super-muffin | zondag 19 november 2006 @ 23:27 |
Wie kent het? Hoe is het onstaan? Volgens mijn moeder zit er een heel verhaal achter. ![]() Voor de mensen die het niet kennen: shoarma, friet, kaas, saus en salade (en eventueel sambal) in een bak ![]() Ik vind het iig erg lekker! | |
Ruud | zondag 19 november 2006 @ 23:30 |
als ik zeg dat ik er m'n haar laat knippen ben ik dan voorspelbaar? | |
Ruud | zondag 19 november 2006 @ 23:31 |
quote:klinkt niet verkeerd, al zou ik de kaas weglaten denk ik | |
Shirley | zondag 19 november 2006 @ 23:32 |
Ja, het is één grote drap eigenlijk en ook nog eens een caloriebom, maar verdomd lekker! Vooral na een avondje stappen. ![]() | |
Bep | zondag 19 november 2006 @ 23:32 |
Het is ontstaan door iemand die na het stappen honger had en niet alles netjes achter elkaar wilde opeten , dus gewoon de hele zooi in 1 bak gegooid heeft | |
Matness | zondag 19 november 2006 @ 23:33 |
ik vind het zo'n vreselijk rare en onsmakelijke naam. | |
dontf0kwithme | zondag 19 november 2006 @ 23:48 |
Haha ik eet het zelf ook, erg lekker. maar die naam is inderdaad wel een beetje van de rare kant, toen ik het zag hangen bij een shoarmatent d8 ik zo van, ohh knippen ze nu ook al haren hier ![]() | |
gekkehoedenmaker | maandag 20 november 2006 @ 00:21 |
Kapsalon. ![]() Ik heb het trouwens een keer gevraagd aan de kok van de shoarmatent bij ons op het Weena. Hij vertelde iets over een kapsalon die elke vrijdag hetzelfde gerecht bestelde (dat dus niet op de kaart stond), en dat de shoarmazaak het toen maar kapsalon heeft genoemd. Ik weet niet wat ik ervan moet geloven. ![]() | |
Rekkie | maandag 20 november 2006 @ 00:22 |
Klintk goed ![]() ![]() | |
vrolijke-frits | maandag 20 november 2006 @ 00:31 |
quote:Eensch is | |
MissHobje | maandag 20 november 2006 @ 01:23 |
Ik dacht even huh! wat doet dit in Cul ![]() Maargoed ik moet eerlijk bekennen ik het het niet.. Maar ik houd dus ook niet van shoarma, dus mja logich ![]() Misschien is het wel een broodje aap verhaal of gewoon een plaatselijke uitspraak. Hmm ben even aan het zoeken en zie toch wel 1 en ander erover verschijnen. ![]() linkje van het stukje erover nog meer ![]() TT verduidelijkt ![]() | |
gekkehoedenmaker | maandag 20 november 2006 @ 01:36 |
quote:Noh, mijn shoarmadealer praatte dus geen bullshit! ![]() (trouwens...slade?) | |
golfer | maandag 20 november 2006 @ 01:45 |
quote:Ook zo goed Nederlands, die teksten op het plaatje. ![]() | |
MissHobje | maandag 20 november 2006 @ 01:47 |
quote:Past prima bij een shoarma tent toch ![]() | |
Mikkie | maandag 20 november 2006 @ 01:49 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 93% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 14:15:55 ] | |
#ANONIEM | maandag 20 november 2006 @ 01:50 |
quote:Dit verhaal klopt. | |
Sebasser | maandag 20 november 2006 @ 01:58 |
Heerlijk ![]() Ik bestel het altijd bij de shoarma tent ![]() alleen dan heet het Shoarma hawaii ![]() | |
Rekkie | maandag 20 november 2006 @ 11:52 |
quote:Eensch is met verbetering ![]() | |
steve2003 | maandag 20 november 2006 @ 13:41 |
Kapsalon, zoooo lekker... Voor de Rotterdammers, je moet het bij Abu halen, die staat tegenover de oude ingang van het Blijdorp, Bij de uitgang van het Wolfer van Borselen.... Die is zo lekker, maakt alles vers, niet duur en super aardige vent.... | |
Curiosity | maandag 20 november 2006 @ 15:46 |
De bedenker is de zaak El Aviva uit Delfshaven. | |
Curiosity | maandag 20 november 2006 @ 15:49 |
