Vanavond wordt voor ons ook de laatste fatsoenlijke maaltijd van dit weekend ben ik bangquote:Op zaterdag 2 februari 2008 12:53 schreef Spazzattack het volgende:
Ik heb nog geen idee wat ik vanavond eet, maar ik weet wel dat ik zo dadelijk gewoon aan de tosti ga. Met de carnaval is eten niet zo belangrijk.
In Oldenzaal, waar ik woonquote:Op zaterdag 2 februari 2008 13:22 schreef Spazzattack het volgende:
Heel slim, dat is hoe het gaat met carnaval.
Waar ga je het trouwens vieren?
Hm.quote:Op zaterdag 2 februari 2008 13:57 schreef Qwea het volgende:
vanaaf pannekoeken
Heerlijk en stukken beter dan kant en klaar.quote:Op zaterdag 2 februari 2008 13:50 schreef Steven184 het volgende:
Vanaaf zelf pizza's maken, altijd leuk en lekker.
Dat ga ik dus ook maar maken vanavond, die witlof.quote:Op dinsdag 29 januari 2008 19:03 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik at alleen, dus heb de restjes maar opgemaakt: risotto met prei en citroen en gerookte zalm, en witlof uit de oven (met olijfolie/peper/zout/beetje balsamico). Was erg lekker!
[ afbeelding ]
Witlof door de helft, olijfolie insmeren, peper en zout en wat balsamicoazijn erover, oven voorverwarmen op 200 graden, witlof erin, 10 minuten aan elke kant en dan even kijken of je 't al hapklaar vindt. De één wil z'n witlof wat rauwer dan de ander, en dit waren hele kleine stronkjes. Was erg lekkerquote:Op zaterdag 2 februari 2008 15:52 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat ga ik dus ook maar maken vanavond, die witlof.Heb je nog een soort van recept of was het meer à la improvisado?
Ik heb ze net ingesmeerd, heb alleen nog wat honing toegevoegd aan de mix.quote:Op zaterdag 2 februari 2008 17:23 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Witlof door de helft, olijfolie insmeren, peper en zout en wat balsamicoazijn erover, oven voorverwarmen op 200 graden, witlof erin, 10 minuten aan elke kant en dan even kijken of je 't al hapklaar vindt. De één wil z'n witlof wat rauwer dan de ander, en dit waren hele kleine stronkjes. Was erg lekker!
Ok, dit las ik dus om 17.00 uur, ben in de auto gestapt, ingredienten gehaald en ziehier wat ik 5 minuten geleden in de oven heb gestoptquote:Op zaterdag 2 februari 2008 13:50 schreef Steven184 het volgende:
Vanaaf zelf pizza's maken, altijd leuk en lekker.
Dat had ik erbij moeten zeggen, ik had ze gewoon in een open schaal liggen, dan worden ze mooi bruin en crispy. Weet je het voor de volgende keerquote:Op zaterdag 2 februari 2008 18:53 schreef Isegrim het volgende:
De witlof was wel okay, maar toch nog vrij bitter. Ik had gehoopt dattie wat meer gekarameliseerd zou zijn. Maar misschien moet het de volgende keer niet in een dichte bak maar op een roostertje ofzo, want het werd wel een beetje een natte boel...
De tijmaardappeltjes waren erg lekker.
quote:Op zaterdag 2 februari 2008 18:48 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ok, dit las ik dus om 17.00 uur, ben in de auto gestapt, ingredienten gehaald en ziehier wat ik 5 minuten geleden in de oven heb gestoptIk had zo'n zin in om het zelf te maken
[ afbeelding ]
Kom ik toch emt goede ideeenquote:Op zaterdag 2 februari 2008 18:48 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
Ok, dit las ik dus om 17.00 uur, ben in de auto gestapt, ingredienten gehaald en ziehier wat ik 5 minuten geleden in de oven heb gestoptIk had zo'n zin in om het zelf te maken
[ afbeelding ]
quote:Op zondag 3 februari 2008 12:12 schreef SHE het volgende:
Vanavond beslist mijn betere helft en dus kan ik rekenen op wedges en nuggets... *sigh*
Ik begrijp het echt niet hoor; hoe samengeperst kippenvlees in een krokant jasje je favo dish kan zijn.quote:Op zondag 3 februari 2008 12:17 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Mijnwil ook altijd nuggets als we patat ofzo halen, maar die dingen smaken écht nergens naar
Nou, 't is niet z'n favo dish hoor, maar hij bestelt ze dan wel altijd. Ik snap 't ook niet, je kunt net zo goed karton in paneermeel bakken, dan heb je hetzelfde.quote:Op zondag 3 februari 2008 13:31 schreef SHE het volgende:
[..]
Ik begrijp het echt niet hoor; hoe samengeperst kippenvlees in een krokant jasje je favo dish kan zijn.
Als ik ze eet doe ik er een enorme lik pindasaus op.quote:Maar mannen bijven altijd een beetje kind zeggen ze..en dat vind ik eigenlijk heel gezond, dus ik doe gewoon met 'm mee.
Ik prop die dingen wel lekker tussen een broodje, met wat sla, tomaatjes , relish en augurkjes.
Hij eet ze gewoon puur natuur, met appelmoes
Oooo ik zit hele tijd al te denken, ik heb ergens zin in, maar wist niet wat, DAT! dus.quote:
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |