abonnement Unibet Coolblue
pi_177206022


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
Lambo of Rekt
pi_177206065
EdGod _O_ Selfmade-man _O_
pi_177206200
TS :') noemt alles wat vast en los zit God, maar claimt een atheïst te zijn.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 15 februari 2018 @ 15:13:56 #4
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177206208
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:13 schreef alilami het volgende:
TS :') noemt alles wat vast en los zit God, maar claimt een atheïst te zijn.
rippleGOD _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177206218
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:13 schreef fathank het volgende:

[..]

rippleGOD _O_
alilamiGOD _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177206258
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:14 schreef dimmak het volgende:

[..]

alilamiGOD _O_
XRPshillingsGOD _O_
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 15:17:18 #7
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177206273
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:16 schreef EggsTC het volgende:

[..]

XRPshillingsGOD _O_
Jij mag niet meer klagen over shillen met je UNIVERSAAAAAAAAJAAAA
pi_177206329
9,125.0 - 9,946.0

10000 niet gehaald

wat een farce die coins
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206355
inb4 reacties op Klaas
pi_177206358
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:19 schreef klaasweetalles het volgende:
9,125.0 - 9,946.0

10000 niet gehaald

wat een farce die coins
Klaas, vertel ons wat te doen.

quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:21 schreef Roellie80 het volgende:
inb4 reacties op Klaas
Net op tijd.
Lambo of Rekt
pi_177206383
KLAASWEETNIKS!!!!!!!!
pi_177206391
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klaas, vertel ons wat te doen.

[..]

Net op tijd.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 15:28:21 #13
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177206540
Klaasje, gaan wij nog ooit over de 10k of zal ik alles verkopen?
pi_177206572
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:28 schreef Kyran het volgende:
Klaasje, gaan wij nog ooit over de 10k of zal ik alles verkopen?
10k ga je nooit meer zien _O- _O- _O- _O-

Havard said so !!!
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 15:30:50 #15
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177206611
ATH in BTC aangetikt _O_
pi_177206640
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:30 schreef Kyran het volgende:
ATH in BTC aangetikt _O_
hahahahaha .....komt ook alleen door VEN op 5.33 ^O^ _O-
pi_177206653
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:28 schreef Kyran het volgende:
Klaasje, gaan wij nog ooit over de 10k of zal ik alles verkopen?
10000 zal wel gehaald worden

Er is nu een kleine hype van mensen die de achterliggende nieuwsfeiten niet kennen of niet uitmaken. Waarschijnlijk daytraders.

Het is nu gewoon afwachten welke maatregelen de komende maanden gaan volgen.

Op de achtergrond spelen er veel zaken wat betreft crypto op banken en regeringsniveau. Het is gewoon wachten totdat er nieuws naar buiten komt en de boel zal inklappen.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206676
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

10000 zal wel gehaald worden

Er is nu een kleine hype van mensen die de achterliggende nieuwsfeiten niet kennen of niet uitmaken. Waarschijnlijk daytraders.

Het is nu gewoon afwachten welke maatregelen de komende maanden gaan volgen.

Op de achtergrond spelen er veel zaken wat betreft crypto op banken en regeringsniveau. Het is gewoon wachten totdat er nieuws naar buiten komt en de boel zal inklappen.
nu niet terug gaan krabbelen.....we zouden 10k nooit meer zien zei je
hoe zit dat dan ???

of zat je ernaast ? :D

p.s al dat FUD nieuws is al naar buiten gekomen vorige maand...en nu komt steeds meer positief nieuws naar buiten...
pi_177206713
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:32 schreef Predator38 het volgende:

[..]

nu niet terug gaan krabbelen.....we zouden 10k nooit meer zien zei je
hoe zit dat dan ???

of zat je ernaast ? :D
ik heb alleen gezegd dat btc binnen 2 maanden rond de 5 k zou aantikken

en dat is al gebeurd gozer..... :)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206730
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:34 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik heb alleen gezegd dat btc binnen 2 maanden rond de 5 k zou aantikken

en dat is al gebeurd gozer..... :)
NETJES KLAAS, DAAR HEB JE M GOED MEE TE PAKKEN!!!11
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 15:34:53 #21
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177206735
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:31 schreef Predator38 het volgende:

[..]

hahahahaha .....komt ook alleen door VEN op 5.33 ^O^ _O-
LSK en WTC doen het ook aardig, ICX laat het even afweten nu (nog steeds dik in plus dus klaag niet hoor over ICX)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 15:36:32 #22
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177206783
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:32 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

10000 zal wel gehaald worden

Er is nu een kleine hype van mensen die de achterliggende nieuwsfeiten niet kennen of niet uitmaken. Waarschijnlijk daytraders.

Het is nu gewoon afwachten welke maatregelen de komende maanden gaan volgen.

Op de achtergrond spelen er veel zaken wat betreft crypto op banken en regeringsniveau. Het is gewoon wachten totdat er nieuws naar buiten komt en de boel zal inklappen.
Bedankt Klaas, alles verkocht en vlucht naar Boston geboekt om de heilige collegzalen van Harvard waar jij hebt gestuurd te kunnen zien met mijn eigen ogen.
pi_177206807
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:36 schreef Kyran het volgende:

[..]

Bedankt Klaas, alles verkocht en vlucht naar Boston geboekt om de heilige collegzalen van Harvard waar jij hebt gestuurd te kunnen zien met mijn eigen ogen.
heel verstandig van je ^O^
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206823
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:37 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

heel verstandig van je ^O^
Klaas, wanneer zien we de 50K
Lambo of Rekt
pi_177206875
quote:
6s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:38 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Klaas, wanneer zien we de 50K
Die staat allang op mijn bankrekening.....
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206886
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:40 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

Die staat allang op mijn bankrekening.....
Niet op je chest?
Lambo of Rekt
pi_177206905
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:13 schreef alilami het volgende:
TS :') noemt alles wat vast en los zit God, maar claimt een atheïst te zijn.
Waar dan, eigenlijk?
Lambo of Rekt
pi_177206908
quote:
9s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:41 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Niet op je chest?
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177206914
quote:
Kijk hier doen we het voor klaas, kwarktassen vol dukaten.
Lambo of Rekt
pi_177206916
quote:
:9
pi_177206920
quote:
Je valt in herhaling man.
Booooooooooringggggggggggg
pi_177206948
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:19 schreef klaasweetalles het volgende:
9,125.0 - 9,946.0

10000 niet gehaald

wat een farce die coins
Klaas god!! _O_ _O_

Hij voorspelde het al een maand geleden. Deze man moest daarvoor aan Harvard studeren maar weet teminste wel waar hij over praat.

quote:
0s.gif Op woensdag 17 januari 2018 16:56 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

btc gaat de komende dagen misschien nog wel een keer over die 10000

op langere termijn van 2 weken geloof ik dat niet meer....
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_177207067
quote:
Lambo of Rekt
pi_177207075


Vandaag kan ook.
pi_177207096
Tjees, wat gaat het hard.
pi_177207108
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:34 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ik heb alleen gezegd dat btc binnen 2 maanden rond de 5 k zou aantikken

en dat is al gebeurd gozer..... :)
telraam erbij pakken gozer....6k was het laagste op binance
pi_177207113
VEN....doe ff normaal !!!!
pi_177207182
10, en wie er niet in zit is gezien.
pi_177207185
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:49 schreef Predator38 het volgende:
VEN....doe ff normaal !!!!
Moehoehoehoen, het lijkt UNIVERSA wel
Lambo of Rekt
pi_177207260
Lambo of Rekt
pi_177207281
En REQ gaat ineens door het putje
pi_177207325
quote:
Ik heb niet zoveel muntjes...

pi_177207329
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:55 schreef DazlerNL het volgende:
En REQ gaat ineens door het putje
Gelukkig heb ik die kiet weggedaan.
Lambo of Rekt
pi_177207377
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:57 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ik heb niet zoveel muntjes...

[ afbeelding ]
_O_
Lambo of Rekt
pi_177207446
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Gelukkig heb ik die kiet weggedaan.
gelukkig een hele tijd terug al weg gedaan met verlies trouwens :')
pi_177207490
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 15:49 schreef Predator38 het volgende:
VEN....doe ff normaal !!!!
Shitcoin nooit meer dan 8$
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177207525
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Shitcoin nooit meer dan 8$
bijna......alles gelijk verkocht, neemt alweer een duikvlucht naar $4
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:05:26 #49
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177207545
Waar is ED?
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:05:47 #50
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177207554
Overigens zo close voor 10K
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 15 februari 2018 @ 16:07:03 #51
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_177207597
Wat is er opeens mis met VEN?
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_177207611
quote:
bron?
pi_177207620
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:07 schreef hmmmz het volgende:
Wat is er opeens mis met VEN?
mis ?
pi_177207623
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:07 schreef hmmmz het volgende:
Wat is er opeens mis met VEN?
paar gasten hier zijn die coin aan het pumpen om gelijk te krijgen in een discussie
pi_177207641
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:07 schreef hmmmz het volgende:
Wat is er opeens mis met VEN?
"Ik zie veel potentie in blockchaintechnologie en dan vooral voor de overheidsdomeinen waarbinnen de digitalisering nog moet plaatsvinden." Dat zei minister van Digitale Agenda Alexander De Croo (Open VLD) na een ontmoeting met Sunny Lu, de CEO van blockchainplatform VeChain.
pi_177207642
nu verkopen als je nog hebt
pi_177207648
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:08 schreef Het_Peenvarken het volgende:

[..]

paar gasten hier zijn die coin aan het pumpen om gelijk te krijgen in een discussie
pumpen ? je bedoeld onderbouwen
en remind me Q2 .... _O-
pi_177207652
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:08 schreef Het_Peenvarken het volgende:
nu verkopen als je nog hebt
ik verkoop jou voor de bbq gek
pi_177207671
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Shitcoin nooit meer dan 8$
Mark my words:)
pi_177207707
Ga eens door de 10k aub
pi_177207708
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:10 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Mark my words:)
oke, als die over de 8 gaat dan kom je hier nooit meer ?
pi_177207728
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:12 schreef Predator38 het volgende:

[..]

oke, als die over de 8 gaat dan kom je hier nooit meer ?
Nee nee dan krijgen wij zijn 500VEN :9~
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177207767
ik lees allemaal bagger over Coinbase op reddit, wat is er aan de hand ?!?!?!?
pi_177207790
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:12 schreef Predator38 het volgende:

[..]

oke, als die over de 8 gaat dan kom je hier nooit meer ?
Ho ho, hoger dan 12 usd. Al meerdere keren aangegeven.
pi_177207808
Mijn portfolio USD vs BTC.



Ben nog aardig tevreden. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_177207931
10k vanavond?
pi_177208038
quote:
De eerste post van klaas met inhoud!
pi_177208114
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:08 schreef Predator38 het volgende:

[..]

mis ?
Hij stijgt ineens :?
pi_177208603
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:35 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Hij stijgt ineens :?
Haha, bizar heh. Ben er wel blij mee. Wel op tijd zijn met op tijd je winst pakken
pi_177208671
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:58 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha, bizar heh. Ben er wel blij mee. Wel op tijd zijn met op tijd je winst pakken
Bij VEN? Ja op 150USD ofzo idd.
Lambo of Rekt
pi_177208712
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:03 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Bij VEN? Ja op 150USD ofzo idd.
Haha geak! Ain’t going to happen
pi_177208781
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:06 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha geak! Ain’t going to happen
Denk ik ook niet in dit jaar nee, maar 30 a 40usd moet te doen zijn.
Lambo of Rekt
  donderdag 15 februari 2018 @ 17:13:11 #76
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177208837
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:58 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha, bizar heh. Ben er wel blij mee. Wel op tijd zijn met op tijd je winst pakken
wat :') Ja over een paar maanden ofzo misschien.
pi_177208847
all-in op gas 14.gif
pi_177208849
quote:
Ripple sluit test-contracten met Western Union en de centrale bank van Saudi-Arabië. Bedrijven en banken storten zich op crypto-currency en blockchain technologie. Wilson Boldewijn praat met econoom Teunis Brosens van ING in onze Crypto update.
:(
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177208881
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:13 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

:(
RIPPLE _O_
Lambo of Rekt
  donderdag 15 februari 2018 @ 17:17:01 #80
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_177208895
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:10 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Denk ik ook niet in dit jaar nee, maar 30 a 40usd moet te doen zijn.
Dat is ook maar een wilde gok. Als de market cap terug gaat naar 800 miljard misschien wel. Als de market cap nog 3x zo hoog wordt kan het wel 100 usd worden. Of het vertrouwen daalt opnieuw, en we krijgen een crash naar 20 miljard (wat het 1 jaar geleden ook was!).

Wie had voorstelt dat Ethereum van 8 dollar naar 800 dollar zou stijgen in 1 jaar?
pi_177208947
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:17 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat is ook maar een wilde gok. Als de market cap terug gaat naar 800 miljard misschien wel. Als de market cap 3x zo hoog wordt kan het wel 100 usd worden. Of het vertrouwen daalt opnieuw, en we krijgen een crash naar 20 miljard (wat het 1 jaar geleden ook was!)
Ja maar daar geloof ik niet in, zeker niet nu de mainstream geproefd heeft aan de markt in december, en er nu daadwerkelijk producten gaan komen op de blockchains. Vooral dat laatste maakt het zeer onwaarschijnlijk dat we nog lang naar beneden gaan.
Lambo of Rekt
  donderdag 15 februari 2018 @ 17:22:49 #82
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_177209011
Ven, omhoog. Heb ik!!!
WTC, omhoog. Heb ik!!
Nebl, omhog. Heb ik!!

Ff wat talkpoeder over de body!!

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_177209058
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:13 schreef Het_Peenvarken het volgende:
all-in op gas [ afbeelding ]
heb voor mijn gas al een sell order geplaatst. Heb er niet zo heel veel helaas.
pi_177209231
yes we gaan weer omhoog, vanavond alvast mijn eerste hoer bestellen :D
En dan morgen de ballenbak bestellen, poe, dolle pret!
pi_177209285
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:33 schreef noobcrypto het volgende:
yes we gaan weer omhoog, vanavond alvast mijn eerste hoer bestellen :D
En dan morgen de ballenbak bestellen, poe, dolle pret!
ik ben al naar de lokale tuning shop gegaan voor een upgrade voor mijn auto! het is feesten nu!
pi_177209429
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:10 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Mark my words:)
Koop ze dadelijk allemaal op, gewoon om je te kutten met je onzin.
pi_177209445
quote:
15s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:22 schreef BansheeBoy het volgende:
Ven, omhoog. Heb ik!!!
WTC, omhoog. Heb ik!!
Nebl, omhog. Heb ik!!

Ff wat talkpoeder over de body!!

:{²
Jij hebt van alles wel wat toch. :D
pi_177209535
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:36 schreef totalvamp het volgende:

[..]

ik ben al naar de lokale tuning shop gegaan voor een upgrade voor mijn auto! het is feesten nu!
tuning? Waarom zou je een lambo willen tunen?
pi_177209562
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:50 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

tuning? Waarom zou je een lambo willen tunen?
Waarom een lambo kopen?
Ik ga huizen/grond kopen.
pi_177209579
When?

pi_177209732
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:52 schreef DSVM het volgende:
When?

[ afbeelding ]
al lang in korea
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_177209848
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 16:10 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Mark my words:)
Kun je dit onderbouwen, of is het een lukraak roepen?
Lambo of Rekt
pi_177209880
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kun je dit onderbouwen, of is het een lukraak roepen?
hij heeft nog niks onderbouwd, wat denk je zelf ? _O-
pi_177209905
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:08 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Kun je dit onderbouwen, of is het een lukraak roepen?
Is dit een grapje? :D
pi_177209916
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:11 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Is dit een grapje? :D
Nouja ik ben wel benieuwd naar de argumenten, if any.
Lambo of Rekt
pi_177209970
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 14:25 schreef Kyran het volgende:

[..]

Welke als ik vragen mag, zoek nog kandidaten om even in te verdiepen.
ENJIN
pi_177210071
pi_177210075
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 17:33 schreef noobcrypto het volgende:
yes we gaan weer omhoog, vanavond alvast mijn eerste hoer bestellen :D
En dan morgen de ballenbak bestellen, poe, dolle pret!
Deze man weet. _O_
pi_177210089
Daar gaan we jongens. :)
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:23:11 #100
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177210094
9940
pi_177210098
over 10K op GDAX. *O*
pi_177210099
Wait for meeeee!
pi_177210104
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:23 schreef BadVlad het volgende:
over 10K op GDAX. *O*
BAM!
pi_177210112
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:23 schreef BadVlad het volgende:
over 10K op GDAX. *O*
Bitstamp ook net
pi_177210118
Fuck, ik zie een daling.

EDIT: OH NEE TOCH NIET

[ Bericht 41% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 18:24:45 ]
pi_177210124
Op naar de 20k!
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:24:52 #107
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177210125


pi_177210127
Lekkere volumes ook trouwens. O+
pi_177210143
Nee, niet terug!
pi_177210145
Gvd, kom op! Nog een ini mini stukje. :(

9992.xx gezien. Net geen 10k :(

[ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 18:26:48 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 18:27:39 #111
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177210164
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:15 schreef BadVlad het volgende:

[..]

ENJIN
Lekker, ga ik ook weer instappen binnenkort. Veel potentie inderdaad.
pi_177210189
10k! Yeah!
pi_177210196
Blijft jammer dat sommige alts gewoon blijven hangen. ;(
pi_177210200
quote:
15s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:29 schreef BadVlad het volgende:
Blijft jammer dat sommige alts gewoon blijven hangen. ;(
Ik vroeg me net hetzelfde af.
Hmf, komt later?
pi_177210204
pi_177210220
Had beter alles in BTC kunnen flikkeren. Alts staan zowat stil tov. BTC.
pi_177210231
Flink gevecht.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:32:47 #118
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177210255
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:32 schreef RedFever007 het volgende:
Flinke wall op 10k (Bitfinex) van 280 BTC
Ben benieuwd of die erdoor kan knallen.
pi_177210261
Zijn er ook mensen hier die aan lange termijn dingen doen? krijg het idee dat de meeste vooral korte termijn denken
pi_177210276
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:33 schreef Weissmania het volgende:
Zijn er ook mensen hier die aan lange termijn dingen doen? krijg het idee dat de meeste vooral korte termijn denken
Meer dan je denkt.
Hoezo?
pi_177210282
quote:
15s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:29 schreef BadVlad het volgende:
Blijft jammer dat sommige alts gewoon blijven hangen. ;(
Edit:

Helaas, het plaatje werkt niet, volgende keer beter.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177210288
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Meer dan je denkt.
Hoezo?
gewoon nieuwsgierig
pi_177210307
Waarom had ik ook alweer de helft van mijn Ven verkocht voor Icx? Icon loopt vrij stevig te kutten.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:37:17 #125
131603 Afwazig
Serious business
pi_177210328
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:33 schreef Weissmania het volgende:
Zijn er ook mensen hier die aan lange termijn dingen doen? krijg het idee dat de meeste vooral korte termijn denken
Ik heb nog nooit Crypto verkocht voor fiat. Enkel andersom.
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:41:06 #126
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177210402
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:36 schreef Skv het volgende:
Waarom had ik ook alweer de helft van mijn Ven verkocht voor Icx? Icon loopt vrij stevig te kutten.
Omdat ven normale waarde van $8 en max $12
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177210427
Soon rebrand van Utrust, en hierna in april live demo van het product/platform. Can't wait. :D

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 18:42:45 ]
  donderdag 15 februari 2018 @ 18:45:07 #128
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_177210504
Seele ICO, wat een fail.
Hun ICO Whitelist URL was/is hardcoded in source. :D
pi_177210517
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:33 schreef Weissmania het volgende:
Zijn er ook mensen hier die aan lange termijn dingen doen? krijg het idee dat de meeste vooral korte termijn denken
Ja, ik zit voor mid en lange termijn.
Lambo of Rekt
pi_177210525
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:33 schreef Weissmania het volgende:
Zijn er ook mensen hier die aan lange termijn dingen doen? krijg het idee dat de meeste vooral korte termijn denken
vooral LTC op lange termijn
pi_177210587
gaan mensen weer een feestje bouwen van tijdelijke aard :)

Strategische gezien zijn hoge koersen een doodsteek voor crypto

IK las vandaag over de samenwerking van northern bank en ripple

Ik zit me af te vragen hoe ze die koers stabiel laag rond de 2 dollar willen gaan houden want aan crypto met hoge koersen heb je dus helemaal geen fuck Die hoge koersen maken crypto helemaal ontoegankelijk voor consumenten die het echt zouden willen gebruiken om er deals mee te kunnen doen.

Conclusie van mijn harvard bevindingen: Crypto is helemaal niet gebaat bij hoge koersen maar moet rond de 2 dollar schommelen wil het echt potten gaan breken in de toekomst.

:)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177210601
Wat heb je zelf aan coins Klaas?
pi_177210611
All in op Ripple dus
pi_177210624
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:49 schreef klaasweetalles het volgende:
gaan mensen weer een feestje bouwen van tijdelijke aard :)

Strategische gezien zijn hoge koersen een doodsteek voor crypto

IK las vandaag over de samenwerking van northern bank en ripple

Ik zit me af te vragen hoe ze die koers stabiel laag rond de 2 dollar willen gaan houden want aan crypto met hoge koersen heb je dus helemaal geen fuck Die hoge koersen maken crypto helemaal ontoegankelijk voor consumenten die het echt zouden willen gebruiken om er deals mee te kunnen doen.

Conclusie van mijn harvard bevindingen: Crypto is helemaal niet gebaat bij hoge koersen maar moet rond de 2 dollar schommelen wil het echt potten gaan breken in de toekomst.

:)
Je hebt wederom helemaal gelijk man.
Ik zou me echt eens verder inlezen... want 2 dollar, dat is onmogelijk.
pi_177210627
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:51 schreef ChickenMan het volgende:
All in op Ripple dus
Ja haha.
pi_177210654
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:51 schreef Weissmania het volgende:
Wat heb je zelf aan coins Klaas?
Klaas heeft alleen de harvardcoin
Lambo of Rekt
pi_177210673
Iemand iets met Seele gedaan?
Zou er van wegblijven.
Prutsers

https://user-images.githu(...)f11-13f6b514e005.png
pi_177210709
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:52 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Je hebt wederom helemaal gelijk man.
Ik zou me echt eens verder inlezen... want 2 dollar, dat is onmogelijk.
hallo mevrouw de winkelier

mag ik dat ijsje kopen

hier heeft u 0,000989 btc van mij

is dat goed?

:)
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177210724
Haha klaasdebiel :D

“Nooit meer boven de 10k”

Klaasje _O-
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177210729
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:56 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

hallo mevrouw de winkelier

mag ik dat ijsje kopen

hier heeft u 0,000989 btc van mij

is dat goed?

:)
Nee nee.
*Scant met telefoon willekeurige crypto*
*Utrust platform zet het om naar fiat voor winkelier*

done.
pi_177210740
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:56 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

hallo mevrouw de winkelier

mag ik dat ijsje kopen

hier heeft u 0,000989 btc van mij

is dat goed?

:)
Nee, maar je zou wel kunnen zeggen, hier meneer de winkelier, hier heeft u 100sat.
Lambo of Rekt
pi_177210744
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:55 schreef pnxsinned het volgende:
Iemand iets met Seele gedaan?
Zou er van wegblijven.
Prutsers

https://user-images.githu(...)f11-13f6b514e005.png
adreslijst van ico inschrijvingen in de code? :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177210765
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Omdat ven normale waarde van $8 en max $12
icx bedoel je?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177210766
quote:
6s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Nee, maar je zou wel kunnen zeggen, hier meneer de winkelier, hier heeft u 100sat.
Nee, Utrust! :P
pi_177210795
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:57 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Nee nee.
*Scant met telefoon willekeurige crypto*
*Utrust platform zet het om naar fiat voor winkelier*

done.
ja alleen jan de koekebakker die zelf afrekent weet niet wat die betaalt als hij 0000808 btc betaalt. Of hijmoet dat bij elke transactie gaan omrekenen. handig joh.
"Wedstrijden kun je altijd verliezen anders hoef je die wedstrijden ook niet te spelen"
Klaasweetalles 14-08-2018
pi_177210803
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:42 schreef pnxsinned het volgende:
Soon rebrand van Utrust, en hierna in april live demo van het product/platform. Can't wait. :D
Ik hoop dat het wat met de prijs doet, sta hiermee op -78% :')
pi_177210815
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:59 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ja alleen jan de koekebakker die zelf afrekent weet niet wat die betaalt als hij 0000808 btc betaalt. Of hijmoet dat bij elke transactie gaan omrekenen. handig joh.
Dat regelt Utrust platform wel, no worries.
De winkelier krijgt netjes zijn eigen valuta.
pi_177210842
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:59 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ik hoop dat het wat met de prijs doet, sta hiermee op -78% :')
HODL maar gewoon, komt goed.
Heb er wel vertrouwen in.
+300% hier :P

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 19:01:19 ]
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:00:56 #150
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_177210849
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:57 schreef Skv het volgende:

[..]

adreslijst van ico inschrijvingen in de code? :')
Klaar voor een spamrun ala Beetoken? _O-
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_177210863
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:59 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

ja alleen jan de koekebakker die zelf afrekent weet niet wat die betaalt als hij 0000808 btc betaalt. Of hijmoet dat bij elke transactie gaan omrekenen. handig joh.
Koop nou maar gewoon wat dukaten, dan kan je deze obsessie nog naar iets positiefs draaien
pi_177210920
quote:
7s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:00 schreef TimKuik het volgende:

[..]

Klaar voor een spamrun ala Beetoken? _O-
Tja daar kun je op wachten nu inderdaad.
Lambo of Rekt
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:07:29 #153
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177211025
bcashlaptop trekt het niet zodra ik btc/usd wil doen

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 19:10:30 ]
pi_177211032
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 18:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Omdat ven normale waarde van $8 en max $12
Heerlijk zo simpel. Jij denkt dat iedereen die nu meer dan 1000 euro in VEN steekt daar op zeker 50.000 -100.000 uit gaat halen? Vanwege partnerships, rebranding en omdat jij vindt dat 8 usd voor 1 VEN een lachwekkend bedrag is.

Was het maar zo eenvoudig.

Nee jong, zo werkt het niet. Met 12 dollar kunnen nog steeds heel veel VEN speculanten rijk worden. Maar dan wel de early adaptors die dat ding voor een paar cent massaal heeft ingekocht. De echte belegger die het concept snapt en weet wat de waarde is.

Niet lui zoals jij en droppie die een x aantal VEN koop voor een paar dollar nadat het ding al lang aan t hypen is. Je mag best hopen, maar dat astronomisch bedrag gaat niet lukken. Je bent te laat ingestapt.
pi_177211041
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Het_Peenvarken het volgende:
bcashlaptop trekt het niet zodra ik btc/usd wil doen
Dan weet je waar je als eerste voor moet sparen. :P

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 19:10:36 ]
pi_177211062
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Het_Peenvarken het volgende:
bcashlaptop trekt het niet zodra ik btc/usd wil doen
karma is een bitch en let ff op je taal man

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 19:10:41 ]
pi_177211085
Maan.
జ్ఞ‌ా
pi_177211133
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Heerlijk zo simpel. Jij denkt dat iedereen die nu meer dan 1000 euro in VEN steekt daar op zeker 50.000 -100.000 uit gaat halen? Vanwege partnerships, rebranding en omdat jij vindt dat 8 usd voor 1 VEN een lachwekkend bedrag is.

Was het maar zo eenvoudig.

Nee jong, zo werkt het niet. Met 12 dollar kunnen nog steeds heel veel VEN speculanten rijk worden. Maar dan wel de early adaptors die dat ding voor een paar cent massaal heeft ingekocht. De echte belegger die het concept snapt en weet wat de waarde is.

Niet lui zoals jij en droppie die een x aantal VEN koop voor een paar dollar nadat het ding al lang aan t hypen is. Je mag best hopen, maar dat astronomisch bedrag gaat niet lukken. Je bent te laat ingestapt.
:D hilarisch.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177211153
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Manzonderschouders het volgende:
De echte belegger die het concept snapt en weet wat de waarde is.
Dus jij bent de echte belegger hier? Nice, kun je wat meer adviezen geven, of lachte je net als heel wallstreet keihard mee om de opmerking in begin 2017 dat BTC 25K USD ging hitten, om het even over de echte beleggers te hebben? Dat lachen is die echte beleggers snel vergaan.
Lambo of Rekt
pi_177211333
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:12 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dus jij bent de echte belegger hier? Nice, kun je wat meer adviezen geven, of lachte je net als heel wallstreet keihard mee om de opmerking in begin 2017 dat BTC 25K USD ging hitten, om het even over de echte beleggers te hebben? Dat lachen is die echte beleggers snel vergaan.
Ik ben net zon noob als jij en Droppie

Ik ken Droppie een beetje. Al doet VEN iets onvoorstelbaars zoals bitcoin en hit het straks 100 usd. Dan heeft Droppie ze al lang verkocht. Die jongen is te emotioneel, dat zie ik aan zijn reacties op mijn posts. Die kan een dip op 25 usd niet aan, die verkoopt ze dan al voordat ze weer kunnen stijgen.

Mannen, ik ben ff weg! Lekkere bull run. Ga even wat dukaten op mijn chest leggen.
pi_177211361
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:19 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik ben net zon noob als jij en Droppie

Ik ken Droppie een beetje. Al doet VEN iets onvoorstelbaars zoals bitcoin en hit het straks 100 usd. Dan heeft Droppie ze al lang verkocht. Die jongen is te emotioneel, dat zie ik aan zijn reacties op mijn posts. Die kan een dip op 25 usd niet aan, die verkoopt ze dan al voordat ze weer kunnen stijgen.

Mannen, ik ben ff weg! Lekkere bull run. Ga even wat dukaten op mijn chest leggen.
Wat lul je dan dom over dat je weet wat er gaat gebeuren en wat de max waarde van iets is?

Fake news.
Lambo of Rekt
pi_177211397
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:00 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dat regelt Utrust platform wel, no worries.
De winkelier krijgt netjes zijn eigen valuta.
Ja, winkelier kan het ook laten pinnen. Of wil de winkelier besparen op 1 cent transactiekosten?

Wat een shitcoin is utrust.
pi_177211438
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:21 schreef xminator het volgende:

[..]

Ja, winkelier kan het ook laten pinnen. Of wil de winkelier besparen op 1 cent transactiekosten?

Wat een shitcoin is utrust.
Wat pinnen?
Wat een onduidelijke shit :D

Jij blijft duidelijk hangen in 1990.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 15-02-2018 19:23:07 ]
pi_177211452
quote:
And most importantly, today Universa Blockchain and Novotrans have signed an agreement to digitize and blockchainize Novotrans logistics business. Tokenizing cargo transportation, digital car history tracking and smart contracts for freighters. Go, Universa, Go! http://novotrans.com/
jaaaa UNIVERSAAAAAA
pi_177211499
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:23 schreef Typisch het volgende:

[..]

jaaaa UNIVERSAAAAAA
UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA OMFGGGGGGGGGG HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN VOORDAT IK HET HELE ORDERBOOK LEEGKOOP!
Lambo of Rekt
pi_177211522
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA OMFGGGGGGGGGG HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN VOORDAT IK HET HELE ORDERBOOK LEEGKOOP!
Telaat nu. :+
pi_177211524
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:19 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Wat lul je dan dom over dat je weet wat er gaat gebeuren en wat de max waarde van iets is?

Fake news.
Reëele inschatting maken. Dat is het enige wat ik doe. Dat lokt dan veel reactie uit. Enige wat ik er uit op kan maken is dat vele hier dus niet heel goedkoop VEN hebben ingekocht. Want heb je ze voor een paar cent ingeslagen is 12usd een prachtig bedrag.

Ik heb er zelf 500. En gekocht op 2 dollar. Ach, worden jullie dromen waar ben ik een blij man. Maar ik weet ook dat het zo makkelijk niet zal gaan. Blijf liever realistisch en zal niet boos worden als die niet verder komt dan 12 dollar.
pi_177211555
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA OMFGGGGGGGGGG HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN VOORDAT IK HET HELE ORDERBOOK LEEGKOOP!
Je bent opnieuw te laat.
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:26:13 #169
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_177211558
Kutreeks dit.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_177211566
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:26 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Je bent opnieuw te laat.
Je neemt de post serieus serieus? :D ook een kunst
Lambo of Rekt
pi_177211570
https://blog.wavesplatfor(...)osystem-f6205b3c090c

Ik hou ze toch nog maar een jaartje vast.... fokking goed verhaal!!!!
pi_177211582
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

UNIVERSAAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAA OMFGGGGGGGGGG HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN, HOU ME TEGEN VOORDAT IK HET HELE ORDERBOOK LEEGKOOP!
En dan te bedenken dat er van die niche coins zijn als VEN die alléén dit willen doen. :')
pi_177211588
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:21 schreef xminator het volgende:

[..]

Ja, winkelier kan het ook laten pinnen. Of wil de winkelier besparen op 1 cent transactiekosten?

Wat een shitcoin is utrust.
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:26 schreef Frans449 het volgende:
https://blog.wavesplatfor(...)osystem-f6205b3c090c

Ik hou ze toch nog maar een jaartje vast.... fokking goed verhaal!!!!
Laat Xminator t maar niet horen
Lambo of Rekt
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:27:40 #174
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177211593
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Heerlijk zo simpel. Jij denkt dat iedereen die nu meer dan 1000 euro in VEN steekt daar op zeker 50.000 -100.000 uit gaat halen? Vanwege partnerships, rebranding en omdat jij vindt dat 8 usd voor 1 VEN een lachwekkend bedrag is.

