abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_55544678
Vanovnd de hertenbiefstukjes gehad, -35% gelukkig, anders had ik iets anders gegeten. De biefstukjes waren heerlijk mals, de saus die erbij zat was zoals ik een industriële saus verwacht: veel E261 en suiker: Prima weg te krijgen kortom, maar nogal overheersend: het hert was nauwelijks meer te proeven. Nou zat er ook nog een bakje chutney bij dat je ook nog erbij moest doen (niet gedaan gelukkig): dan proef je dus helemaal NIETS meer van het Hert en had het net zo goed een onduidelijk stuk varken kunnen zijn. Bah. 'Het bijzondere toegankelijk' maken noemen ze dat bij AH. Het bijzondere verbergen onder de industrie-smaak lijkt er meer op.
Weer een gemiste kans.

Het ius eigenlijk zo'n marketing-troep allemaal, alleen prima geschikt voor de uitverkoop. Er zijn hier op Fok! zelfs al mensen die beledigd zijn als anderen hier die troep niet lekker vinden. Wat een marketing-succes.
anonieme razernist
pi_55544842
Vooral ook omdat je de helft van de produkten makkelijk zelf in elkaar kan draaien, zonder daarvoor uren in de keuken te staan. Maar ja, zoals al gezegd zal het wel iets met luiheid te maken hebben. Mensen willen tegenwoordig nog maar weinig moeite doen voor iets lijkt het wel.
  woensdag 26 december 2007 @ 03:06:49 #228
55709 Stereotomy
Mens sana in corpore sano
pi_55544906
De parelhoen op bedje van zuurkool viel me een beetje tegen. De Parelhoen was niet echt lekker gemarineerd, en met 50 minuten op 180 maar echt net gaar. Daarnaast was de zuurkool erg zuur (duh). Dat wil zeggen, de rozijnen die erin zaten hadden met hun suikers het allemaal wat zoeter moeten maken, maar dat was niet gelukt.

Mwah.

't is dat het na 35% korting 6 EUR kostte, en ik nu een mooie mini-ovenschaal erbij heb.
Confidence through competence
pi_55546136
quote:
Op woensdag 26 december 2007 03:06 schreef Stereotomy het volgende:
De parelhoen op bedje van zuurkool viel me een beetje tegen. De Parelhoen was niet echt lekker gemarineerd, en met 50 minuten op 180 maar echt net gaar. Daarnaast was de zuurkool erg zuur (duh). Dat wil zeggen, de rozijnen die erin zaten hadden met hun suikers het allemaal wat zoeter moeten maken, maar dat was niet gelukt.
=
De parelhoen was helemaal niet gemarineerd. de sticker aan de onderkant was er half af waardoor ik dus niet wist op welke temperatuur hij in de oven moest. Ik heb gegokt op 200, het vlees was wel gaar maar bij mij was de zuurkool aangebrand. Ik vond het zure van de zuurkool juist erg lekker, maar ik hou dan ook niet van zoete kindersmaakjes.
pi_55555885
quote:
Op dinsdag 25 december 2007 01:55 schreef Troubles. het volgende:
Jarenlang neem ik de Allerhande mee bij het boodschappen doen.
Ik zal vast niet de enige zijn die dat het blad zonder ooit iets uitgeprobeerd te hebben, bij het oud papier flikkert.

Hier in het dorp had de AH ook een culinaire avond en niet te zuinig, volop proeven en een recept wat ik naar aanleiding van het proeven uit de Allerhande gemaakt hebt is kokos-citroensoep.

Pagina 51, en als niet amuse gewoon dubbele hoeveelheden en zonder de gegrilde garnalen maar met 2 fijngesneden kipfiletjes in de heerlijke soep.

Een mooi voorafje bij de Indische balletjes van Miep.

Ps. Afgelopen maand heb ik al zoveel amuses gegeten dat ik die hype eigenlijk enorm beu ben. Die kokos- citroensoep is niet kant en klaar maar zo makkelijk te maken en lekker!
Die heb ik ook gemaakt. Maar dan wel als amuse en netjes met een garnaal die bungelt aan de rand van het kopje. Makkelijk scoren, zo'n gerecht. Doodsimpel om te maken en heerlijk zacht van smaak met een pittige 'afdronk' (of hoe je dat ook zegt van soep). En op basis van het dadel-met-spek idee (reteduur als Excellent produkt) heb ik vijg-met-ham gemaakt. Vier keer zo goedkoop, alleen mis je dan het mooie prikkertje.

De drie soorten toetjes die per zes verpakt zijn vind ik niet helemaal verkeerd, al heb ik betere nagerechten geproefd. Ze waren in de korting, voor de volle prijs zou ik ze niet kopen, maar het is wel makkelijk met deze dagen. Zeker als je er dan in je eentje twee achter elkaar kunt binnentikken.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  Moderator woensdag 26 december 2007 @ 18:28:46 #231
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_55556785
Oe Die rosbief was ergggggg goed te doen !!!!

Even IETS langer in de oven dan wat er 'voorgeschreven' stond. hij was goed roze. Ik houd zelf wel van wat rossige maar 2 familieleden niet !
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_55556906
quote:
Op woensdag 26 december 2007 18:28 schreef Renesite het volgende:
Oe Die rosbief was ergggggg goed te doen !!!!

