Nee helaas geen tijd voor! Wil ik wel graag eens proberen, zag een recept van rudolph wat er wel lekker uitzag. Maar ik denk dat ik ze dan te zonde vind om te verkruimelen hahaquote:
Trouwen?quote:Op donderdag 20 februari 2014 21:53 schreef Audreyoot het volgende:
Chocoladetaart met bokkepoortjesvulling en hele dunne plakjjes chocolade, overgoten met ganache. En een aardbei
[ afbeelding ]
Ziet er verrukkelijk uit!quote:Op donderdag 20 februari 2014 21:53 schreef Audreyoot het volgende:
Chocoladetaart met bokkepoortjesvulling en hele dunne plakjjes chocolade, overgoten met ganache. En een aardbei
[ afbeelding ]
Hm ja, dat is wel zonde.quote:Op donderdag 20 februari 2014 21:55 schreef Audreyoot het volgende:
[..]
Nee helaas geen tijd voor! Wil ik wel graag eens proberen, zag een recept van rudolph wat er wel lekker uitzag. Maar ik denk dat ik ze dan te zonde vind om te verkruimelen haha
Nee joh, hij maakt vaak heerlijke dingen!quote:Op donderdag 20 februari 2014 22:25 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Hm ja, dat is wel zonde.
Rudolf maakt altijd vieze zooi, heb meerdere mensen gehoord die dingen van hem hebben gemaakt die niet te hachelen waren. Haal het uit een zo oud mogelijk bakboek, dan heb je de pure recepten
Ok, dan is het gewoon niet mijn smaak en niet de smaak van iedereen die ik er over heb horen klagen.quote:Op donderdag 20 februari 2014 22:32 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Nee joh, hij maakt vaak heerlijke dingen!
Het klinkt lekker en het ziet er lekker uit !quote:Op maandag 17 februari 2014 09:49 schreef Audreyoot het volgende:
[ afbeelding ]
Slagroomtaartje gevuld met verse aardbeien, kiwi's en jam. Bovenkant meringue schuim.
Ik ben ook een witte suiker witte bloem figuur dus dat verklaardquote:Op donderdag 20 februari 2014 22:33 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Ok, dan is het gewoon niet mijn smaak en niet de smaak van iedereen die ik er over heb horen klagen.
Volgens mij is het ook zo'n witte suiker witte bloem-figuur. Daar doe ik niet aan
verklaartquote:Op donderdag 20 februari 2014 22:44 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Ik ben ook een witte suiker witte bloem figuur dus dat verklaard
Hij heeft ook hartig gebakquote:Op donderdag 20 februari 2014 22:45 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
verklaart
Maar dan nog, wat ik van hem gezien heb leek mij niet te eten, vooral zoet, zoeter, zoetst.
quote:Op donderdag 20 februari 2014 21:53 schreef Audreyoot het volgende:
Chocoladetaart met bokkepoortjesvulling en hele dunne plakjjes chocolade, overgoten met ganache. En een aardbei
[ afbeelding ]
Ja wil ik ook.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 01:20 schreef Meke het volgende:
[..]
Heb je heel toevallig ook een recept?
Ik vind dat hij het op een leuke manier presenteert maar moet bekennen dat ik nooit één op één een recept overneem, meestal zie ik dan een element wat ik leuk vind en verwerk ik dat in iets anders. Dingen als suiker toevoegen doe ik altijd op smaak en hou ik me nooit aan wat in een recept staatquote:Op donderdag 20 februari 2014 22:25 schreef djkoelkast het volgende:
[..]
Hm ja, dat is wel zonde.
Rudolf maakt altijd vieze zooi, heb meerdere mensen gehoord die dingen van hem hebben gemaakt die niet te hachelen waren. Haal het uit een zo oud mogelijk bakboek, dan heb je de pure recepten
Ik denk max 2 dagen, meringue kan je ook beter niet meer eten na 2/3 dagen. Dat zou ik iig aanhouden als anderen ervan eten. Als ik het zelf eet ga ik gewoon af op mijn gevoelquote:Op donderdag 20 februari 2014 23:28 schreef Bortecinem het volgende:
Ik wil dit weekend macarons maken met als vulling Franse botercreme. Iemand enig idee hoe lang ik dit in de koelkast kan bewaren? Er zitten rauwe eieren in namelijk..
Niet kant en klaar maar kan wel even typen wat ik gedaan heb, is heel simpel:quote:Op vrijdag 21 februari 2014 01:20 schreef Meke het volgende:
[..]
Heb je heel toevallig ook een recept?
Volgens mij is dat wel heel veel ei in verhouding tot de bloem?quote:Op vrijdag 21 februari 2014 14:21 schreef -J-D- het volgende:
Ik had net het deeg gemaakt volgens deze site: http://www.chickslovefood.com/kids-letterkoekjes/
- 2 biologische eieren
- 200 gram witte basterdsuiker
- 90 gram zachte boter
- 180 gram tarwebloem
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje zout
Het deeg was erg vochtig terwijl de eieren niet heel groot waren en ik me braaf aan de verhoudingen heb gehouden. Kan dat? Heb redelijk wat bloem toegevoegd om het meer een deeg te laten zijn.
Nu een uur in de koelkast.
Deeg laten opstijven in de koelkast doet wonderen, al is dit inderdaad erg weinig bloem.quote:Op vrijdag 21 februari 2014 14:21 schreef -J-D- het volgende:
Ik had net het deeg gemaakt volgens deze site: http://www.chickslovefood.com/kids-letterkoekjes/
- 2 biologische eieren
- 200 gram witte basterdsuiker
- 90 gram zachte boter
- 180 gram tarwebloem
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje zout
Het deeg was erg vochtig terwijl de eieren niet heel groot waren en ik me braaf aan de verhoudingen heb gehouden. Kan dat? Heb redelijk wat bloem toegevoegd om het meer een deeg te laten zijn.
Nu een uur in de koelkast.
iddquote:Op vrijdag 21 februari 2014 14:44 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Deeg laten opstijven in de koelkast doet wonderen
quote:Op vrijdag 21 februari 2014 16:46 schreef djkoelkast het volgende:
'TV-kok Rudolph van Veen is oplichter'
Zie je wel!
De schoftquote:Op vrijdag 21 februari 2014 16:46 schreef djkoelkast het volgende:
'TV-kok Rudolph van Veen is oplichter'
Zie je wel!
Spannendquote:Op vrijdag 21 februari 2014 16:52 schreef minilot het volgende:
Einkorn is binnen! Vijf hele kilo´s. Dit weekend of anders maandag de chocoladecake eens maken.
[..]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |