Nee hoor, ook die moeten gewoon een restaurant zoeken dat wel iets aanbiedt wat zij willen.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 21:06 schreef Coelho het volgende:
Ik snap alleen niet dat er wel begrip is voor iemand die vegetarisch is uit overtuiging, of iemand die zegt pukkels te krijgen van varkensvlees of schimmelinfectie van champignon, maar niet voor iemand die iets niet lust.
Maar goed, laten we er over ophouden en dit topic weer gebruiken waar het voor bedoeld is
Misschien heeft een restaurant liever de winst met een gewijzigd gerecht dan dat ze ergens anders naartoe gaan?quote:Op dinsdag 27 januari 2015 21:29 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee hoor, ook die moeten gewoon een restaurant zoeken dat wel iets aanbiedt wat zij willen.
Dat is toch heel logisch? Iemand biedt iets aan, voor een bepaalde prijs en jij kunt het kopen. Of niet.
Bij De Librije met 3 sterren en Jonnie is het geen enkel probleem.quote:Op dinsdag 27 januari 2015 23:27 schreef emmyemmy het volgende:
Ik zou ook zoiets hebben van, lekker proberen. Maar ik neem aan dat ze voor veel gerechten wel een alternatief hebben, en het dus niet zoveel extra moeite is.
Chef zijn is niet alleen lekker kunnen koken, maar ook rekening houden met je klanten
Laatstequote:
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:quote:Op donderdag 5 februari 2015 17:55 schreef Windigo het volgende:
Waar?
Hete kolen Amersfoort
Cijfer?
8,5
Zoveel spannende producten vind ik daar nou ook niet echt tussenstaan. Zou geen reden kunnen bedenken waarom zulke producten niet uit 'n pakje of zakje zouden mogen komen.quote:Op donderdag 5 februari 2015 18:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:
[ afbeelding ]
Ik heb ze zelf zien koken, ik heb nergens pakjes en zakjes gezien. Ze koken in een open keuken voor het publiek, en ik heb zelfs nagevraagd of alles huisgemaakt was. Nu snap ik het niet meerquote:Op donderdag 5 februari 2015 18:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:
[ afbeelding ]
Waar staat die foto dan? Ik zie m niet op de site.quote:Op donderdag 5 februari 2015 18:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:
[ afbeelding ]
Dit zijn toch producten die altijd in een potje zitten, heb jij ooit gehoord van verse basterdsuiker?quote:Op donderdag 5 februari 2015 18:44 schreef golfer het volgende:
[..]
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:
[ afbeelding ]
Deze basterd is anders behoorlijk versquote:Op donderdag 5 februari 2015 19:02 schreef icloud het volgende:
[..]
Dit zijn toch producten die altijd in een potje zitten, heb jij ooit gehoord van verse basterdsuiker?
En tomaten uit blik zijn in de meeste seizoenen gewoon veel lekkerder voor bijv pastasauzen etcquote:Op donderdag 5 februari 2015 19:16 schreef Isabeau het volgende:
Ik verwacht van geen enkel restaurant dat ze werken met zelfgemaakte appelstroop, augurken, kappertjes, gecondenseerde melk of verse bonen
Precies dit. Het was gewoon een fijn restaurantjequote:Op donderdag 5 februari 2015 19:16 schreef Isabeau het volgende:
Ik verwacht van geen enkel restaurant dat ze werken met zelfgemaakte appelstroop, augurken, kappertjes, gecondenseerde melk of verse bonen
Haal je dit nu bewust aan om te laten zien dat ze uit potjes e.d. de boel prepareren?quote:Op donderdag 5 februari 2015 18:44 schreef golfer het volgende:
Een tent die zelf op z'n restaurantpagina laat zien dat ze koken uit potjes en blikjes zie je niet zo vaak:
Ja ok, dit zijn potjes. De rest dus niet, want ik heb ze zien koken. Kan iemand mij vertellen waarom dit zo erg is? Wat is er mis met voorverpakte suiker, augurken, tomaten en bonen?quote:Op vrijdag 6 februari 2015 02:52 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Haal je dit nu bewust aan om te laten zien dat ze uit potjes e.d. de boel prepareren?
M.i.is dat eerder vanzelfsprekend dan uitzondering. Je hebt het hier over een gewone eettoko waar er in elke stad al legio van zijn in deze opzet. Daarbij werken ze in toprestaurants in Nederland ook vaak uit potjes of met prefab spul. Het is en blijft Nederland he.
Gewoon weer een gelegenheid om de culinsnob uit te hangen... - gezicht trekken, hopen dat de boterdiscussie achterwege blijft en over tot de orde van de dag.quote:Op vrijdag 6 februari 2015 04:05 schreef Windigo het volgende:
[..]
Ja ok, dit zijn potjes. De rest dus niet, want ik heb ze zien koken. Kan iemand mij vertellen waarom dit zo erg is? Wat is er mis met voorverpakte suiker, augurken, tomaten en bonen?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |