abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_45835515
ik dacht aan gesmolten kaas ofzo
Lawamena hitihala Lawamena haulala
  woensdag 31 januari 2007 @ 01:48:33 #92
154726 ArendBarend
Spread the hype!
pi_45845894
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 18:53 schreef LeeHarveyOswald het volgende:

[..]

Doorbakken biefstuk met draadjesvlees verelijken, is als een Dodge viper die onder de trein is gekomen vergelijken met een goede fiat panda!
Ouderdom is ook slecht voor de gezondheid!
pi_45847406
quote:
Op maandag 29 januari 2007 15:30 schreef ElectricEye het volgende:

[..]

Pretentieuze blaaskaak imho.
[..]
En dat gezever over 'zijn creaties'.
Ik ben klant dus ik bepaal!
over pretentieus gesproken....en zoals gezegd...waarom bestel je dan biefstuk en niet een schnitzel ofzo? Je bent wel klant, maar geen koning. En een goede klant vertrouwt op kennis en kunde van de kenner/specialist.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_45847428
quote:
Op maandag 29 januari 2007 15:32 schreef teamlead het volgende:

[..]

dus als je een auto koopt, geloof je de monteur ook op z'n blauwe oogjes als hij een bepaald type adviseert "omdat het zijn vak is"?
Nee, maar ik ga ook niet doen alsof ik alles ervanaf weet. Het moet vertrouwelijk en kundig overkomen wat verteld wordt.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_45847462
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 15:05 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

probeer dan ook eens een Krustenbraten
[afbeelding]
Een soort "pork /w crackling", babi panggang spek, speenvarken? Da's (mals) vlees met een knapperig korstje. En een goede tip om ook dat es te proberen.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_45847467
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:03 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

over pretentieus gesproken....en zoals gezegd...waarom bestel je dan biefstuk en niet een schnitzel ofzo? Je bent wel klant, maar geen koning. En een goede klant vertrouwt op kennis en kunde van de kenner/specialist.
Laten we ook even reeel blijven. De meeste biefstukjes worden besteld in restaurants waarvan de chef kok net weet hoe het gasfornuis werkt, laat staan dat de man een fatsoenlijk stuk vlees kan bereiden. En in een écht goed restaurant weet ik wel wat lekkerders te bestellen dan biefstuk.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  Moderator woensdag 31 januari 2007 @ 08:17:43 #97
18653 crew  D.
pi_45847521
Medium rare graag

*trek krijgt
  woensdag 31 januari 2007 @ 08:40:22 #98
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45847728
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 18:31 schreef rival het volgende:

[..]

doorgebakken biefstuk vergelijken met draadjesvlees is als een AMG S65 vergelijken met een ford escort die opgevoert is!
Waarbij het draadjesvlees de AMG S65 is
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 31 januari 2007 @ 08:41:55 #99
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45847742
quote:
Op dinsdag 30 januari 2007 20:20 schreef EricT het volgende:
ik dacht aan gesmolten kaas ofzo
LOL
Nee, zoals golfer al zegt, das de zwoert, die wordt heeeeel knapperig krokant.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_45847782
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:41 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

LOL
Nee, zoals golfer al zegt, das de zwoert, die wordt heeeeel knapperig krokant.
Is het wat?
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  Admin woensdag 31 januari 2007 @ 09:01:55 #101
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_45847957
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:10 schreef Jarno het volgende:

[..]

Laten we ook even reeel blijven. De meeste biefstukjes worden besteld in restaurants waarvan de chef kok net weet hoe het gasfornuis werkt, laat staan dat de man een fatsoenlijk stuk vlees kan bereiden. En in een écht goed restaurant weet ik wel wat lekkerders te bestellen dan biefstuk.
Ook weer eensch, ik eet dat soort vlees toch gewoon liever thuis en in restaurants zaken die ik 1,2,3 thuis niet zo snel maak.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
  woensdag 31 januari 2007 @ 09:08:56 #102
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45848070
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:47 schreef Jarno het volgende:

[..]

Is het wat?
Ik vind het verrukkelijk
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 31 januari 2007 @ 09:35:44 #103
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_45848438
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:03 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

over pretentieus gesproken....en zoals gezegd...waarom bestel je dan biefstuk en niet een schnitzel ofzo? Je bent wel klant, maar geen koning. En een goede klant vertrouwt op kennis en kunde van de kenner/specialist.
een gast, klanten gaan naar t bordeel
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  woensdag 31 januari 2007 @ 09:46:38 #104
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45848621
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 09:35 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

een gast, klanten gaan naar t bordeel
In het bordeel is de liefde fake, in de vaderlandse horeca word je maar al te vaak écht genaaid.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 31 januari 2007 @ 09:49:12 #105
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45848672
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:10 schreef Jarno het volgende:

[..]

Laten we ook even reeel blijven. De meeste biefstukjes worden besteld in restaurants waarvan de chef kok net weet hoe het gasfornuis werkt, laat staan dat de man een fatsoenlijk stuk vlees kan bereiden. En in een écht goed restaurant weet ik wel wat lekkerders te bestellen dan biefstuk.
Ellende is dat je tegenwoordig bijna een restaurant moet hebben wil je nog aan fatsoenlijk vlees willen komen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_45850160
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 09:49 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ellende is dat je tegenwoordig bijna een restaurant moet hebben wil je nog aan fatsoenlijk vlees willen komen.
Is ook weer zo. Nou ben ik geen specialist verder hoor, maar er zit bij ons nog een redelijke slager in de buurt. Was daar pas voor succadelappen, en ik zei dat ik die in de vitrine niet hoefde (er lag nog 1 zielig lapje, helemaal verkleurd enzo) en er werd zonder mopperen een paar mooie lappen afgesneden voor me, ter plekke. Dat zijn toch mooie dingen. Heeft ook veel 'extra kwaliteit' vlees enzo, bijvoorbeeld kip gegarandeerd zonder water enzo.

Maar idd, wat je in de supermarkt tegenkomt is niet veel.
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  woensdag 31 januari 2007 @ 11:33:06 #107
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_45851135
Wie weet een goeie slager in Hilversum? Als kind van vegetarische ouders heb ik nooit echt geleerd hoe je goed vlees herkent. Als het verkleurd en uitgedroogd is, zie ik het wel, maar de nuances ontgaan me nog vaak
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_45851367
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 10:59 schreef Jarno het volgende:

[..]

Is ook weer zo. Nou ben ik geen specialist verder hoor, maar er zit bij ons nog een redelijke slager in de buurt. Was daar pas voor succadelappen, en ik zei dat ik die in de vitrine niet hoefde (er lag nog 1 zielig lapje, helemaal verkleurd enzo) en er werd zonder mopperen een paar mooie lappen afgesneden voor me, ter plekke. Dat zijn toch mooie dingen. Heeft ook veel 'extra kwaliteit' vlees enzo, bijvoorbeeld kip gegarandeerd zonder water enzo.

Maar idd, wat je in de supermarkt tegenkomt is niet veel.
Wij bestellen vaak rechtstreeks bij de slachter, dan krijg je temninste ook niet van die zielige velletjes vlees die ze in de suup "karbonade" durven te noemen. Plus dat het goedkoper is, maar dat maakt me voor eten niet zoveel uit.
If you have a problem, if no-one else can help, and if you can find them, maybe you can hire the A-Team
pi_45851756
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 11:33 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Wie weet een goeie slager in Hilversum? Als kind van vegetarische ouders heb ik nooit echt geleerd hoe je goed vlees herkent. Als het verkleurd en uitgedroogd is, zie ik het wel, maar de nuances ontgaan me nog vaak
Mijn criterium voor een goede slager is als je er binnen loopt, je honger moet krijgen. Voorlopig is dat alleen gelukt hier in de buurt (kop van Noord-Holland) en in Duitsland.

Maar goed, ik ben nog nooit in Hilversum geweest, dus ik kan je niet echt helpen
  woensdag 31 januari 2007 @ 12:02:13 #110
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_45851963
Ik ben op dieet, ik krijg overal honger vanop het moment
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  woensdag 31 januari 2007 @ 12:04:13 #111
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45852014
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 12:02 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Ik ben op dieet, ik krijg overal honger vanop het moment
Off topic, maar als je te zwaar bent, moet je je levensstijl veranderen, niet een dieet volgen waar je honger van krijgt. Normaal eten, minder snoepen, meer bewegen, biertje of frisje minder drinken, en dat dan niet tijdelijk, maar gewoon blijven doen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  woensdag 31 januari 2007 @ 12:16:30 #112
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_45852334
quote:
Normaal eten, minder snoepen, meer bewegen, biertje of frisje minder drinken, en dat dan niet tijdelijk, maar gewoon blijven doen.
Dat is ook de bedoeling, maar ik merkte toen ik begon dat ik een behoorlijke verslaving heb opgebouwd aan suiker, en 's avonds (dus na het avondeten) door blijven grazen.
Zit nu een paar weken op een regime van niets aten na het avondeten (een wortel als ik het echt niet trek, sta ik me af en toe toe). Ben nu voorbij het stadium van '20:00 honger, 21:00 meer honger,22:00, waar zijn GVD de chips!!!'' gelukkig.
Nu meer bewegen, en niet na het sporten weer 's avonds bezwijken voor eten, maar dat hoop ik te voorkomen door een kopje soep te nemen als ik thuiskom na het sporten.
Koekjes ed heb ik ook weggestopt.
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  woensdag 31 januari 2007 @ 20:25:18 #113
115121 Arizona
Zeg maar Arißona
pi_45861559
Het ligt aan het soort eetgelegenheid of ik zelf aangeef hoe ik de biefstuk wil, of dat ik het over laat aan de kok. Als ik in een eetcafé een biefstuk bestel, zeg ik zelf hoe ik hem wil (medium). Als ik in een wat sjieker restaurant eet, laat ik het over aan de kok.

Mijn favo restaurant heeft een eigen veestapel met Limousin runderen en zij serveren echt de lekkerste ossehaas . Mooi roze van binnen, goed heet en heerlijk mals .
You won't be lost, hurt, tired or lonely - Something beautiful will come your way
pi_45876212
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 08:10 schreef Jarno het volgende:

[..]

Laten we ook even reeel blijven. De meeste biefstukjes worden besteld in restaurants waarvan de chef kok net weet hoe het gasfornuis werkt, laat staan dat de man een fatsoenlijk stuk vlees kan bereiden. En in een écht goed restaurant weet ik wel wat lekkerders te bestellen dan biefstuk.
Dat is dan ook geen restaurant, maar een gaarkeuken in de stijl vanuit Mongolië onder Ghengis Khan. Biefstuk is retesimpel om te bereiden, een omelet maken is bijna nog moeilijker....
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  donderdag 1 februari 2007 @ 10:50:31 #115
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_45876242
quote:
Op donderdag 1 februari 2007 10:48 schreef hassanjassan het volgende:

[..]

Dat is dan ook geen restaurant, maar een gaarkeuken in de stijl vanuit Mongolië onder Ghengis Khan. Biefstuk is retesimpel om te bereiden, een omelet maken is bijna nog moeilijker....
Ben zo vrij het niet met je eens te zijn.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_45876255
quote:
Op woensdag 31 januari 2007 09:35 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

een gast, klanten gaan naar t bordeel
Oh, bij mijn vaste bordeel zeggen ze altijd "Daar is mijn favoriete en beste klant" !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_45876266
quote:
Op donderdag 1 februari 2007 10:50 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ben zo vrij het niet met je eens te zijn.
Nee? plzexplain?
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  Licht Ontvlambaar donderdag 1 februari 2007 @ 11:02:14 #118
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_45876498
quote:
Op maandag 29 januari 2007 15:19 schreef Gripper het volgende:
Ik snap dat je als culi-fiel graag aan de kok overlaat hoe je je biefstukje wilt hebben, en dat je dat ook wel vertrouwd. Maar die kok zal het misschien toch graag willen weten omdat hij redeneert vanuit het idee dat de klant koning is. Anders kun je net zo goed een eten wat de pot schaft restaurant beginnen.
Ook zwangere vrouwen zullen de ober dankbaar zijn als ie ze de keuze geeft tussen goed doorbakken of rare.
Als zwangere vrouw met smaak, bestel je geen biefstuk..
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_45876617
quote:
Op donderdag 1 februari 2007 11:02 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Als zwangere vrouw met smaak, bestel je geen biefstuk..
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_45876711
quote:
Op donderdag 1 februari 2007 11:02 schreef Sjeen het volgende:

[..]

Als zwangere vrouw met smaak, bestel je geen biefstuk..
Weet ik veel, ik heb geen zwangere vrouw
Maar ik kan me de paniekreacties van zwangere vrouwen in restaurants nog goed herinneren. Secretaresse van de baas die tijdens een bedrijfsfeestje vorig jaar dikke stennis schopte omdat er in het midden van d'r taai gebakken schoenzool biefstuk nog een fliebertje roze vlees zat. Ze was trouwens nog bozer toen ik opmerkte: "Maar je drinkt wel gewoon 3 glazen wijn en je steekt zometeen een peuk op, dus wat is het probleem?"
Mijn foto's op Flickr!
[b]Op 15-09-2006 10:28 schreef Hans_Gielus[/b]
Namens Fryslân hoop ik dat je van een berg afkukelt _O-
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')