Ohw lol Dat had ik ff gemist!quote:Op woensdag 11 juni 2008 23:13 schreef grif het volgende:
Er zit een roerarm in... hou jij van krokettensoep?
1400 watt.quote:Op woensdag 11 juni 2008 23:33 schreef DarkerThanBlack het volgende:
@Grif, kan je me ook vertellen hoeveel stroom (watt) dat ding verbruikt?
Bedoel je of het resultaat hetzelfde is als mooi dikke frites gebakken in ossewit?quote:Op donderdag 12 juni 2008 00:16 schreef ColdFeet het volgende:
Ik heb er ook weleens wat over gelezen. Maar geeft het nou het echt friet-gevoel?
Daar ga je blij van worden: geen geuroverlast, echt niet. Niet met (verse) aardappelschijfjes, in ieder geval. Je kunt 'm onder de afzuigkap zetten (heb ik niet gedaan), voor de zekerheid.quote:Op donderdag 12 juni 2008 20:03 schreef BBQ-kip het volgende:
Hoe zit het met de geuroverlast? Hier kunnen we geen frituurpan nemen omdat we hem niet op het balkon mogen gebruiken (buren worden er niet blij van schijnt ) en anders de hele woonkamer een week naar snackbar ruikt.
Nee bitterballen gaat ook niet lukken, dat wordt ook moes.quote:Op donderdag 12 juni 2008 20:56 schreef BBQ-kip het volgende:
Zouden bitterballen wel lukken? Of worden die ook gechopt door de mengarm? Ik kan het niet goed zien op het plaatje.
Bitterballen/kroketten zijn zo extreem lekker
Ga nu al bijna overwegen hem te kopen
En zondag ga ik dat uitproberen op een vierjarig proefpersoon (en z'n pa) die gek is op frietjes. Een evaluatieformulier is nog een beetje te hoog gegrepen (hij kan nog niet schrijven), maar een leeg bord lijkt voldoende informatie. ;-)quote:Op donderdag 12 juni 2008 21:22 schreef Ericr het volgende:
Top apparaat, beste resultaat boek je mijn inziens met verse aardappelen. Ook al zijn diepvriespatat en schijfjes ook erg smaakvol.
Je gebruikt wel vet, alleen wat minder. Overigens houdt niemand je tegen wat meer vet te gebruiken... Ik ben het verder helemaal met je eens: ovenpatat is niet te doen.quote:Op donderdag 12 juni 2008 22:01 schreef Wooldoor het volgende:
Als je geen vet gebruikt met frituren dan is het toch gelijk niet lekker meer. Hetzelfde met ovenpatat, die shit is zo droog als de kweet niet wat en vult voor geen meter.
Het probleem bij ovenpatat is dat de patat niet beweegt, en dus ook niet lekker kan worden.quote:Op donderdag 12 juni 2008 22:01 schreef Wooldoor het volgende:
Als je geen vet gebruikt met frituren dan is het toch gelijk niet lekker meer. Hetzelfde met ovenpatat, die shit is zo droog als de kweet niet wat en vult voor geen meter. Wat is er mis met lekkere vette patat en frikadellen?
De onderdelen kunnen in de vaatwasser. Heb jij wel eens een veelgebruikte frituese schoongemaakt én schoongekregen?quote:Op dinsdag 9 september 2008 16:39 schreef JoPiDo het volgende:
Waarom zou je 20 minuten op je patat gaan zitten wachten zodat er iets minder vet in zit? Het lijkt me bovendien een hel om dat ding af te moeten wassen!
Omdat ik geen friteuse wil, misschien? Veel te vet, je blijft schoonmaken, walm, en heb je wel eens gekeken wat een paar liter frituurvet kost? (Wat je toch heel regelmatig moet wisselen!). Ik heb nu wat meer ervaring met de Actifry, en krijg er prima patat uit. En meer. Vooral wat een friteuse nooit voor elkaar gaat krijgen.quote:Daarbij: je vergelijkt het met gefrituurde patat en zegt dat het BIJNA net zo lekker is, waarom frituur je je patat niet gewoon als dat o zo lekker is?
Yoghurtmaker en ijsmachine heb ik niet. De staafmixer wel, al is het maar om zelf pesto mee te maken. (dat scheelt zoveel, vergeleken met die bremzoute, veel te dure troep bij de kruidenier)quote:Dit hele geval staat volgend jaar op zolder, naast de staafmixer, de yoghurtmaker, de ijsmachine en de vaccuvin!
niet vergeten dat een friteuse nog op moet warmen, ben je meestal ook wel wat tijd aan kwijt, ranzige luchtjes, ding lijkt me nog steeds wel watquote:Op dinsdag 9 september 2008 16:39 schreef JoPiDo het volgende:
Dit is overduidelijk een huismoeder-apparaat, een hype van een huishoudelijk apparaat dat onhandig en overbodig is.
Waarom zou je 20 minuten op je patat gaan zitten wachten zodat er iets minder vet in zit? Het lijkt me bovendien een hel om dat ding af te moeten wassen!
Daarbij: je vergelijkt het met gefrituurde patat en zegt dat het BIJNA net zo lekker is, waarom frituur je je patat niet gewoon als dat o zo lekker is?
Dit hele geval staat volgend jaar op zolder, naast de staafmixer, de yoghurtmaker, de ijsmachine en de vaccuvin!
Dat is precies wat ik doe. Alleen dan niet 'gewoon een aardappel'. Maar een mooi frites ras.quote:Op dinsdag 9 september 2008 18:24 schreef TheSilverSpoon het volgende:
Als je zelf frites maakt van verse aardappelen, moet je dan niet eerst de gesneden aardappels met zout bestrooien om vocht te onttrekken? Uit het verhaal van TS lijkt het alsof je gewoon een aardappel hebt gesneden en in dat apparaat hebt geknikkerd.
quote:Op dinsdag 9 september 2008 18:31 schreef Klonk het volgende:
[..]
niet vergeten dat een friteuse nog op moet warmen, ben je meestal ook wel wat tijd aan kwijt, ranzige luchtjes, ding lijkt me nog steeds wel wat
Just my thinking.quote:Op donderdag 12 juni 2008 22:01 schreef Wooldoor het volgende:
Als je geen vet gebruikt met frituren dan is het toch gelijk niet lekker meer. Hetzelfde met ovenpatat, die shit is zo droog als de kweet niet wat en vult voor geen meter. Wat is er mis met lekkere vette patat en frikadellen?
quote:Op dinsdag 9 september 2008 23:28 schreef William.Tecumseh.Sherman het volgende:
Daarbij is een frituur useless als je er geen frikandellen in kan frituren.
wat een onzin zeg.quote:Op dinsdag 9 september 2008 23:28 schreef William.Tecumseh.Sherman het volgende:
Daarbij is een frituur useless als je er geen frikandellen in kan frituren.
Dat apparaat is zo schoon. De binnenpan kan je er uitlichten en de buitenkant + ruimte onder de binnenpan wordt amper tot niet vuil. Binnenpan heb ik met een sopje binnen een minuut schoon.quote:Op dinsdag 9 september 2008 22:56 schreef JoPiDo het volgende:
[..]
ik liet me wat gaan vanmiddag
maar ik zie geen gat in dit apparaat
bovendien zit heel je afwasmachine vol als je de onderdelen in de afwasmachine stopt
Gewoon te koop in Nederland hoor. Deze week in de aanbieding bij Blokker.quote:Op woensdag 10 september 2008 17:22 schreef hierissieweer het volgende:
Ziet er veel belovend uit. Is er een reden waarom dit in NL niet gewoon te koop is?
Testresultaat van de consumentenbond:quote:Op dinsdag 9 september 2008 16:18 schreef grif het volgende:
De consumentenbond heeft 'm getest, uiteraard is het testresultaat alleen toegangelijk voor leden, en dat ben ik niet. Wellicht dat iemand een korte samenvatting heeft?
Frituren in de wokquote:Op woensdag 10 september 2008 20:20 schreef missy_c het volgende:
hm.. voor die ene keer dat je kroketten of oliebollen wil frituren, kan je toch een pan met frituurvet opzetten?
Tenminste.. ik frituur met de wok 1x in de 3 maanden ofzo.. (walm.. )
Maar bakt geen kroketten en laat dat nou juist net het geen zijn wat ik lekker vind!!quote:
dat zie ik dan weer niet als gemisquote:Op donderdag 11 september 2008 00:09 schreef hierissieweer het volgende:
[..]
Maar bakt geen kroketten en laat dat nou juist net het geen zijn wat ik lekker vind!!
Ik heb een minipan, voor mijn uitzet (die ook als fondeu pan kan dienen) Daar kan een portie patatin en een kroket. Voor die enkele keer per jaar dat ik zal gaan frituren kan dat denk ook niet zo heel veel kwaad...quote:Op donderdag 11 september 2008 00:19 schreef Stroekie het volgende:
[..]
dat zie ik dan weer niet als gemis
en ik mijn eentje ga ik ook nooit een kilo friet in 1 keer klaarmaken en wegkanen
maar vind het ding er echt fascinerend uitzien
Ligt eraan wat voor vet. Bovendien frituren de meeste mensen niet in plantaardig vet.quote:Op donderdag 11 september 2008 01:32 schreef JoPiDo het volgende:
Er is nog steeds geen wetenschappelijk bewijs dat plantaardig vet slecht voor je zou zijn, dus waar hebben we het over?
Over zonnebloemolie lopen de meningen nogal uiteen toch? Ik meen dat daar een kankerverwekkende stof in voorkomt als het lang (iets te) warm is geweest.quote:Op donderdag 11 september 2008 01:32 schreef JoPiDo het volgende:
Er is nog steeds geen wetenschappelijk bewijs dat plantaardig vet slecht voor je zou zijn, dus waar hebben we het over?
Dank je wel!quote:Op woensdag 10 september 2008 19:18 schreef golfer het volgende:
[..]
Testresultaat van de consumentenbond:
.quote:Op dinsdag 9 september 2008 23:28 schreef William.Tecumseh.Sherman het volgende:
Daarbij is een frituur useless als je er geen frikandellen in kan frituren.
quote:Op zondag 26 oktober 2008 22:40 schreef grif het volgende:
Hier kun je nog een leuk videoverslag vinden over de actifry.
Mijn ovenpatat wordt prima. Kwestie van omscheppen.quote:Op donderdag 12 juni 2008 23:09 schreef DarkerThanBlack het volgende:
[..]
Het probleem bij ovenpatat is dat de patat niet beweegt, en dus ook niet lekker kan worden.
quote:Op zondag 2 november 2008 18:46 schreef Qwea het volgende:
Is dit niet hetzelfde als een hetelucht oven?
Daar komt overigens helemaal geen vet aan te pas, patat komt er ook prima uit.
Dus eigenlijk is het als patat bakken in een hetelucht oven?quote:Op woensdag 11 juni 2008 23:13 schreef grif het volgende:
Er zit een roerarm in... hou jij van krokettensoep?
De werking van het apparaat is eigenlijk heel eenvoudig: warme lucht wordt er doorheen geperst terwijl de te 'frituren' gerechten ronddraaien met behulp van een mengarm (op heel lage snelheid). Daardoor wordt de olie goed verdeeld en is de bruining rondom. Op YouTube kun je wat filmpjes vinden die het illustreren.
Yeah, sure.quote:
Ja. De hitte icm (schoon!) vet schroeit je patat gelijk dicht. Er zal geen vet bij komen, enkel aan de buitenkant.quote:
Ja, maar ik bedoelde meer bij het bereiden ervanquote:Op donderdag 13 november 2008 00:49 schreef JoPiDo het volgende:
[..]
het vet zit al in de patat als je het koopt...
Zolang dat vet maar goed is, maakt het verder niet veel uit...quote:Op vrijdag 14 november 2008 12:06 schreef Qwea het volgende:
[..]
Ja, maar ik bedoelde meer bij het bereiden ervan
Uit het calorieenboekje:quote:Op vrijdag 14 november 2008 09:43 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ja. De hitte icm (schoon!) vet schroeit je patat gelijk dicht. Er zal geen vet bij komen, enkel aan de buitenkant.
Netjes uit laten lekken boven de pan + op een laagje keukenpapier, en de patat zal er niet vetter op worden.
Ik weet niet waar ze dan precies van uit gaan, ik zou haast zeggen een worsed-case scenario (vies vet, te lage temperatuur, mandje te vol, dunne patatjes (= meer hechtingsoppervlakte per kilo patat), en nog wat van zulke factoren.quote:Op vrijdag 14 november 2008 13:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Uit het calorieenboekje:
100 gram aardappel = 85 kCal
100 gram gebakken aardappel = 187 kCal
100 gram patat = 310 kCal
Maar die bakken het allemaal verkeerd? Of zijn zo dom het niet uit te laten lekken? [ afbeelding ]
Gelukkig eet ik altijd patat Maar kijk eens naar Ovenpatatjes en de rest, en ovenpatat wordt niet in vet gebakken.quote:Op vrijdag 14 november 2008 15:35 schreef RobinOok het volgende:
Het kan nog wel uitmaken hoe groot de frietjes zijn, maar het ontloopt elkaar allemaal niet zoveel hoor.
Product - kCal
Franse frietjes van MacDonalds - 306
Friet van Kentucky Fried Chicken - 255
Friet (volgens www.watziterin.nl) - 320
Friet (volgens voedingswaardetabel.nl) - 281
Mini patates frites (Super, ongebakken(!)) - 135
Ovenfriet - 302
Patates frites, voorgebakken (!) - 145
Bron : http://www.frietopia.nl/index.php?page=47&wkey=Friet
Sorry knul (meisje?) maar dit is ontzettende poep-praat.quote:Op vrijdag 14 november 2008 09:43 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ja. De hitte icm (schoon!) vet schroeit je patat gelijk dicht. Er zal geen vet bij komen, enkel aan de buitenkant.
zie je duidelijk dat patat niet vetvrij is. Die kilocaloriën zijn er met dank aan het vet.quote:Uit het calorieenboekje:
100 gram aardappel = 85 kCal
100 gram gebakken aardappel = 187 kCal
100 gram patat = 310 kCal
Ik weet niet of je loempia's wel stevig genoeg zijn, ze worden immers door het apparaat gehusseld... of vergis ik me nu?quote:Op zondag 30 november 2008 18:35 schreef mgerben het volgende:
By the way: Ik ben uiterst bijzonder erg heel veel geïnteresseerd in het apparaat.
Vooral omdat er hier in huis regelmatig iets (kip, patat, loempia's) in olie gebakken wordt.
Kan ik een deal maken met iemand die in Arnhem woont?
Mijn vrouw maakt regelmatig vietnamese loempia's - met de hand, welteverstaan. Misschien is er iemand die met ons een keertje wil proberen of die actifry echte Viëtnamese loempia's aankan?
als het lekker is, zie ik het probleem niet. Lekker en gezond t.o.v. lekker en ongezond, tja moeilijke keuze, nietwaar...quote:Op zaterdag 13 december 2008 16:26 schreef bloodymary het volgende:
Friet en snacks horen lekker uit het vet te komen! Al die verneukerij met zogenaamde gezonde frituurprodukten.....
