abonnement Unibet Coolblue
pi_179086711


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Lambo of Rekt
pi_179086725
De kleur van jouw anus!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179086790
PIJN IS FIJN.
pi_179086828
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 12:52 schreef Grrrrrrrr het volgende:
De kleur van jouw anus!
_O-

DE KLEUR VAN JOUW CRYPTO
Lambo of Rekt
pi_179086843
Ass rape day in cryptoland.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179086987
Vrouwen bloot....handel dood....
pi_179087052
Lol alles wat in twee weken is opgebouwt weer compeet afgebroken. Crypto :')
Wat is er nu weer voor nieuws.
U MAD?
pi_179087058
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:05 schreef descon het volgende:
Vrouwen bloot....handel dood....
:') :') :')

Denken dat dit de aandelenbeurs is.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087081
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:08 schreef de_boswachter het volgende:
Lol alles wat in twee weken is opgebouwt weer compeet afgebroken. Crypto :')
Wat is er nu weer voor nieuws.
Jep, alles is weer weg,...

If at first you don't succeed............

mooi man.
Lambo of Rekt
pi_179087097
Alles verkocht.
Ben er klaar mee.
pi_179087124
Hoerencrypto
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087131
BAHHHHHHHH
Nep is het, crypto is fkin FAKEEEEEEE
pi_179087143
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:13 schreef pnxsinned het volgende:
BAHHHHHHHH
Nep is het, crypto is fkin FAKEEEEEEE
Ik denk dat jij ons maar eens ff gaat betalen voor de geleden losses :7
Lambo of Rekt
pi_179087162
lekker humeurtje hier
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_179087192
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:14 schreef m.k het volgende:
lekker humeurtje hier
jebentzelluf
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087232
Nog even hard omlaag. Heb mezelf in meer Ven gefomod :') of mochten we Ven niet meer noemen hier
pi_179087239
quote:
16s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:16 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

jebentzelluf
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_179087241
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:13 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk dat jij ons maar eens ff gaat betalen voor de geleden losses :7
Waarom ik?
Ik shil enkel goeie shit, wat dikke profits maakt.
Geen Universa shit, help die mensen maar eens eerst. :P
pi_179087256
Universa, dat is echt een tranendal.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087291
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:18 schreef Klaphark het volgende:
Nog even hard omlaag. Heb mezelf in meer Ven gefomod :') of mochten we Ven niet meer noemen hier
3x per topic.
Dus het mocht nog.
pi_179087295
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Universa, dat is echt een tranendal.
Ncash dan :'( godver aquaplaning op mn muismat hier
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_179087312
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom ik?
Ik shil enkel goeie shit, wat dikke profits maakt.
Geen Universa shit, help die mensen maar eens eerst. :P
You jinxed it.

Universa komt goed, mensen hebben geen geduld en staan na een week huilend me op te wachten op het schoolplein dat al hun profits en VEN verdampt is (jesuisdroppie)
Lambo of Rekt
  vrijdag 11 mei 2018 @ 13:22:09 #23
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179087314
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:18 schreef Klaphark het volgende:
Nog even hard omlaag. Heb mezelf in meer Ven gefomod :') of mochten we Ven niet meer noemen hier
Gewoon goede coin met toekomst ^O^
Zijn ook bezig met partnership decentbet dus bij mij is vandaag alles groen
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_179087325
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:21 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

3x per topic.
Dus het mocht nog.
Ven Ven Ven.

Zo, quotum van volgend topic ook verbruikt.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087335
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:22 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ven Ven Ven.

Zo, quotum van volgend topic ook verbruikt.
Hebben we dat vast gehad. :D
  vrijdag 11 mei 2018 @ 13:24:12 #26
62913 Blik
The one and Only!
pi_179087354
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Universa, dat is echt een tranendal.
Staat ruim boven ICO, dus zie het tranendal niet echt.
pi_179087466
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:24 schreef Blik het volgende:

[..]

Staat ruim boven ICO, dus zie het tranendal niet echt.
Geef het nog even.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087566
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:29 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Geef het nog even.
Over een paar maanden is het moehoehoehoen.
Lambo of Rekt
pi_179087585
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:33 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Over een paar maanden is het moehoehoehoen.
X10 potentie dit dat.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  vrijdag 11 mei 2018 @ 13:47:05 #30
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_179087855
Wat meuk hier in dit topic zeg.... Als je niet tegen de volatiliteit kunt moet je niet aan crypto beginnen.
pi_179087860
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:47 schreef Sunri5e het volgende:
Wat meuk hier in dit topic zeg.... Als je niet tegen de volatiliteit kunt moet je niet aan crypto beginnen.
IK KAN ER NIET MEER TEGEN :'(
pi_179087872
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:47 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

IK KAN ER NIET MEER TEGEN :'(
BWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :(
Lambo of Rekt
pi_179087885
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:47 schreef Sunri5e het volgende:
Wat meuk hier in dit topic zeg.... Als je niet tegen de volatiliteit kunt moet je niet aan crypto beginnen.
Als je niet tegende meuk kunt moet je niet aan dit topic beginnen.

Gratis pro-tip.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179087974
Buy ordertjes staan alweer klaar. :9~
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179088004
We hebben gewoon atm een erg zwaar leven. :(
  vrijdag 11 mei 2018 @ 14:00:16 #36
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179088096
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:47 schreef Sunri5e het volgende:
Wat meuk hier in dit topic zeg.... Als je niet tegen de volatiliteit kunt moet je niet aan crypto beginnen.
Gelukkig draag jij lekker veel bij.

Hij die zonder zonde is.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 11 mei 2018 @ 14:07:01 #37
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179088189
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179088201
Al met al toch een heel lekker dipje dit 😂
pi_179088324
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom ik?
Ik shil enkel goeie shit, wat dikke profits maakt.
Geen Universa shit, help die mensen maar eens eerst. :P
_O-
  vrijdag 11 mei 2018 @ 14:20:48 #40
61320 TwztId
ja toch..
pi_179088379
Ik ga uit nood maar weer is op de "Sell dust" knop drukken in Binance..

Heb ik in ieder geval nog iets :')

Elke dollar is meegenomen..
  vrijdag 11 mei 2018 @ 14:23:41 #41
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_179088425
Een lekkere cryptozomer is het tot nu toe zeker niet nee.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_179088443
Die seal blijkt wel een killer token te zijn. Het maakt nu al heel de markt kapot!

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179088452
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 13:22 schreef EggsTC het volgende:

[..]

You jinxed it.

Universa komt goed, mensen hebben geen geduld en staan na een week huilend me op te wachten op het schoolplein dat al hun profits en VEN verdampt is (jesuisdroppie)
het verschil tussen mannen en jongetjes :)
pi_179088454
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:24 schreef ITrade het volgende:
Die seal blijkt wel een killer token te zijn. Het maakt nu al heel de markt kapot!

[ afbeelding ]
Zeker, zeker.
Heel market halen ze nu leeg om die ICO die overmorgen begint op te kopen. 1 ETH vinden meeste teveel. :') :D
pi_179088512


Denk dat dit gaat gebeuren. Nu goed moment om in te kopen dus ;x
pi_179088519
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:23 schreef VeX- het volgende:
Een lekkere cryptozomer is het tot nu toe zeker niet nee.
Zomer? Het is mei :)
pi_179088528
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:29 schreef pnxsinned het volgende:
[ link | afbeelding ]

Denk dat dit gaat gebeuren. Nu goed moment om in te kopen dus ;x
:') :')
pi_179088542
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:31 schreef illusions het volgende:

[..]

:') :')
Mark my post. :D
En ik die van jou en dan zullen we nog zien wie er :') is :D
pi_179088559
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Mark my post. :D
En ik die van jou en dan zullen we nog zien wie er :') is :D
Of het nou gebeurt of niet .. denken dat je er op dit moment ook maar iets zinnigs over kunt zeggen is ijdele hoop. :')
pi_179088567
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Mark my post. :D
En ik die van jou en dan zullen we nog zien wie er :') is :D
:') _!

we hebben er weer een nieuw orakel bij hoor
  vrijdag 11 mei 2018 @ 14:33:56 #51
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_179088570
Vanwaar de flinke daling eigenlijk. Slecht nieuws ofzo?
pi_179088572
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:33 schreef illusions het volgende:

[..]

