even heftig als dat in het begin was. Toen draaiende we de rollen om en hadden we een biseksuele trio, terwij ik 1 meisje befte en 1 neukte tongzoenden de dames er heftig op los, hun borsten in hun handen en dan weer in de mijnen, tepels die elkaar streelden, brachten me tot op een zeker hoogte van extase en wilde ik harder en meer. Ze lieten zich zakken zodat mijn tepels die van hen aanraakte, deze aanraking voelde zo godsgruwelijk lekker, dat een scheut sperma 1 kutje vulde en tijdens het neuken, wat voorvocht langs mijn lul terug droop.Na deze scheut sperma geloosd te hebben was het nog niet klaar. De dames gingen gewillig liggen met hun benen wijd open, de toegang vergeven tot het paradijs van genot. Ik vulde allebei de kutjes met mijn warme zaad, en zij besprenkelde mijn lichaam en mijn gezicht met hun orgasme, terwijl ze zich boven mijn gezicht vingerden. Het hield niet op, ik was zo gigantisch geil dat ik geil werd van het geil zijn van het geil zijn, snap je ? Nadat onze sappen zich sereen verstrengeld hadden en we onze laatste adem hadden uitgeblazen na deze energie kick, kropen we lekker dicht tegen elkaar aan en hebben we tot 's Avonds laat getongzoend en nog wat met elkaar gespeeld. totdat het schemerig en donker begon te worden, en ik kreeg vreemd genoeg weer zin, en tot mijn verbazing mijn vriendinnen ook. dit keer was de seks nog intenser door de drank die we genuttigd hadden, en was hun vaginalevocht nog zoeter dan zoet, zoeter dan je bij liefde kan voorstellen. Het was een onbeschrijflijke drift, die helemaal perfect was toen ik een sigaretje rookte tijdens het krijgen van een pijpbeurt en een flesje Razz in mijn hand. On hun knieŽn zaten de dames tongzoenden en keken me smekend aan, hun tongen waren buiten hun mond en streelden elkaar tong, en ik trok me af en loosde mijn sperma op hun tongetjes die geil en speelse om elkaar heen gleden, ik 'joinde' de club en zoende mee, weird ,maar geil als het is, was dit de aller aller aller geilste ervaring die ik ooit heb mogen delen met 2 jonge vrouwen en heeft het zich meerdere keren herhaald. Zovaak dat ik me impotent voel. Maar ik weet zeker zodra ik deze ogen weer aankijk..... Het nog extremer zal gaan dan de vorige keer, en dan......
Op vrijdag 4 februari 2022 13:55 schreef Cockwhaleszusje het volgende:
Gibson is een seksgod
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:20:58 #147
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69870703
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 17:33 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Dus toch nog een vervolg posten dan?
Ja doe maar!
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_69870894
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:20 schreef SuperrrTuxxx het volgende:

[..]

Ja doe maar!
Als ik vanavond thuis ben zal ik aan de oproep gevolg geven :-)
  dinsdag 9 juni 2009 @ 18:33:12 #149
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_69871039
quote:
Op dinsdag 9 juni 2009 18:27 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Als ik vanavond thuis ben zal ik aan de oproep gevolg geven :-)
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_69874478
Op verzoek een stukje vervolg...

Terwijl je mijn hand pakt en die naar beneden brengt zeg je: voel eens hoe nat ik van je geworden ben, ik ben zo geil omdat je zo lekker heb kunnen verwennen. Moeiteloos duw je mijn vinger bij je naar binnen, ik voel dat je inderdaad enorm nat bent. Langzaam draai ik rondjes met mijn vinger in je poesje terwijl mijn duim al op zoek gaat naar je klitje. Je kreunt hard als ik zo je sta te vingeren onder de warme douche en je zet je ene been op de rand van de douchebak om mij nog betere toegang tot je warme grotje te geven. Ik wil door mijn knieŽn gaan om je poesje met mijn tong te gaan verwennen, maar je trekt me snel weer naar boven. Nee, niet doen, ik ben nu al zo geil en jij stopt toch niet voordat ik klaarkom, ik wil niet nu al klaarkomen. Klant is koning zeg ik lachend, terwijl mijn vingers vrolijk doorspelen in je inmiddels ontzettend natte poesje. Terwijl ik doorga met mijn vingerwerk zie ik jou om het hoekje van de douchecabine naar iets graaien, echter omdat ik met mijn rug naar de opening sta kan ik niet zien wat je pakt. Plotseling duw je mijn hand weg en draai je je om, je steekt je kontje verleidelijk naar achter en je vraagt me je van achter te nemen. Door mijn vingerwerk is mijn lul inmiddels ook weer op oorlogssterkte gekomen dus ik voldoe gaarne aan je verzoek. Met mijn handen duw ik je billen iets uit elkaar waardoor je poesje en je kontje uitdagend in het zicht komen. Ik positioneer mijn lul voor je poesje en duw hem voorzichtig naar binnen. Echter mijn voorzichtigheid wordt volledig tenietgedaan door jouw enthousiasme waarmee je je kontje naar achter duwt waardoor ik ineens tot diep in je poesje doorschiet. We kreunen beide hard aangezien het voor ons beiden een ontzettend lekker gevoel geeft. Langzaam en met lange halen begin ik je te neuken, mijn ballen slaan bij elke stoot tegen je gezwollen klitje aan wat iedere heer een harde kreun over je lippen brengt. Opeens hoor ik een zoemend geluid en vlak erna voel ik dat je een pocket-rocket tegen je klitje aanzet. Dat was dus waar je zonet naar graaide, zeg ik. Ja kreun je zachtjes ik wil dat we samen klaarkomen en dit helpt me daarbij. Alle speeltjes zijn welkom hoor zeg ik terwijl ik nu iets sneller je poesje begin te bewerken. Ik voel telkens hoe het apparaatje trilt op jouw klitje, steeds als ik diep in je stoot komt het apparaatje trillend tegen mijn ballen, iets wat mij ook stimuleert. Het apparaatje heeft de gewenste uitwerking, want ik voel de spieren in je vagina ritmisch beginnen te samentrekken. Je kreunt nu hard elke keer als je mijn lul diep in je kutje voelt stoten en begint me met geile aanmoedigingen aan te sporen. Je kreunt hard en zegt dat ik je nog harder moet neuken, ik voldoe aan je verzoek, neem je heupen beet met mijn handen en voer mijn tempo nog verder op. Ik fluister in je oor dat ik je zo dadelijk lekker vol ga spuiten met mijn warme zaad, iets wat door jou middels een kreun en de reactie: “ja ik wil je diep in me voelen spuiten, ik ga ook zo komen” beantwoord wordt. Ik voel nu hoe je vagina begint samen te trekken, de aankondiging van je orgasme. Ik stoot nog 2 keer diep in je poesje en hou dan stil, want ik voel mijn orgasme opborrelen. De laatste stoten hebben jou, in combinatie met het lekkere getril op je klitje ook over de rand geduwt en je begint hard te kreunen: hmmm ik kom schat, spuit in me, vul me met je lekkere warme zaad, ohhhhh. Samen beleven we een intens orgasme waarna we, nog licht natrillend, tegen en in elkaar blijven staan onder de warme douchestraal.

Nadat we beiden een beetje bijgekomen zijn, wassen we elkaar lekker onder de warme douche en drogen we elkaar lekker af met een warme handdoek. Het is inmiddels erg laat geworden en we besluiten nog even TV te kijken in bed. We nestelen ons lekker knus in het bed tegen elkaar aan, jij liggend op mijn borstkast en ik met mijn armen om je heen. We kijken samen nog even naar de TV, maar zijn eigenlijk allebei erg moe en besluiten de TV maar uit de zetten. In elkaars armen vallen we in slaap tot de volgende morgen.
Je wordt ’s morgens door mij zachtjes gewekt middels zachte kusjes op je wangen en je doet langzaam je ogen open. Voor je staat een compleet verzorgd ontbijt met thee, jus d’orange, vers gebakken broodjes, beleg, een glas melk en een appel. Je wrijft even in je ogen voordat je me gelukkig aankijkt en een dikke kus op mijn lippen drukt. Wat ben jij toch een schat, zeg je terwijl je me liefdevol aankijkt. Ja ach, stamel ik enigszins verlegen, ik wou onze eerste ochtend samen goed vieren. Ik druk nog een kus op je lippen en maan je om te gaan eten, anders worden de broodjes en de thee koud. Smakelijk begin je te ontbijten, ik neem ook een broodje en samen smullen we lekker van het ontbijt op bed. Na het eten staan we op en gaan we lekker een dag winkelen. Op het einde van de dag kook ik weer voor je en genieten we van een rustige, ontspannen avond die we vullen met knuffelen, kussen en praten. We zijn beide erg enthousiast over de aankomende vakantie en praten honderd uit over verwachtingen en wat we allemaal gaan doen.

To be continued...
abonnement bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')