Ja, drie keer lager, maar je friet moet dan ook wel 45 minuten erin zitten voordat het klaar is in tegenstelling tot je patat wat er 5 minuten in zit (+ 10 min opwarmingstijd ongeveer). dus 15 x 3 is ook 45.quote:Op woensdag 11 juni 2008 23:35 schreef droomkoningin het volgende:
- Het energieverbruik is drie keer lager (gemiddeld 70 Wh voor 100 g frieten in plaats van 204 Wh bij een klassieke frietketel).
bron
En wanneer ik deze post lees he... met mijn oven heb ik een prima resultaat.quote:Op zaterdag 13 december 2008 20:34 schreef Zana het volgende:
ik had laatst nog krabbertjes (soort spareribs) gemaakt en dat ging goed, ook 4 kippenbouten (elk bout gedeelt in 2 stukken = dus in totaal 8 stukken) ging redelijk, het vel was niet meer supermooi, ik weet niet of het door het roeren kwam, of dat ik ze net iets te lang erin had, waarschijnlijk een combinatie
op een Duits forum heb ik gelezen dat mensen ook broodjes opbakken (zonder roerarm)
ook stond er dat je goed moet opletten dat die Actifry goed roert, want als er iets onder de warmtespiraal blijft liggen kan dat heeeel bruin worden en zelf vlam vatten...en de rubberen ring onder de roerarm kan eraf om die goed schoon te maken....
Als de snackbar per zak 1 kilo levert wel ja.quote:Op zaterdag 27 december 2008 13:02 schreef trifko het volgende:
hoeveel zak patat kan je nou bakken in 1 beurt.. ongeveer 1 snackbarzak lijkt het..
Ik heb in de keuken liever iets functioneels dan iets interessants.quote:Op maandag 27 april 2009 20:11 schreef Monni het volgende:
Interessant dingetje, ondanks alle anti-stemmen.
Op zich bak ik alles eigenlijk in olijfolie, ook aardappelschijfjes ed. Frieten kunnen ook op die manier. Ik vind hem nu nog steeds te duur (voor wat het ding kan) 127 euro bij de Marskamer/Blokker (159 verkoop en 31 euro terug actie van Tefal). Zelfs 2ehands opmarktplaats willen mensen er nog 150 euro voor hebben.
Tefal mag hem aan mij verkopen voor een schappelijke prijs, iets van 60-65 euro lijkt mij een goeie prijs waar voldoende aan te verdienen is.
Mocht je nou echt, zoals ik wat minder vet willen eten, dan kan je bij je lokal Toko ook wel een stoompan kopen.
Alles wat ik normaal gesproken in de oven doe of waarvan ik denk dat het wel kan. Gisteren bijvoorbeeld rauwe schijfjes aardappel erin gedaan, na 20 minuutjes eruit en daarna nog even wokken met Aardappel Anders. Of 's avonds even lekker een frikandelletje (breek ze meestal door de helft of in 3 stukken, dan gaat hij beter met de draaiarm mee) of een kleine pizza. En verder inderdaad patat en aardappels in allerlei soorten en maten.quote:Op zondag 17 januari 2010 21:18 schreef Zana het volgende:
wat doen jullie dan dagelijks?
ik heb mij ook aangemeld voor een of ander tefalclub via hun website dan krijg je geregeld gratis receptkaartjes toegestuurd...maar eerlijk gezegd heb ik er nog nooit iets van gemaakt
ik gebruik de actifry bijna alleen voor zelfgemaakte frietjes/ wedges en af en toe voor kip, alles andere wat ik geprobeerd heb valt (deels) uit elkaar of kan ik makkelijker in de pan of oven doen
als ik t eens na reken is een klassieke ketel toch zuiniger hoorquote:Op woensdag 11 juni 2008 23:35 schreef droomkoningin het volgende:
- Het energieverbruik is drie keer lager (gemiddeld 70 Wh voor 100 g frieten in plaats van 204 Wh bij een klassieke frietketel).
bron
Ze worden aangeboden op MP.quote:Op maandag 1 februari 2010 16:56 schreef covie het volgende:
Is er al een goedkope namaak variant van
Ga echt geen honderdzoveel voor een frikandellenvijver betalen
Zonde is dat.quote:Op maandag 18 januari 2010 10:21 schreef focal het volgende:
Weer eens echt een miskoop gedaan. Die patatjes zijn best goed te eten, maar toch niet zo lekker als echte patat... Kipgerechten worden ook niet top. En met die lepel olijfolie had ik beter die kip even kunnen bakken. Sneller en lekkerder.
Typisch zo'n geval waarbij je je moet afvragen waarom deze apparaten op Marktplaats staan.quote:Op maandag 1 februari 2010 17:24 schreef Stali het volgende:
[..]
Ze worden aangeboden op MP.
Dat kun je prima in de gaten houden want nu vragen sommige lui een hoop geld maar uiteindelijk zal je er wel voor een krats aan kunnen komen.
Haahaha, ja inderdaad. Allemaal 1 keer gebruikt en verder nog nieuw in doos.quote:Op maandag 1 februari 2010 22:21 schreef mgerben het volgende:
[..]
Typisch zo'n geval waarbij je je moet afvragen waarom deze apparaten op Marktplaats staan.
'Ik kreeg er één als cadeau maar ik had er al ééntje'. Ja, ja...
Hier ben ik ook wel benieuwd naar. .quote:Op vrijdag 18 juni 2010 20:07 schreef Zana het volgende:
gebruikt iemand zijne Actifry nog regelmatig?
ik heb de laatste tijd vaak mijn opbakbroodjes opgebakken of iets met kaas overbakken erin, ook heb ik succesvol ontdooide (diepvries)aardappelkroketten gebakken en dan natuurlijk allemaal zonder de roerder en af en toe moet je de broodjes of kroketten verplaatsen of draaien, vleeskroketten zijn (ook zonder roerder) niet mooi bruin geworden aan de buitenkant en de vulling was deels ook uitgelopen,
op dit moment is het eigentlijk een klein "oventje" voor mij
Als je kip in de oven legt heb je hetzelfde effect toch? Zie ik het nut van zo'n dure actifry niet zo eigenlijk.quote:Op vrijdag 21 november 2008 22:54 schreef Lanake het volgende:
Heb vanavond de chickenwings van C1000 in de actifry gedaan en ze waren heeeeeerlijk !!!
ze zijn stukken minder vet dan wanneer je ze bereidt in de braadpan.
En er bleef in de actifry een kopje vet achter afkomstig uit de kippenvleugeltjes .
Lekker eten en toch met veel minder vet.
was al eerder gezegd ..quote:Op dinsdag 2 februari 2010 20:23 schreef Fastmatti het volgende:
Ik vraag me trouwens af waarom mensen er kippepoten indoen. Die doe je toch gemarineerd in de oven?
quote:Op zondag 4 juli 2010 14:32 schreef Schepseltje het volgende:
ik vind het een ideaal ding, je kunt er bija alles ingooien en het komt er altijd goed uit
Ik heb er net stukjes gemarineerde kip ingegooid in combinatie met champignons, paprika en ui.. nog wat ananas er doorheen gedaan toen het klaar was.. smaakte goedquote:
Gebruik je toch gewoon olijfolie?quote:Op maandag 5 juli 2010 09:19 schreef dalaiblama het volgende:
Ik begrijp dat het dus niet veel anders is dan een goede oven?
Ik frituur nu gewoon in een wok, in speciale geurloze kokosolie. Nadeel is dat ik veel olie verspil en dat de betreffende olie echt allejezus duur is ( maar wel supergezond ).
Ik vind het namelijk niet prettig om olie te hergebruiken ivm verschillende produkten die erin gaan , plus dat het daarnaast het idee is wat met tegenstaat. Dit maakt het nogal kostbaar en ik ben echt geinteresseerd in die actifry.
Ik vrees alleen dat het in de kast verdwijnt omdat het niet veel beter is dan een oven. Wie heeft een eerlijk antwoord?
Je weet dat je olijfolie vooral niet moet gebruiken om te frituren? Of je moet de geraffineerde variant bedoelen en die is vooral erg smerig en is geen olijfolie wat mij betreft.quote:
Ik frituur eigenlijk gewoon in zonnebloemolie en eet zelden gefrituurde zooi.quote:Op maandag 5 juli 2010 12:24 schreef dalaiblama het volgende:
[..]
