abonnement Unibet Coolblue
pi_67768282
Waar?
Steakhouse Armade in Valkenswaard

Wanneer?
zondag 5 april 2009

Wat at je?
Mijn vriend en ik bestelden allebei een duo menu voor 15 euro per persoon. Als voorgerecht kregen we tomatensoep/heldere bouillon. Aangezien ik geen tomatensoep lust, kreeg ik gewoon een grote kom met alleen bouillon. Als hoofdgerecht kregen we een kogelbiefstuk en een gegrilde kipfilet. De kogelbiefstuk was erg lekker en de kipfilet ook, die was erg mals. Daarbij kregen we groenten, salade, gepofte aardappel en frites. Als nagerecht kregen we een ijsje en toen we dat ophadden hebben we nog een kopje koffie/thee gedronken.

Impressie?

Het restaurant was erg gezellig en we hadden een mooi uitzicht op de markt. Tijdens het eten bleek dat de plaatselijke voetbalclub kampioen waren geworden, want toen kwam het elftal op de koets door de stad heen rijden, wat natuurlijk met veel geluid gepaard ging. De bediening was erg snel en vriendelijk, er is meerdere keren gevraagd of alles naar wens was. Het eten smaakte erg goed en was niet duur.

Kosten?
41.70 euro voor 2 personen

Cijfer
8.5

[ Bericht 1% gewijzigd door _Hestia_ op 06-04-2009 22:53:22 ]
  maandag 6 april 2009 @ 22:52:29 #252
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_67778224
Ik mis de cijfers wel een beetje bij de laatste twee recensies hoor!
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_67778250
oeps, die ben ik gewoon straalvergeten, zal het er nog ff bijzetten
  dinsdag 7 april 2009 @ 10:53:22 #254
2735 Aarti
ik kan best aardig zijn hoor
pi_67787062
Jeetje, wat een mooie prijs zeg, 15 euro!!
You've never felt pain until you've walked in a dancer's shoes
pi_67790784
Idd en dan was het ook nog zo lekker, echt een aanrader dus!
pi_67891779
Waar?
Burgers Sandwiches & Pastas te Groningen

Wanneer?
Donderdag 9 april 2009

Wat at je?
Vooraf namen we de lamsgehaktballetjes met dragonmayonaise. Erg lekker, duidelijk zelfgemaakt. Daarna nam ik de beefburger. Een lekkere hamburger met kappertjesmayonaise en gegrilde paprika. Ik koos voor een bruine bol. Het geheel was erg lekker, het broodje was aan de kleine kant maar verder was het prima. De GF had pasta met groene asperges. Was ook erg lekker. Erbij hadden we nog een kipsalade genomen. Helaas was er geen citroensap op de advocado gedaan anders was deze perfect geweest. Heerlijk gemarineerde kip, lekker uitgebakken spek en perfect gekookte eitjes erin. Was top!

Impressie?

BS&P is gevestigd in de Folkingestraat, zeg maar de hipste straat in Groningen. Ze richten zich dan ook vooral op het lunchpubliek, en daarom zijn de prijzen vrij laag. De duurste pasta en burger zijn slechts ¤7.50. Je moet echter wel apart friet of aardappeltjes bijbestellen. Het interieur is hip, maar niet echt gezellig. Dat hoeft natuurlijk ook niet, dit is een restaurant waar je even wat gaat eten, niet een restaurant waar je uitgebreid gaat tafelen. De bediening was kundig, het personeel ging leuk met elkaar om, dus daarover niks te klagen.

Als je in Groningen bent en je wil even snel ergens wat eten dan is dit een goed restaurant om dat te doen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Kosten?
¤33.50 voor 2 personen

Cijfer
9
Life is too short not to have fun
  Moderator / Redactie Sport woensdag 22 april 2009 @ 13:08:02 #257
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_68268382
Waar? Asian Taste, Amsterdam Slotermeer. http://www.asiantaste.nl/index.html


Wanneer?
19 April 2009
Wat at je? Rijsttafel "Surabaya" (12 verschillende gerechten)
Impressie? Het was een rijsttafel met heel veel verschillende gerechtjes.
Vooraf kon je kiezen tussen soep of een loempia, ik ging voor de loempia. De loempia was niet al te groot zodat je nog genoeg kan eten .
Wat gerechten die op tafel stonden
Sambal Goreng Udang (Garnalen in rode pittige saus)
Sambal Goreng Daging (Javaans kruidig vleesgerecht (licht pittig))
Daging Semur (Rundvlees in zoete sojasaus)
Ajam Kecap (Reepjes Kip in sojasaus)
Sate in drie verschillende smaken.
Ikan Mangut (Tilapiafilet met lichte kruidige kokossaus)
Boontjes gesmoord

Dit is niet alles maar geeft een impressie, er was vis, vlees, vegetarisch, koud, warm dus voor ieder wat wils. Je kreeg van alles een klein beetje dus een beetje tapas achtig.

Kosten? 20,50 voor het eten + drank weet niet precies
Cijfer? 8.

Goed voer, veel verschillende dingen gegeten, wel ook weer een nadeel omdat je bijvoorbeeld maar 1 garnaal pp had (Oke door een grote groep heb ik er nog een paar meer gegeten) wel pittig maar je overleefd het wel. Uiteindelijk was het niet zo pittig dat je alleen nog maar ´heet´ at en je dan de rest niks meer proeft.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  woensdag 22 april 2009 @ 13:14:57 #258
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_68268567
quote:
Op vrijdag 10 april 2009 12:00 schreef vaagsel het volgende:
Waar?
Burgers Sandwiches & Pastas te Groningen

Wanneer?
Donderdag 9 april 2009

Wat at je?
Vooraf namen we de lamsgehaktballetjes met dragonmayonaise. Erg lekker, duidelijk zelfgemaakt. Daarna nam ik de beefburger. Een lekkere hamburger met kappertjesmayonaise en gegrilde paprika. Ik koos voor een bruine bol. Het geheel was erg lekker, het broodje was aan de kleine kant maar verder was het prima. De GF had pasta met groene asperges. Was ook erg lekker. Erbij hadden we nog een kipsalade genomen. Helaas was er geen citroensap op de advocado gedaan anders was deze perfect geweest. Heerlijk gemarineerde kip, lekker uitgebakken spek en perfect gekookte eitjes erin. Was top!

Impressie?

BS&P is gevestigd in de Folkingestraat, zeg maar de hipste straat in Groningen. Ze richten zich dan ook vooral op het lunchpubliek, en daarom zijn de prijzen vrij laag. De duurste pasta en burger zijn slechts ¤7.50. Je moet echter wel apart friet of aardappeltjes bijbestellen. Het interieur is hip, maar niet echt gezellig. Dat hoeft natuurlijk ook niet, dit is een restaurant waar je even wat gaat eten, niet een restaurant waar je uitgebreid gaat tafelen. De bediening was kundig, het personeel ging leuk met elkaar om, dus daarover niks te klagen.

Als je in Groningen bent en je wil even snel ergens wat eten dan is dit een goed restaurant om dat te doen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

Kosten?
¤33.50 voor 2 personen

Cijfer
9
Als je een soort gelijk restaurant zoekt in Groningen kun je ook naar de Pappa Joe toe. Deze heeft ook zeer voordelige gerechten variërend van lekkere burgers tot nacho's met zelfgemaakte dips. Veel lekkere biertjes en een gezellige sfeer. Zit ook in de Folkingestraat.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  woensdag 22 april 2009 @ 13:22:12 #259
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_68268762
Waar?
Ribhouse Texas Zeegse

Wanneer?
18 april 2009

Wat at je?
Beide hot spareribs, met aardappeltjes, patatjes, cowlsalade en aardappel salade erbij. Ooh en drinken. MM Cola, ik Sprite. En als toetje flink wat ijs na.


Impressie?

Zoals altijd was het lekker gezellig. Toen we er kwamen was het nog niet echt druk (we waren wezen winkelen bij Ikea, en het was eigenlijk echt een last minute besluit om daar te gaan eten). Later werdt het wel druk. Bediening was zoals altijd vriendelijk. Enig ontzettend minpunt was dat het telkens ontzettend langs me heen tochtte. Andere tafel konden we niet krijgen, maar ze gingen kijken waar het aan lag. Kwartier later was het opgelost gelukkig.

Kosten?
57,30 voor p personen

Cijfer
8,0
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_68268820
quote:
Op woensdag 22 april 2009 13:14 schreef boem-dikkie het volgende:

[..]

Als je een soort gelijk restaurant zoekt in Groningen kun je ook naar de Pappa Joe toe. Deze heeft ook zeer voordelige gerechten variërend van lekkere burgers tot nacho's met zelfgemaakte dips. Veel lekkere biertjes en een gezellige sfeer. Zit ook in de Folkingestraat.
Ja, ook aantal keren geweest. Kwaliteit van dat restaurant is in de loop der tijd sterk achteruit gegaan. De eigenaren (Amerikaanse getrouwd (?) met een NL'er) hebben toen nog Folk geopend, in het pand waar nu BS&P zit. Folk heeft het nog geen jaar volgehouden..
Life is too short not to have fun
pi_68269145
@ Boris, 1 garnaal maar Op zich altijd lekker zo'n rijsttafel idd, er zit altijd wat bij.
Wij hebben afgelopen zaterdag in Den Haag bij een indonesisch restaurant gegeten, buffet.
Soep was heerlijk, apart drankje waar ik de naam van vergeten ben met groene wormpjes erin rare sensatie maar leuk.
Eten was best ok verder en het bier lekker koud
  Moderator / Redactie Sport woensdag 22 april 2009 @ 13:37:36 #262
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_68269227
Cendol . (lees Chen-Doll). Ik heb een slok van iemand anders gedronken, best lekker .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_68269419
Oh ja Cendol Mét feeststokje, lepel en rietje... waarbij de wormpjes dus niet door het rietje konden en er dan aan de onderkant weer uitfloepten
pi_68282386
Waar? Koreaans Restaurant U-Ri Kang San, Nieuw-Vennep

Wanneer? 21 april 2009

Wat at je? Kalbi Menu: Vooraf: Gefrituurde groenten (Tempura) met sesamdip, daarna zeewiersoep. Hoofdgerecht: Kalbi: Runderribstukjes met o.a. sesamzaadjes- en olie, knoflook, Koreaanse peer, sojasaus en rijstwijn
Toe: Koreaanse ginseng (thee)