Het recept Ingrediënten: 100 gram shoarmavlees; kruiden; handvol friet; twee plakken kaas; komkommer in schijfjes; tomaat in stukjes; sla, gesneden; knoflooksaus; sambal. Bereidingswijze: Bak de friet. Kruid de shoarma en bak het vlees in een koekenpan bruin. Leg de friet in een aluminiumbakje met daarop het shoarmavlees. Voeg naar smaak de knoflooksaus en sambal toe. Leg vervolgens de twee plakken kaas bovenop de shoarma en zet het geheel even onder de grill, zodat de kaas lekker smelt en tussen de shoarma en friet terecht komt. Mmm.. De komkommerschijfjes, stukjes tomaat en de sla dienen ter garnering. Plant er een plastic vorkje in en je hebt je eigen Kapsalon! Eet smakelijk. | |
Brentmeister | maandag 20 november 2006 @ 15:56 |
Is die kerel niet een keer bij Paul de Leeuw geweest? | |
Rapaille | maandag 20 november 2006 @ 15:58 |
Het verhaal wat ik hoorde was het het vaste gerecht van een shoarmatent die kapsalon heette. Er was na de verbouwing geen geld om buitenreclame te veranderen en toen namen ze de tijdelijke 'kapsalon' aan. Het liep goed en de naam veranderen was nutteloos want iedereen kende kapsalon | |
SlaggY | maandag 20 november 2006 @ 16:01 |
Klinkt goed. Ben het hier in Maastricht nog niet tegen gekomen. Maar het zal binnenkort wel overwaaien. ![]() | |
Caesu | maandag 20 november 2006 @ 18:35 |
lijkt me wel ok maar dan zonder kaas... | |
super-muffin | maandag 20 november 2006 @ 18:52 |
quote:Moppie ![]() Ik wou je net mailen dat ik een topic heb geopend, heb jij er al lang op gereageerd ![]() | |
Aloise | maandag 20 november 2006 @ 18:53 |
[ Bericht 78% gewijzigd door Martijn_77 op 20-11-2006 19:13:45 (Reageer dan niet) ] | |
gekkehoedenmaker | maandag 20 november 2006 @ 19:13 |
quote: ![]() Ja goed, hè? | |
gekkehoedenmaker | maandag 20 november 2006 @ 19:16 |
quote: ![]() En dan met kaas en patat een keiveel sambal en dan de hele dag lekker stinken. ![]() | |
steve2003 | dinsdag 21 november 2006 @ 00:10 |
maar ik eet het bijna altijd met doner ipv shoarma, veeeeeeel lekkerder.... ik rotterdam wordt shoarma vaak trouwens gebruikt om doner aan te duiden, in rotterdam krijg je dus ook overal doner op je kapsalon, niet shoarma... | |
brrrrrrt | dinsdag 21 november 2006 @ 02:32 |
wat is het verschil tussen doner en shoarma dan? | |
Off-ShoRe | dinsdag 21 november 2006 @ 07:35 |
quote:de smaak het vlees Shoarma met (cedar) kaas is ntlk altijd super ![]() | |
Isabeau | dinsdag 21 november 2006 @ 10:52 |
Ik heb het hier in de buurt trouwens nog nergens gezien (ik woon in Drenthe), maar het lijkt wel op een maaltijd die ik zo zou eten: gewoon alles door elkaar ![]() Niet dat ik shoarma lust, maar toch ![]() | |
steve2003 | maandag 27 november 2006 @ 16:34 |
Shoarma zijn dunne reepjes vlees die gebakken worden emt shoarma kruiden, en doner wordt van zo'n homp vlees aan een spies afgesneden.... andere smaak, en ander vlees... | |
Jape | maandag 27 november 2006 @ 16:38 |
Grappig dat het een Rotterdams iets is, het viel me inderdaad als eerste op bij de (toen nieuwe) shoarmazaak aan de Coolsingel, bij de Gemeentebelastingen. Heb 'm alleen nog niet geprobeerd, kom de laatste tijd weinig bij shoarmazaken ![]() | |
2Mini | maandag 27 november 2006 @ 19:02 |
Vooral verkrijgbaar in R'dam.. Iemand die een adresje weet in Den Haag? | |
Shirley | maandag 27 november 2006 @ 23:03 |
quote:Mac Tel Aviv! Daar haal ik het altijd na het stappen ![]() | |
Jape | woensdag 29 november 2006 @ 14:16 |
quote:Mac El Aviv ![]() Lees ook even deze práchtige recensie: quote:http://www.eet.nu/Rotterdam/Grand_Cafe-Restaurant_MAC_El_Aviv | |
Sjoepa | donderdag 30 november 2006 @ 00:23 |
Bij Mooi! weer de Leeuw was de man die het bedacht heeft volgens mij. Kijk de afleveringen maar ff terug op www.mooiweerdeleeuw.nl en je hoort het verhaal erachter. | |
DaMook | donderdag 30 november 2006 @ 01:15 |
Klinkt wel goed eigenlijk ![]() ![]() | |
Slasher | donderdag 30 november 2006 @ 12:36 |
Laatst zag ik dat als aanplakbiljet in buiten voor een shaorma boer, kapsalon 5,= ik dacht dus serieus dat je daar je haar kon laten knippen ![]() | |
2Mini | donderdag 30 november 2006 @ 13:59 |
quote:Dit ga ik doen als ik tijd heb... ![]() Ik krijg honger als ik naar dit topic terug kom.. | |
kidkash19 | donderdag 7 december 2006 @ 16:47 |
En maar zeuren dat men last heeft van overgewicht ![]() | |
Repeat | donderdag 7 december 2006 @ 16:49 |
is ook bij mooi weer de leeuw geweest. die gast die het bedacht had. | |
super-muffin | donderdag 7 december 2006 @ 18:56 |
quote:met kebab is het ook vele malen lekkerder. En bij Troje doen ze er geen sla bij, jammer. Zal er de volgende keer maar om vragen. | |
Curiosity | zondag 14 januari 2007 @ 16:50 |
Up | |
_Henry_ | maandag 15 januari 2007 @ 13:46 |
Absalon, kapsalon! | |
Leef | maandag 15 januari 2007 @ 16:23 |
Het is Av Shalom, vader des vredes, אב שלום | |
SlaggY | maandag 15 januari 2007 @ 16:37 |
Bij mijn lokale kebabzaak is het nu ook een tijdje verkrijgbaar. Ik bestel 't meestal met pikant saus en nog wat feta er bovenop. ![]() | |
BonteAvond | maandag 15 januari 2007 @ 16:39 |
quote:Shoarma, patat, kaas over heen, slade ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Martijn_77 | maandag 15 januari 2007 @ 18:52 |
quote: quote: quote:Uit Kapsalon | |
RijstNatie | maandag 15 januari 2007 @ 19:27 |
en smullen maar ![]() | |
Flashwin | maandag 15 januari 2007 @ 19:33 |
Heerlijk na een avond stappen, maar echt super ongezond. wat zouden de voedingswaarden zijn? | |
Tourniquet | maandag 15 januari 2007 @ 20:50 |
Uit het AD artikel:quote:Dan zit je dus al op 1145 kcal ![]() | |
Brentmeister | maandag 15 januari 2007 @ 21:04 |
quote:Ingrediënten zijn niet veel anders dan het gebruikelijke broodje kebab- of shoarmaschotel lijkt me. | |
Flashwin | maandag 15 januari 2007 @ 22:37 |
quote:ah ok..zonder die knoflooksaus valt het wel mee op zich | |
HAL9000S | maandag 15 januari 2007 @ 22:39 |
Wtf? Is die knoflooksaus alleen al 420 kcal?? | |
Leef | dinsdag 16 januari 2007 @ 04:19 |
knofsaus is een saus op mayo basis dus dat is OLIE en EIEREN en dus veel kcal ja. Maar dat is niet per se ongezond! Er is wetenschappelijk aangetoond dat sommige mensen daadwerkelijk kcal nodig hebben om te overleven | |
Monotomy | dinsdag 16 januari 2007 @ 10:55 |
quote: ![]() | |
Isegrim | woensdag 24 januari 2007 @ 21:45 |
Dat is echt zoooo lekker, ik heb een verslaving opgelopen. Wel met döner, niet met shoarma. | |
Leintjeuh | woensdag 24 januari 2007 @ 23:26 |
quote:Waar haal jij je Kapsalon? Heb je die bij de dierentuin al geprobeert? | |
Isegrim | donderdag 25 januari 2007 @ 06:02 |
quote:Nee, nog niet. ![]() | |
Mitchell-K | maandag 3 maart 2008 @ 18:03 |
Nieuw gerecht in de snackbarren van nederland. Het heet dus Kapsalon ![]() ![]() Het is een bak met een bodem patat, een laag shoarma/doner(is maar wat je vraagt), gesmolten kaas met spekjes, sla en daarover heen knoflook saus/sambal ![]() Wat vinden jullie ervan? | |
OldJeller | maandag 3 maart 2008 @ 18:05 |
