FOK!forum / Culinesse à gogo / Dingen die je eet, maar waar je je eigenlijk voor schaamt...
conlechedonderdag 30 augustus 2007 @ 01:02
Zoals ik; een biscotte met brie of camembert (tot nog toe niets aan de hand). Maar nu komt ie: wat ik dan lekker vind is om er een scheut ketchup overheen te doen. Het geeft een hele aparte smaak en ik ben er dol op
thaleiadonderdag 30 augustus 2007 @ 01:03
Goed topic!

Gebakken aardappeltjes die zo ongeveer liggen te drijven in een mengsel van mayo en appelmoes. Vandaag nog gehad
Euc-donderdag 30 augustus 2007 @ 01:04
Probeer eens brie met honing-mosterd
Ringodonderdag 30 augustus 2007 @ 01:04
Een pak Luikse wafels en een zak chips in minder dan tien minuten.
Pindakaas, met de vinger in de pot.
Automatenkoffie die ik expres koud heb laten worden.
Thomassdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:15
Iedereen in mijn omgeving vindt het belachelijk dat ik mijn bami - net als pasta - eet met strooikaas. Ik schaam me er niet echt voor eigenlijk; maar misschien zou ik dat wel moeten doen?
thaleiadonderdag 30 augustus 2007 @ 01:18
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:04 schreef Ringo het volgende:
Een pak Luikse wafels en een zak chips in minder dan tien minuten.
Ik kan heel veel m&m's achter elkaar, als ik thuiskom uit m'n werk en hongerig ben, maar tegelijkertijd zo moe dat ik eerst effe op de bank wil neerploffen alvorens te gaan koken.
Oledonderdag 30 augustus 2007 @ 01:21
tvp
later meer
NelisH2007donderdag 30 augustus 2007 @ 01:27
roggebrood met stroop en banaan
prrrr
Jojoortjedonderdag 30 augustus 2007 @ 01:28
- Ik laat cornetto-ijsjes altijd smelten en dan eet ik het pas op (Anders is het te koud)
- Rijst met een klont boter, 3 scheppen suiker en kaneel door elkaar mengen en dan opeten
David Lettermandonderdag 30 augustus 2007 @ 01:29
Schaamte niet, maar mijn honger stillen met tomaat en bastognekoeken (toen erg smakelijk, en geheel vrijwillig zonder een druppel alcohol achter mijn kiezen) was niet een van mijn grootste daden op deze wereld...
Vond mijn maag later ook niet...
parselmouthdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:29
Een halve liter Ben & Jerry's in een kwartier tijd in m'n eentje.
cerreurdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:30
Rijstwafel met pindakaas en appelstroop.
Of een boerenbruine boterham (sesam) met leverkaas+joppiesaus.
Oledonderdag 30 augustus 2007 @ 01:30
demn.. klrijg trek en heb niets in huis
Oledonderdag 30 augustus 2007 @ 01:31
en mijn huisdieren hebben hun bakjes vol
Noshdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:32
Die keer dat ik magnetronhotdogs in een tacoschelp deed, en ze tacodogs noemde.

Dat was best een dieptepunt, wel.
cerreurdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:33
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:31 schreef Ole het volgende:
en mijn huisdieren hebben hun bakjes vol
Leegroven. Wat joppiesaus erover en vreten maar.
Alles smaakt goed met wat joppiesaus.
mcintoshdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:33
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:32 schreef Nosh het volgende:
magnetronhotdogs
Daarover gesproken, kun je die dingen buiten de koelkast bewaren?
Gisteren gekocht bij de Shell, en ze liggen nu al 24 uur buiten de koelkast...
thaleiadonderdag 30 augustus 2007 @ 01:36
Ik schaam me overigens meer voor de tijdstippen waarop ik die dingen verorber dan voor de dingen zelf
Oledonderdag 30 augustus 2007 @ 01:38
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:33 schreef cerreur het volgende:

[..]

Leegroven. Wat joppiesaus erover en vreten maar.
Alles smaakt goed met wat joppiesaus.
nah,,, het ruikt soms best lekker, maar nee, laat maar
HenkBenzinetankdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:42
Nasi + appelmoes
tosti's verdrinken in de ketchup
fristi + amaretto
Noshdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:42
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:33 schreef mcintosh het volgende:

[..]

Daarover gesproken, kun je die dingen buiten de koelkast bewaren?
Gisteren gekocht bij de Shell, en ze liggen nu al 24 uur buiten de koelkast...
Kan geen kwaad als ze in de verpakking blijven. Gok ik.

Met een beetje geluk wordt de smaak er alleen maar 'interessanter' door. .
mcintoshdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:43
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:42 schreef Nosh het volgende:

[..]

Kan geen kwaad als ze in de verpakking blijven. Gok ik.

Met een beetje geluk wordt de smaak er alleen maar 'interessanter' door. .
Ik probeer het gewoon, bedankt voor het duwtje
Eetjendonderdag 30 augustus 2007 @ 01:45
Ik lust op bijna alles wel Heinz.
DikkeSmikkeldonderdag 30 augustus 2007 @ 01:57
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:43 schreef mcintosh het volgende:

[..]

Ik probeer het gewoon, bedankt voor het duwtje
Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?
Heatseekerdonderdag 30 augustus 2007 @ 01:59
Boterham met kaas en bbq saus.
Boterham met vleeswaren en bbq saus.
Boterham met filet american en bbq saus.
Broodje hamburger met bbq saus.
Frikandel met bbq saus.
etc.

mcintoshdonderdag 30 augustus 2007 @ 02:05
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:57 schreef DikkeSmikkel het volgende:

[..]

Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?
Hij gaat er nu in, oraal wel te verstaan.
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 02:06
Omg ik had niet moeten klikken, nou heb ik nog meer trek

owja, de hotdogs van de lidl
Zo ranzig dat ze heerlijk zijn, vooral met veul ketchup en wat mosterd
HenkBenzinetankdonderdag 30 augustus 2007 @ 02:08
asperges uit blik zo in een keer naar binnen duwen
mcintoshdonderdag 30 augustus 2007 @ 02:08
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 02:08 schreef HenkBenzinetank het volgende:
asperges uit blik zo in een keer naar binnen duwen
Dan liever rectaal
mcintoshdonderdag 30 augustus 2007 @ 02:14
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:57 schreef DikkeSmikkel het volgende:

[..]

Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?
Weet niet of het feit dat ie niet gekoeld bewaard was de boosdoener is, de matige 'bockworst' of de smaakloze kaas, maar culinair was ie niet helemaal je van het...

Stansfielddonderdag 30 augustus 2007 @ 02:23
Tering wel hele smerige dingen eten jullie. Ikkan nu zelf niks verzinnen wat ik eet.
Litsodonderdag 30 augustus 2007 @ 02:33
Naturel chips (zonder ribbels) die ik gebruik om stukjes sardine uit blik mee op te lepelen. Heerlijke combi
Raviidonderdag 30 augustus 2007 @ 02:41
een pindakaas-kaas-tosti
MissHobjedonderdag 30 augustus 2007 @ 03:01
Eigenlijk alles wat hier genoemd wordt vind ik geen "schaam" food
Raviidonderdag 30 augustus 2007 @ 03:03
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 03:01 schreef MissHobje het volgende:
Eigenlijk alles wat hier genoemd wordt vind ik geen "schaam" food
geef is een voorbeel dan ?
MissHobjedonderdag 30 augustus 2007 @ 03:37
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 03:03 schreef Ravii het volgende:

[..]

geef is een voorbeel dan ?
Ja niet
Eten vind ik niet om voor te schamen.. zelfs de gekste combinaties niet
Lestatdonderdag 30 augustus 2007 @ 04:02
Een geroosterde boterham met flink veel ketchup en mayo !
Noindonderdag 30 augustus 2007 @ 04:09
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.

Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.
Morwendonderdag 30 augustus 2007 @ 04:23
Ik schaam me nergens voor maar vreemd misschien:

Boterham met jam en oude kaas
Popcorn met kaas
Ringodonderdag 30 augustus 2007 @ 04:25
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 04:09 schreef Noin het volgende:
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.

Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.
Noindonderdag 30 augustus 2007 @ 04:36
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 04:25 schreef Ringo het volgende:

[..]

Oh no!
Ben jij een collega van mij? Werk jij bij ASML?
Doohhh...
#ANONIEMdonderdag 30 augustus 2007 @ 06:17
Een kennis van mij:

een plak boterhammenworst en dan een laag hagelslag en dat om en om tot de boterhammenworst op is, mayonaise erop en opeten als een taartje

vol verbazing zitten bekijken
Black_Tulipdonderdag 30 augustus 2007 @ 06:57
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:29 schreef parselmouth het volgende:
Een halve liter Ben & Jerry's in een kwartier tijd in m'n eentje.
Ah, die van mij staat er al, zie ik.

Verder lap ik ideeën over wat men eet voor ontbijt/lunch rustig aan mijn laars. Normaal eet ik gewoon knäckebröd of ontbijtkoek, maar mijn huisgenoot heeft me al eens stomverbaasd aangekeken toen ik om een uur of twaalf aan de rijst ging. Met saus, dan wel, maar dan met een saus die eigenlijk over eieren heen had gemoeten (en dat merkte ik ook wel... )

Oh, en wie heeft er ooit verzonnen dat iedereen die in zijn eentje alcohol drinkt onherroepelijk op weg is om alcoholist te worden? En nee, ik drink niet om dronken te worden.
ColdFeetdonderdag 30 augustus 2007 @ 09:32
Zilveruitjes eet ik per pot tot walging van mijn oud-huisgenoten. Ik doe dat namelijk rustig op ieder willekeurig tijdstip.

Ja, en die heinz. Ik zie m al een paar keer langskomen. Ik ben een behoorlijke culi-freak, eet altijd echt heel goed, maar Heinz is ook wel een van mijn 'eetzonden'. Ik vind het, oprecht, best een goed product: kijk maar bij de ingredienten, er zit gewoon niet echt iets raars in aan hulpstoffen o.i.d.
Heinz
Zij-en-Hijdonderdag 30 augustus 2007 @ 09:51
Waar ik me voor schaam??

Ehm... Ik heb wel eens een diepvries slagroomtaart van de Aldi in een halve dag opgegeten.
In mn eentje..
Ontdooit, dat wel..
Moragh_DaughterofSunedonderdag 30 augustus 2007 @ 09:51
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 09:32 schreef ColdFeet het volgende:
Ja, en die heinz. Ik zie m al een paar keer langskomen. Ik ben een behoorlijke culi-freak, eet altijd echt heel goed, maar Heinz is ook wel een van mijn 'eetzonden'. Ik vind het, oprecht, best een goed product: kijk maar bij de ingredienten, er zit gewoon niet echt iets raars in aan hulpstoffen o.i.d.
Heinz
Pizza's met heinz ketchup erbij Echt italianenverdriet, maar wel heel lekker!

