abonnement Unibet Coolblue
pi_176400902


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:41:09 #2
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176400912
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:38 schreef betyar het volgende:

[..]

Een hoge sell wall is dan toch niet interessant om te kopen? Of zie ik het nu verkeerd om?
Nee klopt, meestal heb je door het niet doorbreken van de sell wall dat de koers weer wat omlaag gaat, maar ik zit er toch voor de langere termijn in dus zie ik het meer als de koers gewoon een beetje vooruit helpen. Of ik hem nou op $4,52 of $4,58 haal, bij $15 maakt dat verschil niet meer uit :)
Toevallig is de koers deze minuten na die sell wall alleen maar hoger geweest _O-
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176400991
_O_ Flinke Wabi pump.
pi_176401033
quote:
19s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:43 schreef TwenteFC het volgende:
_O_ Flinke Wabi pump.
Zit je nog in Wabi? Ik helaas weggedaan op 1.83 :D
Maar ik kan 't mis hebben...
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:44:58 #5
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401036
ripple gaat lekker he :/ zal nog eens iets kopen
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401041
VEN was een actie-coin de eerst anderhalve week op binance. Een hoop mensen zullen nog wel deze coin om die rede hebben en er met wat winst vanaf willen. De verhoudingen lopen zodoende een beetje scheef
pi_176401061
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:44 schreef Patroon het volgende:

[..]

Zit je nog in Wabi? Ik helaas weggedaan op 1.83 :D
:P Staat nog niet bij de top 100 coins. Tot die tijd sowieso.
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:46:14 #8
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176401086
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:44 schreef Jimbo het volgende:
ripple gaat lekker he :/ zal nog eens iets kopen
shitcoin

xd
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176401092
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:44 schreef Jimbo het volgende:
ripple gaat lekker he :/ zal nog eens iets kopen
Waar ben je ingestapt?
pi_176401094
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:45 schreef Roellie80 het volgende:
VEN was een actie-coin de eerst anderhalve week op binance. Een hoop mensen zullen nog wel deze coin om die rede hebben en er met wat winst vanaf willen. De verhoudingen lopen zodoende een beetje scheef
Mwa, als je die voor de actie kocht dan moest je best wel dik traden. Neem aan dat daar wel een gedachte achter zit.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:48:18 #11
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401148
Dus die enorme sellwall bij Sub is goed voor mijn muntjes die ik erin heb zitten?
pi_176401174
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:48 schreef betyar het volgende:
Dus die enorme sellwall bij Sub is goed voor mijn muntjes die ik erin heb zitten?
Normaliter betekent dat dat een whale meer coins voor lagere prijs wil hebben en uiteindelijk de koers omhoog zal laten gaan. Hetzij natuurlijk hetzij met een buy wall
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:50:00 #13
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401207
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:46 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Waar ben je ingestapt?
2.75

IEmand ander nog een tip? _O-
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401241
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:50 schreef Jimbo het volgende:

[..]

2.75

IEmand ander nog een tip? _O-
XRP gaat nog ooit wel een keer moonen......ooit.....
pi_176401267
Hoppa weer 600 dollar erbij met REQ :Y Kan het nu wel verkopen en weer wachten tot het weer een beetje dipt.

[ Bericht 20% gewijzigd door #ANONIEM op 09-01-2018 22:52:22 ]
pi_176401281
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:50 schreef Jimbo het volgende:

[..]

2.75

IEmand ander nog een tip? _O-
Zuipen. Of alisalami om hulp vragen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176401286
wie zit er long in Siacoin ? of is het een shit coin ????
pi_176401304
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:51 schreef vigen98 het volgende:
Hoppa weer 600 dollar erbij met REQ :Y
lekker kerel ^O^
pi_176401328
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:52 schreef Predator38 het volgende:
wie zit er long in Siacoin ? of is het een shit coin ????
Ik heb mijn vraagtekens bij hun usecase, maar andere hier waren er wel positief over.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:53:26 #20
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401335
Ik snap er geen zak van, het is toch beter om een buywall te hebben? Dan is er toch "vertrouwen" in een muntje?
pi_176401336
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:48 schreef betyar het volgende:
Dus die enorme sellwall bij Sub is goed voor mijn muntjes die ik erin heb zitten?
waar sell wall, zie nix?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:53:28 #22
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401337
voor te traden wat raden jullie aan? ETH of BTC ?

ETH? Omdat als ik daar ~2 munten koop deeze in the long run meer waard kunnen zijn (als ik niet alles op trade)
of maakt t geen fuck uit?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401352
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:53:47 #24
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401354
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:53 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

waar sell wall, zie nix?
op hitbtc
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:54:10 #25
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176401368
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:53 schreef Jimbo het volgende:
voor te traden wat raden jullie aan? ETH of BTC ?

ETH? Omdat als ik daar ~2 munten koop deeze in the long run meer waard kunnen zijn (als ik niet alles op trade)
of maakt t geen fuck uit?
Aeternity.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176401382
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:53 schreef betyar het volgende:

[..]

op hitbtc
volume is bijna nix vergeleken met binance
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176401386
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:53 schreef betyar het volgende:
Ik snap er geen zak van, het is toch beter om een buywall te hebben? Dan is er toch "vertrouwen" in een muntje?
Oke een keer dan; sell wall houdt in dat een whale kunstmatig de prijs omlaag houdt om zo voor meer goedkoop in te kunnen slaan. Mensen die echt willen verkopen gaan er net onder zitten en hij/zij pikt die op.

Dan haalt ie zijn muurtje weg en schiet de prijs omhoog.

Dat is het idee.
pi_176401394
quote:
Zou er investeren puur voor hype :P
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:54:47 #29
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401398
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:54 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

volume is bijna nix vergeleken met binance
Weet ik veel.....
pi_176401403
Sell walls VEN:

pi_176401409
quote:
Holy fuck, dit zou fantastisch zijn.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:55:09 #32
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176401414
Voor wat inzicht in whales en sell walls:
https://www.reddit.com/r/(...)_they_do_and_how_to/

Bij VEN is er een theorie dat het VeChain zelf is die de waarde stabiel wil laten stijgen i.p.v. de "to the moon" pumps en "vandaag geen 30%?!?! SELL" dumps wil hebben. Geeft ons ook de kans om goedkoop in te kopen.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:55:18 #33
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401421
quote:
14s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:54 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Aeternity.
het idee hierachter? :D
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401427
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:55 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Holy fuck, dit zou fantastisch zijn.
oud nieuws ;)
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176401429
Nvm is is al gepost.
pi_176401446
Ik kon RDD niet kopen eerder vanavond. :'(
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:56:20 #37
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401467
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:54 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Oke een keer dan; sell wall houdt in dat een whale kunstmatig de prijs omlaag houdt om zo voor meer goedkoop in te kunnen slaan. Mensen die echt willen verkopen gaan er net onder zitten en hij/zij pikt die op.

Dan haalt ie zijn muurtje weg en schiet de prijs omhoog.

Dat is het idee.
Dat is toch behoorlijk te manipuleren? Daarmee kan een whale ook de boel besodemieteren.
pi_176401472
Trx 780
pi_176401478
Klopt bij jullie de Trade History op Binance ook af en toe niet?!
U MAD?
pi_176401485
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:56 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is toch behoorlijk te manipuleren? Daarmee kan een whale ook de boel besodemieteren.
https://www.reddit.com/r/(...)_they_do_and_how_to/

Deze link even lezen.

En het is inderdaad niet zo dat sell wall = snelle stijging daarna.
pi_176401529
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:56 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is toch behoorlijk te manipuleren? Daarmee kan een whale ook de boel besodemieteren.
klopt, mag niet op de normale beurzen maar op de cryptomarkt kan het gewoon
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:58:38 #42
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176401535
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:56 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is toch behoorlijk te manipuleren? Daarmee kan een whale ook de boel besodemieteren.
Ja, dat is dus het hele spelletje.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 januari 2018 @ 22:58:54 #43
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176401541
Kan het even niet terugvinden. Iemand had het net over een crypto app wat niet BlockFolio Delta of Coin Stats was. Welke was dat?
  dinsdag 9 januari 2018 @ 22:58:57 #44
62913 Blik
The one and Only!
pi_176401544
Alle usual suspects weer door het putje, ada, xlm, trx, poe

50% van mijn stake :D
pi_176401554
nu wel een grote groene muur trouwens
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 22:59:36 #46
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_176401564
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:55 schreef Jimbo het volgende:

[..]

het idee hierachter? :D
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_176401624
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:58 schreef Blik het volgende:
Alle usual suspects weer door het putje, ada, xlm, trx, poe

50% van mijn stake :D
ada en xlm :( Maar komt wel weer, ik hodl :)
pi_176401644
Ether _O_
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 23:01:44 #49
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401649
en stel ik wil met ideal wat ETH of BTC kopen, welke site raden jullie aan ? is er nog een fok favoriet ?
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401693
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:54 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zou er investeren puur voor hype :P
idd. zal de grootste ico ooit worden
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176401698
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:01 schreef Jimbo het volgende:
en stel ik wil met ideal wat ETH of BTC kopen, welke site raden jullie aan ? is er nog een fok favoriet ?
bankoverschrijving naar gdax
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 23:03:45 #52
1424 crew  Jimbo
Gråtrunka
pi_176401720
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:03 schreef Predator38 het volgende:

[..]

bankoverschrijving naar gdax
ik hoor dus echt nooit iets goed over gdax :/
Op donderdag 20 augustus 2020 17:36 schreef Notorious_Roy het volgende:
Naast alle onzin die je uitkraamt heb je af en toe ook gewoon heel verstandige posts.
Op dinsdag 10 augustus 2021 16:32 schreef yvonne het volgende:
@:Jimbo voor mod, yeah *O*
pi_176401729
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:01 schreef Jimbo het volgende:
en stel ik wil met ideal wat ETH of BTC kopen, welke site raden jullie aan ? is er nog een fok favoriet ?
Bankoverschrijving naar Coinbase > Gdax > ETH kopen > cold wallet opzoeken of traden/swappen op binance.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:04:09 #54
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176401731
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:01 schreef Jimbo het volgende:
en stel ik wil met ideal wat ETH of BTC kopen, welke site raden jullie aan ? is er nog een fok favoriet ?
Je kan het beste even het beginnerstopic raadplegen, daar staat een hoop in.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:04:41 #55
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176401754
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:57 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

https://www.reddit.com/r/(...)_they_do_and_how_to/

Deze link even lezen.