Wat is de achterliggende gedachte bij dit 'gerecht'? Haar in je eten? | |
LostFormat | maandag 3 maart 2008 @ 18:09 |
quote:Het werd het eerst besteld bij een shoarmazaak in R'dam door werknemers van een kapsalon. Dat is blijven hangen. Nog nooit geprobeerd though. | |
Muck | maandag 3 maart 2008 @ 18:10 |
nieuw? hoe kom je daar nou bij? ![]() | |
FleshWound | maandag 3 maart 2008 @ 18:10 |
Jaaaaaa! Kapsalon kip! Minimaal één keer per week vaste kost ![]() Met knoflooksaus en sambal natuurlijk. quote:Van Wiki. | |
Smallish | maandag 3 maart 2008 @ 18:10 |
quote: ![]() Is dat het?? Ik heb me al vaker afgevraagd wat in vredesnaam Kapsalon kon zijn in de snackbar.... ![]() | |
Smallish | maandag 3 maart 2008 @ 18:12 |
quote:O... ![]() | |
Mitchell-K | maandag 3 maart 2008 @ 18:12 |
Maar na 1 zo'n bakkie zit je pens echt wel vol hoor:P | |
Mitchell-K | maandag 3 maart 2008 @ 18:13 |
quote: quote: ![]() | |
GasTurbine | maandag 3 maart 2008 @ 18:15 |
Enorm lekker. Jammergenoeg is de turk hier gesloten ivm de Voedsel en Warenauthoriteit. ![]() | |
Mitchell-K | maandag 3 maart 2008 @ 18:20 |
quote:Heb jij je testament al geschreven? ![]() | |
GasTurbine | maandag 3 maart 2008 @ 18:24 |
quote:Ik was wel bang eigenlijk. At daar ong. elke schooldag wel een turkse pizza en als we genoeg doekoe hadden gerepresent gingen we allemaal foodies daar kopen (o.a. Kapsalon) Maar het ging erom dat hij naast zijn normale verkoop ook ander eten verkocht voor familieleden enzovoorts ofzo. Vaag verhaal. | |
Houtspeer | maandag 3 maart 2008 @ 18:24 |
Hoeveel moet dat kosten dan? | |
Mitchell-K | maandag 3 maart 2008 @ 18:27 |
Hmm varieert bij de donerking in hsum kosten de grote-pittige 4,50 en dat heb ik er ook cker voor over | |
Houtspeer | maandag 3 maart 2008 @ 18:52 |
Het ziet er niet uit. En zo duur. | |
Pistoleke | maandag 3 maart 2008 @ 20:34 |
Het is het dubbel en dwars waard. Zeer zeker te preferen boven ander fastfood. Of je het lekkerder vindt dan een broodje shoarma of durum doner, om daar achter te komen moet je het proberen. Het behoort toe aan het gastronomisch cultureel erfgoed van Rotterdam. Iiedereen zal een keer kapsalon moeten hebben gegeten bij Mac El Aviv aan de Coolsingel waar niet alleen de kapsalon geweldig is, maar ook de service. Overigens kan ik niet oordelen over de kapsalon buiten Rotterdam, dat is ongeveer als sushi buiten Japan. Bijna nooit echt even goed. | |
Ringo | maandag 3 maart 2008 @ 20:40 |
Alles wordt klef en gaat naar elkaar smaken. Paupersdelicatesse. | |
Shirley | maandag 3 maart 2008 @ 21:19 |
quote:Daar at ik het voor eerst eens na het uitgaan en was echt verkocht! En idd, van meerdere zaken inmiddels kapsalon gegeten en nergens echt zo lekker als daar. | |
calabi_yau | maandag 3 maart 2008 @ 21:23 |
quote:Daar was ik ook al bang voor idd. | |
Isegrim | maandag 3 maart 2008 @ 21:25 |
Nieuw? ![]() http://www.ad.nl/rotterdam/article563435.ece Hier bestaat het al heel lang. ![]() | |
n0a | maandag 3 maart 2008 @ 21:51 |
Heb het nog nooit gegeten wel vaker gezien in menu'tjes enzo. Het klinkt eigenlijk best ranzig. Ben ook niet zo'n kaas liefhebber. Ga het denk ik toch wel eens proberen. | |
SHE | maandag 3 maart 2008 @ 21:52 |
El aviv om 05.00 s'ochtends na een nacht zuipen. Je rolt met een grote glimlach je nest in en wil de volgende dag je lever uitkotsen ![]() | |
MissHobje | maandag 3 maart 2008 @ 22:23 |
Ik moest meteen aan Rotjeknor denken ![]() en verder brrrrrrrr | |
Mirjam | maandag 3 maart 2008 @ 23:35 |
quote:dattem. vieze slappe patat, alles smaakt naar elkaar, warme sla, getver man ![]() | |
Curiosity | dinsdag 4 maart 2008 @ 14:29 |
Als ik deze haal in schiedam ( passage) dan gaat de sla ed. er na de oven op, veel lekkerder en geen natte troep dan. Hij maakt het erg lekker. | |
Curiosity | dinsdag 4 maart 2008 @ 14:30 |
quote:Er moet helemaal geen spek op. patat, vlees, knoflooksaus en/of sambal, geraspte kaas, dan in de oven en dan sla en tomaat ed. naar smaak. | |
kabouter.muts | dinsdag 4 maart 2008 @ 14:53 |
Er was al eens een topic over dit gerecht. Met uitleg en alles enzo. Kan t niet vinden. | |
n0a | dinsdag 4 maart 2008 @ 15:11 |
quote:Die in de passage is zo lekker. Heb er tot nu toe alleen maar broodje doner gehaald. Heb er ook een in de straat 3 min van m'n huis maar die is niet lekker :/. Zit hier ook "pas" een turkse supermarkt (NMS) en daar staat ook een bakkers/doner gedeelte klaar. Ben benieuwd wanneer ze het eindelijk gaan gebruiken. | |
Curiosity | dinsdag 4 maart 2008 @ 15:15 |
quote:Gelukkig, nog een kenner ![]() Die supermarkt ben ik nog niet binnen geweest, is dat wat. | |
Giechel_Ho | dinsdag 4 maart 2008 @ 15:21 |
Mn Rotterdamse vrienden zweren erbij. Ikzelf heb er totaal geen trek in. Vieze kleffe vette zooi ![]() | |
Innocence | dinsdag 4 maart 2008 @ 15:47 |
Spekjes? ![]() | |
123hopsaflops | dinsdag 4 maart 2008 @ 15:56 |
een bak kapsalon, MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM | |
TheHamsterSlayer | dinsdag 4 maart 2008 @ 22:10 |
Wat toevallig zeg, heb het net een half uur geleden zelf gemaakt en opgegeten! Ik wilde er net zelf een topic over openen. Recept heb ik van elsevier.nl of was het nou AD.nl? Voor 1 persoon (met gezonde eetbehoeften): - handje patat (gefrituurd) - 200gr shoarmavlees - twee handjes ijsbergsla, reepjes gesneden (weet ik veel hoe je sla hoeveelheden moet uitdrukken) - 1 tomaat, schijfjes - 1/5 van een kommer, schijfjes - drie plakjes kaas, jong belegen - knoflooksaus - sambalsaus, echter ik heb chilisaus van de Lidl gebruikt, smaakt ook goed 1. Shoarma bakken 2. Patat frituren, pas als de shoarma bijna klaar is 3. Eerst de patat en daarna shoarma in een ovenbestendige schaal doen (aluminium bak als je die hebt maar gewone ovenschaal kan ook) 4. Plakjes kaas en sausen erover heen doen 5. Zooi in voorverwarmde oven doen op 250 gr C, 3 min. ofzo kaas laten smelten, zelf beetje geimproviseerd hier, het gaat erom dat de kaas goed smelt dus tijd is niet zo belangrijk. 6. Sla, komkommer en tomaten erop doen als topping Het is simpel te maken, alleen je moet wel een grote trek hebben anders is het niet echt de moeite waard om alle ingredienten in huis te halen. Het is wel redelijk duur voor een student maar heel lekker en ook nog relatief gezond. | |
Anne | dinsdag 4 maart 2008 @ 22:11 |
Ahaaaaaa! Ik dacht dat je een gratis knipbeurt kreeg bij de friet ![]() Even uitleggen: Ik heb hier nog nooit van gehoord en sinds een week hangt er een groot karton met daarop "Kapsalon" geschreven en daaronder heel klein iets van Friet. Vandaar bovenstaande. [ Bericht 41% gewijzigd door Anne op 04-03-2008 22:21:03 ] | |
calabi_yau | dinsdag 4 maart 2008 @ 22:13 |
quote:Relatief gezond? ![]() | |
koen_pijl | dinsdag 4 maart 2008 @ 22:14 |
Lijkt me op de een of andere manier toch niet zo lekker. Weet neit toch maar een keer proberen. | |
Isegrim | dinsdag 4 maart 2008 @ 22:21 |
quote:Idd. ![]() ![]() | |
TheHamsterSlayer | dinsdag 4 maart 2008 @ 23:46 |