Gratin dauphinois met mayo Is echt lekker, geloof me. Alleen érg vet dus niet voor iedere dag

Erm, heb ik nog meer eetzondes? Denk..oh ja! Aardbeien met chocoladepasta, gewoon dippen, is echt lekker! Maar mensen kijken je raar aan als je dat doet
ColdFeetdonderdag 30 augustus 2007 @ 10:51
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 09:51 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:

[..]

Pizza's met heinz ketchup erbij Echt italianenverdriet, maar wel heel lekker!
Niet op een zelfgemaakte pizza jah Alleen op opwarmpizza's.
hassanjassandonderdag 30 augustus 2007 @ 11:16
neuspeuteraarsels? Oorsmeer? Tenenkaas? Nagels? Geen geintje, dit wordt door mensen echt gegeten. Maar goed, een nageltje wil ik nog wel eens inslikken mocht ik niks voorhanden hebben
hassanjassandonderdag 30 augustus 2007 @ 11:23
Waar ik me eigenlijk voor (heb ge)schaam(d) is in een dag een bak trekdrop opeten (ong. 1 kilo) of een zak pepermunt (waar ik toen wel van over me nek ging).

Schaamteloos kan ik wel een zak paprikachips en een fles cola naar binnen werken.
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 11:26
Bruine bonen met spek, worst en... appelmoes!
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 11:28
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 06:17 schreef KritischeMassa het volgende:
Een kennis van mij:

een plak boterhammenworst en dan een laag hagelslag en dat om en om tot de boterhammenworst op is, mayonaise erop en opeten als een taartje

vol verbazing zitten bekijken
He getsie! Da's wel heul vies.
LENUSdonderdag 30 augustus 2007 @ 11:33
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:18 schreef thaleia het volgende:

[..]

Ik kan heel veel m&m's achter elkaar, als ik thuiskom uit m'n werk en hongerig ben, maar tegelijkertijd zo moe dat ik eerst effe op de bank wil neerploffen alvorens te gaan koken.
Jammer dat ze die glanslaag maken van luizen. Was onlangs op keuringsdienst van waarde
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 11:36
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 11:33 schreef LENUS het volgende:

[..]

Jammer dat ze die glanslaag maken van luizen. Was onlangs op keuringsdienst van waarde
Er zit cochenille in als kleurstof, idd. Als je geen cochenille wilt eten, zou ik maar eens gaan opletten in de super, want dat zit in VEEL producten.
Areyoutalkingtomedonderdag 30 augustus 2007 @ 11:40
Schaam me er niet voor maar iedereen verklaart me voor gek: kiwi eet ik met het schilletje eromheen op. Scheelt een hele hoop gepiel en rotzooi .
LENUSdonderdag 30 augustus 2007 @ 11:42
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 11:36 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Er zit cochenille in als kleurstof, idd. Als je geen cochenille wilt eten, zou ik maar eens gaan opletten in de super, want dat zit in VEEL producten.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Karmijn

Bizar inderdaad
Moragh_DaughterofSunedonderdag 30 augustus 2007 @ 11:46
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 10:51 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Niet op een zelfgemaakte pizza jah Alleen op opwarmpizza's.
Eensch
V.donderdag 30 augustus 2007 @ 11:50
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:29 schreef parselmouth het volgende:
Een halve liter Ben & Jerry's in een kwartier tijd in m'n eentje.
Dat zou zo'n beetje het enige zijn... ik schaam mij namelijk verder eigenlijk niet voor wat ik eet...

V.
Vanyeldonderdag 30 augustus 2007 @ 12:03
Witte uit de pot. Niet vaak, maar zo af en toe zijn ze heeerlijk.
Dat is dan ook meteen de enige manier waarop ik ze eet.
conlechedonderdag 30 augustus 2007 @ 12:11
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 12:03 schreef Vanyel het volgende:
Witte uit de pot. Niet vaak, maar zo af en toe zijn ze heeerlijk.
Dat is dan ook meteen de enige manier waarop ik ze eet.
Witte wat?
Vanyeldonderdag 30 augustus 2007 @ 12:20
oeps
bonen
daar stonden trouwens ook bruine bonen bij, maar die eet ik uit blik en dan alleen als ik ze verder ga gebruiken in chilli of bruine bonen met spek.
Gripperdonderdag 30 augustus 2007 @ 12:21
Ik eet echt te vaak knorr wereldgerechten. Ja, ik weet dat het niet authentiek is, en ja, ik weet dat zelf maken lekkerder én goedkoper is. Maar het is zo lekker (kip madras ) en zo makkelijk...
Ewelinadonderdag 30 augustus 2007 @ 12:46
Koude witte bonen in tomatensaus.
Bluesdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:21
Kaassouflé uit de magnetron
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:30
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:21 schreef Bluezz het volgende:
Kaassouflé uit de magnetron
Wordt het dan niet een prutje?
schaakkipjedonderdag 30 augustus 2007 @ 13:31
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:21 schreef Bluezz het volgende:
Kaassouflé uit de magnetron
en pizza's
Bluesdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:33
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:30 schreef Isegrim het volgende:


Wordt het dan niet een prutje?
Slappe hap met hete kaas Zo af en toe is dat zo heeeeeeeeerlijk smerig
BossFightdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:33
Boterham met alleen mayonaise en tomaten ketchup.
ColdFeetdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:38
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:33 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Slappe hap met hete kaas Zo af en toe is dat zo heeeeeeeeerlijk smerig
Ik doe ze in de koekenpan, met een klein beetje olie. Dan heb je een beetje het tosti-effect: het midden wordt wel bruin, maar de randjes niet. Nou ja, altijd beter dan magnetronnen
Nembrionicdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:38
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 12:21 schreef Gripper het volgende:
Ik eet echt te vaak knorr wereldgerechten. Ja, ik weet dat het niet authentiek is, en ja, ik weet dat zelf maken lekkerder én goedkoper is. Maar het is zo lekker (kip madras ) en zo makkelijk...
Wat een gelul
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:43
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:33 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Slappe hap met hete kaas Zo af en toe is dat zo heeeeeeeeerlijk smerig
En dan nog een dikke klodder Zaanse mayo erbij.

Weet je wat ook lekker is? Gebakken kaas! Men neme een dikke plak kaas, men hale deze door ei, men bestrooie hem rijkelijk met paneermeel, men bakke hem in de pan (niet te heet). Smullen maar!
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:46
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:38 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

Wat een gelul
Wat kost een 'wereldgerecht'? Ze hebben er ook chapati's bij. Als ik die maak kosten ze naar schatting tweeënhalve cent.

5 kilo chapatimeel = 5 euro
1 chapati = 25 gram
40 chapati's in een kilo
1 chapati kost ¤ 0,025 euro

Nembrionicdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:47
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:43 schreef Isegrim het volgende:

[..]

En dan nog een dikke klodder Zaanse mayo erbij.

Weet je wat ook lekker is? Gebakken kaas! Men neme een dikke plak kaas, men hale deze door ei, men bestrooie hem rijkelijk met paneermeel, men bakke hem in de pan (niet te heet). Smullen maar!
Gebakken kaas is "kaal" al gruwelijk lekker. Uit de pan of uit het tosti-ijzer
Nembrionicdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:51
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:46 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Wat kost een 'wereldgerecht'? Ze hebben er ook chapati's bij. Als ik die maak kosten ze naar schatting tweeënhalve cent.

5 kilo chapatimeel = 5 euro
1 chapati = 25 gram
40 chapati's in een kilo
1 chapati kost ¤ 0,025 euro

En dan laat je voor het gemak je andere produkten weg die A geld kosten, B veels te veel is. Kip, rijst, kruiden etc.
Daarbij smaakt het "origineel" niet altijd "beter". Ik zou het eerder "anders" willen noemen.

Echte Tandoori vind ik heerlijk maar de Tandoori uit de Wereldgerechten vind ik net zo lekker. Alleen anders. Het is maar een naampje die ze eraan geven.

En dan vergeet je ook nog de tijd. Het kost een stukje meer tijd om het origineel te maken.
ColdFeetdonderdag 30 augustus 2007 @ 13:55
Tis ook een beetje de liefde die je erin steekt

Wereldgerechten voor even snel kan ik wel begrijpen, maar ik ben er zelf echt niet dol op.
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 14:00
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 13:51 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

En dan laat je voor het gemak je andere produkten weg die A geld kosten, B veels te veel is. Kip, rijst, kruiden etc.
Daarbij smaakt het "origineel" niet altijd "beter". Ik zou het eerder "anders" willen noemen.

Echte Tandoori vind ik heerlijk maar de Tandoori uit de Wereldgerechten vind ik net zo lekker. Alleen anders. Het is maar een naampje die ze eraan geven.

En dan vergeet je ook nog de tijd. Het kost een stukje meer tijd om het origineel te maken.
Tja, ik zou het niet weten, ik eet niet meer uit pakjes tegenwoordig en heb de wereldgerechten dus ook nooit geproefd.
BettyRdonderdag 30 augustus 2007 @ 14:15
Ik eet Brinta die zo dik is dat mijn lepel er rechtop in kan staan.
conlechedonderdag 30 augustus 2007 @ 14:33
Als ik een diepvriesloempia eet, (heel langzaam gebakken in een koekenpan met deksel), dan doe ik er behalve een beetje zoete ketjap ook een klodder mayo op. Lekkere combi, maar ook geen culinair hoogstandje.
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 15:05
Pot Nutella en oplepelen
conlechedonderdag 30 augustus 2007 @ 15:09
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:05 schreef purplerose het volgende:
Pot Nutella en oplepelen
ja die ook
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 15:10
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:09 schreef conleche het volgende:

[..]

ja die ook
Hu-huh.

Handschoendonderdag 30 augustus 2007 @ 15:13
Niet ervoor schamen, maar ik kwam er laatst achter dat tonijn (moot uit blik) met chili-saus wel lekker is
JMPoSTMaNdonderdag 30 augustus 2007 @ 15:15
Vorige week Walvis biefstuk
En vroeger at ik me patat altijd met appelmoes, mayo en pindasaus en dan flink mengen, liefst ook nog stukken frikandel erdoor Misschien moet ik dat maar weer eens proberen
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 15:19
Ow ik ben gelukkig niet de enige die in een pot nutella zit te lepelen
En als je een goedkoper merk probeerd omdat nutella toch best duur is merk je het gewoon echt Nutella IS the best gewoon

Buggles met van die squeeze cheese uit een tube (die met dat koks mutsje als dop) of je kan het ook met een kuipje smeerkaas doen (wel van te voren uit de koelkast halen anders is het tehard en das niet lekker
NT-T.BartMandonderdag 30 augustus 2007 @ 15:32
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 14:15 schreef BettyR het volgende:
Ik eet Brinta die zo dik is dat mijn lepel er rechtop in kan staan.
Een vriend van me had de gewoonte om een bord met brinta-poeder te vullen en er dan zoveel (eigenlijk: zo weinig) melk doorheen te roeren dat het net niet meer stoof bij het oplepelen.

[ontopic]
Koetjesrepen.... Heeft helemaal NIETS met chocolade meer te maken maar ik kan er zó 10 op...
[/ontopic]
staticdatadonderdag 30 augustus 2007 @ 15:35
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:15 schreef JMPoSTMaN het volgende:
Vorige week Walvis biefstuk


gevangen in noorwegen wegens wetenschappelijk onderzoek
JMPoSTMaNdonderdag 30 augustus 2007 @ 15:36
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:35 schreef staticdata het volgende:

[..]



gevangen in noorwegen wegens wetenschappelijk onderzoek
Het is misschien fout, maar volgens noorse begrippen is het door normaal.
Het is werkelijk super lekker
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 15:46
Koetjesrepen roelen man
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:01
Koetjesrepen vind ik af en toe ook wel lekker.
Nembrionicdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:02
Schamen voor koetjesrepen? Wat is dat nou voor een onzin?

Koetjesrepen
Bluesdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:16
Een ons rosbief zo opeten, onderweg het liefst als je net boodschappen hebt gedaan




[ Bericht 26% gewijzigd door Blues op 30-08-2007 17:39:33 ]
Serendipsdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:37
Snert - dat eet ik niet vaak, hoogstens eens per jaar - met een flinke lepel natuurazijn erdoor. Dat is zo lekker zuur!

Kan er overigens niks aan doen, want ik heb dat van mijn mama geleerd en at mijn erwtensoep al zo toen ik heel klein was...
_Arual_donderdag 30 augustus 2007 @ 17:55
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:15 schreef Thomass het volgende:
Iedereen in mijn omgeving vindt het belachelijk dat ik mijn bami - net als pasta - eet met strooikaas. Ik schaam me er niet echt voor eigenlijk; maar misschien zou ik dat wel moeten doen?
Wij hadden thuis iets dat min of meer andersom was: wij aten macaroni met satésaus. Ik heb het al jaren niet meer op, maar ik wist niet beter en vond het altijd erg lekker. Pas toen een vriendinnetje bijna over haar nek ging toen ik vertelde wat ik 's avonds ging eten, begon ik me ervoor te schamen

Ik wist tot mijn vijftiende ook niet het verschil tussen Chinees en Italiaans eten.
SteveBallmerdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:57
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 11:50 schreef Verbal het volgende:
Dat zou zo'n beetje het enige zijn... ik schaam mij namelijk verder eigenlijk niet voor wat ik eet...

V.
Tuurlijk, dat past je.
Is er uberhaupt weleens iets waar je je ongegeneerd aan verliest?
Je bent zo netjes. Waaraan kan jij je nou klemvreten of zuipen?
Simpel vraagje, niet lullig bedoeld.

Een zwakje? Eten, drinken, snoepen, snacken etc...
SteveBallmerdonderdag 30 augustus 2007 @ 17:59
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 17:16 schreef Bluezz het volgende:
Een ons rosbief zo opeten, onderweg het liefst als je net boodschappen hebt gedaan
Habba Habba!
Muckdonderdag 30 augustus 2007 @ 18:01
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 17:16 schreef Bluezz het volgende:
Een ons rosbief zo opeten, onderweg het liefst als je net boodschappen hebt gedaan


damn ja

rijst met ragout...
heel simpel, rare combinatie, maar lekker dat het is!
SteveBallmerdonderdag 30 augustus 2007 @ 18:04
Bij je lievelingsslager een halve huisgemaakte GEKOOKTE worst in de auto al afbreken om op te eten. Met je tanden er een ECHT vel vanaf scheuren.
Gunctadonderdag 30 augustus 2007 @ 18:22
Frikandellen met slagroom en pepernoten met slagroom.
parselmouthdonderdag 30 augustus 2007 @ 20:42
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:05 schreef purplerose het volgende:
Pot Nutella en oplepelen

Of een pot pure pasta van AH-huismerk
Serendipsdonderdag 30 augustus 2007 @ 20:55
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 18:01 schreef Muck het volgende:
rijst met ragout...
heel simpel, rare combinatie, maar lekker dat het is!
Dat is toch geen rare combi...
Muckdonderdag 30 augustus 2007 @ 20:58
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 20:55 schreef Serendips het volgende:

[..]

Dat is toch geen rare combi...
niet?
iedereen die ik vertel dat ik dat eet, kijkt me aan alsof ik gek ben
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 21:14
Ik heb dat ook wel eens gehad, rijst met ragoût. Is jummie.
W1ZZdonderdag 30 augustus 2007 @ 21:19
Noodles als ontbijt om acht uur 's ochtends.

thedude0donderdag 30 augustus 2007 @ 21:46
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 21:19 schreef W1ZZ het volgende:
Noodles als ontbijt om acht uur 's ochtends.

Eet ik best vaak aangezien brood op zo'n vroeg moment niet door je strot te krijgen is
Trustendonderdag 30 augustus 2007 @ 22:11
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 18:01 schreef Muck het volgende:
rijst met ragout...
heel simpel, rare combinatie, maar lekker dat het is!
Das vrij normaal hoor, vooral oudere mensen eten het bij mijn weten nog wel is (misschien iets van vroegâh? )
Mijn oma eet rijst met ragout en erwten
Misstiquedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:16
Selderij met pindakaas. . Gewoon met de stengles in de pindakaaspot vissen. .
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:19
And we have a winner

Getverdemme misstique
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:20
5 kitkat chunky white 's kunne opeten schaam ik me dan weer wel voor
Misstiquedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:21
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:19 schreef purplerose het volgende:
And we have a winner

Getverdemme misstique
Wat heb ik gewonnen? .
starladonderdag 30 augustus 2007 @ 22:21
rauw gehakt
Toriodonderdag 30 augustus 2007 @ 22:26
krentenbol met kaas, schijnt raar te zijn
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:26
Bosje selderij en pot pindakaas?

Oe rauw gehakt wil ik ook nog wel van snoepen
Me moeder zei dan altijd: "daar krijg je wormen van"
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:28
Ik krijg ook altijd rare reacties als ik zeg dat ik roggebrood met smeerworst lekker vindt
Is het echt zo goor
Isegrimdonderdag 30 augustus 2007 @ 22:30
Krentenbol met pindakaas. Suikerbrood met pindakaas.
Gunctadonderdag 30 augustus 2007 @ 22:37
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:26 schreef Torio het volgende:
krentenbol met kaas, schijnt raar te zijn
Volgens mij doodnormaal. Zie het iig vaak genoeg, bij verschillende personen.
jnadonderdag 30 augustus 2007 @ 22:38
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:19 schreef purplerose het volgende:
And we have a winner

Getverdemme misstique
Helemaal niet zo raar hoor. Best een bekende snack

Kijk maar KLIK!
HAL9000Sdonderdag 30 augustus 2007 @ 22:38
Heeel soms haal ik in de winkel een blik smac wat ik vervolgens ga bakken en opeten
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 22:44
Jemig nog meer selderij knagers die er pindakaas op smeren

Hal: zeg eens eerlijk, dat soms is best vaak he
HAL9000Sdonderdag 30 augustus 2007 @ 22:46
Nee... hoogstens 2 keer per jaar ofzo gelukkig
n0adonderdag 30 augustus 2007 @ 22:48
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 21:14 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb dat ook wel eens gehad, rijst met ragoût. Is jummie.
Ragout met zelf gemaakte aardappel salade vind ik ook wel lekker.
Tezzdonderdag 30 augustus 2007 @ 22:51
Oke, jullie hebben allemaal 'bekend' dus dan doe ik het ook maar......

Ik ben echt verslaafd aan fried stuff with cheese.......Echt een mega-calorieen bom maar oh zo lekker. Thank God for Cheese!

Ik gooi echt overal kaas overheen, mijn ovenschotels zijn standaard voorzien van paneermeel/kaas/roomboter korstje. Het is zelfs zo erg dat mijn man echt begint te zeuren dat ie het goor gaat vinden (dus nu maak ik de ovenschotels half met kaaskorst en half zonder, hihihi).

Als ik echt snackzin heb en mezelf niet meer kan bedwingen, dan maak ik wel eens 's avonds een miniovenschoteltje: wat tomaten in een schaaltje en dan een lekkere kaaskorst er over en onder de grill (jullie begrijpen dat ik die tomaten er dan alleen maar voor de show in doe he)
Drasssdonderdag 30 augustus 2007 @ 22:54
Hmmz Vroeger vond ik Paté met hagelslag op een boterham altijd heerlijk. Nu doe ik dat maar niet meer....

Voor de rest zijn het niet de rare combinaties, maar meer de hoeveelheden. Hele pot chicken tonight, 100de grammen vlees/aardappelen etc... Tja niks bijzonders hehe.
Trustendonderdag 30 augustus 2007 @ 22:56
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:26 schreef Torio het volgende:
krentenbol met kaas, schijnt raar te zijn
Verkopen ze zelfs voorverpakt bij AH to Go
Trustendonderdag 30 augustus 2007 @ 22:56
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:54 schreef Drasss het volgende:
Hmmz Vroeger vond ik Paté met hagelslag op een boterham altijd heerlijk.
Smeerpaté met hagelslag
uniekhoorndonderdag 30 augustus 2007 @ 23:11
Ik ben helemaal dol van shoarma. Niet wat je in de supermarkt koopt maar van de shoarmaboer.
Mijn man is er niet zo gek op en wil het liever niet eten.
Mijn schaamte: Kan niet wachten dat hij late dienst heeft, dan is alles lekker voor mij en kan ik schrokken wat ik wil
purplerosedonderdag 30 augustus 2007 @ 23:14
Nou heb ik honger natuurlijk, zag daarnet in Fot topic al lekkere pizza foto en aardappel foto staan
Principessa.Farfalladonderdag 30 augustus 2007 @ 23:17
ik eet wel eens chips en spekjes tegelijk

of avond eten - koekjes - avond eten - koekjes - chips
Jurkdonderdag 30 augustus 2007 @ 23:18
Als de Duo Penotti bijna op is....een banaan in de pot prakken en het er met mn vingers uit eten.... maar ik doe het alleen als ik zeker weten alleen thuis ben.....het wordt nogal een smeerboel.
DarkElfvrijdag 31 augustus 2007 @ 00:02
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 21:14 schreef Isegrim het volgende:
Ik heb dat ook wel eens gehad, rijst met ragoût. Is jummie.
niets mis mee
kingjottevrijdag 31 augustus 2007 @ 00:10
voor een weddenschap: boterham chocopasta met curry, was nog best eetbaar ook.

Als kind at ik boterhammen chocopasta met aardbeienjam, zeer goed eetbaar.

Mijn huisgenoot kijkt me tegenwoordig heel raar aan als ik het restje pasta bewaar voor 's ochtends bij het ontbijt, tjah, brood is om die tijd gewoon niet eetbaar.

me ergens voor schamen doe ik eigenlijk niet, wel laatst nog een hele rare gezien, een collega van me at rauwe friet op

Anyway, ik krijg honger van dit topic, even kijken wat ik nog in huis heb
purplerosevrijdag 31 augustus 2007 @ 00:12
Pasta is de 2e dag nog zoveel lekkerder Ik lust dat ook best voor het ontbijt
Serendipsvrijdag 31 augustus 2007 @ 00:16
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:11 schreef Trusten het volgende:
Das vrij normaal hoor, vooral oudere mensen eten het bij mijn weten nog wel is (misschien iets van vroegâh? )
Mijn oma eet rijst met ragout en erwten
Dat zal het wel zijn. Mijn moeder maakte dat vroeger best vaak klaar. Dan deed ze de rijst in een rijstrand, om die vervolgens op een bord te storten en in het midden van de rijst-ring een hele berg zelfgemaakte kippenragout te parkeren.
Overigens vermoed ik dat het recept rechtstreeks van mijn oma afkomt.

Nostalgie. Dat zou ik nog wel eens willen proeven. Met erwten erbij lijkt me trouwens ook smakelijk.
focalvrijdag 31 augustus 2007 @ 00:26
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 23:18 schreef Jurk het volgende:
Als de Duo Penotti bijna op is....een banaan in de pot prakken en het er met mn vingers uit eten.... maar ik doe het alleen als ik zeker weten alleen thuis ben.....het wordt nogal een smeerboel.
Smeerlap
Aanvoerdervrijdag 31 augustus 2007 @ 00:30
Een broodje kroket met appelmoes, whehehe...
Ringovrijdag 31 augustus 2007 @ 00:35
Vroeger slobberde ik graag een pak vla in één keer leeg. Daarna scheurde ik de bovenkant open en schepte ik er met mijn hand de resten uit.

En na afloop de vla van je arm likken.

[ Bericht 3% gewijzigd door Ringo op 31-08-2007 17:47:46 ]
zhe-devilllvrijdag 31 augustus 2007 @ 00:36
Een pak venz hagelslag...handjevol opeten
DarkElfvrijdag 31 augustus 2007 @ 00:36
als ik wel eens een kaassouflé heb en frietjes dan "lepel" ik de kaassouflé leeg met mijn frietjes en eet dan de rest pas op ..

maar ja zo raar is dat niet volgens mij?
Ringovrijdag 31 augustus 2007 @ 00:37
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:18 schreef thaleia het volgende:

[..]

Ik kan heel veel m&m's achter elkaar, als ik thuiskom uit m'n werk en hongerig ben, maar tegelijkertijd zo moe dat ik eerst effe op de bank wil neerploffen alvorens te gaan koken.
Herkenbaar. En dan zoveel van dat soort zooi eten dat je het koken maar liever helemaal vergeet.
bloodymaryvrijdag 31 augustus 2007 @ 01:01
Een banaan soppen in Joppiesaus (of mayonaise)
Wodka met melk (nou en? pinacolada is toch ook rum met melk...)
Spinazie die drijft in de azijn
Diepvriespizza dippen in currysaus
Isabeauvrijdag 31 augustus 2007 @ 08:16
Ik roer mijn knaldure Ben & Jerry's het liefst helemaal zacht tot een soort milkshake. Soms als ik geen geduld heb zet ik de hele pot eerst in de magnetron om snel te smelten
Tezzvrijdag 31 augustus 2007 @ 09:26
Oe ik weet er nog eentje: een pitabroodje met jonge kaas en aardbeienjam en dan eventjes onder de grill totdat de kaas gesmolten is.

Heerlijk!
Isabeauvrijdag 31 augustus 2007 @ 09:41
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:26 schreef Tezz het volgende:
Oe ik weet er nog eentje: een pitabroodje met jonge kaas en aardbeienjam en dan eventjes onder de grill totdat de kaas gesmolten is.

Heerlijk!
En je schaamt je voor iets wat iedereen die ik ken ook lekker vindt omdat...
kriorovrijdag 31 augustus 2007 @ 09:41
geen zin om iets te maken / niks in huis -> avondeten: witbrood met ketchup. en melk.

het is nog niet eens zo dat ik me schaam voor die combinatie, meer voor het feit dat dat mijn maaltijd was.
Moragh_DaughterofSunevrijdag 31 augustus 2007 @ 10:08
Aardbeien dippen in de chocoladepasta-pot Is lekker hoor!

En hutspot en vissticks door elkaar prakken en dan opeten met een flinke dot zaanse mayo
Mirjamvrijdag 31 augustus 2007 @ 16:23
ik eet volgens mij genoeg vunzige dingen, maar kan even niks bedenken
ik kom er nog op terug!
Nembrionicvrijdag 31 augustus 2007 @ 16:25
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:41 schreef Isabeau het volgende:

[..]

En je schaamt je voor iets wat iedereen die ik ken ook lekker vindt omdat...
...Tezz de TT en de OP niet gelezen heeft en als een blinde kneus het nodig vond een lekker recept neer te kwakken
Nembrionicvrijdag 31 augustus 2007 @ 16:25
Ik las hier gisteren iets over banaan in joppiesaus dopen. Daar zou ik me nou ook voor schamen
bloodymaryvrijdag 31 augustus 2007 @ 17:22
Is echt keilekker hoor, probeer maar eens!
Serendipsvrijdag 31 augustus 2007 @ 17:44
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:41 schreef Isabeau het volgende:

En je schaamt je voor iets wat iedereen die ik ken ook lekker vindt omdat...
Nee hoor, dat zou ik niet lekker kunnen noemen...

BTW, dat heette vroeger, in de jaren '90' toch een 'cheezer'...
#ANONIEMvrijdag 31 augustus 2007 @ 20:14
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 08:16 schreef Isabeau het volgende:
Ik roer mijn knaldure Ben & Jerry's het liefst helemaal zacht tot een soort milkshake. Soms als ik geen geduld heb zet ik de hele pot eerst in de magnetron om snel te smelten
Dat deed ik eerst ook heel vaak
Isabeauvrijdag 31 augustus 2007 @ 20:16
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 17:44 schreef Serendips het volgende:

BTW, dat heette vroeger, in de jaren '90' toch een 'cheezer'...
daar werd volop reclame voor gemaakt op tv
Mirjamvrijdag 31 augustus 2007 @ 20:45
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 20:16 schreef Isabeau het volgende:

[..]

daar werd volop reclame voor gemaakt op tv
die krengen werden bij mij op school uitgedeeld, hele ladingen gingen mee naar huis
en ze waren best lekker
zwartedoosvrijdag 31 augustus 2007 @ 20:51
Jak, hoop vieze dingen gelezen Ik schaam me niet voor de dingen die ik eet maar zie mensen wel vaker gruwelen, spinazie met slasaus
Serendipsvrijdag 31 augustus 2007 @ 20:59
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 20:45 schreef MissyMirjaM het volgende:
die krengen werden bij mij op school uitgedeeld, hele ladingen gingen mee naar huis
en ze waren best lekker
Ik kan me herinneren dat ze bij ons op school ook wel eens zijn geweest om ze uit te delen. (Er werd nooit wat uitgedeeld!). Toen met een hele grote boog omheen gelopen. Ik zal mijn broodje kaas toch niet laten verkrachten door een grote klodder jam!!
cinnamongirlvrijdag 31 augustus 2007 @ 21:06
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 20:58 schreef Muck het volgende:

[..]

niet?
iedereen die ik vertel dat ik dat eet, kijkt me aan alsof ik gek ben
Ik vind het ook niet raar, met macaroni is het ook lekker.
Ringelingvrijdag 31 augustus 2007 @ 22:16
Doritos, of paprikachips met nutella
Qarinxzondag 2 september 2007 @ 21:27
Patat op brood
Tinkepinkzondag 2 september 2007 @ 21:30
Ik schaam me niet zozeer voor wat ik eet, maar eerder voor de hoeveelheden die ik van bepaalde dingen eet.
Van die gesuikerde banaantjes bijvoorbeeld, daar eet ik zo een zak van leeg. En dan het liefst in com binatie met een bepaald soort dropjes waarvan ik nu even de naam vergeten ben. Dat is eigenlijk best walgelijk.
purplerosezondag 2 september 2007 @ 21:47
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 22:16 schreef Ringeling het volgende:
Doritos, of paprikachips met nutella
Oe, das wel een heul opvallende zeg, dat moet een smaak sensatie geven
Kan je me uitleggen wat voor smaak sensatie je dan meemaakt of is dat niet uit te leggen
Aventurazondag 2 september 2007 @ 22:05
Ik eet weleens een blik witte bonen in tomatensaus. Omdat ik soms te lui ben om te koken. Weet niet of het genant is. Wel een onwijze paupermaaltijd, maar ik vind het wel lekker.
En wat Tinkepink zegt. Ik schaam me meer over hoeveelheden. Ik kan binnen tien minuten een hele zak chips op. Daarnet heb ik een halve rol chocoladekoekjes opgegeten. Daarvoor een heel pakje Paturain met crackers. Sowieso ben ik in gezelschap altijd het eerst klaar met eten. In een restaurant eet ik ook vaak best veel. En ben zelfs best chagrijnig als ik voor mijn gevoel niet genoeg heb gegeten. Ik eet heel vaak meer dan de mannen in mijn gezelschap. Niet echt een charmante eigenschap
purplerosezondag 2 september 2007 @ 22:07
Mannen houden van chicks die kunnen eten maar ze houden ook van slanke chicks en die combinatie is meestal niet van lange duur
conlechezondag 2 september 2007 @ 22:08
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:05 schreef Aventura het volgende:
Ik eet weleens een blik witte bonen in tomatensaus. Omdat ik soms te lui ben om te koken. Weet niet of het genant is. Wel een onwijze paupermaaltijd, maar ik vind het wel lekker.
En wat Tinkepink zegt. Ik schaam me meer over hoeveelheden. Ik kan binnen tien minuten een hele zak chips op. Daarnet heb ik een halve rol chocoladekoekjes opgegeten. Daarvoor een heel pakje Paturain met crackers. Sowieso ben ik in gezelschap altijd het eerst klaar met eten. In een restaurant eet ik ook vaak best veel. En ben zelfs best chagrijnig als ik voor mijn gevoel niet genoeg heb gegeten. Ik eet heel vaak meer dan de mannen in mijn gezelschap. Niet echt een charmante eigenschap
*checkt fobo

Je kan het hebben!........Dan zou ik me maar niet schamen. Heel wat leuker gezelschap dan mensen die een half uur op 3 blaatjes sla zitten.
Aventurazondag 2 september 2007 @ 22:12
Nou, ik ben niet dik en heb er ook geen aanleg voor. Mijn verbranding gaat gewoon vrij snel.
En ik eet niet elke dag een zak chips of een pak koek natuurlijk. Ik eet verder vrij normaal en gezond. Alleen wel veel. Als je je oventje blijft aanwakkeren dan gaat dat prima.
Blueszondag 2 september 2007 @ 22:45
Hompen leverworst
conlechezondag 2 september 2007 @ 22:48
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:45 schreef Bluezz het volgende:
Hompen leverworst
Hebbie nou niet de verkeerde smiley gebruikt
AKnynkezondag 2 september 2007 @ 22:54
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 22:16 schreef Misstique het volgende:
Selderij met pindakaas. . Gewoon met de stengles in de pindakaaspot vissen. .
Oh ja, heerlijk! Heb ik in Amerika geleerd. Nu moet ik morgen selderij gaan kopen!
purplerosezondag 2 september 2007 @ 23:00
Zo een broodje hemaworst die verdrinkt in de ketchup/mosterd
Bluesmaandag 3 september 2007 @ 00:03
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:48 schreef conleche het volgende:


Hebbie nou niet de verkeerde smiley gebruikt
Nee, niet na die hompen
heiden6maandag 3 september 2007 @ 00:18
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:05 schreef Aventura het volgende:
Ik eet weleens een blik witte bonen in tomatensaus. Omdat ik soms te lui ben om te koken. Weet niet of het genant is. Wel een onwijze paupermaaltijd, maar ik vind het wel lekker.
En wat Tinkepink zegt. Ik schaam me meer over hoeveelheden. Ik kan binnen tien minuten een hele zak chips op. Daarnet heb ik een halve rol chocoladekoekjes opgegeten. Daarvoor een heel pakje Paturain met crackers. Sowieso ben ik in gezelschap altijd het eerst klaar met eten. In een restaurant eet ik ook vaak best veel. En ben zelfs best chagrijnig als ik voor mijn gevoel niet genoeg heb gegeten. Ik eet heel vaak meer dan de mannen in mijn gezelschap. Niet echt een charmante eigenschap
Ik vind het ideaal om naar een restaurant te gaan met mensen die erg veel eten en drinken, dan val ik niet zo op.

On topic kan ik zo gauw niets bedenken, behalve dat ik ook altijd ijs van bijvoorbeeld Ben & Jerry's zacht laat worden.

Verder deed ik ook nog wel eens, als ik geen zin had om te koken, een blik met 10 knakworsten uitgieten en op een bord in de magnetron, samen met een berg geroosterd brood, en dan opeten, eventueel met een goede barbecuesaus ofzo.
HenkBenzinetankmaandag 3 september 2007 @ 00:49
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:05 schreef Aventura het volgende:
Ik eet weleens een blik witte bonen in tomatensaus. Omdat ik soms te lui ben om te koken. Weet niet of het genant is. Wel een onwijze paupermaaltijd, maar ik vind het wel lekker.
Dat heb ik vanavond ook gegeten . Had niks in huis, maar stiekem vind ik het nog erg lekker ook
PlusPlusmaandag 3 september 2007 @ 00:50
schapenballen
Tezzmaandag 3 september 2007 @ 07:25
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 16:25 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

...Tezz de TT en de OP niet gelezen heeft en als een blinde kneus het nodig vond een lekker recept neer te kwakken
hahahaha. Jawel hoor, wel gelezen. Zie mijn eerdere post daarboven. Maar kaas met jam, ik wist niet dat dit normaal was, hihi. Ik vond het behoorlijk vreemd, maar toen ik het voor de eerste keer per ongeluk proefde was het heerlijk! Nou het is dus normaal. Nou ja excuses dan!

Nu ik het hier zo lees staat me er wel vaag iets van bij ja, van die Cheeser reclame....
Duvekoatermaandag 3 september 2007 @ 08:29
Een plak kaas, beetje boter en wat hagelslag erop en dan oprollen met jam ook erg lekker maar dan zonder de boter,
iggy_in_the_housemaandag 3 september 2007 @ 08:42
Naturel chips eten en opslurpen met beker melk (krijg je zout cornflakes effect )
Tosti met curry en/of mayonaise
Kroket/Bitterballen met maggi opeten
Appelmoes op zuurkool
en macaroni met ketjap/sambal of curry overgieten
fembolmaandag 3 september 2007 @ 09:06
broodje pindakaas met hagelslag --> pindarotsjes!!

[ Bericht 3% gewijzigd door fembol op 03-09-2007 09:11:47 ]
Duvekoatermaandag 3 september 2007 @ 09:10
quote:
Op maandag 3 september 2007 09:06 schreef fembol het volgende:
broodje pindakaas met hagelslag --> pindarotjsjes!!
Broodje pindakaas+hagelslag
Innocencemaandag 3 september 2007 @ 09:37
Noodles van Unox zo uit het pakje opeten. Volgensmij nog eens slecht voor je ook, maar zo lekker!

En een potje ailloli gewoon met m'n vingers leegeten omdat ik geen zin heb om brood af te bakken.
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:45 schreef Bluezz het volgende:
Hompen leverworst


Lekker!
Mirjammaandag 3 september 2007 @ 09:44
een boterham met pindakaas en stroop..
PiperMarumaandag 3 september 2007 @ 10:07
's Ochtends koude Chinees van de vorige dag uit de koelkast snaaien.
En dan natuurlijk staand voor de koelkast opeten.

Koude nasi
Koude Foe yong hai
Qarinxmaandag 3 september 2007 @ 11:44
Op 3 september truffel chocolade pepernoten van Bolletje...
Harajuku.dinsdag 4 september 2007 @ 03:52
Plakken kaas in de koekenpan, daar schaam ik me voor na al die blikken die ik kreeg.
Oh, 2 schijfjes komkommer en dan een gezouten stickie in stukken breken en er tussen leggen
Ringelingdinsdag 4 september 2007 @ 11:06
quote:
Op zondag 2 september 2007 21:47 schreef purplerose het volgende:

[..]

Oe, das wel een heul opvallende zeg, dat moet een smaak sensatie geven
Kan je me uitleggen wat voor smaak sensatie je dan meemaakt of is dat niet uit te leggen
dat is niet uit te leggen, dat is alleen zelf te ervaren
n0adinsdag 4 september 2007 @ 12:41
quote:
Op zondag 2 september 2007 21:27 schreef Qarinx het volgende:
Patat op brood
Het lijkt mij niks maar in Engeland schijnt het vaker gegeten te worden. Zoek maar eens op chip butty.
gekkehoedenmakerdinsdag 4 september 2007 @ 12:50
Af en toe een lepeltje sambal, zo voor de lekker. (En het schijnt sowieso heel vreemd te zijn om standaard een flesje Tabasco en een potje sambal in je handtas te hebben. )
Verder bestel ik graag vega roti, nacho's of een pizza, om die dan koud te laten worden en de volgende dag mee te nemen naar mijn werk. Een pizza is echt veel lekkerder wanneer hij koud is!
Ringelingdinsdag 4 september 2007 @ 19:15
Wat ook lekker is, stroopwafel 20 seconden op vol vermogen in de magnetron tot de stroop zacht is
Wel opassen dat je je niet brandt!
conlechedinsdag 4 september 2007 @ 19:17
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 12:41 schreef n0a het volgende:

[..]

Het lijkt mij niks maar in Engeland schijnt het vaker gegeten te worden. Zoek maar eens op chip butty.
In Frankrijk ook en dan stoppen ze er ook nog een hamburger bij en ik meen dat ze het dan een 'sandwich Americain' noemen
Harajuku.dinsdag 4 september 2007 @ 19:17
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 12:50 schreef gekkehoedenmaker het volgende:
Af en toe een lepeltje sambal, zo voor de lekker. (En het schijnt sowieso heel vreemd te zijn om standaard een flesje Tabasco en een potje sambal in je handtas te hebben. )
Verder bestel ik graag vega roti, nacho's of een pizza, om die dan koud te laten worden en de volgende dag mee te nemen naar mijn werk. Een pizza is echt veel lekkerder wanneer hij koud is!
Ik wálg van afgekoelde pizza. Wanneer het kouder wordt krijg je die smerige zichtbare vetlaag ! Daarom moet ik pizza altijd snel eten .
conlechedinsdag 4 september 2007 @ 19:20
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 19:17 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik wálg van afgekoelde pizza. Wanneer het kouder wordt krijg je die smerige zichtbare vetlaag ! Daarom moet ik pizza altijd snel eten .
Dat heb ik bij friet. Als je koude of zelfs maar lauwe friet eet dan proef je zo dat ranzige vet aan je gehemelte. Brr. Dat heb ik trouwens niet bij pizza. Dat en die kouwe Chinees komt me ook bekend voor. Als ontbijt.
gekkehoedenmakerdinsdag 4 september 2007 @ 21:27
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 19:17 schreef Harajuku. het volgende:

[..]

Ik wálg van afgekoelde pizza. Wanneer het kouder wordt krijg je die smerige zichtbare vetlaag ! Daarom moet ik pizza altijd snel eten .
Ik wist niet eens van die zichtbare vetlaag. Wat doe je nou? Nu kan ik nooit meer optimaal van mijn koude gorgonzolapizza genieten!
Charmiandinsdag 4 september 2007 @ 22:33
Constant roepen dat je geen erwtensoep lust en dan toch een blik kopen met een scheutje water erbij dat het niet zo dik is en het dan toch stiekum heel lekker vinden.

Offuh boerenkoolstampot met een klodder mayo ipv jus, ik durf dat echt niet te vragen als ik dat bij iemand anders eet
Captain_Fabulousdinsdag 4 september 2007 @ 23:02
Een witte boterham, met kaas. Hamburger bovenop leggen, bedek deze royaal met mosterd. Overgiet het geheel nu met witte bonen in tomatensaus.
Vooral na een avondje stappen, kalmeert het de volgende dag goed de maag.
Captain_Fabulousdinsdag 4 september 2007 @ 23:07
Krentenbol met kaassoufle, reageert iedereen ook altijd zo gek op trouwens...
Pietverdrietdinsdag 4 september 2007 @ 23:25
Waarom zou je je schamen voor wat je eet?
Jurkdinsdag 4 september 2007 @ 23:44
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 23:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom zou je je schamen voor wat je eet?
Nou, eigenlijk schaam ik me meer voor de manier waarop ik ( banaan in de duopenotti en de stukjes eruit pulken..) het eet. Het is een waar slagveld.. als mijn kinderen het zouden zien, zou ik alle autoriteit aan de eettafel kwijt zijn.
conlechewoensdag 5 september 2007 @ 00:06
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 23:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom zou je je schamen voor wat je eet?
Nou, laten we zo zeggen: het getuigt niet van goede smaak om en publique ketchup op je camembert te doen (en ik doe het ook niet altijd hoor en ik weet niet eens meer hoe ik het ooit ontdekt heb, das het rare, ik bedoel ooit moet toch de eerste x zijn geweest dat ik dacht, hé, kom, laat ik er nu eens wat ketchup op doen Een pot nutella of pindakaas leeglepelen doe ik ook liever in m'n uppie dan met pottekijkers.
(al was het alleen maar omdat ik de neiging heb om dan meer op m'n gezicht te smeren dan in m'n mond te krijgen)
Captain_Fabulouswoensdag 5 september 2007 @ 00:08
Maria kaakjes beleggen met kaas doe je nu eenmaal liever zonder toeschouwers...
Mirjamwoensdag 5 september 2007 @ 00:09
quote:
Op woensdag 5 september 2007 00:06 schreef conleche het volgende:


(al was het alleen maar omdat ik de neiging heb om dan meer op m'n gezicht te smeren dan in m'n mond te krijgen)
purplerosewoensdag 5 september 2007 @ 00:24
Idd, sommige dingen zijn nu eenmaal een prive aangelegenheid

Je geniet er net ff iets meer van als dat er mensen om je heen zitten die je aankijken van WTF! doe jij nou , ben je holbewoner geworden!?

purplerosewoensdag 5 september 2007 @ 00:26
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 23:07 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Krentenbol met kaassoufle, reageert iedereen ook altijd zo gek op trouwens...
I wonder why
Captain_Fabulouswoensdag 5 september 2007 @ 00:29
quote:
Op woensdag 5 september 2007 00:24 schreef purplerose het volgende:
Idd, sommige dingen zijn nu eenmaal een prive aangelegenheid
mensen om je heen zitten die je aankijken van WTF! doe jij nou , ben je holbewoner geworden!?

Krentebol met kaas heeft inderdaad dat effect...
Ringowoensdag 5 september 2007 @ 02:15
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 23:25 schreef Pietverdriet het volgende:
Waarom zou je je schamen voor wat je eet?
Hoe je iets eet, dan? Of was jij niet degene die de gordijnen invliegt zodra er aan tafel geprakt wordt?
Ringowoensdag 5 september 2007 @ 02:18
quote:
Op woensdag 5 september 2007 00:29 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Krentebol met kaas heeft inderdaad dat effect...
Dat heb ik al als ik een broodje kroket met gekookt ei eet.
Pietverdrietwoensdag 5 september 2007 @ 08:18
quote:
Op woensdag 5 september 2007 02:15 schreef Ringo het volgende:

[..]

Hoe je iets eet, dan? Of was jij niet degene die de gordijnen invliegt zodra er aan tafel geprakt wordt?
Ja, DAAR moet je je wel voor schamen idd.
Captain_Fabulouswoensdag 5 september 2007 @ 10:15
quote:
Op woensdag 5 september 2007 02:18 schreef Ringo het volgende:

[..]

Dat heb ik al als ik een broodje kroket met gekookt ei eet.
Ikgeef de voorkeur aan een broodje kroket met plakjes kaas erop, maar ieder zijn ding
Martijn_77woensdag 5 september 2007 @ 11:56
Ik schaam me eigenlijk niet voor dingen die ik eet.
Professionalwoensdag 5 september 2007 @ 15:40
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 12:50 schreef gekkehoedenmaker het volgende:
Een pizza is echt veel lekkerder wanneer hij koud is!
Ik eet ook vaak genoeg koude pizza, of neem als er een stuk over is dit gewoon mee naar mijn werk. Moet je eens naar Canada gaan, daar eten de gezinnen gewoon `s morgens de resten op. Misschien komt dit ook wel door mijn Canadees bloed dat ik koude pizza`s lekker vind.

Ik heb ook wel een leuke combinaties wat ik echt overheerlijk vind:
Broodje kaassouflé met satesaus, gewone chips met mosterd, frites met sambal (lepels), broodje met chips.
Qarinxwoensdag 5 september 2007 @ 15:50
Ow en een Twixreep op een wit pistoletje met roomboter... yumyum
Ringelingwoensdag 5 september 2007 @ 16:42
quote:
Op woensdag 5 september 2007 15:40 schreef Professional het volgende:

[..]

Ik eet ook vaak genoeg koude pizza, of neem als er een stuk over is dit gewoon mee naar mijn werk. Moet je eens naar Canada gaan, daar eten de gezinnen gewoon `s morgens de resten op. Misschien komt dit ook wel door mijn Canadees bloed dat ik koude pizza`s lekker vind.

Ik heb ook wel een leuke combinaties wat ik echt overheerlijk vind:
Broodje kaassouflé met satesaus, gewone chips met mosterd, frites met sambal (lepels), broodje met chips.
een vriendin van vroeger at pannekoek met chips erop gebakken
Zij-en-Hijdonderdag 6 september 2007 @ 13:08
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 00:10 schreef kingjotte het volgende:
wel laatst nog een hele rare gezien, een collega van me at rauwe friet op
Das lekker..
Professionaldonderdag 6 september 2007 @ 13:12
Dat eet ik ook nog wel, maar dan moeten ze wel ontdooid zijn.
bloodymaryvrijdag 7 september 2007 @ 02:12
Wat nog lekkerder is, als je verse frites maakt, er een paar al na het voorbakken opeten staand achter het aanrecht omdat je met de rest bezig bent en dan soppen in de mayonaisepot!
niekyzaterdag 8 september 2007 @ 17:15
quote:
Op dinsdag 4 september 2007 22:33 schreef Charmian het volgende:

Offuh boerenkoolstampot met een klodder mayo ipv jus, ik durf dat echt niet te vragen als ik dat bij iemand anders eet
Herkenbaar
MaxCzaterdag 8 september 2007 @ 17:39
Boterham met veel boter en nog meer pindakaas
#ANONIEMzaterdag 8 september 2007 @ 17:44
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 14:15 schreef BettyR het volgende:
Ik eet Brinta die zo dik is dat mijn lepel er rechtop in kan staan.
Oh heerlijk!
En dan chocoladevlokken er nog overheen!
Serendipszaterdag 8 september 2007 @ 17:48
quote:
Op vrijdag 7 september 2007 02:12 schreef bloodymary het volgende:
Wat nog lekkerder is, als je verse frites maakt, er een paar al na het voorbakken opeten staand achter het aanrecht omdat je met de rest bezig bent en dan soppen in de mayonaisepot!
Nostalgie!
Dat deed ik als kind altijd... en mijn moeder de kids maar de keuken uitjagen om te voorkomen dat de friet al op was voordat we aan tafel gingen...
Van die heerlijke, slappe, witgele friet!
conlechezaterdag 8 september 2007 @ 18:00
O idd. In een ver verleden had ik een vakantiebaantje in een soort cafetaria bij een sporthal. En dan nam ik altijd, als het vet net verschoond was, 1 of liefst 2 vers gebakken frietjes en dan even onder de mayopomp. Héerlijk. Ze moesten trouwens wel knapperig zijn! Slappe friet
bloodymaryzaterdag 8 september 2007 @ 18:29
Jawel het gaat juist om frietjes na de eerste keer voorbakken, die zijn altijd nog slap. Maar in zo'n cafetarie maken ze vast geen verse frites, dus die zijn dan al voorgebakken, jij hebt het over gewone frites die al klaar is.
conlechezaterdag 8 september 2007 @ 19:03
quote:
Op zaterdag 8 september 2007 18:29 schreef bloodymary het volgende:
Jawel het gaat juist om frietjes na de eerste keer voorbakken, die zijn altijd nog slap. Maar in zo'n cafetarie maken ze vast geen verse frites, dus die zijn dan al voorgebakken, jij hebt het over gewone frites die al klaar is.
Ja das waar, mijn schaamte gaat dan ook meer om het feit dat ik:
A. wel 10x per dag zo'n "hapje" nam.
B. Door het pompsysteem enorme klodders mayo op die 2 lullige frietjes had en dat ik het dus alleen deed als er niemand keek, maar dat ging best vaak mis
bloodymaryzaterdag 8 september 2007 @ 19:43
Ja, ik zie het voor me! Maar ook dat is zeer lekker!
Krlnzondag 9 september 2007 @ 19:28
als echt eten:toast met stroop en gebakken ei met gesmolten kaas (en lekker dat dat is!)

en ik wil best opbiechten dat ik soms als ik ermee loop te prullen een papieren zakdoekje eet haha.... wel weinig calorien
parselmouthzondag 9 september 2007 @ 19:34
quote:
Op zondag 9 september 2007 19:28 schreef Krln het volgende:
en ik wil best opbiechten dat ik soms als ik ermee loop te prullen een papieren zakdoekje eet haha.... wel weinig calorien

Ik dacht dat ik de enige was. Of hoekjes van papier ofzo... Maar da's meer om het kauwen.
Principessa.Farfallazondag 9 september 2007 @ 19:36
ik eet wel eens magere spelkreepjes uit de verpakking of plakjes ham zonder niks
Krlnzondag 9 september 2007 @ 19:46
quote:
Op zondag 9 september 2007 19:34 schreef parselmouth het volgende:

[..]


Ik dacht dat ik de enige was. Of hoekjes van papier ofzo... Maar da's meer om het kauwen.
doe ik ook, is lekker om te kauwen idd, of het papieren stokje na een lollie.... oraal gefixeerd denk ik
parselmouthzondag 9 september 2007 @ 19:55
quote:
Op zondag 9 september 2007 19:46 schreef Krln het volgende:

[..]

doe ik ook, is lekker om te kauwen idd, of het papieren stokje na een lollie.... oraal gefixeerd denk ik
Haha, ja dat klopt wel. Ben altijd wel op iets aan het kauwen en word ook zeer geregeld wakker met m'n duim in m'n mond .
Spacehamstermaandag 10 september 2007 @ 01:08
Ik dip mijn frites in de kroket.
En als ik nasi eet dan doe ik daar niet alleen augurkjes bij maar plens ook een lepel van het augurkenvocht over de nasi....mmmmm!

Maar waar ik me veel meer voor schaam is dat ik bij sommige dingen niet kan ophouden met eten.
Zoals wentelteefjes waarvan ik er zeker 5 achter elkaar moet opeten of stamppot zuurkool waarvan ik blijf eten tot ik bijna knap..
Muckmaandag 10 september 2007 @ 14:29
quote:
Op maandag 10 september 2007 01:08 schreef Spacehamster het volgende:
Ik dip mijn frites in de kroket.
ik ook!
of in de kaassoufle
OAmaandag 10 september 2007 @ 22:58
quote:
Op zondag 9 september 2007 19:36 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ik eet wel eens magere spelkreepjes uit de verpakking of plakjes ham zonder niks
Das heel gewoon hoor!
deomdinsdag 11 september 2007 @ 14:49
quote:
Op zondag 2 september 2007 22:05 schreef Aventura het volgende:
Ik eet weleens een blik witte bonen in tomatensaus.
De cruciale vraag in deze is natuurlijk of je de bonen eerst warm gemaakt hebt. Zo niet, ga je dan maar schamen. Warm zijn ze erg lekker. Mijn vrouw gooit er dan nog wel appelmoes overheen
appelsientjedinsdag 11 september 2007 @ 19:51
Bruine bonen met spekjes en stroop
Innocencewoensdag 12 september 2007 @ 11:54
Witte rijst verzuipen in de tuinkruiden-roomsaus van Knorr..
quote:
Op zondag 9 september 2007 19:36 schreef Principessa.Farfalla het volgende:
ik eet wel eens magere spelkreepjes uit de verpakking
Ik kom alleen nog wel 's spekjes te kort als ik dan uiteindelijk moet gaan koken.
AKnynkewoensdag 12 september 2007 @ 11:59
quote:
Op dinsdag 11 september 2007 19:51 schreef appelsientje het volgende:
Bruine bonen met spekjes en stroop
Dat is toch heel normaal?
Morwendonderdag 13 september 2007 @ 04:37
Pennen, potloden, papier, lijm, plakband. Ik ben nogal oraal ingesteld denk ik dan maar. Ow, en slkken doe ik wel maar niet in deze zaken, dat is meer gewoon kauwen. Weird, but hey
staticdatadonderdag 13 september 2007 @ 07:47
ik zou me hier toch wel voor schamen

Voetballertje krijgt geld voor eten naaktslak
deomdonderdag 13 september 2007 @ 07:57
quote:
Op donderdag 13 september 2007 07:47 schreef staticdata het volgende:
ik zou me hier toch wel voor schamen

Voetballertje krijgt geld voor eten naaktslak
Inderdaad, voetballen bij de Vroomshoopse Boys. Kom op zeg

Het eten van naaktslakken was in 2003 trouwens al onderdeel van de Fear-Factor.
Isegrimdonderdag 13 september 2007 @ 08:20
Een collega van mij vertelde gister dat ze vroeger een lucratieve bron van inkomsten had: ze at wormen voor 25 gulden (schoolgenoten betaalden haar ervoor).
Vanyeldonderdag 13 september 2007 @ 08:22
Al eerder vergelijkbare dingen genoemd, maar lekker met je vingers de pindakaaspot leeglepelen is toch wel heel fijn. Met een lepel kan ook, maar dan mis je weer dat lekkere likgevoel..
DarkElfdonderdag 13 september 2007 @ 08:26
quote:
Op donderdag 13 september 2007 08:20 schreef Isegrim het volgende:
Een collega van mij vertelde gister dat ze vroeger een lucratieve bron van inkomsten had: ze at wormen voor 25 gulden (schoolgenoten betaalden haar ervoor).


en bah!
Isegrimdonderdag 13 september 2007 @ 08:36
quote:
Op donderdag 13 september 2007 08:26 schreef DarkElf het volgende:

[..]



en bah!
Ach, zo'n worm is glad en die kun je gemakkelijk in één keer doorslikken. Ze kocht er de allernieuwste Barbies van.
DarkElfdonderdag 13 september 2007 @ 08:42
quote:
Op donderdag 13 september 2007 08:36 schreef Isegrim het volgende:

[..]

Ach, zo'n worm is glad en die kun je gemakkelijk in één keer doorslikken. Ze kocht er de allernieuwste Barbies van.
slimme meid
appelsientjedonderdag 13 september 2007 @ 09:32
quote:
Op woensdag 12 september 2007 11:59 schreef AKnynke het volgende:

[..]

Dat is toch heel normaal?


Ja? iedereen verklaard me hier voor gek..
BEdonderdag 13 september 2007 @ 09:37
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 04:09 schreef Noin het volgende:
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.

Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.
*proest*
Professionalvrijdag 14 september 2007 @ 10:51
Wat ook overheerlijk is: gewone chips dippen in de sambal. Vooral lekker met van die fritessticks.
coltje87vrijdag 14 september 2007 @ 11:13
Gister kwam ik er achter dat het dopen van een broodje smeerkaas in de tomatensoep ook niet erg standaard is.. Maar het is zoo lekker
zhe-devilllvrijdag 14 september 2007 @ 13:39
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 01:03 schreef thaleia het volgende:
Goed topic!

Gebakken aardappeltjes die zo ongeveer liggen te drijven in een mengsel van mayo en appelmoes. Vandaag nog gehad
Heey dat deden wij als kind ook altijd hmmmm, mayo door de appelmoes!
Captain_Fabulousvrijdag 14 september 2007 @ 13:55
quote:
Op vrijdag 14 september 2007 11:13 schreef coltje87 het volgende:
Gister kwam ik er achter dat het dopen van een broodje smeerkaas in de tomatensoep ook niet erg standaard is.. Maar het is zoo lekker
Soppen wordt zowiezo ondergewaardeerd.
Muckvrijdag 14 september 2007 @ 13:57
quote:
Op vrijdag 14 september 2007 13:55 schreef Captain_Fabulous het volgende:

[..]

Soppen wordt zowiezo ondergewaardeerd.
absoluut
mijn collega's keken me altijd vies aan als ik mijn mijn biscuitje, of nog beten, mijn speculaasje, in de koffie zat te soppen
bastognekoeken zijn ook prima te soppen trouwens
bloodymaryvrijdag 14 september 2007 @ 14:55
Soppen is heerlijk, of het nu in de koffie, thee, tomatensoep, mayonaise, jus, pindakaas, eigeel of wat dan ook is, het is altijd lekker. Gewoon iets met de vingers vastpakken, ergens in soppen, lekker opeten en dan nog je vingers aflikken.
Captain_Fabulouszaterdag 15 september 2007 @ 08:17
Ik ben nu bezig aan een dubbele witte boterham met gesopte speculaas ertussen. Heerlijk!
Isegrimzaterdag 15 september 2007 @ 08:23
Over speculaas gesproken: ik ben dol op oude speculaas. Je weet wel, dat het zo zacht is als het een poosje in een trommel heeft gezeten.
ChrisJXzaterdag 15 september 2007 @ 08:35
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 15:19 schreef purplerose het volgende:
Ow ik ben gelukkig niet de enige die in een pot nutella zit te lepelen
En als je een goedkoper merk probeerd omdat nutella toch best duur is merk je het gewoon echt Nutella IS the best gewoon
Uit een pot duo penotti alleen de witte pasta op een vork doen en dat aflikken

En ja, op een vork. Als toetje na de lunch en als je luncht heb je meestal geen lepel.
MissXzaterdag 15 september 2007 @ 15:52
Bevroren witbrood
#ANONIEMzaterdag 15 september 2007 @ 15:56
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 04:09 schreef Noin het volgende:
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.

Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.
Dat doe ik met honingdrop en pepermunt!
tonkszaterdag 15 september 2007 @ 16:02
Kat en hond
hassanjassanmaandag 17 september 2007 @ 13:18
quote:
Op vrijdag 31 augustus 2007 09:26 schreef Tezz het volgende:
Oe ik weet er nog eentje: een pitabroodje met jonge kaas en aardbeienjam en dan eventjes onder de grill totdat de kaas gesmolten is.

Heerlijk!
een cheezer !
#ANONIEMmaandag 17 september 2007 @ 13:41
quote:
Op zaterdag 15 september 2007 15:52 schreef MissX het volgende:
Bevroren witbrood
Waarom zou je bevroren witbrood willen eten
Muckmaandag 17 september 2007 @ 13:57
quote:
Op maandag 17 september 2007 13:41 schreef SeaOfLove het volgende:

[..]

Waarom zou je bevroren witbrood willen eten
deed ik vroeger ook altijd
MissXmaandag 17 september 2007 @ 14:16
quote:
Op maandag 17 september 2007 13:41 schreef SeaOfLove het volgende:

Waarom zou je bevroren witbrood willen eten
Omdat ik het lekker vind, maar een ieder die ik het ooit vertel vind mij echt een volslagen idioot.
quote:
Op maandag 17 september 2007 13:57 schreef Muck het volgende:

deed ik vroeger ook altijd
Ik ben dus niet de enigste
DuchessXmaandag 17 september 2007 @ 14:18
Ik doop speculaasjes in mijn thee
Karrel_Laaglawaaimaandag 17 september 2007 @ 14:36
quote:
Op zaterdag 15 september 2007 15:52 schreef MissX het volgende:
Bevroren witbrood
Maar dan alleen de kapjes c.q. kontjes....
DarkElfmaandag 17 september 2007 @ 14:47
quote:
Op maandag 17 september 2007 14:36 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Maar dan alleen de kapjes c.q. kontjes....
doe ik bij maisbrood

(echt alleen bij maisbrood)
Serendipsmaandag 17 september 2007 @ 14:48
quote:
Op maandag 17 september 2007 13:18 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

een cheezer !
Spuit elluf!
Serendipsmaandag 17 september 2007 @ 14:50
De kapjes van het brood zijn het lekkerst, mits je natuurlijk een lekker vers brood van de bakker hebt en niet van dat fabrieksbrood.

Overigens eet ik ze niet in bevroren toestand.
Juzmemaandag 17 september 2007 @ 14:52
Ik ben superdol op gerookte zalm, maar ik schaam me dood voor de geur die het met zich mee draagt
Martijn_77maandag 17 september 2007 @ 19:54
quote:
Op maandag 17 september 2007 14:52 schreef Juzme het volgende:
Ik ben superdol op gerookte zalm, maar ik schaam me dood voor de geur die het met zich mee draagt
Dan moet je eens met trassi gaan koken
Pietverdrietmaandag 17 september 2007 @ 20:04
quote:
Op maandag 17 september 2007 19:54 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Dan moet je eens met trassi gaan koken
* Pietverdriet moet ineens denken aan een franse douanier...
Captain_Fabulousmaandag 17 september 2007 @ 21:34
Ik wist dat jij graag avontuurlijk kookt, maar heb jij echt eens een franse douanier op de barbeque gegooid dan?
ParanoidEvdonderdag 20 september 2007 @ 12:12
De manier waarop ik koffie graag heb.
Zwart, en 3 klontjes suiker. Plus ik zeik graag over dat thee uit zakjes troep is, maar ik drink bij koffie gewoon DE filterzooi en ik vind het nog best lekker ook.
Oh en soms heb ik zooooo'n zin in een supergoedkope Magharita-diepvriespizza..
Muckdonderdag 20 september 2007 @ 12:15
okee, en wat is daar allemaal vreemd aan?
miljoenen mensen drinken DE-koffie, en veel suiker in de koffie zie ik ook zat mensen doen.
ParanoidEvdonderdag 20 september 2007 @ 12:18
quote:
Op donderdag 20 september 2007 12:15 schreef Muck het volgende:
okee, en wat is daar allemaal vreemd aan?
miljoenen mensen drinken DE-koffie, en veel suiker in de koffie zie ik ook zat mensen doen.
Ja, maar dan ben ik zo'n theepurist en qua koffie zeik ik bijna nergens over.
Muckdonderdag 20 september 2007 @ 12:20
quote:
Op donderdag 20 september 2007 12:18 schreef ParanoidEv het volgende:

[..]

Ja, maar dan ben ik zo'n theepurist en qua koffie zeik ik bijna nergens over.
maar met DE-koffie is echt helemaal niks mis hoor.
tonksdonderdag 20 september 2007 @ 12:21
wow suiker in de koffie? MEID het is 2007 hoor wtf.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 20 september 2007 @ 12:27
Koffie met suiker zwarte koffie noemen
Noshdonderdag 20 september 2007 @ 12:28
quote:
Op donderdag 20 september 2007 12:20 schreef Muck het volgende:

[..]

maar met DE-koffie is echt helemaal niks mis hoor.
Hun automatenkoffie smaakt naar geroosterde anus, maar om je er nu voor te schamen.. .
Muckdonderdag 20 september 2007 @ 12:30
quote:
Op donderdag 20 september 2007 12:28 schreef Nosh het volgende:

[..]

Hun automatenkoffie smaakt naar geroosterde anus, maar om je er nu voor te schamen.. .
het ging ook om filterkoffie he
automatenkoffie

Maar om je er nou voor te schamen....
Nou ja, verder weer ontopic jongens
conlechedonderdag 20 september 2007 @ 13:28
Over koffie gesproken: op het werk hebben we zo'n Senseo en dat is op zich al iets waar DE en Philips zich voor moeten schamen, want wat een uilenzeik, zoooo slap. Maar ja je moet toch wat, dus ik gooi er dan een half zakje nescafe espressokoffie bij. Dat maakt het iets draaglijker, maar om nu te zeggen dat er trots op ben......
deomdonderdag 20 september 2007 @ 14:03
quote:
Op donderdag 20 september 2007 13:28 schreef conleche het volgende:
Over koffie gesproken: op het werk hebben we zo'n Senseo en dat is op zich al iets waar DE en Philips zich voor moeten schamen, want wat een uilenzeik, zoooo slap. Maar ja je moet toch wat, dus ik gooi er dan een half zakje nescafe espressokoffie bij. Dat maakt het iets draaglijker, maar om nu te zeggen dat er trots op ben......
Je noemt koffie en Senseo in een zin . Ik ben het met je eens dat Philips en DE zich moeten schamen voor de Senseo, maar om het nu koffie te noemen gaat wel erg ver.

On topic.

Van het weekend heb ik twee keer ontbeten met appeltaart met slagroom . We hadden nog over van een verjaardag en vonden het zonde om weg te gooien. En nee, invriezen was geen optie
Mini_rulezdonderdag 20 september 2007 @ 14:39
Hier ook meer de tijdstippen dan het eten zelf. Hoewel ik al heel wat verschillende combinaties van frituurhapjes, brood en saus (op allerlei momenten van de dag) heb geprobeerd in mijn studentenbestaan. Niet echt CUL-materiaal.

Dingen als chips en cola als ontbijt, of stokbroodje kipnuggets met mayo en pindasaus (als ontbijt dan wel 's avonds na het eten), daar ben ik ook niet trots op. Het is een wonder dat ik nog niet dichtgeslibd ben, als ik er zo over nadenk.

Slecht topic, snel weer weg zodat ik dit alles weer kan verdringen.
Karrel_Laaglawaaidonderdag 20 september 2007 @ 15:12
quote:
Op donderdag 20 september 2007 14:39 schreef Mini_rulez het volgende:
stokbroodje kipnuggets met mayo en pindasaus
Lijkt me best lekker...
Kyranodonderdag 20 september 2007 @ 15:20
Witte boterham met Smeerleverworst en vruchtenhagel... Is op dit moment zelfs mijn lunch en m'n collega's kijken me heel...HEEL...vreemd aan...
Karrel_Laaglawaaidonderdag 20 september 2007 @ 15:21
En dat is dan ook wel terecht.
allure112donderdag 20 september 2007 @ 15:27
blehh dat lijkt me dus zo niet smakelijk

waar ik me zelf voor schaam is dat ik olijven met thee eet :S
Kyranodonderdag 20 september 2007 @ 15:28
Zo te horen, ieder zijn ding
Serendipsdonderdag 20 september 2007 @ 15:47
quote:
Op donderdag 20 september 2007 15:27 schreef allure112 het volgende:
blehh dat lijkt me dus zo niet smakelijk

waar ik me zelf voor schaam is dat ik olijven met thee eet :S
Eet je olijven bij de thee, of gooi je ze erin alsof het een martini is...?
Mini_rulezdonderdag 20 september 2007 @ 17:09
quote:
Op donderdag 20 september 2007 15:12 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:

[..]

Lijkt me best lekker...
Is het ook. Zoals gezegd, het ging meer om het tijdstip.
allure112donderdag 20 september 2007 @ 18:23
quote:
Op donderdag 20 september 2007 15:47 schreef Serendips het volgende:

[..]

Eet je olijven bij de thee, of gooi je ze erin alsof het een martini is...?
zoute zwarte olijven bij de thee
TC_Artemisdonderdag 20 september 2007 @ 21:59
quote:
Op donderdag 20 september 2007 18:23 schreef allure112 het volgende:

[..]

zoute zwarte olijven bij de thee
Dat is een best goeie combinatie, redelijk zoet/zoet en hartig, niks mis mee .

Ik eet zo af en toe nog wel eens bevroren brood, op een of andere manier is dat echt lekker.

En oja, ook patat met stroop uiteraard , die combinatie is gewoon geniaal.

[ Bericht 14% gewijzigd door TC_Artemis op 20-09-2007 22:07:53 ]
ColdFeetdonderdag 20 september 2007 @ 22:11
quote:
Op donderdag 20 september 2007 21:59 schreef TC_Artemis het volgende:

[..]

Dat is een best goeie combinatie, redelijk zoet/zoet en hartig, niks mis mee .

Ik eet zo af en toe nog wel eens bevroren brood, op een of andere manier is dat echt lekker.

En oja, ook patat met stroop uiteraard , die combinatie is gewoon geniaal.
Sommige mensen walgen ook echt van spekpannekoeken met stroop... Dat vind ik onvoorstelbaar, want die smaakcombinatie is wmb geniaal. Knapperig zout spek met kleverige zoete stroop, en dan in een warme, licht vette pannekoek, zaaaaalig.

Nou, daar schaam ik me echt niet voor
TC_Artemisdonderdag 20 september 2007 @ 22:14
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:11 schreef ColdFeet het volgende:

[..]

Sommige mensen walgen ook echt van spekpannekoeken met stroop... Dat vind ik onvoorstelbaar, want die smaakcombinatie is wmb geniaal. Knapperig zout spek met kleverige zoete stroop, en dan in een warme, licht vette pannekoek, zaaaaalig.

Nou, daar schaam ik me echt niet voor
Nu heb ik trek . Maar stroop + zout spul is goed te combineren.
Nu je het over pannekoeken hebt, pannekoeken met pindakaas zijn ook goed te eten .
ColdFeetdonderdag 20 september 2007 @ 22:17
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:14 schreef TC_Artemis het volgende:

[..]

Nu heb ik trek . Maar stroop + zout spul is goed te combineren.
Nu je het over pannekoeken hebt, pannekoeken met pindakaas zijn ook goed te eten .
Ik denk dat dat me een beetje te machtig is
Gitankidonderdag 20 september 2007 @ 22:17
Mm. leuk experimenteertopic
Isegrimdonderdag 20 september 2007 @ 22:19
Spek + stroop =
Gitankidonderdag 20 september 2007 @ 22:21
Zelf schaam ik trouwens me nergens om.

Maar als ik dan iets "vreemds" moet noemen: een vreemde tic om soms een handvol zoetjes op te eten en daarna water te drinken, of een viandel/ bamischijf uit de diepvries halen, en dan tussen twee boterhammen in het tostiijzer..
TC_Artemisdonderdag 20 september 2007 @ 22:25
Nee ik schaam me er ook niet echt om, maar ik las wat rare combi's, dus ik zette mijne er ook maar tussen. Lekker eten is gewoon fijn, hoe raar de combinatie ook zal wezen.
#ANONIEMdonderdag 20 september 2007 @ 22:29
brood met pindakaas en hagelslag
parselmouthdonderdag 20 september 2007 @ 22:30
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:29 schreef Logician het volgende:
brood met pindakaas en hagelslag
Lekker man En volgens mij ook niet echt bijzonder ofzo
Pindakaas met nutella, pindakaas met pure pasta, pindakaas met nesquick
Isegrimdonderdag 20 september 2007 @ 22:30
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:29 schreef Logician het volgende:
brood met pindakaas en hagelslag
Da's heel gewoon en heel lekker.
Gitankidonderdag 20 september 2007 @ 22:33
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:30 schreef parselmouth het volgende:

[..]
Pindakaas met nutella, pindakaas met pure pasta, pindakaas met nesquick
Ja, dat is hetgene wat ik altijd als kind
quote:
Op zaterdag 15 september 2007 16:02 schreef tonks het volgende:
Kat en hond
noemde. Chocopasta vs. Pindakaas.
Bienedonderdag 20 september 2007 @ 22:46
quote:
Op donderdag 30 augustus 2007 04:09 schreef Noin het volgende:
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.

Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.


Ik schaam me nooit. Maar soms wel degene met wie ik aan het tafelen ben. Met de soep moet ik gewoon mijn boterhammen afscheuren, balletjes van draaien en in mijn kom soep laten soppen. Heerlijk, vind ik.
parselmouthdonderdag 20 september 2007 @ 22:55
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:33 schreef Gitanki het volgende:

[..]

Ja, dat is hetgene wat ik altijd als kind
[..]

noemde. Chocopasta vs. Pindakaas.
#ANONIEMdonderdag 20 september 2007 @ 22:56
Pindakaas zonder stukjes van calve, en pure hagelslag, of mixed hagelslag (en geen boter)
Leintjeuhdonderdag 20 september 2007 @ 22:57
Pindakaas en aardbeienjam op een witte boterham. Heerlijk!!
H_Tzaterdag 22 september 2007 @ 02:11
quote:
Op donderdag 20 september 2007 22:30 schreef parselmouth het volgende:

[..]

Lekker man En volgens mij ook niet echt bijzonder ofzo
Pindakaas met nutella, pindakaas met pure pasta, pindakaas met nesquick
Ik at wel brood met boter en Nesquik, en dat smaakt prima . Met pindakaas heb ik het geloof ik nog niet gehad