abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
pi_166650227
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Tof dat het zo beviel! :) Wij hadden de eerste twee keer ook het sake-arrangement, en inderdaad mooie en bijzondere smaken ook, alleen vonden we het voor de derde keer niet opwegen tegen de pakweg §40 die je aan het einde van de avond extra kwijt bent in vergelijking met een glas wijn :)

De lampen gezien ja, de rechthoekige 'boxen' zeg maar? :D Wel leuk om dan zo op die plek terecht te komen.

En de hoeveelheid detail in zowel smaak als opmaak is echt subliem ja. Groot fan hier :)
Ja die rechthoekige boxen inderdaad.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en de wandlampen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En hij is er via zijn bonsai leraar terechtgekomen waar de chef van het restaurant ook een cursus gevolgd heeft geloof ik. Via Via.

quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wat voor jou mogelijk ook een kleine plus is, is dat je hier geen ķķren zit. Niet dat je zo weer weg bent, maar het laatste bezoek daar was pakweg twee uur of zo (want lang tafelen was fysiek lastig, meen ik mij te herinneren?).
Geloof dat wij er een 2-3 uur over gedaan hebben. Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.
Mijn kookblog: FoodBezig.nl
-= You call it facial hair. I call it awesomeness escaping through my face. =-
  dinsdag 15 november 2016 @ 15:45:03 #52
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166671923
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.

quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 15:32 schreef Molleman het volgende:
Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.
Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 2017.
Nog even een tijdje ver weg, maar wel iets om ons nu al op te verheugen.
(ze mailden wel dat per 1-1-2017 de prijzen iets omhoog gaan).

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 15-11-2016 16:04:09 (typo) ]
Poef.....gone! ©golfer
pi_166671946
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 november 2016 15:45 schreef golfer het volgende:

[..]

[..]

Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 1017.
Nog even een tijdje ver weg, maar wel iets om ons nu al op te verheugen.
(ze mailden wel dat per 1-1-2017 de prijzen iets omhoog gaan).
Helamaal geweldig, ben benieuwd hoe het jullie bevalt :)
Mijn kookblog: FoodBezig.nl
-= You call it facial hair. I call it awesomeness escaping through my face. =-
pi_166734431
registreer om deze reclame te verbergen
Knap gedaan vinnypassy!
  zaterdag 19 november 2016 @ 11:23:01 #55
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_166753502
30992381291_fd3330df26_c.jpgMenu bij Restaurant de Jong

We waren al zolang niet geweest. :-)
Het was weer superlekker. Vooral de savooiekool in gefermenteerd savooiekool- en appelsap met oesteremulsie, gevuld met tartaar van snoekbaars. En volgens mij proefde ik limoen. Echt, helemaal goed.

De bietjes langzaam gegaard in geitenboter was ook lekker. Lekker fris met geitenkwark (of zoiets). Het rose is volgens mij hibiscus, het groene weet ik niet.

Zonnebloempitrisotto met wintertruffel. We aten er een keer eerder risotto gemaakt van zonnebloempitten en dat was wel grappig, maar niet bijzonder lekker. Beetje melig, blok beton op je maag achtig. Deze was heerlijk! Qua smaak en structuur. Lekker met de truffel.

Het extra tussengerecht (dat wij altijd in plaats van het dessert krijgen) was bloemkool. Leuk. Al had de bloemkool iets intenser gekund. Denk ik. Maar toch, leuk.

En het hoofdgerecht was weer "gewoon" mals stukje kip (een of ander merk uit Frankrijk, ik weet niet meer) met spelt (niet mijn ding en ik zat tjokvol), artisjokken en sjalotjes.

Hij blijft echt favoriet, restaurant de Jong in Rotterdam. Altijd verrassend en leuk en vaak ook nog eens belachelijk lekker.
pi_166753642
Dat eerste gerechtje vind ik echt gaaf.
Mijn foodblog: Season with love
  zaterdag 19 november 2016 @ 11:42:46 #57
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_166753733
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 november 2016 11:36 schreef Myraela het volgende:
Dat eerste gerechtje vind ik echt gaaf.
Was het ook! Alleen was ik nogal verbaasd om gisteren Rick Stein in Denemarken te zien, bij een of andere hippe chef (ik zat niet op te letten) en wat maakte die? Een dubbelklapt blad savooiekool, gevuld met oestertjes en bestrooid met een of ander poeder. :D
Dus helemaal origineel is het niet. Al zijn het wel duidelijk zijn eigen smaken.
pi_166800228
Momenteel high tea at The Burj al Arab in Dubai. :Y)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 2 december 2016 @ 10:16:46 #59
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167041773
31225440492_a0dd2d297c_z.jpg

Waar
Pickles, Rotterdam

Wanneer
Van de week

Wat at je
Hamburger en chorizokroketjes

Impressie
Op zich leuke hamburgertent om te zitten. De wijn is te duur, te weinig. De kroketten waren vies. Geen idee of het aardappel moest voorstellen of roux/salphicon, de structuur was vies en het smaakte nergens naar. Ook niet naar chorizo. De hamburgers waren okay, al snap ik niet waarom de mijne smokey bbq heette. De friet was helemaal niks. Ik hou van franse frietjes, maar deze smaakten alsof ze al 3 keer gebakken waren. Helemaal hard en uitgebakken.

Kosten
10,50 voor 2 afgemeten glazen wijn
15,75+16,50 voor 2 hamburgers
8,50 voor 5 vieze kroketjes.

Cijfer
Zesje.

31254656771_731b8148fc_z.jpg
pi_167044380
Ik vind de frietjes daar met die kruiden juist echt geweldig. :D
Mijn foodblog: Season with love
  vrijdag 2 december 2016 @ 12:40:20 #61
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_167044583
Ik ben ook dol op hun patat (die overigens van Pomm's komt).
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_167045125
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 10:16 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Waar
Pickles, Rotterdam

Wanneer
Van de week

Wat at je
Hamburger en chorizokroketjes

Impressie
Op zich leuke hamburgertent om te zitten. De wijn is te duur, te weinig. De kroketten waren vies. Geen idee of het aardappel moest voorstellen of roux/salphicon, de structuur was vies en het smaakte nergens naar. Ook niet naar chorizo. De hamburgers waren okay, al snap ik niet waarom de mijne smokey bbq heette. De friet was helemaal niks. Ik hou van franse frietjes, maar deze smaakten alsof ze al 3 keer gebakken waren. Helemaal hard en uitgebakken.

Kosten
10,50 voor 2 afgemeten glazen wijn
15,75+16,50 voor 2 hamburgers
8,50 voor 5 vieze kroketjes.

Cijfer
Zesje.

[ afbeelding ]
Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_167045150
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 13:54 schreef Cat22 het volgende:
Momenteel high tea at The Burj al Arab in Dubai. :Y)
Pics *O*
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 2 december 2016 @ 13:06:36 #64
42322 MCH
Voyage Voyage
pi_167045208
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Mocht ook wel voor 16 euro.
Weihnachtsbaumschmuckausstattungsspezialgeschaeft
pi_167045407
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:06 schreef MCH het volgende:

[..]

Mocht ook wel voor 16 euro.
Vind dat ook wel bizarre prijzen voor een burger, of zit er wagyu in of zo?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 2 december 2016 @ 15:08:25 #66
268038 kwakz0r
snowclones you an eggcorn
pi_167048143
Ik vind de burgers van pickles ook niet lekker. Ik ben een zeikerd en eet ze vaak plain, maar dan proef je wel goed hoe het vlees is. Vind het bij Pickles niet prettig qua structuur en nasmaak. En ook weleens aangebrand gehad.

De frietjes vind ik dan wel weer lekker!
  vrijdag 2 december 2016 @ 15:51:07 #67
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_167049083
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Voor mij zit er nogal ene verschil tussen 'lekker' en 'okay'..
Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 2 december 2016 @ 17:22:40 #68
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167050788
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
  vrijdag 2 december 2016 @ 17:24:57 #69
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_167050832
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
Amon Laca
pi_167051024
Gewoon lekker krokant en gekruid. O+
Mijn foodblog: Season with love
  vrijdag 2 december 2016 @ 17:47:37 #71
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167051318
Kan je dan niet beter gewoon chips eten als je
krokante aardappel wilt? :D

[ Bericht 2% gewijzigd door RobinOok op 02-12-2016 18:27:33 ]
  vrijdag 2 december 2016 @ 18:19:57 #72
180547 Tem
Freedom is impossible
pi_167051955
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
W.F. Hermans:
"De meeste mensen houden hun paranoia voor de waarheid."
Amon Laca
  vrijdag 2 december 2016 @ 18:33:43 #73
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_167052330
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
Eet ik jouw portie wel op! :{w
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_167052485
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
QFT
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_167052557
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
Oh, zo mee eens _O_ Ik heb wel eens expliciet gevraagd zonder kruiden en toen kwam de friet dus mooi met kruiden. wtf! Kreeg ik te horen dat het 'niet kon zonder kruiden'. huh?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnementen ibood.com bol.com Gearbest
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')