Impressie? Het was dinsdag dus niet druk (4 tafeltjes) maar gemoedelijk. Het is een klein leuk huisje en je krijgt eeen soort huiskamergevoel. Max. 50 pers. kunnen ze ontvangen. Ik ging voor de 3e keer naar dit restaurant en koos dus het Kalbi menu. Gefrituurde groenten is een vast voorgerecht en het is echt heerlijk, die uien en paprika in beslag. Wel veel en vet, dus je maag wordt best een beetje gevuld. De zeewiersoep; sorry, het was heus niet slecht alleen ik hoefde het niet. Die zilte smaak van de zee; niet aan mij besteed.. Nadat het ene op was kwam gelijk het andere op tafel, waarschijnlijk omdat het zo rustig was. Ik kreeg een eigen grill op tafel met Kalbi erop maar gelukkig ging de ober voor mij grillen . Hij sneed het bot weg en sneed het magere vlees in stukjes terwijl het lekker stond te pruttelen. Ik kreeg 6 bakjes met diverse bijgerechtjes op tafel; pittige komkommers (met chilipeper), kimchi (gefermenteerde kool met chili), tauge (met chili haha), geraspte aardappel, soort van basilicum en zwarte bonensaus. Daarbij een mandje met slabladeren en een kom rijst. De bedoeling was in zo'n groot slablad een (of meerdere) stukje(s) vlees + van de bijgerechten erin te leggen, te vouwen en dan happen. Het was behoorlijk pittig maar ik vond het echt heerlijk en vele malen lekkerder en 'echter' dan de Chinees. Die marinades die ze gebruiken zijn zo heerlijk... De Koreaanse thee erna was maisthee, een goede afsluiter om al dit heerlijks te laten zakken. Ik zat wel te kijken naar 2 tafeltjes met Koreaanse zakenmannen die een soort van steen bestelden, waar ze dan uit aten. Tja... ik weet dus niet hoe dat heet maar het zag er wel interessant uit

Kosten? EUR 58,- voor 2 personen. (EUR 20,- per menu + drankjes)

Cijfer? 9
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_68289828
Waar?
Pollevie in Den Bosch

Wanneer?
22 april 2009

Wat at je?
voor: fallafelballetjes met knoflookdipje, loempia's met sprinkhaan, groenten en dip
hoofd: 'vegetarisch avontuurtje' en de vleesspecialiteit
drank: fles rosé

Impressie?
Leuk, relaxt eetcafé/restaurantje. Er is een gedeelte met banken, waar je even lekker kan hangen en een spelletje kan spelen en een gedeelte met tafeltjes. Al het vlees is biologisch, volgens mij kwam de vis ook uit de duurzame visserij en ze gebruiken veel lokale producten.
Voorgerechtjes waren beide gewoon goed en ik vind het een pré dat ze zoiets 'gewaagds' als spinkhaan op het menu zetten.
Mijn vegetarisch avontuurtje bestond uit een taartje van flinterdunne aardappelschijfjes, gemengde groenten en kaas, met witte asperges on top. 'Besto' (een pesto van peterselie ipv basilicum) en pijnboompitjes eromheen. Heel erg lekker.
De vleesspecialiteit was vandaag een ossenhaasspies met knoflooksaus. Vlees scheen heerlijk te zijn en de knoflooksaus lekker zacht.
Bediening was vriendelijk en niet storend aanwezig. We hebben gewoon een fijne avond gehad en heerlijk gegeten.

Kosten?
ongeveer 65

Cijfer?
8
Tonight I think I'll walk alone
I'll find my soul as I go home
pi_68371073
quote:
Op zaterdag 3 mei 2008 07:51 schreef n0a het volgende:
Waar?
Sumo Rotterdam op de oude Kelly en Ping lokatie

Wanneer?
Vrijdag 2 mei

Wat at je
We waren met een groep van 11 personen. We hebben voor de hele groep besteld. Een hoop vlees gerechten en sushi. Vlees is over het algemeen een stuk sneller klaar. Voor de eerste ronde klopten hoeveelheden niet en werd niet alles geserveerd. De rondes daarna verliepen beter. Sumo verliest wel steeds meer aandacht voor het eten. Rommelige gerold en gesneden sushi.
Een week eerder met 5 personen daar geweest ook toen niet alles ontvangen en moest steeds nabesteld worden. Verlang terug naar de kleine Sumo op schouwburgplein.

Al met al toch een goede plek om met zo'n grote groep te eten. Vind het altijd gezelliger om van gemeenschappelijke schalen te eten.

Kosten
327,70 voor 11 personen

Cijfer?

7
Daar heb ik 2 maanden geleden ook gegeten, goed te doen daar
Diner 22.50 pp, exc drankjes uiteraard, maar ik vind het niets te klagen daar. Je moet wel is wachten ja, maarja, dat moet in ieder restaurant. Goede service, sfeervol vind ik het daar
Aanrader.
pi_68418883
Waar?
Restaurant de Dennen, Renswoude

Wanneer?
Zondag 26 april 2009

Wat at je?

Als voorgerecht groentesoep, als hoofdgerecht schnitzel met ui, champignons, spek en gebakken aardappeltjes en een kopje thee toe

Impressie?
Als we met mijn vader uit eten gaan, gaan we altijd hierheen. Elke keer als we er komen zegt het personeel dat we aan onze vaste tafel zitten. Dat onthouden ze toch goed, waar we steeds zitten. Het eten is er erg goed, net als de bediening. De bediening is snel, alleen doordat we zelf veel tijd uit trekken voor dit etentje, zitten we er meestal toch wel een uur of 4. Het enige wat ik minder goed vind aan dit restaurant is dat ze verschillende soorten stoelen hebben, ook aan 1 tafel. Totaal zijn er wel iets van 8 verschillende soorten stoelen ofzo. Dit vind ik erg slordig staan.

Kosten?
Geen idee, ik hoefde niet te betalen

Cijfer?
8
  maandag 27 april 2009 @ 12:22:09 #268
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_68418919
Is het niet een beetje saai om elke keer naar hetzelfde restaurant te gaan...?
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_68419174
quote:
Op maandag 27 april 2009 12:22 schreef Isegrim het volgende:
Is het niet een beetje saai om elke keer naar hetzelfde restaurant te gaan...?
Nouja, we zijn er nu 4 keer geweest. Ik vind het wel leuk om idd naar verschillende restaurants te gaan, maar mijn vader wil altijd naar deze als we uiteten gaan. Hij woont in een verpleeghuis en naar zo'n etentje kan hij echt heel erg naar toe leven. Dus dan accepteer ik maar gewoon dat we dan steeds naar hetzelfde restaurant gaan. Het eten is er prima, maarja, heb onderhand alles van de kaart al wel gehad.
  maandag 27 april 2009 @ 12:32:51 #270
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_68419200
Duidelijk.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_68419372
We zouden eigenlijk zaterdagavond uiteten gaan, maar toen was het vol. Toen vroeg ik nog wel aan mn broer ( die zou reserveren) of we dan niet gewoon ergens anders heen konden ( zaterdag is voor mij en mn vriend makkelijker) maar dat wilde mn vader dus niet en toen werd het dus verplaatst naar zondag.
  maandag 27 april 2009 @ 12:42:39 #272
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_68419439
quote:
Op woensdag 22 april 2009 13:24 schreef vaagsel het volgende:

[..]

Ja, ook aantal keren geweest. Kwaliteit van dat restaurant is in de loop der tijd sterk achteruit gegaan. De eigenaren (Amerikaanse getrouwd (?) met een NL'er) hebben toen nog Folk geopend, in het pand waar nu BS&P zit. Folk heeft het nog geen jaar volgehouden..
Ben er al een tijd niet geweest. Laatste keer was een jaar geleden.
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
pi_68423477
Waar? Shabu Shabu Rotterdam
Wanneer? Afgelopen zaterdag
Wat at je? Verschillense soorten sushi, gevolgd door ribeye, eend, gebakken paddestoelen, en kip. dit natuurlijk allemaal in aparte schaaltjes, na hadden ze lekkere zwarte of witte sesam-ijs
Impressie? Ik kom er wel vaker, maar ik vind het 1 van de leukste plaatsen in Rotterdam e.o. om te eten, de ambiance is wat minder, maar je komt er dan niet voor de romantiek, maar wel voor de smaakbeleving
Kosten? 221 euro voor 6 personen
Cijfer? 9



[ Bericht 0% gewijzigd door Xlarge op 27-04-2009 14:52:20 ]
pi_68426621
Waar?
Meadows, voorheen De Roode Schuur, Nijkerk

Wanneer?
Gisteren, 26 april 2009

Wat at je?
Fondue de Oldenaller. Op tafel kwam: kipfilet, pittige gehaktballetjes, gemarineerde varkenshaas en ossenhaaspuntjes, stokbrood met kruidenboter, aardappeltjes, frietjes. Bij het buffet kon je zelf groentes/salade en sausjes pakken.

Impressie?
In een apart gedeelte van restaurant meadows kun je fonduen en barbequen. We zijn hier al vaker geweest en het is eigenlijk nooit druk. De fondue was erg lekker, goed vlees! Jammer was dat de bediening héél erg traag was dit keer. Ik weet niet of dit zozeer aan de bediening lag of aan de keuken maar het was vrij vervelend. (De tafel opdekken ging in etappes waar erg veel tijd tussen zat, zo stond het vlees er al veel eerder dan de fonduepan en kwamen de frietjes pas halverwege het eten). Ergens denk ik dat ze beter de sausjes op tafel kunnen zetten om te voorkomen dat mensen zich gaan gedragen als de russen in turkije, mensen scheppen hele schalen vol met saus en persoonlijk vind ik dat een beetje jammer. Ook omdat iedereen maar rond bljft lopen. Na afloop zaten we nokkie vol, we hadden erg lekker gegeten!

Kosten?
¤ 19,95 per persoon voor de fondue. Inclusief drankjes waren we voor 2 personen ¤ 55,10 kwijt.

Cijfer?
7,5
pi_68478307
Waar?
Argentijns restaurant La Stancia, Leerdam
Wanneer?
27 april 2009
Wat at je?
'Parillada mixta', mix van 5 soorten vlees
Het was best lekker, er zat een biefstukje bij, een t-bone steak, nog een stuk vlees waar ik de naam van ben vergeten en een hele sparerib, kreeg er daarna nog 2 van de eigenaar
Impressie?
Had het anders verwacht, maar het smaakte goed. Moest wel erg lang wachten, het was immers een personeelsuitje maar het was het wachten waard.
Kosten?
Het gerecht kostte 20.75.
Cijfer?
8.
pi_68872978
Bij Lambermons.
Cijfer een 9.



Ons verslag mét foto's.
  zondag 10 mei 2009 @ 15:45:11 #277
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_68873467
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  zondag 10 mei 2009 @ 21:45:05 #278
168739 Red_85
'echt wel'
pi_68885549
http://www.limonadefabriek.nl

Gisteravond.
Sfeervol, mooie, netjes, schoon.

EN LEKKER!

Tot in de details. Een combinatie van gewaagd en toch heel normaal. Het ene gerecht is een ware sensatie van smaakverschillen die toch bij elkaar passen en het volgende is simpel en toch bijzonder. De afwisseling maakt het bijzonder aangenaam. Bediening was ook niets op aan te merken.
In mijn ogen een toprestaurant op een hele mooie locatie.

Een hele dikke 9
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  Moderator / Redactie Sport zondag 17 mei 2009 @ 21:01:23 #279
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_69130606
In IJmuiden zit een nieuw grieks restaurant. Een bekend restaurant op plein 1945 is Rhodos. Daar heb ik wel eens gegeten, maar daar was het niet je van het.
Sinds kort zit er op de kennermerlaan het restaurant Kreta.

Het is zondag we hadden om 18.00 gereserveerd. Dat bleek nodig te zijn want het zat gewoon vol. En allerlei tafels werden vervangen met andere gasten, na navraag bleek dat ze in het weekend twee tot soms wel drie hele sits hebben. Door de week vaak 1.
Kortom de belangstelling is erg groot.

Ik heb er gegeten met mijn broertje en mijn moeder. We hadden allerlei verschillende dingen van de kaart.

VOorgerechten die we gegeten hebben.

- Tonnos Salata (tonijnsalade)
- Keftedes(gehaktballetjes in tomatensaus)
- Midia Saganaki(Mosselen uit de oven in tomatensaus en feta)

Ze voorgerechten waren veels te groot voor een voorgerecht, maar te klein voor een volledige maaltijd. Wel erg lekker . Ik had zelf de mosselen, de mosselen waren goed, erg veel, maar wel lekker.
De gehaktballetjes waren ballen . Waren goede luchtige ballen, goed gekruid. TOnijnsalade was ook goed.

Hoofdgerechten
- Mixed Grill(ossenhaas, varkenshaas, lamshaas, giros, patat)
- specialiteit van de kok(mixed grill maar ook zaziki erbij )
- Onassisschotel( spies van zalmfilet, kabeljauw, scampies, ossenhaas, giros, rijst, gebakken aardappeltjes, zaziki en boerensalade).

Het was veels te veel, maar wel erg lekker . Vlees was erg mals, goed klaargemaakt. Het enige minpunt waren de scampies die iets te taai waren. Verder heerlijk gegeten. En ze hebben nog geen website.

Toetje hebben we laten zitten, we zaten erg vol. Daarbij hebben we een grieks biertje gedronken mythos.

Kosten voor het eten + drinken(4 bier + 2 wijn): 90 euro
Cijfer: 8,5.

Voor herhaling vatbaar. Deze is stukken beter dan op plein 1945, dus ga naar de Kennermerlaan ipv plein 1945.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_69278579
Bij Terra Cotta te Bloemendaal.
quote:
Voor de komende twee weken staan er weer een aantal feestdagen voor de deur.
Verwen uzelf, uw vrienden of familie want speciaal voor deze dagen hebben wij van 21 mei t/m 1juni voor u een hemels 3 gangen Kreeftenmenu samengesteld voor maar ¤ 34,50

FRISSE KROPSLA MET GROENE KRUIDEN, AVOCADO,HALVE KREEFT
EN EEN ZEEWIERMAYONAISE




GEKOOKTE HELE KREEFT MET HOLLANDSE ASPERGES, NIEUWE LANGERDIJKER MUIZEN EN EEN SAUS VAN LIMOEN EN BIESLOOK



golfers nagerecht :



mijn nagerecht :



Bij elkaar mét een fles wijn en een dessertwijn erbij 112 ¤ kwijt.
Terra Cotta zijn we al vaak geweest, gewoon altijd prima en lekker relaxte, vriendelijke bediening.
Een dikke 8,5
  vrijdag 22 mei 2009 @ 00:46:45 #281
137776 boem-dikkie
Jedi Mind Baby!
pi_69279433
quote:
Op zondag 10 mei 2009 15:33 schreef Bluezz het volgende:
Bij Lambermons.
Cijfer een 9.

