FOK!forum / Culinesse à gogo / Wat eten en drinken we vandaag ? #105
MissHobjewoensdag 11 juni 2008 @ 20:00
Game on





Vissticks dus
Mirjamwoensdag 11 juni 2008 @ 20:02
oh, sorry, ik postte hem vol
niet gezien
Arizonawoensdag 11 juni 2008 @ 20:03
Toastjes met door mijn oma gemaakte kip kerrie salade
LastRequestwoensdag 11 juni 2008 @ 20:07
Ik denk nog een beetje gebakken rijst, ik heb geen tijd om te koken vanavond.
Dan maar wat druiven en yoghurt voor de gezondheid erbij
coltje87woensdag 11 juni 2008 @ 20:08
Vanavond hadden we paella en ik sta nu op het punt om een grote beker warme chocolademelk op te drinken
MinderMutsigwoensdag 11 juni 2008 @ 20:28
Ik heb stamppot andijvie gehad met een gehaktbal met een uitje en stukjes kaas erin.
En chocolademelk is een goed idee met Stroh rum.
Mirjamwoensdag 11 juni 2008 @ 20:36
rood wijntje
ColdFeetwoensdag 11 juni 2008 @ 23:04
Chicken tikka wraps met kikkererwten en sour cream
Tarmelanedonderdag 12 juni 2008 @ 03:01
Twee plakken wit tijgerbrood met kaas en tomaat en augurk en camembert. En veel boter. Véél boter. Héél veel boter.
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 07:18
Koffie
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 08:07
Koffie
Raissadonderdag 12 juni 2008 @ 09:41
crackers!
FutureFairytaledonderdag 12 juni 2008 @ 10:12
Boterhammen met paturain peper en rosbief
KiwiTjuHhdonderdag 12 juni 2008 @ 10:32
Net een pakje sultana koekjes gehad
Vividonderdag 12 juni 2008 @ 10:43
Twee waldkorn broodjes met ei en een groentefruit drankje (zo'n klein flesje van de Appie) .
Koningindonderdag 12 juni 2008 @ 10:52
Macaroni of spagetti
_Hestia_donderdag 12 juni 2008 @ 11:13
cordon blue stick, krieltjes en doperwtjes en worteltjes
LastRequestdonderdag 12 juni 2008 @ 11:21
Ik ga vandaag dingen eten die ik nog over heb, dus iets met krieltjes, broccoli en gehakt.
En nu heb ik witte druiven en appel-perzik dubbelfrisss
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 11:29
Water
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 11:32
zelfgemaakte rabarberlimonade
Arizonadonderdag 12 juni 2008 @ 11:43
Ik moet straks een broodje bij het tankstation halen, ben mijn brood vergeten
motorbloempjedonderdag 12 juni 2008 @ 11:47
twee boterhammen met kaas en trostomaat
Haijodonderdag 12 juni 2008 @ 11:49
Boterhammen met salami en palingworst.
MinderMutsigdonderdag 12 juni 2008 @ 11:53
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 03:01 schreef Tarmelane het volgende:
Twee plakken wit tijgerbrood met kaas en tomaat en augurk en camembert. En veel boter. Véél boter. Héél veel boter.
Veel boter, kaas en camembert op een wit broodje? Smaakt dat niet naar niks met vet en een plakje tomaat?

Ik heb nu een volkoren bagel met Petrella kruidenkaas en rucola en een glas vers geperste jus.
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 12:39
Kaastosti's met mayo en curry.
FutureFairytaledonderdag 12 juni 2008 @ 13:04
krentenbrood met kaas, vnv makkelijk spaghetti spinazie/boursin/spek
Mirjamdonderdag 12 juni 2008 @ 14:34
zojuist een stukje zelfgemaakte brownie gegeten, knapperige bovenkant, kleffe binnenkant, mjam mjam
Tezzdonderdag 12 juni 2008 @ 14:43
Ik mag bij mijn mammie eten vanavond (en dat wordt spaghetti). Verder vandaag waarschijnlijk veel evenementenbier (Guus Meeuwis in het psv-stadion) en een vette hap na afloop van het concert. Voorspel ik tenminste.
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 14:44
Ik weet nog niet wat ik ga maken. Vriendlief is laat thuis, weet nog niet zeker of 'ie hier eet.
Arizonadonderdag 12 juni 2008 @ 14:48
Vanavond maak ik chili con carne . Heb er nu al zin in!
Nu een glaasje water.
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:23
vanavond een biefstuk grillen.. en die dan marineren ( na t grillen) in ciroensap/olijfolie/verse tijm takjes/geplette knof/beetje zout/beetje peper...

daarna snij je er plakken van... die je ook prima koud kan eten en heel erg lekker zijn

Erbij een sperZieboon/rode ui salade met een dressing van ciroensap/olijfolie/peper en zout en erover een tikkie parmezaanse kaas geschaafd.
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 15:28
Tosti's met chilisaus
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:29
nu ga ik aan de groene ijsthee..

en bedenken wat ik met mijn nieuw aangeschafte ananassen moet
luna_puelladonderdag 12 juni 2008 @ 15:29
Brietosti's voor ontbijt en lunch, vanavond ouderwetse spaghetti met ballen.
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 15:29
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:28 schreef ColdFeet het volgende:
Tosti's met chilisaus
Na-apert.
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 15:39
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:29 schreef DarkElf het volgende:
nu ga ik aan de groene ijsthee..

en bedenken wat ik met mijn nieuw aangeschafte ananassen moet
pina colada's maken
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:40
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

pina colada's maken
oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 15:41
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:40 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
met een klein beetje boter en bruine suiker serveren... of grillen met gehakte verse chilipeper! Ik vind het heerlijk.
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 15:44
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:40 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
als je een goede rijpe ananas hebt hoef je er volgens mij echt niet zoveel suiker op te doen.

Als je het gewoon eet doe je er toch ook geen suiker op?

Ik doe wel suiker erbij als ik shakes maak, omdat de yoghurt het een beetje bitter maakt voor mijn gevoel.
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:44
met chilipeper zou idd wel eens lekker kunnen zijn... zag ook ergens een ananas/basilicum salade achtig iets... en een combi met verse munt.

zulke dingen hou ik wel van

boter vermijd ik liever en suiker al helemaal.. die dingen zijn al zoet genoeg van zichzelf...
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:46
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:44 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

als je een goede rijpe ananas hebt hoef je er volgens mij echt niet zoveel suiker op te doen.

Als je het gewoon eet doe je er toch ook geen suiker op?

Ik doe wel suiker erbij als ik shakes maak, omdat de yoghurt het een beetje bitter maakt voor mijn gevoel.
volgens mij hoef je er idd ook geen suiker op te doen... en als t goed is zijn ze wel rijp.. (blaadjes lieten makkelijk los).

los eten is natuurlijk zonder suiker ... shakes is wel lekker maar idd yoghurt met ananas daar is iets mee... smaaktechnisch is dat niet helemaal meteen een succes..
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 15:46
Op de pasar heb ik btw een pot ananassambal gekocht, erg lekker en erg fris. Smaakt heerlijk ook om bijv komkommer in te dopen

Staat ook nog op mijn to-do-list: een keer zelf sambal maken
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 15:48
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:46 schreef DarkElf het volgende:

[..]

volgens mij hoef je er idd ook geen suiker op te doen... en als t goed is zijn ze wel rijp.. (blaadjes lieten makkelijk los).

los eten is natuurlijk zonder suiker ... shakes is wel lekker maar idd yoghurt met ananas daar is iets mee... smaaktechnisch is dat niet helemaal meteen een succes..
zelfde heb ik met kiwi. Lijkt wel of vruchten die als ze niet goed rijp zijn zuur smaken gewoon niet helemaal matchen met yoghurt, ookal mieter je ze rijp en zoet in de blender dus
methandonderdag 12 juni 2008 @ 15:48
nog steeds geen idee
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 15:50
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:51
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:48 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

zelfde heb ik met kiwi. Lijkt wel of vruchten die als ze niet goed rijp zijn zuur smaken gewoon niet helemaal matchen met yoghurt, ookal mieter je ze rijp en zoet in de blender dus
er moet idd altijd iets anders bij... anders is t gewoon niet lekker.
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 15:52
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:50 schreef ColdFeet het volgende:
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
omdat kokosmelk baggervet is (voor mijn gevoel dan) en ik dat liever alleen mondjesmaat door eten mieter ook omdat het een erg overheersende smaak kan zijn?

