abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_70194944
(vervolg)

Plotseling voel ik je armen om me heen en kus je mij in mijn nek. Lieverd, wat mooi zeg je. Ja hè, antwoord ik glimlachend. Terwijl we zo dicht tegen elkaar aangedrukt staan gaan mijn gedachten terug naar ons avontuur in het vliegtuig en ik kan niet voorkomen dat ik weer kriebels krijg bij de gedachte alleen. Waar denk je aan vraag je mij. Uhm, ik dacht even terug aan het vliegtuig. Jij stouterd zeg je snel, ik bloos lichtjes maar je zegt snel erachteraan: ik vond het ook erg geil hoor. Terwijl je dit zegt laat je je handen over mijn borst en naar mijn nek glijden terwijl je me ook nog kust in mijn nek.

Ik kronkel een beetje en je fluistert me toe: er is geen ontkomen aan lieverd, ik weet precies wat je lekker vind. Ja maar we moeten nog…. stamel ik. We moeten niets zeg je resoluut en draait me om en kust me liefdevol op mijn mond. Voor ik het weet streel je met je tong over mijn lippen en glip je mijn mond in. Ik kan, en wil, je niet tegenhouden en al snel spelen onze tongen met elkaar en glijden onze handen over elkaars lichaam. Je gaat met je handen onder mijn shirt en streelt mijn rug, en laat je handen dan afzakken en streelt mijn kont. Een beetje beduusd door jouw voortvarendheid weet ik mij even geen houding te geven, waarvan jij snel gebruikt maakt door je handen in mijn broek te laten verdwijnen en over mijn boxer heen mijn al groeiende mannelijkheid te strelen.

Oh, je wou toch eerst nog andere dingen doen zeg je lachend terwijl je mij diep in mijn ogen kijkt. Uhm stamel ik, ja hallo, als je zo gaat beginnen… Dan wat, zeg je. Dat zul je wel zien zeg ik terwijl ik je brutaal terug in je mooie bruine ogen kijk. Ik streel met mijn vingers door je nek, achterlangs je oorlelletje, en dan langzaam over je wangen naar je mond. Ik speel met mijn vingers over je lippen maar laat niet toe dat je ze in je mond neemt. Een hand laat ik via je nek naar beneden glijden, tussen je borsten in. Aangezien je geen bh aan had is het voor mij allemaal des te toegankelijker waar ik dankbaar gebruik van maak. Ik laat de vingers van mijn ene hand je nek en je gezicht strelen, terwijl ik met mijn andere hand de contouren van je borsten zachtjes streel. Ik blijf bewust uit de buurt van je tepels en speel alleen rond, langs en over je borsten. Zo doen we dat met stoute meisjes zeg ik terwijl ik je aankijk. Ik zie aan je blik dat je aan het genieten bent en ga ondertussen verder met mijn strelingen. Ik betrek nu ook je rug en je buik in mijn strelingen en laat plagend mijn vinger over je venusheuvel glijden. (On)bewust duw je onderlichaam naar voren, wat door mij afgestraft wordt door snel mijn hand van je af te halen. Enigszins vragend kijk je mij aan, terwijl ik de geilheid in je ogen goed kan zien. Niet te snel lieverd zeg ik fluisterend. Ik duw je zachtjes achteruit totdat we bij het bed zijn aangeland. Met een klein duwtje van mij plof je op het bed en even sta ik stil te bewonderen naar de persoon die ik mijn vriendin mag noemen. Ik grijp, buiten jouw zicht, snel iets uit mijn koffer en ga naast je op het bed zitten.

Snel en resoluut pak ik je hoofd beet en doe de, net door mij uit het koffer gepakte, blinddoek op je ogen. Hé, zeg je verbaasd, wat is dit? Nou een blinddoek zeg ik lachend, ja haha grapjas zeg je, dat weet ik ook wel. Ben nu maar stil zeg ik. Ik ontdoe je van al je kleren, wat gezien je ‘luchtige’ klederdracht niet veel werk is. Vervolgens pak ik mijn zijden sjaaltjes uit de koffer en bind je armen en voeten vast aan de uiteinden van het bed zodat je nu compleet aan mij overgeleverd en naakt op het bed op alles wat komen gaat ligt te wachten. Wat ga je doen vraag je. Das voor jou een vraag en voor mij een weet fluister ik je toe. Ik zorg dat ik op voldoende afstand van je blijf zodat je niet kunt voelen of merken wat ik wil gaan doen of waar ik ben. Ik begin door met mijn vingertoppen strelend je hele lichaam, van hoofd, nek, oren, mond, nek, borsten, buik, benen en voeten te masseren. Van tepels en je poesje blijf ik voorlopig nog even af. Vervolgens start ik met het kussend verkennen van je lichaam, beginnend bij je voeten, zachtjes op je tenen zuigen, langs je kuiten en knieholtes naar je dijen, naar je buik, langs de omtrek van je borsten, naar je nek en daar sabbel ik even op je oorlelletjes.
Door lichtje kreuntjes geef je aan dat je behoorlijk aan het genieten bent van mijn ‘behandeling’. Ik laat mijn tong nu over je lippen spelen, maar als je je hoofd naar voren doet om mijn kus te beantwoorden, trek ik mij net zover terug dat het je niet lukt om mijn lippen te raken. De hint snappend leg je je hoofd weer terug in het kussen en ik ga verder, ik lik langs je lippen en over je mond en dan, als je het niet meer verwachtte duw ik mijn tong even in je mond en zoek jouw tong op. Snel beantwoord je mijn ‘indring’actie en onze tongen versmelten met elkaar en glijden heftig heen en weer. Terwijl we zo tongen laat ik mijn hand plotseling tussen je benen glijden en over je clitje.

Een kleine schok gaat door je lichaam en een kreun kun je niet onderdrukken. Nog feller gaat je tong heen en weer alsof je wilt zeggen: ga door. Ik onderbreek onze kus en ga weer iets terug zitten. Ik zie aan je lichaam en aan de paar druppeltjes geil die uit je poesje druppelen dat jouw temperatuur behoorlijk gestegen is. Asjeblieft, vraag je bijna smekend, ga door. Zonder dat jij het merkt ga ik tussen je benen zitten en breng mijn mond dicht bij je poesje. Plotseling laat ik mijn tong over je clitje glippen en wacht dan even. Oooo asjeblieft lieverd niet stoppen kreun je. Ik laat een vinger plagend over en rond je poesje glijden en streel je dijen. Dan duw ik snel een vinger bij je naar binnen wat een behoorlijk effect op je heeft. Je duwt je poesje tegen mijn hand aan, en wiebelt heen en weer. Maar ik ga mee in je bewegingen en houd mijn vinger stil in je. Ooooo jemig, ga door, asjeblieft zucht je. Ik laat mijn vinger weer uit je poesje glijden en laat mijn tong nu over en rond je poesje spelen, heel af en toe laat ik mijn tong over of kort rondom je clitje glijden en dan laat ik mijn tong weer even in je poesje verdwijnen om je lekkere sappen op te likken.

Geil kreunend moedig je mij aan. Dan stop ik weer en lijkt het voor jou alsof ik weg ben. Echter voordat je tijd hebt om je af te vragen wat er nu gaat gebeuren voel je iets op je lippen. Al snel weet je wat het is en sluit je je lippen om mijn inmiddels behoorlijk ferme erectie. Fel begin je mij te pijpen en je laat je tong over mijn pik spelen en zuigt ook zachtjes op mijn ballen. Hmmm, wat ben je lekker hard geilerd, fluister je tussen de halen door. Allemaal door jou lieve geile schat van me fluister ik je toe. Ik wil je dadelijk in mij hebben zeg je. Hmmm dat zullen we nog wel zien zeg ik plagend, waarop jij nog feller begint te pijpen. Zo ho maar zeg ik terwijl ik mijn geslachtsdeel uit je mond haal. Ik ga weer lager op het bed zitten en een tijdje voel en hoor je niets. Verwachtingsvol wacht je af wat er komen gaat. Plotseling voel je iets tegen je poesje duwen maar je merkt dat het niet mijn pik is. Je voelt een behoorlijk dik iets in je poesje glijden wat je in alle opzichten compleet opvult. Een harde kreun ontsnapt aan je lippen als je dit voelt. Langzaam begin ik in- en uit je poesje te glijden met de dildo en vervolgens voel je mijn tong op je clitje, die je weer begint te verwennen. Uhmmmm kreun je. Ik lik over en langs je clitje terwijl de dildo met neukbewegingen je poesje blijft bewerken. Dan voel je ook iets tegen je andere gaatje duwen en je kreunt geil. Langzaam wordt je andere gaatje door middel van een andere vibrator gevuld en je kreunt hard: oh dat voelt lekker, als je mij zo blijft bewerken ga ik het niet lang volhouden. Ik antwoord snel: wie zegt dat dat niet de bedoeling zou zijn en begin je nu te neuken met de dildo in je poesje en de vibrator in je kontje. De vibrator wordt door mij aangezet op een lage stand waardoor allerlei trillingen door je kontje en je poesje gaan, en die zijn niet alleen van de vibrator. Oh wat een super lekker opgevuld gevoel kreun je, terwijl ik het tempo iets verhoog.

Je begint steeds feller je lichaam tegen de dildo en de vibrator in te duwen, zover je kunt ondanks dat je vastgebonden bent. Omdat ik je orgasme niet wil onthouden ga ik door met het bewerken van je poesje en kontje en zet mijn tong op je clitje en lik je fel naar je orgasme toe. Dat duurt niet lang en al snel kom je luid kreunend en schokkend klaar. Nadat je iets tot rust bent gekomen haal ik de hulpmiddelen uit je poesje en kontje en wacht geduldig af. Oh, zucht je, wat was dat heftig lieverd, zo hard ben ik zelden klaargekomen. Ik ga tussen je benen zitten en duw mijn, nog steeds harde, pik tegen je poesje aan. Hmmmm, dat voelt goed, kom maar lekker in me en neuk me hard zeg je. Ik wacht niet lang en duw mijn pik langzaam helemaal bij je naar binnen. Toch is niets lekkerder dan een lekkere warme en harde pik kreun je. Ik begin je met felle stoten te neuken zodat mijn ballen tegen je kontje slaan. Oh, lekker, lekker, kreun je. Terwijl ik je neuk kijk ik naar hoe je daar ligt, vastgebonden en eigenlijk volledig in mijn macht en ergens geniet ik een beetje van het dominante gevoel. Terwijl ik mijn pik in je poesje duw zet ik mijn duim op je clitje en streel op de maat van mijn neukbewegingen over je clitje. Al snel raken we verstrengelt in een stevig neukritme wat ons al snel richting orgasme stuwt. Vlak voordat mijn orgasme mij overspoeld doe ik de blinddoek af en kijk diep in je ogen terwijl ik schokkend klaarkom in je poesje. De aanblik van mij stuurt jou ook over de rand en je beleefd je tweede orgasme terwijl ik nog in je zit.

Nadat we in elkaars armen nog even geknuffeld hebben, springen we samen onder de douche om onze bezwete lichamen lekker af te spoelen. Onder de douche zepen we elkaar lekker in en al snel weten we elkaars favoriete plekjes te vinden. Om echter te voorkomen dat we alleen maar met elkaar bezig zijn, pak ik je handen vast en duw ze op je rug. Ik kus je op je voorhoofd en zeg: we gaan dadelijk eerst lekker eten en dan is er nog tijd genoeg voor andere dingen. Je kijkt me met een zwoele blik aan maar geeft me uiteindelijk wel gelijk en we drogen elkaar af en maken ons klaar om onze hotelkamer te verlaten.

...
  zaterdag 20 juni 2009 @ 16:18:37 #177
78654 Viking84
Going, going, gone
pi_70197638
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 14:40 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Kritiek is altijd welkom, ik zal mijn best doen, maar " " weglaten is dan weer voor de neerlandici onder ons een punt van kritiek.
Ben nu weer verder aan het schrijven dus zal ermee rekening proberen te houden!
Ik bén neerlandica . En het zou de leesbaarheid flink bevorderen als je wel leestekens zou gebruiken.
Niet meer actief op Fok!
pi_70198190
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:18 schreef Viking84 het volgende:

[..]

Ik bén neerlandica . En het zou de leesbaarheid flink bevorderen als je wel leestekens zou gebruiken.
Omg... Nu durf ik helemaal niet meer...

En ja ik maak (te) lange zinnen dat weet ik...
  zaterdag 20 juni 2009 @ 20:08:33 #179
132993 TJDoornbos
#TeamToekNip
pi_70203845
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 16:42 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Omg... Nu durf ik helemaal niet meer...

En ja ik maak (te) lange zinnen dat weet ik...
bedankt hé Vik nu maak je hem bang
pi_70259534
quote:
Op zaterdag 20 juni 2009 20:08 schreef TJDoornbos het volgende:

[..]

bedankt hé Vik nu maak je hem bang
en hij schreef nog wel zo goed
  † In Memoriam † maandag 22 juni 2009 @ 17:44:17 #181
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70259689
whehehe
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_70259963
quote:
Op donderdag 9 oktober 2008 22:19 schreef Pandora73 het volgende:
Mijn bijdrage dan maar...
DE BAR
Van zijn plek achter de bar had hij een goed zicht op iedereen die het cafe binnen kwam. Natuurlijk was dat mede om op die manier de ruziezoekers en andere ongure types zo snel mogelijk in de gaten te kunnen krijgen, maar het bijkomend voordeel was dat hij op die manier ook gelijk de mooie vrouwen binnen zag komen. Die avond zag hij haar binnen komen. Ze keek wat onzeker om zich heen, rugzak om haar schouder, en zocht een plaatsje aan een tafel langs de rand van het cafe. Ze wierp een snelle blik richting de bar, waarschijnlijk om te bepalen of ze aan de bar zou moeten bestellen of dat er hier bediend werd aan de tafeltjes. Tja, hier moest ze toch echt naar de bar toe komen. Ze zette haar rugzak neer, deed ...................

Toen ze haar thee op had, begon ze langzaam haar spulletjes te verzamelen. Sigaretten, aansteker, telefoon, portemonnee, alles verdween weer in haar tas. Ze trok haar jas aan, deed haar rugzak om haar schouders en rommelde in haar zakken. Ze trok een grote hotelsleutel tevoorschijn, en zei: "Kijk, die heb ik dus nog... Gelukkig maar... Waar zou ik anders moeten slapen vannacht he..." en ze keek hem even aan. Nee, dat zou niet verstandig zijn. Nu kon hij het nog aan, het afscheid. Als hij haar mee naar zijn huis zou nemen, zouden ze ongetwijfeld een geweldige nacht hebben, maar het afscheid de volgende morgen zou bijna ondraaglijk worden. Ook zij leek dat zo te voelen. "Ja, ga maar... Wees voorzichtig op straat..." Hij liep met haar mee naar de deur. Nog een laatste zoen, die een eeuwigheid leek te duren maar tegelijk ook nog geen fractie van een seconde, en toen stapte hij opzij. Hij pakte het gordijn dat voor de deur hing, schoof het opzij en deed de deur van het slot. "Het ga je goed," fluisterde hij toen ze langs hem heen liep, de deur door. "Dank je, voor een geweldige avond," hoorde hij haar zeggen. Ze stapte de donkere nacht in, en hij keek haar na tot ze om de hoek verdween.

© Pandora
Zo'n verhaal kan alleen maar door een vrouw worden geschreven. Denk je nou echt dat ik dat ga lezen?

Cut to the chase en laat ze neuken
"An educated citizenry is a vital requisite for our survival as a free people."
pi_70264363
quote:
Op maandag 22 juni 2009 17:44 schreef goldfinger1963 het volgende:
whehehe
Je hoeft het niet te lezen?
pi_70265954
quote:
Op maandag 22 juni 2009 17:52 schreef Probably_on_pcp het volgende:

[..]

Zo'n verhaal kan alleen maar door een vrouw worden geschreven. Denk je nou echt dat ik dat ga lezen?

Cut to the chase en laat ze neuken
Je hebt er anders wel een heel eind voor lopen zoeken...
En geen probleem hoor. Ieder zijn smaak!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70269415
quote:
Op maandag 22 juni 2009 20:13 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Je hebt er anders wel een heel eind voor lopen zoeken...
En geen probleem hoor. Ieder zijn smaak!
For what it is worth... Ik vond het een geweldig verhaal!
pi_70270298
quote:
Op maandag 22 juni 2009 21:36 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

For what it is worth... Ik vond het een geweldig verhaal!
Dank je!
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  † In Memoriam † dinsdag 23 juni 2009 @ 02:12:41 #187
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70277983
quote:
Op maandag 22 juni 2009 19:39 schreef Nokiadude31 het volgende:

[..]

Je hoeft het niet te lezen?
heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
  dinsdag 23 juni 2009 @ 06:51:55 #188
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_70278750
Eensch... ik wacht op een vervolg Pandora
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_70280306
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 02:12 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Heb je het nou over Nokiadude's verhaal of het mijne?
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
pi_70280389
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 02:12 schreef goldfinger1963 het volgende:

[..]

heb het gelezen ging mij om de volslagen absurde reactie's die mensen geven
het verhaal is toppie
Dank je
  dinsdag 23 juni 2009 @ 09:30:47 #191
112386 avotar
P0werd by Black Coffee
pi_70280584
Allebei... maar ik ben vooral een voorstander van die van jou Pandora
Niet dat ik die van Nokiadude niet leuk vind hoor

en ik ben ook wel nieuwsgierig hoe het verder gaat met Zeeuwsedude
"Arrogance has to be earned. Tell me what you've done to earn yours." - House MD
"Dear life, when I asked whether or not my day could get any worse, it was meant as a rethorical question, not a challenge!"
pi_70286143
Ik vind het heel knap dat Pandora een verhaal kan schrijven uit het oogpunt van een man... en hoewel het hier een heteroseksueel onderonsje betreft vond ik het verhaal van de Barman toch een erg "spannend" verhaal.
pi_70289673
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 12:48 schreef purmernoord het volgende:
Ik vind het heel knap dat Pandora een verhaal kan schrijven uit het oogpunt van een man... en hoewel het hier een heteroseksueel onderonsje betreft vond ik het verhaal van de Barman toch een erg "spannend" verhaal.
Tja, kennelijk heb ik een hoop fantasie...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  † In Memoriam † dinsdag 23 juni 2009 @ 19:42:13 #194
248016 goldfinger1963
BBQ KIng
pi_70299201
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 09:18 schreef Pandora73 het volgende:

[..]

Heb je het nou over Nokiadude's verhaal of het mijne?

beide verhalen...
Het gaat er niet om wat mensen over je zeggen,
Maar hoe je ermee omgaat !
Een geschreven woord komt anders over dan een gesproken woord.
pi_70299659
Tja, helaas heb ik de laatste maanden wat weinig inspiratie, en momenteel ook nog heel veel andere dingen aan mijn hoofd (zie mijn sig) dus van schrijven komt niet zoveel.
Maar als er mensen zijn die met een goede suggestie komen, kan ik daar misschien wat mee? Die twee verhalen van mij waren ook naar aanleiding van verzoeken van anderen...
Geluk is een richting,
geen punt
---Loesje---
  dinsdag 23 juni 2009 @ 19:56:39 #196
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_70299716
Ik zo net zo vet hard fappen, ik zo klaarkomen in mijn linkerhand!!~!!!!!!
Kwam er net wat prostaatvocht tussen mijn vingerts zo op het zwarte tapijt!
Weer zo'n stomme grijze vlek
  dinsdag 23 juni 2009 @ 19:57:05 #197
127809 SuperrrTuxxx
Zwerver met een wekker
pi_70299732
quote:
Op dinsdag 23 juni 2009 19:56 schreef RickoKun het volgende:
Ik zo net zo vet hard fappen, ik zo klaarkomen in mijn linkerhand!!~!!!!!!
Kwam er net wat prostaatvocht tussen mijn vingerts zo op het zwarte tapijt!
Weer zo'n stomme grijze vlek
Heddegijdagezeedgehadjamindedawerkelukwoarhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedoan.
Don't you ever get stuck in the sky when you're high?
pi_70307111
Nadat we aangekleed zijn, lopen we terug richting het hoofdgebouw en al snel hebben wij het restaurant gevonden. Het is een groot restaurant met verschillende zaaltjes, met in het midden een grote ruimte waarin het buffet staat opgesteld. Al snel hebben we een plaatsje gevonden in een van de zaaltjes in een hoekje en lopen richting buffet om al het lekkers te bekijken. Even later hebben we allebei onze borden vol met allerlei lekkers en gaan terug richting ons tafeltje. Omdat ik achter je loop kan ik het niet nalaten om even naar je mooie figuur wat erg mooi uitkomt in het rode jurkje wat je aanhebt. Alsof je het merkt kijk je achterom en zeg je: "bevalt het?" "Uhm", stamel ik, toch enigszins betrapt, "ja hoor, het ziet er erg goed uit." Een glimlach vormt zich om je mond terwijl je terugloopt naar ons tafeltje. Als we net zitten komt een mooi gebronsde ober vragen wat wij te drinken willen. Ik bestel een fles rosé voor bij het eten en al snel zitten wij te genieten van spijs en drank. Al snel is de fles rosé op en gebaar je op de ober om nog een fles te brengen.

Terwijl de ober richting de bar verdwijnt zeg je tegen mij: "weet je lieverd? Ik heb me altijd al afgevraagd hoe het zou zijn met zo'n donkere man." "Hoe bedoel je", vraag ik, een beetje uit mijn lood geslagen. "Nou, gewoon, of het anders zou zijn om met een donkere man te vrijen" flap je, door de alcohol geholpen, uit. Ik kijk je aan en kan een glimlach niet onderdrukken. Voordat ik kan reageren is de ober met een nieuwe fles bij onze tafel. Zonder enige gene knoop je een gesprek met de ober aan zodat ik de tijd heb om hem eens goed te bekijken. Het is een grote, gespierde maar niet overdreven 'getrainde' man met een mooie huidskleur en een leuk gezicht. Ik kan begrijpen dat hij voor jou niet geheel onaantrekkelijk is en luister mee naar het gesprek wat jij met hem voert. Na wat algemeen gebabbel vraag je al snel aan hem of hij een vrouw/vriendin heeft waarop hij ontkennend antwoord, ik zie een glinstering in je ogen ontstaan en wacht af hoe je het verder aanpakt. Na nog wat voorzichtig geflirt van jouw kant, zegt de ober dat hij nu echt weer aan het werk moet, maar dat hij om tien uur klaar met werken is en dat hij ons dan wel in de bar ontmoet.