[ afbeelding ]

Ons verslag mét foto's.
Ik vind de gerechten er wat karig uit zien. Dingen die niet verbonden zijn met elkaar maar kleine losse hapjes op een bord. Die ongetwijfeld bij elkaar horen maar wel apart van elkaar liggen.. Die 'sorbet' die je beschrijft is ook gewoon een theelepel met ijs.. zelfs voor een amuse een beetje raar...
Ik weet niks van Hindoes. Wel van Samoerai en andere dingen.
  Moderator maandag 25 mei 2009 @ 13:57:12 #282
9859 crew  Karina
Woman
pi_69381141
Waar
Restaurant Blauw in Amsterdam
Wanneer
Afgelopen zaterdag.
Wat at je
We waren met twee personen en we hebben twee rijsttafels genomen:
Een rijsstafel met vlees, vis en groenten:
Ikan blauw, ikan blado, daging pedas, daging koenjit, babi ketjap, saté ayam, saté kambing, sajoer lodeh, sajoer goerih, gado gado, prekedel, sambal goreng telor, sambal goreng kentang, sambal goreng tempe, atjar ketimun, pisang goreng, seroendeng, kroepoek.
Een rijsstafel met vis, garnalen en groenten:
Ikan blauw, ikan ketjap, ikan bumbu pepesan, oedang pedas, saté oedang, sajoer lodeh, sajoer goerih, gado gado, sambal goreng telor, sambal goreng kentang, atjar ketimun, pisang goreng, seroendeng, kroepoek.
Ik heb nog een toetje genomen, Es Spekkoekijs, geserveerd met pandanspekkoek en slagroom.
Verder bij het eten nog 2 tonic en 2 witte wijn, plus na het eten nog een cappuccino en een espresso (die espresso heb ik bij het toetje gedronken).
Impressie:
Leuke, moderne zaak, het eten was erg lekker en net niet te veel, daarom kon ik nog een toetje nemen. Ze hadden wel iets vaker langs kunnen komen om te kijken of we nog wat te drinken wilden (actieve verkoop dus), beetje dom van ze.
Kosten:
Ongeveer 85 euro.
Cijfer
Een 7,5. Het had hoger kunnen zijn, maar het was al met al toch wel erg aan de prijs.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  donderdag 28 mei 2009 @ 10:06:32 #283
107407 maok
Lizdekd (v)
pi_69481936
Waar?
Osteria Da Vinci (Groningen)

Wanneer?
woensdag 27 mei

Wat at je?
Een groepsmenu van 3 gangen

Impressie?
Het was een etentje met ruim 20 collega's. Het restaurant dat was uitgekozen kende ik niet dus ik was benieuwd. Gelukkig had ik van te voren even gegeken waar het zat, want het valt vanaf de straat bijna niet op:



De inrichting is vrij simpel, houten tafeltjes en stoelen en wat schilderijen aan de muur, een lang gerekt pand met voorin een bar en achterin een open keuken. Wij konden aan een lange tafel zitten met de hele groep, al snel kwamen er nog meer mensen binnen en om 18.00 zat alles vol. Doordat het een nogal kaal pand is was de acustiek niet zo goed, het was er een enorm kabaal. Gelukkig had iemand bedacht dat we af en toe van plek moesten wisselen zodat ik niet meer tussen 2 kale muren zat maar in een iets breeder gedeelte zodat het iets beter werd.
Het groepsmenu wat we hadden bestond uit 3 gangen en daarvoor nog brood met boter en olijven. De boter was wat zout maar verder was het prima. Het voorgerecht bestond uit een heleboel schalen met kleine hapjes. Van tomaat met mozzarella (erg lekkere mozzarella) of zalm tot aubergine of carpachio van een vlees soort. Daarna kwam het hoofdgerecht. Omdat het voorgerecht zoveel was had ik verwacht dat het hoofdgerecht ook wel weer zo veel was maar dat viel wat tegen. Het kwam net als bij het voorgerecht weer met schalen op tafel. Het was wel weer erg lekker, 3 stukjes (niet zo groot) vlees (ik had er maar 2 omdat een collega vermoedelijk mijn karbonaadje heeft opgegeten). Het vlees was prima gebakken met lekkere sausen. Met daarbij wat groente en aardappetjes, maar daarbij kwam je pp niet verder dan een struikje brokkoli, 2 aardappelpartjes, een paar stukjes paprika en een plukje salade. Daarna kwam het nagerecht. Fruit uit blik (inclusief het vocht) met daarop een bolletje sorbetijs (wat lekker was) en een toef slagroom, niet iets wat je van een Italiaans nagerecht verwacht. Ik vond het vooral jammer dat we niet weer schalen kregen met verschillende gerechtjes waarvan je kon kiezen. Ik zat nog niet vol dus heb ik het toch maar opgeten. De koffie daarna was weer uitstekend.
Wat ik wel een pluspunt vond was dat ze een grote groep prima aankomen zelfs met de rest van het restaurant ook vol. De gerechten kwamen allemaal binnen een paar minuten voor iedereen op tafel. Lege schalen werden gelijk weg gehaald zodat ze niet meer in de weg stonden (tafel was vooral bij het voorgerecht erg vol) en als je een drankje bestelde kwamen ze het binnen een paar minuten brengen. Ook was het personeel erg beleeft en werkt goed samen vond ik.

Kosten?
Ik heb het niet zelf betaald maar als ik zo op de site kijk zie ik ¤24,- pp staan al zou het best kunnen dat er nog wat korting vanaf is gegaan.