Was het maar zo eenvoudig.

Nee jong, zo werkt het niet. Met 12 dollar kunnen nog steeds heel veel VEN speculanten rijk worden. Maar dan wel de early adaptors die dat ding voor een paar cent massaal heeft ingekocht. De echte belegger die het concept snapt en weet wat de waarde is.

Niet lui zoals jij en droppie die een x aantal VEN koop voor een paar dollar nadat het ding al lang aan t hypen is. Je mag best hopen, maar dat astronomisch bedrag gaat niet lukken. Je bent te laat ingestapt.
Vriend, 13 oktober kocht ik mijn eerste VEN. Was ik toen al te laat?

Ik verdien straks ong 600 thor per jaar met mn VEN.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177211597
Walla was dezeee
pi_177211604
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:07 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Heerlijk zo simpel. Jij denkt dat iedereen die nu meer dan 1000 euro in VEN steekt daar op zeker 50.000 -100.000 uit gaat halen? Vanwege partnerships, rebranding en omdat jij vindt dat 8 usd voor 1 VEN een lachwekkend bedrag is.

Was het maar zo eenvoudig.

Nee jong, zo werkt het niet. Met 12 dollar kunnen nog steeds heel veel VEN speculanten rijk worden. Maar dan wel de early adaptors die dat ding voor een paar cent massaal heeft ingekocht. De echte belegger die het concept snapt en weet wat de waarde is.

Niet lui zoals jij en droppie die een x aantal VEN koop voor een paar dollar nadat het ding al lang aan t hypen is. Je mag best hopen, maar dat astronomisch bedrag gaat niet lukken. Je bent te laat ingestapt.
hahahahaha

Dude, it will be-low your mind!
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_177211635
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:27 schreef fathank het volgende:

[..]

Vriend, 13 oktober kocht ik mijn eerste VEN. Was ik toen al te laat?
Als je er maar 100 hebt gekocht. Ja
pi_177211671
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:23 schreef Typisch het volgende:

[..]
And most importantly, today Universa Blockchain and Novotrans have signed an agreement to digitize and blockchainize Novotrans logistics business. Tokenizing cargo transportation, digital car history tracking and smart contracts for freighters. Go, Universa, Go! http://novotrans.com/

jaaaa UNIVERSAAAAAA
Kijk, dat zijn nu leuke updates.
pi_177211675
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:28 schreef habitue het volgende:

[..]

hahahahaha
[ afbeelding ]
Dude, it will be-low your mind!
Haha die vent is loaded dankzij domoren zoals jij. Of dacht je dat hij jou miljonair wilde maken?
pi_177211676
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:25 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Reëele inschatting maken. Dat is het enige wat ik doe. Dat lokt dan veel reactie uit. Enige wat ik er uit op kan maken is dat vele hier dus niet heel goedkoop VEN hebben ingekocht. Want heb je ze voor een paar cent ingeslagen is 12usd een prachtig bedrag.

Ik heb er zelf 500. En gekocht op 2 dollar. Ach, worden jullie dromen waar ben ik een blij man. Maar ik weet ook dat het zo makkelijk niet zal gaan. Blijf liever realistisch en zal niet boos worden als die niet verder komt dan 12 dollar.
Was 20.000 wel reëel voor Bitcoin?
Was 1000 wel reëel voor Ethereum ?
Was 1300 wel reëel voor Bitcoin Cash ?
Was 200 wel reëel voor Litecoin ?

Snap je waar ik naartoe wil.. bij crypto gaat reëel de prullenbak in.
pi_177211696
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:30 schreef TwztId het volgende:

[..]

Was 20.000 wel reëel voor Bitcoin?
Was 1000 wel reëel voor Ethereum ?
Was 1300 wel reëel voor Bitcoin Cash ?
Was 200 wel reëel voor Litecoin ?

Snap je waar ik naartoe wil.. bij crypto gaat reëel de prullenbak in.
Dit.
Het is wat de gek ervoor geeft.
Reeds aangegeven, maar hij luistert niet.
pi_177211703
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:30 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Haha die vent is loaded dankzij domoren zoals jij. Of dacht je dat hij jou miljonair wilde maken?
Gast ik ontbijt tegenwoordig met kaviaar. Waar heb je het over.
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_177211704
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:31 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dit.
Het is wat de gek ervoor geeft.
Reeds aangegeven, maar hij luistert niet.
En daarom UNIVERSAAAAAAA JAAAAAAA en alles :D
Lambo of Rekt
pi_177211719
quote:
6s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:27 schreef Typisch het volgende:

[..]

En dan te bedenken dat er van die niche coins zijn als VEN die alléén dit willen doen. :')
hoeveel utnp'kes heb je? :7
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:32:02 #185
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177211720
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:29 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Als je er maar 100 hebt gekocht. Ja
Zegt de man met 500 dukaatjes :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177211732
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:31 schreef EggsTC het volgende:

[..]

En daarom UNIVERSAAAAAAA JAAAAAAA en alles :D
Dat ding is gewoon gestegen zag ik.
Maar prime example blijf ik Doge vinden. Zelfs ik heb daar weet ik hoeveel geld uitgehaald.
Waanzin gewoon.
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:33:14 #187
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177211755
Willen de echte beleggers hun vinger opsteken?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177211781
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:33 schreef fathank het volgende:
Willen de echte beleggers hun vinger opsteken?
Wat is daar de definitie van?
pi_177211784
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:33 schreef fathank het volgende:
Willen de echte beleggers hun vinger opsteken?
:') Lekkerpik
Lambo of Rekt
pi_177211810
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:32 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Dat ding is gewoon gestegen zag ik.
Maar prime example blijf ik Doge vinden. Zelfs ik heb daar weet ik hoeveel geld uitgehaald.
Waanzin gewoon.
x2 *O*
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:35:41 #191
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177211819
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:34 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Wat is daar de definitie van?
Je moet op harvard hebben gezeten of lichamelijk misvormd (het liefst geen schouders) zijn
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177211833
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Je moet op harvard hebben gezeten of lichamelijk misvormd (het liefst geen schouders) zijn
Ik ben nep.
pi_177211834
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:33 schreef fathank het volgende:
Willen de echte beleggers hun vinger opsteken?
pi_177211835
[quote]1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:30 schreef TwztId het volgende:

[..]

Was 20.000 wel reëel voor Bitcoin?
Was 1000 wel reëel voor Ethereum ?
Was 1300 wel reëel voor Bitcoin Cash ?
Was 200 wel reëel voor Litecoin ?

Snap je waar ik naartoe wil.. bij crypto gaat reëel de prullenbak in.
[/quote

True! Absoluut waar. Maar het is pas surreëel als het gebeurt. Tot dusver is VEN nog geen 6 dollar. En vind ik uit gaan van 12 dollar (100pct rendement) verstandiger dan dat domme geschreeuw over 50 dollar of meer. Die domoren kunnen bij het beargumenteren van deze astronomische bedragen niet verder komen dan een paar teksten oplepelen over potentiele partnerships, afkomstig uit opgeblazen PR Twitter berichten
pi_177211849
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:35 schreef fathank het volgende:

[..]

Je moet op harvard hebben gezeten of lichamelijk misvormd (het liefst geen schouders) zijn
Of zeggen; als ik je jassie beschadigd heb, en je wilt er wat aan doen... ik zeg; KOMOP DAN KHEEEENK JONG
Lambo of Rekt
pi_177211884
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:19 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik ben net zon noob als jij en Droppie

Ik ken Droppie een beetje. Al doet VEN iets onvoorstelbaars zoals bitcoin en hit het straks 100 usd. Dan heeft Droppie ze al lang verkocht. Die jongen is te emotioneel, dat zie ik aan zijn reacties op mijn posts. Die kan een dip op 25 usd niet aan, die verkoopt ze dan al voordat ze weer kunnen stijgen.

Mannen, ik ben ff weg! Lekkere bull run. Ga even wat dukaten op mijn chest leggen.
Zit al sinds 2013 in Crypto maar verder goed verhaal ofzo.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177211900
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:36 schreef Manzonderschouders het volgende:
[quote][ afbeelding ] Op donderdag 15 februari 2018 19:30 schreef TwztId het volgende:

[..]

Was 20.000 wel reëel voor Bitcoin?
Was 1000 wel reëel voor Ethereum ?
Was 1300 wel reëel voor Bitcoin Cash ?
Was 200 wel reëel voor Litecoin ?