quote:Heu...jawel hoor, die sla, tomaat en komkommer komt al gauw neer op bijna 150 gr, das bijna de ADH groente. (de overige vetten die erin zitten compenseer ik gewoon door veel te sporten) | |
Isegrim | woensdag 5 maart 2008 @ 07:28 |
2 ons groente. ![]() ![]() | |
Curiosity | woensdag 5 maart 2008 @ 08:59 |
quote:Het is net zo vers als die voorgesneden sla van de AH. BIj de mijne krijg je, ijsbergsla, rode ui, reepjes rode kool, tomaat, komkommer, olijven , mag je naar smaak toevoegen. | |
123hopsaflops | woensdag 5 maart 2008 @ 09:33 |
één ding is heel zeker: na een kapsalon moet je minstens twee balansweken houden om weer een beetje in het gareel te komen | |
beelz | woensdag 5 maart 2008 @ 10:12 |
Rotterdammers ![]() Dat is toch geen vreten man... En zoveel verschil met boerenpatat is het ook niet... | |
Little_Angel | woensdag 5 maart 2008 @ 10:15 |
Het lijkt mij niet lekker, eerder iets waar ik snel misselijk van word. Het ziet er ook niet bepaald smakelijk uit, dus nee... liever niet ![]() | |
Miam | woensdag 5 maart 2008 @ 10:23 |
Ik vind't niet lekker. ![]() | |
kabouter.muts | woensdag 5 maart 2008 @ 10:54 |
Kapsalon hét grote snacksucces van 2006! 12.01.07 | categorie: Snackbars ROTTERDAM - Ondanks alle verhalen en maatregelen omtrent gezonde voeding, is een caloriebom hét grote succes van de snackbranche in 2006 geworden. Shoarma- annex fritesschotel Kapsalon ontwikkelde zich vorig jaar tot een ware hype in de regio Groot-Rotterdam. Het gerecht - frites, shoarmavlees, kaas, sla en saus in laagjes in een aluminium bakje - werd in het voorjaar van 2006 bedacht door shoarmazaak El Aviva in de wijk Delfshaven, maar de schotel verspreidde zich als een inktvlak over de Maasstad via snackbars en shoarmazaken. De Kapsalon dankt zijn naam aan kapperszaak Tati. De kappers in deze zaak bestelden bij El Aviva steevast een gerecht met de combinatie van de ingrediënten die uiteindelijk tot de Shoarma-Frites Kapsalon leidden. Vooral onder de jongeren is De Kapsalon favoriet. De foto's zijn gemaakt door de jeugdige Kapsalon-liefhebber Poul Vinther uit Rotterdam. | |
Mikkie | woensdag 5 maart 2008 @ 11:01 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 68% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 14:15:55 ] | |
ABombali | woensdag 5 maart 2008 @ 16:52 |
Ziet er niet lekker uit, maar is echt heeeel lekker! | |
OldJeller | woensdag 5 maart 2008 @ 18:41 |
Ik snap niet echt waarom die combinatie. Ik eet het dan liever los; - bak patat met mayo - shaorma met knoflooksaus - bak sla geen kaas, want dat is smerig. Maar ik eet die dingen zeer zelden. ![]() Of wil iedereen dat eigenlijk ook, maar is dit een soort van voordeelmenu ipv alles los bestellen? ![]() Lijkt mij maar een kleffe boel, nee dank. | |
Curiosity | woensdag 5 maart 2008 @ 19:23 |
quote: Dat was ook de opzet van die kapper ![]() Men, wat een gezeur over hoe iets eruit ziet, het is heerlijk en een goede kapsalon is niet klef. | |
TheHamsterSlayer | woensdag 5 maart 2008 @ 20:18 |
quote:dacht het toch ff niet....heb nog 200gr shoarma over en die moet voor morgen op, dus straks weer ff klussen in de keuken ![]() ![]() ![]() | |
bianca en michael | woensdag 5 maart 2008 @ 20:29 |
O, het is héérlijk....! ![]() ![]() [ Bericht 0% gewijzigd door bianca en michael op 05-03-2008 20:34:20 ] | |
TheHamsterSlayer | woensdag 5 maart 2008 @ 20:57 |
Net klaar! ben em nu aan het opsmikkelen....mijn creatie is echt meesterlijk, heb er zelfs wat foto's van gemaakt. Ik ben er echt trots op, want ik kook bijna nooit en wat ik kook is vaak crap. Mijn creatie weegt denk ik 1 kilo exclusief ovenschaal ![]() | |
