abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_62805686
quote:
Op woensdag 29 oktober 2008 11:43 schreef Bibio het volgende:
Ha Frikandel,

Je hebt een goed en spannend verhaal geschreven (deel I en II). Maar ik vraag mij wel af hoe het
toch met die arme Bart uit deel I is afgelopen. Jij maakt allemaal heerlijke dingen mee, maar hij is eenzaam en alleen achtergebleven met zijn wiskundehuiswerk.
hehe ja inderdaad - misschien moet ik daar binnenkort maar iets aan doen en hem ook een leuk avontuurtje laten meemaken...
pi_62806006
Ik kan niet wachten!
pi_62807013
De deur van de Kelder is voor mij nog steeds gesloten, maar ik krijg steeds weer verzoeken voor meer verhalen. Omdat ik geen tijd en rust heb (door allerlei omstandigheden) om iets nieuws te schrijven, dan maar deze hier geplaatst.
Let op: dit verhaal gaat dus over BDSM. Heb je daar geen trek in, dan niet verder lezen.
Als ik de kelder in mag, zal ik hem hier weer weghalen.

==========
In opdracht: Mijn eerste keer
Er werd mij door een Man met wie ik in gesprek was over een mogelijke D/s, gevraagd om te beschrijven hoe ik mijn eerste sessie ongeveer voor me zag. Nou, zoiets dus...

Ik had aangebeld. Het duurde eigenlijk helemaal niet lang voor hij open deed. Maar voor mij duurde het een eeuwigheid. Ik ging me immers storten in iets totaal nieuws, iets dat zo anders was dan ik tot nu toe gewend was. Maar op het moment dat de deur open ging en hij verscheen, besloot ik letterlijk en figuurlijk de drempel over te stappen.

Uiteraard keek ik hem nauwelijks aan. Niet alleen omdat ik nou eenmaal geen oogcontact maak, maar ook uit verlegenheid, onwennigheid.
We dronken wat, hij koffie, ik thee. Ik speelde met het lepeltje. Dat was het afgesproken teken. Op het schoteltje, dan kletsen we gezellig verder. In het kopje, dan...
Hij zag me aarzelen, en ik zag hoe hij mij zag. Zijn afwachtende blik, waar wel een soort van hoop uit sprak, maar absoluut geen dwang, haalde me over. Ik zette het kopje op het schoteltje en vervolgens het lepeltje in het kopje. Hij keek me aan. Bestudeerde me. Weer een paar seconden die een eeuwigheid duurden.
"Sta op, en kom hier" zei hij. Ik deed wat hij zei. "Kom eens hier naast me zitten, op je knieen". Ik knielde, en keek weg.
Hij pakte mijn kin, en keek me strak in de ogen. "Weet je het zeker?"
Ik knikte en keek weer weg. Ik wist het zo zeker als ik maar zijn kon. Bang voor het weggeven van de controle, maar overtuigd dat mijn vertrouwen niet geschaad zou worden.
"Oke," zei hij, "ik zal je de houding leren. Spreid je benen iets, zodat je Meester altijd toegang heeft."
Ik deed wat hij zei, en hij knikte goedkeurend.
"Goed zo. Recht je rug, hou je borst naar voren. Met die houding straal je trots uit. Niet je schouders laten hangen, maar je rug recht... Ja, beter. Leg je handen in je nek als teken van het overgeven van de controle."
Ik deed mijn best te doen wat hij vroeg, en kennelijk voldeed het, want hij glimlachte.
"Mooi. Ik denk dat we naar boven kunnen."
Ik stond op, en liet me de deur wijzen. Ik liep de trap op, en voelde zijn aanwezigheid achter me.
Met iedere stap liet ik een stukje van de werkelijkheid achter me, en betrad ik een nieuwe wereld, een nieuw leven.

Boven aangekomen zei hij dat ik me moest uitkleden.
We hadden van te voren uitgebreid gesproken over grenzen, safewords en angsten. Hij wist dus dat ik moeite heb mijn lichaam te tonen. Toch deed ik het. Mijn Meester zei het immers.
"Sta rechtop! En je benen altijd iets uit elkaar. Toegang he, vergeet dat niet. Rug recht, borst vooruit. En je handen in je nek." klonk het dwingend, maar niet onsympathiek.
Ik deed wat hij vroeg. Hij liep op me af, en ging zo dicht bij me staan dat onze lichamen elkaar net niet raakten. Nog zoiets waar ik moeite mee heb: mensen toelaten in mijn 'personal space'. Zijn adem dwarrelde over mijn gezicht terwijl hij het van heel dicht bij bestudeerde.
"Mooie ogen heb je."
Ik deed mijn best niet te grinniken, maar kennelijk niet goed genoeg, want er gleed een blik van afkeuring over zijn gezicht.
"Ik ben je Meester. Als ik zeg dat je mooie ogen hebt, dan is dat zo. Begrepen?"
"Ja Meester," fluisterde ik, "U heeft gelijk. Ik heb mooie ogen."
"Goed zo." Zijn ogen verzachtten zich weer.

Hij deed een stap achteruit en bekeek mijn lichaam. Mijn borsten, mijn buik, mijn kale heuvel. Ik kon niet uit zijn blik opmaken wat hij er van vond. Langzaam liep hij om me heen, tot hij achter me stond. Ik voelde bijna zijn keurende blik over mijn rug, billen en benen gaan. "Oke. En nu de rest."
Hij leidde me naar een bank, en zei me te gaan zitten. Ik drukte mijn benen automatisch stijf tegen elkaar, zoals mijn moeder me altijd geleerd heeft: als meisje hou je je benen bij elkaar. Hij bleef voor me staan, en vroeg "Wat doe je nou fout?"
Ik dacht na. Ik zat rechtop, met mijn handen in mijn nek. Verrek, mijn benen. Snel deed ik ze iets van elkaar.
"Goed zo, je leert het al. Volgende keer uit jezelf doen, anders volgt er straf. Begrepen?"
"Ja Meester, ik begrijp het".
Hij knielde voor me, legde zijn handen op mijn knieen en duwde mijn benen wijd uit elkaar. Hij had ongehinderd zicht op al mijn vrouwelijkheid. Uiteraard was die netjes kaal, zoals we hadden afgesproken. Hij keek er uitgebreid naar, waarbij ik me met de seconde ongemakkelijker begon te voelen.
"Er zit een vreemde man naar mijn private delen te loeren! En hij doet het nog onbeschaamd ook! En ik laat het potkoffie nog toe ook; ben ik wel goed bij mijn hoofd?" raasde er door mijn hoofd.
Maar ik wist dat ik heel goed bij mijn hoofd was. Het begon zelfs al te wennen.
Zijn blik dwaalde op en neer over mijn lijf. Hij boog voorover, zijn hoofd tussen mijn benen. "Even ruiken of je wel fris bent," zei hij. Hij snoof, wat een aparte gewaarwording was. "Hm, prima."
Opeens voelde ik zijn hand tussen mijn benen. Hij verkende mijn plooien, en keek me even aan, om te zien of ik al bezwaar had. Nee, dat had ik niet. Ineens zaten er vingers in mij. Maar voordat ik het me kon realiseren, waren ze al weer weg. "Netjes, open, maar toch strak".
Ik probeerde zijn gezicht te zien, en daaruit op te maken of hij tevreden was. Gezien zijn woorden en het feit dat ik geen afkeuring had gehoord, nam ik aan van wel, maar ja... Zijn gezicht verraadde echter niks. Hij stond op, liep naar de andere kant van de kamer, waar het bed stond.

"Ja, je bent een mooi meisje," hoorde ik hem zeggen. Hij stond met zijn rug naar me toe.
Ik aarzelde. Moest ik zo blijven zitten, wijd opengespreid? Moest ik de normale houding aannemen, met mijn benen weliswaar gespreid maar niet zo ver? Of moest ik op de grond knielen? Ik raakte in verwarring, want ik wist niet wat ik moest doen. Kennelijk toch een regel die me nog niet duidelijk was. Ik koos voor de middenweg, bleef op de bank zitten maar deed mijn benen dichter bij elkaar.

Hij hoorde me verschuiven, en keek om. Een glimlach streek over zijn gezicht. "Kom hier, meisje."
Uiteraard wilde ik protesteren: "Ik ben geen meisje! Ik ben een volwassen vrouw, en heb meer meegemaakt dan heel veel anderen. Denigreer me niet, onderschat me niet, door me 'meisje' te noemen!" maar ik beheerste me. Ik wist dat hij dat al lang wist, dat hij het niet denigrerend bedoelde, maar als koosnaampje. Juist om me te confronteren met mezelf, koos hij een naam voor me waarvan hij wist dat ik hem eigenlijk niet wilde hebben.

Ik liep naar hem toe, naar het bed. "Kniel," zei hij.
Ik knielde. Op het bed lagen allerlei attributen. Touwen, boeien, blinddoek, en allerlei zweepjes en slaghoutjes. Hij had nog veel meer, wist ik, maar dat was voor een andere keer. We hadden afgesproken dat ik, omdat het mijn eerste keer zou zijn, mocht aangeven waar ik wel en niet aan toe was. Zonder aarzelen wees ik naar de blinddoek. Hij knikte goedkeurend. "Nog meer?"
Ik zweeg. Ergens wilde ik me ook wel in mijn bewegingen laten beperken, maar eigenlijk wilde ik wel een ontsnappingsmogelijkheid hebben. Ik wist niet zeker of ik niet in paniek zou raken.
Hij keek me aan en wist wat ik dacht. "Je kunt drie dingen doen. Ten eerste: je echt laten binden. Maar ik denk niet dat je daar nu al aan toe bent. Ten tweede: zonder bindingen me beloven dat je je handen niet beweegt van waar ik ze plaats. Of dat op je rug is, in je nek, of aan de spijlen van het bed, jij houdt ze daar, uit belofte. Maar ik denk dat dat voor jou weer te makkelijk is: je houdt immers altijd je belofte, dat is geen overgave voor je. Derde mogelijkheid: ik sla het touw om je polsen, zodat je het wel voelt, en bind je daarmee losjes vast. Je voelt de touwen, voelt dat je gebonden bent, dat je in mijn macht bent; maar je weet heel diep van binnen dat áls er iets is, je met een flinke ruk los kunt komen. Deze mogelijkheid geef ik je nu, omdat het je eerste keer is. De volgende keer, als je dan het touw kiest, bepaal ik hoe je gebonden wordt."
Ik dacht na, en wees naar het touw. "De derde mogelijkheid alstublieft, Meester."
Hij lachte. "Ik wist het wel. Braaf subje." Hij aaide me goedkeurend over mijn hoofd en schouders.

Hij pakte het touw en sloeg het dubbel. Hij maakte een lus om mijn beide polsen tegelijk, en duwde me achterover op het bed. Mijn vastgebonden handen lagen op mijn buik.

“Kijk me aan,” zei hij. Ik keek. “Normaal gesproken moet de sub wegkijken, mag de sub de Meester juist niet in de ogen zien. Maar jij, jij wil juist niet dat je iemand moet aankijken. En omdat dit spel gaat om het verleggen van je grenzen, ga jij zolang ik je niet de blinddoek om heb gedaan, juist wel aankijken.”
Ik schrok. Als ik iemand in de ogen kijk, voel ik me altijd een konijntje dat in de koplampen kijkt. Alsof de ander recht in mijn ziel kan kijken, en al mijn slechte kanten ziet. En dat hij dan ziet dat ik inderdaad niks waard ben en hard wegrent. Daarom kan ik niemand in de ogen kijken. En nu moest ik dat dus doen… Dan had ik nog liever die blinddoek! Maar nee, natuurlijk krijg ik die makkelijke uitweg niet. Diep in me wilde er iets “Stop, oranje” roepen. Maar ik gaf er niet aan toe. Ik zuchtte diep en keek hem aan. In de ogen. Wat was dit moeilijk. De Meester had mijn aarzeling natuurlijk gezien, maar toen ik hem in zijn ogen keek, verzachtten die zich meteen en ik voelde zijn begrip en zijn liefde.

Hij pakte mijn handen, en legde ze boven mijn hoofd, mijn armen uitgestrekt.
Ineens was ik weer 18, en verlammend bang. Mijn huidige ik verbaasde zich: dit had ik toch al lang verwerkt? Kennelijk toch niet. Mijn Meester, die ik nog steeds in de ogen keek, zag mijn paniek en mijn angst door mijn ogen schieten, en wist dat die niet veroorzaakt werden door het hier en nu. Hij reageerde direct, en klonk streng, maar tegelijk heel bezorgd. “Wat is er? Wat heb je me niet verteld?”
We hadden afgesproken dat alles wat een probleem op zou kunnen leveren, vooraf verteld zou worden, zodat we niet voor verrassingen zouden komen te staan waardoor het spel gestopt zou moeten worden. Ik knikte. “Sorry Meester. Er is iets, maar ik dacht dat dat geen issue meer was, daarom had ik het niet verteld.”
De Meester knikte. “Maar of het wel of geen issue is, dat doet er niet toe. Dat kun je niet altijd weten. Kennelijk is er wel iets, en dat had je me moeten vertellen. Daarom heb je nu een strafpunt. Puur omdat je mij niet vertrouwde en geen volledige openheid hebt gegeven. En nu ga je me vertellen wat er is.”
Hij had gelijk. Ik had het moeten vertellen. Een terecht strafpunt. Ik vertelde snel het verhaal, over mijn toenmalige geliefde voor wie ik de wereld had getrotseerd, die die ene keer mijn “Nee” niet wilde horen. Die mij in precies diezelfde houding had gelegd, mijn handen stevig boven mijn hoofd vast hield, en de verlammende angst die me overviel. Mijn besluit me nooit meer zo machteloos te voelen. En dat ik had gedacht dat ik er ondertussen overheen was omdat het zo lang geleden was en ik recentelijk met diegene weer contact had en we het hadden uitgepraat; hij heeft huilend excuses en ik heb hem oprecht vergeven. Maar dat de houding van nu, me kennelijk deed denken aan de angst die ik toen, in diezelfde houding had gevoeld.
De Meester’s ogen werden zacht – en verbeeldde ik me dat nou of waren ze ook een heel klein beetje vochtig? Hij aaide over mijn hoofd, gaf me een kus en zei “Ben je nu bang?”
Ik zei naar waarheid van niet. Dat ik het wel spannend vond, heel erg spannend, maar dat ik niet bang was, niet op die manier. Hij streelde mijn wang en zei “Mooi. Gaan we weer verder?”
Ik knikte.

Hij liet me zien dat hij een glijdende knoop maakte. Daarmee legde hij me aan het bed vast. Ik wist dat, als ik dat echt zou willen, ik de knoop los zou kunnen trekken. Maar ik dacht niet dat ik dat zou willen. Het voelde goed.
De Meester pakte de blinddoek, en legde deze op mijn ogen. Hij tilde mijn hoofd op en schoof het elastiek over mijn hoofd. “Zie je wat?”
Ik schudde mijn hoofd.
“Mooi.”
Ik voelde zijn gezicht bij het mijne, voelde dat hij me een zachte kus gaf, en voelde dat hij rechtop ging zitten. Ik rook de brandende kaarsen, en hoorde de muziek die hij zachtjes had op staan. Ik hoorde onze ademhalingen. Die van hem rustig, die van mij iets sneller, opgewonden omdat ik niet wist wat er ging komen. Alles was zo enorm veel intenser dan normaal.

Ik voelde iets koels tegen mijn lippen. Ik opende mijn mond en voelde dat hij er iets in legde. Hm, een druif. Lekker. Ik at hem op. Het smaakte heerlijk. De Meester voerde me zwijgend allerlei stukjes fruit: druiven, aardbeien, stukjes appel, stukjes meloen… Ik proefde alles uitgebreid, was me heel erg bewust van de smaken. Dat zoiets simpels als het eten van stukjes fruit, zo intens kon zijn…
Ineens voelde ik iets anders tegen mijn lippen. Kouder, natter. Een ijsblokje. Ik opende braaf mijn mond, en hoorde hem grinniken. “Nee meisje. Nog niet.”
Hij draaide met het ijsblokje rondjes om mijn lippen, en ik voelde het water achterblijven op de plaatsen waar hij geweest was. Hij tilde het ijsblokje op, en ineens voelde ik het tussen mijn borsten. Ik schrok even van de onverwachte kou, maar tegelijk vond ik het heel erg lekker.
Het blokje bleef even liggen tussen mijn borsten, waardoor er een klein plasje koel water ontstond. Maar al snel bewoog het blokje weer, en gleed het naar mijn tepel. Die was van pure verwachting al helemaal hard. Ik kreunde zachtjes. Hmmm lekker. Ik voelde het blokje rondjes draaien om mijn tepel, en overal waar het blokje kwam, bleef er een beetje water achter, dat heel langzaam weer verdampte door de hitte van mijn lichaam. Het blokje was nu inmiddels bezig mijn andere tepel te koelen, en gleed daarna weer naar beneden. Langzaam voelde ik het koude blokje over mijn buik glijden, steeds lager, richting mijn navel. Maar toen voelde ik het niet meer bewegen. Het bleef in mijn navel liggen.

Ik voelde het bed bewegen, alsof mijn Meester iets van wat verder weg pakte. Zacht streelde hij mijn buik. En opeens voelde ik een heet, stekend gevoel op mijn bovenbeen, dat echter gelijk weer wegtrok. Kaarsvet? Ik voelde vrijwel direct weer dat hete gevoel, nu op mijn andere been, maar ook dat trok gelijk weg. Ja, kaarsvet. Wauw. Ook dit voelde super intens. De onverwachte hitte, die snel weer verdween, maar waardoor dat plekje toch gevoelig bleef.
Meer druppels volgden, op mijn benen, buik, en borsten. Het ijsklontje lag ondertussen nog steeds te smelten in mijn navel, maar werd af en toe gebruikt om te koelen als een druppel kaarsvet echt pijn deed. Mijn Meester voelde heel goed aan wanneer dat het geval was, en op die momenten voelde ik vrijwel direct het verkoelende effect van het ijs. Een druppel landde zelfs midden op mijn schaamheuvel. Die deed toch wel behoorlijk pijn, en ik beet op mijn lippen om niet te protesteren. Maar ook hier kwam direct de verkoeling achteraan. Wat was dit heerlijk.

Mijn Meester ging weer verzitten, voelde ik aan het bewegen van het bed. Wat zou er nu dan toch komen? Ik was reuze opgewonden, en mijn ademhaling ging heel snel. Mijn kutje was al drijfnat. Zou hij daar nog wat mee gaan doen, vroeg ik me al af. Maar ik vroeg het niet hardop, want natuurlijk wist alleen mijn Meester wat hij ging doen, en wat op dat moment goed voor mij was.
Het bed kwam omhoog, mijn Meester was opgestaan. Ik hoorde geritsel, en ik dacht te kunnen horen dat hij zijn riem los deed, en even later een rits. Hij was zich aan het uitkleden dus. Mijn ademhaling ging nog wat sneller. Zou hij me nemen? Ik wilde hem, heel graag.

Het bed bewoog weer, ditmaal naast mijn hoofd. Ik voelde iets warms tegen mijn wang dat direct naar mijn lippen gleed. Ik opende mijn mond en ontving zijn harde eikel gretig in mijn mond. “Hmmm, gretig meisje dat je bent… Doe je best maar.”
Ik deed mijn best om hem zo lekker mogelijk te verwennen. Heerlijk vond ik dat, een man pijpen. Ik probeerde hem zo diep mogelijk in mijn mond te nemen, maar kreeg het niet voor elkaar hem in mijn keel te laten glijden. Mijn Meester merkte wat ik probeerde, en trok mijn hoofd achteruit. “Niet nu, dat lukt in deze houding toch niet,” hoorde ik hem zeggen.
Teleurgesteld en gefrustreerd omdat ik wist dat hij gelijk had, maar het toch zo graag had willen doen, staakte ik mijn pogingen om hem te deep-throaten. Ik had zijn onuitgesproken belofte gehoord: dat gingen we een andere keer doen. Ik raakte nu al opgewonden van het idee. Alsof ik nog niet opgewonden genoeg was…
Ik speelde met zijn eikel, draaide rondjes met mijn tong, en ging zo diep als ik kon met mijn mond over zijn hardheid. Hij begon nu toch ook wel wat sneller te ademen. Stiekem was ik daar wel trots op, dat ik mijn Meester toch wel plezier deed.

Opeens verdween hij weer. Ik bewoog mijn hoofd op en neer, om te kijken of hij nog in de buurt was en ik hem nog te pakken kon krijgen, maar het bed bewoog weer en ik voelde dat hij opstond. Het idee dat hij met een keiharde staaf in de rondte liep en ik hier vastgebonden op het bed lag, wond me nog verder op. Ik was nog nooit zo geil geweest.

“Je hebt het goed gedaan. Maar je hebt wel een strafpunt. Dat gaan we nu eerst oplossen. Draai je om, en ga voorovergebogen op je knieen zitten.”
Nu snapte ik ineens dat hij mijn benen niet had vastgelegd. Nu kon ik me gewoon omdraaien. Ik deed wat hij vroeg, en zat al snel met mijn kont in de lucht. Ik wist dat ik klappen ging krijgen, en ook hoeveel, namelijk tien stuks. Maar niet hoe, of waarmee. Ik wist dat dit voor mij het moeilijkste zou worden aan de hele sessie. Ik had namelijk geen idee hoe ik op pijn zou reageren. Maar natuurlijk had ik dit met de Meester besproken, dus ik wist dat hij het voorzichtig zou inzetten. Ik kon niets anders doen dan wachten, voor het eerst echt angstig, maar toch vol vertrouwen.
Ook dit wachten duurde een eeuwigheid, althans, zo voelde het.
Opeens voelde ik een klap. Automatisch kreunde ik “Een”, want ik had overal gelezen dat een sub moet meetellen tijdens het krijgen van straf. Mijn Meester was hierdoor kennelijk aangenaam verrast, want hij zei gelijk “Hee, goed zo…”.
Direct volgde de volgende klap, op de andere bil. “Twee,” zei ik kreunend. De klappen voelden breed, groot en behoorlijk massief, dus het was geen cane of zweep. Ik kon echter nog niet voelen of het een paddle of een hand was, hoewel ik wel vermoedde dat het een paddle was. Gek genoeg deed het nog niet echt pijn. Ja, de klap wel, maar het trok ook weer heel snel weg, en een aangename tinteling bleef achter.
Een derde klap, bovenop de eerste. “Drie.” Iets meer pijn. Sloeg hij harder, of was mijn bil gevoeliger? Geen idee. De vierde klap. “Vier.” Mijn ademhaling ging nu wat onregelmatiger, omdat ik mijn adem tussen de klappen mijn adem kennelijk inhield. Weer een klap, vlak bij de plek waar de eerste en de derde waren geland. “Vijf,” hijgde ik. Kennelijk probeerde mijn Meester de pijn te spreiden. Zes volgde op mijn andere bil, ook net naast de plek van twee en vier. Uiteraard telde ik nog steeds braaf mee. Tien klappen de eerste keer was wel genoeg voor mij, merkte ik. Zeven landde weer op vijf. Weer deed die tweede klap op dezelfde plek meer pijn dan de eerste. “Zeven.” Ik merkte dat ik bij de klap iets verstrakte, en probeerde me weer te ontspannen. Acht kwam weer op zes. “Acht.” Weer spande mijn lijf zich aan, en weer probeerde ik te ontspannen. Een groot tintelend gebied was ontstaan op mijn billen. Ik voelde niet meer waar de ene bil ophield en de andere begon. Ik zette me geestelijk schrap voor de laatste twee klappen, terwijl ik mijn uiterste best deed mijn lijf te ontspannen.
De negende klap landde waar mijn Meester begonnen was met slaan, maar raakte voor mijn gevoel ook de plek ernaast, van vijf en zeven. Of hij nou harder was dan de vorige, of dat ik gewoon veel gevoeliger was, wist ik niet, maar de pijn was heel intens. Mijn lijf verkrampte weer protesterend, maar ik vocht ertegen. “Negen,” siste ik snel tussen mijn tanden door, en mijn ademhaling was snel en oppervlakkig. Ik was blij dat het bijna over was. De laatste klap viel zoals ik al verwachtte op mijn andere bil, en ook hier merkte ik dat de pijn door mijn hele bil trok. “Tiennnnn” hijgde ik, terwijl mijn lijf zich de laatste keer verstrakte.
Ik ontspande iets, omdat ik wist dat de straf voorbij was. “Goed gedaan meisje,” hoorde ik mijn Meester zeggen. “Je bent flink geweest.”
Ik was blij. Mijn Meester gaf me een compliment! En die pijn, die trok al weer een beetje weg. Het tintelende gevoel bleef, maar ik voelde dat de pijn minder werd. Hm, dit was eigenlijk best lekker…

Ik hoorde zachtjes iets rammelen, en heel vaag rook ik een lekkere geur. Ineens voelde ik een warme gladde vochtige hand op mijn billen. Hmmm, mijn Meester smeerde mijn o zo gevoelige billen in met een olieachtig iets. Hij kneedde met twee handen, stevig maar voorzichtig. Wat was dit heerlijk. Omdat mijn billen zo gevoelig waren, was het wel licht pijnlijk, maar ik merkte dat het de pijn tegelijk ook verzachtte. Ik kreunde gelukzalig. Dit mocht nog wel even duren.
Opeens merkte ik dat zijn duimen tijdens het masseren steeds verder tussen mijn billen gleden. We hadden het gehad over mijn absolute no-go voor anale handelingen, en heel even schoot er weer een angstgedachte door me heen: hij zou toch niet… Maar die gedachte drukte ik direct weer weg. Ik vertrouwde mijn Meester.
Zijn handen gleden lager, en spreidden mijn benen wijder. Ik voelde hoe ik helemaal open stond, en drijfnat was. Ohhhh… Zou hij me nu… Ik voelde dat hij achter me ging zitten. Ja, hij ging me van achteren nemen. Zoals ik het het lekkerst vind… Ik stak mijn kont nog verder omhoog, en draaide mijn benen iets zodat ik nog verder open stond, en hij er nog makkelijker in kon. Ik hoorde hoe hij zwaar ademde. Ik voelde dat hij zijn handen op de zijkant van mijn billen legde, die nog super gevoelig waren, en een fractie van een seconde later voelde ik zijn harde paal in mijn glijden. In een keer ging hij volledig in me binnen. Ik hijgde en kreunde, kon het geluid niet binnenhouden. Ik voelde hem binnenin me. Hij bewoog achteruit, tot hij bijna helemaal uit me was, en schoof in een vloeiende beweging weer terug naar binnen. Ik kreunde weer, harder nu. Ik werd me steeds minder bewust van wat er om me heen was, en steeds meer van mezelf, mijn lijf, en het heerlijke gevoel dat zich in me aan het opbouwen was. Dit was geweldig.
Ik merkte nog net dat mijn Meester ook steeds sneller begon te ademen, en begon te kreunen. Kennelijk merkte hij dat ik bijna klaar kwam, want hij zei hijgend “Je bent braaf geweest. Toe maar.”
Dat was voor mij het teken om de laatste remmingen te laten gaan. Ik voelde alleen nog maar zijn handen op mijn lijf, zijn heerlijke hardheid in me bewegen, en de golven van genot die zich klaar maakten om me te overspoelen. Met iedere beweging die hij maakte, bouwde de spanning zich op. Ik kon mijn geluid niet meer beheersen, en begon steeds harder te hijgen, te roepen…
Mijn Meester stootte steeds harder in me, en ik voelde hoe mijn hele lijf begon te trillen, te verkrampen. Een kreet bouwde zich op vanuit het diepst van mijn lijf… Na nog een heftige, diepe stoot van mijn Meester ontplofte er in mij een machtig orgasme, zo intens dat ik niet geloofde dat ik het voelde. Even stond de tijd stil, en bestond ik alleen nog maar uit gevoel, alleen uit genot. De tranen kwamen in mijn ogen.
Ik voelde dat mijn Meester nog een paar keer diepe bewegingen in me maakte, en ook hij verkrampte en kreunde. Hij kwam klaar, en liet zich hijgend voorover vallen, en bleef even met zijn volle gewicht op me liggen. De warmte van zijn lijf drong in mijn rug, en zijn zweet vermengde zich met het mijne.

Veel te snel ging hij weer overeind zitten, en ik voelde hoe hij zich uit me terugtrok. Het bed bewoog weer, ik voelde hoe hij opstond, en hoorde een deur. De badkamer, gokte ik. Even later hoorde ik de deur weer gaan, en hoorde zijn voetstappen dichterbij komen. “Je bent echt een prachtig mooi meisje…” zei hij zachtjes, “en je hebt geen idee hoe mooi en hoe heerlijk je bent. Ga maar liggen, dan maak ik je los.”
Pas nu ik me op mijn zijkant liet zakken merkte ik hoeveel spanning er nog op mijn lijf stond. Ik strekte mijn benen een voor een, en de spanning werd minder. Een heerlijke loomheid kroop over me heen.
Ik merkte dat het touw werd losgemaak van het bed, en daarna van mijn polsen. Hij hield mijn handen nog even vast en gaf zachte kusje op de plekken waar de lussen om mijn polsen hadden gezeten. Ik merkte dat ik steeds lomer werd. Ik voelde hoe mijn Meester naast me op het bed ging zitten, mijn hoofd optilde en de blinddoek van mijn hoofd schoof. Ik deed mijn ogen niet eens open. Ik wilde alleen maar genieten.
Mijn Meester kwam naast me liggen, en legde mijn hoofd op zijn arm. Zijn andere arm legde hij over mijn borstkas heen. Hij trok de dekbed over ons beiden heen en zijn adem streelde mijn wang terwijl hij fluisterde “Slaap maar, mooi prachtig meisje. Slaap maar…”
Ik voelde hoe ik wegdommelde, veilig in zijn armen. Ik voelde me… gelukkig? Ja, gelukkig.

Toen ik wakker werd, lag ik nog steeds in zijn armen. Toen ik mijn ogen open deed, keek ik in zijn glimlachend gezicht. “Hee slaapkoppie. Gaat ie?”
Ik knikte van ja. Het spel was voorbij, hij was weer gewoon een man en ik gewoon een vrouw. Ik keek verlegen om me heen, op zoek naar mijn kleren. Hij had ze – al had ik geen idee wanneer – netjes op een stoel gehangen. Hij had een badjas aan, een heerlijke zachte. “De douche is daar,” zei hij, en wees naar een deur. Ik douchte me rustig, en kleedde me aan.

Toen ik de badkamer uit kwam, kwam de geur van koffie me tegemoet. Ik liep de trap af, en hij vroeg of ik pepermuntthee lekker vond. Ja, lekker, fris ook. En een oppeppertje. We hadden afgesproken dat we de nabespreking niet direct zouden doen. Ik vond dat dat de betovering zou verbreken, en bovendien moet ik altijd alles eerst verwerken en laten bezinken voordat ik er iets over kan zeggen. Ik moet er altijd een nachtje over slapen.
We dronken dus samen nog een kop koffie (nou ja, ik thee natuurlijk) en kletsten wat, en namen daarna afscheid. Hij gaf me een kus, en zei dat hij uitzag naar de volgende keer. Ik zei dat dat voor mij ook gold. Ik deed de voordeur open en liep naar buiten. Ik sloot de deur achter me, en realiseerde me dat ik nu weer in de echte wereld stond. Een enorme ervaring rijker.

Ik zocht in mijn jaszak naar mijn autosleutel, en ik voelde iets dat ik niet kon thuisbrengen. Ik haalde het uit mijn zak, en zag dat het een klein cadeautje was, met een kaartje erbij. Ik keek achterom naar zijn huis, maar zag geen gezicht voor het raam. Hm, een verrassing dus. Ik had geen zin om het op straat open te maken, dus liep ik snel naar mijn auto.
Ik ging zitten, en pakte het kaartje uit de envelop.
“Mijn lief mooi meisje. Wat heb je het goed gedaan. Ik ben trots op je. En ik zou willen dat je net zo trots was op jezelf. Daarom geef ik je dit. Ik hoop dat je het zo vaak als je kunt zal dragen. En dat je iedere keer dat je het je lijf voelt raken, onthoudt hoe trots ik op je ben. Met oprecht respect, je Meester”
De tranen sprongen in mijn ogen. Dit was het mooiste wat iemand ooit tegen me had gezegd.
Met trillende handen maakte ik het papiertje los, en er bleek een klein doosje in te zitten. Ik maakte het doosje open, en ik zag een prachtige zilveren hanger, met het drievoudige yin/yang-symbool. Het symbool van de BDSM.
Even bleef ik zitten. Toen bedacht ik dat het voor mensen in de straat misschien wel vreemd zou zijn dat ik er zo lang over deed om weg te rijden. Ik veegde de tranen uit mijn ogen, en klikte mijn navigatiemiep op haar plek. Terwijl ik haar de opdracht gaf om de route naar mijn huis op te zoeken, deed ik de ketting om. Ik deed mijn ogen dicht, kuste de hanger en fluisterde “Dank U, Meester.” Voor mijn gevoel was hij nu toch een beetje bij me.

Ik zette de radio zachtjes aan, en wachtte op de eerste aanwijzing die me naar huis zou brengen.
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_62814654
Mijn spannende avonturen III: Een natte herfstdag

(deel I en II staan een aantal posts terug)


"Ongelooflijk, wat een weer," riep ik tegen mijn moeder, die in de keuken warme chocolademelk aan het maken was. Het was zaterdagmiddag en het regende pijpenstelen. Ook de wind was sterk en kwam uit het noord-oosten. "Ja, een typische herfstdag," was haar antwoord. Ik verveelde me. De klok sloeg twee keer en ik zat nóg steeds in mijn pyama. De warme chocolademeld smaakte goed. Van die warmte krijg je toch wel weer een goed humeur. Net zoals de warmte van vorige week zaterdag (zie Mijn spannende avonturen I & II), dacht ik bij mezelf. Ik moest even glimlachen. "Is er iets?" vroeg mijn moeder. "Nee hoor, gewoon even een binnenpretje."

Na de chocolademelk uit te hebben gedronken, besloot ik naar mijn slaapkamer te gaan. Ik keek naar buiten. Ik zag de regen tegen het raam tikken. Ik dacht aan vorige week. Zou ik zo'n dag nog eens meemaken? Ik vond het erg geil. Nog nooit was ik op één dag sexueel zo vaak actief geweest met zoveel verschillende mensen. Wat zouden mijn ouders er wel niet van denken als ze erachter zouden komen? Ach ja, ik ben 18 jaar, dus ik kan zelf wel beslissen wat goed en slecht is.

Klop, klop! Ik schrok, zo diep was ik verzonken in mijn mooie herinneringen. Het was mijn oudere broer Ruben, die aan de deur stond. "Telefoon voor je," zei hij, "het is je knappe vriendinnetje." Ruben flirtte altijd met Cindy als ze elkaar zagen. Dat doen ze al jaren. Ik heb nooit begrepen of het gemeend was, of dat het gewoon bedoeld was om elkaar een beetje te pesten. Ik nam de telefoon en ik hoorde Cindy's stem: "Lekker saai vandaag he? Wat een weer!" We praatten over koetjes en kalfjes en toen over vorige week zaterdag. Ik besloot de slaapkamerdeur maar even dicht te doen. Tenslotte was het privé informatie waar niemand iets mee te maken had.

Natuurlijk vertelde ik niets over het avontuurtje met Bart, ze zou eens moeten weten. We hadden het wel over óns avontuurtje en moesten erom lachen. "Ik vond het wel erg lekker," gaf ik eerlijk toe. Cindy was het er gelukkig mee eens en we gingen verder over de details. Het wond me behoorlijk op en stoptte mijn hand in mijn pyamabroekje. Ik begon me over mijn slipje te strelen en voelde dat ik langzaam nat begon te worden. "Wat ben je aan het doen," vroeg Cindy opeens. "Wat bedoel je?" "Nou ik hoorde je zojuist kreunen," gaf ze aan, "je bent toch niet stiekem met jezelf aan het spelen he?" Ik schaamde me wel een beetje en begon een beetje te stotteren. "Dat mag je alleen maar doen, als ik het kan zien," zei ze. Ik giechelde een beetje. "Weet je wat, er is thuis toch niets te doen. Ik kom zometeen gezellig even langs." Nadat we de telefoon hadden neergelegd, besloot ik me snel te gaan douchen. Ik trok een spijkerbroek aan en een trui, het was toch wat risjes geworden.

Na een half uur ging de deurbel. Mijn moeder deed open. "Hallo," hoorde ik Cindy zeggen. "Ze is boven," antwoordde mijn moeder, "wat heb je allemaal meegenomen?" "Oh, dat zijn wat kleren om te passen," zei Cindy. Cindy kwam naar boven en werd begroet door Ruben: "Dag schoonheid, wanneer kom je eens bij mij op bezoek?" "Ach, je kan me helemaal niet aan," antwoordde ze. Ruben keek verbaasd, want hij had zo'n antwoord helemaal niet verwacht. Cindy begon te lachen en kwam mijn slaapkamer binnen. "Oh ja," vervolgde ze nog, "je bent niet welkom, want we gaan lingerie passen." Ze sloot onmiddelijk de deur en begon te lachen om de verbaasde blik van Ruben.

Ze had inderdaad echt lingerie meegenomen. Ik besloot de deur maar op slot te doen en we begonnen het eerste setje te passen. Cindy begon zich uit te kleden. Ze trok haar broek uit en draaide zich om. Ze droeg een string en kon dus nu haar kontje goed bekijken. Wat was dat lekker gevormd, dacht ik in mezelf. Ze trok haar blouse uit en draaide zich om. Ze droeg een zwarte beha & string. "Staat je mooi," zei ik. "Nu jij," was haar antwoord. Ik trok mijn spijkerbroek uit en vervolgde met mijn trui. Daar stond ik in mijn witte slipje en baby-blauwe beha. "Hier, trek dit eens aan," vroeg ze. Ze gaf me een mooie rode beha met een bijbehorende rode string. Ik trok mijn beha en slip uit en ik merktte vanuit mijn ooghoeken dat Cindy me goed aan het bekijken was. Ik trok het rode setje aan en Cindy gaf aan dat ze het mooi vond. Ze kwam naar me toe gelopen en streelde mijn schouders, ging langzaam naar mijn armen en pakte mijn handen vast. Ze kwam bijna tegen me aan staan, keek me recht in de ogen en boog langzaam voorover. Ze kuste me op mijn mond en we begonnen te zoenen. Heel rustig, heel intens...

Haar handen gingen terug richting mijn schouders, streelden mijn borsten en gingen via mijn buik naar mijn kontje. Ik kreunde zachtjes en Cindy begon kusjes in mijn nek te geven. Ze ging iets verder omlaag en kustte mijn borsten. "Ik kom er niet zo goed bij," zei ze terwijl ze mijn beha losmaakte. Ze kustte verder en gaf kleine likjes op mijn rechtertepel. Mijn andere tepel werd gestreeld. Ik kreunde iets harder en voelde mijn tepels flink stijf worden. Toen nam ze mijn tepel in haar mond en begon er zachtjes op te zuigen. Zou deze zaterdag weer zo heerlijk worden?

Ze ging op haar knieën zitten en kustte mijn buik. Via mijn navel ging ze verder tot aan de rand van mijn string. Ze paktte mijn billen vast met haar handen en begon rustig te strelen en zachtjes te knijpen. Traag deed ze mijn string naar beneden en ging verder omlaag met het puntje van haar tong. Ze naderde mijn klitje. Ik was behoorlijk opgewonden. Ze vroeg of ik wilde gaan liggen. Ik aarzelde geen moment en ging op mijn rug liggen. Ik opende mijn benen en ze ging verder waar ze was gebleven. Ze likte me heel rustig bij mijn klitje en ging langzaam steeds iets sneller. Met haar handen deed ze mijn lipjes uitelkaar, zodat ze beter bij mijn klitje kon komen. Ik genoot er ontzettend van en ze wist precies wat ik lekker vond. Alsof ze me al jaren beftte. Ze begon op mijn klitje te zuigen, waardoor ik een rilling van genot door mijn hele lichaam voelde. Ze paktte me stevig vast bij mijn heupen en ging sneller. Ik begon te hijgen en voelde dat het niet lang meer kon duren. Na een paar seconden kwam ik klaar, maar Cindy hield niet op. Ze likte me nog een beetje na en kreunde. Blijkbaar vond ze het heerlijk om mijn natje kutje af te likken.

"Ik heb nog meer meegenomen," zei ze opeens. Ze stond op en pakte iets uit haar tasje. Het was een dildo in de vorm van een penis. Ik moest even lachen, want had dit niet verwacht. Ze deed een klein beetje glijmiddel erop en kwam terug. Ze ging op dezelfde manier zitten als tijdens het beffen en ging met de eikel van de dildo over mijn klitje. "Ohhhh," zei ik, "net echt." Ze vroeg of ik ooit mezelf had bevredigd met een dildo. Ik gaf dat het de eerste keer was. "Het is erg lekker, maar het kan niet tippen aan een echte pik hoor." Ze stoptte hem een stukje naar binnen. Hij was best groot, zeker een centimer of 20 met een goede dikte. Ik had in ieder geval nog nooit zo'n grote in het echt gezien. Het voelde heerlijk en Cindy besloot steeds iets dieper te gaan. Oh wat was dat lekker. Opeens besloot ze sneller te gaan en het duurde niet lang of ik kwam voor de tweede keer klaar.

Opeens hoorde ik gekreun uit de kamer naast me komen. "Wat is je broer aan het doen," fluisterde Cindy. Ik had geen idee. Cindy stond op, trok mijn kamerjas aan en deed de deur stilletjes open. Ik besloot snel onder de dekens te gaan liggen en verstoptte de dildo onder mijn kussen. Cindy deed voorzichtig de deur van Ruben open en trof hem aan met zijn stijve pik in zijn hand, kijkend naar een pornofilm op zijn computer. "Wat ben jij nu weer aan het doen," vroeg ze. Ruben schrok ervan, want hij had niets gehoord en begon ze blozen. "Zonde om met jezelf bezig te zijn hoor," zei ze terwijl ze zijn hand vastpakte. Ze trok hem mee naar mijn slaapkamer en ik schrok. Ik had mijn broer al jaren lang niet meer naakt gezien. De laatste keer was hij een jaar of 11 en in de tussentijd was hij toch behoorlijk gegroeid hoor. Cindy sloot de deur en ik zag aan Ruben's gezicht dat hij zich niet op zijn gemak voelde. Dat had waarschijnlijk met mijn aanwezigheid te maken, want ik kon me niet voorstellen dat hij normaal zo onzeker was.

Cindy ging voor hem op haar knieën zitten en nam zijn eikel in haar mond. Deze keer besloot ze niet rustig te beginnen. Het tempo tijdens het pijpen lag vrij hoog. Ruben kreunde en pakte haar haren stevig vast. Cindy pakte met haar rechterhand zijn pik vast en hield het niet alleen bij pijpen. Ze besloot hem erbij af te trekken. Blijkbaar vond hij het nog lekkerder, want hij begon harder te hijgen en kreunen. Cindy stopte opeens en liep naar me toe. Ze pakte de rand van het bed vast en bukte voorover met haar gezicht naar mij. "Je weet wel wat je doen staat, hè Ruben?" Ruben deed de string een beetje opzij en stopte zijn pik bij haar naar binnen. Ze keek me vol genot aan en Ruben begon flink te stoten. "Doe die deken weg en je benen open," commandeerde ze. Ik vond het wel geil als ze zo deed en had even schijt aan de aanwezigheid van mijn broer. Ze vroeg om de dildo, die ik haar gaf en ze stopte deze bij me naar binnen. Mijn klitje werd door haar tong gemasseerd. Ze ging hard te keer bij me, waarschijnlijk omdat ze zelf ook flink werd genomen. Mijn broer hield het op een gegeven moment niet meer en gaf aan dat hij moest klaarkomen. Hij haalde zijn pik uit haar kutje en spoot Cindy's kontje helemaal vol. Cindy deed alsof er niets aan de hand was en ging sneller met de dildo op en neer in mijn kutje. Ook ik hield het niet meer en kwam klaar. Ik voelde alle spieren in mijn lichaam samentrekken. Heerlijk!

Cindy kwam bij me op bed liggen en gaf me de dildo. Nu waren de rollen omgedraaid. Ik stopte de dildo in haar kutje en besloot om meteen snel te gaan. Ruben was ondertussen aan het toekijken en ik kon er maar niet goed aan wennen. Ach ja, het was nu Cindy's beurt om eens flink te genieten. Cindy kreunde hard, zo hard had ik haar nog niet gehoord. "Harder, harder," riep ze. Ze was behoorlijk geil. Misschien kwam dat wel door de gedachte dat ze broer en zus aan het neuken was. Ze pakte mij stevig vast, ik voelde gewoon dat ze ieder moment kon klaarkomen. "Ja, ja, jaaaaaa!" Haar kontje kwam een beetje omhoog van het bed en ik merkte dat ze klaarkwam. Zo geil om haar zo te zien genieten. Ik liet me op mijn rug vallen en was doodmoe. Ruben glimlachtte en zei: "Zo zus, dit had ik niet van je verwacht hoor." Oh ja verdorie, hij was er ook nog. Uit reflex sloeg ik de deken over me heen. Ruben liep ondertussen naar zijn eigen slaapkamer en Cindy begon te lachen. "Jullie zijn zo grappig alletwee." Ik antwoordde: "Nou, het is raar hoor als je eigen broer erbij is." Cindy was het wel met me eens en kon zich ook niet voorstellen dat zij en haar jongere broertje samen naakt op één kamer waren, laat staan dat ze samen in een trio zouden neuken. Ik moest wel even glimlachen, want wat zou er gebeurd zijn als Cindy ons vorige week zou hebben betrapt? Wie weet kwamen we wel in een zelfde situatie als vandaag terecht...
pi_62815756
quote:
[b]Op [url=http://forum.fok.nl/topic/1184824/5/25#62807013]donderdag 30 oktober 2008 11:58

Toen ik wakker werd, lag ik nog steeds in zijn armen. Toen ik mijn ogen open deed, keek ik in zijn
Ik zette de radio zachtjes aan, en wachtte op de eerste aanwijzing die me naar huis zou brengen.
Hallo, ook mooi verhaal. Toch kan ik me niet helemaal met het verhaal veréénzelvigen, wat met je andere verhaal wel het geval was. dat vond ik dus geiler. Bedankt in ieder geval, tilt ook een tipje van de sluier op voor niet BDSM, zoals ik.
pi_62931335
lekkere verhalen !
pi_62931655
quote:
Op dinsdag 4 november 2008 11:49 schreef zwartrijdster het volgende:
lekkere verhalen !
Inderdaad
Maar helaas zit ik op mijn werk
pi_63378516
Mijn spannende avonturen IV: Sportauto verzameling op zolder


Het is inmiddels een maand verder. Wat een sexuele avonturen heb ik toch beleefd... Het vreemde is dat de afgelopen weken het een stuk rustiger is geworden. Na mijn laatste avontuurtje met Cindy en Ruben bij mij thuis (zie Mijn spannende avonturen III) leek het alsof er een afstand tussen mij en Cindy was gekomen. Het lijkt alsof Cindy me meer negeert en het onderwerp sex is nooit meer aan bod gekomen, laat staan dat we nog met elkaar gespeeld hebben. Ik vond dit wel vreemd, maar durfde er toch niet over te praten met haar. Iets dat ik normaal wel altijd zou doen, ze is tenslotte mijn beste vriendin.

Afgelopen week ben ik ziek geweest en ik heb Cindy maar één keer gezien of gesproken. Dit is nog nooit voorgekomen, normaal belt ze regelmatig, krijg ik een smsje of komt ze op ziekenbezoek. Alleen afgelopen maandag kwam ze even langs, daarna niets meer gehoord. Het is inmiddels zondag en ik voelde me veel beter. Het griepje zal over zijn en ik besloot om bij haar langs te gaan. Ik verveelde me tenslotte toch maar.

Ik belde aan en haar vader deed open. Ze had een aardige vader, een hele rustige man van een jaar of 45, precieze leeftijd weet ik niet. "Cindy is er niet meissie, ze is met haar moeder een dagje shoppen. Koopzondag he," vertelde hij. Verhip, helemaal vergeten dat het inderdaad koopzondag was. Ik gaf aan dat ik langskwam omdat ik wilde weten wat er precies behandeld was op school. "Cindy vertelde al dat je ziek was inderdaad. Volgens mij heeft ze ook iets bijgehouden voor je. Kom anders even binnen." Ik ging naar binnen en volgde hem naar Cindy's slaapkamer. Er lag inderdaad een A4'tje, voor mij bestemd, waarin ze aangaf welke stof op school was behandeld. Ze is me gelukkig nog niet vergeten, dacht ik. John, zoals haar vader heette, beldde Cindy op haar mobiel en vroeg of ik het A4'tje mocht meenemen. Cindy vond dat prima en gaf ook door dat ze vanavond met Bianca een uurtje langskwam. Ik kreeg een lach op mijn gezicht, waarschijnlijk was het allemaal niet zo erg als ik dacht.

"Wil je misschien nog wat drinken", vroeg John. Ach ja, waarom niet. Ik ging in de kamer zitten en opeens kwam Bart naar binnen gerend. "Pa! pa!," riep hij en schrok toen hij mij zag zitten. Het leek alsof hij nogal haast had. "Wat is er Bart?" klonk het vanuit de keuken. "Vind je het goed als ik naar Richard ga? Hij belde me zojuist en vroeg of ik wilde komen kijken naar zijn nieuwe hond." John vond het geen probleem en Bart verliet het huis. Hmm nu was ik alleen met de vader van mijn beste vriendin.

Tijdens een kopje thee babbelde ik met John over koetjes en kalfjes. School, Cindy, uitgaan en auto's kwamen vooral aan bod. Dat laatste interesseerde me niet zoveel, maar John was helemaal gek van sportauto's. "Heb je mijn verzameling ook gezien?" Ik had jaren geleden al eens wat opgevangen, toen ik met Cindy een keer op de zolder was aan het spelen met haar poppenhuis. We waren toen een jaar of 7. Ik gaf, uit beleefdheid, aan dat ik zijn verzamelijk nog niet had gezien. Trots als hij was nodigde hij me uit om naar de zolder te gaan, zodat ik zijn verzameling kon bekijken.

Aangekomen op de zolder stond er een hele grote tafel, vol met modellen van sportauto's. De verzameling was vele malen groter dan de vorige keer. Ik stond aan de rand van de tafel en bekeek de auto's. John stond achter me met zijn borst bijna tegen mijn rug, zijn linkerhand op mijn linkerschouder en hij keek over mijn rechterschouder. Met zijn recherhand wees hij de auto's aan en vertelde over de snelheid, pk's ofzo en hoeveel ze niet moesten kosten in het echt. Het boeide me totaal niet, maar als ik hem ermee blij kon maken, vond ik het prima. Zijn linkerhand ging langzaam van mijn schouder naar beneden over mijn arm naar mijn heup. Ik vond het wel een beetje vreemd, John was tenslotte veel ouder dan mij en ik had nog nooit echt gedacht of gefantaseerd aan een avontuurtje met, in mijn ogen, een oudere man. Ik besloot er toch niets van te zeggen, ondanks dat ik liever niet wilde dat hij me zou aanraken.

Zijn rechterhand ging vervolgens ook naar mijn rechterheup en hij kwam iets meer tegen me aan staan. Ik hoorde aan zijn ademhaling dat hij opgewonden raakte. Hij snuffelde aan mijn haren en ik begon het eng te vinden. Ik stond echter genageld aan de grond van angst. Ik ben niet vies van een potje sex, maar ik had hier geen goed gevoel over. Zijn handen gingen over mijn billen, waar ik van schrok. "Sorry sorry," zei hij meteen en hij liet me los. "Ik weet niet wat ik deed, maar ik kan het uitleggen." Ik was benieuwd wat de uitleg zou zijn. Na een hoop blabla over het feit dat hij al jaren geen spannende ervaringen meer had meegemaakt kwam de echte aap uit de mouw. Het schijnt dat Bart hem heeft verteld dat ik hem heb gepijpt een paar weken geleden (zie Mijn spannende avonturen I). Hier raakte John zo opgewonden van en hij dacht dat ik er nu ook wel voor in zou zijn. Ik gaf aan dat ik zijn excuses accepteerde en dat het niet erg was. Om eerlijk te zijn, werd ik wel een beetje opgewonden van zijn verhaal.

We praatten verder en hij zei dat als hij 1x per maand sex had met zijn vrouw, dat het veel was. Ik kon het me niet voorstellen, het was eigenlijk heel zielig voor hem. "En als we dan sex hebben, dan is het altijd hetzelfde. Nooit iets nieuws, nooit iets spannends, nooit iets anders." Aan zijn gezicht te zien had hij er veel moeite mee. Ik had wel medelijden met hem en wreef over zijn rechter bovenarm. "Erg voor je, John, ik heb met je te doen hoor." Ik pestte hem een beetje. Ik wees hem net af en nu wrijf ik over zijn arm. Hij keek me verbaasd aan en ik liet mijn hand via zijn schouder naar zijn borst glijden. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en gleed verder naar beneden, naar zijn buik. Ik ging een stapje naar voren en stond bijna tegen hem aan. Hij was langer dan mij en ik voelde dat hij best gespierd was voor zijn leeftijd. Ik genoot van onze spanning en voelde mijn kutje nat worden. Ik kon het niet geloven dat ik hiervan geil werd, maar begon het wel spannend te vinden. Ik keek hem recht in zijn ogen aan en merktte dat er een bobbel in zijn broek begon te komen. Ik wreef er heel zachtjes over. John was bloedgeil, ik merktte het. Hij kwam met zijn hoofd naar voren en gaf me een kusje op mijn mond. Ik pakte zijn achterhoofd vast en duwde zijn hoofd stevig naar de mijne. Ik stak mijn tong in z'n mond en begon zijn tong hevig te masseren.

Hij had echt een flinke bobbel in zijn broek en begon te kreunen tijdens het tongen. Ik besloot hem ervan te verlossen en ging op mijn knieën zitten. Ik maakte zijn riem los, daarna de knopen van zijn broek open en zag dat hij een strakke boxershort droeg. Ongelooflijk, wat een bobbel, zou hij zo'n grote hebben? Ik streelde zijn benen via zijn liezen naar zijn bobbel. Ik pakte de bovenrand van de boxer vast en trok het omlaag. Zijn pik floepte eruit en hij was inderdaad behoorlijk. Zo groot heb ik een penis nog nooit gezien. Niet alleen de lengte, maar ook de dikte was groter dan ik gewend was. Hoe kan zijn vrouw dit apparaat nu keer op keer negeren? Ik pakte hem vast en begon zachtjes te trekken. Ik likte aan zijn balletjes en hij begon harder te kreunen. Ik likte de onderkant van zijn pik en ging rustig omhoog naar zijn eikel. Ik likte zijn eikel rustig en voelde dat hij flink nat was. Ik trok iets harder en stopte zijn kloppende eikel in mijn mond. Jemig wat lekker, zo'n groot ding. Ik begon er rustig op te zuigen en ging door met trekken. Ik voelde dat mijn kutje behoorlijk nat was en het leek alsof de nattigheid door mijn spijkerbroek kwam. Ik begon was sneller te pijpen en zijn pik begon nog harder en dikker te worden. Vanwege zijn grootte, leek het alsof ik hem niet diep in mijn mondje kon nemen.

John kreunde hard, alsof hij al een jaar niet meer gepijpt is geworden. Hij genoot er flink van en gaf aan dat ik hem maar beter uit mijn mond kon pakken, omdat hij voelde dat hij begon klaar te komen. Ik bleef mooi doorzuigen en voelde de eerste lading sperma in mijn mondje komen. Ik haalde zijn pik eruit, ik trok door en er kwamen nog zeker 4 flinke stralen uit zijn pik. Mijn lippen, kin en wangen zaten behoorlijk onder zijn zaad. Ik vond het erg geil dat hij klaar was gekomen met zijn gigantische pik in mijn mondje. Ik likte zijn sperma verder op en zoog nog even rustig na. John gaf me een doekje om de rest af te vegen, schoof zijn auto's op de tafel aan de kant en tilde me erop. "Mijn god, ik heb dit nog nooit meegemaakt!" Ik vroeg wat hij bedoelde en hij gaf aan dat hij van zijn vrouw nooit mocht klaarkomen in haar mond of gezicht. Hij deed mijn broek uit en ik deed hetzelfde met mijn trui en beha. "Jij bent echt een lekkere meid, wat een lichaam," zei hij. Ik vond het wel leuk om te horen natuurlijk. Hij deed mijn string uit en ik zag dat ik inderdaad behoorlijk nat was geworden.

John begon mijn kutje te likken. Ik merkte dat hij dit al veel vaker had gedaan. Hij wist precies de juiste snelheden met de goede plekjes af te wisselen. Het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar. Hij wist niet van ophouden en ging gewoon door met me te verwennen. Ik genoot er erg veel van en had geen spijt meer dat dit gebeurde. Ik was ondertussen met mijn borsten aan het spelen, mijn tepels waren zo hard als beton. John likte door, alsof zijn tong erop getraind was. Hij zoog aan mijn klitje en ik voelde mijn tweede orgasme komen. Wat een waanzinnig gevoel! Ik dacht aan zijn pik, zijn gigantische pik en nog geen minuut later kreeg ik alweer mijn derde orgasme.

Ik duwde John van me af. Zijn pik was weer wat stijver geworden, maar het kon harder. Ik draaide me om op de tafel en lag nu op mijn rug met mijn gezicht naar hem toe. Ik vroeg hem dichterbij te komen en mijn kutje te likken. Zijn pik kwam net boven mijn hoofd en ik begon zijn ballen weer te likken. Hij begon me weer, zoals voorheen, heerlijk te likken. Ik stopte zijn pik weer in mijn mondje en zoog erop. Zijn pik begon onmiddelijk weer te groeien naar het gewenste formaat. Ik genoot hier zo van dat ik weer moest klaarkomen. Toen zijn pik weer goed hard was, vroeg ik om geneukt te worden. Dat hoefde ik geen twee keer te vragen. Ik draaide me weer om en John deed mijn benen ver open. "Wat heb jij een ongelooflijk lekker strak kutje. Ik kan niet wachten om je eens flink te neuken," riep hij. Het maakte me geil, de gedachte dat die flinke pik mijn kutje zou binnengaan. Zijn eikel ging naar binnen en hij begon rustig op en neer te gaan. Beetje bij beetje ging zijn pik verder naar binnen. Hij bleef rustig stoten en nam de tijd. Wat een verschil met die jonge jochies, die willen meteen keihard stoten en spuiten. Zijn pik ging verder naar binnen en ik wist niet wat ik voelde. Ongelooflijk wat een lekker gevoel. Hij ging wat sneller en ik kon me niet meer inhouden. Ik kon niet meer rustig blijven en begon te schreeuwen. Ik moest gewoon schreeuwen, zo lekker was het. "Schreeuw maar, schreeuw maar, laat maar horen hoe lekker je mijn pik vind," schreeuwde hij. Ik kwam weer klaar en kon me niet voorstellen dat ik hem bijna had afgewezen eerder deze dag.

John nam zijn pik uit mijn kutje en tilde me van de tafel. Wat is hij van plan? "Pak de rand van de tafel vast en buk voorover," was zijn opdracht. Mmmm dacht ik, hij wil doggy-style. Hij duwde zijn pik naar binnen en begon te storen. Niet te hard, niet te zacht, gewoon perfect. Ik schreeuwde om harder geneukt te willen worden. John twijfelde niet en begon harder te storen. Ik kwam weer klaar en ik gaf een harde schreeuw. Ik riep: "Nog harder, nog harder!" Zo ben ik nog nooit geneukt geworden, nog nooit zo hard en nog nooit met een pik van die grootte. John hijgde flink en ik merktte dat ook voor hem de tijd langzaam kwam. Ik duwde hem naar achteren, ging weer op mijn knieën zitten en begon hem op mijn hardst te zuigen. Hij kreunde harder en harder en riep dat hij ging klaarkomen. Ik liet hem in mijn mondje klaarkomen en na 3 flinke stralen sperma, slikte ik de boel door. Ik likte zijn eikel nog even lekker schoon en ging even zitten. Ik was doodop, John ging tegenover me zitten en gaf aan dat hij in een droom was beland. Ik reageerde erop dat ik ook nog nooit zo heerlijk heb geneukt en zo vaak ben klaargekomen. "Uw heeft mooie en interessante auto's meneer," lachtte ik.

We kleedden ons aan en namen de trap naar beneden. Beneden aangekomen, kwam Cindy's moeder aanlopen. "Oh daar ben je!" Ik schrok even en John blijkbaar ook. Hij antwoordde: "Ja, schat. Ik heb haar even mijn sportauto's laten zien, want ze wilde op Cindy wachten." Cindy's moeder was 3 seconden stil en zei "Oh ja, ik heb Cindy net afgezet bij Bianca." "Jammer, dan ga ik maar," antwoordde ik snel. Ik hoopte niet dat ze iets had gehoord en dacht dat ik maar beter snel kon vertrekken. Nadat ik John bedanktte voor de "interessante" dag, liep ik naar buiten, terug naar huis....


wordt vervolgd....

(Bij eventuele behoefte aan deel V, zal ik doorgaan met schrijven...)
  donderdag 20 november 2008 @ 17:16:50 #109
230262 dancingqueen91
In the mood for a dance
pi_63378888
In het begin vond ik het heel raar om je verhaal te lezen.. maar ergens is het toch wel heel geil .
Kom maar op met deel V
If you can't dazzle them with brilliance, then baffle them with bullshit!
pi_63379216
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
pi_63388006
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
dat dus
pi_63393606
@Frikandel: het is wel een heel erg cliché seventeen verhaal
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_63394070
Waar de fuck halen jullie inspiritatie vandaan om zulke verhalen te schrijven?

niet negatief bedoeld hoor
  vrijdag 21 november 2008 @ 07:26:53 #114
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_63394888
quote:
Op donderdag 20 november 2008 17:16 schreef dancingqueen91 het volgende:
Kom maar op met deel V
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_63397964
@Godshand: Volgens mij zijn tegenwoordig alle porno verhalen wel cliché
pi_63426642
Mijn eerste verhaal, ik hoop dat het wat is, op- en aanmerkingen zijn altijd welkom!
(Ja, kloon )

We zijn samen op de universiteit en er is een broeierige sfeer die ik niet kan thuisbrengen tussen mijn vriendje en ik. Zin in seks, maar toch niet, toch wel. Spanning. Als we s' middags naar huis fietsen vertel ik 'm hoe geil ik ben, de hele dag al. Hij geeft niet zoveel antwoord, is in gedachten verzonken. Als we onze fietsen wegzetten zegt hij: “Is goed, maar ik ben vandaag de baas en jij bent mijn geile sletje”. Ik ben verbaasd door de overtuiging in zijn stem en voel een stroom van geilheid naar beneden gaan. We hebben het er al eerder over gehad dat ik het wel heel spannend vindt om een beetje onderdanig te zijn, maar hij leek er nooit heel erg enthousiast over. Vandaag wel blijkbaar.

In mijn kamer aangekomen zegt hij dat hij naar het toilet gaat, maar als hij terugkomt, wil hij me als een sletje in de kamer zien staan. Ik trek snel een kort, zwart rokje, een rode bh en een strak topje aan en ga wat vol spanning maar toch wat onzeker op bed zitten. Ik hoor hoe hij binnenkomt en naar me kijkt: “Ik dacht dat je klaar zou staan” zegt hij, “blijkbaar is het nu al moeilijk om naar me te luisteren”. Ik blijf zitten, kijk naar beneden en weet niet zo goed wat ik moet doen. “Stroop je rokje maar op en ga maar op je knieën op het bed zitten zodat ik goed bij je kontje kan”. Ik doe wat hij zegt en voor ik het weet krijg ik een klap. En nog een. En nog een keer. Ik schrik ervan maar vindt het toch wel geil. “Zo, dat was wel even genoeg, kom maar even staan”. Hij trekt mijn shirtje uit. Hij trekt mijn BH uit en er ontsnapt een kreun uit mijn mond als hij even in mijn tepel knijpt. “Nu mag je mij verwennen” Met een sjaal knoopt hij mijn handen achter mijn rug aan elkaar, duwt me op mijn knieën op de grond en stopt zijn piemel in mijn mond. Ik schrik maar ik vindt het altijd leuk om een harde paal in mijn mond te hebben om mee te spelen. Met mijn tong lik ik in rondjes om de eikel heen, langzaam meer naar beneden en dan weer omhoog. “Dit vindt je vast wel geil” zegt hij voordat hij twee knijpers op mijn tepels zet en hoe zijn handen ineens op mijn hoofd zijn beland, hoe hij het steeds beter vasthoudt totdat hij mijn hoofd op zijn lul duwt, steeds dieper, steeds sneller neukt hij me in mijn mond. De vraag hoe ver hij zal gaan, de piemel in mijn mond en de knijpers op mijn tepels zorgen ervoor dat ik steeds harder begin te hijgen en het nat bijna uit mijn kutje druipt. Ik voel zijn lul steeds harder worden en hem steeds harder hijgen totdat hij in mijn mond klaarkomt. Gretig zuig ik al het zaad uit zijn lul.

“Kom maar staan, nu is het jouw beurt” Hij maakt mijn handen los, haalt de knijpers van mijn tepels, kust me en duwt me op bed. Mijn net losgemaakte handen worden aan bedrand vastgemaakt, net als mijn voeten zodat ik echt geen kant meer op kan. Ik kijk hem aan en zie in zijn ogen dat ik hem volledig kan vertrouwen. Hij pakt een flesje massageolie en begint mijn borsten te masseren, af en toe een speels knijpje in mijn tepels en gaat langzaam naar beneden, alles aanrakend behalve die ene plek. Ik voel dat hij met me aan het spelen is, me langzaam nog verder aan het opgeilen is. Plots glijdt er een vinger mijn natte kutje glijdt. Ik zie dat hij verrast is en ook weer geil wordt van mijn natheid. Hij is mijn lekker aan het vingeren, steeds dieper, steeds sneller en ik begin ook steeds harder te hijgen en te kreunen. Opeens stopt hij. “Ik wil dat je stil bent, anders krijg je straf”. Vervolgens gaat hij weer door met vingeren en hij stoot een paar keer lekker hard en diep in mijn kutje waardoor er toch een kreun uit mijn mond ontsnapt. Pets, ik krijg een klap op mijn borst. Hij gaat door met het diep en hard stoten en ik probeer niet te kreunen maar voor ik het weet doe ik het weer. Pets. Nu gaat hij steeds sneller door totdat hij voelt hoe ik richting mijn hoogtepunt kom. Hij stopt en steekt zijn inmiddels weer hard geworden piemel in me. Kreun. Pets. Hij neukt me steeds harder, steeds sneller totdat we samen klaarkomen. Hij maakt me los en we liggen tegen elkaar aan op het bed. “Bedankt schat” zeg ik, terwijl ik hem een kusje geef.
pi_63437712
Het is zaterdag avond en ik ben met mijn vriendinnen in een club.
We bestellen een drankje en vanaf de bar zie ik een bekend iemand van TV staan, die ene danser van een talente show .. ik blijf een tijdje op dezelfde plek staan om goed te kijken of hij het echt is & dan merkt hij mij ook op.
Ik draag een strak zwart jurkje en alle rondingen zijn goed te zien, en hij ziet ze ook.
we hebben een tijdje oogcontact en een beetje stiekem lachen doet het ook goed, hij gaat intussen verder met zijn vriendjes en battelen erop los.
De meiden en ik besluiten ook de dansvloer op te gaan en dan komt Mister Nice Guy steeds dichter in de buurt. Op dat moment komt er een slow-hot-summer nummer, die ons dansniveau op een lager pitje brengt. . ik dans rustig met de muziek mee en ineens voel ik iemand dichter en dichterbij me komen, ik voel dat iemand tegen me aan staat en langzaam met mijn moves mee danst.
Op m’n sexiest kijk ik naar achter en ik zie hem staan, hij legt voorzichtig zijn handen op mn zij & ik druk m’n lichaam iets meer naar achter.. hij pakt me wat steviger vast & ik voel zijn adem op m’n blote schouders.
Hij draait mij naar zich toe en vraagt mijn naam, als hij zijn naam zegt voel ik m’n hart een klopje overslaan, hij is ’t echt en ik zou hoe dan ook mijn kans grijpen.
Hij vraagt of ik mee loop naar de bar om me een drankje aan te bieden, ik loop achter hem aan en ik zie zijn onwijs gespierde lichaam, dit word een hete nacht!
Hij besteld een mojito voor me, en ik neem plaats op 1 van de stoelen, hij komt naast me staan en we raken aan de praat.. na een minuut of 10 komt er weer zo’n geil langzaam nummer en ik zit nu echt op ’t puntje van mijn stoel .. hij komt tegen me aan staan en hij geeft een zacht kusje op mn schouder, mijn hoofd rolt naar achter en hij kust mn nek, mn oorlelletje en mn wang, dan kijkt hij me aan en brengt zijn lippen naar de mijne, die met smacht wachten tot het eindelijk zou gebeuren..
Hij zoent me, zo warm zo zacht en zo ontzettend geil en hij begint langzaam smooth te dansen zijn onder lichaam drukt hij tegen het mijne en hij legt zijn hand op mn onderrug, ik leg mijn handen in zijn nek en hij drukt me steeds steviger tegen zich aan .. ik voel zijn gespierde armen om mn lichaam heen en ik voel iets tegen mijn poesje aan, het groeit steeds warmer en groter en ik weet precies wat er gebeurt, ik heel mijn tong uit z’n mond en kijk hem aan .. hij vraagt of ik met hem mee naar huis wil en daar hoef ik geen seconde over na te denken, ik loop achter hem aan naar buiten en daar staat een zwarte bmw om hem rond te rijden.
Hij houd de deur voor mij open en ik neem plaats op de achterbank, hij komt naast me zitten en de chaffeur begint te rijden, de danser in spee, sluit het geblinderde raampje tussen voor-en-achter bank en hij legt zijn hand in me nek en zijn andere hand legt hij op mn boven been, langzaam zoent hij me weer en ik leg mijn been over zijn been. Hij trekt me op zijn schoot en legt zijn handen op mijn billen & we zoenen hevig, woest, warm, nat, en vooral heel geil.
De auto stopt met rijden en we stappen uit, we staan voor een enorm herenhuis en hij opent de deur, trekt me mee de trap op en opent een kamer volledig in zwart met rood en in het midden staat een enorm bed, ik loop richting het bed en ik ga liggen, trek mijn hakken uit en hij komt naar me toe lopen hij komt zo op me zitten dat hij mijn benen klemt en m’n jurkje aan de voorkant naar beneden trekt. Daaronder had ik een prachtig zwart setje aan en ik zag hem eventjes staren naar mijn borsten, ik kwam even naar boven om hem op me te trekken en inplaats daarvoor trok hij zijn shirt uit..

WAT EEN SPIER MASSA, WAT EEN BUIK, WAT EEN ARMEN .. hij rolde zich naast mij en trok mij nu op zijn schoot, ik zat boven op zijn grote vriend en die voelde ontzettend warm aan. Hij haakte mn BH los en ging met zijn lippen langs m’n tepels en ondertussen knoopte ik z’n broek los.
Hij pakte me vast bij me heupen en hij hield zijn hand in me haar, ik stond op om zijn broek uit te trekken en vervolgens ook zijn boxer, ik kwam weer op zijn schoot zitten en zoende hem langzaam in z’n nek.
Hij legde ondertussen zijn pik bij mijn poesje & toen ik iets naar achter boog, voelde ik hem langzaam in me glijden, hij hijgde en kreunde van de geilheid en ook ik zag sterretjes, hij bewoog langzaam erin en eruit en hij pakte me steeds steviger vast, zoende me steeds geiler en mijn nageltjes zette ik in zijn rug, ik kreunde van genot en toen stopte die eventjes om hem eruit te halen, hij draaide mij op m’n rug en kwam op me liggen, hij liet hem weer naar binnen glijden zodat ie nu wat harder kon stoten, en hoe.. hij begon steeds harder en harder en kreunde en hijge steeds harder..
Onze zwetende warme lichamen kronkelde langs elkaar en ik kwam aan mijn hoogtepunt, ook hij kreunde het uit .. hij gleed uit me en lag uitgeput naast me, hij trok me tegen zich aan en we bleven in elkaars armen liggen.

helaas, toen ging m'n wekker ..
  dinsdag 23 december 2008 @ 13:59:57 #118
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_64282894
quote:
Op zaterdag 22 november 2008 21:25 schreef M-V het volgende:


helaas, toen ging m'n wekker ..
toch jammer
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_64283190
quote:
Op dinsdag 23 december 2008 13:59 schreef avotar het volgende:

[..]

toch jammer
er zijn dagen dat ik mijn wekker uitzet, had zo een dag moeten zijn voor jou
pi_64284740
Iemand vroeg me ooit het meest vreemde verhaal wat ik ooit had meegemaakt op te schrijven, dus ik kwam dit topic tegen en denk plaats het meteen hier even, misshcien vindt iemand het wel leuk om te lezen

Ik had een vriendin ooit, en ze was toen ik haar ontmoette al duidelijk dat ze biseksueel was. Op een gegeven moment door allerlei redenen heb ik een vriendin van me gevraagd of ze zin had om mijn vriendin te verleiden en ervoor te zorgen dat ze samen in bed zouden belanden zodat mijn vriendin (die nogal labiel was en mij niet kwijt wilde, want anders zou ze "zichzelf wat aandoen" en ik had er geen zin meer in) misschein voor haar zou kiezen in plaats van mij. Dus die biseksuele vriendin van wilde wel, maar dan moest ik ook meedoen, anders zou ze het vreemdgaan vinden.

Dus na een avondje in het huis van die andere meid, niemand thuis, veel kaarsen, filmpje gekeken, wat flesjes wijn, en het werd steeds intiemer. Op een gegeven moment zat ik mijn vriendin te zoenen terwijl die andere meid haar over haar onderrug aan het aaien was. Mijn vriendin hield op een gegeven moment op en zei dat ik die andere meid moest zoenen, ik was een beetje huiverig omdat het eigenlijk om haar zou moeten draaien, maar die meid pakte me vol op de bek voordat ik er over kon nadenken. Na een heftige kus vond ik dat zij met elkaar moesten zoenen.

Mijn kleren gingen als eerste uit, en ik deed niets, ze trokken mijn shirt uit terwijl mijn vriendin mijn broek losmaakte en mijn lul uit mijn broek haalde. Ik wilde eigenlijk dat de twee meiden meer met elkaar bezig waren maar iets te klagen had ik niet. Terwijl mijn vriendin me aan het pijpen was trok ik de kleren van die andere meid uit. Ik fluisterde in haar oor dat het tijd was om mijn vriendin uit te kleden en haar te verwennen.

Die andere meid gaf mijn pik nog een kusje en begon mijn vriendin op de bank te duwen terwijl ze haar kleren uittrok, ik voelde me er een beejte lullig bijstaan omdat ik de kleren aanpakte maar het was verdomt geil om te zien hoe een andere meid mijn vriendin aan het zoenen was en langzaam via haar borsten zich naar mijn vriendins kut toe werkte. Ik keek mijn vriendin recht in de ogen toen ze gebeft werd door iemand anders Ze wenkte dat ik dichterbij moest komen en dat ze mijn pik in d'r mond wilde..

Na een tijdje stond die meid op en duwde me op de bank, ik trok mijn vriendin boven op me en begon haar te neuken. Die andere meid ging op de bank zitten met d'r benen wijd en begon met zichzelf te spelen terwijl wij bezig waren. Na even klom mijn vriendin van me af en begon onze nieuwe vriendin te beffen. Ik stond op en nam mijn vriendin van achteren terwijl ze doorging met beffen. Ik stond op het punt van springen toen ik zelf even op de bank ging zitten en naar de dames aan het kijken was.

Mijn vriendin zorgde ervoor dat de andere meid klaarkwam, althans het zag er vrij heftig uit. Daarna stopte ze even en gaf mij een lange zoen. We zijn toen alledrie in haar bed gekropen en toen gingen de dames a la 69 liggen waarbij ik erbij werd gehaald, ik ging op mijn knieen zitten aan het bed einde en sleurde de beide meiden met dekbed en al naar de bedrand, ze keken niet eens op. Langzaam begon ik met mijn lul over de lippen van mijn vriendin te wrijven terwijl de andere meid doorging met likken. Toen stak ik hem er in en het duurde niet lang voordat ik kwam, in het gezicht van de andere meid, die het niet eens erg leek te vinden

Daarna ben ik gaan liggen en heb nog even gekeken hoe beide dames elkaar klaarbefte. Mooiste was dat ze aan weerzijde van me zijn gaan liggen en dat ik met een gigantische grijns in slaap viel...

Wat een verhaal trouwens...

(Uiteindelijk is mijn vriendin trouwens wat begonnen met die andere meid nadat ze 'vreemd' was gegaan (ik wist ervan omdat die andere meid me nog om toestemming had gesmst ))

Zo, nooit gedacht dat ik het helemaal zou uitschrijven
All you know about me is what I've sold you, dumb fuck
  maandag 29 december 2008 @ 10:46:59 #121
230262 dancingqueen91
In the mood for a dance
pi_64457981
@ Hostimeister:
hoe komt het dat ik me afvraag of dit echt gebeurd is..? Het is wel geil om te lezen hoor
If you can't dazzle them with brilliance, then baffle them with bullshit!
  maandag 27 april 2009 @ 23:26:06 #122
189777 zagevent
what's in a name
pi_68443405
*schopt*

Vervolgje op deel 4 ( klik en klik nog eens ) Het zal moeilijk zijn voor mij persoonlijk om het vorige deeltje te overtreffen. Aan jullie om te beslissen of het inderdaad zo is of niet. Weederom Helaas is het allemaal fantasie.

En sorry dat de mensen die het vervolg op het vorige deel wilden lezen zo lang moesten wachten. Mijn verhaal loopt nu bijna een volledig jaar achter.

… ‘Driehonderd.’ Eindelijk kwam ik bij driehonderd. Alhoewel het slechts vijf minuten waren -en wat zijn nu vijf minuten in een mensenleven- leek het uren te duren. Zeker als je naakt en alleen bent in een wc waar elke seconde een vreemde kan binnenvallen en je in die positie ziet. Ik stond zachtjesaan recht en moest even een paar stappen doen opdat het bloed in mijn pijnlijke knieën terug normaal zou circuleren. Met flanellen benen die nog heviger trilden dan een Parkinsonpatiënt die een tarzanvibrator vastheeft (n/o) kleedde ik mezelf terug aan. Ik stapte het toilet uit, keek in het deurgat of er geen ander volk in de buurt was, liep naar de spiegel, en legde even m’n haar goed. Door de gebeurtenissen was het namelijk danig in de war geraakt, en met een haardos die een overjaarse hippie jaloers zou maken in een klasserestaurant gaan zitten, leek me nu niet eenmaal een verstandige keuze.

Ik liep terug naar ons tafeltje en liet in niets merken dat ik zo’n vijf minuten geleden nog door twee dames ben gebruikt in de toiletten. Ik nam plaats. Het eten was al geserveerd, en Karen was alvast begonnen met de maaltijd te eten. De geur van het konijn dat overgoten was met heerlijke romige pruimensaus deed me watertanden en ik besefte opeens dat het hongergevoel dat ik had gemakkelijk kon wedijveren met dat van een Ethiopiër die de laatste weken had doorgebracht op vijf grassprietjes en één slok water per dag.
Tijdens het eten werd er niet veel gezegd. Ten eerste omdat het gezicht van iemand die een hoop konijnenvlees en frieten in zijn mond zit te malen op zijn zachtst gezegd onappetijtelijk is, en ten tweede omdat Karen mij geen toestemming had gegeven. Niet dat ik het erg vond. Zo genoot ik dubbel van de maaltijd. De eerste manier van de smaak van de maaltijd en dit werd nog versterkt door Karen’s aanwezigheid. Ze was een lust om naar te kijken en ik wist dat voor mij de personificatie van schoonheid zat. Ik kon m’n ogen niet van haar afhouden. Elke keer dat ik met mijn ogen moest knipperen was één moment te veel. De gebroeders Van Eyck, Da Vinci, Michelangelo, Rubens, Rembrandt, Turner, Caspar David Friedrich –en nog een paar busladingen schilders waarvan het opnoemen veel te lang zou duren, zij allen tesamen zouden nog niet in staat zijn om maar één honderdste van haar schoonheid vast te leggen. Al de Nobelprijswinnaars voor literatuur zou het miljoenen jaren duren om haar perfectie te omschrijven.

Nu goed, dat is naar alle waarschijnlijkheid té stroperig en ik bedacht dat de meligheidspolitie hier ongetwijfeld zou ingrijpen mochten ze bestaan, maar ik kon het toch maar niet laten.
We hadden bijna gelijktijdig gedaan met eten alhoewel Karen veel minder op haar bord had. Dat werd gecompenseerd doordat mijn eettempo serieus veel weg had van een varken.

‘Je mag spreken, maar voordat je dat doet, doe de mensheid en mezelf een plezier door je mond en kin af te vegen. Het zit helemaal onder de saus en als ik niet beter wist, zou ik zeggen dat ik hier tegenover een kleuter van drie jaar zit’ zei ze op een bestraffende en tegelijkertijd iewat beschaamde toon.

Terwijl ik met mijn serviet mijn gezicht schoonmaakte vroeg ze of het gesmaakt had. Ik zei dat het me erg goed bevallen was en vroeg haar hetzelfde.
‘Goed’ antwoordde ze. ‘Maar nu ter zake. Wat is je antwoord op mijn voorstel?’
‘Daar moet ik niet over nadenken. Natuurlijk wil ik bij je zijn. Ik wil je volgen naarwaar je ook gaat.’
‘Ik had niets anders verwacht’ glimlachte ze. ‘Goed dan zijn we weg. Straks begint de film zonder ons, en dat zou zonde zijn.’

De rekening werd betaald en Sofie kreeg nog een flinke fooi. We stapten de auto in, en gingen op weg naar de cinéma die gelukkig niet zo ver was. Hij was vlak naast de autosnelweg gelegen en druk was het ook niet echt, mede dankzij de voetbalwedstrijd die op dat moment in volle gang was en waar zowat heel het land naar aan het zien was.

Ik had geen keuze in de filmpap te brokken maar toch koesterde ik de hoop dat Indiana Jones 4 twee bezoekers meer kon tellen.
‘Hmmm, Indiana Jones 4. Dat ziet er precies wel een leuke film uit’ probeerde ik nog, maar het was een al op voorhand verloren gevecht.
Karen trok me mee naar de kassa alwaar ze de vier woorden uitsprak die dezelfde impact hebben op een man als een doodsvonnis voor een onschuldige crimineel en die ik ten aller prijze wou voorkomen.

‘Sex and the City’ vroeg ze opgewekt. Gevolgd door ‘Twee plaatsjes a.u.b en graag helemaal vanachter.’ De kassierster deed het gevraagde terwijl Karen samenzweerderig ‘Met dat nieuwe zetelreserveringssysteem weet je maar nooit’ fluisterde. De kassierster gaf de twee ticketjes en Karen betaalde alles. Hiermee leek het doodsvonnis bevestigd. Het doodsvonnis voor ontelbare hersencellen van me die ongetwijfeld zouden afsterven bij het zien van deze veel te lang durende romantische ‘komedie’ die eigenlijk één lange verkapte reclamespot is voor kledij en schoeisel. Misschien zou het ook mijn eigenlijke doodsvonnis betekenen want ik achtte de kans groot dat ik zou sterven van verveling tijdens de film.

We liepen naar de snackafdeling en ik had zin in een grote zak snoep die een suikerpatiënt ongetwijfeld in een coma, zoniet de dood zou brengen –nooit fan geweest van popcorn- en een driekwart liter cola.

Enthousiast scherude ik een snoepzak af en begon ze te vullen.
‘Niets daarvan’ klonk het. ‘Je hebt een buikje en ik wil niet dat je nog dikker wordt. Trouwens het is slecht voor je tanden.’
Als ik Karen’s stem niet zou herkend hebben, zou ik durven zweren dat het niet voor mij, maar voor een jong kind bedoeld was. Aangezien er geen kinderen met een buikje in de buurt waren, was het wel voor mij bedoeld. Helaas.
‘Hier. Hou deze zak met zoute crackers vast, dan pak ik twee flesjes water’ zei ze, en alhoewel ik het niet kon laten trok ik een is dit nu écht alles? gezicht..

‘Allez vooruit, pak voor deze ene keer maar een klein zakje M&M’s ofzo.’
Zo gezegd, zo gedaan en natuurlijk pakte ik de grootste zak die verkrijgbaar was.
‘Die zak is veel te groot.’ zei Karen toen ik ze liet zien.
‘Ja, maar ze hadden niets kleiners’ loog ik niettegenstaande ik vlak naast het rekje met M&M zakjes stond en het overduidelijk was dat ik het de grootste had gepakt.
‘Goed’ zuchtte ze. ‘Maar zie wel dat je aan het eind van de film nog minstens de helft hebt overgehouden.’
We rekenden de snacks af en de totale prijs kwam overeen met het BNP van de gemiddelde Afrikaanse bananenrepubliek.

Ik speelde natuurlijk voor de muilezel van dienst, en zo liepen we hand in hand naar de filmzaal –of de executieruimte, het hangt er maar vanaf vanuit welk standpunt je het bekijkt.
In de filmzaal zat er nog niet veel volk, maar het duurde nog twintig minuten voordat de film begon. We gingen naar de bovenste rij, en namen plaats in het midden. Gaandeweg kwamen er meer mensen de zaal binnen en stuk voor stuk waren het koppeltjes waarvan de dolenthousiaste vrouw de man meetrok. Zonder uitzondering trok elke man een Wat zit ik hier in Godsnaam te doen? gezicht.
Begrijpelijk natuurlijk. Het was de belangrijkste voetbalmatch van de laatste tien jaar. Later zou blijken dat we absoluut niets gemist hadden, maar toch.

De film begon en Karen legde haar hoofd op mijn schouder. Ik sloeg mijn arm om haar heen en kustte haar. Mijn hersenen besloten toch over enige vorm van verdedigingsmechanisme want al snel zat ik in een soort van half vegetatieve toestand waarin ik nog wel kon zien en horen, maar bitter weinig ervan tot me doordrong. Die toestand werd onderbroken tijdens de pauze die toch wel echt nodig was want anders kon men het gros van de mannen in de zaal stuk voor stuk in coma afvoeren naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.

‘Wat vind je van de film tot nu toe?’ vroeg Karen.
‘Mja, het is mijn gènre totaal niet liefste. Ik hou liever van actie en/of komedie. Ik snap ook niet waarom die film Sex and the City noemt, terwijl er meer kledij in voorkomt dan op alle modeshow’s in Milaan, Parijs, New York enz. en waarom die Mr. Big of hoe heet hij ook alweer met zo’n afschuwelijk paard wil trouwen. Het is toch trouwens illegaal en nog walgelijk ook.’

‘Dat is heel geen paard. Dat is de hoofdrolspeelster’ zei ze bijzonder koeltjes. ‘Je hebt er geen snars van begrepen. Tijdens het tweede deel ga je opletten. Morgen zal ik je er streng over ondervragen’ zei ze met twinkelende pretoogjes die mij echter niet zo prettig leken.

Daar zat ik dan. Gedwongen om op te letten in een film die voor mijn part elke Razzie mag winnen. Even dacht ik eraan om weg te lopen, maar dan zou me wat te wachten staan. Ik probeerde er dan maar het beste van te maken, met die –hopelijk zéér- strenge ondervraging en de ongetwijfeld daarbijhorende straffen in het vooruitzicht. Het werd me al snel zeer moeilijk gemaakt. De hoofdrolspeelster hadden ze volgens mij toch écht weggeplukt van een of andere manège en die vent had nog minder charisma dan een oude, natte en vuile dweil. Nee wacht, dat is een belediging voor elke zichzelfrespecterende oude, natte en vuile dweil.

Hoe de film eindigde zou ik begot niet meer weten, laat staan dat ik iets van de details wist. Op het laatste begon Karen te huilen van ontroering. Ik nam haar dicht bij me en kuste haar. Om eerlijk te zijn; ik moest ook huilen. Niet van ontroering, maar om de slappe kwaliteit en het lachwekkende karakter van de film. Als het al de titel film waardig was. Verspilling van tijd en geld lijkt me eerder op z’n plaats.

Op weg naar huis werd er niet veel gesproken. Karen was nog te veel onder de indruk van de film –hoe ze dat presteerde is me een raadsel, en mijn hersenen probeerden van de schok te bekomen en hun verloren cellen aan te vullen. Vergeefse moeite.
‘Doe dit eens even om je pols schat?’ vroeg Karen nadat we thuiskwamen. ‘Het is je wekker. Ik heb hem ingesteld om 8.30. Op dat uur zal het zachte schokjes afgeven zodat je wakker wordt zonder dat je mij wakker maakt. Je kan het afzetten door op dat rode knopje te drukken dat naast de lichtschakelaar staat. Zo moet je wel opstaan, en kan je dus de wekker niet gewoon uitzetten en verderslapen. Geen truuken van Luie Charel bij mij. Daarna ga je douchen, maar je kleed je niet aan. Dat vergat ik nog te vertellen. Zolang je thuis bent en ik het zeg, ben je naakt. Als je de deur wilt opendoen, doe je natuurlijk snelsnel iets aan, tenzij ik anders beveel. Na je douche ga je mijn ontbijt klaarmaken. Gewoon brood, maak maar wat beleg –wel liefst zoet-, versgeperst appelsiensap en thee. Vergeet natuurlijk de krant niet. De postbode stopt die automatisch in de bus van de voordeur, dus je moet daarvoor niet naar buiten. Als je daarmee klaarbent zal het 9.30 zijn. Je zwiert de hoop op een dienblad, en je neemt het mee naar boven. Je kust me wakker, en dan zien we wel verder. Gesnopen? Slaapwel schatje.’

En met dat kon ik het doen. Ik kroop het bed in –naakt of wat dacht u?- had het eerst wat koud, maar kroop dicht tegen Karen in waardoor het wat draaglijker was. De slaap kwam ondanks de vermoeiende dag amper. De film van de afgelopen dag speelde zich nog een paar keer af, en ik vroeg me af, of ik dit niet alles aan het dromen was, en zodra écht wakker zou worden.
Uiteindelijk kon ik de slaap toch vatten en na een deugddoende maar te korte nachtrust mocht ik aan de slag. Eerst dacht ik nog een paar minuutjes te blijven liggen maar toen dacht ik aan wat Karen gezegd had, en was ik wel gedwongen om op te staan.

Met een slakkengang en om de twee meter een langgerekte geeuw sleepte ik me naar de douche. Sommige mensen kunnen ’s ochtends alleen maar wakker worden als ze een snelle en ijskoude douche nemen.

Ik behoor niet tot die categorie. Korter douchen dan een kwartier kan ik niet, en kouder dan 38° is voor mij niet doenbaar. In het verleden leverde dat thuis wel eens het nodige gebonk op de badkamerdeur op. Nu kon ik me echter geen tijdsverlies permitteren, dus als compromis nam ik een lauwe douche van om en bij de 10 minuten. Ik droogde me snelsnel af, en ging dan het ontbijt voorbereiden.
Het ontbijt was op een twintigtal minuten ineengeflanst en ik had nog een klein kwartiertje alvorens ik Karen moest wakker kussen. Dat kwam handig van pas, want ik voelde dat het konijn van gisteren vond dat het de binnenkant van mijn maag wel had gezien. Nadat het konijn onderweg was naar de dichtsbijzijnde waterzuiveringsinstallatie was het tijd om Karen te wekken. Nog snel plukte ik een roos van de bos die in de living stond –auw- en stopte die in een klein vaasje als een kleine attentie.

In de kamer zette ik het dienblad voorzichtig op het bijzettafeltje dat daar anders maar toch nutteloos stond te wezen.. Ik knielde voor Karen neer, en kuste haar zachtjes op de mond. Ze reageerde niet, en ik probeerde het opnieuw, maar ditmaal bleef ik kussen en probeerde haar mond binnen te dringen. Na een halve minuut scheen ze toch te reageren. Ze opende langzaam haar ogen en toen ze me zag glimlachte ze. Ze streelde m’n haar en kuste terug.
‘Schenk me maar wat appelsiensap in schatje’
Ik was er van uitgegaan dat we samen gingen ontbijten, en had dus een ontbijt voor twee klaargemaakt. Ik kwam echter van een Siberisch koude kermis terug thuis.

‘Je dacht toch niet dat je mee mag ontbijten?’spotte ze. ‘Dat is veel te slecht voor je. Vanaf vandaag zet ik je op een speciaal dieet. Je moet dringend wat aan je conditie doen. Ik heb nog plannen met je.’ Wat die plannen waren, daar had ik nog het raden naar, maar haar kennende zou het weer wat moois –en pijnlijks- zijn.
‘Begin maar direct.’ commandeerde ze. ’Tien keer pompen, tien sit ups. En dat vijf keer! Hier vlak naast me. Vooruit! Je moest al bezig zijn!’

Aarzelend begon ik er dan maar aan. Ik vroeg of ik eerst vijf keer tien maal mocht pompen, en dan aan de sit-ups beginnen. Gelukkig mocht dat.
De eerste push-ups gingen nog, maar na een stuk of twaalf begonnen mijn armen serieus te trillen als ik boven kwam. Karen gaf het tempo aan door met haar pantoffel op mijn billen te slaan. Nodeloos te zeggen dat dit het allemaal nog wat moeilijker –en pijnlijker- maakte. Na de vijftig push-ups zagen mijn billen nog roder dan de Formule 1 wagen van Ferrari.

Ik kreeg geen seconde respijt, en moest direct aan mijn sit ups beginnen. Hiervoor moest ik aan het voeteinde van het bed gaan zitten, met mijn voeten onder het bed.
‘Telkens als je rechtkomt, kus je m’n voeten even’ luidde het bevel.
Gelukkig waren de sit ups een stuk makkelijk verteerbaarder, maar m’n achterwerk zinderde nog na van het pak slaag. Het feit dat m’n billen lichtjes over de vloer schuurden als ik m’n sit ups deed droeg in een niet geringe hoeveelheid bij tot de hoge activiteit van m’n hersenen die de pijnsignalen in voelbare pijn moeten omzetten.

‘Hou er maar mee op’ zei ze verveeld toen ik m’n oefeningen gedaan had. ‘Je conditie is lachwekkend, maar geen nood. Als ik met je klaar bent, zou je lina recta naar de Spelen kunnen. Waarom is je conditie zo slecht?’
‘Heu, ja, ik ben zo’n beetje slecht in sport’ antwoordde ik naar waarheid.
‘Een beetje veel zeg maar. Maar soit. Genoeg geoefend voor nu. Ik ga eten. Breng dat dienblad naar hier en ga naast me op handen en voeten zitten.’

Toen ik haar het dienblad aan haar had gegeven, en in de gewenste houding zat, zette ze het dienblad op mijn rug –brrrrr-
‘Sta nu toch eens stil wiebelkont. Straks mors je alles en dan mag je het zelf oplikken.’
Ik slikte even, en probeerde zo goed mogelijk onbeweeglijk te blijven, wat toch wel makkelijker gezegd dan gedaan was. Tussen twee happen of slokken door streelde ze m’n billen. Het kan ook goed zijn dat ze haar handen eraan afveegde, maar ik stelde geen vragen.

Ze zette het dienblad op de grond langs de andere kant van het bed, en zei dat ik haar al kruipend naar het terras beneden moest volgen. Intussen was het al kwart voor twaalf geworden, en had de zon met zijn stralen de aarde al grondig verwarmd.

Karen ging naar buiten, maar ik moest binnen haar hoed, zonnebril, zonnecrème, een of ander stom liefdesromannetje waarvan er elfendertig in een dozijn zijn, een halsband, een lang stuk touw en een tennisbal. Waarom ze al die spullen nodig had kon ik wel raden, alleen vond ik die tennisbal raar. Dat heb je bij mijn weten toch helemaal niet nodig om te bruinen, maar wie ben ik om daarover te oordelen.

Ik zou er echter spoedig achter komen waar die tennisbal voor diende. Karen lag al in haar stoel. Ik zette haar hoed en zonnebril op, en smeerde haar in met de zonnecrème. Ik besteedde uiteraard de nodige aandacht aan haar vrouwelijkheden wat ze leuk vond want ze begon zachtjes te kreunen. Toen al haar plekjes waren ingesmeerd, deed de combinatie van de zon en de zonnecrème haar zijdezachte huid heerlijk glinsteren
Ik moest daarna naast haar knielen, maar op een zodanige wijze dat mijn billen tussen mijn voeten zaten en de grond raakten alsook mijn pik en ballen. Mijn handen lagen op mijn benen, met de handpalm naar boven.
In die houding moest ik blijven zitten, en ik mocht alleen maar spreken als er iets aan me gevraagd werd.

Lang duurde het niet, of ik begon te zweten. De zon stond op haar hoogste punt, de hemel was azuurblauw, en in de verste verte was er geen wolk te bekennen. Op de koop toe stond er geen zuchtje wind. Van dit alles scheen Karen allerminst last te hebben. Ze ging helemaal op in haar liefdesromannetje op te gaan want af en toe liet ze een verlangende zucht horen. Het scheen alsof ze me helemaal vergeten was.
Minuten en minuten verstreken, en het zweet vloeide rijkelijk over mijn naakte, warme lichaam.

‘Oooooh. Heeft ons hondje het warm?’ vroeg Karen op een gemaakt droevig spottende toon terwijl ze een pruillip opzette.
Ik keek haar vragend aan, want ik had eerst niet door dat ze tegen mij bezig was.
‘Ja, ik heb het tegen jou. Je zit daar precies als een hondje. Een zielig klein hondje dat zit te stikken van de warmte. Maar daar gaan we iets aan doen. Ik kan er niet tegen dat dieren zo zitten te lijden. Kruip maar al naar het gras en ga in het midden zitten met je rug richting het terras. Ik weet wel iets waarvan je dadelijk zal afkoelen.’

Ik zat op het gras in dezelfde houding als op het terras. Plots voelde ik een koude, harde waterstraal op mijn rug. Karen had de tuinslang gepakt, en het gevolg liet zich raden.
‘Niet bewegen hondje, anders koel je niet af’
Ze liep rond mij, en spoot me helemaal nat. Ik hoestte en proestte, maar kan niet ontkennen dat het ijskoude water me afkoelde. En het ging wel een paar minuten door zodat ik ietsje teveel afkoelde. Ik kreeg het stilletjesaan kouder en kouder wat opzich wel een rare situatie is aangezien de mussen van de daken vallen van de hitte. Het ijskoud hebben in het putje van de zomer. Je moet het maar doen.

Door de steeds maar intenser wordende koude van het water kon ik natuurlijk een rilling niet onderdrukken. Mijn rilling ontging Karen niet.
‘Wat is het nu?’ vroeg ze boos. ‘Eerst heb je het zo warm als een kip aan het spit, maar dan zonder spit, al kan ik wel iets in je lang in je reet stoppen als je dat wil’ voegde ze dat laatste subtiel toe. ‘En dan zorg ik ervoor dat je het een beetje frisser hebt, en dan lig je te verkleumen, al was je in Siberië in een ijsrivier beland. Het is ook nooit goed voor jou he. Maargoed. Als je het warm wilt krijgen, dan zal ik daarvoor zorgen. Ik ben nog de slechtste niet.’

Karen ging in de stoel zitten, en gebaarde dat ik naar haar moest kruipen. Ze pakte het tennisballetje en gooide het ver weg in de tuin.
‘Vang!’
Ik stond op en wou het balletje gaan halen, maar dat was niet echt de bedoeling. Het is te zeggen. Het was wel de bedoeling, maar de manier waarop was nog fouter dan de jaren ’80 zo bleek.
‘Nee, nee. Zo niet dom hondje. Hondjes kunnen niet op twee poten lopen.’
Om dat te illustreren gaf ze me een paar harde klappen met het dienblad.
‘En voor ik het vergeet. Hondjes dragen altijd een halsband van hun eigenaar’ zei ze terwijl ze me de halsband omdeed.

‘Ziezo, ga nu de bal maar halen op de manier waarop elk hondje dat doet’
Ik liep dan maar op handen en voeten naar het balletje, en probeerde het in m’n mond te nemen. Dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Het balletje rolde steeds weg. Pas na een keer of drie lukte het.
Het was een tennisbal die pas uit de verpakking kent en u kent misschien wel die walgelijke stank die je hebt als je sommige kokers met tennisballen opendoet. Wel die stank was er ook, en wat erger was, de tennisbal smaakte ook zo. Als spreekwoordelijke kers op de taart bleven er ook nog haren in m’n mond achter.
Ik spuugde het balletje in haar handen uit. Ze veegde het balletje eerst een paar keer af op mijn rug alvorens ze het opnieuw weggooide.

Ik mocht er opnieuw achter gaan. Ditmaal lukte het me om het balletje van de eerste keer te pakken, maar de smaak en de haren bleven in m’n mond zitten, en nu zat er ook nog eens wat gras in m’n mond. Smakelijk is anders.
Het spelletje ging een tijdje door en ik kreeg het steeds warmer en warmer. Ik wou m’n voorhoofd afvegen met mijn pols, maar dat werd direct opgemerkt en afgestraft.
‘Foei! Dat doen hondjes niet. Ze raken hun lichaamswarmte kwijt door alleen maar te hijgen!’ en om dat te illustreren trok ze m’n mond open, pakte mijn tong en trok ze ruw in en uit mijn mond.
‘Dát is wat hondjes doen!’ snauwde ze en om dat nog eens extra in de verf te zetten gaf ze bij elk woord een harde klap op mijn reet met het boek.

Ze bleef maar balletjes gooien die ik moest terugbrengen en na een tijdje ging ik om de één of andere reden helemaal op in mijn rol.
'Braaf beest' riep ze vol bijtende spot terwijl ik een aai over mijn kop kreeg. 'Nu gaan we zien of je ook geschikt bent voor ingewikkelder dingen dan een stom balletje te halen. Ik betwijfel het en tegen beter weten in ga ik het proberen. Maarja. Hoop doet leven.
Zit' snauwde ze en ik ging op dezelfde manier zitten als daarstraks.
'Lig! Zit! Rollen! Apport!' Al deze commando's kon ik naar behoren uitvoeren.

'Genoeg getraind voor vandaag Blackie' -dat werd mijn puppynaam, zei ze opgewekt.
'Kom, we gaan iets anders doen. Of beter gezegd, jij gaat iets anders doen, ik niet. Ik heb honger, dus ik wil dat je iets voor me gaat klaarmaken. Ik heb zin in een zomersalade. Het dessert mag je zelf kiezen. De ingrediënten vind je in de voorraadkast. Maak er wat moois van.'

In nog geen minuut werd ik van pup tot kok gebombardeerd. Niet dat ik daar veel ervaring mee heb. Een ei bakken lukt nog wel, en ik heb een aardig recept voor spaghetti, maar daar houdt het dan toch ook wel op. In de voorraadkast alleen vond ik mijn gading niet, maar samen met wat er in de koelkast zat, kon ik toch een poging tot salade ineenflansen.

Het resultaat was een kom met blaadjes sla, dungeraspte wortelen, krokante, zoete mais, kleine blokjes rode ui, erwtjes, en drie soorten paprika. Verder werd er een hardgekookt ei of twee, een boel peper en zout en wat blokjes ham aan toegevoegd. Als dessert koos ik twee ijsjes die nog ergens in de diepvries verdwaald waren. Ik dekte de tafel, zette de kom sla erop, ging nog een fles cola halen. Dat was de macht der gewoonte. Ik ben allesbehalve een wijnliefhebber. Ik lust het zelfs niet. Ik bedoel; wat is er nu in hemelsnaam lekker aan een fles met gegist druivensap dat vaak zelfs nog door blote voeten -Franse dan nog!- is uitgeperst.
Dat nog tot daartoe, maar dat sommige mensen tientallen, tot enkele honderden euros betalen voor zulk bocht, dat gaat mijn verstand te boven.

Ik blijk echter een zeldzaam persoon te zijn, want Karen deelde mijn mening allesbehalve.
'Wat is dat voor achterlijkheid! Beschaafde mensen drinken toch geen cola bij hun salade, hup, ga in de kelder een fles witte wijn halen! Nu!' Ze kneep hard in mijn klokkenspel omdat ik niet onmiddellijk omdraaide om naar de kelder te gaan.

Toen ik terugkwam, zag ik dat ze een berichtje met haar GSM stuurde. Ik zette de wijn op tafel, en liet haar voorproeven als een sommelier van tweede categorie.
'Kan ermee door, je zal echter nog veel moeten leren, want je bediening is ondermaats. Maargoed. Ik heb honger. Schep maar op.'
Ik schepte op en nam daarna zelf plaats. Ik wou net gaan zitten, maar toen ging de bel. Ik aarzelde even, en wou me dan gaan aankleden om de deur open te gaan doen.

'Wat sta je daar nu te treuzelen vent! Ga opendoen, je moet je niet aankleden.'
Met een bang hart ging ik naar de deur. Je kon nooit weten wie er zou aanbellen. Misschien was het de postbode, of een agent die om Joost weet welke reden hier zou moeten zijn. Erger zou een jong schoolmeisje geweest zijn die koekjes zou kunnen verkopen voor haar school. Als ze me naakt zou zien, dan waren de rapen gaar.

Ik haalde diep in en deed open. Het was geen postbode, geen agent -oef- en zeker geen jong schoolmeisje -dubbele oef.
Voor me stond een prachtige vrouw. Zonder dat ze aandacht aan me schonk liep ze al gillend naar binnen, richting Karen die haar eveneens gillend tegemoet kwam. Ze begroetten elkaar, al ware het jonge pubermeisjes die elkaar al twee dagen niet meer gezien hadden, en hun weerzien op een extreem overenthousiaste manier vierden zoals alleen vrouwen dat kunnen.

Ik stond er maar een beetje te staan. Het was ook op zijn minst gezegd een raar gezicht. Twee dolblije vrouwen die totaal niet leken te beseffen dat ik er in mijn geboortekostuum stond. Ik voelde me op zijn zachtst gezegd ook wat gegeneerd. Hoe zou je zelf zijn als je naakt voor een volstrekt vreemde vrouw staat. Gegeneerd natuurlijk, maar vreemd genoeg wond die schaamte me ook waanzinnig op.

'Wel. Waar wacht je op? Moet je mevrouw niet begroeten en ontvangen zoals je geleerd is Blacky...'

Nog een vervolgje? :p
pi_68451923
Een fantasie voorlopig nog... maar wie weet...

We kennen elkaar al jaren. Ze kwam op een gegeven moment m'n leven als de vriendin van een hele goede vriend van me. Ze waren dolverliefd, maar we hadden vanaf het eerste moment een klik. We bespraken veel met elkaar, zonder dat het echt vreemd was. Het was eigenlijk van mijn kant altijd zonder bijbedoelingen geweest. Zij was de vriendin van een vriend van me en eerlijk gezegd was ze ook totaal mijn type niet. Het contact verwaterde wat en ik ging ook door met m'n leven. Nadat ik inmiddels samenwoonde in een stad 100 km verderop, kwamen we puur toevallig weer met elkaar in contact.

Ik kon het nog steeds heel goed met hem vinden en zij ook met mijn vriendin. Sindsdien doen we al tijden gezellige dingen samen. Lekker stappen, eten bij elkaar of een fimpje pakken. We waren zelfs daggasten op hun bruiloft een jaar geleden. Omdat we ver van elkaar wonen, proberen we altijd via de email met elkaar af te spreken. Maar de laatste twee maanden is het contact wat intensiever.

De moeder van haar inmiddels man lag in het ziekenhuis en ze moest bij iemand haar ei kwijt. Dagelijks mailden we erover en we begonnen weer steeds meer van onszelf bloot te geven. Hoewel we allebei in een heerlijke relatie zitten, merkten we allebei dat ons libido wat groter was dan dat van onze partners. Langzaam verschoven onze gesprekken over het klagen dat we weer eens een nacht onaangeraakt in bed lagen naar fantasieen over hoe het ook zou kunnen zijn, zonder hier al te expliciet over te zijn overigens.

Toevallig moest ik voor m'n werk bij haar in de buurt zijn en spontaan smste ik haar of ze toevallig thuis waren. Dat waren ze en een half uurtje later zaten we lekker in de tuin in het zonnetje een kopje koffie te drinken. Omdat het toch ruim 20 graden was en ik in m'n pak zat keek ik jaloers naar haar in haar bikini en hij in z'n korte broek. Ik doe m'n jasje uit en m'n stropdas los en we keuvelen wat over onze plannen voor het weekend.

Dan gaat zijn telefoon en moet hij een uurtje weg voor z'n werk. Het is jammer, maar ik beloof wel op z'n vrouw te passen in de tijd dat hij weg is. Hij lacht nog een keer en zegt dat hij me straks nog wel even zal zien.

Als hij weg is, kijken zij en ik elkaar aan. We weten allebei wat we denken. Vaak hebben we elkaar gemaild dat we ervoor moeten zorgen dat we niet samen alleen moesten zijn, want wie weet wat er gebeuren zou.

"Nou doen ze het toch he", knipoog ik naar haar. Ze weet gelijk wat ik bedoel. Ze zakt wat onderuit op haar tuinstoel en rekt zich uit. Haar mooie volle borsten komen naar voren. Een koel briesje zorgt ervoor dat haar tepels hard door haar topje heen prikken. Of is het wat anders. Hoe dan ook, ineens zegt ze dat het onbeleefd is om te staren.
Ik voel dat mijn hoofd rood wordt en dat ik nog maar een slok van mijn koffie neem. De spanning wordt met de minuut groter. Ik pak een sigaret en steek hem aan. Ze staat op en pak onze kopjes mee. Nog een volle, vraagt ze zonder op antwoord te wachten. Ik kijk om en zie haar mooie billen richting hun huis lopen. Snel neem ik nog maar een hijs van mijn sigaret en verzit ik wat. Dit is niet goed, bedenk ik me. Ik samenwonend, zij getrouwd. Sommige dingen kunnen nou eenmaal niet.

Mijn gedachten worden ruw verstoord door haar zoete parfum, die haar terugkomst aankondigd. Ik hoor haar blote voeten door het gras schuiven en het gerinkel van twee kopjes koffie. Ze zet ze op tafel en gaat in plaats van tegenover me, naast me zitten.
Ze pakt de halfopgerookte sigaret tussen mijn vingers vandaan en brengt hem naar haar lippen. Ze neemt een diepe hijs en houdt hem even vast. "Dan heb ik toch even je smaak te pakken", knipoogt ze naar me. Dat kan ook makkelijker hoor, fluister ik en even buig ik me naar haar toe en geef haar een kus op de mond. Onschuldig, tenminste tussen ons wel. Iets wat we al zoveel vaker gedaan hebben.

Maar ik had beter moeten weten natuurlijk. "Doe nog eens", zegt ze met een droge mond. Weer geef ik haar een kus op haar mond. Maar waar ik normaal gelijk weer terugtrek, lijkt de zoen nu te blijven. Als we hem weer verbreken kijken we elkaar verward aan. Tegelijk zeggen we tegen elkaar dat dit niet goed is. Ik probeer het moment te verbreken door op te staan. Ik moet echt even naar de wc hoor, zeg ik tegen haar. Op de wc probeer ik me te vermannen. Sowieso moet ik dat doen, want zoals Hans Teeuwen al eens zei, pissen met een stijve lul is niet te doen.

Als ik terugkom, is ze net haar bovenbenen aan het insmeren tegen de zon. Ze beginnen inderdaad al een beetje rood te worden. "Wil jij het niet even voor me doen?", vraagt ze me onschuldig. "Is dat nou wel zo verstandig lieverd?", wil ik vragen maar op een of andere manier zeg ik "Natuurlijk, kom maar hier met die fles." Ik draai m'n stoel half zodat we vlak bij elkaar zitten. Ik spreid mijn benen iets en ze zet haar voet tussen mijn benen in. Ik spuit haar been in en begin hem langzaam in te smeren. We zeggen niets, maar kijken elkaar alleen maar aan. Het smeren begint langzaam masseren te worden en weer voel ik hoe ik stijf begin te worden. Ze likt met haar tong over haar lippen en verschuift haar voet iets. Haar tenen brengt ze omhoog en langzaam kietelt ze heel ligt m'n kruis. Dat maakt het alleen maar erger. Mijn handen glijden omhoog en smeren nu haar bovenbenen in, dicht bij haar broekje.

"Fuck this", zegt ze en ze komt overeind. Ze pakt mijn stropdas vast en trekt bij zich. Ze drukt haar lippen op de mijne en al snel zitten we verstrengeld in een diepe geile tongzoen. Maanden van spanning zitten samengevat in die ene zoen. Als hij na uren verbroken wordt, hijgen we allebei. Ze heeft nog steeds mijn stropdas vast als ze opstaat. Als een hondje bijna trekt ze me mee naar binnen. We zeggen niets als we aankomen in de slaapkamer. Ze duwt me achterover op bed, maakt snel haar bikinitopje los en kruipt op me. Geschaard liggen we op bed en hervatten onze tongzoen. Haar broekje schuurt over de zijkant van mijn pantalon, waardoor haar dijbeen mijn stijve masseert. Ik voel hoe haar zware borsten met elke kreun over mijn bloes schuren. Ze draait van me af en kijkt me hongerig aan.

Ik sta op en trek snel mijn kleren uit. Ik kreun als ik mijn boxer uit kan trekken. Veel te strak voor de staat van mijn pik. Ze kirt even als hij tevoorschijn komt. Ik kruip terug op bed en ze duwt me terug op haar rug. Ze had al eens gemaild dat ze wat dominant was in bed. Ze kruipt terug in dezelfde houding, maar nu met haar hand stevig om mijn pik. Ik hijg dat ik veel te geil ben hiervoor en dat ik wel heel snel ga komen. Ze kijkt me bijna beledigd aan, maar fluistert dan, ik krijg hem wel weer hard hoor. Ze kruipt naar beneden en laat tergend langzaam haar warme tong over de volledige lengte van mijn pik gaan. Ik grom. Als ze hem vervolgens in haar mondje neemt en er een keer hard op zuigt, voel ik dat het al bijna te laat is. Je bent veel te lekker, kreun ik. Ze laat hem uit haar mondje glijden en zegt.. laat je nou maar gaan.. Terug glijdt haar mond om mijn pik. Het is al te veel en kreunend spuit ik mijn zaad. Ze gromt, steunt en vangt het op met haar mondje. Tijd om te herstellen krijg ik niet. Ze komt overeind en draait zich in een standje 69.

Ik doe haar broekje opzij en laat mijn tong haar doorweekte kutje verwennen. Ze kreunt en nog geen minuut later komt ze al gillend klaar. Ze laat mijn pik even met rust en giechelt dat ze ook veel te geil was. het maakt me nog heter en ik merk hoe ik weer keihard aan het worden ben. Ik blijf haar likken tot ze kreunt dat ze weer bijna komt. In plaats van het te laten gebeuren, kruipt ze van me af en rommelt wat in een kastje. Ze pakt een condoom en doet hem handig om. "Tijd om het af te maken", gromt ze.

Ze trekt haar broekje van haar billen af en neemt plaats op me. Mijn harde pik glijdt in 1 keer bij haar naar binnen. Ik kom overeind en zitten beginnen we langzaam te bewegen. Haar tepels schuren door mijn borsthaar terwijl onze tongen elkaar weer vinden. Langzaam is ze mijn pik aan het melken. Mijn hand glijdt tussen ons in en streelt langzaam haar clitje. Hijgend en kreunend vrijen we met elkaar tot ze kreunt dat ze weer gaat komen. Ik voel hoe ze trilt. Ze laat zich naar achteren vallen en schokkend komt ze weer klaar. Mijn pik floept uit haar. Hijgend op haar rugt ligt ze met haar ogen gesloten. Ik kruip tussen haar benen en op haar. Langzaam laat ik me in haar glijden. Bij elke stoot gaan haar ogen wat meer open. Dieper gromt ze, kom lekker klaar in me. Fanatiek als een jongen van 16 ga ik tekeer en al heel snel voel ik hoe mijn zaad in het condoom beland. Ik val in haar armen en zoenend komen we weer wat tot onszelf.

Even later kruipen we van elkaar af en springen we de douche. We wassen elkaar en drogen elkaar af als 2 verliefde tieners. Ik hijg me terug in mijn pak en geef haar nog een laatste zoen.
Ze trekt haar bikini aan, legt het bed terug goed en hand in hand lopen we terug naar de achtertuin. De koffie is inmiddels koud geworden. Als we net zitten, komt haar man terug die blij naar me roept dat ik goed op haar gepast heb.

Hij moest eens weten.


Dit is afgelopen donderdag geberurd, maar bij de begon de fantasie. In het echt waren we "verstandig".
  dinsdag 28 april 2009 @ 13:10:59 #124
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_68456946
@Zagevent; Hup Blacky, in de pen ;P

@Zeeuwsedude; leuk verhaal.... ook leuk omschreven dat het gewoon na paar halen al te veel is.. niet leuk voor jou.. maar wel heel realistisch
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
  woensdag 29 april 2009 @ 20:13:31 #125
189777 zagevent
what's in a name
pi_68509665
quote:
Op dinsdag 28 april 2009 13:10 schreef avotar het volgende:
@Zagevent; Hup Blacky, in de pen ;P
Ja, dat zal toch moeilijk gaan hoor.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')