en ik dol ben op "naakt" fruit met iets erbij... dus zoals je chilipepers of munt ofzo...
Cyandonderdag 12 juni 2008 @ 15:52
Verse pasta, bladspinazie, pijnboompitjes en boursin cuisine.
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 15:55
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:50 schreef ColdFeet het volgende:
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
Dat heb ik afgelopen weekend gedaan met een scheut rum er doorheen

En in de ochtend vind ik een smoothie gewoon veel lekkerder en valt niet zo zwaar op je maag als kokosmelk.
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 15:56
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:52 schreef DarkElf het volgende:

[..]

omdat kokosmelk baggervet is (voor mijn gevoel dan) en ik dat liever alleen mondjesmaat door eten mieter ook omdat het een erg overheersende smaak kan zijn?

en ik dol ben op "naakt" fruit met iets erbij... dus zoals je chilipepers of munt ofzo...
AH heeft halfvolle, voor de liefhebbers. En je moet er geen half blikje doorheen mieteren, eerder 2 el ofzo.

Zijn de ananassen heel sappig? Dat kan lastig zijn om te grillen. In Zuid-Afrika kocht je de perfecte; zoet en heel stevig, lekker voor in fruitsalades (ik hapte ze ook veel weg als tussendoortje )
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 15:57
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:55 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Dat heb ik afgelopen weekend gedaan met een scheut rum er doorheen

En in de ochtend vind ik een smoothie gewoon veel lekkerder en valt niet zo zwaar op je maag als kokosmelk.
Ik had t kunnen weten...

In de ochtend vind ik 'kale' smoothies het lekkerst, dus zonder zuivel of zooi. Tenzij het blueberry/banaan/yoghurt is
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 16:01
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:57 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Ik had t kunnen weten...

In de ochtend vind ik 'kale' smoothies het lekkerst, dus zonder zuivel of zooi. Tenzij het blueberry/banaan/yoghurt is
Wat dat betreft is het maar goed dat er hier geen slijter in de buurt zit, al die mixjes zijn gewoon veels te lekker met verse vruchten.

Wat ook een succes was: aardbeien, met kokosmelk in de blender en scheutje rum
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:04
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:56 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

AH heeft halfvolle, voor de liefhebbers. En je moet er geen half blikje doorheen mieteren, eerder 2 el ofzo.

Zijn de ananassen heel sappig? Dat kan lastig zijn om te grillen. In Zuid-Afrika kocht je de perfecte; zoet en heel stevig, lekker voor in fruitsalades (ik hapte ze ook veel weg als tussendoortje )
hehe zal je zien dat ze te sappig zijn

nou ja ik kijk vanavond wel ffkes... en anders gaat ie lekker puur natuur naar binnen

en weet wel dat je er geen half blikje in moet gooien maar de smaak kan heel penetrant zijn terwijl ananas van zichzelf een hele fijne smaak heeft die best alleen kan staan In Andere gerechten vind ik kokosmelk lekkerder... met fruit vind ik t zonde..
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:04
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:01 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Wat dat betreft is het maar goed dat er hier geen slijter in de buurt zit, al die mixjes zijn gewoon veels te lekker met verse vruchten.

Wat ook een succes was: aardbeien, met kokosmelk in de blender en scheutje rum
zo maak je alles lekker
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 16:10
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:04 schreef DarkElf het volgende:

[..]

zo maak je alles lekker
uhuh van het weekend gaat je rabarberlimo eraan geloven, ik had te veel suiker gebruikt, maar niks wat niet met een scheutje wodka opgelost kan worden
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:11
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:10 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

uhuh van het weekend gaat je rabarberlimo eraan geloven, ik had te veel suiker gebruikt, maar niks wat niet met een scheutje wodka opgelost kan worden
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 16:12
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:04 schreef DarkElf het volgende:

[..]

hehe zal je zien dat ze te sappig zijn

nou ja ik kijk vanavond wel ffkes... en anders gaat ie lekker puur natuur naar binnen

en weet wel dat je er geen half blikje in moet gooien maar de smaak kan heel penetrant zijn terwijl ananas van zichzelf een hele fijne smaak heeft die best alleen kan staan In Andere gerechten vind ik kokosmelk lekkerder... met fruit vind ik t zonde..
Nee joh, anders doe je ze gewoon in de oven!
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:12
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:12 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Nee joh, anders doe je ze gewoon in de oven!
oh ja, die heb ik ook nog

kan ook stukjes pletten in mijn tostiapp... kijken of dat ook lekker wordt
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 16:19
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:12 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh ja, die heb ik ook nog

kan ook stukjes pletten in mijn tostiapp... kijken of dat ook lekker wordt

En anders kun je altijd nog chutney maken
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 16:20
zo en nu heb ik een kopje tomaat-bouillon, had trek in iets 'hartigs'
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:22
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:19 schreef ColdFeet het volgende:

[..]


En anders kun je altijd nog chutney maken
oh dat heb ik nog nooit gedaan...
KiwiTjuHhdonderdag 12 juni 2008 @ 16:25
Vanavond eten we bami, kipdrumsticks en kroepoek
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:28
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:48 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

zelfde heb ik met kiwi. Lijkt wel of vruchten die als ze niet goed rijp zijn zuur smaken gewoon niet helemaal matchen met yoghurt, ookal mieter je ze rijp en zoet in de blender dus
In kiwi zit een stofje dat icm yoghurt een bittere smaak geeft.
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:30
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:22 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh dat heb ik nog nooit gedaan...
[chutney-expert]

Da's heul niet moeilijk. Ik heb nog wel een lekker receptje voor ananaschutney.

[/chutney-expert]
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:36
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:30 schreef Isegrim het volgende:

[..]

[chutney-expert]

Da's heul niet moeilijk. Ik heb nog wel een lekker receptje voor ananaschutney.

[/chutney-expert]
[leek] oh lekker stuur eens door als je wilt? [/leek]
ColdFeetdonderdag 12 juni 2008 @ 16:39
Isegrim, onze chutney-goeroe

Geen ge-PM hè. Ik wil m ook
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:42
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:36 schreef DarkElf het volgende:
[leek] oh lekker stuur eens door als je wilt? [/leek]
- 3 el ghee (of olie, maar ghee maakt het echt lekkerder)
- 2 tl komijnzaad
- 4 gedroogde chilipepertjes, gebroken
- 1 grote, rijpe ananas in kleine stukjes
- kaneelstokje
- stuk of wat kruidnagels
- bruine suiker naar behoefte
- handje rozijnen

Alle kruiden sauteren in hete ghee. Ananas toevoegen en pruttelen tot het vrij droog is. Regelmatig roeren. Suiker en rozijnen toevoegen en doorpruttelen tot het een kleverig boeltje wordt.

Lekker bij samosa's.
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:43
Opgeslagen!
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:44
Ik ben zelf trouwens altijd een stuk scheutiger met de kruiden, maar da's een beetje experimenteren naar je eigen smaak.
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:46
en waar haal je ghee? (je kan t zelf maken toch ook?)
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:49
Ghee kun je zelf maken maar je kunt het ook kopen bij veel toko's. Let op: koop géén zgn. 'vegetable ghee'. Je moet boterghee hebben, vegetable ghee stikt van de transvetten en is niet te vreten.

Ghee is duur maar je kunt het vrijwel onbeperkt bewaren. En dan bedoel ik ook echt onbeperkt als in tientallen jaren. Het schijnt zelfs beter te worden met leeftijd. Er staat wel een datum op het blik, maar daar hoef je niet echt op te letten.
#ANONIEMdonderdag 12 juni 2008 @ 16:49
blokjes kaas met die ananassambal, prima dippen zo
motorbloempjedonderdag 12 juni 2008 @ 16:50
'iets met pasta'
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 16:50
En ghee maakt vrijwel alles wat je erin bakt of frituurt lekkerder. Het geeft echt een extra dimensie en hoewel er wel verzadigde vetten in zitten, schijnt het toch erg gezond te zijn.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ghee
DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 16:55
Zaterdag eens bij de toko naar binnen zwieren
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 17:00
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 16:55 schreef DarkElf het volgende:
Zaterdag eens bij de toko naar binnen zwieren
Dit is de beste:

DarkElfdonderdag 12 juni 2008 @ 17:01
thenks!
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 17:04
Een hele rol Smarties van 150 gram opgegeten. Mijn excuus is dat ik ongesteld ben.
Patries86donderdag 12 juni 2008 @ 17:33
Pizza! Geen zin om te koken en vriend vast ook niet, dus denk dat ik zo pizza ga bestellen
Moragh_DaughterofSunedonderdag 12 juni 2008 @ 19:56
Gemengde groenten uit de oven (aardappel, courgette, aubergine, paprika, ui en knoflook) met olijfolie, rozemarijn, paprikapoeder, grof zeezout en zwarte peper Met een vegaburger erbij en aliloli, lekker!

Als toetje joghurtijs met bosvruchten
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 20:05
Het wordt spaghetti & meatballs.
PeRidonderdag 12 juni 2008 @ 20:16
Aardbeien nu .

Vanavond kippensoepje met stokbrood gegeten.
_Arual_donderdag 12 juni 2008 @ 20:26
Er zijn hier weer overal kersen te koop. Dus eet ik kersen, kersen, kersen, kersen.
-Mellow-donderdag 12 juni 2008 @ 21:52
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 17:00 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dit is de beste:

[ afbeelding ]
ja die heb ik ook altijd.
Ghee roeleert

ruikt ook altijd zo lekker als je er in bakt
Isegrimdonderdag 12 juni 2008 @ 21:56
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 20:26 schreef _Arual_ het volgende:
Er zijn hier weer overal kersen te koop. Dus eet ik kersen, kersen, kersen, kersen.
Ik ook.
Mirjamdonderdag 12 juni 2008 @ 23:28
drink nu een fijne amaretto sour, in mijn eigenhandig gejatte cocktailglas

#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 06:55
net honingmeloen-shake gemaakt voor ontbijt
motorbloempjevrijdag 13 juni 2008 @ 07:51
yoghurt met cruesli als ontbijt

's middags gewoon brood

vanavond eten we in de studentenkantine.. niet spannend, maargoed.. tijd enzo
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 08:41
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 20:26 schreef _Arual_ het volgende:
Er zijn hier weer overal kersen te koop. Dus eet ik kersen, kersen, kersen, kersen.
Gisteren in de docentenkamer, een enorme bak met verse kersen.. en ik mag ze niet want mijn tong zwelt er van op en ze zijn zo lekker..
_Arual_vrijdag 13 juni 2008 @ 08:42
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 08:41 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Gisteren in de docentenkamer, een enorme bak met verse kersen.. en ik mag ze niet want mijn tong zwelt er van op en ze zijn zo lekker..
Mijn man heeft in een keer 2 kilo gekocht, in de hoop dat ik me ziek eet, en ze de rest van de zomer niet meer zien kan.
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 08:49
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 08:42 schreef _Arual_ het volgende:

[..]

Mijn man heeft in een keer 2 kilo gekocht, in de hoop dat ik me ziek eet, en ze de rest van de zomer niet meer zien kan.
Ik zie het al voor me. Je eet die bak leeg. *burp*. "Lekker lieverd, neem je 't volgende week weer mee?"
_Arual_vrijdag 13 juni 2008 @ 08:54
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 08:49 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Ik zie het al voor me. Je eet die bak leeg. *burp*. "Lekker lieverd, neem je 't volgende week weer mee?"
Zo zal het wel weer gaan ja
DarkElfvrijdag 13 juni 2008 @ 09:39
Net beetje gebakken rijst op..

vanavond rundergehakt spiesjes (gegrild) met knoflook/munt en peterselie enzo.. erbij een couscoussalade met peterselie/tomaat/citroensap/olie en komkommer... en voor de liefhebber (ik niet dit keer) tzaziki erbij..

Zo-is-datvrijdag 13 juni 2008 @ 10:34
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 09:39 schreef DarkElf het volgende:
Net beetje gebakken rijst op..

vanavond rundergehakt spiesjes (gegrild) met knoflook/munt en peterselie enzo.. erbij een couscoussalade met peterselie/tomaat/citroensap/olie en komkommer... en voor de liefhebber (ik niet dit keer) tzaziki erbij..


Lekker he dat recept uit de delicious?

Ik eet straks maisbrood met drie verschillende soorten beleg. En ik heb een flesje ice tea erbij. Vanavond word het denk ik een salade en morgen een pasta met snijbonen en geitenkaas uit mn Gordon Ramsay fast food boek!
KiwiTjuHhvrijdag 13 juni 2008 @ 10:37
Nu een geroosterd broodje met chocopasta.
Kuukskevrijdag 13 juni 2008 @ 11:08
Nu even niets, straks nog wat boterhammen en vanavond soep met brood en zeer smakelijk beleg.
Moragh_DaughterofSunevrijdag 13 juni 2008 @ 11:11
Zometeen voor de lunch een lekkere salade van komkommer, honinggeitenkaas, geroosterde pijnboompitjes en honingmosterddressing met een volkoren-rozijnen-notenbroodje Kopje muntthee erbij ^^
DarkElfvrijdag 13 juni 2008 @ 11:21
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 10:34 schreef Zo-is-dat het volgende:

[..]

Lekker he dat recept uit de delicious?
en tis nog lekkerder (vinden wij dan ) met gedroogde munt..
Arizonavrijdag 13 juni 2008 @ 11:26
Nu een beschuitje met aardbeitjes
Vanavond pannekoeken.
SHEvrijdag 13 juni 2008 @ 12:08
Voor manlief een biefstukje met een champignon-sherry-roomsausje, gegrilde groene asperges gemarineerd in truffelolie en geschaafde pecorino. Daarbij geroosterde aardappels.

Ik en mijn spastische darm doen natuurlijk wel normaal; dus ik eet een flinterdun kipfiletje van de grill, een salade van spinazie en portobello's uit de oven.
Dat wordt weer een heel gekut met koken; qua timing
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 12:58
AU, mijn buik doet pijn. Teveel gegeten.
Ik had honger-na-het-stappen-honger en heb net voor mezelf een bord rijst met ragout klaargemaakt. Stom stom stom want nu zegt mijn buik 'plof'.

Vanavond maar een groene salade met wat brood of zo!
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 14:13
Voor vanaaf staat er Maleisische Rendang op het menu
HaverMoutKoekjevrijdag 13 juni 2008 @ 14:32
BBQ bij collega....ik heb in ieder geval sardientjes en salade besteld
mar166vrijdag 13 juni 2008 @ 14:35
chilli concarne met gerookte spekjes en verder appelaardbeimoes
Cyanvrijdag 13 juni 2008 @ 14:46
Andijvie stampot met spekjes
Moragh_DaughterofSunevrijdag 13 juni 2008 @ 14:54
Muntthee en een paar raffaelo's
MinderMutsigvrijdag 13 juni 2008 @ 15:27
Een handvol amandelen en spa rood met verse gember.
Ik heb zin om te snaaien en ik heb verder niks in huis.
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 15:28
Vanavond grill ik een ribkarbonade en eet ik daarbij gestoomde spinazie/taugé en wat rosevalaardappeltjes uit de stomer en wat tzaziki.
KiwiTjuHhvrijdag 13 juni 2008 @ 16:17
Wij gaan chinees halen
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 16:27
Ik heb heel mijn koelkast vol met verse groentes en vlees, maar ik heb nog totaal geen inspiratie. Ik ga mijn dochter laten kiezen denk ik!
-Mellow-vrijdag 13 juni 2008 @ 16:55
ik had vanmiddag bedacht dat ik zalm ging eten, maar nu heb ik daar verdorie helemaal geen zin meer in...
ff wat anders bedenken dus
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 17:29
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 16:27 schreef Tezz het volgende:
Ik heb heel mijn koelkast vol met verse groentes en vlees, maar ik heb nog totaal geen inspiratie. Ik ga mijn dochter laten kiezen denk ik!
Als ik mijn dochter zou laten kiezen eten we of ei of taart
Raissavrijdag 13 juni 2008 @ 17:40
Macaroni al forno, ben benieuwd..
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 17:43
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 17:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Als ik mijn dochter zou laten kiezen eten we of ei of taart
Mijn neefje wil altijd SJIPS.

Laatst een dagje opgepast. "Wat wil je voor de lunch, Niels?" "SJIPS".
"Nou, dat lijkt me niet zo gezond hè? Laten we een boterham maken".
"JA, MET SJIPS!!!"

Zucht .
#ANONIEMvrijdag 13 juni 2008 @ 17:46
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 17:43 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Mijn neefje wil altijd SJIPS.

Laatst een dagje opgepast. "Wat wil je voor de lunch, Niels?" "SJIPS".
"Nou, dat lijkt me niet zo gezond hè? Laten we een boterham maken".
"JA, MET SJIPS!!!"

Zucht .
ohzo herkenbaar!

Dochterlief is btw wel een makkelijke eter, je moet haar alleen geen keuze laten
Moragh_DaughterofSunevrijdag 13 juni 2008 @ 18:00
Vanavond spaghetti met saus van knof, ui, zwarte olijven, geroosterde paprika, tomaat, honing en geitenkaas Met verse basilicum erop
-Mellow-vrijdag 13 juni 2008 @ 18:07
en het is geworden:

volkorenstokbrood met ibericoham , italiaanse aardappeltjes en een salade met cherrytomaat en manchegokaas
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 18:12
Heb de ragout voor zelfmaak bitterballetjes al koud staan....
Verder is het snack time: Stokbrood, lekkere ansjovis-groene olijven boter, turkse pizza.
Moet genoeg zijn voor onder de wedstrijd!
uniekhoornvrijdag 13 juni 2008 @ 18:26
verse sperziebonen, gekookte aardappelen en tartaar. Lekker niet zelluf gemaakt dus altijd heerlijk!
boriszvrijdag 13 juni 2008 @ 18:31
Pasta met pittige gehaktballetjes en tomaatjes
Isegrimvrijdag 13 juni 2008 @ 18:40
Daarnet bitterballen bij de vrijmibo. Zometeen een paar tosti's want ik moet meteen weer weg.
MinderMutsigvrijdag 13 juni 2008 @ 18:40
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 17:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Als ik mijn dochter zou laten kiezen eten we of ei of taart
Hartige taart dus.

Wij slingeren de frituur aan. Geen zin in koken.
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 19:05
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 17:29 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

Als ik mijn dochter zou laten kiezen eten we of ei of taart
Mijn dochter koos de volgende ingredienten: tomaten, komkommer, mozzerella, champignons. En uit de tuin kwam ze met een mandje vol met peterselie en bieslook terug. Jullie geloven het vast niet, maar het is echt waar!

Wij aten dus ijsbergsla met tomaat, komkommer, mozzerella, croutons en een honing/mosterd dressing, stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter en een biefstukje met gebakken chamignons!
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 19:18
Lekker Tezz! Goede keus van een verstandig meisje!
Mirjamvrijdag 13 juni 2008 @ 21:45
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 23:28 schreef MissyMirjaM het volgende:
drink nu een fijne amaretto sour, in mijn eigenhandig gejatte cocktailglas

wederom
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 21:46
Obli, waar blijven de bitterbalfoto's???
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 22:00
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 21:46 schreef Tezz het volgende:
Obli, waar blijven de bitterbalfoto's???
Dan moet ik naar mijn pc....
En ik zit voetbal te kijken!
Zo meteen, als het afgelopen is dan kan ik je 2 foto's laten zien.
Van het begin en van de ragout...
Daarna was het klodderen geblazen.
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 22:05
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 22:00 schreef Oblivion het volgende:

[..]

Dan moet ik naar mijn pc....
En ik zit voetbal te kijken!
Zo meteen, als het afgelopen is dan kan ik je 2 foto's laten zien.
Van het begin en van de ragout...
Daarna was het klodderen geblazen.
Je zit heul niet voetbal te kijken, je zit te FOK!-en.

En ik heb overheerlijke chocoladebatons gevonden!!!!!!!!! En jaja, die eet ik gewoon op! Drie achter elkaar!
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 22:07
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 22:05 schreef Tezz het volgende:

[..]

Je zit heul niet voetbal te kijken, je zit te FOK!-en.

En ik heb overheerlijke chocoladebatons gevonden!!!!!!!!! En jaja, die eet ik gewoon op! Drie achter elkaar!
*kuch, ik zit gewoon te kijken hoor....
Met 1 oog!

OT:

Petrella met mexicaantjes....
Smeer het zo op mijn heupjes...
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 22:42
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 22:07 schreef Oblivion het volgende:

[..]

*kuch, ik zit gewoon te kijken hoor....
Met 1 oog!

OT:

Petrella met mexicaantjes....
Smeer het zo op mijn heupjes...
Schiet eens op Obli, het voetballen is al lang afgelopen.

Ik drink een rood wijntje. En ik denk de mexicaantjes met petrella er gewoon bij.
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 22:49
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 22:42 schreef Tezz het volgende:

[..]

Schiet eens op Obli, het voetballen is al lang afgelopen.

Ik drink een rood wijntje. En ik denk de mexicaantjes met petrella er gewoon bij.
Yes, ma'am!





Hoezo dominant!
Tezzvrijdag 13 juni 2008 @ 22:51
Het ziet er uit als kots maar het smaakt vast goddelijk!
Oblivionvrijdag 13 juni 2008 @ 22:55
Alsof de grote man zelf over je tong pist....

OT:

COLA!
PROOST!
Isegrimvrijdag 13 juni 2008 @ 23:46
Twee kroketten en een bakje straciatella-yoghurt. Midnight snacking.
-Mellow-vrijdag 13 juni 2008 @ 23:53
broodje olijfolie-kaas net op
en nu ga ik cornflakes eten
Isegrimzaterdag 14 juni 2008 @ 00:36
Café Marakesh.
#ANONIEMzaterdag 14 juni 2008 @ 09:07
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 22:07 schreef Oblivion het volgende:

[..]

*kuch, ik zit gewoon te kijken hoor....
Met 1 oog!

OT:

Petrella met mexicaantjes....
Smeer het zo op mijn heupjes...


OT: jus d'orange
#ANONIEMzaterdag 14 juni 2008 @ 09:08
quote:
Op vrijdag 13 juni 2008 19:05 schreef Tezz het volgende:

[..]

Mijn dochter koos de volgende ingredienten: tomaten, komkommer, mozzerella, champignons. En uit de tuin kwam ze met een mandje vol met peterselie en bieslook terug. Jullie geloven het vast niet, maar het is echt waar!

Wij aten dus ijsbergsla met tomaat, komkommer, mozzerella, croutons en een honing/mosterd dressing, stokbrood met eigen gemaakte kruidenboter en een biefstukje met gebakken chamignons!
Kan je B een keer met Milou laten bellen?
motorbloempjezaterdag 14 juni 2008 @ 11:24
zo lekker broodjes uit de oven

en vanavond een BBQ
Isegrimzaterdag 14 juni 2008 @ 11:26
Glasje ice tea en schaaltje strciatella-yoghurt. Had even geen zin in vast voedsel.
Isegrimzaterdag 14 juni 2008 @ 11:26
quote:
Op zaterdag 14 juni 2008 11:24 schreef motorbloempje het volgende:
zo lekker broodjes uit de oven

en vanavond een BBQ
Dan hoop ik voor je dat het weer beter wordt...
HaverMoutKoekjezaterdag 14 juni 2008 @ 11:30
vanavond soep (balans dagje na de BBQ van gisteravond )
morgen verse doperwten met lamsmerquezworstjes
motorbloempjezaterdag 14 juni 2008 @ 11:35
quote:
Op zaterdag 14 juni 2008 11:26 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dan hoop ik voor je dat het weer beter wordt...
het ziet er hier nog redelijk uit, en ik geloof dat er een overkapping is waar we heen gaan
#ANONIEMzaterdag 14 juni 2008 @ 14:01
Een banaan
MinderMutsigzaterdag 14 juni 2008 @ 14:55
Japanse rijst met een beker melk.
En ik ga zo weer ice tea maken denk ik. Een groene, met gember, citroen, basilicum en een klein stukje rode peper.
Oblivionzaterdag 14 juni 2008 @ 15:02
quote:
Op zaterdag 14 juni 2008 14:55 schreef MinderMutsig het volgende:
Japanse rijst met een beker melk.
En ik ga zo weer ice tea maken denk ik. Een groene, met gember, citroen, basilicum en een klein stukje rode peper.


Goed idee!!!

OT:

Mijn overheerlijke gebakken japanse rijst...
shiNinG_staRzaterdag 14 juni 2008 @ 16:41
Een beetje pasta, veel groente. Beetje vlees.
Weird-zaterdag 14 juni 2008 @ 17:04
Vanavond iig een flinke lading spareribs
Intergalactrickzaterdag 14 juni 2008 @ 17:07
Pizza! Mjam!
KiwiTjuHhzaterdag 14 juni 2008 @ 17:45
Zelfgemaakte kippensoep met een tomaat/olijf brood met beetje roomboter
uniekhoornzaterdag 14 juni 2008 @ 18:18
Gegrilde biefstuk, oven patat, pepersaus, doperwtjes en gebakken champignons met verse knoflook en peterselie... Lekker hoor, mag nou wel snel klaar zijn, heb honger en ik moet morgen weer vroeg werken (4 uur eruit zeg maar)
navigatorzaterdag 14 juni 2008 @ 19:14
Simpel maar erg lekker: Wontonsoepie. Wat chinese groente roerbakken (paksoi en aanverwanten) beetje sesamolie, verse gember, wat knoflook. Water erbij, paar bouillonblokjes, even wachten, wontons erbij, als laatste wat bosuitjes en smullen maar.
Je hebt wel na een paar uur weer trek, daarom bij uitstek geschikt als voorgerechtje ook.
Blueszaterdag 14 juni 2008 @ 19:18
Paddo-risotto, met véél paddenstoelen Erbij een gegrild tartaartje.
boriszzaterdag 14 juni 2008 @ 19:20
Zalm met pesto uit de oven
daarbij spagetti met een saus van spinazie en champigons
Isegrimzaterdag 14 juni 2008 @ 19:28
Restjes EK-voer: patat en kroketten. Geen zin om naar de super te gaan.
Riannzaterdag 14 juni 2008 @ 19:59
wij hebben vandaag snitzel frietjes en salade gehad
Isegrimzaterdag 14 juni 2008 @ 19:59
Schnitzel!
#ANONIEMzaterdag 14 juni 2008 @ 20:09
Nou als je dan toch gaat verbeteren is het:

Wij hebben vandaag schnitzels, frietjes en salade gegeten.

[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 14-06-2008 20:10:05 ]
Oblivionzaterdag 14 juni 2008 @ 20:20
Ik heb kippenpoten gemarineerd met chilipoeder, citroen, honing, loempia saus etc etc.
Alles wat ik maar kon vinden heb ik er netjes op gedrapeerd...
Tezzzaterdag 14 juni 2008 @ 21:03
Ik heb asperges gegeten, ze waren heerlijk! Heel traditioneel met gekookt ei, ham en boter. En aardappelpurree er bij.
DarkElfzaterdag 14 juni 2008 @ 21:12
pastasalade met rivierkreeftjes, komkommer en bosuitjes oa., eigengemaakte dressing en alfalfa
Blueszaterdag 14 juni 2008 @ 23:59
Broodje makreel

Nu een wijntje met ijs
Oblivionzondag 15 juni 2008 @ 00:03
Net even 4 wafels naar binnen gepropt! Lekker!
MinderMutsigzondag 15 juni 2008 @ 00:12
Stokbroodjes met humus en petrella en een glas meloensap met wodka.
-Mellow-zondag 15 juni 2008 @ 00:21
quote:
Op zondag 15 juni 2008 00:12 schreef MinderMutsig het volgende:
Stokbroodjes met humus en petrella en een glas meloensap met wodka.
wat is dat?
MinderMutsigzondag 15 juni 2008 @ 00:30
quote:
Op zondag 15 juni 2008 00:21 schreef -Mellow- het volgende:

[..]

wat is dat?
Een kruidenkaas. Lijkt een beetje op boursin maar dan veeeeeeeeel lekkerder.
Tezzzondag 15 juni 2008 @ 09:32
Dochterlief maakt ontbijt voor papa: croissantje met kaas (danerole), gekookt eitje en koffie. En dit ontbijt wordt geserveerd met een gedichtje en een stapel tekeningen en knutselwerkjes.
boriszzondag 15 juni 2008 @ 09:36
Broodje graskaas
Broodje specialeham
Isegrimzondag 15 juni 2008 @ 09:51
quote:
Op zondag 15 juni 2008 00:30 schreef MinderMutsig het volgende:

[..]

Een kruidenkaas. Lijkt een beetje op boursin maar dan veeeeeeeeel lekkerder.
En nog goedkoper ook volgens mij. Is dat niet die van Aldi/Lidl?
Mirjamzondag 15 juni 2008 @ 09:59
cola
DarkElfzondag 15 juni 2008 @ 10:22
vanavond eten we lam met cous cous
Isegrimzondag 15 juni 2008 @ 10:25
Ik heb nog geen idee voor vandaag, al klinkt lamsvlees wel goed. Misschien ga ik wel een tajine maken.
Zo-is-datzondag 15 juni 2008 @ 10:57
Ik heb gisteren een nieuw recept uitgeprobeerd uit mn gordon ramsays fast food boek; pasta met snijbonen, rode peper, geitenkaas en pijnboompitten; was erg lekker en idd fast klaar!

Vanavond word het een italiaanse tomatensoep met courgette en stukken tomaat en daarbij een broodje met kruidenboter.

Straks 2 afbakpistoletjes, 1 met filet american met uitjes en 1 met eigengemaakte tonijnsalade met augurk, kappertjes en appel.
Raissazondag 15 juni 2008 @ 11:36
Ik ben een ontbijtje aan het maken met:

-Gekookte eitjes
-Verse Croissantjes
-Aardbeienjam
-
Isegrimzondag 15 juni 2008 @ 11:52
quote:
Op zondag 15 juni 2008 10:57 schreef Zo-is-dat het volgende:
Ik heb gisteren een nieuw recept uitgeprobeerd uit mn gordon ramsays fast food boek; pasta met snijbonen, rode peper, geitenkaas en pijnboompitten; was erg lekker en idd fast klaar!
Net ook besteld via Amazon. Inclusief shipping & handling minder kwijt dan wanneer ik 'm in Nederland zou kopen.
Martijn_77zondag 15 juni 2008 @ 11:54
Witte broodjes met ossenworst
Oblivionzondag 15 juni 2008 @ 12:02
Wafels...
methanzondag 15 juni 2008 @ 12:03
Hollandse maaltijd bloemkool, aardappeltjes en worstjes
KiwiTjuHhzondag 15 juni 2008 @ 12:47
Plakje cake
Zo-is-datzondag 15 juni 2008 @ 13:04
quote:
Op zondag 15 juni 2008 11:52 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Net ook besteld via Amazon. Inclusief shipping & handling minder kwijt dan wanneer ik 'm in Nederland zou kopen.
Ik heb er al meerdere succes recepten uitgehaald! Vorig jaar met kerst twee toetjes hieruit gemaakt welke allebei jummie waren. Veel plezier er mee! En smakelijk eten!!
Isegrimzondag 15 juni 2008 @ 13:08
Ik ben sowieso wel een fan van Gordon Ramsay.
spy08zondag 15 juni 2008 @ 13:10
Harinkjes met een biertje en een tompoes als nagerecht gaat er altijd in
Inschrijven_valt_niet_meezondag 15 juni 2008 @ 15:59
Heb nog 2 harinkjes liggen, bak filet american, wat ui en zooi zachte witte broodjes. Wordt dus broodjesdag vandaag. (en wil ff melden dat ik blij ben dat ik CUL heb gevonden. Lekkere gerechten/recepten, goeie tips, leuk leesvoer! )
Isegrimzondag 15 juni 2008 @ 16:08
Het wordt gegrilde groenten (paprika, aubergine, kastanjechampignons) met een biefstuk.
KiwiTjuHhzondag 15 juni 2008 @ 16:34
Hamburger met paprika, uien, champignons en spekjes met daarbij friet
Haijozondag 15 juni 2008 @ 16:36
Babi Ketjap met geroerbakte spitskool en witte rijst.
PeRizondag 15 juni 2008 @ 17:40
Hele sardientjes door bloem gehaald en gebakken, met beetje patat. Simpel en lekker.
MinderMutsigzondag 15 juni 2008 @ 17:56
Chili
uniekhoornzondag 15 juni 2008 @ 18:03
basmati rijst, chicken tonight hawai met varkensvlees (gewaagd he? ) met daardoor een pot sperzieboontjes voor de nodige vitamines. Simpel, snel en binnen te houden!
FloggingMollyzondag 15 juni 2008 @ 18:33
Pasta met een habaneropepertje erdoor.

Ik zit nu te zweten als een otter......
motorbloempjezondag 15 juni 2008 @ 19:06
shoarma

en vanmiddag wat couscoussalade gemaakt
SHEzondag 15 juni 2008 @ 19:28
quote:
Ik had gehoopt dat ze jou een lifetime ban hadden gegeven
#ANONIEMzondag 15 juni 2008 @ 19:38
quote:
Op zondag 15 juni 2008 19:28 schreef SHE het volgende:

[..]

Ik had gehoopt dat ze jou een lifetime ban hadden gegeven
He's Back

Ontopic: 2 dagen lang festival-eten naar binnengewerkt, broodjes spontane voedselvergiftiging enzo
Tezzzondag 15 juni 2008 @ 19:54
Ik ga nog even wat courgettekoekjes bakken. Ik heb al een kop aspergesoep op, maar heb nog honger.......
Oblivionmaandag 16 juni 2008 @ 08:55
Gebakken rijst!
Zelf gemaakte Ice tea.
motorbloempjemaandag 16 juni 2008 @ 08:57
knackebrodjes met kaas, en vanmiddag als lunch couscoussalade
HaverMoutKoekjemaandag 16 juni 2008 @ 09:54
gisteravond al vast gemaakt: pastasalade met rode paprika, champignons en restje verse doperwten. Ben benieuwd
KiwiTjuHhmaandag 16 juni 2008 @ 11:02
Een appel
Mini_rulezmaandag 16 juni 2008 @ 14:35
Weinig tijd, dus we eten magere beefburgers op brood met tomaatjes, ui en sla.
Mirjammaandag 16 juni 2008 @ 15:25
nu kant en klare cheeseburgers
vanavond de garnalen maaltijdsalade van appie
Koninginmaandag 16 juni 2008 @ 15:59
Vanavond gehaktballen met sperziebonen.
Arizonamaandag 16 juni 2008 @ 16:02
Vanavond een pizza. Ik heb onweerstaanbaar veel zin in vet .
Vriend en dochter gaan heel gezond wokken met kip en roerbakgroenten
Pregomaandag 16 juni 2008 @ 16:40
ik ben brood aan het bakken en straks nog een appeltaart en een quiche.
je moet iets op je vrije dag en het regent
Tezzmaandag 16 juni 2008 @ 17:02
Hier een makkelijke hap:

Gehakt in de wok, kruiden er bij, een zak wokgroenten erbij en wat gekookte rijst. Klaar.
Misschien als ik zin heb nog een omeletje erbij.
Mirjammaandag 16 juni 2008 @ 17:18
quote:
Op maandag 16 juni 2008 16:40 schreef Prego het volgende:
ik ben brood aan het bakken en straks nog een appeltaart en een quiche.
je moet iets op je vrije dag en het regent
hier schijnt al de hele dag de zon?
Theroin.maandag 16 juni 2008 @ 17:20
Boerenkool. Ik kan niet wachten .
Pregomaandag 16 juni 2008 @ 17:26
quote:
Op maandag 16 juni 2008 17:18 schreef MissyMirjaM het volgende:
hier schijnt al de hele dag de zon?
quote:
Leiden
daar zit ik ongeveer 800 km vandaan

@Theroin.:
Mirjammaandag 16 juni 2008 @ 17:27
quote:
Op maandag 16 juni 2008 17:26 schreef Prego het volgende:

[..]


[..]

daar zit ik ongeveer 800 km vandaan

@Theroin.:
oh my
_Hestia_maandag 16 juni 2008 @ 17:51
biefstuk, krieltjes en doperwtjes festini
KiwiTjuHhmaandag 16 juni 2008 @ 17:54
Wij hadden aardappels, worteltjes en pangiusfilet
Oblivionmaandag 16 juni 2008 @ 18:16
Heerlijke zelfgemaakte kippensoep.
Lekker soppen met een bruin broodje!
Daarnaast een grote salade!

MissHobjemaandag 16 juni 2008 @ 18:51
Ik heb net een zomerbiefstukje gebakken ( grove tartaar zeg maar) en rozeval aardappeltjes in schil gebakken en snijboontjes erbij gekookt erg mjammie allemaal!
Xenniamaandag 16 juni 2008 @ 20:14
Pastasalade met gerookte kip, paprika, lente-ui, rucola, croutons en een pesto-dressing
Haijomaandag 16 juni 2008 @ 20:28
Pasta Bolognese
LastRequestmaandag 16 juni 2008 @ 20:52
Ik eet op dit moment couscous met in oestersaus gewokte groente en kipfilet
KiwiTjuHhdinsdag 17 juni 2008 @ 08:48
Net yoghurt met muesli gehad. Nu aan mijn 2e bakje koffie.
Miamdinsdag 17 juni 2008 @ 10:02
multivitamine
methandinsdag 17 juni 2008 @ 10:54
koffie met appeltaartje
#ANONIEMdinsdag 17 juni 2008 @ 12:32
ijsthee
Obliviondinsdag 17 juni 2008 @ 12:45
Geklutste eieren met loempiasaus..
Qweadinsdag 17 juni 2008 @ 13:04
ik had op aanraden van een vriendin ( OOOOOOOH DAT IS DE ALLERLEKKERST VISBOER VAN DEN HELDER!!!!) hollandse nieuwe gehaald.

3 voor 5 euro. zum kotsen.

Niet vettig, niet goed schoon, en boordevol graat Afijn, ik heb er nog 1 over en ik hoef voorlopig dus geen vis weer
Zo-is-datdinsdag 17 juni 2008 @ 13:34
Heb voor lunch een snee geroosterd brood met filet american gegeten en daarna een pitabroodje met geitenkaas, honing en pijnboompitjes! Ik dronk er verse muntthee bij!
Raissadinsdag 17 juni 2008 @ 13:55
2 tomaten en een glas cola light
DarkElfdinsdag 17 juni 2008 @ 13:57
nu een groot glas cranberrysap..

vanavond wortelsinaasappelsoep en een broodje erbij met kaas ofzo (moet nog besluiten zo)

LastRequestdinsdag 17 juni 2008 @ 14:11
Gebakken rijst is bijna klaar daarbij een glas cola light.
_Hestia_dinsdag 17 juni 2008 @ 14:19
Een salade met 200 gram bonte sla, een halve komkommer, 250 gram cherrytomaatjes en 2 eieren en dan nog een halve meloen