Vandaag... | woensdag 5 maart 2008 @ 21:56 |
Laat die foto´s eens zien, HamsterSlayer | |
marcb1974 | woensdag 5 maart 2008 @ 21:59 |
Niets nieuw, en niet lekker ook ![]() | |
TheHamsterSlayer | woensdag 5 maart 2008 @ 22:12 |
quote:ja als ik heb uitgevonden hoe je foto's hier moet posten ![]() ![]() | |
Vandaag... | woensdag 5 maart 2008 @ 22:33 |
hier uploaden http://tinypic.com/ | |
TheHamsterSlayer | woensdag 5 maart 2008 @ 22:38 |
![]() ![]() ![]() voor volgend recept (de witte): ![]() To be continued... [ Bericht 30% gewijzigd door TheHamsterSlayer op 05-03-2008 22:48:51 ] | |
Isegrim | woensdag 5 maart 2008 @ 22:39 |
Ik zie enkel sla. ![]() | |
Vandaag... | woensdag 5 maart 2008 @ 22:45 |
![]() | |
TheHamsterSlayer | woensdag 5 maart 2008 @ 22:50 |
quote:nee daaronder ligt echt 200-250gr shoarma, maar ik heb deze keer ook aardig wat sla gebruikt om voor al het vet te compenseren ![]() | |
n0a | donderdag 6 maart 2008 @ 08:20 |
quote:Vind de NMS wel okay. Genoeg "Nederlandse" producten te krijgen. Veel soorten brood. Veel soorten kaas waaronder feta en halumi. Veel soorten pasta, rijst, groente in zuur. Qua vlees heb je kip, rund en schaap. Groente afdeling vind ik so so. Ik ga toch nog regelmatig naar de plus voor bijv smoothies en verwerkte stukjes vlees. Vind het sws wel leuk om in supermarkten/toko's onbekende producten langs te gaan. | |
calabi_yau | donderdag 6 maart 2008 @ 09:22 |
Vet vervelend topic om in je myAT te hebben staan trouwens.... ik krijg er continu honger van ![]() | |
Houtspeer | donderdag 6 maart 2008 @ 10:53 |
Het ziet er gewoon niet uit ![]() Stelletje vetkleumen. | |
Curiosity | donderdag 6 maart 2008 @ 14:20 |
quote:Precies, en erg off topic al die gezondheids fratsen. Kapsalon is gewoon lekker, en gewoon met mate eten, net zoals alles. | |
uniekhoorn | donderdag 6 maart 2008 @ 20:36 |
Ow, ken het concept al lang maar het lijkt me zo lekker, en dan de ongezondste versie ![]() In friesland volgens mij nog niet bekent ![]() | |
Liquidootje | donderdag 6 maart 2008 @ 22:19 |
Ik ga dat morgen eten. Dat weet ik NU al. | |
Muck | donderdag 6 maart 2008 @ 22:38 |
Jongens, het is mooi geweest zo. Hoe (on)gezond kapsalon ook is, het is écht nergens voor nodig om elkaar te lopen bashen en af te zeiken. Ik heb een hele berg posts verwijderd en hoop dat jullie nu ontopic verder kunnen gaan. | |
#ANONIEM | donderdag 6 maart 2008 @ 22:48 |
Yes ik ga het morgen maken ![]() | |
Asile | donderdag 6 maart 2008 @ 22:49 |
Is dit zeer smakelijk uitziende gerecht toevallig al gesignaleerd in Amsterdam? ![]() | |
Isdatzo | donderdag 6 maart 2008 @ 23:53 |
Ziet dr goed eetbaar uit ![]() Keertje proberen of ik het hier ook kan krijgen ![]() | |
MissHobje | vrijdag 7 maart 2008 @ 13:16 |
quote:Dat dus ! | |
123hopsaflops | vrijdag 7 maart 2008 @ 14:29 |
vanavond gaan we een kapsalon klaren | |
ABombali | zaterdag 8 maart 2008 @ 01:53 |
In Den haag naast die nieuwe bioscoop, zijn er 2 'snackbars' die kapsalon verkopen. De 1 is heel goedkoop(2.50) en de ander 5 euro....Die tweede heeft echt de lekkerste kapsalon ooit! | |
Greys | maandag 10 maart 2008 @ 23:46 |
Het ziet er vreselijk uit en het is een bom calorietjes... maar oh oh oh oh wat is het lekker ![]() Mijn schoonouders gingen eerst bijna gillen toen we het ze hadden voorgezet van de plaatselijke shoarmaboer, maar tegenwoordig vragen ze er al vaak om of we weer een kapsalonnetje gaan eten ![]() Schoonmoeders heeft er gráág een paar weekjes lijnen voor over ![]() | |
