abonnement Unibet Coolblue
pi_166650227
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Tof dat het zo beviel! :) Wij hadden de eerste twee keer ook het sake-arrangement, en inderdaad mooie en bijzondere smaken ook, alleen vonden we het voor de derde keer niet opwegen tegen de pakweg ¤40 die je aan het einde van de avond extra kwijt bent in vergelijking met een glas wijn :)

De lampen gezien ja, de rechthoekige 'boxen' zeg maar? :D Wel leuk om dan zo op die plek terecht te komen.

En de hoeveelheid detail in zowel smaak als opmaak is echt subliem ja. Groot fan hier :)
Ja die rechthoekige boxen inderdaad.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
en de wandlampen

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En hij is er via zijn bonsai leraar terechtgekomen waar de chef van het restaurant ook een cursus gevolgd heeft geloof ik. Via Via.

quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wat voor jou mogelijk ook een kleine plus is, is dat je hier geen śśren zit. Niet dat je zo weer weg bent, maar het laatste bezoek daar was pakweg twee uur of zo (want lang tafelen was fysiek lastig, meen ik mij te herinneren?).
Geloof dat wij er een 2-3 uur over gedaan hebben. Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.
  dinsdag 15 november 2016 @ 15:45:03 #52
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166671923
quote:
14s.gif Op maandag 14 november 2016 15:19 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

Ik zou het zeker proberen. Wat je zelf al opmerkte is het zeker niet goedkoop, maar wel -als het je keuken is- een enorm goede prijs/kwaliteitverhouding.

quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 15:32 schreef Molleman het volgende:
Wel rekening houden dat vanwege de kleine hoeveelheid plekken en de populariteit (komt natuurlijk ook door de kwaliteit) je zeker 1,5-2 maanden van tevoren moet reserveren.
Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 2017.
Nog even een tijdje ver weg, maar wel iets om ons nu al op te verheugen.
(ze mailden wel dat per 1-1-2017 de prijzen iets omhoog gaan).

[ Bericht 0% gewijzigd door golfer op 15-11-2016 16:04:09 (typo) ]
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_166671946
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 november 2016 15:45 schreef golfer het volgende:

[..]

[..]

Reservering voor 5 gangenmenu gemaakt en is bevestigd door Yama voor zondag 8 januari 1017.
Nog even een tijdje ver weg, maar wel iets om ons nu al op te verheugen.
(ze mailden wel dat per 1-1-2017 de prijzen iets omhoog gaan).
Helamaal geweldig, ben benieuwd hoe het jullie bevalt :)
pi_166734431
Knap gedaan vinnypassy!
  zaterdag 19 november 2016 @ 11:23:01 #55
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_166753502
Menu bij Restaurant de Jong

We waren al zolang niet geweest. :-)
Het was weer superlekker. Vooral de savooiekool in gefermenteerd savooiekool- en appelsap met oesteremulsie, gevuld met tartaar van snoekbaars. En volgens mij proefde ik limoen. Echt, helemaal goed.

De bietjes langzaam gegaard in geitenboter was ook lekker. Lekker fris met geitenkwark (of zoiets). Het rose is volgens mij hibiscus, het groene weet ik niet.

Zonnebloempitrisotto met wintertruffel. We aten er een keer eerder risotto gemaakt van zonnebloempitten en dat was wel grappig, maar niet bijzonder lekker. Beetje melig, blok beton op je maag achtig. Deze was heerlijk! Qua smaak en structuur. Lekker met de truffel.

Het extra tussengerecht (dat wij altijd in plaats van het dessert krijgen) was bloemkool. Leuk. Al had de bloemkool iets intenser gekund. Denk ik. Maar toch, leuk.

En het hoofdgerecht was weer "gewoon" mals stukje kip (een of ander merk uit Frankrijk, ik weet niet meer) met spelt (niet mijn ding en ik zat tjokvol), artisjokken en sjalotjes.

Hij blijft echt favoriet, restaurant de Jong in Rotterdam. Altijd verrassend en leuk en vaak ook nog eens belachelijk lekker.
pi_166753642
Dat eerste gerechtje vind ik echt gaaf.
  zaterdag 19 november 2016 @ 11:42:46 #57
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_166753733
quote:
14s.gif Op zaterdag 19 november 2016 11:36 schreef Myraela het volgende:
Dat eerste gerechtje vind ik echt gaaf.
Was het ook! Alleen was ik nogal verbaasd om gisteren Rick Stein in Denemarken te zien, bij een of andere hippe chef (ik zat niet op te letten) en wat maakte die? Een dubbelklapt blad savooiekool, gevuld met oestertjes en bestrooid met een of ander poeder. :D
Dus helemaal origineel is het niet. Al zijn het wel duidelijk zijn eigen smaken.
pi_166800228
Momenteel high tea at The Burj al Arab in Dubai. :Y)
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  vrijdag 2 december 2016 @ 10:16:46 #59
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167041773


Waar
Pickles, Rotterdam

Wanneer
Van de week

Wat at je
Hamburger en chorizokroketjes

Impressie
Op zich leuke hamburgertent om te zitten. De wijn is te duur, te weinig. De kroketten waren vies. Geen idee of het aardappel moest voorstellen of roux/salphicon, de structuur was vies en het smaakte nergens naar. Ook niet naar chorizo. De hamburgers waren okay, al snap ik niet waarom de mijne smokey bbq heette. De friet was helemaal niks. Ik hou van franse frietjes, maar deze smaakten alsof ze al 3 keer gebakken waren. Helemaal hard en uitgebakken.

Kosten
10,50 voor 2 afgemeten glazen wijn
15,75+16,50 voor 2 hamburgers
8,50 voor 5 vieze kroketjes.

Cijfer
Zesje.

pi_167044380
Ik vind de frietjes daar met die kruiden juist echt geweldig. :D
  vrijdag 2 december 2016 @ 12:40:20 #61
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_167044583
Ik ben ook dol op hun patat (die overigens van Pomm's komt).
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 2 december 2016 @ 13:03:09 #62
414785 sirdanilot
pi_167045125
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 10:16 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]

Waar
Pickles, Rotterdam

Wanneer
Van de week

Wat at je
Hamburger en chorizokroketjes

Impressie
Op zich leuke hamburgertent om te zitten. De wijn is te duur, te weinig. De kroketten waren vies. Geen idee of het aardappel moest voorstellen of roux/salphicon, de structuur was vies en het smaakte nergens naar. Ook niet naar chorizo. De hamburgers waren okay, al snap ik niet waarom de mijne smokey bbq heette. De friet was helemaal niks. Ik hou van franse frietjes, maar deze smaakten alsof ze al 3 keer gebakken waren. Helemaal hard en uitgebakken.

Kosten
10,50 voor 2 afgemeten glazen wijn
15,75+16,50 voor 2 hamburgers
8,50 voor 5 vieze kroketjes.

Cijfer
Zesje.

[ afbeelding ]
Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 2 december 2016 @ 13:03:57 #63
414785 sirdanilot
pi_167045150
quote:
1s.gif Op maandag 21 november 2016 13:54 schreef Cat22 het volgende:
Momenteel high tea at The Burj al Arab in Dubai. :Y)
Pics *O*
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_167045208
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Mocht ook wel voor 16 euro.
  User die het meest klaagt 2022 vrijdag 2 december 2016 @ 13:15:43 #65
414785 sirdanilot
pi_167045407
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:06 schreef MCH het volgende:

[..]

Mocht ook wel voor 16 euro.
Vind dat ook wel bizarre prijzen voor een burger, of zit er wagyu in of zo?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_167048143
Ik vind de burgers van pickles ook niet lekker. Ik ben een zeikerd en eet ze vaak plain, maar dan proef je wel goed hoe het vlees is. Vind het bij Pickles niet prettig qua structuur en nasmaak. En ook weleens aangebrand gehad.