En het is inderdaad niet zo dat sell wall = snelle stijging daarna.
THX
pi_176401784
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:03 schreef Jimbo het volgende:

[..]

ik hoor dus echt nooit iets goed over gdax :/
geen problemen mee gehad
pi_176401799
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:04 schreef betyar het volgende:

[..]

THX
Geen probleem, andere user had hem ook net al gepost maar door drukte ging ie verloren :P

Dus klasse naar hem/haar ook ^O^
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:07:02 #58
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176401832
Waarom staat er een ontiegelijke sell wall op VEN/BTC maar amper een sell wall (hogere buy wall zelfs) op VEN/ETH?
pi_176401883
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:07 schreef Chaes het volgende:
Waarom staat er een ontiegelijke sell wall op VEN/BTC maar amper een sell wall (hogere buy wall zelfs) op VEN/ETH?
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176401886
BAT gaat naar de 1 USD _O_
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:09:02 #62
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176401897
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:08 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Tja ik snap het dus niet. Een uitleg zou gewaardeerd worden ^O^
pi_176401907
2018 wordt het jaar van VeChain, wat een ongelofelijk mooi project is dat toch, en de CEO erachter ook. Sunny Lu is de Elon Musk van de cryptomarkt.

Heb er momenteel 70% van mijn portfolio inzitten en zal over een paar maanden waarschijnlijk balen dat ik er niet meer in heb gestopt :P
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:09:54 #64
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176401927
ETH ATH _O_
pi_176401940
Is er ook een app welke rechtstreeks gelinked is aan Binance waar je de waarde van je portefeuille kan zien? Zodat je niet steeds alles moet overtikken....
U MAD?
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:10:33 #66
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_176401946
Bizar joh, die run op exchange accounts en verificatie wachttijden. De exchanges uit het beginnerstopic lopen of vast (Cloudflare meldingen bij kraken), of accepteren geen registraties (Binance) en bij Bittrex wacht ik al best een tijd voor de verificatie van mijn account. zZijn er nog andere exchanges met goede API's beschikbaar?

Tevens TVP want die functie lijkt niet te werken bij me op FOK!
pi_176401993
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:10 schreef twi het volgende:
Bizar joh, die run op exchange accounts en verificatie wachttijden. De exchanges uit het beginnerstopic lopen of vast (Cloudflare meldingen bij kraken), of accepteren geen registraties (Binance) en bij Bittrex wacht ik al best een tijd voor de verificatie van mijn account. zZijn er nog andere exchanges met goede API's beschikbaar?

Tevens TVP want die functie lijkt niet te werken bij me op FOK!
Kucoin? Wel oké die exchange vind ik
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 januari 2018 @ 23:13:28 #68
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176402058
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:10 schreef twi het volgende:
Bizar joh, die run op exchange accounts en verificatie wachttijden. De exchanges uit het beginnerstopic lopen of vast (Cloudflare meldingen bij kraken), of accepteren geen registraties (Binance) en bij Bittrex wacht ik al best een tijd voor de verificatie van mijn account. zZijn er nog andere exchanges met goede API's beschikbaar?

Tevens TVP want die functie lijkt niet te werken bij me op FOK!
Ik ga geen adviezen geven waar ik niet achter sta. Het is mooi klote voor je, maar Binance is je beste kans. Je had het gister direct moeten doen toen je de kans kreeg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176402098
Best prima, kom erachter dat ik nog wat XENON(XNN) bezit, gaat die unit net vandaag +100%. (typo)

Twijfel of ik het zal verkopen of niet.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:15:18 #70
529 twi
Het lichtje is uit...
pi_176402145
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik ga geen adviezen geven waar ik niet achter sta. Het is mooi klote voor je, maar Binance is je beste kans. Je had het gister direct moeten doen toen je de kans kreeg.
Ik zie het ja, toen was ik nog braaf aan het spelen met de API en wachten op Bittrex. Misschien gooien ze de registratie binnenkort wel weer even open.
pi_176402202
word tijd voor nieuwe exchanges en FairX daarna MOOOOOOOOOOOOOON _O-
pi_176402266
07. Januar 2018
Official press release. We confirm the rumors, that DIRECTUPLOAD will work with TRON in the future. More information about this press release will follow.

Bron: http://en.directupload.net/index.php?mode=news
pi_176402313
Heb 1000 FUN verkocht voor winst. Is nu volgens Binance 1285 sat waard, maar in realiteit more like 400 sat.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:19:14 #74
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176402318
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:36 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Apex
Ah leuk. Ik vind de minimum bedragen momenteel wel aan de hoge kant (1 BTC of 0.5 BTC). Ga wel proberen wat TheKey te kopen op 1 feb.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176402325
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:18 schreef einschtein het volgende:
07. Januar 2018
Official press release. We confirm the rumors, that DIRECTUPLOAD will work with TRON in the future. More information about this press release will follow.

Bron: http://en.directupload.net/index.php?mode=news
en DUMP......
pi_176402337
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:18 schreef einschtein het volgende:
07. Januar 2018
Official press release. We confirm the rumors, that DIRECTUPLOAD will work with TRON in the future. More information about this press release will follow.

Bron: http://en.directupload.net/index.php?mode=news
Benieuwd wat de prijs nu gaat doen, herpakt het zich of daalt het verder :P
pi_176402353
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:19 schreef alilami het volgende:
Heb 1000 FUN verkocht voor winst. Is nu volgens Binance 1285 sat waard, maar in realiteit more like 400 sat.
en jouw analyse is gebaseerd op ????
pi_176402365
Clearpoll _O_
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:20:39 #79
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176402366
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:07 schreef Chaes het volgende:
Waarom staat er een ontiegelijke sell wall op VEN/BTC maar amper een sell wall (hogere buy wall zelfs) op VEN/ETH?
Iemand?
pi_176402372
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:20 schreef Predator38 het volgende:

[..]

en jouw analyse is gebaseerd op ????
ongezonde groei van FUN
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176402373
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:19 schreef Predator38 het volgende:

[..]

en DUMP......
Is van 2 dagen geleden... ;)
pi_176402394
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:19 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Benieuwd wat de prijs nu gaat doen, herpakt het zich of daalt het verder :P
Ik ook. :Y Er zouden sowieso nog meer aankondigingen aankomen deze week, dus naar die ben ik ook wel even benieuwd!
pi_176402396
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:20 schreef crpytoshill het volgende:
Clearpoll _O_
Vroeg hier vanmiddag nog naar..., kwam geen reactie op :(
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 9 januari 2018 @ 23:21:32 #84
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176402405
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:20 schreef Chaes het volgende:

[..]

Iemand?
Omdat walls doorgaans maar van één persoon zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:23:32 #85
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176402488
quote:
1s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:11 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Kucoin? Wel oké die exchange vind ik
Dat is echt de grootste bagger die er is :') Wat een kutexchange. Zodra HST op een normale exchange komt ben ik weg.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:23:52 #86
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402499
Nou vooruit dan, een gokje 1.5 k op Ven
pi_176402517
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:21 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Vroeg hier vanmiddag nog naar..., kwam geen reactie op :(
ik heb er een paar 100 voor de grap gekocht op 1,75. betwijfel alleen of veel mensen voor de lol polls gaan invullen :?
This is financial advice. Do not do your own due diligence.
pi_176402521
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:23 schreef betyar het volgende:
Nou vooruit dan, een gokje 1.5 k op Ven
gokje ????
zekerheidje
pi_176402522
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:23 schreef betyar het volgende:
Nou vooruit dan, een gokje 1.5 k op Ven
ath instappen?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176402536
VEN is momenteel niet meer dan 13000 sat waard
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:24:56 #91
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402550
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:24 schreef alilami het volgende:

[..]

ath instappen?
? Wat is ath?
pi_176402557
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:24 schreef betyar het volgende:

[..]

? Wat is ath?
all time high
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:25:45 #93
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402577
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:25 schreef alilami het volgende:

[..]

all time high
Aha, dat moet ik nog efkes bekijken.
pi_176402581
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:24 schreef alilami het volgende:
VEN is momenteel niet meer dan 13000 sat waard
kerel......ga weg uit dit topic
pi_176402587
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:23 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat is echt de grootste bagger die er is :') Wat een kutexchange. Zodra HST op een normale exchange komt ben ik weg.
Ok zit voornamelijk op binance. Maar de opkomende cryptos zitten vaak op kucoin. En beter iets, dan niets.

Edit: net alle ripple verkocht. Weg met die bende. Ik zit twijfelen tussen fun en req. Ik denk dat req wordt, fun is vandaag al te hard gestegen.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:26:06 #96
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402593
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:24 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gokje ????
zekerheidje
Dat is niks in Cryptoland.
pi_176402610
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:26 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is niks in Cryptoland.
een grotere zekerheid dan een of andere gare kutcoin zoals XRP
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:27:03 #98
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176402624
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:26 schreef Predator38 het volgende:

[..]

een grotere zekerheid dan een of andere gare kutcoin
AudioCoin, Xby, Colx en Flash!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:28:12 #99
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402657
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:26 schreef Predator38 het volgende:

[..]

een grotere zekerheid dan een of andere gare kutcoin zoals XRP
Die heeft me wel flink wat centjes opgebracht.
  Moderator dinsdag 9 januari 2018 @ 23:29:15 #100
45833 crew  Fogel
pi_176402691
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:28 schreef betyar het volgende:

[..]

Die heeft me wel flink wat centjes opgebracht.
Nu dipt het flink.
I'm surrounded by morons!
TRV plannen/geboekt 2024:Nederland, UK, Nederland, Denemarken, UK, Nederland, Nederland
TRV 2023: Bangkok, Los Angeles, Nederland/Belgie, Denemarken, Noord-Noorwegen, Londen, Thailand, Nederland, Gdansk, Nederland, Japan
TRV 2022: Los Angeles, New York, Nederland, Los Angeles, Nederland/Duitsland/Belgie, Noord-Noorwegen, Nederland, UK
pi_176402710
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:29 schreef Fogel het volgende:

[..]

Nu dipt het flink.
buy the dip, niet ath
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176402742
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:29 schreef Fogel het volgende:

[..]

Nu dipt het flink.
Op zoek naar een nieuwe support na de gekte.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:31:33 #103
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176402757
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:29 schreef Fogel het volgende:

[..]

Nu dipt het flink.
Op tijd uitgestapt.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:33:43 #104
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176402814
Prima om nu in te stappen in VEN hoor, ik koop er ook zo nu en dan nog bij. Als ie straks een keer x10 gaat, gaat die ATH van nu nergens meer over.
pi_176402835
Weet iemand eigenlijk waarom de afgelopen week alles als een gek steeg, maar dat dat nu redelijk meevalt en best wel wat crypto in het rood staat?
Omdat veel exchanges een ledenstop hebben en dat het nieuwe geld weerhoudt eindeloos de prijzen op te drijven?
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:35:31 #106
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176402861
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:27 schreef hmmmz het volgende:

[..]

AudioCoin, Xby, Colx en Flash!
HST
pi_176402880
quote:
5s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:34 schreef deTributeBand het volgende:
Weet iemand eigenlijk waarom de afgelopen week alles als een gek steeg, maar dat dat nu redelijk meevalt en best wel wat crypto in het rood staat?
Omdat veel exchanges een ledenstop hebben en dat het nieuwe geld weerhoudt eindeloos de prijzen op te drijven?
In ¤ staat heel veel rood omdat BTC daalt. Zo gauw die weer bijtrekt gaat alles in ¤ ook weer omhoog.
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:37:56 #108
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176402938
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:36 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

In ¤ staat heel veel rood omdat BTC daalt. Zo gauw die weer bijtrekt gaat alles in ¤ ook weer omhoog.
Huh? :'(
pi_176402956
Tron doet pijn. Ik ga lekker slapen. Porto schommelt rond de 10k in dollars.

Welterusten en tot morgen!
pi_176402961
quote:
5s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:34 schreef deTributeBand het volgende:
Weet iemand eigenlijk waarom de afgelopen week alles als een gek steeg, maar dat dat nu redelijk meevalt en best wel wat crypto in het rood staat?
Omdat veel exchanges een ledenstop hebben en dat het nieuwe geld weerhoudt eindeloos de prijzen op te drijven?
omdat alles een keer moet stabiliseren....als dat niet gebeurd gaan we eerst naar de moon met alles en weer terug met een mega crash
pi_176402968
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:38 schreef ColeJ het volgende:
Tron doet pijn. Ik ga lekker slapen. Porto schommelt rond de 10k in dollars.

Welterusten en tot morgen!
Baas! Welterusten!
Maar ik kan 't mis hebben...
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:40:11 #112
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176403008
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:35 schreef leolinedance het volgende:

[..]

HST
Rivetz!
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176403027
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:37 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Huh? :'(
Stel je munt is 0.5 BTC waard. Als dat zo blijft maar BTC daalt in ¤/$, als je dan naar je portfolio kijkt in ¤/$ dan lijkt je munt ook gedaald. Mijn portfolio in BTC staat afgelopen 24 uur op +2.2%, terwijl in ¤ het op -0.5% staat. (trx....)
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:42:23 #114
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403089
Toch blijft het lekker om ETH te hodlen. Misschien niet de coin die in 2 weken 3x over der kop gaat, maar hij blijft maar gaan :P
pi_176403132
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:40 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Stel je munt is 0.5 BTC waard. Als dat zo blijft maar BTC daalt in ¤/$, als je dan naar je portfolio kijkt in ¤/$ dan lijkt je munt ook gedaald. Mijn portfolio in BTC staat afgelopen 24 uur op +2.2%, terwijl in ¤ het op -0.5% staat. (trx....)
klopt eigenlijk ook niet, als btc daalt krijg je gewoon meer btc als je inwisselt....toch ?
pi_176403150
Zo, inderdaad. Eth maakt nog even een eindsprintje om de dag vol te maken.
pi_176403159
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:36 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

In ¤ staat heel veel rood omdat BTC daalt. Zo gauw die weer bijtrekt gaat alles in ¤ ook weer omhoog.
Volgens mij was alles in het groen nét voor BTC weer ging stijgen, vanaf dat moment temperde het weer wat..
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:38 schreef Predator38 het volgende:

[..]

omdat alles een keer moet stabiliseren....als dat niet gebeurd gaan we eerst naar de moon met alles en weer terug met een mega crash
Alles is al moon......... https://coinmarketcap.com/charts/
:')
pi_176403164
Oké Tron, zo kan 'ie wel weer.
pi_176403178
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:44 schreef Predator38 het volgende:

[..]

klopt eigenlijk ook niet, als btc daalt krijg je gewoon meer btc als je inwisselt....toch ?
De koers is toch over het algemeen in altcoin/BTC.
pi_176403191
Mweh, wilde net bij Cryptopia aanmelden voor de kleinere coins. -O-
Al lang een ledenstop?
pi_176403223
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:46 schreef deTributeBand het volgende:
Mweh, wilde net bij Cryptopia aanmelden voor de kleinere coins. -O-
Al lang een ledenstop?
2 dagen geleden geloof ik nog een account gemaakt :@
pi_176403244
quote:
9s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:46 schreef deTributeBand het volgende:
Mweh, wilde net bij Cryptopia aanmelden voor de kleinere coins. -O-
Al lang een ledenstop?
Cryptopia_NZ twitterde op zaterdag 06-01-2018 om 23:53:26 Due to the extremely high number of registrations that have occurred recently we have paused our registration featu… https://t.co/Kvm18EyjTd reageer retweet
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176403252
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:47 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

2 dagen geleden geloof ik nog een account gemaakt :@
Dan wordt het even F5-en de komende dagen. :P
pi_176403259
Nieuw ATH. 5k. Toch wel even een milestone waar ik trots op ben. 😊
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176403327
Ondanks dat crypto explosief is gestegen het afgelopen jaar, en ik daardoor denk dat er een enorme correctie komt, geven die ledenstops over de gehele linie (en dus heeeeel veeeel nieuw geld dat zich aanbiedt) mij ook een goede hoop dat de gekte nog wel even door kan stijgen voor de crash/correctie.
pi_176403346
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:48 schreef alilami het volgende:

[..]

Cryptopia_NZ twitterde op zaterdag 06-01-2018 om 23:53:26 Due to the extremely high number of registrations that have occurred recently we have paused our registration featu… https://t.co/Kvm18EyjTd reageer retweet
Zie dat ik daar een paar uur voor zat :) Wel jammer voor mijn ETN.
pi_176403386
Poe, afgelopen dagen ging het even lekker.
Gehele portfolio binnen de week x2 gegaan.

Krijg nu eindelijk wat vrij om in shillz te steken, zonder m'n hodlings zwaar aan te moeten tasten.
pi_176403406
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:50 schreef deTributeBand het volgende:
door denk dat er een enorme correctie komt, geven die ledenstops over de gehele linie (en dus heeeeel veeeel nieuw geld dat zich aanbiedt) mij ook een goede hoop dat de gekte nog wel even door kan stijgen voor de crash/correctie.
toen ze dat zeiden over de internet bubbel bleef het nog 3 jaar lang stijgen ;)
maar er hoeft maar iets te gebeuren of FUD dan crashed de cryptomarkt snel....geen enkele vorm van regulatie
  dinsdag 9 januari 2018 @ 23:54:07 #129
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403433
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

toen ze dat zeiden over de internet bubbel bleef het nog 3 jaar lang stijgen ;)
maar er hoeft maar iets te gebeuren of FUD dan crashed de cryptomarkt snel....geen enkele vorm van regulatie
Mooi he :)
pi_176403463
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

toen ze dat zeiden over de internet bubbel bleef het nog 3 jaar lang stijgen ;)
maar er hoeft maar iets te gebeuren of FUD dan crashed de cryptomarkt snel....geen enkele vorm van regulatie
Ook al gaat het lekker, je hebt toch het gevoel hele tijd over je schouder te kijken tot de vloedgolf komt die alles verwoest. :')
Anxiety 24/7
pi_176403500
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:55 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Ook al gaat het lekker, je hebt toch het gevoel hele tijd over je schouder te kijken tot de vloedgolf komt die alles verwoest. :')
Anxiety 24/7
ach ja....pech hebben dan, mooi instapmoment ik heb nog wel wat fiat over, ik zit er met geld in wat ik makkelijk kan missen.
pi_176403518
quote:
10s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:55 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Ook al gaat het lekker, je hebt toch het gevoel hele tijd over je schouder te kijken tot de vloedgolf komt die alles verwoest. :')
Anxiety 24/7
Precies, daarom als je portfolio uiteindelijk een significant bedrag wordt, telkens wat uitcashen.

Edit: denk er zelf overigens nog lang niet aan, heb voor mezelf wel een portfolio bedrag ingesteld waarop ik m'n inleg eruit haal, maar dan moet ik vanaf nu nog een keer x2 :P
pi_176403568
quote:
7s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:57 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Precies, daarom als je portfolio uiteindelijk een significant bedrag wordt, telkens wat uitcashen.

Edit: denk er zelf overigens nog lang niet aan, heb voor mezelf wel een portfolio bedrag ingesteld waarop ik m'n inleg eruit haal, maar dan moet ik vanaf nu nog een keer x2 :P
Maar dat is het een beetje. Zodra je je inleg verdubbeld hebt en die eruit kunt halen, dan ga je denken... "maar wacht eens even.. ik kan m'n inleg er nu wel uithalen, maar dan staat het op de bank en krijg ik er niks voor. Beter zet ik het aan het werk. :7 " :D
Zolang het geld is dat je kunt missen, is dat natuurlijk oké, maar geld verliezen is altijd kut.

Dit dus _O- -->
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:00 schreef leolinedance het volgende:
Ik haal mijn inleg er helemaal niet uit. Is ondertussen al x8 gegaan, maar mis het bedrag totaal niet. Minder coins is minder kans op meer winst :P
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:00:59 #134
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403574
Ik haal mijn inleg er helemaal niet uit. Is ondertussen al x8 gegaan, maar mis het bedrag totaal niet. Minder coins is minder kans op meer winst :P
pi_176403577
Wabi maar even uitgebreid, die gaat lekker door, zie hem wel op $9-$10 binnen enkele dagen.
٩๏̯͡๏)۶
pi_176403593
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:01 schreef Ronaldsen het volgende:
Wabi maar even uitgebreid, die gaat lekker door, zie hem wel op $9-$10 binnen enkele dagen.
die is idd vertrokken naar de maan..... ^O^
pi_176403601
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:00 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Maar dat is het een beetje. Zodra je je inleg verdubbeld hebt en die eruit kunt halen, dan ga je denken... "maar wacht eens even.. ik kan m'n inleg er nu wel uithalen, maar dan staat het op de bank en krijg ik er niks voor. Beter zet ik het aan het werk. :7 " :D
Zolang het geld is dat je kunt missen, is dat natuurlijk oké, maar geld verliezen is altijd kut.

Dit dus _O- -->

[..]

Precies. Ik ging van 1k naar 2.5k. Toen dacht ik als het 3k is haal ik inleg eruit. Nu is het 5k en wacht ik weer ff :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176403611
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:02 schreef Patroon het volgende:

[..]

Precies. Ik ging van 1k naar 2.5k. Toen dacht ik als het 3k is haal ik inleg eruit. Nu is het 5k en wacht ik weer ff :P
met 10k er 5k uithalen.....en dikke winst....en nog meer winst pakken, en geen "pijn" bij een crash
win win win
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:03:44 #139
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403612
Wanneer gaat LTC moonen? Zit er redelijk in nu, dus zou wel leuk zijn.
pi_176403625
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:03 schreef leolinedance het volgende:
Wanneer gaat LTC moonen? Zit er redelijk in nu, dus zou wel leuk zijn.
ff me glazen bol pakken.....momentje
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:05:18 #141
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403651
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:03 schreef Predator38 het volgende:

[..]

met 10k er 5k uithalen.....en dikke winst....en nog meer winst pakken, en geen "pijn" bij een crash
win win win
Doet nog pijn. Of denk je dat ik een halvering van mijn porto nu niet kut zou vinden, aangezien het allemaal winst is :'(
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:05:36 #142
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403655
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:04 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ff me glazen bol pakken.....momentje
Thanks
pi_176403664
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:05 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Thanks
14-01 rond 14:00 vertrekt de raket
pi_176403667
Tron bagholder meldt zich voor de reis naar de aardkern!
pi_176403678
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:06 schreef SOG het volgende:
Tron bagholder meldt zich voor de reis naar de aardkern!
[ afbeelding ]
;( lekker klote
pi_176403679
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:00 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Maar dat is het een beetje. Zodra je je inleg verdubbeld hebt en die eruit kunt halen, dan ga je denken... "maar wacht eens even.. ik kan m'n inleg er nu wel uithalen, maar dan staat het op de bank en krijg ik er niks voor. Beter zet ik het aan het werk. :7 " :D
Zolang het geld is dat je kunt missen, is dat natuurlijk oké, maar geld verliezen is altijd kut.

Dit dus _O- -->

[..]

Als m'n inleg 10% van het totaal zou zijn, heb ik voor mezelf afgesproken dat ik het eruit haal.
Ben nu al op de helft dus, nog een x2 te gaan :P

Die 10% 'mis' ik dan ook niet zozeer in het kunnen maken van trades of gokken op ICO/shillz.

Edit: is ook vooral een peace of mind, 'vrij' geld verliezen, ook al kan ik m'n inleg prima missen, is toch wat fijner :P
pi_176403684
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:06 schreef SOG het volgende:
Tron bagholder meldt zich voor de reis naar de aardkern!
[ afbeelding ]
Wacht even tot die announcement morgen en dan weet je of die bag nog wat bevat of dat je er gewoon een leuke muts van kunt gaan breien..
pi_176403707
Ethereum knalt nu wel omhoog, 1k sats per minuut😜
pi_176403709
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:07 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Wacht even tot die announcement morgen en dan weet je of die bag nog wat bevat of dat je er gewoon een leuke muts van kunt gaan breien..
Lol
Uiteraard :) going down with the ship. 6k naar 8.4k naar 5.9k nu

Crypto O+
pi_176403710
TRX heeft pas een steun op 1.15 ...ik mag hopen dat het niet zover gaat voor de houders ervan
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:09:32 #151
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176403719
Vandaag is wel een zwarte dag of niet? Bijna heel m'n portfolio in het rood.. wtf

Kleine bedragen gelukkig, maar had van Electroneum wel anders verwacht..
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176403723
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:08 schreef Idlerrr9292 het volgende:
Ethereum knalt nu wel omhoog, 1k sats per minuut😜
Geweldig. Deze houdt mijn broek omhoog :)
pi_176403724
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:09 schreef Basxt het volgende:
Vandaag is wel een zwarte dag of niet? Bijna heel m'n portfolio in het rood.. wtf
ligt eraan welke coins je hebt he.....
pi_176403750
Wat een saaie 24 uur :')
Afgelopen weken elke paar dagen zo'n 3k kunnen uitcashen en vandaag gewoon helemaal stabiel.

:O :O
Forcefield City Bewoner
pi_176403755
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:09 schreef Basxt het volgende:
Vandaag is wel een zwarte dag of niet? Bijna heel m'n portfolio in het rood.. wtf

Kleine bedragen gelukkig, maar had van Electroneum wel anders verwacht..
Staat alleen op Cryptopia die geen nieuwe klanten aanneemt.
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:12:28 #156
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176403768
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:09 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ligt eraan welke coins je hebt he.....
Mintcoin, Oyster Pearl, Enjin Coin, Electroneum, Ripple, LINDA , EncrypGen, TRON,

En in het groen Doge, Litecoin en Paccoin..

opzich niet zo'n gek portfolio toch? :? Zal wel weer verkeerd ingestapt zijn.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176403778
Ada is ook enorm drama. Nog nooit op zoveel verlies gestaan met een coin -25%. Overall wel een +5% vandaag.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176403788
De AEX sloot vandaag de markten op het hoogste niveau sinds 2001. 0,4% naar 857,41 punten. De meeste andere Europese beurzen gingen licht omhoog. Frankfurt en Parijs wonnen 0,1% respectievelijk 0,7%. Wall Street opende vanmiddag ruim 0,2% hoger.

0.4% wat slaapverwekkend. Ik maak me al niet meer druk over -25% haha
  FOK!fotograaf woensdag 10 januari 2018 @ 00:13:31 #159
145146 Andyy
pi_176403793
Ik heb al m'n Ripple verkocht. Was leuk geweest, nu maar nieuwe munten zoeken om het in te steken
pi_176403804
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:11 schreef roislecxe het volgende:
Wat een saaie 24 uur :')
Afgelopen weken elke paar dagen zo'n 3k kunnen uitcashen en vandaag gewoon helemaal stabiel.

:O :O
3k per paar dagen? :o
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:12 schreef Basxt het volgende:

[..]

Mintcoin, Oyster Pearl, Enjin Coin, Electroneum, Ripple, LINDA , EncrypGen, TRON, Ripple

En in het groen Doge, Litecoin en Paccoin..

opzich niet zo'n gek portfolio toch? :? Zal wel weer verkeerd ingestapt zijn.
Zitten prima coins tussen. En tron
pi_176403817
quote:
6s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:13 schreef Andyy het volgende:
Ik heb al m'n Ripple verkocht. Was leuk geweest, nu maar nieuwe munten zoeken om het in te steken
Sell high, buy low?
pi_176403825
quote:
6s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:13 schreef Andyy het volgende:
Ik heb al m'n Ripple verkocht. Was leuk geweest, nu maar nieuwe munten zoeken om het in te steken
Dus dat, heb ze ook net aan het begin van deze avond ook verkocht. Nu een goed alternatief zoeken om in te investeren.
pi_176403837
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:06 schreef SOG het volgende:
Tron bagholder meldt zich voor de reis naar de aardkern!
[ afbeelding ]
Uitstekende les...

Mensen die denken dat niet-bijzondere coins die uit het niks de top 10 binnenkomen nog even doormoonen :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:16:02 #164
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176403842
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:11 schreef roislecxe het volgende:
Wat een saaie 24 uur :')
Afgelopen weken elke paar dagen zo'n 3k kunnen uitcashen en vandaag gewoon helemaal stabiel.

:O :O
Kan je aub even melden waar je in investeert de volgende keer? :9~
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:16:30 #165
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176403847
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:06 schreef Predator38 het volgende:

[..]

14-01 rond 14:00 vertrekt de raket
super ben erbij
pi_176403861
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:14 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Dus dat, heb ze ook net aan het begin van deze avond ook verkocht. Nu een goed alternatief zoeken om in te investeren.
REQ is aan het dippen
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:17:26 #167
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176403862
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:15 schreef Majkool het volgende:

[..]

Uitstekende les...

Mensen die denken dat niet-bijzondere coins die uit het niks de top 10 binnenkomen nog even doormoonen :')
Echt he. Die TRX hype :')
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176403902
Alles in het groen hiero op REQ na.

VEN, ICX, CRED en ETH doen me echt goed vandaag 8-)
pi_176403921
Hopen dat coins als Paccoin ook weer snel terug gaan naar waar het hoort, uit de top 100... Dar wat goknoobcoins maar de deksel op de neus krijgen, wordt de markt misschien een beetje volwassen
pi_176403940
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:22 schreef Majkool het volgende:
Hopen dat coins als Paccoin ook weer snel terug gaan naar waar het hoort, uit de top 100... Dar wat goknoobcoins maar de deksel op de neus krijgen, wordt de markt misschien een beetje volwassen
Snel genoeg? #103
pi_176403941
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:17 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

REQ is aan het dippen
Thanks, daar heb ik er al een deel van in de portfolio zitten. Ben erg aant twijelen om veel te spreiden of op paar serieuze long term munten te doen. Vind het daytraden anders ook wel een leuke bezigheid.
pi_176403943


Zijn er meer mensen die zo, hevig transpirerend, hun crypto in de gaten houden?
pi_176403944
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:09 schreef Basxt het volgende:
Vandaag is wel een zwarte dag of niet? Bijna heel m'n portfolio in het rood.. wtf

Kleine bedragen gelukkig, maar had van Electroneum wel anders verwacht..
Nergens last van, sta gewoon in het groen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_176403959
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:23 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Snel genoeg? #103
Oh nice _O- Mag nog wel wat verder...

https://www.bbc.com/news/(...)tter_impression=true
pi_176403982
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:23 schreef deTributeBand het volgende:
[ afbeelding ]

Zijn er meer mensen die zo, hevig transpirerend, hun crypto in de gaten houden?
Haha nou dat nog net niet, maar het geluk dat ik de eerste maand gehad heb is wel compleet weg lijkt t wel. Ik maak echt bijna geen vooruitgang in de laatste week en dat is in deze markt volgens mij ook best wel een prestatie van formaat.
pi_176403992
Zojuist XVG, IOTA, ADA en XLM met verlies verkocht en alle opbrengsten in XRP gestoken.

De komende dagen wordt TRON ook verkocht.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176403999
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:27 schreef alilami het volgende:
Zojuist XVG, IOTA, ADA en XLM met verlies verkocht en alle opbrengsten in XRP gestoken.

De komende dagen wordt TRON ook verkocht.
Ik dacht dat jij alwetend was? Hoe kun je dan verlies hebben? :?
pi_176404002
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:26 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Haha nou dat nog net niet, maar het geluk dat ik de eerste maand gehad heb is wel compleet weg lijkt t wel. Ik maak echt bijna geen vooruitgang in de laatste week en dat is in deze markt volgens mij ook best wel een prestatie van formaat.
Komt wel weer. Geduld en geen gekke dingen doen. Het kan niet altijd feest zijn. En nog meer clichés :)
pi_176404008
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:26 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Haha nou dat nog net niet, maar het geluk dat ik de eerste maand gehad heb is wel compleet weg lijkt t wel. Ik maak echt bijna geen vooruitgang in de laatste week en dat is in deze markt volgens mij ook best wel een prestatie van formaat.
Ben ook lang sideways gegaan, heb me daarna in wat lower market cap coins verdiept.
Zit nu ook in Lamden (TAU) bijv., risico ja, mogelijk grote winst, ja. :7
pi_176404016
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:27 schreef alilami het volgende:
Zojuist XVG, IOTA, ADA en XLM met verlies verkocht en alle opbrengsten in XRP gestoken.

De komende dagen wordt TRON ook verkocht.
jij vangt graag een vallend mes op ? _O-
pi_176404028
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:28 schreef poebz het volgende:

[..]

Komt wel weer. Geduld en geen gekke dingen doen. Het kan niet altijd feest zijn. En nog meer clichés :)
Thanks :) ja ga geen gekke dingen doen, wellicht fiat bijpompen in universa op dag1 op de exchange.
pi_176404038
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:06 schreef SOG het volgende:
Tron bagholder meldt zich voor de reis naar de aardkern!
[ afbeelding ]
_O-
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_176404040
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 23:53 schreef Predator38 het volgende:

[..]

toen ze dat zeiden over de internet bubbel bleef het nog 3 jaar lang stijgen ;)
maar er hoeft maar iets te gebeuren of FUD dan crashed de cryptomarkt snel....geen enkele vorm van regulatie
zelfs al komt er een 90% crash, dan sta ik nog steeds op dikke winst :)
pi_176404048
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:29 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Ben ook lang sideways gegaan, heb me daarna in wat lower market cap coins verdiept.
Zit nu ook in Lamden (TAU) bijv., risico ja, mogelijk grote winst, ja. :7
Tnks voor de tip. Hoeveel verschillende exchanges zit je bij? Vind het lastig om ze allemaal te managen haha
pi_176404049
ook de xrp gedumpt voort eth. het was leuk geweest. m'n aller eerste winst is een feit :)

nu wachten tot ze ooit die kut fee van xrp wegdoen :')
pi_176404051
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:31 schreef kthxbye het volgende:

[..]

zelfs al komt er een 90% crash, dan sta ik nog steeds op dikke winst :)
Ik bij 100% :D
Forcefield City Bewoner
pi_176404054
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:30 schreef Predator38 het volgende:

[..]

jij vangt graag een vallend mes op ? _O-
Dit is een buitenkans om XRP zo goedkoop over te nemen. En ik heb geen vertrouwen in al die andere coins. XRP hoeft maar weer een beetje omhoog te gaan en ik heb weer duizenden winst. Lol, terwijl ik dit typ is XRP met 600 sat omhoog geknald.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176404058
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:09 schreef Predator38 het volgende:
TRX heeft pas een steun op 1.15 ...ik mag hopen dat het niet zover gaat voor de houders ervan
Tja, tis niet dat ik niemand gewaarschuwd heb voor die scamcoin. De TRX bagholders zijn wel een beetje stil nu...
pi_176404061
Ik durf te zeggen dat niemand een betere profit heeft gemaakt :P
Alleen MaGneT wellicht...
Forcefield City Bewoner
pi_176404070
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:33 schreef roislecxe het volgende:
Ik durf te zeggen dat niemand een betere profit heeft gemaakt :P
Alleen MaGneT wellicht...
Wanneer ben je met crypto gestart?
pi_176404074
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:12 schreef Basxt het volgende:

[..]

Mintcoin, Oyster Pearl, Enjin Coin, Electroneum, Ripple, LINDA , EncrypGen, TRON,

En in het groen Doge, Litecoin en Paccoin..

opzich niet zo'n gek portfolio toch? :? Zal wel weer verkeerd ingestapt zijn.
Nouja, het zou beter zijn als je wat meer diversifieert in coins met goede fundamentals. Dat is nu alleen LTC, de rest is allemaal troep, pump n dump, of nog te nieuw om wat zinnigs over te zeggen.
pi_176404077
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:34 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Wanneer ben je met crypto gestart?
2013

met 50 euro.
Forcefield City Bewoner
pi_176404084
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:32 schreef MGeraads het volgende:

[..]

Tnks voor de tip. Hoeveel verschillende exchanges zit je bij? Vind het lastig om ze allemaal te managen haha
Binance, KuCoin (let daar voornamelijk op de listings van coins die daarvoor alleen op ED oid te krijgen waren, gaan 90% moon), ED (heel kut, maar vaak de kleinere coins te krijgen), Yobit, en heb een account op Bittrex maar nog nooit gebruikt.

Het is ook lastig ze te managen haha. Kijk zelf veel op reddit/r/ethtrader en 4chan.org/biz (veel spam, maar soms ook goede tips). En hier natuurlijk :)
pi_176404086
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:33 schreef alilami het volgende:
Dit is een buitenkans om XRP zo goedkoop over te nemen. En ik heb geen vertrouwen in al die andere coins. XRP hoeft maar weer een beetje omhoog te gaan en ik heb weer duizenden winst. Lol, terwijl ik dit typ is XRP met 600 sat omhoog geknald.
Wel grappig om te lezen dat iedereen XRP dumpt net nu hij dipt. Zo maar weer wat kopen met een flinke discount.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176404092
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:32 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Ik bij 100% :D
Dat slaat negers op. Of wel? Ben net wakker, explain :)
pi_176404095
Vanmiddag XVG verkocht en ethereum Ervoor gekocht.

En nu maar hopen dat ik er geen spijt van krijg😅😅😅😅😅
pi_176404096
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:36 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dat slaat negers op. Of wel? Ben net wakker, explain :)
heel makkelijk.,...inleg ( of meer ) uitgecashed
pi_176404105
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:36 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dat slaat negers op. Of wel? Ben net wakker, explain :)
Winst er al uit gehaald? O-)
pi_176404108
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:35 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

Binance, KuCoin (let daar voornamelijk op de listings van coins die daarvoor alleen op ED oid te krijgen waren, gaan 90% moon), ED (heel kut, maar vaak de kleinere coins te krijgen), Yobit, en heb een account op Bittrex maar nog nooit gebruikt.

Het is ook lastig ze te managen haha. Kijk zelf veel op reddit/r/ethtrader en 4chan (veel spam, maar soms ook goede tips). En hier natuurlijk :)
Yobit is echt een ramp qua alles. Ik heb er nog 0.1 btc staan ofzo maar gebruik het nooit.
Ben net ingelogd op cryptopia voor t eerst sinds een jaar ofzo. Vond er nog bijna 1000eu aan BTC maar was te lam om te loggen met dun irritante mailverificatiesysteem.
Forcefield City Bewoner
pi_176404111
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:34 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Nouja, het zou beter zijn als je wat meer diversifieert in coins met goede fundamentals.
Tot op zekere hoogte kun je je als 'leek' inlezen in het project, team, roadmap, etc. Maar vanaf bepaald moment is het lastig in te schatten of een bepaald project technisch haalbaar is of niet, als je zelf geen programmeur bent. Plus in hoeverre kun je vertrouwen op de geboden informatie? Nooit 100% natuurlijk..
Het maakt het in elk geval lastig, vind ik, om crypto er tussenuit te kiezen die nog niet tig keer over de kop zijn gegaan, maar nog aan het begin van een veelbelovende weg staan...
pi_176404113
Ah, tuurlijk ja.

Binnenkort mezelf maar eens wat mooie audio apparatuur cadeau doen :D
pi_176404117
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:36 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Dat slaat negers op. Of wel? Ben net wakker, explain :)
heb al 35000% winst in euro's laten uitbetalen in euro's.
Dus wat ik nu nog heb mag zakken naar 100% :P
Forcefield City Bewoner
pi_176404119
Dragonchain $5.52 op Kucoin. _O- _O- _O-

Nog 3x en dan Lambo. :o
pi_176404124
quote:
2s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:38 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Tot op zekere hoogte kun je je als 'leek' inlezen in het project, team, roadmap, etc. Maar vanaf bepaald moment is het lastig in te schatten of een bepaald project technisch haalbaar is of niet, als je zelf geen programmeur bent. Plus in hoeverre kun je vertrouwen op de geboden informatie? Nooit 100% natuurlijk..
Het maakt het in elk geval lastig, vind ik, om crypto er tussenuit te kiezen die nog niet tig keer over de kop zijn gegaan, maar nog aan het begin van een veelbelovende weg staan...
True, maar je kunt redelijk snel zien of je met een lage cap troepcoin te maken hebt, of een "gevestigde".
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:40:00 #205
317039 Printerkabel
Hello darkness, my old friend
pi_176404129
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:38 schreef BadVlad het volgende:
Dragonchain $5.52 op Kucoin. _O- _O- _O-

Nog 3x en dan Lambo. :o
Hoeveel DRGN heb je?
pi_176404132
En ik blijf het zeggen:

PART (Particl) is en blijft een goede buy.

Ik ben me ook aan het verdiepen in QASH nu.
pi_176404133
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:37 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Yobit is echt een ramp qua alles. Ik heb er nog 0.1 btc staan ofzo maar gebruik het nooit.
Ben net ingelogd op cryptopia voor t eerst sinds een jaar ofzo. Vond er nog bijna 1000eu aan BTC maar was te lam om te loggen met dun irritante mailverificatiesysteem.
True, kom daar eigenlijk ook nooit, gebruik zelfs nog liever ED in deze erbarmelijke tijd met het Ethereum netwerk.

Cryptopia geen account helaas, registraties momenteel ook gesloten. Was hyped voor XCXT, maar kon niet kopen. Kijk waar die nu staat in een dag _O-
pi_176404139
quote:
15s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:40 schreef Printerkabel het volgende:

[..]

Hoeveel DRGN heb je?
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176404142
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:41 schreef BadVlad het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
_O_ ICO ofniet? Hoeveel waren ze toen ook alweer per stuk?
pi_176404144
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:35 schreef ITrade het volgende:

[..]

Wel grappig om te lezen dat iedereen XRP dumpt net nu hij dipt. Zo maar weer wat kopen met een flinke discount.
Idd. We kunnen binnenkort nog genoeg goed nieuws verwachten van Ripple om een nieuwe ath te vestigen.

quote:
-A good Q4 report with much xRapid/XRP usage -Official announcement of the 2 "household names" -Official announcement of the "3 of the top 5 money transfer companies" -XRP being used as a currency pairing on exchanges -XRP being added to Coinbase or other major exchanges -all of the people who want to buy XRP but are locked out of exchanges being able to buy
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:42:17 #211
317039 Printerkabel
Hello darkness, my old friend
pi_176404147
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:41 schreef BadVlad het volgende:

[..]

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
:D

Enjoy! Ik heb er 200, maar DRGN blijft een stabiele munt :)
pi_176404153
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:41 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

_O_ ICO ofniet? Hoeveel waren ze toen ook alweer per stuk?
ICO was voor mij 0,056 eurocent per stuk. Heb er ook nog een aantal bijkocht na de ICO.
pi_176404177
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:42 schreef BadVlad het volgende:

[..]

ICO was voor mij 0,056 eurocent per stuk. Heb er ook nog een aantal bijkocht na de ICO.
x100 dus ongeveer al, held.

Zit je veel in ICO's? Probeer er de laatste tijd ook meer naar te kijken.
pi_176404182
XRP _O_
Ik ken iedereen, ik kan alles voor je regelen.
pi_176404198
quote:
7s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:46 schreef R4m0n_46 het volgende:

[..]

x100 dus ongeveer al, held.

Zit je veel in ICO's? Probeer er de laatste tijd ook meer naar te kijken.
Had dit ook niet verwacht. Daarom ook relatief weinig ingestopt. Helaas. :)

Heb ook veel in ICO's gestopt die pas na enkele maanden wat opleverden of helemaal niet.

Ik zit nu in INS, Universa en Rentberry. Alleen die laatste is nog open. Overigens die eerste twee voornamelijk gekocht vanwege de 'hype'.

Ik kijk uit naar de ICO van Telegram en Beetoken.
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:53:19 #216
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176404226
Zou coinpoker iets worden?
pi_176404232
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:49 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Had dit ook niet verwacht. Daarom ook relatief weinig ingestopt. Helaas. :)

Heb ook veel in ICO's gestopt die pas na enkele maanden wat opleverden of helemaal niet.

Ik zit nu in INS, Universa en Rentberry. Alleen die laatste is nog open.

Ik kijk uit naar de ICO van Telegram en Beetoken.
Als we alles een van te voren wisten :7

Maar thanks voor je antwoord, zat zelf nog naar HOQU te kijken.
Ben daar wel benieuwd naar eerlijk gezegd, zit ook een redelijke hype omheen.
pi_176404246
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:49 schreef BadVlad het volgende:

[..]

Heb ook veel in ICO's gestopt die pas na enkele maanden wat opleverden of helemaal niet.
Moet je bij ICO's standaard legitimatie meesturen?
  woensdag 10 januari 2018 @ 00:59:39 #219
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176404250
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:57 schreef deTributeBand het volgende:

[..]

Moet je bij ICO's standaard legitimatie meesturen?
nee
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:13:43 #220
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176404295
Is dit het moment denken jullie om in Cordano en Stellar te stappen?
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:18:16 #221
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176404310
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:13 schreef Basxt het volgende:
Is dit het moment denken jullie om in Cordano en Stellar te stappen?
Nee, dit is het moment om vechain of req te kopen.
pi_176404314
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 22:51 schreef Predator38 het volgende:

[..]

XRP gaat nog ooit wel een keer moonen......ooit.....
Van $0.50 naar $1 misschien. Nu gigantisch overgewaardeerd en de filosofie achter de munt is voor mij totaal niet interessant, wat de prijs ook doet.
pi_176404320
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:18 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Nee, dit is het moment om vechain of req te kopen.
VeChain FTW, gaat niet hard maar wanneer de wall valt weet je wanneer je weer een paar procent kan pakken..
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:23:38 #224
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176404330
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:21 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

VeChain FTW, gaat niet hard maar wanneer de wall valt weet je wanneer je weer een paar procent kan pakken..
Ik heb vechain voor de langere termijn, zou me niet verbazen als ie eind 2018 richting de 50 dollar gaat. Zou zonde zijn om nu slechts een aantal procent te pakken denk ik.
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:28:45 #225
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176404351
Ik ga gewoon een paar mooie buy orders ver onder de huidige prijs zetten, (stellar, Cordano, Vechain) en dan zien we wel wat het gaat worden.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:31:42 #226
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176404362
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:28 schreef Basxt het volgende:
Ik ga gewoon een paar mooie buy orders ver onder de huidige prijs zetten, (stellar, Cordano, Vechain) en dan zien we wel wat het gaat worden.
wat denk je dat XLM en ADA nog gaan doen qua prijs dan? Dit zijn wat mij betreft coins waar je al veel eerder in had moeten zitten.
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:38:10 #227
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176404380
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:31 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

wat denk je dat XLM en ADA nog gaan doen qua prijs dan? Dit zijn wat mij betreft coins waar je al veel eerder in had moeten zitten.
ETH en BTC had je ook eerder in moeten zitten :D
  woensdag 10 januari 2018 @ 01:40:32 #228
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176404387
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 01:38 schreef leolinedance het volgende:

[..]

ETH en BTC had je ook eerder in moeten zitten :D
Niet perse, ik zie die nog behoorlijk stijgen de komende jaren. Naast dat veel mensen het ook nog eens gebruiken om te traden op exchanges.
pi_176404448
Justin weer met een tweet en Tron gaat weer los.
pi_176404455
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:07 schreef Toto69 het volgende:
Justin weer met een tweet en Tron gaat weer los.
Partner is bekend toch? BAOFeng
pi_176404461
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:09 schreef Fred09 het volgende:

[..]

Partner is bekend toch? BAOFeng
Las ik net op Reddit wel ja. Schijnt enorm te zijn met 200m gebruikers.
pi_176404489
Wat vinden we van HOQU? Ziet best veelbelovend uit

https://www.hoqu.io/
Ga weg
pi_176404499
quote:
11s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:19 schreef Nikmans het volgende:
Wat vinden we van HOQU? Ziet best veelbelovend uit

https://www.hoqu.io/
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176404507
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:24 schreef alilami het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja toch brüür
Ga weg
  woensdag 10 januari 2018 @ 02:42:38 #235
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176404554
quote:
11s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:19 schreef Nikmans het volgende:
Wat vinden we van HOQU? Ziet best veelbelovend uit

https://www.hoqu.io/
is een scam volgens forums.
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2711541.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2707372.0
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176404572
Je kunt veel over Ripple zeggen, maar het blijft de snelste en goedkoopste manier om funds te verplaatsen :7
pi_176404624
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 02:47 schreef kthxbye het volgende:
Je kunt veel over Ripple zeggen, maar het blijft de snelste en goedkoopste manier om funds te verplaatsen :7
Duidelijk, FUD Dimon. Blijf jij je geld maar steken in Cripple.
pi_176404651
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 03:04 schreef up7 het volgende:

[..]