Je weet dat je olijfolie vooral niet moet gebruiken om te frituren? Of je moet de geraffineerde variant bedoelen en die is vooral erg smerig en is geen olijfolie wat mij betreft.
bij de aardappelkroketten hangt het van de soort af of het lukt heb ik gemerkt, mc cain ging heel goed, maar ik had laatst eigen merk van de supermarkt met een soort paneermeel aan de buitenkant en die bleven gewoon vies licht uitzien, werden niet mooi bruinquote:Op vrijdag 18 juni 2010 20:07 schreef Zana het volgende:
gebruikt iemand zijne Actifry nog regelmatig?
ik heb de laatste tijd vaak mijn opbakbroodjes opgebakken of iets met kaas overbakken erin, ook heb ik succesvol ontdooide (diepvries)aardappelkroketten gebakken en dan natuurlijk allemaal zonder de roerder
De celavitablokjes uit het plastic halen voordat je ze in de pan stopt.quote:Op maandag 24 januari 2011 09:23 schreef mantagirl het volgende:
hallo,
ik heb gisteren voor het eerst de actifry geprobeert,had er aardappelblokjes van celavita in nadat ze bruin waren eruit gehaalt HET LEEK WEL PLASTIC weet iemand wat ik fout heb gedaan???
en hoe lang moet een frikandel erin?
Prefab aardappelen kopen.quote:Op maandag 24 januari 2011 09:23 schreef mantagirl het volgende:
hallo,
ik heb gisteren voor het eerst de actifry geprobeert,had er aardappelblokjes van celavita in nadat ze bruin waren eruit gehaalt HET LEEK WEL PLASTIC weet iemand wat ik fout heb gedaan???
en hoe lang moet een frikandel erin?
Juist mensen die niet veel snacken kunnen natuurlijk net zo goed voor een vette hap gaan, die enkele uitzondering kan geen kwaad.quote:Op zondag 20 juni 2010 03:34 schreef Rapaille het volgende:
Voor mensen die niet veel snacken is dit een goede keus, mensen die van vette snacks houden kunnen beter een frituurpan aanschaffen.
2 flinke eters.quote:
Je snijdt de spullen en je mietert ze in dat ding Piet. Heb je verder geen omkijken meer naar.quote:Op woensdag 21 december 2011 08:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Wat is er mis met een pan op het vuur bij eenpansgerechten?
Gematigd vet is gezond. Maar dat terzijde kan zo'n Actifry een uitkomst zijn voor de luie kok, ken iemand die er meerdere malen per week roerbaksels mee kookt.quote:Op woensdag 21 december 2011 12:00 schreef Stokstaart het volgende:
[..]
Je snijdt de spullen en je mietert ze in dat ding Piet. Heb je verder geen omkijken meer naar.
Ikzelf mag vanwege mijn gezondheid nauwelijks vette troep meer, dus wie weet bied dit dan uitkomst.
Een beetje een luie huisvrouwen apparaat is het natuurlijk wel.
Ach, als het niets is staat hij zo weer op Marktplaats.
Het is een misvatting dat frituren betekent dat er veel vet opgezogen wordt door frites. Het is juist de bedoeling dat dat niet gebeurt. Vette frites zijn nl. niet knapperig.quote:Op zondag 20 juni 2010 03:34 schreef Rapaille het volgende:
Voor mensen die niet veel snacken is dit een goede keus, mensen die van vette snacks houden kunnen beter een frituurpan aanschaffen.
Je mag hem dus niet zonder draaiarm gebruiken. Staat ook in de gebruiksaanwijzing. Geen wonder dat ie stuk is bij jouquote:Op zondag 13 januari 2013 11:25 schreef Zana het volgende:
Nee, het is een soort pan met een draaiarm in het midden. En daar wordt hete lucht over geblazen. Zo kun je frietjes met weinig olie makken (of ook een roerbakgerecht), maar als je de draaiarm eruit haalt, blijft een soort kleine heteluchtoven over en kun je snel iets met kaas overbakken of broodjes afbakken.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |