Echt duur is het nou ook weer niet. Waar hebben we het nou eigenlijk over.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:31 schreef RobinOok het volgende:
Ja, je mag best zeuren, maar niet over de prijs.
Ga ze nou eerst maar eens proeven. Dan lul je wel anders.quote:
Over die bullshit eromheen.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:34 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Echt duur is het nou ook weer niet. Waar hebben we het nou eigenlijk over.
5.50 euro is gewoon een belachelijke prijs. Daar kun je in Vlaanderen 4 volwassen ziek laten eten aan de friet.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:31 schreef RobinOok het volgende:
Ja, je mag best zeuren, maar niet over de prijs.
In de Belgique wel. Met een wrakkig kot en superieure friet en saus.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:46 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Over die bullshit eromheen.
Maar ja, zonder schijnt/lijkt niet te kunnen.
Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:51 schreef MCH het volgende:
[..]
5.50 euro is gewoon een belachelijke prijs. Daar kun je in Vlaanderen 4 volwassen ziek laten eten aan de friet.
1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:56 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.
Zompige aaneengeplakte friet, gefuseerd met het papier waarin ze verpakt worden trouwens. Tyfuslekker, dat dan weer wel.
Je beschrijft nu trouwens vieze Britse friet. In papier verpakte friet? Gewoon 2 keer gebakken, lekker krokant en smeuïg van binnen en in een proper kartonnen bakje.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:56 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Onzin. Daar krijg je in vlaanderne ook gewoon maar 2 friet met saus voor.
Zompige aaneengeplakte friet, gefuseerd met het papier waarin ze verpakt worden trouwens. Tyfuslekker, dat dan weer wel.
Gewoon 1 friet voor u en uw lief. Pure romantiek.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:57 schreef MCH het volgende:
[..]
1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout.
En zich afvraagt: wat heeft het frietje ons te zeggen? En hoe valt dit in te passen in de Hollandse "frietbeleving". Wat dat betreft is het wel een geniaal mannetje. Maar mijn bezwaar is dat hij het vooral zoekt in de entourage en niet in het basismateriaal. Ik vind zo'n "concept" meer iets voor een charlatan dan voor iemand die oprecht van goed voedsel houdt en het beste voor heeft met klandizie die deze insteek heeft. M.a.w. die betalen de hoofdprijs voor een illusie en niet voor superieure frites.quote:Op donderdag 23 juni 2016 21:56 schreef Aphrodyte het volgende:
Ik vind het juist leuk dat Sergio het frietje eens anders bekijkt.
Friet in Vlaanderen is niet krokant. En wordt verpakt in papier.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:02 schreef MCH het volgende:
[..]
Je beschrijft nu trouwens vieze Britse friet. In papier verpakte friet? Gewoon 2 keer gebakken, lekker krokant en smeuïg van binnen en in een proper kartonnen bakje.
Wat een onzin. Het komt overal in bakjes.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:33 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Friet in Vlaanderen is niet krokant. En wordt verpakt in papier.
En nee. Ook in België is 1 normale friet gewoon net genoeg voor 1 normaal persoon.quote:Op donderdag 23 juni 2016 22:57 schreef MCH het volgende:
[..]
1 normale friet in Vlaanderen kun je minstens twee personen mee voeren. Ik maak altijd weer die fout.
En dat bakje wordt ingepakt in papier.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:33 schreef MCH het volgende:
[..]
Wat een onzin. Het komt overal in bakjes.
Wat zit je toch een boel te kletsen. Waarom haal je opeens de verpakkingswijze erbij als je het opeet in het frietkot. En hoezo niet krokant?quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:34 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
En dat bakje wordt ingepakt in papier.
Jij bent volgens mij in de war met de Engelse variant, lekker "zompig" gedrenkt in azijn.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:43 schreef MutedFaith het volgende:
Belgische friet hoort niet krokant te zijn
Ik ben helemaal nergens mee in de war.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:45 schreef Bart2002 het volgende:
[..]
Jij bent volgens mij in de war met de Engelse variant, lekker "zompig" gedrenkt in azijn.
Of de patat van de Chinees. Die is niet krokant en smaakt altijd zo lekker naar vis en andere zaken die gebakken zijn in die olie.
Koppig ventje.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:52 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Ik ben helemaal nergens mee in de war.
Dat is altijd mooi om zoiets zeker te weten. Jij kent je adresjes voor de lekkere slappe friet en anderen hetzelfde voor de krokante variant. No Span.quote:Op donderdag 23 juni 2016 23:52 schreef MutedFaith het volgende:
[..]
Ik ben helemaal nergens mee in de war.
Op metalfestivals doen ze sowieso toch niet aan hipsterverantwoorde maaltijden?quote:Op vrijdag 24 juni 2016 00:03 schreef Dagoduck het volgende:
Broodje Kroket bij Fred Kroket op Graspop Metal Meeting.
Zou weer halen, duur is het toch wel op een festival.
Er was wel een pleintje met food trucks, ergens weggestopt aan het begin. Daarnaast was er heel veel keus in eten, meer dan ik ooit op een festival heb gezien (Pinkpop, RockWerchter, Pukkelpop).quote:Op vrijdag 24 juni 2016 00:04 schreef MCH het volgende:
[..]
Op metalfestivals doen ze sowieso toch niet aan hipsterverantwoorde maaltijden?
Straks krijg je Holle Bolle Gijs achter je aan!quote:Op vrijdag 24 juni 2016 01:52 schreef RobinOok het volgende:
Rectificatie : ik moet dat van de Efteling terugnemen. Friet in de Efteling is niet duur.
En zo is het.quote:Op vrijdag 24 juni 2016 01:52 schreef RobinOok het volgende:
Rectificatie : ik moet dat van de Efteling terugnemen. Friet in de Efteling is niet duur.
Belangrijk onderwerp. Was ietsje meer dan 1 pagina.quote:
Ja nu je het zegt.quote:Op maandag 27 juni 2016 20:44 schreef Molo het volgende:
Frans, Nederlands en Engels op de menukaart.... make up your fucking mind
Leuk concept op zich, maar te ver doorgevoerd wat mij betreft. En stom dat je niet gewoon even kan zitten, sta je daar alsnog als pauper je high class Amsterdamse (?) friet staand op te knagen....
Wel als het patatatelier heet?quote:Op maandag 27 juni 2016 21:12 schreef RobinOok het volgende:
Frietatelier Amsterdam in Den Haag? Dapper.
Vrag me af of zo zoietsook zouden openen in R'dam.
Vanwege de naam alleen zou ik al nooit gaan.
quote:Op maandag 27 juni 2016 21:12 schreef RobinOok het volgende:
Frietatelier Amsterdam in Den Haag? Dapper.
Vrag me af of zo zoietsook zouden openen in R'dam.
Vanwege de naam alleen zou ik al nooit gaan.
En Rotterdam staat niet op de kaartquote:OUR NAME
Het idee voor onze Ateliers is ontstaan in Amsterdam. Vandaar de naam. Bovendien is de hoofdstad de locatie van onze flagshipstore die later dit jaar opent. Daarnaast hebben we internationale ambitie: we willen graag een stukje Nederland naar het buitenland brengen.
Daar is Bram denk ik ook iets te overheersend voor, en daarnaast de Pomm's en andere luxere patatboerenquote:Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef Godtje het volgende:
[..]
[..]
En Rotterdam staat niet op de kaart
http://www.fritesatelieramsterdam.com/
AMSTERDAM
(COMING SOON)
ARNHEM
(COMING SOON)
DEN HAAG
Venestraat 7
2511 AR Den Haag
UTRECHT
Verstandig. Denk dat het echt niet zou werken hier. Er zijn grenzen.quote:Op maandag 27 juni 2016 21:16 schreef Godtje het volgende:
[..]
[..]
En Rotterdam staat niet op de kaart
Nee, dat zou ik raar vinden, aardappelatelier. Dan zou ik meer verwachten dan alleen friet.quote:
Even los van wat Robin bedoelt (verdedig Rotterdam tegen al dat hipster gedoe!) denk ik dat het economisch en culinair niet zou werken omdat wij al genoeg goede patat outlets hebben en Rotterdam zit niet te wachten op een sterrenchef die even denkt met wat hocus pocus (goede naam vooral en "weet je wel wie ik ben") de gemiddelde Rotterdammer binnen te halen. Missschien voor even maar op den lange duur ben je ten dode opgschreven.quote:Op maandag 27 juni 2016 23:09 schreef RobinOok het volgende:
Verstandig. Denk dat het echt niet zou werken hier. Er zijn grenzen.
Kijk,wat zei ik....quote:Op maandag 27 juni 2016 21:18 schreef Molo het volgende:
Daar is Bram denk ik ook iets te overheersend voor, en daarnaast de Pomm's en andere luxere patatboeren
Hmmm...daar zou ik dus niet voor gaan uiteten.quote:Op zaterdag 25 juni 2016 12:18 schreef RobinOok het volgende:
[ link |
Restaurant Quartier Du Port
[ knip...]
Er zijn zoveel goede vissoorten naast kabeljauw. Persoonlijk vind ik een gebakken visje van heek zelfs lekkerder dan kabeljauw bijvoorbeeldquote:Op maandag 27 juni 2016 23:48 schreef Iwanius het volgende:
Tweede gerecht moet je niet in dit soort toko's eten want je kan op je vingers natellen dat de vis altijd wat mankeert omdat het geen kabelkauw oid is,een vissoort die men meestal in dit soort keukens is gewend als het bereiding betreft.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |