abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zaterdag 2 februari 2008 @ 13:19:16 #151
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_56478064
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 12:53 schreef Spazzattack het volgende:
Ik heb nog geen idee wat ik vanavond eet, maar ik weet wel dat ik zo dadelijk gewoon aan de tosti ga. Met de carnaval is eten niet zo belangrijk.
Vanavond wordt voor ons ook de laatste fatsoenlijke maaltijd van dit weekend ben ik bang .
Heb voor morgen maar kant en klare surinaamse maaltijden in de koelkast liggen .
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_56478110
Heel slim, dat is hoe het gaat met carnaval.

Waar ga je het trouwens vieren?
Eagles may soare, but beavers don't get sucked into jet engines.
Carpe diem, quam minimum credula postero
  zaterdag 2 februari 2008 @ 13:26:16 #153
3185 Adelante
To let it go now
pi_56478163


m'n handen stinken nu vast nog drie dagen
"We meet every day at the same cafe, six-thirty and no one knows she'll be there."
pi_56478272
Vandaag nog een normale maaltijd...... Lasagna
En dan de komende dagen.... Carnaval
pi_56478274
helpen die tegen een kater? anders hoef ik voorlopig geen eten te zien, het is hier carnaval
Eagles may soare, but beavers don't get sucked into jet engines.
Carpe diem, quam minimum credula postero
  zaterdag 2 februari 2008 @ 13:36:54 #156
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_56478336
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 13:22 schreef Spazzattack het volgende:
Heel slim, dat is hoe het gaat met carnaval.

Waar ga je het trouwens vieren?
In Oldenzaal, waar ik woon . Ik wil wel vragen waar jij het viert maar dan gaan we te ver off topic denk ik

OT: ik eet nu chocola, Milka met gebroken nootjes . En nog een glas 7 up
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
  zaterdag 2 februari 2008 @ 13:38:50 #157
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_56478370
Heb net van de haringkar een paar gehaald.
Eet nu een tarwepistoletje met haring
Vanavond (niet zelfgemaakte) loempia's, hoe simpel..
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_56478395
net 1 snee brood met kaas en tomaat en 1 snee brood met philadelphia gegeten

vanavond uit eten omdat mn ma en stiefpa vandaag 8 jaar getrouwd zijn
pi_56478403
Ik ga zo maar eens fietsen om de opticht nog te halen, in Geldrop. En eten wordt waarschijnlijk een frietje na de optocht. Eten is in de ochtend niet mijn sterkste punt.

En denk eraan: Bij Hoevelaken linksaf, want de obers hebben pauze
Eagles may soare, but beavers don't get sucked into jet engines.
Carpe diem, quam minimum credula postero
pi_56478533
Vanaaf zelf pizza's maken, altijd leuk en lekker.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
  zaterdag 2 februari 2008 @ 13:57:12 #161
79166 Qwea
#teampindakaas #viesdik
pi_56478645
vanaaf pannekoeken
-||||-----||||- Iron and me, we're meant to be -||||-----||||-
pi_56478695
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 13:57 schreef Qwea het volgende:
vanaaf pannekoeken
Hm. Geen slecht idee op zich.
pi_56479023
Vanavond eten we pizza en salade.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-02-2008 14:20:11 ]
pi_56480193
Ik ga voor mezelf bruine bonen soep maken
Voor maak ik garnalen met knoflook etc en stokbrood klaar
Geswitched van Heidi- naar Marjooow.
Ik heette nl. helemaal geen Heidi.
Doh.
pi_56480411
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 13:50 schreef Steven184 het volgende:
Vanaaf zelf pizza's maken, altijd leuk en lekker.
Heerlijk en stukken beter dan kant en klaar.
pi_56480597
quote:
Op dinsdag 29 januari 2008 19:03 schreef Razztwizzle het volgende:
Ik at alleen, dus heb de restjes maar opgemaakt: risotto met prei en citroen en gerookte zalm, en witlof uit de oven (met olijfolie/peper/zout/beetje balsamico). Was erg lekker !

[ afbeelding ]
Dat ga ik dus ook maar maken vanavond, die witlof. Heb je nog een soort van recept of was het meer à la improvisado?
pi_56481861
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 15:52 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Dat ga ik dus ook maar maken vanavond, die witlof. Heb je nog een soort van recept of was het meer à la improvisado?
Witlof door de helft, olijfolie insmeren, peper en zout en wat balsamicoazijn erover, oven voorverwarmen op 200 graden, witlof erin, 10 minuten aan elke kant en dan even kijken of je 't al hapklaar vindt. De één wil z'n witlof wat rauwer dan de ander, en dit waren hele kleine stronkjes. Was erg lekker !
pi_56482010
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 17:23 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Witlof door de helft, olijfolie insmeren, peper en zout en wat balsamicoazijn erover, oven voorverwarmen op 200 graden, witlof erin, 10 minuten aan elke kant en dan even kijken of je 't al hapklaar vindt. De één wil z'n witlof wat rauwer dan de ander, en dit waren hele kleine stronkjes. Was erg lekker !
Ik heb ze net ingesmeerd, heb alleen nog wat honing toegevoegd aan de mix.

Nu eerst aardappelpartjes met tijm in de oven gemikt. Als die halverwege zijn, gaat de witlof ook in de oven.

Ik ben benieuwd!
pi_56482676
kippenvleugeltjes met piri piri kruiden
patatjes
slalade
Ja doei.
  zaterdag 2 februari 2008 @ 18:48:13 #170
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_56483116
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 13:50 schreef Steven184 het volgende:
Vanaaf zelf pizza's maken, altijd leuk en lekker.
Ok, dit las ik dus om 17.00 uur, ben in de auto gestapt, ingredienten gehaald en ziehier wat ik 5 minuten geleden in de oven heb gestopt Ik had zo'n zin in om het zelf te maken

Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_56483193
De witlof was wel okay, maar toch nog vrij bitter. Ik had gehoopt dattie wat meer gekarameliseerd zou zijn. Maar misschien moet het de volgende keer niet in een dichte bak maar op een roostertje ofzo, want het werd wel een beetje een natte boel...

De tijmaardappeltjes waren erg lekker.
pi_56483451
Pasta met gerookte kip, spinazie en ui
pi_56483704
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 18:53 schreef Isegrim het volgende:
De witlof was wel okay, maar toch nog vrij bitter. Ik had gehoopt dattie wat meer gekarameliseerd zou zijn. Maar misschien moet het de volgende keer niet in een dichte bak maar op een roostertje ofzo, want het werd wel een beetje een natte boel...

De tijmaardappeltjes waren erg lekker.
Dat had ik erbij moeten zeggen, ik had ze gewoon in een open schaal liggen, dan worden ze mooi bruin en crispy. Weet je het voor de volgende keer en voor extra lekker misschien een beetje honing eroverheen.
pi_56483944
Honing had ik eroverheen.

De bak was wel open (geen deksel), maar er lag aan het eind een flinke laag water in.
  zaterdag 2 februari 2008 @ 20:47:56 #175
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_56485721
quote:
Op zaterdag 2 februari 2008 18:48 schreef uniekhoorn het volgende:

[..]

Ok, dit las ik dus om 17.00 uur, ben in de auto gestapt, ingredienten gehaald en ziehier wat ik 5 minuten geleden in de oven heb gestopt Ik had zo'n zin in om het zelf te maken

[ afbeelding ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')