Met een glimlach om je mond ga je verder met eten terwijl ik je vragend aankijk. "Wat ben je van plan", vraag ik je. "Nou dat weet ik nog niet precies, maar als ik hem zover zou krijgen, mag ik dan mijn fantasie laten uitkomen?", vraag je mij terwijl je mij met glinsterende oogjes aankijkt. Ik kijk je aan en omdat ik precies weet wat wij aan elkaar hebben en we dat niet op het spel zouden zetten, geef ik je onder voorwaarde toestemming. De voorwaarde is dat het eenmalig zal zijn en dat ik mag toekijken. Daar stem je snel mee in en gedurende de rest van het diner praten we honderduit over hoe en wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren. Na het eten gaan we nog even snel terug naar de kamer en frissen we ons nog even op, dan vetrekken we, toch wat zenuwachtig richting bar.

Als we in de bar aankomen bestellen wij beide een grote cocktail en kijken we rond op zoek naar de ober. We zijn echter te vroeg en moeten nog even wachten totdat hij zal komen. Als ik rondkijk zie ik een mooie half-ronde bank met een tafeltje en gebaar dat we daar gaan zitten. Jij wacht aan de bar op de drankjes terwijl ik reeds aan het tafeltje ga zitten en mezelf lekker installeer op de bank. Rustig kijk ik eens rond en zie wederom mensen van allerlei pluimage. Vervolgens valt mijn blik op jou aan de bar en ondanks dat ik reeds langere tijd met je omga, stokt mijn adem soms nog als ik je zie. En nu is dus weer zo'n moment, je ziet er geweldig uit in je witte topje en je zwarte, korte rokje. Je borsten priemen in het topje, niet te ordinair maar wel overduidelijk aanwezig. En onder je rokje komen je mooi gevormde benen geweldig uit. Een stille zucht ontsnapt aan mijn lippen als ik mijn ogen even sluit en wegdroom.

"Zo", klinkt het plotseling, en ik open mijn ogen. Jij staat met de drankjes voor het tafeltje en kijkt me geamuseerd aan." Waar zat je weer met je gedachten", vraag je mij belangstellend. "Voor jou een vraag en voor mij een weet", antwoord ik snel terug terwijl ik je lachend aankijk. "Jaja, dat zal wel", antwoord je terug. Je zet de drankjes neer en komt gezellig naast mij zitten op de bank. Al genietend van ons drankje wachten we tot het tien uur wordt. Ik merk aan jou dat je met de minuut zenuwachtiger wordt, je schuift wat onrustig heen en weer op de bank en nipt snel van je drankje. "Gaat het lieverd?", vraag ik. "Ja hoor, ben alleen wat zenuwachtig", zeg je met een kleine trilling in je stem. Ik neem je in mijn armen en druk je tegen mij aan. "Nergens nodig voor, we zien wel wat er gaat gebeuren, laat het nu maar gewoon over je heenkomen."

Plotseling neem je mijn hand en duwt deze tussen je benen, ik voel de hitte door je string heenstralen. "Naast zenuwachtig ben ik ook nog erg geil" fluister je mij toe. "Dat voel ik", zeg ik met een knipoog. Ik kan het niet laten om heel even plagend over de contouren van je poesje te strelen over de dunne stof van je string heen. Je duwt je heupen naar voren richting mijn hand, maar ik trek met hand snel terug en fluister in je oor terwijl ik een likje aan je oorlelletje geef: "nee, dit moet je bewaren voor je Dominicaanse stud". Met een geile blik kijk je mij aan en geef je uiteindelijk op. We nemen beide nog een slok van onze cocktail en kijken op de klok, het is tien uur...
  donderdag 25 juni 2009 @ 12:54:37 #199
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_70355866
Nokiadude, zou je je PM eens aan willen zetten? Ik zou je namelijk wat willen vragen
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_70356848
quote:
Op donderdag 25 juni 2009 12:54 schreef Muck het volgende:
Nokiadude, zou je je PM eens aan willen zetten? Ik zou je namelijk wat willen vragen
Geen idee of ik dat (nu) kan, ik zal eens even zoeken in de opties?
Als ik vanavond aan mn pc zit kijk ik zeker even!
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')