abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_172815744
registreer om deze reclame te verbergen
Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?

Mijn shortlist:
- Ragu
- Rendang
- Pirogi
- Brisket
- Slasoep
- Iets met dulce de leche
- Oliebollen
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172816554
erwtensoep
  maandag 31 juli 2017 @ 21:34:45 #3
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172817101
Teveel om op te noemen.
Ik hou het ook niet bij.
pi_172817225
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 20:50 schreef Lucky_Strike het volgende:

- Pirogi

Als je dat gaat doen, dan is dit recept een aanrader:
http://hostthetoast.com/b(...)-and-potato-pierogi/

en nee, die bacon hoort er van origine niet bij, maar het past zo onvoorstelbaar goed dat ik echt nooit van m'n leven pierogi zonder bacon zal eten.

Verder is het echt enorm leuk om een keer te maken, en lekker...maar na 1 of 2 keer zelf maken, zou ik eens googelen waar de dichtstbijzijnde Poolse supermarkt zit, bij mij bleek dat op 10 minuten fietsafstand. Die hebben bakken in de vriezer, maar ook mooie verse die echt niet onderdoen voor zelfgemaakte)

en wat er op mijn kookbucketlist staat?
dat weet ik effe niet.
Ik heb tenminste 4 dagen in de week waarin ik niemand pijn doe met hetgeen er van het gasstel komt en op 1 a 2 van die dagen ook voldoende tijd om de gekste dingen te koken.
Dus als ik iets wil koken, dan doe ik dat ook.
Enige reden om iets niet meteen te doen is als ik wat twijfel over het eventueel te volgen recept.

maar ik ga er over nadenken....leuk topic!
pi_172817397
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:18 schreef Riann het volgende:
erwtensoep
Oh ja, dat moet ik ook eens doen. Goeie UI trouwens!
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:38 schreef realAIVD het volgende:

[..]

Als je dat gaat doen, dan is dit recept een aanrader:
http://hostthetoast.com/b(...)-and-potato-pierogi/

en nee, die bacon hoort er van origine niet bij, maar het past zo onvoorstelbaar goed dat ik echt nooit van m'n leven pierogi zonder bacon zal eten.

Verder is het echt enorm leuk om een keer te maken, en lekker...maar na 1 of 2 keer zelf maken, zou ik eens googelen waar de dichtstbijzijnde Poolse supermarkt zit, bij mij bleek dat op 10 minuten fietsafstand. Die hebben bakken in de vriezer, maar ook mooie verse die echt niet onderdoen voor zelfgemaakte)
Ik heb je recept bewaard. In Polen gaat er altijd spek over de hartige pirogi dus het kan er ook best in. Cheddar kennen ze daar ook niet trouwens ;)
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172817605
Goede ramen, boeuf bourguignon, soepdumplings en zuurdesembrood.
pi_172818821
registreer om deze reclame te verbergen
Spekkoek :9
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_172824480
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:36 schreef mascara-klodder het volgende:
Spekkoek :9
Ik wil 't dan wel testen ;-)
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 10:24:41 #9
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172824968
Oja, ik weet er weer eentje : zwarte hamburgers.
Paar keer op het punt gestaan om ze te maken, maar dement als ik ben gewoon weer van de to-do-lijst afgevallen. :D
pi_172825244
Drop maken!
Wo ist der Führer, der mich führt?
pi_172826044
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 10:36 schreef minilot het volgende:
Drop maken!
Kan je dat zelf? Dat lijkt me nou net iets waar je heel veel ingredienten nodig hebt die je nooit meer gebruikt. Maar ik ga eens kijken (ben totaal niet dol op drop maar maken lijkt me wel gaaf)
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 11:24:26 #12
157897 Bramito
Espeen ies dieferent!
pi_172826072
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 11:23 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Kan je dat zelf? Dat lijkt me nou net iets waar je heel veel ingredienten nodig hebt die je nooit meer gebruikt. Maar ik ga eens kijken (ben totaal niet dol op drop maar maken lijkt me wel gaaf)
Piet had het toch geprobeerd?
Siesta & Fiesta!
pi_172826136
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 11:24 schreef Bramito het volgende:

[..]

Piet had het toch geprobeerd?
Net eens even op google gekeken en het lijkt redelijk makkelijk. Stuur het recept even naar mijn australische familie, die zijn dol op drop maar er is lastig aan te komen waar zij wonen.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 15:01:27 #14
10524 ASSpirine
I say goodday
pi_172831099
Een goeie ramen soep basis maken.
Van zelfgemaakte dashi (heb een katsuobushi gekocht in Japan - gedroogde vis dat je in in dunne schilfers schaaft) tot een pork bone soup dat dagen op het vuur heeft gestaan. En de combinatie van beide zou de perfecte ramen soep moeten creëeren.

Een (lijkt mij) iets minder ingewikkelde pho soep maken.

Rice noodle rolls, een dim sum, maar dan met garnalen gevuld.
Heb het al eens geprobeerd te maken, maar is mislukt. Ooit in mijn leven wil ik een fluweel zachte rice noodle roll willen maken. Maar dat zal nog veel experimenteren vergen (en schoonmaken }:| )
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 15:06:55 #15
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_172831236
Geen kookbucketlist.
Alles wat ik ooit heb willen maken heb ik al eens gemaakt.
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 17:38:08 #16
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172834266
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 15:01 schreef ASSpirine het volgende:

Rice noodle rolls, een dim sum, maar dan met garnalen gevuld.
Heb het al eens geprobeerd te maken, maar is mislukt. Ooit in mijn leven wil ik een fluweel zachte rice noodle roll willen maken. Maar dat zal nog veel experimenteren vergen (en schoonmaken }:| )
Oja, die wil ik ook weer eens maken, maar dan met Hollandse garnalen. :)
En dat ze dan wel fotowaardig zijn....
pi_172836004
Rice noodle rolls zijn by far m'n favoriete dimsum....maar dan gevuld met char siew

Dit al eens geprobeerd?
http://www.notquitenigell(...)un-nqns-mums-recipe/

werkt aardig, al moet ik zeggen dat ik dit zelf meestal als goede reden heb om gewoon bij de chinees te dimsummen...met kannetjes witte wijn en allerhande andere hapjes
hmmm, meteen zin in!
pi_172836538
Ik maak altijd op honderdmiljoen plekken lijstjes met dingen die ik nog wil maken, die raak ik vervolgens kwijt en ik verzin gewoon weer nieuwe lijstjes.

Iets wat er al heel lang op staat is een berenhap. Dat heb ik nog nooit gegeten en wil ik graag een keer zelf maken, maar komt er elke keer maar niet van.
Mijn foodblog: Season with love
pi_172836980
Leuk topic!

Ik wil nog leren om goed koekjes te bakken. Begrijpen wat voor soort deeg welk effect heeft en dergelijke.

Spekkoek lijkt me ook tof om een keer gemaakt te hebben.

Oliebollen :Y
freedom is just another word for nothing left to lose
pi_172837447
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Myraela het volgende:
Ik maak altijd op honderdmiljoen plekken lijstjes met dingen die ik nog wil maken, die raak ik vervolgens kwijt en ik verzin gewoon weer nieuwe lijstjes.

Iets wat er al heel lang op staat is een berenhap. Dat heb ik nog nooit gegeten en wil ik graag een keer zelf maken, maar komt er elke keer maar niet van.
Een gehaktbal? Of wat bedoel je precies.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:07:47 #21
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_172837475
Dulce de Leche op een bucketlist?

Dat is een blik gecondenseerde melk in een pan kokend water flikkeren en wachten.
And so is the past
pi_172837494
quote:
11s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 20:07 schreef nogeenoudebekende het volgende:
Dulce de Leche op een bucketlist?

Dat is een blik gecondenseerde melk in een pan kokend water flikkeren en wachten.
Lezen.
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:11:24 #23
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172837537
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 19:23 schreef Myraela het volgende:
Ik maak altijd op honderdmiljoen plekken lijstjes met dingen die ik nog wil maken, die raak ik vervolgens kwijt en ik verzin gewoon weer nieuwe lijstjes.

Iets wat er al heel lang op staat is een berenhap. Dat heb ik nog nooit gegeten en wil ik graag een keer zelf maken, maar komt er elke keer maar niet van.
Gewoon naar de snackbar gaan?
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_172837584
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:18 schreef Riann het volgende:
erwtensoep
Dat stond ook ooit op mijn kooklist. Ik mijn best doen, varkenspoten en al.
Pas toen ik liters en liters klaar had, realiseerde ik me dat ik er eigenlijk niet zo dol op ben en dat een beetje maken misschien wel slim was geweest. 8)7
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  dinsdag 1 augustus 2017 @ 20:18:24 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172837684
Minder fokken, Meer koken en bakken
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_172851406
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 19:02 schreef realAIVD het volgende:
Rice noodle rolls zijn by far m'n favoriete dimsum....maar dan gevuld met char siew

Dit al eens geprobeerd?
http://www.notquitenigell(...)un-nqns-mums-recipe/

werkt aardig, al moet ik zeggen dat ik dit zelf meestal als goede reden heb om gewoon bij de chinees te dimsummen...met kannetjes witte wijn en allerhande andere hapjes
hmmm, meteen zin in!
Ik had er gemaakt met meer dan rijstbloem, ook tarwemeel en tapioca poeder en dergelijke.
Zal het nog eens proberen, als ik er nog eens de moed ervoor vind.
Ik delf het onderspit. Ik dolf het onderspit. Ik heb het onderspit gedolven. Ik heb Dolf ondergespoten.
Citaat Rik De Leeuw over wissel Robben "Ik zie toch TWEE benen!!!"
10C9H8O4
  woensdag 2 augustus 2017 @ 13:01:33 #27
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_172851606
Fried chicken & waffles.
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_172851698
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 20:11 schreef MCH het volgende:
Gewoon naar de snackbar gaan?
Daar kom ik nooit.
Mijn foodblog: Season with love
  woensdag 2 augustus 2017 @ 13:09:09 #29
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_172851766
Pavlova, zo'n hele grote met rood fruit (dus ik zou dat juist nu moeten maken). Ik zie op tegen het splitsen van eieren en het stijf kloppen(de mislukkingskans ervan) dus stel het maar uit.
pi_172851838
Eton mess staat op de bucketlist voor deze zomer.
freedom is just another word for nothing left to lose
  woensdag 2 augustus 2017 @ 13:38:32 #31
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172852385
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:06 schreef Myraela het volgende:

[..]

Daar kom ik nooit.
Wat apart ja!
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
  woensdag 2 augustus 2017 @ 13:38:43 #32
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172852388
Durian
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_172852763
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:06 schreef Myraela het volgende:

[..]

Daar kom ik nooit.
Dus je wil een gehakt al met uienringen maken? Gewoon een gefrituurde gehaktbal? Of echt een structuurloze bal zoals in de snackbar?
pi_172852837
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:57 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Dus je wil een gehakt al met uienringen maken? Gewoon een gefrituurde gehaktbal? Of echt een structuurloze bal zoals in de snackbar?
Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.
Mijn foodblog: Season with love
  woensdag 2 augustus 2017 @ 14:03:00 #35
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172852897
quote:
14s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 14:00 schreef Myraela het volgende:

[..]

Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.
:')
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_172853960
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:01 schreef MutedFaith het volgende:
Fried chicken & waffles.
Gisteren nog gemaakt. :9~
pi_172854099
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:01 schreef MutedFaith het volgende:
Fried chicken & waffles.
Die gaat ook op mijn lijst. Fascinerende combinatie.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  woensdag 2 augustus 2017 @ 15:07:18 #38
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_172854248
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 22:36 schreef mascara-klodder het volgende:
Spekkoek :9
Dat wil ik ook eens maken, echt heerlijk. :9
slechts gestoord door het niet gestoord willen worden
pi_172854292
quote:
14s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 14:00 schreef Myraela het volgende:

[..]

Gewoon een berenhap. Wat is daar zo lastig aan? Een gehaktbal met ui en pindasaus.
Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.
Je kent het idee van een bucketlist?

Ik vraag je gewoon wat je precies bedoelt. Met je hoofd.
pi_172854695
quote:
1s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 20:13 schreef Vanyel het volgende:

[..]

Dat stond ook ooit op mijn kooklist. Ik mijn best doen, varkenspoten en al.
Pas toen ik liters en liters klaar had, realiseerde ik me dat ik er eigenlijk niet zo dol op ben en dat een beetje maken misschien wel slim was geweest. 8)7
herkenbaar, maar ik heb tig afnemers om dat ze mijn erwtensoep zo ouderwets lekker vinden (echt een partij bejaarden die zich afvragen wanner ik weer eens los ga)
pi_172854775
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:31 schreef liedetector het volgende:

[..]

herkenbaar, maar ik heb tig afnemers om dat ze mijn erwtensoep zo ouderwets lekker vinden (echt een partij bejaarden die zich afvragen wanner ik weer eens los ga)
Hier ook een erwtensoepmaker voor velen. Maak je 10 liter, mag je blij zijn als je er zelf ook een bord van eet en 1 portie kunt invriezen.
We have far more in common than that which devides us..
pi_172854877
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:36 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Hier ook een erwtensoepmaker voor velen. Maak je 10 liter, mag je blij zijn als je er zelf ook een bord van eet en 1 portie kunt invriezen.
psies...
  woensdag 2 augustus 2017 @ 15:56:28 #43
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_172855192
Kreeft, speenvarken aan het spit, beercan chicken
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  woensdag 2 augustus 2017 @ 15:59:15 #44
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_172855255
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 14:49 schreef n0a het volgende:

[..]

Gisteren nog gemaakt. :9~
Volgens mij was t jouw foto in t foodgawkerstopic die de combinatie überhaupt op mijn bucketlist heeft doen verschijnen.

Helaas is ons wafelijzer al enige tijd overleden :')
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_172855454
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:09 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.
Je kent het idee van een bucketlist?

Ik vraag je gewoon wat je precies bedoelt. Met je hoofd.
De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".

Er staan allemaal simpele dingen, waarom zou een berenhap dan niet in het lijstje passen.

Quote/editfoutje van L_S :@

[ Bericht 10% gewijzigd door Lucky_Strike op 02-08-2017 16:10:15 ]
Mijn foodblog: Season with love
  woensdag 2 augustus 2017 @ 16:08:19 #46
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_172855490
quote:
14s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 16:07 schreef Myraela het volgende:

[..]

De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".

Er staan allemaal simpele dingen, waarom zou een berenhap dan niet in het lijstje passen.
Mijn vraag zou eerder zijn waarom je een spoetnik met satésaus een berenhap noemt.

Maar dat zal wel een friet-patatdiscussie worden.
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
pi_172855551
quote:
14s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 16:07 schreef Myraela het volgende:

[..]

De vraag is: "Wat hebben jullie altijd al willen koken waar je nooit aan toe bent gekomen?".

Er staan allemaal simpele dingen, waarom zou een berenhap dan niet in het lijstje passen.

Quote/editfoutje van L_S :@
Inderdaad. Gewoon dingen waar je nog nooit aan toe bent gekomen. Dat hoeft echt geen haute cuisine te zijn.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172855573
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 16:08 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Mijn vraag zou eerder zijn waarom je een spoetnik met satésaus een berenhap noemt.

Maar dat zal wel een friet-patatdiscussie worden.
En ik denk HuH??? spoetnik met saté saus....ik ken spoetnik als een drankje

"Een echte ouderwetse spoetnik. Een spoetnik is frisdrank met volle (koffie)melk en suiker. Als je deze ingrediënten bij elkaar mengt ontstaat er een dikke schuimkraag"
We have far more in common than that which devides us..
pi_172855594
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:09 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Dan vind ik het nogal raar voor op een bucketlist.
Je kent het idee van een bucketlist?

Ik vraag je gewoon wat je precies bedoelt. Met je hoofd.
En wat staat er op jouw lijstje Steenkool?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172855715
quote:
14s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 16:12 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

En wat staat er op jouw lijstje Steenkool?
Zo'n mooi groot braadstuk met knapperig zwoerd, waar Piet het altijd over heeft! Dat lijkt me verrukkelijk.
  woensdag 2 augustus 2017 @ 16:17:58 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172855740
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 16:17 schreef Steenkool het volgende:

[..]

Zo'n mooi groot braadstuk met knapperig zwoerd, waar Piet het altijd over heeft! Dat lijkt me verrukkelijk.
Dat is het ook.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_172856749
quote:
0s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 15:59 schreef MutedFaith het volgende:

[..]

Volgens mij was t jouw foto in t foodgawkerstopic die de combinatie überhaupt op mijn bucketlist heeft doen verschijnen.

Helaas is ons wafelijzer al enige tijd overleden :')
8-) ik zou het wel met zelfgemaakte wafels maken. Prefab is denk ik te zoet, ook al doe je er een lading maple syrup bij.

Ik kan zo snel niks bedenken voor mijn bucket list. Zijn te veel dingen die ik dan ook weer vergeet. Ga binnenkort wel eens bara proberen te maken.
  donderdag 3 augustus 2017 @ 15:52:28 #53
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_172879646
En qua eten wil ik wel eens stierenballen eten
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  donderdag 3 augustus 2017 @ 18:45:47 #54
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_172883523
Champagne uit een navel
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_172940600
- Kreeft
- Goulash
- Stromboli
- Gerookte boter
- Gekonfijte eend en zalm
- Worstenbroodjes
- Chips
- Slagroomtruffels
- Okonomiyaki
- Rijstevlaai
- Hummus

En nu ook:
- Pirogi
- Slasoep
- Oliebollen

:)
pi_172947063
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:09 schreef Aventura het volgende:
Pavlova, zo'n hele grote met rood fruit (dus ik zou dat juist nu moeten maken). Ik zie op tegen het splitsen van eieren en het stijf kloppen(de mislukkingskans ervan) dus stel het maar uit.
Je kunt los eiwit en dooier in een fles kopen, dus je 1e bezwaar is hierbij al weg. :P
Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
  zondag 6 augustus 2017 @ 15:53:13 #57
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172947179
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 augustus 2017 15:01 schreef ASSpirine het volgende:
Rice noodle rolls, een dim sum, maar dan met garnalen gevuld.
Heb het al eens geprobeerd te maken, maar is mislukt. Ooit in mijn leven wil ik een fluweel zachte rice noodle roll willen maken. Maar dat zal nog veel experimenteren vergen (en schoonmaken }:| )
Ik liep dus gisteren langs QQ Bakery en ik wist dat die verse rice noodles verkopen, ik moest nog lunchen dus dacht, die neem ik mee en ga ze thuis oprollen met gamba's.

36400807785_075ee23f4d_z.jpg

Ik vond dit recept er wel mooi uitzien, dus ik dacht, dat doe ik even (maar dan met verse ipv gedroogde garnalen).

homemade-cheung-fun-12.jpg

Hahahahahhhaa, niet dus. Ging helemaal mis, dus uiteindelijk zo in een kom geflikkerd. :D

36356281216_ddab7c69e0_z.jpg

Ik geloof dat ik het maar meteen van mijn lijst afstreep. Ik vind het zo, los eigenlijk gewoon lekkerder.
pi_172948204
Ik denk dat ik ook liever die onderste eet. Die rolls zijn denk ik vooral leuk in gezelschap of zo.
  zondag 6 augustus 2017 @ 16:49:42 #59
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172948357
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:53 schreef RobinOok het volgende:

[..]

Ik liep dus gisteren langs QQ Bakery en ik wist dat die verse rice noodles verkopen, ik moest nog lunchen dus dacht, die neem ik mee en ga ze thuis oprollen met gamba's.

[ link | afbeelding ]

Ik vond dit recept er wel mooi uitzien, dus ik dacht, dat doe ik even (maar dan met verse ipv gedroogde garnalen).

[ afbeelding ]

Hahahahahhhaa, niet dus. Ging helemaal mis, dus uiteindelijk zo in een kom geflikkerd. :D

[ afbeelding ]

Ik geloof dat ik het maar meteen van mijn lijst afstreep. Ik vind het zo, los eigenlijk gewoon lekkerder.
Mooie fotos weer Robin.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_172948779
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 15:44 schreef Ewelina het volgende:

[..]

Je kunt los eiwit en dooier in een fles kopen, dus je 1e bezwaar is hierbij al weg. :P
Ooit een sample eiwit gehad, was niet stijf genoeg te kloppen. Iemand anders had hetzelfde probleem.
pi_172948843
quote:
1s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:03 schreef n0a het volgende:

[..]

Ooit een sample eiwit gehad, was niet stijf genoeg te kloppen. Iemand anders had hetzelfde probleem.
Ai, kookn00b betrapt. :@ Nooit mee gewerkt, het leek me wel een handige oplossing.
Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_172950204
Buikspek
Worstenbroodjes
Zelf worst maken
Gyoza oid
Kroketten
Hamburgerbroodjes
Ossobuco
DLRP Passeport Annuel Dream
pi_172951111
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 17:05 schreef Ewelina het volgende:

[..]

Ai, kookn00b betrapt. :@ Nooit mee gewerkt, het leek me wel een handige oplossing.
Nah :), maar wel handig om te weten. Ligt dus niet aan jezelf als het met zo'n flesje niet wil lukken. Ik zag het Nigella ooit gebruiken. Ik heb het twee keer geprobeerd en iemand anders ook meerdere keren.
  zondag 6 augustus 2017 @ 18:30:07 #64
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_172951366
Wat is het probleem van eieren splitsen? Vies werkje? Moeilijk? Dat valt toch wel mee? Ik zou bij grote hoeveelheden (en spanning dat het misgaat) in ieder geval wel 3 bakjes gebruiken. Twee om dooier en eiwit in te splitsen, maar als eiwit "gelukt" is die eers overdoen naar een grotere kom. Dan volgende ei weer in t kleine kommetje en pas als eiwit gelukt is het naar de grote kom doen. Dan kun je niet per ongeluk een hele schaal eiwitten verneuken met 1 mislukte splitsing.

Zo leerde ik het vroeger om sowieso een eitje eerst in een schaaltje te doen en niet meteen in je beslag. Voor het geval het een bedorven ei betreft. Maar ja, dat heb ik in mijn hele leven nog noooooit meegemaakt, een bedorven ei. Dat is ook niet meer mogelijk met huidige productietechnieken. Maar als je eitjes van eigen erf gebruikt zou ik het toch weer overwegen...
pi_172951403
Vast genoeg, maar vooral erwtensoep. Spekkoek is al weggestreept! :)
That dude there. I need his prosthetic leg.
pi_172951896
Er staat inmiddels ook gerookte boter en kroketten op mijn lijst.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172952444
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er staat inmiddels ook gerookte boter en kroketten op mijn lijst.
Oh, nu je dat zegt.. Ik zou wel eens groentenkroketjes willen maken. Al eens geprobeerd, maar die heb ik maar weggegooid haha.
That dude there. I need his prosthetic leg.
pi_172953686
Wil ook wel een keer zelf bladerdeeg maken, maar weet nu al dat het een 'eens maar nooit weer' gevalletje wordt :P
  zondag 6 augustus 2017 @ 20:03:01 #69
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172954294
quote:
0s.gif Op zondag 6 augustus 2017 19:35 schreef Rexanthony het volgende:
Wil ook wel een keer zelf bladerdeeg maken, maar weet nu al dat het een 'eens maar nooit weer' gevalletje wordt :P
Leuk om een paar keer te doen, maar nergens voor nodig, supermarkt verkoopt prima roomboterbladerdeeg.
Croissants zelf maken is dankbaarder werk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  maandag 7 augustus 2017 @ 00:38:41 #70
136343 BasEnAad
, die clown en die acrobaat!
pi_172962005
Indische rijsttafel zelf maken, lekkerste keuken die er is.
MaGNeT is mijn suikeroom.
pi_172963253
(Garnalen)kroketten
Smoked brisket
Scotch egg
Ricotta
Dolma's
Cubano sandwich
Hele kalkoen
Bao (zelf de broodjes maken)
Rendang
Thrice cooked chips
Empanada

Worstenbroodjes en spekkoek kunnen er nu ook bij.

For the record, deze lijst had nog 10x zo lang kunnen zijn
pi_172978032
Ik heb het recept voor een zoete pompoentaart met speculaaskruiden gezien. Die gaat op de wishlist.

Verder:
- Death by chocolate-taart :9
- Bananabread
- Een echt braadspit.
- Risotto

Niet zo veel bijzonders.

Maar eigenlijk wil ik gewoon een vaatwasser zodat ik niet zoveel meer hoef af te wassen als ik gekookt heb. :+

[ Bericht 14% gewijzigd door Ewelina op 09-08-2017 08:26:32 (Laat die pompoentaart maar.) ]
Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_172978726
Die pompoentaart vond ik echt ultiem goor toen ik 'm had gemaakt :@ ik ben sowieso al geen fan van speculaaskruiden, maar de puree-igheid van de vulling was ook echt ieuw.

Op mijn lijst:
- sticky toffee pudding
- zachte hamburgerbroodjes
- sloppy joe's
- kroketten
- vietnamese loempia's

En een spoetnik is met curry en may, niet met satésaus :+
"Why does being a librarian make her even hotter?"
"They're keepers of knowledge. She holds the answers to all of our questions..."
pi_172979077
Leuk topic!

Op mijn lijstje staan in elk geval mayonaise en kroketten. Oh, en pulled pork.
pi_172981831
Bananenbrood staat nog steeds op mijn lijstje.
pi_172986847
quote:
14s.gif Op zondag 6 augustus 2017 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
Er staat inmiddels ook gerookte boter en kroketten op mijn lijst.
Maar jullie maken toch wel eens pulled pork? Daar wat van achterhouden en dan daar kroketten van maken. Dat doe ik zo.
Ik wil nog wel eens kroketten van de hoisin chicken maken. Ben heel benieuwd hoe dat zal smaken.
We have far more in common than that which devides us..
pi_172988389
quote:
1s.gif Op woensdag 2 augustus 2017 13:09 schreef Aventura het volgende:
Pavlova, zo'n hele grote met rood fruit (dus ik zou dat juist nu moeten maken). Ik zie op tegen het splitsen van eieren en het stijf kloppen(de mislukkingskans ervan) dus stel het maar uit.
Ohhh wow, dat is echt het meest simpele om te maken. Eieren splitsen: easy. Stijf kloppen: easy.
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_172988429
Ik zou graag zelf worsten maken. Ik heb ook allemaal ideeën voor smaken in mijn hoofd.

Worstjes van zelf gerookte eend.
Worstjes net citroen gras.
Worstjes met mozzarella erdoor.

Darm is alleen echt niet makkelijk aan te komen in consumenten hoeveelheden
pi_172988777
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 04:44 schreef Vinty het volgende:
Ik zou graag zelf worsten maken. Ik heb ook allemaal ideeën voor smaken in mijn hoofd.

Worstjes van zelf gerookte eend.
Worstjes net citroen gras.
Worstjes met mozzarella erdoor.

Darm is alleen echt niet makkelijk aan te komen in consumenten hoeveelheden
Overgebleven darm kan je invriezen.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 06:37:28 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_172988784
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 04:44 schreef Vinty het volgende:
Ik zou graag zelf worsten maken. Ik heb ook allemaal ideeën voor smaken in mijn hoofd.

Worstjes van zelf gerookte eend.
Worstjes net citroen gras.
Worstjes met mozzarella erdoor.

Darm is alleen echt niet makkelijk aan te komen in consumenten hoeveelheden
Vraag je slager, nee heb je, ja kan je krijgen..
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_172988798
How I'll never be anything I hate
You smile, mention something that you like
How you'd have a happy life
if you did the things you like
pi_172989501
quote:
Ik vraag t gewoon bij de slager. Soms betaal je er wat voor laatste keer kreeg ik t mee. Maar dat was baggerkwaliteit, niet mee te werken.
We have far more in common than that which devides us..
pi_172989826
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 00:15 schreef Kaatje1 het volgende:

[..]

Maar jullie maken toch wel eens pulled pork? Daar wat van achterhouden en dan daar kroketten van maken. Dat doe ik zo.
Ik wil nog wel eens kroketten van de hoisin chicken maken. Ben heel benieuwd hoe dat zal smaken.
Daat hebben we het toevallig afgelopen weekend nog over gehad. Gaan we zeker eens doen.

Je ziet eigenlijk nooit kipkroketten. Best vreemd.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172989838
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 04:44 schreef Vinty het volgende:
Ik zou graag zelf worsten maken. Ik heb ook allemaal ideeën voor smaken in mijn hoofd.

Worstjes van zelf gerookte eend.
Worstjes net citroen gras.
Worstjes met mozzarella erdoor.

Darm is alleen echt niet makkelijk aan te komen in consumenten hoeveelheden
Ja doen! En dan natuurlijk een verslag maken in het worstentopic :Y
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_172989849
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 09:28 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Daat hebben we het toevallig afgelopen weekend nog over gehad. Gaan we zeker eens doen.

Je ziet eigenlijk nooit kipkroketten. Best vreemd.
Ja dat had ik me ook al bedacht.
We have far more in common than that which devides us..
pi_172990183
tarte tatin... ik zie zo op tegen die karamel toestand...
pi_173000184
quote:
0s.gif Op maandag 7 augustus 2017 20:14 schreef Syrena het volgende:
Die pompoentaart vond ik echt ultiem goor toen ik 'm had gemaakt :@ ik ben sowieso al geen fan van speculaaskruiden, maar de puree-igheid van de vulling was ook echt ieuw.
Dat had ik dus ook. Echt een teleurstelling.
DLRP Passeport Annuel Dream
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 18:05:25 #88
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173000351
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 09:52 schreef kipje1234 het volgende:
tarte tatin... ik zie zo op tegen die karamel toestand...
Je hebt wel een geschikte pan nodig.
The love you take is equal to the love you make.
pi_173000366
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 17:57 schreef Dragonberry het volgende:

[..]

Dat had ik dus ook. Echt een teleurstelling.
Ik geloof dat ik 'm maar van mijn lijst schrap.
Op dinsdag 27 januari 2009 21:01 schreef MariaEtcetera het volgende:
We zijn gewoon een topic vol dysfunctional awesomeness! And proud of it!
pi_173005551
Oh, nog een: jam. Maakt mijn moeder tegenwoordig soms, en dat is echt zo veel lekkerder dan uit de supermarkt.
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 21:40:36 #91
47102 Elvi
Omelette du fromage.
pi_173005655
Spekkoek
Frikadelbroodjes
Dumplings
Brood, en dan vooral apart brood zoals bietenbrood
Turkse pizza
pi_173006419
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 augustus 2017 21:36 schreef Bleie het volgende:
Oh, nog een: jam. Maakt mijn moeder tegenwoordig soms, en dat is echt zo veel lekkerder dan uit de supermarkt.
Ik eet nauwelijks jam, maar zelfgemaakt is zo ontzettend lekker.
We have far more in common than that which devides us..
  dinsdag 8 augustus 2017 @ 22:20:38 #93
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173006813
Maak liever jam dan dat ik het eet. Het is zelfgemaakt erg lekker, maar eet eigenlijk vrijwel nooit zoete geit op brood.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173006876
quote:
0s.gif Op maandag 31 juli 2017 21:44 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Oh ja, dat moet ik ook eens doen. Goeie UI trouwens!

[..]

Ik heb je recept bewaard. In Polen gaat er altijd spek over de hartige pirogi dus het kan er ook best in. Cheddar kennen ze daar ook niet trouwens ;)
LS, die erwtensoep kan uitstekend in de Slowcooker :9
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
"Ik ben niet negatief. Ik heb alleen andere ideeen over hoe dingen zouden moeten!" - PdeHoog, 2012
last.fm | RYM
  woensdag 9 augustus 2017 @ 07:47:53 #95
466056 oganesson
ik heb mijn momenten
pi_173011960
Beef Wellington
Een hele gans
Brisket
De perfecte doch simpele lasagna, niet een goede Bolognese saus met laagjes.
(ik merk dat het toch vooral vleesbereiding is)

Verder:
Een hele grote rainbow cake
Een 5 laags chocolade taart
pi_173013129
Ik heb één ding van mijn kookbucketlist in de vriezer liggen: eendenborstfilet.

Maar ik heb het nog nooit gemaakt en weet ook niet zo goed wat ik erbij kan eten. Iemand tips?
  woensdag 9 augustus 2017 @ 09:41:38 #97
47102 Elvi
Omelette du fromage.
pi_173013167
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 09:39 schreef PrincessToadstool het volgende:
Ik heb één ding van mijn kookbucketlist in de vriezer liggen: eendenborstfilet.

Maar ik heb het nog nooit gemaakt en weet ook niet zo goed wat ik erbij kan eten. Iemand tips?
Rucola stampot is er wel lekker bij :Y
  woensdag 9 augustus 2017 @ 09:46:56 #98
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173013262
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 09:39 schreef PrincessToadstool het volgende:
Ik heb één ding van mijn kookbucketlist in de vriezer liggen: eendenborstfilet.

Maar ik heb het nog nooit gemaakt en weet ook niet zo goed wat ik erbij kan eten. Iemand tips?
De eendenborst filets,
De speklaag van de eend wiebertvormig insnijden, met een breekmesje of een stanleymes als je geen superscherp scherp koksmes hebt.
Op de huid braden op laag tot medium vuur tot de huid knapperig is, en de filet rosé.
Eend uit de pan nemen, plakken van snijden en met de huid naar boven serveren, het eventuele sap kan je nog in de saus doen.

De Saus
paar lepels suiker in een steelpan, daar wat water en azijn bij, inkoken en carameliseren. Blussen met rode wijn en boullion (van het karkas van de eend, je kan ook kippenboullion nemen).
Blaadje laurier, knoflookteentje, wat groene kruiden, eventueel 1 ansjovisfiletje

Bij gebrek aan bittere sinaasappels een flinke lepel bittere sinaasappelmarmelade.
Snij uit een aantal navel sinaasappels filets en het sap uit de resten doe je bij de saus
Als de saus voldoende gereduceert is haal je hem door een zeef en voeg een flinke scheut grand marnier toe (de gele is goed genoeg) en je bind hem met een sausbinder zoals rijstbloem of pijlwortel, of aardappelmeel.

Breng aan de kook en laat heel even doorkoken tot de smaak van je bindmiddel weg is.
Afmonteren met een flinke kluit boter.
Spiegel van de saus op het bord, de op de huid gebraden roze eendeborst filet aan plakjes snijden en er als een waaier opleggen en garneren met de sinaasappelfilets
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173013514
Genoteerd! Dat gaat m worden. Nog tips voor wat erbij?

Ben niet zo heel dol op rucola Elvi :@
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:02:32 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_173013554
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:00 schreef PrincessToadstool het volgende:
Genoteerd! Dat gaat m worden. Nog tips voor wat erbij?

Ben niet zo heel dol op rucola Elvi :@
Bloemige aardappels, rode kool of peentjes en erwtjes of gegrillde courgette? Spruiten?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_173013584
Ah dan zat ik wat dat betreft toch wel in de juiste richting te denken :P
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:04:10 #102
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173013597
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 07:47 schreef oganesson het volgende:
Beef Wellington
Een hele gans
Brisket
De perfecte doch simpele lasagna, niet een goede Bolognese saus met laagjes.
(ik merk dat het toch vooral vleesbereiding is)

Verder:
Een hele grote rainbow cake
Een 5 laags chocolade taart
Beef Wellington gemaakt aan de hand van de youtube van Gordon Ramsay. Had me een beetje vergist in de hoeveelheden, dus ik had er twee. Eentje ingevroren. De andere met kerst gegeten. Héérlijk! Een paar maanden later de andere. Kerst kwam vroeg. O+
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:27:07 #103
47102 Elvi
Omelette du fromage.
pi_173014093
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:04 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Beef Wellington gemaakt aan de hand van de youtube van Gordon Ramsay. Had me een beetje vergist in de hoeveelheden, dus ik had er twee. Eentje ingevroren. De andere met kerst gegeten. Héérlijk! Een paar maanden later de andere. Kerst kwam vroeg. O+
Linkje naar t youtube filmpje? :@
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:33:03 #104
466056 oganesson
ik heb mijn momenten
pi_173014212
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:04 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Beef Wellington gemaakt aan de hand van de youtube van Gordon Ramsay. Had me een beetje vergist in de hoeveelheden, dus ik had er twee. Eentje ingevroren. De andere met kerst gegeten. Héérlijk! Een paar maanden later de andere. Kerst kwam vroeg. O+
Ik denk dat het me ook prima lukt maar gewoon nooit gedaan :D Al zou ik wel een rol bladerdeeg kopen het uitrollen van die plakjes heb ik zo een hekel aan :@
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:35:22 #105
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173014251
quote:
11s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:27 schreef Elvi het volgende:

[..]

Linkje naar t youtube filmpje? :@
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:36:48 #106
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173014274
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:33 schreef oganesson het volgende:

[..]

Ik denk dat het me ook prima lukt maar gewoon nooit gedaan :D Al zou ik wel een rol bladerdeeg kopen het uitrollen van die plakjes heb ik zo een hekel aan :@
Moet je ook zeker doen, die rol bladerdeeg.

Ik schrok trouwens geweldig van de prijs van het vlees. Maar het was het dubbel en dwars waard.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:50:16 #107
466056 oganesson
ik heb mijn momenten
pi_173014500
quote:
1s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:36 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Moet je ook zeker doen, die rol bladerdeeg.

Ik schrok trouwens geweldig van de prijs van het vlees. Maar het was het dubbel en dwars waard.
Wat heb je gebruikt? het is runderhaas toch?
  woensdag 9 augustus 2017 @ 10:51:10 #108
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_173014514
quote:
0s.gif Op woensdag 9 augustus 2017 10:50 schreef oganesson het volgende:

[..]

Wat heb je gebruikt? het is runderhaas toch?
Ossenhaas, volgens mij.
The love you take is equal to the love you make.
pi_173015189
Heb ik ook eens gemaakt die van Gordon Ramsey! Dacht dat het best moeilijk zou zijn, maar viel uiteindelijk enorm mee...
pi_173057870
Kwam zojuist iets op internet tegen wat hier voor mij niet mag ontbreken. Niet helemaal voor op mijn kookbucketlist, maar wél voor op mijn bak bucketlist. Een galaxy cake! :Y)

Iemand al eens gemaakt?
That dude there. I need his prosthetic leg.
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')