Cijfer?
8. Erg lekker eten (op nagerecht na) maar erg lawaaiïg en beetje kleine hoeveelheid bij hoofdgerecht. Ik denk dat ik er nog wel eens terug ga komen voor een gerecht van de kaart (bij de andere tafels zag het er ook goed uit)
Niet storen, ik ben al gestoord genoeg!
pi_69489330
Waar?
Fifteen in Amsterdam

Wanneer?
Inmiddels al weer bijna 2 weken geleden

Wat at je?

Fifteen menu,

Voor
‘Fifteen's Amazing Antipasti’: Selectie van ‘slow cooked’, gemarineerde en geroosterde seizoensgroenten, olijven, Italiaanse vleeswaren en mozzarella (*kan ook vegetarisch)

*‘Fantastic salad’: Heerlijke sla, zachte groene kruiden, gebrande noten, mozzarella, rijpe oertomaten en ‘extra vergine’ olijfolie

Tussen
*Risotto met asperges uit Helden, geitenkaas uit Terwolde, pangrattato van citroentijm en extra vergine olijfolie

De luchtigste aardappelgnocchi, uit eigen keuken, met ragout van Kamperlamsschouder en geroosterde lente-uitjes

Hoofd
‘Fifteen's Fabulous Steak’: Het mooiste stukje Black Angusrundvlees van de grill, geserveerd met meiknolletjes, tuinbonen, verse geraspte mierikswortel en een krachtige vleesjus

‘AA’ Asperges uit Helden met gegrilde porchetta uit Baambrugge en gehakte eieren van boerderij 't Hoekerland in een dragonvinaigrette


Na
Panna cotta met fris-zure compote van rabarber en een krokante honingkletskop

Fifteen's heerlijke chocoladetaart met Conference peer en roomijs met balsamico-azijn

Impressie?
Erg leuke avond gehad. En erg lekker gegeten. Relaxte sfeer.

Kosten?
Voor 2 personen incl.fooi 120 euro

Cijfer?
8
pi_69489418
Hahaha, het is wel allemaal vreselijk amazing, heerlijk, mooiste, luchtigste...
Jamie Oliver dus Het dessert klinkt echt geweldig, trouwens En de rest ook wel.
pi_69489532
quote:
Op donderdag 28 mei 2009 13:40 schreef ColdFeet het volgende:
Hahaha, het is wel allemaal vreselijk amazing, heerlijk, mooiste, luchtigste...
Jamie Oliver dus Het dessert klinkt echt geweldig, trouwens En de rest ook wel.
De benamingen zijn idd zo. (rechtsreeks van de site gekopieerd trouwens)

Maar het was ook erg lekker allemaal. Zeker het toetje.
pi_69490220
Ja, Da Vinci zit altijd vol en is eigenlijk ook altijd goed. Wel grappig, heb er ook ooit met een groep gegeten en toen viel het toetje inderdaad ook erg tegen. Zonde, de menuprijs is al dusdanig laag dat ze het menu beter wat duurder kunnen maken en dan betere toetjes op tafel zetten.

Maar voor 2 personen is het een perfect restaurant. Authentieke pasta's en pizza's. Dat een restaurant op zo'n slechte locatie en met zo weinig uitstraling naar buiten toe altijd vol zit wil toch wat zeggen over de prijs/kwaliteit verhouding. Het is toch 1 van onze favoriete restaurants in Grunn!
Life is too short not to have fun
pi_70024212
We hebben besloten om toch maar eens zelf Las Palmas uit te proberen. Heel weel wisselende verhalen gehoord tot nu toe. Ben dus erg benieuw, en ook wel een beetje huiverig,hoe dit gaat uitpakken. Zaterdag 27 juni is het zover.
Hier al iemand geweest?
pi_70024276
quote:
Op maandag 15 juni 2009 14:04 schreef Heufje het volgende:
We hebben besloten om toch maar eens zelf Las Palmas uit te proberen. Heel veel wisselende verhalen gehoord tot nu toe. Ben dus erg benieuw, en ook wel een beetje huiverig,hoe dit gaat uitpakken. Zaterdag 27 juni is het zover.
Hier al iemand geweest?
  maandag 15 juni 2009 @ 19:18:26 #290
101884 PeRi
Allons-y!
pi_70034779
quote:
Op maandag 15 juni 2009 @ 14:04 schreef Heufje het volgende:
We hebben besloten om toch maar eens zelf Las Palmas uit te proberen. Heel weel wisselende verhalen gehoord tot nu toe. Ben dus erg benieuw, en ook wel een beetje huiverig,hoe dit gaat uitpakken. Zaterdag 27 juni is het zover.
Hier al iemand geweest?
Wel eens gereserveerd, ontzettend getwijfeld door de slechte recensies die we (toen) tegenkwamen en de reservering weer gecanceld . Collega van me is vorige week geweest, die vond het wel okay maar aan de dure kant voor 'niks heel bijzonders'.
Whatever I want.
pi_70034965
quote:
Op maandag 15 juni 2009 19:18 schreef PeRi het volgende:

[..]

Wel eens gereserveerd, ontzettend getwijfeld door de slechte recensies die we (toen) tegenkwamen en de reservering weer gecanceld . Collega van me is vorige week geweest, die vond het wel okay maar aan de dure kant voor 'niks heel bijzonders'.
dat had ik zelfs met Zeezout. niets speciaals helaas.
pi_70037944
quote:
Op maandag 15 juni 2009 19:22 schreef staticdata het volgende:

[..]

dat had ik zelfs met Zeezout. niets speciaals helaas.
Bij Zeezout zijn we 3 jaar geleden geweest. Vonden we geweldig. Lag ook aan de avond, het was warm, we zaten buiten, en enkele gerechten werden op de BBQ bereid.
Nu zijn we ook wel grote Den Blijker fan, scheelt misschien ook. Bij de Engel zijn we heel vaak geweest, hebben daar zelfs ons huwelijksdiner gehouden.
  maandag 15 juni 2009 @ 21:04:24 #293
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_70039254
Waar? Shabu Shabu Rotterdam
Wanneer? Donderdag 11 juni
Wat at je? Verschillense soorten sushi, en vlees, nasi en bami, volgens het all-you-can-eat principe.
Impressie? Het is een vreetschuur, beetje te vergelijken met McDonalds, alleen dan de sushi variant.
Het eten was goed, maar stak zeker niet boven andere sushi-restaurants uit. Ik zal er dus ook niet meer komen.
Kosten? 115 euro voor 5 personen
Cijfer? 6
stupidity has become as common as common sense was before
pi_70039402
quote:
Op maandag 15 juni 2009 21:04 schreef marcb1974 het volgende:
Waar? Shabu Shabu Rotterdam
Wanneer? Donderdag 11 juni
Wat at je? Verschillense soorten sushi, en vlees, nasi en bami, volgens het all-you-can-eat principe.
Impressie? Het is een vreetschuur, beetje te vergelijken met McDonalds, alleen dan de sushi variant.
Het eten was goed, maar stak zeker niet boven andere sushi-restaurants uit. Ik zal er dus ook niet meer komen.
Kosten? 115 euro voor 5 personen
Cijfer? 6

Aan de overkant heb je Happy Sushi , 10 x beter
| ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^|
| who gives a fuck-truck | '|""";.., ___.
|_... _ ... _11:11__ = = = | = _|__|..., ]
"(@ )'(@ )" " " " * | (@ )(@ )* * * * * (@ )
pi_70050044
quote:
Op maandag 15 juni 2009 20:34 schreef Heufje het volgende:

[..]

Bij Zeezout zijn we 3 jaar geleden geweest. Vonden we geweldig. Lag ook aan de avond, het was warm, we zaten buiten, en enkele gerechten werden op de BBQ bereid.
Nu zijn we ook wel grote Den Blijker fan, scheelt misschien ook. Bij de Engel zijn we heel vaak geweest, hebben daar zelfs ons huwelijksdiner gehouden.
Vorig jaar bij Rosso geweest ook al is deze officieel niet meer van Den Blijker, maar dat was vele malen beter.
Blijkbaar had de chef zijn dag niet. Het toetje was wel heel heerlijk namelijk.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 26 juni 2009 @ 23:39:58 #296
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_70412643
Kop van de haven naam van het restaurant zegt het al.



Visrestaurant bij de kop van de haven in IJmuiden.

Website www.kopvandehaven.nl inclusief menukaart

Simpel visrestaurant wel erg lekker, misschien soms wat prijzig maar je krijgt genoeg te eten.

Vooraf had ik een Vistrio “Kop van de haven”. Dat hield in kleine garnalen, paling en gerookte zalm. Simpel maar wel erg lekker. Aardig opgemaakt. Je krijgt een redelijk groot voorgerecht. Mijn moeder had een salade met tonijn, dat was bijna een complete maaltijdsalade.

Als hoofdgerecht had ik een “Plateau Kop van de Haven”. Allerlei verschillende soorten vis. Dat hield in een gamba, gebakken mosselen, grotere garnalen dan in het voorgerecht, twee maal gebakken tong en daarbij nog een zalmmoot. Erg veel, maar wel lekker. Daarbij werd groente, salade en patatjes en/of gebakken aardappeltjes geserveerd. Opmaak is simpel. In princiepe hoef je niet een voorgerecht te nemen. Je kan ook volstaan met alleen een hoofdgerecht dan heb je ook meer dan genoeg gegeten .

Als toetje gewoon een kop koffie.

Prijzen totaal geen idee, heb geen rekening gezien. Zie de menukaart op de site. Het eten is simpel, maar wel erg lekker.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 26 juni 2009 @ 23:47:06 #297
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_70412845
Borissie, ik sla deze tent in IJmuiden, denk ik, maar even over.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 26 juni 2009 @ 23:52:45 #298
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_70413003
Culinair niet al te hoogstaand, wel maar goed voer .
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_70414172
¤6,75 voor 8 bitterballen. Damn!

En seniorenmenu's? Dat heb ik nog nooit gezien, is dat normaal in die contreien?
Life is too short not to have fun
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 27 juni 2009 @ 09:36:59 #300
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_70418078
quote:
Op zaterdag 27 juni 2009 00:31 schreef vaagsel het volgende:
¤6,75 voor 8 bitterballen. Damn!

En seniorenmenu's? Dat heb ik nog nooit gezien, is dat normaal in die contreien?
En 12 bitterballen voor 11,50 lees ik nu. Dat is dan nog eens duurder . Het is een visrestaurant dus dan haal ik dat soort dingen niet .

Seniorenmenu's houden in dat je denk ik wat minder krijgt. Ik had er ook nog nooit van gehoord.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')