Duidelijk, FUD Dimon. Blijf jij je geld maar steken in Cripple.
[ afbeelding ]
Het heeft welgeteld 1 minuut in Ripple gestaan, heb het van Kraken naar Bitfinex overgestampt (met maar liefst 0.02 XRP fee!!) en er QASH van gekocht. Zo gepiept. Ripple is soms wel handig hoor, ik blijf pragmatisch :)
pi_176404655
Gaat lekker deze dagen :')
జ్ఞ‌ా
pi_176404658
Mensen mensen. Vraagje: ik ben zeer tevreden met mijn portfolio en heb derhalve besloten bij te kopen. Mijn eerste order van een jaar geleden heb ik via bitonic (btc als basis dus) naar bittrex gesluisd en zodoende mijn portfolio opgebouwd

Hoe kopen jullie bij als ik vragen mag? Zit er op Bittrex / andere exchanges ook een functie dat je direct kan kopen? Beetje noob dit I know maar heb pas 1x ingekocht
GGGG
pi_176404663
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 03:22 schreef einszweiachtung het volgende:
Mensen mensen. Vraagje: ik ben zeer tevreden met mijn portfolio en heb derhalve besloten bij te kopen. Mijn eerste order van een jaar geleden heb ik via bitonic (btc als basis dus) naar bittrex gesluisd en zodoende mijn portfolio opgebouwd

Hoe kopen jullie bij als ik vragen mag? Zit er op Bittrex / andere exchanges ook een functie dat je direct kan kopen? Beetje noob dit I know maar heb pas 1x ingekocht
Direct kopen = altijd duurder. Bij bittrex kan dat inderdaad niet.
జ్ఞ‌ా
pi_176404711
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 03:20 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Het heeft welgeteld 1 minuut in Ripple gestaan, heb het van Kraken naar Bitfinex overgestampt (met maar liefst 0.02 XRP fee!!) en er QASH van gekocht. Zo gepiept. Ripple is soms wel handig hoor, ik blijf pragmatisch :)
Ripple zal door de banken gebruikt worden om de cryptomarkt om zeep te helpen. Althans een van de vele wegen die ze zullen bewandelen. Dit is niet de telecommarkt waar het "internet" tegen vecht, dit is een sector die vele malen smeriger en harder is. Die gaan hun huid duur betalen voordat het zich door een disruptieve technologie laten vervangen.

Ik kan mij niet in alles vinden maar wel interessant stuk over Ripple and Bitcoin.

quote:
"In your last interview didn't I hear you say that Ripple is one of those currencies that they're trying to control?

"Ripple basically is a banker coin already...it started off as a fairly normal cryptocurency but they sold it out to the bankers...it's absolutely skyrocketed in the last year so it's possible that they want this cryptocurrency Ripple to be one of their sort of government's cryptocurrencies..

..it doesn't seem to be a blockchain, you can't mine it.. I'm not even sure if they're a limit to the amount of Ripple that can be created. There's right now about 40 billion Ripples out there..

..This could be the banksters trying to make this their cryptocurrency and trying to get everyone into it and so far it seems to be working a little bit. It seems that people just gravitate to whatever is going up in price..

It could be kind of a set up for people. They could end up just losing everything on this but I really don't know what's going on..


"I heard a single buyer bought almost a billion dollars worth of Ripple...and it knocked it up to the number two"

"That's the thing the central banks can just print up as much money as they want. We saw that in 2008 when they printed up 10 trillion dollars and gave it to their banking friends so If they want to..get rid of bitcoin and other cryptocurrencies one of the ways would be to create something like Ripple and buy it up to the point that everyone is getting involved in it just because it's going up.

..a billion dollars for a central bank that's nothing. With a press of a button they can create a trillion dollar. One of my sort of theories on how they would destroy bitcoin is that they would actually buy into bitcoin..

..James Dimon said bitcoin is going to 100.000 dollars and it's going to collapse..so they could buy a trillion dollars worth of bitcoin which would make bitcoin go up 10, 20 or 30 times from where it is today...and then they could just slam and sell it all and most people would lose most of their money and they'll say I'm never touching a cryptocurrency again.. I'm going to buy this government regulated one which is Ripple or whatever.

..They're really smart, I'm amazed how easily they kind of infiltrated bitcoin so far.. with AXA and Blockstream...It was a cake walk.."




[ Bericht 0% gewijzigd door up7 op 10-01-2018 04:05:09 ]
pi_176404763
https://www.xrpchat.com/topic/16376-connecting-some-dots/


JoelKatz twitterde op woensdag 10-01-2018 om 00:50:21 Congratulations to Kai Sedgwick and https://t.co/nUUZ8zgFUn for posting the most deceptive and misleading article a… https://t.co/weyM9VME9T reageer retweet
Chancellor: Bitcoin will never be real money
https://www.reuters.com/a(...)ok&utm_medium=Social

Richard Sherman endorses Ripple!
http://www.businessinside(...)ional=true&r=US&IR=T

Follow The Money = Show Me The Money
https://www.reddit.com/r/(...)y_show_me_the_money/

Amazing milestone dear Ripple community! We just hit 1 million accounts created. 400k in a single month!
https://www.reddit.com/r/(...)e_community_we_just/

[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_176404798
Ik blijf ver ver ver weg van ripple.

Ripple :r.
జ్ఞ‌ా
pi_176404824
Ethereum :D *O*
pi_176404831
quote:
10s.gif Op woensdag 10 januari 2018 00:38 schreef BadVlad het volgende:
Dragonchain $5.52 op Kucoin. _O- _O- _O-

Nog 3x en dan Lambo. :o
1 van me eerste munt aankopen, maar 20 euro inleg helaas :(

Wel verdubbeld inmiddels dus 40 euro waard nu.. jeej.. :')
pi_176404846
Mijn beide ouders willen inmiddels ook aan een portfoliootje beginnen.
Mijn pa is makkelijk: die geeft elke periode een X bedrag aan mij en laat het aan mij over.
Mijn moeder wil het graag zelf beheren en dus ook een inkijkje in wat ze gaat kopen.
Nu is de vraag:
Wat ga ik voor haar in elkaar flansen? :') Kom maar op met die tips dames en heren.

Heb ze beide ook verteld dat ze mij vorig jaar al hadden moeten geloven. :+

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2018 05:59:59 ]
pi_176404898
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 05:59 schreef Typisch het volgende:
Mijn beide ouders willen inmiddels ook aan een portfoliootje beginnen.
Mijn pa is makkelijk: die geeft elke periode een X bedrag aan mij en laat het aan mij over.
Mijn moeder wil het graag zelf beheren en dus ook een inkijkje in wat ze gaat kopen.
Nu is de vraag:
Wat ga ik voor haar in elkaar flansen? :') Kom maar op met die tips dames en heren.

Heb ze beide ook verteld dat ze mij vorig jaar al hadden moeten geloven. :+
Ripple !

Weet waar je aan begint.. Jij gaat elke dag vragen krijgen ben ik bang.
XRP - To tha moon motherf#cker!
pi_176404954
quote:
12s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:09 schreef Mand het volgende:

[..]

Ripple !

Weet waar je aan begint.. Jij gaat elke dag vragen krijgen ben ik bang.
Van mijn pa niet, die vertrouwt mij wel en heeft zoiets van: soort van investering in mijn kinders.

En van mijn ma wel, maar dat vind ik niet zo erg. Een aantal vrienden en familie help ik graag. De rest kan de pot op, of een account aanmaken op de foks natuurlijk.
  woensdag 10 januari 2018 @ 06:20:21 #251
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176405029
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 05:59 schreef Typisch het volgende:
Mijn beide ouders willen inmiddels ook aan een portfoliootje beginnen.
Mijn pa is makkelijk: die geeft elke periode een X bedrag aan mij en laat het aan mij over.
Mijn moeder wil het graag zelf beheren en dus ook een inkijkje in wat ze gaat kopen.
Nu is de vraag:
Wat ga ik voor haar in elkaar flansen? :') Kom maar op met die tips dames en heren.

Heb ze beide ook verteld dat ze mij vorig jaar al hadden moeten geloven. :+
Er worden hier steeds munten geshilled. Ik denk niet dat er speciale munten voor ouders zijn verder.
pi_176405040
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:20 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Er worden hier steeds munten geshilled. Ik denk niet dat er speciale munten voor ouders zijn verder.
Ik wilde eigenlijk gewoon een gesprek aanzwengelen. Heb niet per se tips nodig.
pi_176405209
Alles ineens zwaar in de min. Correctie? Portfolio - 15%
Love is in the air!
  Eindredactie Games woensdag 10 januari 2018 @ 06:45:09 #254
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176405220
Plus 2 procent _O-
0% vet, Geen suiker toegevoegd
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176405227
Hier blijft het dalen....
Love is in the air!
pi_176405235
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:48 schreef Landgeld het volgende:
Hier blijft het dalen....
Zoom eens uit.
pi_176405236
Nog lui in de Utrust raket? 1.38 al.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176405244
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:53 schreef Typisch het volgende:

[..]

Zoom eens uit.
:')
U MAD?
pi_176405247
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:56 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

:')
Wat?
pi_176405250
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:53 schreef Patroon het volgende:
Nog lui in de Utrust raket? 1.38 al.
Hopen dat het aanhoud, vind het product niet echt denderend ofzo dus mocht hij X2 gaan stap ik eruit :p
pi_176405253
Lol gister 11 WTC verkocht voor 13. Staat nu op 17.50. WTC naait mij constant, als ik er in zit naar beneden of geen beweging en zodra ik eruit ben weer omhoog. Hehe niet de 1e keer dit met WTC
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176405262
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 07:00 schreef Patroon het volgende:
Lol gister 11 WTC verkocht voor 13. Staat nu op 17.50. WTC naait mij constant, als ik er in zit naar beneden of geen beweging en zodra ik eruit ben weer omhoog. Hehe niet de 1e keer dit met WTC
Misschien een idee hem gewoon vast te houden? :+
  woensdag 10 januari 2018 @ 07:04:44 #263
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176405269
Zit te kijken naar ICO Envion. Mobiele mining.
pi_176405292
ETH _O_
pi_176405306
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:53 schreef Patroon het volgende:
Nog lui in de Utrust raket? 1.38 al.
Ik zit er nog in. :) Zou mooi zijn als ie even x2 oid aantikt.
pi_176405321
Wat is er vanacht gebeurd dan... m’n portfolio.-11,10%.... ui sta Nogsteeds op 178% winst, maar wordt er bijna sago van dat ik niet weer wakker wordt met een ath...
PSN: Metal_Akilla
pi_176405332
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 03:53 schreef up7 het volgende:

[..]

Ripple zal door de banken gebruikt worden om de cryptomarkt om zeep te helpen. Althans een van de vele wegen die ze zullen bewandelen. Dit is niet de telecommarkt waar het "internet" tegen vecht, dit is een sector die vele malen smeriger en harder is. Die gaan hun huid duur betalen voordat het zich door een disruptieve technologie laten vervangen.

Ik kan mij niet in alles vinden maar wel interessant stuk over Ripple and Bitcoin.

[..]

Banken gaan ripple niet gebruiken.
  woensdag 10 januari 2018 @ 07:20:18 #268
19840 Libris
Live from Singapore
pi_176405334
Lang leve Ether... +11% portfolio in laaste 24 uur.
pi_176405349
quote:
14s.gif Op woensdag 10 januari 2018 07:02 schreef Typisch het volgende:

[..]

Misschien een idee hem gewoon vast te houden? :+
Maar elke keer als ik er in zit geen beweging of omlaag...serieus al 3x gehad met WTC. Ach de profit die ik nu laat liggen heb ik ergens anders al gepakt, hoop ik :P
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176405381
Kleine correctie, niks mis mee.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176405479
Ripple -20%, auw
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176405511
UTK. O+
  woensdag 10 januari 2018 @ 07:59:23 #273
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_176405571
Correctie? ETH knalt rustig verder.
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 08:02:52 #274
18653 crew  D.
pi_176405607
Wel ietsje gezakt, maar mijn ONION is al x30 :D
pi_176405621
Mijn hele bedrag op bittrex is LSK gestopt twee dagen geleden op 35 dollar... :')
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:09:02 #276
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176405643
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 07:04 schreef betyar het volgende:
Zit te kijken naar ICO Envion. Mobiele mining.
Accu's van mobieltjes gaan zonder mining al zo lang mee :P

Als er al een project een kans van slagen heeft welke gericht is op mobieltjes dan zou ik voor Aeon kiezen. Een soort Monero-light speciaal voor smartphones
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 08:10:27 #277
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176405650
Gaan slapen op ATH en wakker worden met -10%

Pyscho market :P Zijn alle Aziaten aan het verkopen geslagen ofzo.

ENJ -O-
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:14:24 #278
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176405667
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:53 schreef Patroon het volgende:
Nog lui in de Utrust raket? 1.38 al.
Ik zit er niet in, maar goed gespot van je ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 08:19:00 #279
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176405687
Eigenlijk ook gezeik om niks.

Ik dacht kut -10% vannacht, maar ben wel 64% sinds 1 januari, dus mja wat zeik je ...
pi_176405694
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:19 schreef Kyran het volgende:
Eigenlijk ook gezeik om niks.

Ik dacht kut -10% vannacht, maar ben wel 64% sinds 1 januari, dus mja wat zeik je ...
We zijn gewoon teveel verwend de afgelopen tijd :+
pi_176405723
Zitten er nog mensen in de noob telegram groep van coinactiva (linkedin)?

Daar werd ik afgelopen week uitgekickt omdat ik negatief was over ripple (toen nog ¤2,65) en trx (toen nog ¤0,20)

_O-
pi_176405741
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 06:53 schreef Patroon het volgende:
Nog lui in de Utrust raket? 1.38 al.
Ik ben gisteren na aankoop direct weer uitgestapt omdat ik het gevoel had een fomo aankoop te doen. :')

Ach, het is nu nog ETH en die doet het ook prima.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 08:27:23 #283
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176405752
Gaat VEN eindelijk omhoog kapt rest er mee ... ttssss

Europa moet het zo maar weer fixen dan.
pi_176405757
Bij mij hakt vooral Tron er aardig in weer. Al een paar K lager de laatste dagen door die zooi.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176405786
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:27 schreef Skv het volgende:
Bij mij hakt vooral Tron er aardig in weer. Al een paar K lager de laatste dagen door die zooi.
Bij mij is Ripple de boosdoener, -40%

En Tron:

Zojuist aangekondigd :P
justinsuntron twitterde op woensdag 10-01-2018 om 08:28:48 We #TRON are proud to announce the partnership with Baofeng group. Baofeng, aka Chinese @netflix, boasts more than… https://t.co/a4rC6KxOFu reageer retweet
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:31:21 #286
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176405788
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:27 schreef Skv het volgende:
Bij mij hakt vooral Tron er aardig in weer. Al een paar K lager de laatste dagen door die zooi.
Ik zit er ook nog voor een goot gedeelte van mijn inleg in. Zolang hij niet onder de 7 cent zakt blijft het winst :P Deze week wordt dat ding nog wel een keer gepumpt ivm de samenwerkingen. Daarna blijkt het toch allemaal echt prut te zijn en moet je zsm bij TRX wegrennen :P

Even geduld tot de exitpump :)

Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176405794
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:27 schreef Skv het volgende:
Bij mij hakt vooral Tron er aardig in weer. Al een paar K lager de laatste dagen door die zooi.
Just wait.. ;)

justinsuntron twitterde op woensdag 10-01-2018 om 08:28:48 We #TRON are proud to announce the partnership with Baofeng group. Baofeng, aka Chinese @netflix, boasts more than… https://t.co/a4rC6KxOFu reageer retweet
edit: hé, net te laat.
pi_176405798
Gisteren VEN van 20% naar 40% uitgebreid.
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:36:51 #289
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176405837
http://www.nasdaq.com/pre(...)tegic-20180109-00302

Boafeng werkt al samen met Metaverse en is helemaal geen netflix of youtube. Blijkbaar meer een soort videoplayer waarmee je content van andere sites kunt streamen.

Hopen dat mensen dit niet snel doorhebben en de prijs flink pumpt voordat het duidelijk wordt dat dit non-nieuws is _O-

Alvast de koffers pakken en klaar staan om uit te checken skv!
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176405859
quote:
3s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:36 schreef Rossdale het volgende:
http://www.nasdaq.com/pre(...)tegic-20180109-00302

Boafeng werkt al samen met Metaverse en is helemaal geen netflix of youtube. Blijkbaar meer een soort videoplayer waarmee je content van andere sites kunt streamen.

Hopen dat mensen dit niet snel doorhebben en de prijs flink pumpt voordat het duidelijk wordt dat dit non-nieuws is _O-

Alvast de koffers pakken en klaar staan om uit te checken skv!
Er gebeurt überhaupt niks meer de prijs nu. Gaat gewoon door omlaag.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:41:48 #291
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176405891
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:38 schreef Skv het volgende:

[..]

Er gebeurt überhaupt niks meer de prijs nu. Gaat gewoon door omlaag.
_O-
En altijd het laatste woord.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 10 januari 2018 @ 08:45:12 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_176405936
Wel erg flinke correctie dit terwijl het volgens mij de afgelopen dagen niet heel hard ging toch. Zelfs FUN REQ en LSK zijn winst kwijt van de afgelopen 2-3 dagen.
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:45:35 #293
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176405940
Zo zie je maar weer dat er bijna geen pijl op te trekken is.
En altijd het laatste woord.
pi_176405945
TRX shitcoin iedereen dumpt :D lijkt wel de nieuwe ripple
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176405950
Waar kun je ICO's van bepaalde coins halen? Enkel op de site van de munt zelf?
  woensdag 10 januari 2018 @ 08:49:44 #296
62913 Blik
The one and Only!
pi_176405987
Ik dacht gisterenavond dat het niet slechter kon, ik had het mis :D

Ook spijt dat ik eth heb ingeruild voor FUN en VEN
pi_176406004
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:26 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik ben gisteren na aankoop direct weer uitgestapt omdat ik het gevoel had een fomo aankoop te doen. :')

Ach, het is nu nog ETH en die doet het ook prima.
Zei al dat je geduld moest hebben. Dit is pas het begin van UTK.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406009
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:49 schreef Blik het volgende:
Ik dacht gisterenavond dat het niet slechter kon, ik had het mis :D

Ook spijt dat ik eth heb ingeruild voor FUN en VEN
VEN gaat zo slecht nog niet.
pi_176406012
Is er nieuws geweest over ETH? Of waarom gaat die zo hard?
pi_176406016
quote:
1s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:49 schreef Blik het volgende:
Ik dacht gisterenavond dat het niet slechter kon, ik had het mis :D

Ook spijt dat ik eth heb ingeruild voor FUN en VEN
Kijk niet zo korte termijn. Je bent 2 dagen bezig. Wat verwacht je? Dat er na een aankoop gelijk de koers omhoog gaat? Over een paar maanden staat VEN op 10 en ben je weer blij?
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176406017
quote:
0s.gif Op woensdag 10 januari 2018 08:27 schreef Skv het volgende:
Bij mij hakt vooral Tron er aardig in weer. Al een paar K lager de laatste dagen door die zooi.
Don't say I didn't warn ya... :)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')