De frietjes vind ik dan wel weer lekker!
Kwak
  vrijdag 2 december 2016 @ 15:51:07 #67
146413 MutedFaith
Netwerkverdeelkastje
pi_167049083
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 13:03 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Vind dat ze er nog goed vanaf komen met een zesje zeg. Weer zo'n hipstersnackbartent die er niks van snapt.

Wel mooi dat de hamburger lekker was.
Voor mij zit er nogal ene verschil tussen 'lekker' en 'okay'..
[b]Op dinsdag 30 mei 2006 15:15 schreef veldmuis het volgende:[/b]
Zelfs voor een newbie kom je niet intelligent over.
  vrijdag 2 december 2016 @ 17:22:40 #68
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167050788
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
pi_167050832
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
pi_167051024
Gewoon lekker krokant en gekruid. O+
  vrijdag 2 december 2016 @ 17:47:37 #71
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167051318
Kan je dan niet beter gewoon chips eten als je
krokante aardappel wilt? :D

[ Bericht 2% gewijzigd door RobinOok op 02-12-2016 18:27:33 ]
pi_167051955
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
  vrijdag 2 december 2016 @ 18:33:43 #73
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_167052330
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 december 2016 17:22 schreef RobinOok het volgende:
Hoe kun je zulke frietjes nou lekker vinden? Voor mij echt reden om niet meer te gaan.
Eet ik jouw portie wel op! :{w
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_167052485
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
QFT
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_167052557
quote:
7s.gif Op vrijdag 2 december 2016 18:19 schreef Tem het volgende:
Gekruide patat vind ik sowieso geen topshow.
Oh, zo mee eens _O_ Ik heb wel eens expliciet gevraagd zonder kruiden en toen kwam de friet dus mooi met kruiden. wtf! Kreeg ik te horen dat het 'niet kon zonder kruiden'. huh?
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_167052840
Misschien voorgekruid gekocht? :r
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
pi_167053798
Ik heb er alleen geluncht, en beide keren waren de frietjes niet keihard, wellicht dat dat scheelt Robin.
Kwak
  vrijdag 2 december 2016 @ 20:11:18 #78
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167055102
Ja, dat zou wel schelen. Franse frietjes vind ik normaal wel lekker. Als ze nog naar aardappel smaken ipv chips. :P

Misschien nog een tweede kans dan. 'k Vind het wel handig parkeren daar. Straks als het koud en nat wordt.
pi_167068886
8,50 voor 5 borrelhapjes (kroketjes) :')!
  zondag 4 december 2016 @ 18:28:27 #80
176157 robdriessen
El Presidente!
pi_167100110
Waar? Ter Marsch & Co. Witte de Withstraat 70, Rotterdam

Wanneer?
Zondag 4 december, 15:00 uur

Wat at je? De special van de dag: "Hot and smoked" burger met gerookte jalapeńo, spicy salsa, koriander, limoendressing en nacho crumble. Daarbij huisgemaakte frites met rozemarijn-limoen-mayo, als bijgerecht een plankje huisgerookt buikspek en ter smering een Mort Subite Witte Lambik.

Impressie? Ik ging voor de burger, maar de buikspek was de grote sensatie. Heurlijk knapperig met pickles, mooi gerookt, echt top. Voor wat betreft de burger: gewoon goed, al was het 'hot en spicy' gehalte wat ver te zoeken. Gerookte jalapeńo was wel aanwezig, maar de spicy salsa was te waterig en had veel tomaat en weinig hitte. Had net zo goed tomatenrelish kunnen zijn. Friet: vers, zout, mayo was okay maar had meer uitgesproken mogen zijn. Volgende keer laat ik de burger en frites achterwege en pak ik gewoon 3x buikspek.

Kosten? 49 euro voor 2x hot & smoked burger, 2x witbier, 2x friet en 1x buikspek

Cijfer? 7,5
Het onmogelijke doen we meteen, voor een wonder hebben we iets langer nodig.
When I am with you, there's no place I'd rather be - K. 17-03-1982 / 21-10-2017
  maandag 5 december 2016 @ 16:28:00 #81
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167121149
Spijjjjjjjt, zo'n sppiiiiijjjjtttttt!!!!!



Geen idee waarom ik erin trapte: "ja, nee, van der Valk is echt heel goed hoor, je bent gewoon een snob als je je daar te goed voor voelt". Nou, laat mij me maar lekker te goed voelen, maar als ik "Mini broodje Hollandse garnalen, mini broodje gerookte zalm, tonijnsalade en een gamba kroketje" bestel voor ¤ 12,50 en ik krijg 1 minibroodje en 2 konten van een maisbrood (te dik omin 1 keer in je mond te steken). En geen tonijnsalade maar een bol aardappelsalade met oranje saus. Ik had 5 euro nog teveel gevonden.....

De panini gegrilde kip met chili, mango, cherrytomaat, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas voor ¤ 8,95 was blijkbaar wel smakelijk, maar een beetje karig belegd. En de sauvignon blanc smaakt en naar niks.Help me herinneren dat ik echt never noooooooit nog eens ga lunchen bij van der Valk, laat staan dineren.


Op de kaart stond het zo:
Mini broodje Hollandse garnalen, mini broodje gerookte zalm, tonijnsalade en een gamba kroketje - ¤ 12,50

Panini gegrilde kip met chili, mango, cherrytomaat, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas - ¤ 8,95

1/2 liter Sauvignong Blanc - ¤ 12,50

Ik geef ze voor prijs-, kwaliteit- en kwantiteitverhoudingen een 3.
Vestiging Gilze, voor wie het wil weten.

[ Bericht 15% gewijzigd door RobinOok op 05-12-2016 17:07:49 ]
  maandag 5 december 2016 @ 16:37:29 #82
145955 Isegrim
Rotterdam *O*
pi_167121431
De ene Van der Valk is de andere niet. Dit ziet eruit als bagger.
Anatomie van een executie
The standard you walk past, is the standard you accept.
~David Morrison
pi_167121517
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 16:28 schreef RobinOok het volgende:
Spijjjjjjjt, zo'n sppiiiiijjjjtttttt!!!!!

[ afbeelding ]

Geen idee waarom ik erin trapte: "ja, nee, van der Valk is echt heel goed hoor, je bent gewoon een snob als je je daar te goed voor voelt". Nou, laat mij me maar lekker te goed voelen, maar als ik "Mini broodje Hollandse garnalen, mini broodje gerookte zalm, tonijnsalade en een gamba kroketje" bestel voor ¤ 12,50 en ik krijg 1 minibroodje en 2 konten van een maisbrood (te dik omin 1 keer in je mond te steken). En geen tonijnsalade maar een bol aardappelsalade met oranje saus. Ik had 5 euro nog teveel gevonden.....

De panini gegrilde kip met chili, mango, cherrytomaat, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas voor ¤ 8,95 was blijkbaar wel smakelijk, maar een beetje karig belegd. En de sauvignon blanc smaakt en naar niks.Help me herinneren dat ik echt never noooooooit nog eens ga lunchen bij van der Valk, laat staan dineren.
Heb je er niks van gezegd toen je ging afrekenen?
Het ziet er ook echt heel sneu uit :@
  maandag 5 december 2016 @ 16:55:30 #84
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167121882
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 16:40 schreef SnoepTomaatje het volgende:

[..]

Heb je er niks van gezegd toen je ging afrekenen?
Het ziet er ook echt heel sneu uit :@
Ik had 1 van die twee maisbroodkonten laten liggen en toen het meisje de borden kwam halen zei ik dat ik me iets anders had voorgesteld bij "mini broodjes". Daarop lachte ze en zei "vergeleken met de stokbroden die we hier serveren is dit echt mini hoor".

Ik heb dan geen behoefte verder in discussie te gaan. Want dat kan niet anders dan naar worden en ik zie niet zo goed wat je ermee zou kunnen winnen. Behalve je gelijk. Hopeloze zaak.
  maandag 5 december 2016 @ 18:26:14 #85
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_167123881
De Vd valk in houten is wel goed. Die in duiven is erg wisselend. Die Chinese Vd valk richting Amsterdam heeft nog kersjes op de appelmoes en lichtgevende kip-kerriesalade. En die in Zwolle heeft volgens mij steeds een andere kok.
Ergo: geen peil op te trekken.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  User die het meest klaagt 2022 maandag 5 december 2016 @ 18:35:41 #86
414785 sirdanilot
pi_167124043
Ik hoor juist overal dat van der valk slecht en duur is.

Nooit geweest, niet mijn soort tent.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  maandag 5 december 2016 @ 18:38:31 #87
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_167124105
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 18:35 schreef sirdanilot het volgende:
Ik hoor juist overal dat van der valk slecht en duur is.

Nooit geweest, niet mijn soort tent.
Als jij meerdere goede vergaderrestaurants langs de snelweg kent, hoor ik het graag.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  maandag 5 december 2016 @ 18:54:45 #88
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167124399


Zaterdaglunch bij Cafč Zondag
Wijckerbrugstraat 42, Maastricht

Wit broodje met huisgemaakt gehakt, scherpe mosterd, komkommer en gebakken uitjes ¤ 6,60
Panini Deluxe met Fontina, Livar Achterham, tomaat, ui. ¤ 8,20

Kijk, die snappen het. Met liefde gemaakt, oog voor detail, goede producten. Helemaal goed.
(duurde alleen nogal voor het op tafel stond, maar dat kwam ons nu wel uit. Winkelen is toch niet mijn ding, brrrr)

Cijfer: 8,7
pi_167124454
Van der Valk in Vianen is heel goed, en een mooi ruim restaurant ook.
Kwaliteit in Hoofddorp en Alphen a/d Rijn is ook prima.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 5 december 2016 @ 19:06:00 #90
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167124669
Te laat, ik doe het niet meer. Gewoon helemaal nooit meer naar van der Valk. Never. Ook niet als een ander betaalt, gewoon niet.

Net zoals bowlen. Dat doe ik ook nooit meer. Kunnen mensen hoog en laag springen, ik heb die afspraak nu eenmaal gemaakt, nooooooit weer.
pi_167125777
quote:
1s.gif Op maandag 5 december 2016 18:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Van der Valk in Vianen is heel goed, en een mooi ruim restaurant ook.
Kwaliteit in Hoofddorp en Alphen a/d Rijn is ook prima.
Ja dit is zo'n beetje de 'beste'

Wij wonen in de buurt ,kwartiertje rijden, dus kwamen we daar vroeger al vaak, met de familie enzovoort.

Later zelf ook naar andere vestigingen geweest maar dat is het in veel gevallen gewoon echt niet.
  maandag 5 december 2016 @ 20:15:58 #92
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_167126911
Vianen is goed te doen voor familiefeestjes.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_167127451
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 18:26 schreef Tinkepink het volgende:
De Vd valk in houten is wel goed. Die in duiven is erg wisselend. Die Chinese Vd valk richting Amsterdam heeft nog kersjes op de appelmoes en lichtgevende kip-kerriesalade. En die in Zwolle heeft volgens mij steeds een andere kok.
Ergo: geen peil op te trekken.
Breukelen?
pi_167127606
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 16:28 schreef RobinOok het volgende:
Spijjjjjjjt, zo'n sppiiiiijjjjtttttt!!!!!

[ afbeelding ]

Geen idee waarom ik erin trapte: "ja, nee, van der Valk is echt heel goed hoor, je bent gewoon een snob als je je daar te goed voor voelt". Nou, laat mij me maar lekker te goed voelen, maar als ik "Mini broodje Hollandse garnalen, mini broodje gerookte zalm, tonijnsalade en een gamba kroketje" bestel voor ¤ 12,50 en ik krijg 1 minibroodje en 2 konten van een maisbrood (te dik omin 1 keer in je mond te steken). En geen tonijnsalade maar een bol aardappelsalade met oranje saus. Ik had 5 euro nog teveel gevonden.....

De panini gegrilde kip met chili, mango, cherrytomaat, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas voor ¤ 8,95 was blijkbaar wel smakelijk, maar een beetje karig belegd. En de sauvignon blanc smaakt en naar niks.Help me herinneren dat ik echt never noooooooit nog eens ga lunchen bij van der Valk, laat staan dineren.

Op de kaart stond het zo:
Mini broodje Hollandse garnalen, mini broodje gerookte zalm, tonijnsalade en een gamba kroketje - ¤ 12,50

Panini gegrilde kip met chili, mango, cherrytomaat, pijnboompitjes en Parmazaanse kaas - ¤ 8,95

1/2 liter Sauvignong Blanc - ¤ 12,50

Ik geef ze voor prijs-, kwaliteit- en kwantiteitverhoudingen een 3.
Vestiging Gilze, voor wie het wil weten.
Janken, dit.
pi_167210177
quote:
0s.gif Op maandag 5 december 2016 16:28 schreef RobinOok het volgende:
Spijjjjjjjt, zo'n sppiiiiijjjjtttttt!!!!!

[knip]

Ik geef ze voor prijs-, kwaliteit- en kwantiteitverhoudingen een 3.
Vestiging Gilze, voor wie het wil weten.
Mijn ervaring bij een vd Valk in 2014 was ook niet om er naar huis over te schrijven.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-12-2016 12:27:45 ]
  Moderator / Miss SHO zaterdag 10 december 2016 @ 17:43:14 #96
22592 crew  Ole
pi_167236969
Tussen Kerst en O&N eten bij Kaat Mossel. Ben benieuwd. Kaart ziet er goed uit (ben dol op mosselen :9~ )
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  zaterdag 10 december 2016 @ 17:52:29 #97
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_167237198
Hm. Ik heb er 1 keer gegeten en was niet zo enthousiast. Was met mijn werk, dus niet helemmal "normaal", maar het was genoeg om niet nog eens terug te gaan. Ik geloof nog het meest om de hele entourage, de sfeer, de mensen. Maar eten viel me ook tegen.

Zo, nu kan het alleen nog maar meevallen, toch? :D
Oh, en de mosselen zullen vast wel goed zijn. Als ze dat al zouden verkloten.... Nah, doen ze niet.
  Moderator / Miss SHO zaterdag 10 december 2016 @ 17:55:24 #98
22592 crew  Ole
pi_167237264
quote:
1s.gif Op zaterdag 10 december 2016 17:52 schreef RobinOok het volgende:
Hm. Ik heb er 1 keer gegeten en was niet zo enthousiast. Was met mijn werk, dus niet helemmal "normaal", maar het was genoeg om niet nog eens terug te gaan. Ik geloof nog het meest om de hele entourage, de sfeer, de mensen. Maar eten viel me ook tegen.

Zo, nu kan het alleen nog maar meevallen, toch? :D
Oh, en de mosselen zullen vast wel goed zijn. Als ze dat al zouden verkloten.... Nah, doen ze niet.
Ben ook uitgenodigd. We zien het wel.
Ik kan toch maar weinig eten.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_167250546

Mijn mosselpan bij een bezoek aan Kaatmossel. :s)


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 11-12-2016 02:29:33 ]
  Moderator / Miss SHO zondag 11 december 2016 @ 07:29:07 #100
22592 crew  Ole
pi_167251276
quote:
2s.gif Op zondag 11 december 2016 02:29 schreef Iwanius het volgende:
[ afbeelding ]
Mijn mosselpan bij een bezoek aan Kaatmossel. :s)

ziet er best goed uit! Ik die verslag tzt
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')