Even IETS langer in de oven dan wat er 'voorgeschreven' stond. hij was goed roze. Ik houd zelf wel van wat rossige maar 2 familieleden niet !
goed doorbakken rosbief lijkt me echt totaal niet te vreten

kun je beter een hamburger maken voor ze
  Moderator woensdag 26 december 2007 @ 19:05:27 #233
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_55557397
quote:
Op woensdag 26 december 2007 18:35 schreef ChocolateJunky het volgende:

[..]

goed doorbakken rosbief lijkt me echt totaal niet te vreten

kun je beter een hamburger maken voor ze
iets he, nog wel goed roze... maar niet als er bloed uit kwam...

tja je moet iedereen goed doen
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
  woensdag 26 december 2007 @ 19:40:30 #234
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_55557863
AH excellent Hertengebraad was prima te eten, mooi rose van binnen:
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_55558917
Die wittechocoladepudding met frambozen was wel lekker!
Het mooi kotsende meisje.
  Moderator woensdag 26 december 2007 @ 20:56:20 #236
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_55559224
de chocoversie ook
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
pi_55559398
Wij hadden vandaag het kalkoengebraadt, maar die was echt met moeite gaar te krijgen...
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
pi_55559463
quote:
Op woensdag 26 december 2007 21:07 schreef Bartjebart het volgende:
Wij hadden vandaag het kalkoengebraadt, maar die was echt met moeite gaar te krijgen...
doet je oven het wel goed?
pi_55559660
quote:
Op woensdag 26 december 2007 21:11 schreef computergirl het volgende:

[..]

doet je oven het wel goed?
Hahaha ja eerder heeft ie de varkenshaas perfect goed gemaakt
Ik keek naar jou, jij naar je brommertje; ik houd van jou, jij van je brommertje; jij brak mijn hart, ik jouw brommertje...
pi_55560776
quote:
Op woensdag 26 december 2007 21:07 schreef Bartjebart het volgende:
Wij hadden vandaag het kalkoengebraadt, maar die was echt met moeite gaar te krijgen...
Wij hadden vandaag de klassieke kerstkalkoen, puur en alleen in de boter goudbruin krokant gebraden en daarna een aantal uren in een dikke braadpan gaar gestoofd.
Gekookte aardappels met jus en zelf geschraapte worteltjes, op smaak gemaakt met wat boter en suiker.
Als klap op de vuurpijl een bakje champions met een uitje gebakken én zelf gemaakte grove appelmoes van Goudreinetten met een pietsie kaneel.

De kalkoen kwam van trouwens wel van AH
Wie dit leest is gek
  donderdag 27 december 2007 @ 01:35:47 #241
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_55564857
quote:
Op woensdag 26 december 2007 19:40 schreef golfer het volgende:
AH excellent Hertengebraad was prima te eten, mooi rose van binnen:
[ afbeelding ]
Die van m'n moeder was net iets te gaar van binnen en de "stop" was nog niet eens naar boven gekomen, jammer..
We hadden er wel gelukkig een overheerlijke Mouton Rothshild uit 1984 bij, je had die kurk moeten zien, pikzwart aan de onderkant en je zag 'm glinsteren van de kristallen die zich op de kurk hadden afgezet.
Prachtige bruinrode wijn, 't leek wel een port qua kleur.
pi_55566766
Straks in mn pauze maar eens kijken of er met 35% korting nog wat van die rommel te scoren is
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_55569179
Kom net van AH. Massa's grote gourmetschotels daar voor 5 Eurootjes, houdbaar tot en met 29 december! Ik heb zelf de zalm amuses glaasjes voor 0,99 meegenomen.
pi_55580717
Ik heb helemaal geen Excellentproducten gegeten deze kerst, maar ik ga morgen wel even shoppen bij Appie, ik heb uit mijn vakkenvultijd nog wat 35% stickers overgehouden en die moeten een keer op
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_55580943
quote:
Op dinsdag 25 december 2007 20:39 schreef DarkElf het volgende:

[..]

dat leek me ook idd maar voor zijn tweetjes leek het me waaay te veel dus we hebben een ander toetje
Ik heb die Choco Bombe alleen opgegeten .
pi_55580997
quote:
Op donderdag 27 december 2007 20:06 schreef Sicstus het volgende:
Ik heb helemaal geen Excellentproducten gegeten deze kerst, maar ik ga morgen wel even shoppen bij Appie, ik heb uit mijn vakkenvultijd nog wat 35% stickers overgehouden en die moeten een keer op
pi_55581029
quote:
Op donderdag 27 december 2007 20:14 schreef pussydeluxe het volgende:

[..]

Ik heb die Choco Bombe alleen opgegeten .
en nu zijn je aderen dichtgeslibt?

♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
pi_55581748
quote:
Op donderdag 27 december 2007 20:14 schreef pussydeluxe het volgende:

[..]

Ik heb die Choco Bombe alleen opgegeten .
In één keer??
pi_55599264
niks lekkers gevonden gisteren, en de gebraden en het wild hadden een tht datum tot 28-12.... Die krijgen dan vandaag waarschijnlijk een 35% sticker...
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
pi_55603401
Het is dat m'n vriezer niet groot genoeg is, maar ik was vandaag in de AH bij de Dam en daar lagen tientallen rosbieven (haha, is dat het meervoud van rosbief?) voor 4,99 Ik heb er 2 gekocht met houdbaarheidsdatum 31/12/07 Dus ze moeten er echt van af, dat is duidelijk.

Ik heb ook de eendenborst in sinaasappelsaus gemaakt. De saus was erg zoet, maar een ideale basis voor de sladressing die ik heb gemaakt. (1 van mijn kerstgerechten was een salade met sjalotjes eendenborst en sinaasappeldressing.) Zo als salade was het erg lekker, maar ik denk dat als je zo'n hele eend gedrenkt in saus zou eten, dat het dan een beetje too much zou zijn...

Wat ik ook heb geprobeerd zijn de ambachtelijke bonbons en die waren ook heel lekker. (ik durf bijna te zeggen: Leonidas-kwaliteit)

Ook had ik limoenkoekjes en ook die waren fijn.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')