Natuurlijk niet. Als ik er, mede door eigen ondervinding in het verleden, van overtuigd ben (en ik niet alleen maar het is klip en klaar dat de overgrote meerderheid dat is) dat het smakeloze rotzooi is die met ondersteuning van veel reclame aan aartsluie huisvrouwen verkocht wordt dan mag dat gezegd worden.quote:Op dinsdag 25 december 2007 01:04 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Ik vind jouw reactie echt totaal zinloos... iedereen moet lekker zelf bepalen wat ze waar kopen en dat jij t niks vind is mooi, dat is jouw keuze en jouw mening. Anderen zijn wellicht een andere mening toegedaan.
quote:Op dinsdag 25 december 2007 01:19 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Natuurlijk niet. Als ik er, mede door eigen ondervinding in het verleden, van overtuigd ben (en ik niet alleen maar het is klip en klaar dat de overgrote meerderheid dat is) dat het smakeloze rotzooi is die met ondersteuning van veel reclame aan aartsluie huisvrouwen verkocht wordt dan mag dat gezegd worden.
Dan nog steeds knnen er genoeg mensen zijn die het wel willen eten en het wel lekker kunnen vinden. toch?quote:Op dinsdag 25 december 2007 01:19 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Natuurlijk niet. Als ik er, mede door eigen ondervinding in het verleden, van overtuigd ben (en ik niet alleen maar het is klip en klaar dat de overgrote meerderheid dat is) dat het smakeloze rotzooi is die met ondersteuning van veel reclame aan aartsluie huisvrouwen verkocht wordt dan mag dat gezegd worden.
Ach, echte snobs hebben er altijd al een pishekel aan gehad als 'de massa' hun interesses overnam.quote:Op dinsdag 25 december 2007 01:36 schreef golfer het volgende:
Natuurlijk zijn lang niet alle excellent-maaltijden even goed, maar het is een prima manier om 'het grote publiek' eens kennis te laten maken met wat anders dan kalkoen of Flappie met kerst.
De hertenbiefstukjes, de rosbief en het hertengebraad zijn echt prima te doen.
Als je daaromheen zelf wat fantasierijke bijgerechten maakt heb je zo een prima kerstmaaltje gescoord.
Need I say more...?quote:Op dinsdag 25 december 2007 12:29 schreef Anubis1984 het volgende:
Wij hebben de lamsrack, omdat er verder niks meer was![]()
Ik verwacht er niks van eigenlijk, het is een klein stukje vlees voor veeeeeeeeeel te veel geld, en het zal ws wel tegenvallen, maar dat zie ik morgen wel.
Puur lui zijn van mijn kant, daarom heb ik het gehaald. Geen zin om de keuken in te duiken de hele middag om een kerstdiner voor 2 in elkaar te draaien. Ik maak het voorgerechtje zelf, daarna tief ik die lam in de oven en that's that.
Neuh, als het tegenvalt is het mijn schuld omdat ik te lui was iets fatsoenlijks op tafel neer te zettenquote:Op dinsdag 25 december 2007 12:39 schreef Nieuwschierig het volgende:
[..]
Need I say more...?
AH exellent is het perfecte excuus om in naam iets bijzonders ala Kerst op tafel te zetten en als het dan tegenvalt is het toch de schuld van Albert.
Maargoed.. het spreekwoord zegt "Honger maakt rauwe bonen zoet" en een grotere waarheid bestaat er in mijn ogen niet. Als de stemming en de honger in orde zijn is alles lekker, ook de exellent-hap.
dat leek me ook idd maar voor zijn tweetjes leek het me waaay te veel dus we hebben een ander toetjequote:
Ow wij vonden de varkenshaas juist wel heel lekker. Al hebben we de groenten wel weg gelaten.quote:Op dinsdag 25 december 2007 21:58 schreef conleche het volgende:
Terwijl ik al "echt" eten aan het voorbereiden was voor morgen als ik al die eters krijg, stonden de varkenshaasjes in de oven, die vond ik eigenlijk niet echt heel lekker. Niet onlekker, maar op de een of andere manier smaakte het naar erwtensoep.![]()
Daarna hebben we met z'n 2en een halve chocobomb naar binnen gewerkt, met verse aardbeitjes erbij (voor de vitamientjes) en dat was echt héél lekker. Kortom: varkenshaas
Bomb:
![]()
Die staat bij ons morgen o.a. ook op het menu.quote:Op woensdag 26 december 2007 01:23 schreef SiGNe het volgende:
Morgen eet ik hertengebraad bij mijn ouders, geen idee of die nog bij de AH hebben geshopt.
De parelhoen was helemaal niet gemarineerd. de sticker aan de onderkant was er half af waardoor ik dus niet wist op welke temperatuur hij in de oven moest. Ik heb gegokt op 200, het vlees was wel gaar maar bij mij was de zuurkool aangebrand. Ik vond het zure van de zuurkool juist erg lekker, maar ik hou dan ook niet van zoete kindersmaakjes.quote:Op woensdag 26 december 2007 03:06 schreef Stereotomy het volgende:
De parelhoen op bedje van zuurkool viel me een beetje tegen. De Parelhoen was niet echt lekker gemarineerd, en met 50 minuten op 180 maar echt net gaar. Daarnaast was de zuurkool erg zuur (duh). Dat wil zeggen, de rozijnen die erin zaten hadden met hun suikers het allemaal wat zoeter moeten maken, maar dat was niet gelukt.
=
Die heb ik ook gemaakt. Maar dan wel als amuse en netjes met een garnaal die bungelt aan de rand van het kopje.quote:Op dinsdag 25 december 2007 01:55 schreef Troubles. het volgende:
Jarenlang neem ik de Allerhande mee bij het boodschappen doen.
Ik zal vast niet de enige zijn die dat het blad zonder ooit iets uitgeprobeerd te hebben, bij het oud papier flikkert.
Hier in het dorp had de AH ook een culinaire avond en niet te zuinig, volop proeven en een recept wat ik naar aanleiding van het proeven uit de Allerhande gemaakt hebt is kokos-citroensoep.
Pagina 51, en als niet amuse gewoon dubbele hoeveelheden en zonder de gegrilde garnalen maar met 2 fijngesneden kipfiletjes in de heerlijke soep.
Een mooi voorafje bij de Indische balletjes van Miep.![]()
Ps. Afgelopen maand heb ik al zoveel amuses gegeten dat ik die hype eigenlijk enorm beu ben. Die kokos- citroensoep is niet kant en klaar maar zo makkelijk te maken en lekker!
goed doorbakken rosbief lijkt me echt totaal niet te vretenquote:Op woensdag 26 december 2007 18:28 schreef Renesite het volgende:
OeDie rosbief was ergggggg goed te doen
!!!!
Even IETS langer in de oven dan wat er 'voorgeschreven' stond. hij was goed roze. Ik houd zelf wel van wat rossige maar 2 familieleden niet!
iets he, nog wel goed roze... maar niet als er bloed uit kwam...quote:Op woensdag 26 december 2007 18:35 schreef ChocolateJunky het volgende:
[..]
goed doorbakken rosbief lijkt me echt totaal niet te vreten
kun je beter een hamburger maken voor ze
doet je oven het wel goed?quote:Op woensdag 26 december 2007 21:07 schreef Bartjebart het volgende:
Wij hadden vandaag het kalkoengebraadt, maar die was echt met moeite gaar te krijgen...
Hahaha ja eerder heeft ie de varkenshaas perfect goed gemaaktquote:
Wij hadden vandaag de klassieke kerstkalkoen, puur en alleen in de boter goudbruin krokant gebraden en daarna een aantal uren in een dikke braadpan gaar gestoofd.quote:Op woensdag 26 december 2007 21:07 schreef Bartjebart het volgende:
Wij hadden vandaag het kalkoengebraadt, maar die was echt met moeite gaar te krijgen...
Die van m'n moeder was net iets te gaar van binnen en de "stop" was nog niet eens naar boven gekomen, jammer..quote:Op woensdag 26 december 2007 19:40 schreef golfer het volgende:
AH excellent Hertengebraad was prima te eten, mooi rose van binnen:
[ afbeelding ]
Ik heb die Choco Bombe alleen opgegetenquote:Op dinsdag 25 december 2007 20:39 schreef DarkElf het volgende:
[..]
dat leek me ook idd maar voor zijn tweetjes leek het me waaay te veel dus we hebben een ander toetje
quote:Op donderdag 27 december 2007 20:06 schreef Sicstus het volgende:
Ik heb helemaal geen Excellentproducten gegeten deze kerst, maar ik ga morgen wel even shoppen bij Appie, ik heb uit mijn vakkenvultijd nog wat 35% stickers overgehouden en die moeten een keer op
quote:Op donderdag 27 december 2007 20:14 schreef pussydeluxe het volgende:
[..]
Ik heb die Choco Bombe alleen opgegeten.
In één keer??quote:Op donderdag 27 december 2007 20:14 schreef pussydeluxe het volgende:
[..]
Ik heb die Choco Bombe alleen opgegeten.
Dat is wel erg zonde.quote:Op vrijdag 28 december 2007 16:46 schreef gronk het volgende:
Die rosbievenzijn volgens mij een inkoopfoutje. Hier in den haag liggen d'r ook zat die afgevoerd gaan worden.
wordt vernietigdquote:Op vrijdag 28 december 2007 17:38 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is wel erg zonde.Wat gebeurt er eigenlijk met vlees dat niet verkocht wordt voor het over datum is?
Hier proberen ze het te slijten tegen "dumpprijzen" 4,99 voor zo'n groot stuk vlees is wel erg weinig. Behalve de rosbief hadden ze ook heel veel schotse visrolletjes voor 2,99. Maar die vond ik er niet lekker uitzien.quote:Op vrijdag 28 december 2007 17:38 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Dat is wel erg zonde.Wat gebeurt er eigenlijk met vlees dat niet verkocht wordt voor het over datum is?
Is dat serieus?quote:
Vlees dat over datum is?quote:Op vrijdag 28 december 2007 18:26 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Is dat serieus?
Kan dat niet naar een goed doel ofzo? Naar het Leger Des Heils? Of naar andere instellingen?
Vlees dat niet verkocht wordt voordat het over datum is. En dat is het pas op het moment dat het over datum is.quote:Op vrijdag 28 december 2007 18:41 schreef conleche het volgende:
[..]
Isegrim vroeg: voordat het over datum is
Bij mijn AH's hier in zuid/dePijp lag er gisteren nog genoeg. Ik heb lamsrack en kalkoenhaas gekocht met korting.quote:Op vrijdag 28 december 2007 17:33 schreef mecano het volgende:
Vreemd genoeg zijn de excellent producenten grotendeels verdwenen uit de AH in mijn buurt (A'dam) toen ik gisteren langs ging. Kan het zijn dat ze de producten naar een andere AH hebben verplaatst?
Er zijn hier namelijk 3 AH's gevestigd binnen een straal van zo'n 1km. Ik dacht nog misschien om één van die producten te kopen als avondeten.
Hebben ze nog veel lamsrack? (ik ga vaak naar die op het Cornelis Troostplein, bedoel je die?)quote:Op zaterdag 29 december 2007 10:03 schreef computergirl het volgende:
[..]
Bij mijn AH's hier in zuid/dePijp lag er gisteren nog genoeg. Ik heb lamsrack en kalkoenhaas gekocht met korting.
Daar kom ik ook vaak, maar gisteren was ik bij de AH in de Rijnstraat. Daar hadden ze nog een stuk of 5 lamsracken en veel kalkoen (-filet en -gebraad). Ben vandaag nog niet geweest dus misschien is het inmiddels op.quote:Op zaterdag 29 december 2007 11:20 schreef conleche het volgende:
[..]
Hebben ze nog veel lamsrack? (ik ga vaak naar die op het Cornelis Troostplein, bedoel je die?)
Ja... het concept is vanuit een verkooptechnisch oogpunt gezien geniaal. Maar... de Excellent-kerstmaaltijden vond ik eigenlijk niet zo veel.. ik kan zelf veel lekkerder koken.quote:Op vrijdag 21 maart 2008 10:19 schreef Tezz het volgende:
Ik was net in de AH, en het leek wel voor niks, zo druk was het! De vakkenvullers kregen de excellentproducten niet aangesleept...........toch wel een geniaal concept!
Dat knackerbrood zoals de AH dat verkoopt heeft IKEA ook in het assortiment van de Swedish Food Marketquote:Op vrijdag 21 maart 2008 08:58 schreef Curiosity het volgende:
Ze hadden bij ons een proeverij gisteren, ik doe altijd op de donderdag boodschappen, dus ik had mazzel.
Gegeten, maaltijdtaart met shoarma en paprika, kalkoen uit de oven, scones met jam, diverse sapjes, oh ja, de knackerbrood met de vissalades, smaakte erg goed allemaal
ohja die heb ik ook nog thuis liggen, smaakt het niet, dan iig weer 2 schaaltjes erbijquote:Op zondag 23 maart 2008 19:39 schreef Trusten het volgende:
Net crème brûlée met sinaasappelcoulis op, viel beetje tegen
Het was niet vies maar ik vind creme brulee onder de grill nooit zo geslaagd, eet het liever koud dan lauwwarm...quote:Op zondag 23 maart 2008 19:49 schreef SeaOfLove het volgende:
ohja die heb ik ook nog thuis liggen, smaakt het niet, dan iig weer 2 schaaltjes erbij
Dat is erg vaak zo bij de afbakdingen van AH. Met kerst die kleine broodjes, lagen manden vol met schimmelplekjes in de winkel die nog minimaal een week goed waren (volgens de datum)quote:Op zondag 23 maart 2008 21:47 schreef SiGNe het volgende:
En het afbakbrood (ook AH exelent) was aan de onderkant keihard en aan de bovenkant zat er
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |