Ik kan heel veel m&m's achter elkaar, als ik thuiskom uit m'n werk en hongerig ben, maar tegelijkertijd zo moe dat ik eerst effe op de bank wil neerploffen alvorens te gaan koken.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:04 schreef Ringo het volgende:
Een pak Luikse wafels en een zak chips in minder dan tien minuten.
Leegroven. Wat joppiesaus erover en vreten maar.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:31 schreef Ole het volgende:
en mijn huisdieren hebben hun bakjes vol
Daarover gesproken, kun je die dingen buiten de koelkast bewaren?quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:32 schreef Nosh het volgende:
magnetronhotdogs
nah,,, het ruikt soms best lekker, maar nee, laat maarquote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:33 schreef cerreur het volgende:
[..]
Leegroven. Wat joppiesaus erover en vreten maar.
Alles smaakt goed met wat joppiesaus.
Kan geen kwaad als ze in de verpakking blijven. Gok ik.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:33 schreef mcintosh het volgende:
[..]
Daarover gesproken, kun je die dingen buiten de koelkast bewaren?
Gisteren gekocht bij de Shell, en ze liggen nu al 24 uur buiten de koelkast...
Ik probeer het gewoon, bedankt voor het duwtjequote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:42 schreef Nosh het volgende:
[..]
Kan geen kwaad als ze in de verpakking blijven. Gok ik.
Met een beetje geluk wordt de smaak er alleen maar 'interessanter' door..
Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:43 schreef mcintosh het volgende:
[..]
Ik probeer het gewoon, bedankt voor het duwtje![]()
Hij gaat er nu in, oraal wel te verstaan.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:57 schreef DikkeSmikkel het volgende:
[..]
Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?
Dan liever rectaalquote:Op donderdag 30 augustus 2007 02:08 schreef HenkBenzinetank het volgende:
asperges uit blik zo in een keer naar binnen duwen
Weet niet of het feit dat ie niet gekoeld bewaard was de boosdoener is, de matige 'bockworst' of de smaakloze kaas, maar culinair was ie niet helemaal je van het...quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:57 schreef DikkeSmikkel het volgende:
[..]
Laat je het wel even weten wat je maag er van vond?
geef is een voorbeel danquote:Op donderdag 30 augustus 2007 03:01 schreef MissHobje het volgende:
Eigenlijk alles wat hier genoemd wordt vind ik geen "schaam" food
Ja nietquote:
quote:Op donderdag 30 augustus 2007 04:09 schreef Noin het volgende:
Ik koop altijd een zak goedkope Wilhemina-pepermunten (zijn best grote) en een zak chocotoffs.
Eerst een chocotoff in je mond, 2x kauwen en als het begint te smelten dan een pepermunt in je mond doen.
Ik doe het niet waar mijn collega's bij zijn want die kijken me aan alsof ik geen after-eight kan betalen.
Ah, die van mij staat er al, zie ik.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:29 schreef parselmouth het volgende:
Een halve liter Ben & Jerry's in een kwartier tijd in m'n eentje.
Pizza's met heinz ketchup erbijquote:Op donderdag 30 augustus 2007 09:32 schreef ColdFeet het volgende:
Ja, en die heinz. Ik zie m al een paar keer langskomen. Ik ben een behoorlijke culi-freak, eet altijd echt heel goed, maar Heinz is ook wel een van mijn 'eetzonden'. Ik vind het, oprecht, best een goed product: kijk maar bij de ingredienten, er zit gewoon niet echt iets raars in aan hulpstoffen o.i.d.
Heinz![]()
Niet op een zelfgemaakte pizza jahquote:Op donderdag 30 augustus 2007 09:51 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
[..]
Pizza's met heinz ketchup erbijEcht italianenverdriet, maar wel heel lekker!
![]()
He getsie!quote:Op donderdag 30 augustus 2007 06:17 schreef KritischeMassa het volgende:
Een kennisvan mij:
een plak boterhammenworst en dan een laag hagelslag en dat om en om tot de boterhammenworst op is, mayonaise erop en opeten als een taartje
vol verbazing zitten bekijken
Jammer dat ze die glanslaag maken van luizen. Was onlangs op keuringsdienst van waardequote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:18 schreef thaleia het volgende:
[..]
Ik kan heel veel m&m's achter elkaar, als ik thuiskom uit m'n werk en hongerig ben, maar tegelijkertijd zo moe dat ik eerst effe op de bank wil neerploffen alvorens te gaan koken.
Er zit cochenille in als kleurstof, idd. Als je geen cochenille wilt eten, zou ik maar eens gaan opletten in de super, want dat zit in VEEL producten.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 11:33 schreef LENUS het volgende:
[..]
Jammer dat ze die glanslaag maken van luizen. Was onlangs op keuringsdienst van waarde![]()
http://nl.wikipedia.org/wiki/Karmijnquote:Op donderdag 30 augustus 2007 11:36 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Er zit cochenille in als kleurstof, idd. Als je geen cochenille wilt eten, zou ik maar eens gaan opletten in de super, want dat zit in VEEL producten.
Eenschquote:Op donderdag 30 augustus 2007 10:51 schreef ColdFeet het volgende:
![]()
[..]
Niet op een zelfgemaakte pizza jahAlleen op opwarmpizza's.
Dat zou zo'n beetje het enige zijn... ik schaam mij namelijk verder eigenlijk niet voor wat ik eet...quote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:29 schreef parselmouth het volgende:
Een halve liter Ben & Jerry's in een kwartier tijd in m'n eentje.
Witte wat?quote:Op donderdag 30 augustus 2007 12:03 schreef Vanyel het volgende:
Witte uit de pot. Niet vaak, maar zo af en toe zijn ze heeerlijk.
Dat is dan ook meteen de enige manier waarop ik ze eet.
en pizza'squote:
Ik doe ze in de koekenpan, met een klein beetje olie. Dan heb je een beetje het tosti-effect: het midden wordt wel bruin, maar de randjes niet. Nou ja, altijd beter dan magnetronnenquote:Op donderdag 30 augustus 2007 13:33 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Slappe hap met hete kaasZo af en toe is dat zo heeeeeeeeerlijk smerig
Wat een gelulquote:Op donderdag 30 augustus 2007 12:21 schreef Gripper het volgende:
Ik eet echt te vaak knorr wereldgerechten. Ja, ik weet dat het niet authentiek is, en ja, ik weet dat zelf maken lekkerder én goedkoper is. Maar het is zo lekker (kip madras) en zo makkelijk...
![]()
En dan nog een dikke klodder Zaanse mayo erbij.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 13:33 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Slappe hap met hete kaasZo af en toe is dat zo heeeeeeeeerlijk smerig
Wat kost een 'wereldgerecht'? Ze hebben er ook chapati's bij. Als ik die maak kosten ze naar schatting tweeënhalve cent.quote:
Gebakken kaas is "kaal" al gruwelijk lekker. Uit de pan of uit het tosti-ijzerquote:Op donderdag 30 augustus 2007 13:43 schreef Isegrim het volgende:
[..]
En dan nog een dikke klodder Zaanse mayo erbij.
Weet je wat ook lekker is? Gebakken kaas! Men neme een dikke plak kaas, men hale deze door ei, men bestrooie hem rijkelijk met paneermeel, men bakke hem in de pan (niet te heet). Smullen maar!
En dan laat je voor het gemak je andere produkten weg die A geld kosten, B veels te veel is. Kip, rijst, kruiden etc.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 13:46 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Wat kost een 'wereldgerecht'? Ze hebben er ook chapati's bij. Als ik die maak kosten ze naar schatting tweeënhalve cent.
5 kilo chapatimeel = 5 euro
1 chapati = 25 gram
40 chapati's in een kilo
1 chapati kost ¤ 0,025 euro
Tja, ik zou het niet weten, ik eet niet meer uit pakjes tegenwoordig en heb de wereldgerechten dus ook nooit geproefd.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 13:51 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
En dan laat je voor het gemak je andere produkten weg die A geld kosten, B veels te veel is. Kip, rijst, kruiden etc.
Daarbij smaakt het "origineel" niet altijd "beter". Ik zou het eerder "anders" willen noemen.
Echte Tandoori vind ik heerlijk maar de Tandoori uit de Wereldgerechten vind ik net zo lekker. Alleen anders. Het is maar een naampje die ze eraan geven.
En dan vergeet je ook nog de tijd. Het kost een stukje meer tijd om het origineel te maken.
Een vriend van me had de gewoonte om een bord met brinta-poeder te vullen en er dan zoveel (eigenlijk: zo weinig) melk doorheen te roeren dat het net niet meer stoof bij het oplepelen.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 14:15 schreef BettyR het volgende:
Ik eet Brinta die zo dik is dat mijn lepel er rechtop in kan staan.
Het is misschien fout, maar volgens noorse begrippen is het door normaal.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 15:35 schreef staticdata het volgende:
[..]
![]()
gevangen in noorwegen wegens wetenschappelijk onderzoek![]()
Wij hadden thuis iets dat min of meer andersom was: wij aten macaroni met satésaus. Ik heb het al jaren niet meer op, maar ik wist niet beter en vond het altijd erg lekker. Pas toen een vriendinnetje bijna over haar nek ging toen ik vertelde wat ik 's avonds ging eten, begon ik me ervoor te schamenquote:Op donderdag 30 augustus 2007 01:15 schreef Thomass het volgende:
Iedereen in mijn omgeving vindt het belachelijk dat ik mijn bami - net als pasta - eet met strooikaas. Ik schaam me er niet echt voor eigenlijk; maar misschien zou ik dat wel moeten doen?
Tuurlijk, dat past je.quote:Op donderdag 30 augustus 2007 11:50 schreef Verbal het volgende:
Dat zou zo'n beetje het enige zijn... ik schaam mij namelijk verder eigenlijk niet voor wat ik eet...
V.
Habba Habba!quote:Op donderdag 30 augustus 2007 17:16 schreef Bluezz het volgende:
Een ons rosbief zo opeten, onderweg het liefst als je net boodschappen hebt gedaan
![]()
damn jaquote:Op donderdag 30 augustus 2007 17:16 schreef Bluezz het volgende:
Een ons rosbief zo opeten, onderweg het liefst als je net boodschappen hebt gedaan
![]()
Dat is toch geen rare combi...quote:Op donderdag 30 augustus 2007 18:01 schreef Muck het volgende:
rijst met ragout...
heel simpel, rare combinatie, maar lekker dat het is!
niet?quote:Op donderdag 30 augustus 2007 20:55 schreef Serendips het volgende:
[..]
Dat is toch geen rare combi...![]()
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |