abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 11 juni 2008 @ 20:00:52 #1
16266 MissHobje
Dat zou ik ook zeggen!
pi_59314964
Game on





Vissticks dus
[b]Hobbelicious is back!
[/b]
pi_59315017
oh, sorry, ik postte hem vol
niet gezien
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  woensdag 11 juni 2008 @ 20:03:17 #3
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_59315033
Toastjes met door mijn oma gemaakte kip kerrie salade
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_59315141
Ik denk nog een beetje gebakken rijst, ik heb geen tijd om te koken vanavond.
Dan maar wat druiven en yoghurt voor de gezondheid erbij
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_59315194
Vanavond hadden we paella en ik sta nu op het punt om een grote beker warme chocolademelk op te drinken
We want happy paintings. Happy paintings. If you want sad things, watch the news
pi_59315805
Ik heb stamppot andijvie gehad met een gehaktbal met een uitje en stukjes kaas erin.
En chocolademelk is een goed idee met Stroh rum.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59316026
rood wijntje
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_59321872
Chicken tikka wraps met kikkererwten en sour cream
pi_59325477
Twee plakken wit tijgerbrood met kaas en tomaat en augurk en camembert. En veel boter. Véél boter. Héél veel boter.
pi_59325775
Koffie
pi_59326068
Koffie
pi_59327511
crackers!
pi_59328168
Boterhammen met paturain peper en rosbief
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_59328646
Net een pakje sultana koekjes gehad
  donderdag 12 juni 2008 @ 10:43:01 #15
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_59328918
Twee waldkorn broodjes met ei en een groentefruit drankje (zo'n klein flesje van de Appie) .
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_59329139
Macaroni of spagetti
pi_59329677
cordon blue stick, krieltjes en doperwtjes en worteltjes
pi_59329900
Ik ga vandaag dingen eten die ik nog over heb, dus iets met krieltjes, broccoli en gehakt.
En nu heb ik witte druiven en appel-perzik dubbelfrisss
The rock candy's melted, only diamonds now remain
pi_59330145
Water
pi_59330272
zelfgemaakte rabarberlimonade
  donderdag 12 juni 2008 @ 11:43:12 #21
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_59330631
Ik moet straks een broodje bij het tankstation halen, ben mijn brood vergeten
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_59330775
twee boterhammen met kaas en trostomaat
Ja doei.
pi_59330818
Boterhammen met salami en palingworst.
pi_59330937
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 03:01 schreef Tarmelane het volgende:
Twee plakken wit tijgerbrood met kaas en tomaat en augurk en camembert. En veel boter. Véél boter. Héél veel boter.
Veel boter, kaas en camembert op een wit broodje? Smaakt dat niet naar niks met vet en een plakje tomaat?

Ik heb nu een volkoren bagel met Petrella kruidenkaas en rucola en een glas vers geperste jus.
There is no love sincerer than the love of food.
pi_59332220
Kaastosti's met mayo en curry.
pi_59332920
krentenbrood met kaas, vnv makkelijk spaghetti spinazie/boursin/spek
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_59335743
zojuist een stukje zelfgemaakte brownie gegeten, knapperige bovenkant, kleffe binnenkant, mjam mjam
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_59335998
Ik mag bij mijn mammie eten vanavond (en dat wordt spaghetti). Verder vandaag waarschijnlijk veel evenementenbier (Guus Meeuwis in het psv-stadion) en een vette hap na afloop van het concert. Voorspel ik tenminste.
Alleen met zelfspot kun je overleven...
pi_59336027
Ik weet nog niet wat ik ga maken. Vriendlief is laat thuis, weet nog niet zeker of 'ie hier eet.
  donderdag 12 juni 2008 @ 14:48:17 #30
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_59336143
Vanavond maak ik chili con carne . Heb er nu al zin in!
Nu een glaasje water.
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_59337109
vanavond een biefstuk grillen.. en die dan marineren ( na t grillen) in ciroensap/olijfolie/verse tijm takjes/geplette knof/beetje zout/beetje peper...

daarna snij je er plakken van... die je ook prima koud kan eten en heel erg lekker zijn

Erbij een sperZieboon/rode ui salade met een dressing van ciroensap/olijfolie/peper en zout en erover een tikkie parmezaanse kaas geschaafd.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337236
Tosti's met chilisaus
pi_59337271
nu ga ik aan de groene ijsthee..

en bedenken wat ik met mijn nieuw aangeschafte ananassen moet
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337273
Brietosti's voor ontbijt en lunch, vanavond ouderwetse spaghetti met ballen.
pi_59337277
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:28 schreef ColdFeet het volgende:
Tosti's met chilisaus
Na-apert.
pi_59337554
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:29 schreef DarkElf het volgende:
nu ga ik aan de groene ijsthee..

en bedenken wat ik met mijn nieuw aangeschafte ananassen moet
pina colada's maken
pi_59337576
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:39 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

pina colada's maken
oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337616
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:40 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
met een klein beetje boter en bruine suiker serveren... of grillen met gehakte verse chilipeper! Ik vind het heerlijk.
pi_59337697
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:40 schreef DarkElf het volgende:

[..]

oh gatver nee brrrr...

dacht meer aan grillen ofzo... maar overal zie ik op internet staan dat je er veel suiker bij moet flikkeren en dat wil ik dus juist niet
als je een goede rijpe ananas hebt hoef je er volgens mij echt niet zoveel suiker op te doen.