Snap je waar ik naartoe wil.. bij crypto gaat reëel de prullenbak in.
[/quote

True! Absoluut waar. Maar het is pas surreëel als het gebeurt. Tot dusver is VEN nog geen 6 dollar. En vind ik uit gaan van 12 dollar
Hij komt van 9.50
pi_177211917
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:32 schreef fathank het volgende:

[..]

Zegt de man met 500 dukaatjes :D
Ik verwacht niet rijk te worden, jij wel. Zonde van je studiebeurs man.
pi_177211950


Daarnaast wil ik eraan toevoegen dat ik als groot lurker van de btc topiques ontzettend kan genieten van het 'argumenteren' en gewoonweg gekanker van deze en gene.

Keep it up.. En op naar de 20k IEDEREEN RIJK, LAMBO VOOR JOU, EN JOU, EN JOU EN JULLIE ALLEMAAL! 11einz
pi_177211956
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:23 schreef Typisch het volgende:

[..]

jaaaa UNIVERSAAAAAA


Mijn interesse in deze shitcoin is hierdoor wat gestegen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_177211965
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Zit al sinds 2013 in Crypto maar verder goed verhaal ofzo.
En nog steeds zo druk maken op Fok? Ga lekker varen met je Jacht man. Wereldreis maken ofzo
pi_177212006
quote:
6s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:36 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Of zeggen; als ik je jassie beschadigd heb, en je wilt er wat aan doen... ik zeg; KOMOP DAN KHEEEENK JONG
pi_177212009
Ah, wedstrijdje ver pissen is weer begonnen?
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:43:38 #204
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177212029
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:39 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Ik verwacht niet rijk te worden, jij wel. Zonde van je studiebeurs man.
Jij verwacht niet rijk te worden omdat je gewoon geen flauw benul hebt.

Ik ben rijk geboren, daar kan ik ook niet zoveel aan veranderen. Behalve nog rijker worden natuurlijk.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177212054
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:43 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
bert.gif
Lambo of Rekt
pi_177212062
Wat heb ik gemist vandaag hier?
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:45:32 #207
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177212081
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:44 schreef BakkenKappen het volgende:
Wat heb ik gemist vandaag hier?
Koersen omhoog = testosteron omhoog
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177212105
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:45 schreef fathank het volgende:

[..]

Koersen omhoog = testosteron omhoog
Ah kijk aan. Ik heb een X hoeveelheid crypto dus mijn argument moet wel waar zijn werkt altijd goed.
pi_177212134
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:44 schreef BakkenKappen het volgende:
Wat heb ik gemist vandaag hier?
"Ik heb er meer verstand van dan jij!"
"Moon!"
"UNIVERSAAAJAJA!"
"ED"
Etc..
pi_177212147
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:41 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

En nog steeds zo druk maken op Fok? Ga lekker varen met je Jacht man. Wereldreis maken ofzo
Ben allergisch voor stuitende domheid dus dan reageer ik op mensen zoals jij :)
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177212163
Jullie zijn allemaal noobs.
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:47:58 #212
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177212169
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:46 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ah kijk aan. Ik heb een X hoeveelheid crypto dus mijn argument moet wel waar zijn werkt altijd goed.
Bijvoorbeeld.

Of coin x wordt niks want veel te kleine niche.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177212172
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:44 schreef BakkenKappen het volgende:
Wat heb ik gemist vandaag hier?
Ven is shit en gaat nooit boven de 12$ komen
BTC gaat nooit meer boven de 10k komen
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177212176
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:47 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ben allergisch voor stuitende domheid dus dan reageer ik op mensen zoals jij :)
Hier kan ik mij dan wel weer in vinden. Zo heb ik een allergie voor fysieke arbeid en vermijd dat dan ook als de pest.
pi_177212194
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ven is shit en gaat nooit boven de 12$ komen
BTC gaat nooit meer boven de 10k komen
Maar ... maar... BTC zit nu toch boven de 10k ? :P
pi_177212211
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:48 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Maar ... maar... BTC zit nu toch boven de 10k ? :P
Fail nr 1.
pi_177212276
Zo dan, dumpje
pi_177212298
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:51 schreef DSVM het volgende:
Zo dan, dumpje
Moest ff cashen.
pi_177212317
Ik ga zo ook even een dumpje doen
  donderdag 15 februari 2018 @ 19:53:28 #220
473609 Het_Peenvarken
Grapperhaustechno
pi_177212356
daar gaat ie weer <10000

10149 had ik em na 40x enter spammen

nieuwe pc is misschien een goed idee
pi_177212378
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:48 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ven is shit en gaat nooit boven de 12$ komen
BTC gaat nooit meer boven de 10k komen
Je bent gewoon te emotioneel. Al vaker gemerkt hier.
pi_177212402
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:54 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Je bent gewoon te emotioneel. Al vaker gemerkt hier.
We hebben niets aan hetgeen wat jij denkt blablabal.
Feiten kerel, feiten.
Geen bullshit.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 19:57:56 #223
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177212474
Jammer dat als de ene idioot even afwezig is een andere idioot / kloon komt opdagen om topic te verzieken. Helaas willen en (vooral ook) kunnen de mods niks doen, dus krijg je dit soort bagger. Lekker op de man spelen, ongenuanceerde zooi posten en dan stoer doen als iemand reageert.

Je zal er maar trots op zijn.
pi_177212480
Voor de mensen die nog wél vertrouwen hebben in FUN :)

pi_177212532
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:57 schreef Kyran het volgende:
Jammer dat als de ene idioot even afwezig is een andere idioot / kloon komt opdagen om topic te verzieken. Helaas willen en (vooral ook) kunnen de mods niks doen, dus krijg je dit soort bagger. Lekker op de man spelen, ongenuanceerde zooi posten en dan stoer doen als iemand reageert.

Je zal er maar trots op zijn.
Sorry hoor, ik ben al stil. :P
pi_177212542
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:55 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

We hebben niets aan hetgeen wat jij denkt blablabal.
Feiten kerel, feiten.
Geen bullshit.
Exact, kom is op met feiten. Waarom wordt ik belachelijk gemaakt om 12 usd per VEN. Ding is nog 6 dollar op het moment!! Waarom wordt Droppie zo boos? Heeft die teveel geld in VEN gepompt of zijn er feiten waarom dat ding gaat moonen? Overtuig me is.
pi_177212552
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:57 schreef Kyran het volgende:
Jammer dat als de ene idioot even afwezig is een andere idioot / kloon komt opdagen om topic te verzieken. Helaas willen en (vooral ook) kunnen de mods niks doen, dus krijg je dit soort bagger. Lekker op de man spelen, ongenuanceerde zooi posten en dan stoer doen als iemand reageert.

Je zal er maar trots op zijn.
Ach joh, dat is juist het mooie aan een openbaar forum. Lees er gewoon overheen als je het vervelend vindt en anders doe je lekker mee :D

Snollebollekes, omhoog omlaag was ook geen bijster kwalitatieve bijdrage van mij vanochtend.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:00:58 #228
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177212586
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:00 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ach joh, dat is juist het mooie aan een openbaar forum. Lees er gewoon overheen als je het vervelend vindt en anders doe je lekker mee :D

Snollebollekes, omhoog omlaag was ook geen bijster kwalitatieve bijdrage van mij vanochtend.
Ja, maar jij bent dan ook gewoon een mafkees waar nog nuttige dingen uit komt :D _O_
pi_177212587
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:54 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Je bent gewoon te emotioneel. Al vaker gemerkt hier.
Feiten vriend, feiten.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177212591
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:59 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Exact, kom is op met feiten. Waarom wordt ik belachelijk gemaakt om 12 usd per VEN. Ding is nog 6 dollar op het moment!! Waarom wordt Droppie zo boos? Heeft die teveel geld in VEN gepompt of zijn er feiten waarom dat ding gaat moonen? Overtuig me is.
Ik maak je echt niet belachelijk! Niet intentie iig.
Maar het enige feit wat er is, is dat jij niet kan voorspellen wat de markt gaat doen, en ik, noch anderen ook niet. :)
pi_177212593
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:00 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Ach joh, dat is juist het mooie aan een openbaar forum. Lees er gewoon overheen als je het vervelend vindt en anders doe je lekker mee :D

Snollebollekes, omhoog omlaag was ook geen bijster kwalitatieve bijdrage van mij vanochtend.
Zo is het. Laat Droppie lekker gaan joh
pi_177212597
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:59 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Exact, kom is op met feiten. Waarom wordt ik belachelijk gemaakt om 12 usd per VEN. Ding is nog 6 dollar op het moment!! Waarom wordt Droppie zo boos? Heeft die teveel geld in VEN gepompt of zijn er feiten waarom dat ding gaat moonen? Overtuig me is.
We gaan pompen omdat er gepompt gaat worden.

Wacht nou maar af chefke, die koersen gaan wel omhoog. Al kan het soms wel raar lopen, net zoals Luciel Werner.
pi_177212624
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:59 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Waarom wordt ik belachelijk gemaakt
Onder andere om je spelling.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177212674
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, maar jij bent dan ook gewoon een mafkees waar nog nuttige dingen uit komt :D _O_
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:04:36 #235
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177212714
Dag geleden was het nog "dat ding is nog geen $5 waard". Nu zitten wij al op "dat ding is nog geen $6 waard". Over een paar weken is het "dat ding is nog geen $12 waard" en daarna is een bepaalde user pleite en druk bezig om een nieuwe kloon te maken
pi_177212737
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:04 schreef Kyran het volgende:
Dag gelden was het nog "dat ding is nog geen $5 waard". Nu zitten wij al op "dat ding is nog geen $6 waard". Over een paar weken is het "dat ding is nog geen $12 waard" en daarna is een bepaalde user pleite en druk bezig om een nieuwe kloon te maken
Max $12! Is eigl rond $8 waard.
Ik weet het zeker.
Ik ben een pro belegger...
pi_177212772
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 19:58 schreef TwztId het volgende:
Voor de mensen die nog wél vertrouwen hebben in FUN :)

Vertrouwen. Mwoa. Maar ik heb een aardige zak van dat spul onder water staan.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177212868
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:11:28 #239
286575 Roces18
Chef de party
pi_177212891
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:06 schreef Skv het volgende:

[..]

Vertrouwen. Mwoa. Maar ik heb een aardige zak van dat spul onder water staan.
fun blijft wel een beetje een gok. maar als ik zie in wat voor schijtcoins iedereen hier in zit...
daarnaast heeft die nog een flinke trap na gekregen door de delisting op bittrex , maar ik zie hem zeker weer terug bouncen
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_177212929
quote:
Geld wat je nodig hebt voor de huur in crypto steken :')

Niet gewoon je huur opzeggen en onder de brug gaan wonen en de rest in crypto pompen :')
pi_177212956
Het blijft vreemd dat je het normaal vind als je zegt: x munt is eoy 50-60$. Tja kan, hoeft niet.

Als user x dan zegt maar munt x zou ook weleens max 12$ eoy word, daar boos om worden alsof iemand op je vriendin spuugt.

Getuigd niet van een erg hoge zekerheid van je eigen zaak.
Vakman pur sang
pi_177212999
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:11 schreef Roces18 het volgende:

[..]

fun blijft wel een beetje een gok. maar als ik zie in wat voor schijtcoins iedereen hier in zit...
daarnaast heeft die nog een flinke trap na gekregen door de delisting op bittrex , maar ik zie hem zeker weer terug bouncen
FUN is mijn gambleshitcoin as well.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177213025
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:15 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

FUN is mijn gambleshitcoin as well.
Het is dan ook een casino platform, dus dat komt goed uit :)
pi_177213026
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:04 schreef Kyran het volgende:
Dag geleden was het nog "dat ding is nog geen $5 waard". Nu zitten wij al op "dat ding is nog geen $6 waard". Over een paar weken is het "dat ding is nog geen $12 waard" en daarna is een bepaalde user pleite en druk bezig om een nieuwe kloon te maken
EPIC _O_
pi_177213055
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:13 schreef Lospedrosa het volgende:
Het blijft vreemd dat je het normaal vind als je zegt: x munt is eoy 50-60$. Tja kan, hoeft niet.

Als user x dan zegt maar munt x zou ook weleens max 12$ eoy word, daar boos om worden alsof iemand op je vriendin spuugt.

Getuigd niet van een erg hoge zekerheid van je eigen zaak.
Het gaat vooral om het gebrek aan onderbouwing. Zonder onderbouwing ben je gewoon bezig met FUD en mag je net zoals in de Crypto telegram channels gebanned worden wat mij betreft.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177213073
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:04 schreef Kyran het volgende:
Dag geleden was het nog "dat ding is nog geen $5 waard". Nu zitten wij al op "dat ding is nog geen $6 waard". Over een paar weken is het "dat ding is nog geen $12 waard" en daarna is een bepaalde user pleite en druk bezig om een nieuwe kloon te maken
Je ziet het al van mijlenver aankomen idd.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:23:42 #247
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177213252
Its over 10k!!! werd tijd.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:26:16 #248
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177213339
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177213359
Gekkenhuis. :D
pi_177213371
Lekker hoor.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:27:31 #251
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_177213380
quote:
14s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:16 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Het gaat vooral om het gebrek aan onderbouwing. Zonder onderbouwing ben je gewoon bezig met FUD en mag je net zoals in de Crypto telegram channels gebanned worden wat mij betreft.
veel te kleine niche is toch een prima argument.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_177213433
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:27 schreef fathank het volgende:

[..]

veel te kleine niche is toch een prima argument.
Voor Dogecoin wel.
pi_177213444
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:27 schreef fathank het volgende:

[..]

veel te kleine niche is toch een prima argument.
Oh ja sorry :D totaal vergeten
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177213475
Wat denken we dat er met Lisk gaat gebeuren de 20e (rebrand)?
pi_177213486
Monero gold op plus 60 procent :')
Iemand koopt die scamzooi nog. Volume van 2,5k EUR. :')
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:32:25 #256
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213531
Waar zijn alle nieuwssites, kranten etc nu vraag je je dan af he ... als het daalt is het meteen moord en brand als het stijgt hoor je ze niet terug of heb ik iets gemist?
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:33:09 #257
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177213551
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:32 schreef Kyran het volgende:
Waar zijn alle nieuwssites, kranten etc nu vraag je je dan af he ... als het daalt is het meteen moord en brand als het stijgt hoor je ze niet terug of heb ik iets gemist?
quote:
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177213561
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:32 schreef Kyran het volgende:
Waar zijn alle nieuwssites, kranten etc nu vraag je je dan af he ... als het daalt is het meteen moord en brand als het stijgt hoor je ze niet terug of heb ik iets gemist?
Mainstream media die FUD introduceert. Je verwacht het niet.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177213619
Lekkere stevige plus vandaag. Helemaal mooi.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:35:17 #260
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213621
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:33 schreef _--_ het volgende:

[..]

[..]

Ja, FOK! is wat anders :P Telefaal, NU, AD ... Heb het over al die eikels die einde van BTC aan het voorspellen waren nog maar een paar dagen geleden
pi_177213656
Ik hoop dat Btc langzaam wat groeit. En niet weer omhoog knalt en instort.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:36:28 #262
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177213661
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, FOK! is wat anders :P Telefaal, NU, AD ... Heb het over al die eikels die einde van BTC aan het voorspellen waren nog maar een paar dagen geleden
10k views per artikel. Dan heeft het vast zijn waarde aan de koers. Telegraaf had overigens ook wat geplaatst.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:37:34 #263
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213699
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:36 schreef Skv het volgende:
Ik hoop dat Btc langzaam wat groeit. En niet weer omhoog knalt en instort.
Eens, mag nu wel even afvlakken weer rond 10k.
pi_177213707
Eindelijk wavesmaaand! Na maanden shitcoins voorbijzien vliegen is er met de aangekondigde nieuwe gateways en smarcontracts een top 10 positie in het vooruitzicht? Als je de functionaliteit en prestaties van het platform vergelijkt is het enigste wat nog mist de adoptie... (een goed product verkoopt uiteindelijk zichzelf)
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:38:59 #265
473519 Drekkoning
Is het al juno?
pi_177213748
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:36 schreef Skv het volgende:
Ik hoop dat Btc langzaam wat groeit. En niet weer omhoog knalt en instort.
Juist wel. Snoeihard omhoog, ergens tijdens de stijgende lijn naar fiat, en wachten tot de boel weer omflikkert. Werkt prima.
Lege bekers in het gras
Modder op mijn schoenen
Verlang naar het moment
Dat we even niks meer moeten
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:39:28 #266
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213765
Stiekem heel blij dat ENJ achterblijft. Kan ik nog relatief goedkoop instappen voordat maart ENJIN maand begint :D
pi_177213864
Wat te doen met lisk.. verkopen komend weekend? Twijfel.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:44:00 #268
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213901
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:42 schreef Skv het volgende:
Wat te doen met lisk.. verkopen komend weekend? Twijfel.
Ik ga het waarschijnlijk wel doen. Maandagavond of dinsdagmiddag verkopen. Als het daarna dipt koop ik het weer terug. Als het niet dipt dan heb ik alsnog hele dikke winst op LSK gehaald in een hele korte tijd, dus nog steeds dikke prima.
pi_177213921
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:44 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik ga het waarschijnlijk wel doen. Maandagavond of dinsdagmiddag verkopen. Als het daarna dipt koop ik het weer terug. Als het niet dipt dan heb ik alsnog hele dikke winst op LSK gehaald in een hele korte tijd, dus nog steeds dikke prima.
Wanneer is die rebrand ook weer? Met icx begon de dump zo'n 24 uur van tevoren.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:45:40 #270
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177213942
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:44 schreef Skv het volgende:

[..]

Wanneer is die rebrand ook weer? Met icx begon de dump zo'n 24 uur van tevoren.
Stream begint om 20:30 CET.
pi_177214006
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:35 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, FOK! is wat anders :P Telefaal, NU, AD ... Heb het over al die eikels die einde van BTC aan het voorspellen waren nog maar een paar dagen geleden
https://www.nu.nl/cryptov(...)ij-10000-dollar.html
pi_177214028
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Stream begint om 20:30 CET.
De 20e idd.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:48:39 #273
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214249
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:39 schreef Kyran het volgende:
Stiekem heel blij dat ENJ achterblijft. Kan ik nog relatief goedkoop instappen voordat maart ENJIN maand begint :D
Ik ga me morgen eens inlezen.
Gamerscoin of?
pi_177214400
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:54 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik ga me morgen eens inlezen.
Gamerscoin of?
Ja voor ingame aankopen doen en verhandelen van loot of whatever. En meer.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 20:59:01 #276
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214407
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:54 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ik ga me morgen eens inlezen.
Gamerscoin of?
Yup. In-game currency. Ze willen het ook cross-platform maken, zodat je alles wat je koopt ook mee kan nemen naar andere spellen. Hoe ze dat precies willen doen moet ik ook nog even in verdiepen :P

Enjin als platform bestaat zelf al jaren. Hele tijd geleden zelf nog gebruikt om guild en clan forums te hosten :D

Komen binnenkort met een plug-in voor Minecraft en zijn bezig met verschillende engine SDK's (Unity, Unreal etc.), zodat iedere developer aan de slag kan gaan. Staan in maart ook op GDC. Erg professioneel team (met bekenden in de gaming wereld) en de ideeën zijn goed Moeilijk in te schatten hoeverre (mass) adoption gaat plaatsvinden, dus wat dat betreft beetje een gok (maar welke coin niet ...).
pi_177214475
Even een vraagje, ik heb nu de meeste coins van mij verspreid op diverse exchanges staan. Heel dom natuurlijk want dit heeft mij al 145 XRB gekost. :W .
Tijd dus om de boel beter te beveiligen.

Ik wil diverse tokens waar ik voor meer dan xxxx euro inzit gaan plaatsen in een wallet.
Dit zijn coins als GVT, Neblio, VEN, Lisk en Dash.

Neblio kan je bijvoorbeeld staken waardoor je weer extra verdiend, Ven en GVT kunnen via myetherwallet (aparte adressen of op 1 adres?) en voor de overige coins heb ik wallets nodig denk ik.

Het liefst heb ik alles offline, op een ledger of paper wallet.

Heb ik het zo een beetje bij het juiste eind of zie ik iets over het hoofd?
pi_177214494
Waves _O_
pi_177214541
Stijgt de bitcoin weer ofzo? Wat een drukte hier.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:02:26 #280
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214549
_O-

VeChain shitcoin, nog geen $7 waard.
pi_177214555
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:01 schreef Scrummie het volgende:
Waves _O_
Mocht ook wel een keer. Die had echt mega verloren. Het was zo'n zielig hoopje ellende aan het worden. Ik gun het waves van harte (L)
pi_177214557
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Yup. In-game currency. Ze willen het ook cross-platform maken, zodat je alles wat je koopt ook mee kan nemen naar andere spellen. Hoe ze dat precies willen doen moet ik ook nog even in verdiepen :P

Enjin als platform bestaat zelf al jaren. Hele tijd geleden zelf nog gebruikt om guild en clan forums te hosten :D

Komen binnenkort met een plug-in voor Minecraft en zijn bezig met verschillende engine SDK's (Unity, Unreal etc.), zodat iedere developer aan de slag kan gaan. Staan in maart ook op GDC. Erg professioneel team (met bekenden in de gaming wereld) en de ideeën zijn goed Moeilijk in te schatten hoeverre (mass) adoption gaat plaatsvinden, dus wat dat betreft beetje een gok (maar welke coin niet ...).
Ken die naam geloof ik van destijds mijn WoW tijd haha.
Klinkt interessant... vooral het cross-platform. Kga het checken, thanks!
pi_177214635
quote:
Tering, dus die trekken even hele bankaccounts leeg?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:04:44 #285
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214637
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:02 schreef pnxsinned het volgende:

Op donderdag 15 februari 2018 20:59 schreef Kyran het volgende:
Inderdaad mijn WoW guild forums daar gehost destijds :P
pi_177214682
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:04 schreef Kyran het volgende:

[..]

Inderdaad mijn WoW guild forums daar gehost destijds :P
Ze waren dus mijn concurrent! :P
Maakte mijn guildwebsite altijd zelf, en ook voor wat andere guilds gedaan :D
pi_177214693
quote:
Wtf is er aan de hand
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177214706
Wow lees 17k weg en 65k weg door coinbase. Ai ai ai, dat zal ze geen goed doen. Mega rotzooi gegarandeerd

Samenvatting: coinbase schrijft (automatisch?) Bedragen van rekeningen af. Tot wel 17 a 20 x toe hetzelfde bedrag van dezelfde rekening.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:07:23 #289
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214716
quote:
10s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:06 schreef pnxsinned het volgende:

[..]

Ze waren dus mijn concurrent! :P
Maakte mijn guildwebsite altijd zelf, en ook voor wat andere guilds gedaan :D
Deed ik in begin ook, daarna werd het teveel werk :P
  donderdag 15 februari 2018 @ 21:07:37 #290
131603 Afwazig
Serious business
pi_177214726
Waves +30% in 24 uur. Not bad.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:08:27 #291
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214748
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:06 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Wow lees 17k weg en 65k weg door coinbase. Ai ai ai, dat zal ze geen goed doen. Mega rotzooi gegarandeerd
Ze hebben in sommige topics al gereageerd dat ze bezig zijn met refunds en dat er iets fout is gegaan in hun payment systeem. Coinbase is geregistreerd in VS toch?

Sowieso, incassorechten geven aan een exchange? Whut?
pi_177214774
-

[ Bericht 100% gewijzigd door TheFreshPrince op 15-02-2018 21:09:28 ]
pi_177214798
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:04 schreef Xrenity het volgende:

[..]

Tering, dus die trekken even hele bankaccounts leeg?
goeie exit scam Wel.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_177214826
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:09 schreef MaGNeT het volgende:
-
Edit. Omdat gequote bericht edit
pi_177214881
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:10 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Als het FUD is dan wordt er denk ik niet op gereageerd door coinbase. Coinbase geeft aan dat de fout toch echt bij hunzelf ligt?
Ik had al een ninja-edit gedaan en daar was ik weer sneller in dan jij :P
Er zijn wel eens van dit soort FUD flashmobs geweest dus ben er altijd verdacht op :P
Maar dit is wel legit idd.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:12:53 #296
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214896
Hoop dat het een fout van Coinbase is en geen hacker ofzo die via via in bank account is gekomen, want dan is het weer huilen.
pi_177214914
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:12 schreef Kyran het volgende:
Hoop dat het een fout van Coinbase is en geen hacker ofzo die via via in bank account is gekomen, want dan is het weer huilen.
https://www.reddit.com/r/(...)_on_multiple_charges
pi_177214938
Zouden jullie nu nog Nano (XRB) kopen?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 21:14:54 #299
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_177214977
quote:
Kan nog steeds hack zijn toch? Ze weten niet precies waar het aan ligt als ik het zo lees, behalve dat het te maken heeft met eerdere charges.
pi_177215001
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:13 schreef NeuNeu het volgende:
Zouden jullie nu nog Nano (XRB) kopen?
Yep
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_177215024
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:02 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Mocht ook wel een keer. Die had echt mega verloren. Het was zo'n zielig hoopje ellende aan het worden. Ik gun het waves van harte (L)
Klopt. Maar na de Q&A van gister zie ik mooie tijden aankomen :).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')