Vanavond weet ik nog niet, eet bij mn vriend
Mirjamdinsdag 17 juni 2008 @ 14:46
nu spa rood
vanavond geen idee, eet alleen, heb geen zin in kant en klaar, moeilijk...
FutureFairytaledinsdag 17 juni 2008 @ 15:46
een zak eierkoeken, lekker maar vult echt niet...
Mirjamdinsdag 17 juni 2008 @ 16:09
ben eruit
simpele edoch overheerlijke spaghetti carbonara, met lekker veel parmezaan
en rode wijn
luna_puelladinsdag 17 juni 2008 @ 16:16
Varkenshaasjes!
Rianndinsdag 17 juni 2008 @ 16:23
sausijsje
asperges
aardappelen
Obliviondinsdag 17 juni 2008 @ 16:51
Kip in water met tomatenpuree, komijn poeder, koriander poeder een uitje met 2 tomaten.
En een grote salade.
Zo-is-datdinsdag 17 juni 2008 @ 17:28
Ik eet straks oosterse wraps! En vnvnd drink ik bier en eet ik snacks... Slehecht...
shiNinG_staRdinsdag 17 juni 2008 @ 18:02
Thaise curry, zo'n makkelijke wokmaaltijd van de AH. 6,99 zie ik op het bonnetje, was dat altijd al zo ? Voor deze keer maar gedaan, het is wel altijd erg lekker iig. Daarbij beetje salade. Vanavond houd ik het rustig, hoogstens 2 wijntjes ofzo .
Patries86dinsdag 17 juni 2008 @ 18:07
Gebakken aardappelen, krokante kipsnitzel en mais
Xenniadinsdag 17 juni 2008 @ 18:08
Broodje shoarma en een bak sla
Smallishdinsdag 17 juni 2008 @ 18:09
Chili!. Nu eerste een glaasje port.
Smallishdinsdag 17 juni 2008 @ 18:10


[ Bericht 100% gewijzigd door Smallish op 17-06-2008 18:10:23 ]
#ANONIEMdinsdag 17 juni 2008 @ 18:10
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 18:02 schreef shiNinG_staR het volgende:
Thaise curry, zo'n makkelijke wokmaaltijd van de AH. 6,99 zie ik op het bonnetje, was dat altijd al zo ? Voor deze keer maar gedaan, het is wel altijd erg lekker iig. Daarbij beetje salade. Vanavond houd ik het rustig, hoogstens 2 wijntjes ofzo .
Kijk je altijd thuis pas wat dingen kosten . Zijn dure maaltijden inderdaad!

Ontopic: Ik eet zometeen iets couscous-igs met aubergine en tomaten en kikkererwten.
Smallishdinsdag 17 juni 2008 @ 18:11
Hier ging iets mis.
Mini_rulezdinsdag 17 juni 2008 @ 18:13
Ik eet straks vissticks met aardappelpuree en tomaatjes, lekker makkelijk.
shiNinG_staRdinsdag 17 juni 2008 @ 18:17
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 18:10 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Kijk je altijd thuis pas wat dingen kosten . Zijn dure maaltijden inderdaad!

Ontopic: Ik eet zometeen iets couscous-igs met aubergine en tomaten en kikkererwten.
Ja joh, die dingen liggen op de onderste rij en anders moet ik helemaal bukken om te zien hoeveel het kost . Ik kocht het in de veronderstelling dat het max 5 euro kostte !
SHEdinsdag 17 juni 2008 @ 18:25
Voor mijn teerbeminde, prime-rib van de gril met knoflook aardappels in schil, groene gegrilde asperges en een kunstige saus van eekhoorntjesbrood, room en sherry.
Voor mezelf een salade van spinazie, geroerbakte romaatjes, paprika en portobello; met een pietsie pecorino.

Purrr
Tezzdinsdag 17 juni 2008 @ 18:28
Hier een lekkere hollandse maaltijd (in het kader van 'Wij houden van Oranje'): gekookte aardappels, draadjesvlees met jus en spinazie met een gekookt eitje.

Man, dochter, ikzelf en hond vonden het heerlijk.
Qweadinsdag 17 juni 2008 @ 18:51
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 18:28 schreef Tezz het volgende:
Hier een lekkere hollandse maaltijd (in het kader van 'Wij houden van Oranje'): gekookte aardappels, draadjesvlees met jus en spinazie met een gekookt eitje.

Man, dochter, ikzelf en hond vonden het heerlijk.
Het zou ook wel ontzettend triest zijn als zelfs je hond je eten niet lust
KiwiTjuHhdinsdag 17 juni 2008 @ 18:54
Wij hadden spaghetti
Trustendinsdag 17 juni 2008 @ 19:27
quote:
Op maandag 16 juni 2008 20:14 schreef Xennia het volgende:
Pastasalade met gerookte kip, paprika, lente-ui, rucola, croutons en een pesto-dressing
Heb je daar een receptje van?
Tezzdinsdag 17 juni 2008 @ 19:34
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 18:51 schreef Qwea het volgende:

[..]

Het zou ook wel ontzettend triest zijn als zelfs je hond je eten niet lust


kom ik daar weer even goed weg

Ik neem een toetje: vers fruit met turkse yoghurt en dolce de leche.
Qweadinsdag 17 juni 2008 @ 20:02
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 19:34 schreef Tezz het volgende:

[..]



kom ik daar weer even goed weg

Ik neem een toetje: vers fruit met turkse yoghurt en dolce de leche.


OT ; straks ff happies in de frituur pleuren. Bij voetbal hoort natuurlijk bitterballen e.d
Vividinsdag 17 juni 2008 @ 20:05
Spinaziesalade met cherrytomaatjes en gegrilde courgette. Toen nog een avocado uitgelepeld.
Tezzdinsdag 17 juni 2008 @ 20:29
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 20:05 schreef Vivi het volgende:
Spinaziesalade met cherrytomaatjes en gegrilde courgette. Toen nog een avocado uitgelepeld.
Advocado zo uitlepelen?? dat lijkt me nu helemaal niets! (smaken verschillen natuurlijk). Advocado vind ik slechts lekker als er een goede guacamole van gemaakt is (met knof, rode ui en olijfolie) of tussen brood met peper zout tomaat en olijfolie.
ColdFeetdinsdag 17 juni 2008 @ 20:34
Ow, een goede avocado is heerlijk, zo kaal

Bweuh, ik heb honger. Zo maar 's naar huis en daar een salade maken. Met kip, gebakken ui en parika en nog wattes.
DarkElfdinsdag 17 juni 2008 @ 20:37
kale avocado is wel smakelijk met een heel klein pietsie peper en zout nog wat meer
LastRequestdinsdag 17 juni 2008 @ 20:37
Mijn moeder maakt avocado altijd lekker, ik weet niet eens precies hoe. In ieder geval met een beetje citroensap, lekker!
#ANONIEMdinsdag 17 juni 2008 @ 20:48
Pannenkoeken met spek en stroop
Vividinsdag 17 juni 2008 @ 20:51
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 20:34 schreef ColdFeet het volgende:
Ow, een goede avocado is heerlijk, zo kaal


Idd, ik haal natuurlijk altijd lekkere, hier bij de Turk, en dan met wat versgemalen zeezout en peper
Bluesdinsdag 17 juni 2008 @ 21:37
Vandaag een eigengebreide pastasalade gemaakt.
Schelpjes pasta al dente, een flinke lepel groene pesto erdoor, yoghurtdressing, gerookte kipreepjes, gem. sla, paprikareepjes, nootjes
Ik had nog champ. om te bakken maar we zaten al lekker vol zo.

Nu een bakje griekse yoghurt
Obliviondinsdag 17 juni 2008 @ 21:43
Vraagje, hoe maak je die yoghurt dressing?
Xenniadinsdag 17 juni 2008 @ 21:53
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 19:27 schreef Trusten het volgende:

[..]

Heb je daar een receptje van?
Ik heb gewoon de pasta gekookt. Daarna de groenten geroerbakt. De kip even aangebakken (hoeft niet). Alles af laten koelen, met elkaar mengen en in de koelkast doen. Op het laatst croutons, dressing (uit koelvak AH) en rucola erdoor en beetje versgemalen peper
Bluesdinsdag 17 juni 2008 @ 21:54
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 21:43 schreef Oblivion het volgende:
Vraagje, hoe maak je die yoghurt dressing?
quote:
* 150 ml. yoghurt
* 1/2 theelepel vloeibare knoflook
* 1 theelepel Dijon mosterd
* 1 mespuntje zout
* snufje peper naar smaak
* 1 theelepel citroensap
* 1/2 eetlepel in blokjes gesneden komkommer
* fijngeknipte muntblaadjes
Obliviondinsdag 17 juni 2008 @ 21:57
Mijn dank is groot!
uniekhoorndinsdag 17 juni 2008 @ 22:26
Vanavond was dat roergebakken witlof met gekookte aardappelen en rulgebakken gehakt.
Nu als snackjes: tomaat, komkommer, blokjes kaas en wat gekookt ei....
Ow en een cola berenburg!
Haijowoensdag 18 juni 2008 @ 01:33
quote:
Op dinsdag 17 juni 2008 21:54 schreef Bluezz het volgende:

[..]


[..]


Vloeibare knoflook, was da?
Blueswoensdag 18 juni 2008 @ 01:41
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 01:33 schreef Haijo het volgende:


Vloeibare knoflook, was da?
Dat zit in een tubetje - bij de AH althans -
Xenniawoensdag 18 juni 2008 @ 01:54
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 01:41 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Dat zit in een tubetje - bij de AH althans -
Kun je ook halen in een potje bij de Xenos, kost geen drol.

OT: wijntje als slaapmutsje
#ANONIEMwoensdag 18 juni 2008 @ 08:22
Koffie
KiwiTjuHhwoensdag 18 juni 2008 @ 08:23
Koffie! Veeeeel koffie!
Qweawoensdag 18 juni 2008 @ 10:57
2 afbak broodjes. 1 met kaas, 1 met pasta
KiwiTjuHhwoensdag 18 juni 2008 @ 12:01
Coup a soup en een broodje met kaas.
Tezzwoensdag 18 juni 2008 @ 13:02
Vanavond maak ik champignonsaus met veel champs en verse kruiden en daarbij eten we basmati rijst en gegrilde kip. Jummie!
AKnynkewoensdag 18 juni 2008 @ 13:11
Vanavond tuinboontjes, met roseval aardappelen uit de oven, en een biefstukje.

Nu ga ik zo eens twee eitjes bakken, met spek en kaas. Lekker vet..
FutureFairytalewoensdag 18 juni 2008 @ 13:28
al aardig wat gegeten, en nog honger (trek)... vandaag weer zo'n vreetdag waarbij ik maar niet verzadig raak
4EverBlackEyedwoensdag 18 juni 2008 @ 13:51
Goed gevulde groentesoep.

En water.
Zo-is-datwoensdag 18 juni 2008 @ 14:08
Ik eet vnvnd weer oosterse wraps, maar dit keer geen snacks en bier! Pff.. Heb voor de lunch 2 sneetjes brood met vlokken en 1 sneetje met pindakaas gegeten. Nu een blikje fanta want ik was mn flesje met water vergeten...
LastRequestwoensdag 18 juni 2008 @ 14:39
Ik weet nog niet wat ik vanavond maak, ik wil een oven Ik wil sheperds pie maken!
Nu eet ik crackers met selderie salade
DarkElfwoensdag 18 juni 2008 @ 15:02
2 bruine boterhammen met rosbief en een groot glas water ( late lunch)
_Hestia_woensdag 18 juni 2008 @ 17:10
pasta, mager gehakt, macaronipakket+ extra champignons
Trustenwoensdag 18 juni 2008 @ 17:15
Kruidige lasagne met buffelmozzarella
methanwoensdag 18 juni 2008 @ 17:22
boerenkool met worst
shiNinG_staRwoensdag 18 juni 2008 @ 17:24
Soep met brood. Meer krijg ik momenteel niet naar binnen .
DarkElfwoensdag 18 juni 2008 @ 17:36
koude kipsalade met wat brood erbij en een glas wijn
Qweawoensdag 18 juni 2008 @ 18:02
chickenwings, prei, gekookte aardappels en chocolade slagroom vla
Patries86woensdag 18 juni 2008 @ 18:03
Bij mams eten vanavond: Bloemkool, aardappelen, gehakt bal
Lekker lekker! Laatste keer als niet getrouwde vrouw dat ik bij mams eet
Qweawoensdag 18 juni 2008 @ 18:06
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 17:36 schreef DarkElf het volgende:
koude kipsalade met wat brood erbij en een glas wijn
maak je die kipsalade zelf, indien ja... recept?
DarkElfwoensdag 18 juni 2008 @ 18:07
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 18:06 schreef Qwea het volgende:

[..]

maak je die kipsalade zelf, indien ja... recept?
kipsalade

ik heb hem wat aangepast, meer koriander, geen kappertjes, meer tabasco, minder mayo.. en de kip gekookt is wat bouillon met peterselie/wortel ...

dus gewoon naar smaak alles doen
-Mellow-woensdag 18 juni 2008 @ 18:11
net gazpacho uit een pak
nu weet ik weer waarom ik dingen uit pakjes, zakjes danwel potjes altijd verafschuw

als troost heb ik nu een bak kersen, en die zijn lekker
Qweawoensdag 18 juni 2008 @ 18:11
ooh men, die ga ik morgen maken
motorbloempjewoensdag 18 juni 2008 @ 18:12
ik ga zo lekker bami met boemboe maken
-Mellow-woensdag 18 juni 2008 @ 18:14
en vanavond wordt het zalm op z'n lekkerst, met aardappeltjes op z'n italiaans, en salade met cherrytomaat en manchego kaas
#ANONIEMwoensdag 18 juni 2008 @ 19:06
Ik at vanavond wraps met daarin champignons/doperwtjes/spinazie/paprika/ui/tomaat met currypasta - beetje zure room erbovenop gedaan, lekker .
KiwiTjuHhwoensdag 18 juni 2008 @ 19:07
Wij hebben een frietje gehaald met een berenhap
Haijowoensdag 18 juni 2008 @ 19:41
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 18:14 schreef -Mellow- het volgende:
en vanavond wordt het zalm op z'n lekkerst, met aardappeltjes op z'n italiaans, en salade met cherrytomaat en manchego kaas
En wat is die zalm dan? Gegrild op de huid?
Mastertjewoensdag 18 juni 2008 @ 19:45
Slavinken met een griekse aardappelprut en een of andere bakgroentes.. culinair ofniet. Bedankt huisgenoten Nahjah was wel lekker stiekem. Ik had het dan ook bereid
-Mellow-woensdag 18 juni 2008 @ 20:25
quote:
Op woensdag 18 juni 2008 19:41 schreef Haijo het volgende:

[..]

En wat is die zalm dan? Gegrild op de huid?
kort in de oven.
en met alleen limoen, zout en zwarte peper

ik blief zalm niet anders dan zo
tenzij gerookt of rauw
#ANONIEMdonderdag 19 juni 2008 @ 08:39
Koud water en een banaantje
Koningindonderdag 19 juni 2008 @ 08:56
Ik ga vanavond lekker bij mijn ouders eten, witlof uit de oven.
Kuukskedonderdag 19 juni 2008 @ 09:25
Ik maak vanavond aardappels, bloemkool en een varkenshaasje .
DarkElfdonderdag 19 juni 2008 @ 11:15
ik maak vanavond een soeppie met kip, verse gember, koriander, kerrie, kokosmelk enzo..
MinderMutsigdonderdag 19 juni 2008 @ 11:55
Gisteren kipfilet met een salade en spaghetti met olijfolie, gewokte kerstomaatjes met een sjalotje en een flinke teen knoflook, verse basilicum en flintertjes parmezaan.
Vandaag weet ik het nog niet maar ik ga in ieder geval een flinke pan bouillon maken dus ik denk aan een soepje.
Muckdonderdag 19 juni 2008 @ 11:55
Wij eten vanavond beef teriyaki
uniekhoorndonderdag 19 juni 2008 @ 12:44
Gisteren heerlijk uit eten geweest, lang niet gedaan en zeker ovor herhaling vatbaar.

Vandaag eten we vis, zoute haring en een gebakken schelvis.