Of het nou gebeurt of niet .. denken dat je er op dit moment ook maar iets zinnigs over kunt zeggen is ijdele hoop. :')
Klopt.
Hopen op de verleden behaalde resultaten, van maar liefst 3 jaar. :)
Tuurlijk geen garantie, maar voor mij werkt het tot nu toe echt goed als pijler.
pi_179088579
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:33 schreef kthxbye het volgende:

[..]

:') _!

we hebben er weer een nieuw orakel bij hoor
Hier, onze universa noob :D
Zal voor alles gelden, behalve universa :D
pi_179088587
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:33 schreef Chaes het volgende:
Vanwaar de flinke daling eigenlijk. Slecht nieuws ofzo?
Seal
pi_179088591
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:35 schreef illusions het volgende:

[..]

Seal
_O-
pi_179088603
Er zijn 8200 Bitcoins verschoven vanuit Mt. Gox.
Dacht zoiets opgevangen te hebben.
pi_179088614
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:33 schreef Chaes het volgende:
Vanwaar de flinke daling eigenlijk. Slecht nieuws ofzo?
Upbit wordt verdacht van fraude. Vanmorgen begonnen de BTC paren met KRW (Zuid-Koreaanse won) te dumpen. De rest volgde zelf.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179088647
RIP UPBIT
pi_179088657
Wordt Upbit niet gebacked door Bittrex?
pi_179088660
quote:
11s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:40 schreef BadVlad het volgende:
Wordt Upbit niet gebacked door Bittrex?
Dat dacht ik dus ook. Maar blijkbaar zit dat toch iets anders in elkaar.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179088661
quote:
Damn, dat zal ook het e.e.a doen idd.
pi_179088716
Centralized exchanges :') :') :') :')
pi_179088755
Nu kan ik mijn Lambo pre-order wel annuleren.

Dacia Logan dan maar...
pi_179088760
quote:
9s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:46 schreef BadVlad het volgende:
Nu kan ik mijn Lambo pre-order wel annuleren.

Dacia Logan dan maar...
Die van mij gaat gewoon door. ^O^
pi_179088812
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:36 schreef pnxsinned het volgende:
Er zijn 8200 Bitcoins verschoven vanuit Mt. Gox.
Dacht zoiets opgevangen te hebben.
Hmm klopt. Nu alweer een paar weken terug ook al iets van 16k. Toch flinke aantallen terwijl volgens mij nog niet echt duidelijk is wat met die coins moet gebeuren..

Ze staan nu in deze wallet:
https://blockchain.info/a(...)3hzejarvgZ1WahnAQ4o4
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179088834
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Hier, onze universa noob :D
Zal voor alles gelden, behalve universa :D
Universa noob?

Niet all-in zijn op blockchain 3.41 :') 20000 transacties per seconde, metzonder shirt aan
pi_179088851
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

Upbit wordt verdacht van fraude. Vanmorgen begonnen de BTC paren met KRW (Zuid-Koreaanse won) te dumpen. De rest volgde zelf.
load zhe Korean fud
pi_179088914
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Universa noob?

Niet all-in zijn op blockchain 3.41 :') 20000 transacties per seconde, metzonder shirt aan
_O-
pi_179088935
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:52 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

load zhe Korean fud
CryptoOfKorea twitterde op vrijdag 11-05-2018 om 13:05:56 https://t.co/GzL7kmMK58UPbit has confirmed that they are under investigation, and state there are no problems with deposits or withdrawals. https://t.co/A4EwqEqMYO reageer retweet
https://upbit.com/service_center/notice?id=373

Mijn Koreaans is verder niet zo goed.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179088949
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:52 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

load zhe Korean fud
Doe je onderzoek eens eerst man, voor je bs post.
Sjongejongejongejonge.
Noob.
:D
  vrijdag 11 mei 2018 @ 15:07:24 #72
61320 TwztId
ja toch..
pi_179089101
Word een beetje moe van die Aziaten..

Ze verpesten het iedere keer weer :(


Verder zijn ze wel lief hoor, Bami is ook heel lekker trouwens.
pi_179089218
Pleuris loempiavouwers, moedeloos word je ervan... Buy orders geplaatst!
pi_179089281
WE GAAN WEER OMHOOOOGGGGGGGG
pi_179089333
Reeds alles verkocht.
pi_179089453
Exchanges vinden het wel lekker dit. Echt beduidend meer volume.
pi_179089460
SEAL, wat een godencoin _O_
Lambo of Rekt
pi_179089472
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 15:33 schreef EggsTC het volgende:
SEAL, wat een godencoin _O_
Ik weet het, ik weet het.
Hoop dat je er meer dan 100k hebt.. _O_
pi_179089492
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 15:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik weet het, ik weet het.
Hoop dat je er meer dan 100k hebt.. _O_
Ik heb er 1000K _O_
Lambo of Rekt
pi_179089502
quote:
2s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 15:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik heb er 1000K _O_
Omg, had mij voo referentie asked dan, nog eens 2.5% erbij!
pi_179089848
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 14:57 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Doe je onderzoek eens eerst man, voor je bs post.
Sjongejongejongejonge.
Noob.
:D
ja
pi_179089940
Dit gaat mooi kut vandaag.
జ్ఞ‌ా
pi_179089958
quote:
2s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:06 schreef µ het volgende:
Dit gaat mooi kut vandaag.
Als een ongestelde kut idd.
Lambo of Rekt
pi_179089990
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179090007
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:09 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
Coole animatie.
pi_179090008
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:09 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
Cool. Lijkt wel een beetje op celdeling.
pi_179090009
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:09 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
BCH getoverd out of thin air, het bestaat gewoon niet :7
Lambo of Rekt
pi_179090022
Hahahahahaha

https://seal.network/ico.html

Die gozer van de Powned Bitcoin docu zit in SEAL. :')
pi_179090048
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:12 schreef illusions het volgende:
Hahahahahaha

https://seal.network/ico.html

Die gozer van de Powned Bitcoin docu zit in SEAL. :')
Groot gelijk. ^O^
pi_179090075
SEAL!
Lambo of Rekt
pi_179090084
https://www.telegraaf.nl/(...)uthenticiteit-worden

Kan je zien, dat het toch net ietsje anders is :)
pi_179090092
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:14 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Groot gelijk. ^O^
Waarom ben je zo hysterisch enthousiast over SEAL eigenlijk? Mij lijkt het weer typisch zo'n coin die je na de ICO goedkoper kan aanschaffen.
pi_179090106
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:17 schreef illusions het volgende:

[..]

Waarom ben je zo hysterisch enthousiast over SEAL eigenlijk? Mij lijkt het weer typisch zo'n coin die je na de ICO goedkoper kan aanschaffen.
Go ahead, and try.
Nog nooit een ICO van mij gehad die dat had ^O^
pi_179090123
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:18 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Go ahead, and try.
Nog nooit een ICO van mij gehad die dat had ^O^
Je beantwoordt m'n vraag niet.

Waarom zou ik het overigens proberen als ik verwacht dat 'ie na de ICO in waarde daalt? :P
pi_179090145
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:09 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
Gatver, check al die vieze gore parasiterende altcoins :r
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179090148
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:19 schreef illusions het volgende:

[..]

Je beantwoordt m'n vraag niet.

Waarom zou ik het overigens proberen als ik verwacht dat 'ie na de ICO in waarde daalt? :P
Mijn zelfvertrouwen en ervaringen, gaf ik al min of meer aan hoor.
Dit gaat niet beneden de ICO prijs.
Mijn vorige ICO ook niet, en de 6 daarvoor ook nooit.
Deze ICO is persoonlijk een van de ICO's waar ik het meeste vertrouwen in heb. Rest hadden enkel een simpele WP :')
pi_179090174
pnxjinxed heeft zelf SEAL opgezet, het is een scam van hem.
Lambo of Rekt
pi_179090189
Ik zit even te kijken naar het team van SEAL en ik zie dat ze maar 2 devs hebben.
pi_179090197
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:23 schreef EggsTC het volgende:
pnxjinxed heeft zelf SEAL opgezet, het is een scam van hem.
lol.
Ik blijf results posten, ook al gelooft er hier niemand in.
Winst, zal ik hebben.

En als ik verlies heb post ik het ook. Kben geen chicken. :+ Kans is zeer klein tho.
pi_179090216
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:24 schreef Gehrman het volgende:
Ik zit even te kijken naar het team van SEAL en ik zie dat ze maar 2 devs hebben.
Klopt, maar wel degelijke devs, vooral het kleinere broertje. Maar tbh focus ik ma daar nu even niet op, het product is immers al klaar en in demo getoond. :)
Ik heb dat zelf nog nooit gezien in een pre-sale fase. Overmorgen de ICO :)
pi_179090218


Gewaagd hoor, met ekte brands waar ze niets mee van doen hebben :P
Lambo of Rekt
pi_179090237
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:25 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Klopt, maar wel degelijke devs, vooral het kleinere broertje. Maar tbh focus ik ma daar nu even niet op, het product is immers al klaar en in demo getoond. :)
Ik heb dat zelf nog nooit gezien in een pre-sale fase. Overmorgen de ICO :)
Die Alexandra is wel lekker trouwens c_/
pi_179090244
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:24 schreef Gehrman het volgende:
Ik zit even te kijken naar het team van SEAL en ik zie dat ze maar 2 devs hebben.
Tja, zoveel is er ook niet voor nodig om een app te maken voor product authenticity. :P

Ik zie alleen de meerwaarde niet echt, waarom zou iemand dit boeien? Je weet bijna altijd wel of je echte of neppe shit koopt, en als jij iemand bent die z'n producten scant met Seal ben je ook niet zo dom om een neppe Gucci tas voor echt aan te zien. :')
pi_179090253
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:25 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Gewaagd hoor, met ekte brands waar ze niets mee van doen hebben :P
Heh.. deze wel idd.
Hoewel 1 misschien wel gaat happen :P
En concurrent daarvan, mja.
Soon® :D Ik weet iets meer :P
pi_179090264
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:26 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Die Alexandra is wel lekker trouwens c_/
Die zou ik ook wel ff batsen
pi_179090273
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Tja, zoveel is er ook niet voor nodig om een app te maken voor product authenticity. :P

Ik zie alleen de meerwaarde niet echt, waarom zou iemand dit boeien? Je weet bijna altijd wel of je echte of neppe shit koopt, en als jij iemand bent die z'n producten scant met Seal ben je ook niet zo dom om een neppe Gucci tas voor echt aan te zien. :')
Waarom lukte het mij niet dan maat?
En dan vooral in het buitenland voor mij....
No offence, ik snap dat jij die kennis wel hebt, maar heel veel mensen niet, en die markt is zo groot he.
Ik had zo graag dit gehad, tijdens aankoop van horloge :(
pi_179090284
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:28 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom lukte het mij niet dan maat?
En dan vooral in het buitenland voor mij....
No offence, ik snap dat jij die kennis wel hebt, maar heel veel mensen niet, en die markt is zo groot he.
Ik had zo graag dit gehad, tijdens aankoop van horloge :(
Die hebben VEN erop zitten straks :9 geen seal ;(
Lambo of Rekt
pi_179090288
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Die zou ik ook wel ff batsen
Een v.d redenen dak invested heb uiteraard. :+
pi_179090304
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:28 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Waarom lukte het mij niet dan maat?
En dan vooral in het buitenland voor mij....
No offence, ik snap dat jij die kennis wel hebt, maar heel veel mensen niet, en die markt is zo groot he.
Ik had zo graag dit gehad, tijdens aankoop van horloge :(
Waar heb je je horloge gekocht dan?
pi_179090308
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:28 schreef illusions het volgende:

[..]

Die zou ik ook wel ff batsen
En alleen haar achternaam, is advisor.
Lambo of Rekt
pi_179090315
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar heb je je horloge gekocht dan?
In turkije , real quality sir.
Lambo of Rekt
pi_179090319
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:29 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar heb je je horloge gekocht dan?
Spanje :')
Ik zal wel dom zijn geweest hoor... achteraf denk ik dat dan :D
pi_179090352
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:27 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Heh.. deze wel idd.
Hoewel 1 misschien wel gaat happen :P
En concurrent daarvan, mja.
Soon® :D Ik weet iets meer :P
Zie, jij zit dichter bij het vuur >:)
Lambo of Rekt
pi_179090353
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:30 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Spanje :')
Ik zal wel dom zijn geweest hoor... achteraf denk ik dat dan :D
Waar, in zo'n winkel die ook 1000 horloges van 5¤ heeft liggen?
pi_179090359
De reden waarom ik dit zo interessant vind is omdat tokens "burned" worden bij het proces. Zijn al 4 klanten binnen. Klanten vangen btw ook geld bij dit proces, wat ik bij concurrentie niet zie? (correct me if im wrong)
Hetzelfde proces gaat plaatvinden bij UTK, tokens worden burned. Ik vind dergelijke projecten interessant, omdat het doel echt is, om hetgeen te worden waar ze voor staan. Heb er geen spijt van tot nu toe. :)

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2018 16:33:11 ]
pi_179090363
Maar even ter vergelijking; Blockport een ander Nederlands project heeft 22 devs :7
pi_179090372
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:30 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Spanje :')
Ik zal wel dom zijn geweest hoor... achteraf denk ik dat dan :D
Hey Jimmy, wanna buy genuine watch Rolex? Special price for you my friend!
Vakman pur sang
pi_179090387
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:32 schreef illusions het volgende:

[..]

Waar, in zo'n winkel die ook 1000 horloges van 5¤ heeft liggen?
Op die elle lange markten :D
pi_179090389
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:32 schreef pnxsinned het volgende:
De reden waarom ik dit zo interessant vind is omdat tokens "burned" worden bij het proces. Zijn al 4 klanten binnen. Klanten vangen btw ook geld bij dit proces, wat ik bij concurrentie niet zie? (correct me if im wrong)
Hetzelfde proces gaat plaatvinden bij UTK, tokens worden burned. Ik vind dergelijke projecten interessant, omdat het doel echt is, om hetgeen te worden waar ze voor staan. Heb er geen spijt van tot nu toe. :)
Dude, zo'n beetje elke ICO burnt z'n tokens hoor. ;)

Haha, moet je dit lezen:

Seal is Bart’s brainchild. Able to apply both left and right brain equally, Bart conjures up creative ideas and tests them using sophisticated data driven methods.

_O- Dat zeg je toch niet. :')
pi_179090402
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Op die elle lange markten :D
Dat bedoel ik, dan vraag je er toch om. Een horloge op de markt kopen en verwachten dat 'ie echt is. :P
pi_179090412
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Dude, zo'n beetje elke ICO burnt z'n tokens hoor. ;)

Haha, moet je dit lezen:

Seal is Bart’s brainchild. Able to apply both left and right brain equally, Bart conjures up creative ideas and tests them using sophisticated data driven methods.

_O- Dat zeg je toch niet. :')
Burnen tijdens ICO is idd normaal ,maar daar had ik het helemaal niet over?
Zij doen btw niet aan burnen tijdens ICO... lees je in voor je iets roept? Dank.
En ja, die gasten zijn slim :p

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2018 16:35:59 ]
pi_179090430
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Dude, zo'n beetje elke ICO burnt z'n tokens hoor. ;)

Haha, moet je dit lezen:

Seal is Bart’s brainchild. Able to apply both left and right brain equally, Bart conjures up creative ideas and tests them using sophisticated data driven methods.

_O- Dat zeg je toch niet. :')
Dat is dan ook onzin.
Lambo of Rekt
pi_179090446
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is dan ook onzin.
Net zoals dat er tokens burned worden tijdens ICO, en dat hier verkondigen.
pi_179090459
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:38 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Net zoals dat er tokens burned worden tijdens ICO, en dat hier verkondigen.
Zeg ik helemaal niet. Niet verkochte tokens worden geburned na de ICO, en dat doen ze allemaal. Als je dat niet bedoelt, moet je duidelijker zijn.
pi_179090466
quote:
14s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:37 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is dan ook onzin.
Ja, en die ander is al aan 't coden sinds ie 6 is. _O-
  vrijdag 11 mei 2018 @ 16:40:16 #127
61320 TwztId
ja toch..
pi_179090477
quote:
Naast de mislukte 9400 breakout van BTC is er vandaag een inval geweest van 10 agenten welke de financiele audit voor Upbit moeten analyseren. Er schijnen balansen te zijn vervalst. Deze ZUid Koreaanse Exchange bevat toch ruim 2 miljard aan cryptogeld. Panic sellers op de exchange zorgen dan ook direct voor een daling van de alt coins.

Wat duidelijk terug te zien is dat er met name kleinere altprojecten verkocht zijn. De marketcap van deze coins zakt en de BTC marketcap gaat up. Zodra dit uitgezocht is zullen de alts weer herstellen. Dit kan wel tot na het weekend duren.
pi_179090487
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:39 schreef illusions het volgende:

[..]

Zeg ik helemaal niet. Niet verkochte tokens worden geburned na de ICO, en dat doen ze allemaal. Als je dat niet bedoelt, moet je duidelijker zijn.
Dat doen ze dus niet, en dat zei ik ook niet.
Tijdens het proces van het gebruiken van services van SEAL, dat bedoelde ik. Ook het merk verdient er dan aan, wat concurrentie niet doet as far I know. :)

Overgebleven tokens, worden dus NIET burned na de ICO.
Ze worden verdeeld tussen alle ICO deelnemers. :)

[ Bericht 10% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2018 16:41:33 ]
pi_179090511
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dat doen ze dus niet
Dat is dan vrij slecht nieuws.
pi_179090518
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:40 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dat doen ze dus niet, en dat zei ik ook niet.
Tijdens het proces van het gebruiken van services van SEAL, dat bedoelde ik. Ook het merk verdient er dan aan, wat concurrentie niet doet as far I know. :)

Overgebleven tokens, worden dus NIET burned na de ICO.
Ze worden verdeeld tussen alle ICO deelnemers. :)

Ah ok, dan valt 't mee.
pi_179090519
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:41 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is dan vrij slecht nieuws.
I deny.
Het kost wat meer werk op het op manier te doen van SEAL, maar vind het wel beter. Aangezien er dus een burn proces plaatsvind wanner shit in use is. :)

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 11-05-2018 16:43:00 ]
pi_179090566
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:42 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

I deny.
Het kost wat meer werk op het op manier te doen van SEAL, maar vind het wel beter. Aangezien er dus een burn proces plaatsvind wanner shit in use is. :)
Hoeveel coins zijn er totaal dan.
Lambo of Rekt
  vrijdag 11 mei 2018 @ 16:47:00 #133
332574 µ
alt-m
pi_179090603
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:09 schreef chroestjov het volgende:
[ afbeelding ]
Koel, hoewel ik geen fan ben van percentages. Absolute getallen zou ik toffer vinden.
జ్ఞ‌ా
pi_179090637
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Hoeveel coins zijn er totaal dan.
A maximum of 492m tokens will be distributed during the token sale. Unsold tokens will be distributed proportionately to ALL Private Investors, Presale and Mainsale Buyers.

Het zit nu dus nog in pre-sale... ik denk vanwege huidige markt mensen huiverig zijn te investen. Minimaal 1 ETH nu. Maar over 2 dagen, kan je ETH investen onder 1 ETH, en ben benieuwd hoe hard het dan oploopt.
Wat ik zie op het contract is dat er ~90 miljoen tokens zijn sold.
Softcap reached iig.
pi_179090648
En 5% wordt geburned bij elke transactie. Is dat sustainable? Zal vast wel, maar ik zie het even niet.
pi_179090673
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:49 schreef illusions het volgende:
En 5% wordt geburned bij elke transactie. Is dat sustainable? Zal vast wel, maar ik zie het even niet.
5%, van de prijs die uiteindelijk betaald wordt voor service haha. Niet total.
Ja, zeker sustaineable.
Prijzen zijn variabel per product en bespreekbaar.
Een dikke rolex, zal wat duurdere fees hebben dan bv een cheap tasje
.
pi_179090712
quote:
Can USA residents participate?
USA is excluded unfortunately to buy tokens. You can still earn tokens by referring people!
Lambo of Rekt
pi_179090714
Als het geen winst maakt. Zal ik nooit meer iets shillen. Never ever.
Seal that. :D
pi_179090725
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:53 schreef pnxsinned het volgende:
Als het geen winst maakt. Zal ik nooit meer iets shillen. Never ever.
Seal that. :D
quoted.
Lambo of Rekt
pi_179090756
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:53 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dat is redelijk normaal.
  vrijdag 11 mei 2018 @ 16:55:58 #141
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_179090773
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Op die elle lange markten :D
Koop mijn horloge: V&A / [TK] Vintage Omega horloge, jaren 50/60

je mag betalen in crypto.
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
pi_179090784
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:54 schreef illusions het volgende:

[..]

Dat is redelijk normaal.
Weet ik, daar doelde ik ook niet op
Lambo of Rekt
pi_179090815
Maargoed, iemand breekt in bij Levi's en steelt een grote bak met een paar miljoen van die NFC chips.

En dan?
pi_179090839
Alle provenance-coins zijn scams en dus ook SEAL. Waarom? Omdat je voor authenticiteit- en herkomstcontrole geen blockchain en ook geen tokens nodig hebt. Een systeem met databases is afdoende en bovendien efficiënter en goedkoper. Blockchains zijn voor dingen met risico op (overheids)censuur en dat is bij authenticiteit- en herkomstcontrole niet het geval. Tokens zijn slechts een rekenmiddel en een beloning voor miners en dat is ook hier niet het geval.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179090857
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:58 schreef illusions het volgende:
Maargoed, iemand breekt in bij Levi's en steelt een grote bak met een paar miljoen van die NFC chips.

En dan?
Vanaf productie zitten de NFC's op het product met een unieke hash...
Dan zouden ze bij productie hal van NXP moeten inbreken van SEAL... :o
Ja.. fcked?
zie het niet gebeuren tho. NXP is world-leader as far I know.
pi_179090860
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Alle provenance-coins zijn scams en dus ook SEAL. Waarom? Omdat je voor authenticiteit- en herkomstcontrole geen blockchain en ook geen tokens nodig hebt. Een systeem met databases is afdoende en bovendien efficiënter en goedkoper. Blockchains zijn voor dingen met risico op (overheids)censuur en dat is bij authenticiteit- en herkomstcontrole niet het geval. Tokens zijn slechts een rekenmiddel en een beloning voor miners en dat is ook hier niet het geval.
Daar heb je gelijk in, maar dan kan je in principe 90% van alle projecten wel afschrijven.
pi_179090881
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Daar heb je gelijk in, maar dan kan je in principe 90% van alle projecten wel afschrijven.
Wow, vind je dat echt?
Databases... zijn voor mij de mainreason dat ik in blockchain geloof.
DB kan tempered zijn, en zonder dat je dat weet....
pi_179090889
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:59 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Alle provenance-coins zijn scams en dus ook SEAL. Waarom? Omdat je voor authenticiteit- en herkomstcontrole geen blockchain en ook geen tokens nodig hebt. Een systeem met databases is afdoende en bovendien efficiënter en goedkoper. Blockchains zijn voor dingen met risico op (overheids)censuur en dat is bij authenticiteit- en herkomstcontrole niet het geval. Tokens zijn slechts een rekenmiddel en een beloning voor miners en dat is ook hier niet het geval.
Zie mijn post.... Database... werkt niet. Al vaker gebleken met hacks e.d.
pi_179090905
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:00 schreef illusions het volgende:

[..]

Daar heb je gelijk in, maar dan kan je in principe 90% van alle projecten wel afschrijven.
Ik ben dan ook een Bitcoin maximalist die idd 99% van de projecten afschrijf ;)
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179090936
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:02 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wow, vind je dat echt?
Databases... zijn voor mij de mainreason dat ik in blockchain geloof.
DB kan tempered zijn, en zonder dat je dat weet....
Lees je in voor je iets roept?

Voor 90% van alle projecten heb je absoluut geen blockchain noch tokens nodig. Dat is niet iets waar je het mee eens of oneens kan zijn, dat is gewoon een feit.
  † In Memoriam † vrijdag 11 mei 2018 @ 17:07:50 #151
230491 Zith
pls tip
pi_179090953
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:04 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ik ben dan ook een Bitcoin maximalist die idd 99% van de projecten afschrijf ;)
_O_
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179090954
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:06 schreef illusions het volgende:

[..]

Lees je in voor je iets roept?

Voor 90% van alle projecten heb je absoluut geen blockchain noch tokens nodig. Dat is niet iets waar je het mee eens of oneens kan zijn, dat is gewoon een feit.
Klopt helemaal hoor.
Snap het ook wel
Maar het zal niet de toekomst worden, enkel al vanwege de security die je eromheen kan bouwen. :)
pi_179090983
Vind het trouwens jammer dat die PETRO zo enorm verneukt is. Daar valt echt geld te verdienen, grootste oliereserves ter wereld, heel 't land is naar de tyfus, het zou het ideale blockchain project kunnen zijn.
pi_179091001
https://www.ad.nl/show/fr(...)kanye-west~a571a7f6/

Is een blockchain geschikt om dit tegen te gaan? Ja of nee? :D
pi_179091220
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:02 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wow, vind je dat echt?
Databases... zijn voor mij de mainreason dat ik in blockchain geloof.
DB kan tempered zijn, en zonder dat je dat weet....
En als de database getempered is dan kan Prada/Gucci/Levi's het zo weer herstellen. Die willen helemaal geen immutability.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179091222
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:10 schreef KappenBakken het volgende:
https://www.ad.nl/show/fr(...)kanye-west~a571a7f6/

Is een blockchain geschikt om dit tegen te gaan? Ja of nee? :D
Zeker.
De Stream voorzien van NFC chip en done. Je weet.
pi_179091231
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En als de database getempered is dan kan Prada/Gucci/Levi's het zo weer herstellen. Die willen helemaal geen immutability.
Wanneer het in veel gevallen dus al telaat is. :)
Of iig schade geleden is.
pi_179091270
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:22 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wanneer het in veel gevallen dus al telaat is. :)
Of iig schade geleden is.
Die schade valt in het niet bij fouten/fraude/hacks die niet te herstellen zijn.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179091277
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En als de database getempered is dan kan Prada/Gucci/Levi's het zo weer herstellen. Die willen helemaal geen immutability.
Eens. Maar jij definieert blockchain raar.

Het is niks meer dan een data structuur waarin het ene block data een cryptografische verificatie van het vorige block heeft. Dat heeft niks met censorship resistance te maken. Een blockchain kan ook draaien op een centrale server.
pi_179091300
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Die schade valt in het niet bij fouten/fraude/hacks die niet te herstellen zijn.
Of reeds gebeurt zijn. :)
En dat is het issue voornamelijk

"When did it happen?"
"What to do with our customers?"
"How to explain?"

etc etc.
Met Blockchain niet... dus gewoon betere techniek.
  † In Memoriam † vrijdag 11 mei 2018 @ 17:25:47 #161
230491 Zith
pls tip
pi_179091301
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:24 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Eens. Maar jij definieert blockchain raar.

Het is niks meer dan een data structuur waarin het ene block data een cryptografische verificatie van het vorige block heeft. Dat heeft niks met censorship resistance te maken. Een blockchain kan ook draaien op een centrale server.
Valt ook te herschrijven op een centrale server.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179091370
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:25 schreef pnxsinned het volgende:
dus gewoon betere techniek.
Zo simpel is het niet _O-
pi_179091385
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:30 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Zo simpel is het niet _O-
Jawel man.
Waarom niet dan.
Leg me eens uit, een decentralised blockchain vs een database.
pi_179091426
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jawel man.
Waarom niet dan.
Leg me eens uit, een decentralised blockchain vs een database.
Sommige mensen/bedrijven willen geen gedistribueerd grootboek gebruiken, die willen gewoon hun eigen grootboek waar ze als het nodig is aanpassingen in kunnen aanbrengen. Een gedecentraliseerde blockchain is in veel gevallen hopeloos inefficiënt omdat elke node elke transactie moet "zien". In veel gevallen weegt die inefficiëntie niet op tegen de winst die je elders haalt.
pi_179091459
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:33 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Sommige mensen/bedrijven willen geen gedistribueerd grootboek gebruiken, die willen gewoon hun eigen grootboek waar ze als het nodig is aanpassingen in kunnen aanbrengen. Een gedecentraliseerde blockchain is in veel gevallen hopeloos inefficiënt omdat elke node elke transactie moet "zien". In veel gevallen weegt die inefficiëntie niet op tegen de winst die je elders haalt.
Nodes zijn as far I know niet lastig right? Zelfs "kleinschalige" bedrijven kunnen hier gebruik van maken.
Meeste servers hangen toch al immers aan het public internet.
Strakt met v6, gaat het nog makkelijker worden..
Toekomst, zal je straks niet anders kunnen... dat denk ik. al krijgt MySQL / MS SQL / insert product een tool hiervoor om op dat level te gaan werken. :)
pi_179091495
Ik denk echt nog steeds dat wij allen early adaptors zijn :X
pi_179091511
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:38 schreef pnxsinned het volgende:
Ik denk echt nog steeds dat wij allen early adaptors zijn :X
Ik deels ook, maar claimen dat blockchain altijd de betere technologie is vind ik onjuist.
pi_179091515
https://www.technologyrev(...)ew&utm_medium=social

Dit zou in de OP moeten trouwens. Zat even te googlen naar verschillende definities en kwam het tegen :P
pi_179091527
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ik deels ook, maar claimen dat blockchain altijd de betere technologie is vind ik onjuist.
Geef jou ook wel deels gelijk, want dat klopt idd in specifieke gevallen. Misschien wel meerdere dan wat ik kan overzien. :)
pi_179091540
Eens, decentralisatie en blockchain is echt lang niet altijd de oplossing.

http://www.uitzendinggemi(...)e_Maan_En_Terug.html

Echt een grappige aflevering.

Die meid en d'r moeder. :')
Die Bitcoin miner die z'n huis van Bitcoin kocht maar van de bank nog geen parkeerplek krijgt. :')
  † In Memoriam † vrijdag 11 mei 2018 @ 17:40:58 #171
230491 Zith
pls tip
pi_179091547
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Jawel man.
Waarom niet dan.
Leg me eens uit, een decentralised blockchain vs een database.
Privaat database: kenker snel, makkelijk te herschrijven
Privaat blockchain: langzamer, makkelijk te herschrijven
Openbaar geverifieerde blockchain: nog langzamer, niet te herschrijven
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179091573
Crypto_Ed_NL twitterde op vrijdag 11-05-2018 om 10:08:19 This might be "helping" the selling in BTC and alts.Upbit is "suspicious" but no charges yet. Traders don't trust it and want to withdraw from Upbit. That's only possible by selling alts as Upbit only supports wallets for a few alts. source: 1 of our Korean members https://t.co/B3mhlWTk3y reageer retweet
Crypto_Ed_NL twitterde op vrijdag 11-05-2018 om 12:29:59 chart showing the dump on BTC was caused by the downfall in Korea. KRW pair went down much more and other pairs followed https://t.co/RMRT3SAzdT reageer retweet
pi_179091574
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:39 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Geef jou ook wel deels gelijk, want dat klopt idd in specifieke gevallen. Misschien wel meerdere dan wat ik kan overzien. :)
In specifieke gevallen? Zo'n beetje 9 van de 10 coins/tokens heeft geen bestaansrecht.
pi_179091576
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:40 schreef Zith het volgende:

[..]

Privaat database: kenker snel, makkelijk te herschrijven
Privaat blockchain: langzamer, makkelijk te herschrijven
Openbaar geverifieerde blockchain: nog langzamer, niet te herschrijven
Hoe zou je een consortium chain in dit opzicht definiëren? :)
pi_179091591
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:40 schreef illusions het volgende:
Eens, decentralisatie en blockchain is echt lang niet altijd de oplossing.

http://www.uitzendinggemi(...)e_Maan_En_Terug.html

Echt een grappige aflevering.

Die meid en d'r moeder. :')
Die Bitcoin miner die z'n huis van Bitcoin kocht maar van de bank nog geen parkeerplek krijgt. :')
En dan die vent met belabberd Engels die geld wou ophalen bij Liberland overslaan :')
pi_179091594
Die bitcoin miner met z'n baard. Net een boswachter. Prachtig dit
pi_179091603
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:40 schreef Zith het volgende:

[..]

Privaat database: kenker snel, makkelijk te herschrijven
Privaat blockchain: langzamer, makkelijk te herschrijven
Openbaar geverifieerde blockchain: nog langzamer, niet te herschrijven
Ik begrijp die laatste 2 erg goed. Maar ook dat gaat over x jaar absoluut geen bottleneck meer zijn.
pi_179091605
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:43 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

En dan die vent met belabberd Engels die geld wou ophalen bij Liberland overslaan :')
Ik ben pas op de helft.
pi_179091630
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:43 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik begrijp die laatste 2 erg goed. Maar ook dat gaat over x jaar absoluut geen bottleneck meer zijn.
Niet te herschrijven blijft toch een issue.
pi_179091648
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:45 schreef illusions het volgende:

[..]

Niet te herschrijven blijft toch een issue.
Klopt dat wel? :)
SEAL bv geeft aan dat dingen wel in loop der tijd aan te passen is.
pi_179091717
SEAL, wat een godenproject _O_
Lambo of Rekt
pi_179091735
SEAL dit SEAL dat .. als de prijs in elkaar tyft na de ICO kan je me echt opvegen
pi_179091758
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:52 schreef illusions het volgende:
SEAL dit SEAL dat .. als de prijs in elkaar tyft na de ICO kan je me echt opvegen
Quoted.
Geloof mij dat dat niet gebeurd.
pi_179091791
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:25 schreef EggsTC het volgende:
[ afbeelding ]

Gewaagd hoor, met ekte brands waar ze niets mee van doen hebben :P
Apple zal hier wel blij mee zijn :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179091804
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:53 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Quoted.
Geloof mij dat dat niet gebeurd.
Ik help je hopen.
pi_179091818
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 17:57 schreef illusions het volgende:

[..]

Ik help je hopen.
Heb getracht je te convincen op deze ubercoin en houd er vanaf nu ook over op.
Tot die listed is. ^O^
pi_179091861
Loze moeite want doe niet aan ICO's. :P
pi_179091951
Hoi, is er al een reden gevonden voor die rare spikes naar beneden vanochtend vanaacht en gister?
In BTC en ALTs
Vakman pur sang
pi_179092025
ja
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:10 schreef Lospedrosa het volgende:
Hoi, is er al een reden gevonden voor die rare spikes naar beneden vanochtend vanaacht en gister?
In BTC en ALTs
Ja

check die spikes
pi_179092049
Nononono its a scam, my wife still doesn't. Believe in me!
Vakman pur sang
pi_179092055
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:02 schreef illusions het volgende:
Loze moeite want doe niet aan ICO's. :P
Haha got it.
Ik hoop dan, dat je wellicht na de ICO, inkopen doet en snel ;-)
pi_179092150
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:10 schreef Lospedrosa het volgende:
Hoi, is er al een reden gevonden voor die rare spikes naar beneden vanochtend vanaacht en gister?
In BTC en ALTs
upbit
pi_179092249
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:23 schreef illusions het volgende:

[..]

upbit
Aha ik.lees het.
Maar dan is het positief. Direct de reden voor de Bear.
Dus een top inkoop moment, had zelf al op de dip 70% naar VEN gezet waarvan ik vlg week veel verwacht.
Lach me uit als het fout is :')
Vakman pur sang
pi_179093357
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 18:32 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Aha ik.lees het.
Maar dan is het positief. Direct de reden voor de Bear.
Dus een top inkoop moment, had zelf al op de dip 70% naar VEN gezet waarvan ik vlg week veel verwacht.
Lach me uit als het fout is :')
Waarom verwacht je volgende week veel van ven?
Lambo of Rekt
pi_179093422
Upbit fud dus. Lekkerrrr
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_179093649
Fucking hell .. net gewoon de eerste aardbeving van m'n leven meegemaakt.

3.2

#2012
pi_179093716
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_179093775
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:06 schreef klaasweetalles het volgende:
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
jij voorspelt alleen maar ONZIN!
pi_179093815
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:00 schreef illusions het volgende:
Fucking hell .. net gewoon de eerste aardbeving van m'n leven meegemaakt.

3.2

#2012
Mogen we je nu aanraken?
pi_179093833
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:09 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

jij voorspelt alleen maar ONZIN!
ik voorspel dat jou cryptoos helemaal door de vloer gaan zakken :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_179093864
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:12 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik voorspel dat jou cryptoos helemaal door de vloer gaan zakken :)
Ik heb al 4k winst eruitgehaald en ben begonnen met 1k.

Doei knul :')
pi_179093874
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:11 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Mogen we je nu aanraken?
Moet dat nou? :{
pi_179093997
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:06 schreef klaasweetalles het volgende:
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
KLAAS _O_ EINDELIJK WEER EEN VOORSPELLING
Lambo of Rekt
pi_179094134
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:06 schreef klaasweetalles het volgende:
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
ZO BLIJ DAT JE ER WEER BENT.
WAT VIND JE VAN SEAL?!
pi_179094147
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Moet dat nou? :{
I WANNA TOUCH YOUUUU SATISFACTIONNN
pi_179094160
We gaan weer omhoog. Klaas is langs geweest
pi_179094307
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:33 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

ZO BLIJ DAT JE ER WEER BENT.
WAT VIND JE VAN SEAL?!
het is allemaal een beetje te ondoorzichtig

er moet meer transparantie in komen

zolang er geen transprantie is blijf het allemaal vaag

enkele kenmerken uit het geheel zijn best wel relevant in de voortgang in de toekomst

de toekomst blijft echter altijd onvoorspelbaar

er zijn vele factoren die het geheel wel tot een succes zouden kunen maken

maar op harvard hebben we geleerd dat elke succes afhankelijk is van momentopnames die zo weer voorbij kunnen zijn
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_179094597
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:45 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

het is allemaal een beetje te ondoorzichtig

er moet meer transparantie in komen

zolang er geen transprantie is blijf het allemaal vaag

enkele kenmerken uit het geheel zijn best wel relevant in de voortgang in de toekomst

de toekomst blijft echter altijd onvoorspelbaar

er zijn vele factoren die het geheel wel tot een succes zouden kunen maken

maar op harvard hebben we geleerd dat elke succes afhankelijk is van momentopnames die zo weer voorbij kunnen zijn
WELCOME BACK KLAAS.
DIT IS DE REDEN WAAROM JE HIER MOET ZIJN, SHIT POSTEN ZONDER INHOUD MAAR ER TOCH EEN VERHAAL VAN KUNNEN MAKEN.
I MISSED YOU!
  vrijdag 11 mei 2018 @ 21:18:31 #209
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179094789
Godverdomme, Klaas is terug! _O_

Nu Banshee en manmetzonderschouders nog!
  vrijdag 11 mei 2018 @ 21:19:56 #210
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179094807
ORAKEL KLAAS IS ER WEER KLAAR VOOR EN STAAT OP SCHERP!! _O_

Harrevart _O_
pi_179095061
Joooo Klaas!
Het teken dat bitcoin Moen gaat!
Vakman pur sang
pi_179095082
ZIL basen coin de dump nu alweer goedgemaakt!
Jajaja
Vakman pur sang
pi_179095105
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 19:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Waarom verwacht je volgende week veel van ven?
Consensus komt grote hype uitspraak. Dikke pump
Vakman pur sang
  vrijdag 11 mei 2018 @ 21:43:39 #214
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179095205
De Voorspeller is wedergekeerd! _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179095215
KLAAS BINNEN HET TOPIC, BULLRUN CONFIRMED, BITCOIN NAAR 100K
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_179095455
BTC in het rood en Klaas meldt zich weer _O-
  vrijdag 11 mei 2018 @ 22:03:40 #217
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179095605
Tijd om de SC weer te ontvolgen dus, als de mongolen weer terug zijn :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179095763
quote:
11s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 21:18 schreef hodlwave het volgende:
Godverdomme, Klaas is terug! _O_

Nu Banshee en manmetzonderschouders nog!
het is voorspelbaar, bij elke dip moet die kneus zich ff laten horen....
pi_179095767
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 22:03 schreef Rossdale het volgende:
Tijd om de SC weer te ontvolgen dus, als de mongolen weer terug zijn :')
dit 😂😂😂
pi_179095803
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:45 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

het is allemaal een beetje te ondoorzichtig

er moet meer transparantie in komen

zolang er geen transprantie is blijf het allemaal vaag

enkele kenmerken uit het geheel zijn best wel relevant in de voortgang in de toekomst

de toekomst blijft echter altijd onvoorspelbaar

er zijn vele factoren die het geheel wel tot een succes zouden kunen maken

maar op harvard hebben we geleerd dat elke succes afhankelijk is van momentopnames die zo weer voorbij kunnen zijn
weer aan de drugs?
pi_179095867
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:06 schreef klaasweetalles het volgende:
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
de 10k is aangetikt kneus en nu heel gauw optiefen! 😎
pi_179095943
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 22:12 schreef Predator38 het volgende:

[..]

weer aan de drugs?
OMG JE KAN HET ORAKEL NIET HANDLEN.
pi_179096482
KLAAS IS BAAS
Vakman pur sang
pi_179096674
quote:
10s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 16:17 schreef pnxsinned het volgende:
https://www.telegraaf.nl/(...)uthenticiteit-worden

Kan je zien, dat het toch net ietsje anders is :)
quote:
AMSTERDAM - Vervalsers verdienen miljarden met nagemaakte parfum, elektronica en mode-artikelen. Ze duperen creatieve ondernemers en financieren terrorisme.
Financieren terrorisme? :') Telegraaf...

SEAL :'). Wordt dit nu ineens de nieuwe FOK hype coin? We weten allemaal wat een succes WAVES en Universaaaaaajajajahhaahaha zijn.
pi_179096704
Even nog een dikke vette rode kaars op het moment, lekker!
pi_179096800
Op naar de $8000.
  vrijdag 11 mei 2018 @ 22:59:39 #227
392884 Sunri5e
Watch the sunrise
pi_179096869
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 22:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]


[..]

Financieren terrorisme? :') Telegraaf...

SEAL :'). Wordt dit nu ineens de nieuwe FOK hype coin? We weten allemaal wat een succes WAVES en Universaaaaaajajajahhaahaha zijn.
Mei is Wavesmaand
pi_179096888
Ram door de support op $8400 heen! Klaas terug, bearmarket confirmed.

pnxsinned is gewoon een vieze SEAL shill en ik verdenk em ervan dat ie extra muntjes van die gare coin krijgt om het hier te shillen. trap er niet in kameraden, WVAES is de echte coin, volgende week begint de echte WAVSZ WEEK JAJAJAHAHAHA MARKETINGPLAN IS UITFEPRINT.
pi_179096906
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 22:51 schreef kthxbye het volgende:

[..]

[..]

Financieren terrorisme? :') Telegraaf...

SEAL :'). Wordt dit nu ineens de nieuwe FOK hype coin? We weten allemaal wat een succes WAVES en Universaaaaaajajajahhaahaha zijn.
https://www.ted.com/talks(...)_and_organized_crime

https://abcnews.go.com/Bu(...)ng/story?id=49682960

https://www.thestar.com/b(...)and-trafficking.html
pi_179096965
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:00 schreef kthxbye het volgende:
Ram door de support op $8400 heen! Klaas terug, bearmarket confirmed.

pnxsinned is gewoon een vieze SEAL shill en ik verdenk em ervan dat ie extra muntjes van die gare coin krijgt om het hier te shillen. trap er niet in kameraden, WVAES is de echte coin, volgende week begint de echte WAVSZ WEEK JAJAJAHAHAHA MARKETINGPLAN IS UITFEPRINT.
Ik heb 10 WAves, wat moet ik ermee??
  vrijdag 11 mei 2018 @ 23:08:31 #231
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_179097046
Mensen hier in sphtx en/of trac?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  vrijdag 11 mei 2018 @ 23:19:57 #232
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179097222
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 20:06 schreef klaasweetalles het volgende:
WAT HAD IK NOU VOORSPELD

HET GAAT NIET GOED JONGENS

OP NAAR DE 4000 BINNEN 4 WEKEN
Hee Klaasje hoe is het? Heb je de begeleiders weer om kunnen kopen?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179097345
Welke fucking klootzak zit de markt leeg te trekken?
Vakman pur sang
pi_179097466
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Welke fucking klootzak zit de markt leeg te trekken?
Sorry, ben bijna klaar.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179097646
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:27 schreef Lospedrosa het volgende:
Welke fucking klootzak zit de markt leeg te trekken?
Ze zijn weer wakker !!!
pi_179097799
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:46 schreef descon het volgende:

[..]

Ze zijn weer wakker !!!
Die spleetogen😡
Vakman pur sang
pi_179097844
quote:
1s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:55 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Die spleetogen😡
Volgende keer gewoon alles verkopen voor 23.00 c_/
  zaterdag 12 mei 2018 @ 06:39:17 #239
61320 TwztId
ja toch..
pi_179099665
quote:
0s.gif Op vrijdag 11 mei 2018 23:08 schreef hmmmz het volgende:
Mensen hier in sphtx en/of trac?
TRAC rond ATH gekocht bij release, dus die heb ik gister rap van de hand gedaan toen hij ineens +10% stond voor mij.

Zat al maanden met die bag :')
pi_179099904
Lekkere FUD weer hoor
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_179100350
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 07:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Lekkere FUD weer hoor
Nou het is hier gewoon mooi weer, beetje bewolkt nog.
Vakman pur sang
pi_179100361
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 07:44 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Lekkere FUD weer hoor
welke FUD?

mooie dip, ik koop nog wat bij dit weekend
pi_179100441
dit gaat niet goed jongens :(

geen posities innemen nu.
pi_179100448
RIP cold storage ;(
  zaterdag 12 mei 2018 @ 08:43:15 #245
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_179100534
Ik laat alles voor wat het is. En kijk niet meer in dit topic of Blockfolio de komende 3 weken.

Dat zal die cryptogoden leren te crashen!

Japan is veel interressanter ook :9

[ Bericht 32% gewijzigd door Maikuuul op 12-05-2018 09:00:24 ]
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_179100601
We zijn alweer bijna bij de 7k :')
  zaterdag 12 mei 2018 @ 08:53:04 #247
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179100688
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 08:46 schreef Jed1Gam het volgende:
We zijn alweer bijna bij de 7k :')
~8200 is bijna 7k :? :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 12 mei 2018 @ 09:10:42 #248
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179100916
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 08:53 schreef fathank het volgende:

[..]

~8200 is bijna 7k :? :')
¤
pi_179101023
Denk dat 5K $ wel reëel is.
Vakman pur sang
pi_179101026
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 08:43 schreef Maikuuul het volgende:
Ik laat alles voor wat het is. En kijk niet meer in dit topic of Blockfolio de komende 3 weken.

Dat zal die cryptogoden leren te crashen!

Japan is veel interressanter ook :9
Waar ben je precies?
pi_179101098
GOEIEMORGEN ALLEN.
KOFFIETIJDDDD :D
  zaterdag 12 mei 2018 @ 09:28:47 #252
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179101144
Mogguh! Krijgen we vandaag of morgen nog een weekenddipje? :D
pi_179101160
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 09:28 schreef DrSnuggle het volgende:
Mogguh! Krijgen we vandaag of morgen nog een weekenddipje? :D
Nee, niets meer.
Er is niks meer te dippen
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 12 mei 2018 @ 09:34:15 #254
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179101207
Wtf is er gebeurd? Fud? Gisteren niks kunnen volgen, nu ruim onder ath opeens?
pi_179101215
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 09:34 schreef Kyran het volgende:
Wtf is er gebeurd? Fud? Gisteren niks kunnen volgen, nu ruim onder ath opeens?
Even kijken, iets met Upbit, en 8200 BTC movement vanuit Mt. Gox...
Ja zoiets.
Als er meer dingen zijn, hoor ik het graag :P
pi_179101275
Goeie dag vandaag, we moeten positief blijven en er met ons allen doorkomen. Mocht er iemand hulp nodig hebben in deze zware tijden, verneem ik dit graag.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 09:42:25 #257
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179101330
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 09:34 schreef Kyran het volgende:
Wtf is er gebeurd? Fud? Gisteren niks kunnen volgen, nu ruim onder ath opeens?
Haha ik had ook niet veel meegekregen maar ik hoop dat het bij het MtGox verhaal blijft en niet dat we nu direct weer in een downtrend zitten
pi_179101342
Tijd om ETH's in te slaan. :+
pi_179101826
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 09:34 schreef Kyran het volgende:
Wtf is er gebeurd? Fud? Gisteren niks kunnen volgen, nu ruim onder ath opeens?
ook in sats? haha
  zaterdag 12 mei 2018 @ 10:23:45 #260
61320 TwztId
ja toch..
pi_179101887
Zolang Bitcoin relevant is zakt het NOOIT meer onder $6000.

:s)
pi_179101939
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179101983
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 10:27 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

buy buy buy!
"Als er 1 bedrijf ter wereld is die zijn klanten kent (KYC) dan is het Facebook wel!"

Ik moest lachen :D
pi_179102126
quote:
gvd die facebook scam penetreert ook elk domein binnen.
pi_179102149
Zou kopen.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 12 mei 2018 @ 11:14:10 #266
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179102503
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 09:25 schreef pnxsinned het volgende:
GOEIEMORGEN ALLEN.
KOFFIETIJDDDD :D
Na een dagje rooibosthee, wil ik ookmaar al te graag overstappen op groene thee :+
The best firms advertise the least...
pi_179102815
Wat ik me nou altijd afvraag hè. Ik ben er van overtuigd dat we nog wel even doordippen, maar waarom verkoop ik dan nu niet al m'n zooi? :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179102826
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat ik me nou altijd afvraag hè. Ik ben er van overtuigd dat we nog wel even doordippen, maar waarom verkoop ik dan nu niet al m'n zooi? :')
DOE DAN
pi_179102834
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:40 schreef kthxbye het volgende:

[..]

DOE DAN
NEE! :'(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179102860
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:40 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

NEE! :'(
DOE GEWOON
pi_179102867
HET LUKT NIET!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179102878
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:43 schreef Grrrrrrrr het volgende:
HET LUKT NIET!
HOMO
  zaterdag 12 mei 2018 @ 11:44:08 #273
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179102883
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Wat ik me nou altijd afvraag hè. Ik ben er van overtuigd dat we nog wel even doordippen, maar waarom verkoop ik dan nu niet al m'n zooi? :')
Omdat het straks als een gek stijgt, je spijt krijgt, weer in gaat kopen, dus achteraf veel beter af was geweest door achterover te blijven leunen?
pi_179102895
Miet
pi_179102907
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:44 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Omdat het straks als een gek stijgt, je spijt krijgt, weer in gaat kopen, dus achteraf veel beter af was geweest door achterover te blijven leunen?
Achterover leunen heeft me tot nu toe eigenlijk niks gebracht :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179102921
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Achterover leunen heeft me tot nu toe eigenlijk niks gebracht :')
WAT ZIT JE DAN TE ZEUREN JOH
pi_179102928
Gaat ie al
  zaterdag 12 mei 2018 @ 11:46:34 #278
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179102929
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Achterover leunen heeft me tot nu toe eigenlijk niks gebracht :')
Mij wel hoor. Verlies.
pi_179102933
Lijn recht omhoog
pi_179102952
Hoppatee
pi_179102953
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:46 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Mij wel hoor. Verlies.
Nou ja, dat dus. Steeds diep in het rood gestaan, aan het begin van de april run wat bijgekocht, flink gestegen en daarmee uiteindelijk op +50% komen te staan en nu zie ik het voor mijn neus weer allemaal verdampen en ben ervan overtuigd dat we nog wel even doorzakken. Maar toch niks doen hè :+
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  zaterdag 12 mei 2018 @ 11:49:37 #282
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179102976
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nou ja, dat dus. Steeds diep in het rood gestaan, aan het begin van de april run wat bijgekocht, flink gestegen en daarmee uiteindelijk op +50% komen te staan en nu zie ik het voor mijn neus weer allemaal verdampen en ben ervan overtuigd dat we nog wel even doorzakken. Maar toch niks doen hè :+
Zelfde verhaal hier. Al een aantal keren meegemaakt dat ik leuke winst had kunnen pakken, maar wat jij al aangeeft, niets ondernemen hè. _O- Hebberigheid kent geen tijd. :P
pi_179102995
Bit cash gaat weer moonen komende tyd
  zaterdag 12 mei 2018 @ 11:54:27 #284
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179103027
Lisk zie ik nog wel eens onder de waarde van Waves zakken.
pi_179103061
Iedereen weer mee? Morgen 9k
pi_179103255
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:56 schreef Dwaalboy het volgende:
Iedereen weer mee? Morgen 9k
_O-

Dead cat bounce vriend.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 12:20:03 #287
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179103443
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:54 schreef hodlwave het volgende:
Lisk zie ik nog wel eens onder de waarde van Waves zakken.
Waves is de laatste tijd behalve geen sterke stijger, ook geen extreme zakker.

Na het drama van gisteren (-10-15%: mijn muntjes, wat doe je :'( ) houden Stellar Lumen en BAT, waar ik een groot deel van mijn portfolio in heb zitten nog redelijk stand.

Wat betreft het verkopen op het juiste moment betreft, wat hierboven genoemd wordt: Als het even moon gaat, ga je geloven, dat het voor eeuwig weer doorgaat (omdat dat afgelopen jaar zo was), maar de harde realiteit van een bear market brengt je terug naar werkelijkheid.

Geduld is een schoone zaak in Cryptos en wees blij, dat je in deze technologie zit, die de wereld zal veranderen, zoals internet heeft gedaan.

Ik wil het niet TE politiek maken, maar wat Trump heeft geflikt en een gigant als ZTE zo heeft kunnen beinvloeden zou met cryptos minder snel kunnen gebeuren!
The best firms advertise the least...
pi_179103722
LIEVER FAIIET DAN AJACIED!!!!
pi_179103920
Zilliqa is een prima munt om je crypto centen Safe te zetten, ik had een aanzienlijk deel daarheen geschoven en gaat in sat alweer boven de prijs voor de dump.
Vakman pur sang
pi_179103927
quote:
8s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 12:35 schreef BadVlad het volgende:
LIEVER FAIIET DAN AJACIED!!!!
lol xD
pi_179103945
Misschien moet giro555 geopend worden om de cryptobeziiter de zomer door te helpen.
555 steun nu de arma lambobezitters die nu nauwelijks de benzine kunnen betalen.
Vakman pur sang
pi_179103957
Ik heb een 18 jaar oude Suzuki Wagon R+ _O_
pi_179103969
Ik heb nog geen auto : :'(
  zaterdag 12 mei 2018 @ 13:02:31 #294
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179104123
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 12:51 schreef Weissmania het volgende:
Ik heb een 18 jaar oude Suzuki Wagon R+ _O_
Auto van je oma mag ik hopen :')
pi_179104137
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 13:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Auto van je oma mag ik hopen :')
cassette speler, elektrische ramen

alles
  zaterdag 12 mei 2018 @ 13:03:27 #296
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179104144
Ik heb een Mercedes. Dat klinkt leuk maar het is een redelijke kutbak.
pi_179104153
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 11:47 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Nou ja, dat dus. Steeds diep in het rood gestaan, aan het begin van de april run wat bijgekocht, flink gestegen en daarmee uiteindelijk op +50% komen te staan en nu zie ik het voor mijn neus weer allemaal verdampen en ben ervan overtuigd dat we nog wel even doorzakken. Maar toch niks doen hè :+
HODL is dan ook niet perse effectief. Maar het is weinig moeite en geen risico om de boot te missen.

Maar je zit aan de zijlijn en hebt geen invloed op de markt. LXIV heeft deze boodschap hier ook al eerder verkondigt.
pi_179104166
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 12:51 schreef Weissmania het volgende:
Ik heb een 18 jaar oude Suzuki Wagon R+ _O_
Niet de meest ty0ische turkenbak :P
Vakman pur sang
pi_179104262
quote:
1s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 13:04 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Niet de meest ty0ische turkenbak :P
Ik ben dan ook niet je doorsnee Turk :P

Deze auto is een pussy magnet to the max _O_

Shout out naar me boi Dima _O_ Hij is een crypto Iniesta, geeft je de juiste tips op het juiste moment _O_
pi_179104331
quote:
10s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 12:51 schreef Weissmania het volgende:
Ik heb een 18 jaar oude Suzuki Wagon R+ _O_
Low key blijven in the hood. Ik snap het.
  zaterdag 12 mei 2018 @ 13:21:20 #301
70017 edcetera
...en nog veel meer
pi_179104362
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 mei 2018 13:03 schreef leolinedance het volgende:
Ik heb een Mercedes. Dat klinkt leuk maar het is een redelijke kutbak.
Rijdt super net als BMW, tot er iets aan de hand is en je voor onderhoud/onderdelen net zoveel kwijt bent als het bedrag, waar je je tweedehansje voor hebt gekocht.

Niks mis, met "goeie autos oprijden" ;)

Laatste auto: Saab 93: Super bak, maar klaar voor de sloop: Na oververhitting en diverse workarounds, maar achtergelaten en naar de sloop. Toch 2 jaar plezier van gehad :)

[ Bericht 15% gewijzigd door edcetera op 13-05-2018 17:15:48 ]
The best firms advertise the least...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')