Als je het gewoon eet doe je er toch ook geen suiker op?

Ik doe wel suiker erbij als ik shakes maak, omdat de yoghurt het een beetje bitter maakt voor mijn gevoel.
pi_59337718
met chilipeper zou idd wel eens lekker kunnen zijn... zag ook ergens een ananas/basilicum salade achtig iets... en een combi met verse munt.

zulke dingen hou ik wel van

boter vermijd ik liever en suiker al helemaal.. die dingen zijn al zoet genoeg van zichzelf...
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337751
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:44 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

als je een goede rijpe ananas hebt hoef je er volgens mij echt niet zoveel suiker op te doen.

Als je het gewoon eet doe je er toch ook geen suiker op?

Ik doe wel suiker erbij als ik shakes maak, omdat de yoghurt het een beetje bitter maakt voor mijn gevoel.
volgens mij hoef je er idd ook geen suiker op te doen... en als t goed is zijn ze wel rijp.. (blaadjes lieten makkelijk los).

los eten is natuurlijk zonder suiker ... shakes is wel lekker maar idd yoghurt met ananas daar is iets mee... smaaktechnisch is dat niet helemaal meteen een succes..
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337775
Op de pasar heb ik btw een pot ananassambal gekocht, erg lekker en erg fris. Smaakt heerlijk ook om bijv komkommer in te dopen

Staat ook nog op mijn to-do-list: een keer zelf sambal maken
pi_59337806
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:46 schreef DarkElf het volgende:

[..]

volgens mij hoef je er idd ook geen suiker op te doen... en als t goed is zijn ze wel rijp.. (blaadjes lieten makkelijk los).

los eten is natuurlijk zonder suiker ... shakes is wel lekker maar idd yoghurt met ananas daar is iets mee... smaaktechnisch is dat niet helemaal meteen een succes..
zelfde heb ik met kiwi. Lijkt wel of vruchten die als ze niet goed rijp zijn zuur smaken gewoon niet helemaal matchen met yoghurt, ookal mieter je ze rijp en zoet in de blender dus
pi_59337807
nog steeds geen idee
Hier zet ik niets neer!
pi_59337875
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
pi_59337902
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:48 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]

zelfde heb ik met kiwi. Lijkt wel of vruchten die als ze niet goed rijp zijn zuur smaken gewoon niet helemaal matchen met yoghurt, ookal mieter je ze rijp en zoet in de blender dus
er moet idd altijd iets anders bij... anders is t gewoon niet lekker.
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337929
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:50 schreef ColdFeet het volgende:
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
omdat kokosmelk baggervet is (voor mijn gevoel dan) en ik dat liever alleen mondjesmaat door eten mieter ook omdat het een erg overheersende smaak kan zijn?

en ik dol ben op "naakt" fruit met iets erbij... dus zoals je chilipepers of munt ofzo...
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_59337942
Verse pasta, bladspinazie, pijnboompitjes en boursin cuisine.
Alleen mensen zonder fantasie vluchten in de realiteit
pi_59338029
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:50 schreef ColdFeet het volgende:
Maar lieve MK en DE, waarom zou je ananas tot smoothies verwerken met yoghurt als het veel beter matcht met kokosmelk?
Dat heb ik afgelopen weekend gedaan met een scheut rum er doorheen

En in de ochtend vind ik een smoothie gewoon veel lekkerder en valt niet zo zwaar op je maag als kokosmelk.
pi_59338054
quote:
Op donderdag 12 juni 2008 15:52 schreef DarkElf het volgende:

[..]

omdat kokosmelk baggervet is (voor mijn gevoel dan) en ik dat liever alleen mondjesmaat door eten mieter ook omdat het een erg overheersende smaak kan zijn?

en ik dol ben op "naakt" fruit met iets erbij... dus zoals je chilipepers of munt ofzo...
AH heeft halfvolle, voor de liefhebbers. En je moet er geen half blikje doorheen mieteren, eerder 2 el ofzo.

Zijn de ananassen heel sappig? Dat kan lastig zijn om te grillen. In Zuid-Afrika kocht je de perfecte; zoet en heel stevig, lekker voor in fruitsalades (ik hapte ze ook veel weg als tussendoortje )
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')