4EverBlackEyed | dinsdag 11 maart 2008 @ 00:36 |
quote:Blijft die patat knapperig dan? Want als iets niet lekker is is het kleffe patat.. ![]() | |
koen_pijl | vrijdag 18 april 2008 @ 16:10 |
Hey mensen kan je dit ook ergens in Utrecht centrum krijgen? | |
#ANONIEM | zaterdag 19 april 2008 @ 21:32 |
Hier nog nergens tegengekomen ![]() ![]() | |
SHE | zaterdag 19 april 2008 @ 21:40 |
Kapsalon is Rotterdams, klaar. In hoef het niet in Utrecht en Amsterdam te zien. Den Haag mag nog net ![]() Zodra het weer een beetje zonniger gaat worden, dan zal ik mijn eerste zomernacht afsluiten met een kapsalonnetje ![]() Ik mis mijn Rotterdam ![]() | |
Isegrim | zaterdag 19 april 2008 @ 21:42 |
Zeg, wat doe je daar eigenlijk? Je miept altijd dat je Rotterdam mist. Kom dan terug! ![]() | |
SHE | zaterdag 19 april 2008 @ 21:50 |
Mijn vent wil niet mee ![]() Maar geloof mij nou maar dat ik niet huw voor we verkast zijn. Dus als dat loeder ooit nageslacht wil, zal hij toch echt zijn reet naar de maas stad moeten brengen. | |
Isegrim | zaterdag 19 april 2008 @ 21:52 |
![]() | |
Tezz | zaterdag 19 april 2008 @ 21:56 |
quote:Nee natuurlijk blijft de patat niet knapperig als het bedolven is onder een berg andere zooi. Dat is nu het hele idee van een kapsolon natuurlijk, dat het klef is. | |
Mirjam | zaterdag 19 april 2008 @ 21:58 |
quote:bah ![]() ![]() | |
RijstNatie | zaterdag 19 april 2008 @ 21:58 |
beste gerecht wat ze in de shoarma zaak verkopen !!!!!!!! | |
SHE | zaterdag 19 april 2008 @ 22:02 |
quote:Ho ho. Stop. Arret. Alto! Een kapsalon is altijd knapperig en knusperig in den beginne!. De natte toegift volgt pas als de bodem is bereikt en je smaakpapillen al zodanig explosief zijn bezoedeld, dan de zompige toegift een geschenk uit de hemel lijkt. ![]() | |
Isegrim | zaterdag 19 april 2008 @ 22:04 |
Ik vind kleffe patat lekker. ![]() | |
SHE | zaterdag 19 april 2008 @ 22:12 |
Ik ook. Dit even tussen ons, en de eerste die dit ooit tegen mij gebruikt vermoord ik, maar als ik een kutdag heb..zo'n dag dat iedereen en alles kapot kan, dan rijd ik s 'avonds sniekie naar Alexandria, een ontzettend vieze shoarmazaak in Utrecht, die volgens mij 24 uur per dag open is. Daar bestel ik patat, een bakje knoflooksaus en een bakje sambal. Thuis aangekomen, flikker ik alles over elkaar, en wacht tot het helemaal zacht is en dan ben ik een half uurtje in prozac-heaven. ![]() | |
Isegrim | zaterdag 19 april 2008 @ 22:15 |
Da's wel heel erg. ![]() ![]() | |
SHE | zaterdag 19 april 2008 @ 22:17 |
Ik ontken alles. | |
shinydiscoball | zaterdag 19 april 2008 @ 23:21 |
Ik hoorde er laatst voor het eerst van en het eerste wat ik dacht was dat als ik dit zou eten ik daarna 10 weken op water en brood zou moeten gaan leven ![]() Weet iemand of ze dit al in Amsterdam verkopen? Doner & patat + kaas en saus = ultieme combinatie ![]() ![]() Misschien eigenlijk wel goed als dit in Rotterdam blijft ![]() | |
beelz | zondag 20 april 2008 @ 10:51 |
Pfff 3 weken geleden gegeten en schijt nogsteeds raar... | |
Isegrim | zondag 20 april 2008 @ 11:08 |
quote:Kom nou toch. ![]() ![]() | |
Liquidootje | zondag 20 april 2008 @ 12:40 |
Ik wilde het als ontbijt, maar kan het echt nergens vinden. Vanochtend rond 5 wilde nieumand het meer maken ![]() | |
quirina | zondag 20 april 2008 @ 14:15 |
Het lijkt me helemaal niks zo'n kapsalon. Het ziet er smerig uit. | |
SHE | zondag 20 april 2008 @ 14:54 |
Boerenkool stamppot ziet er ook uit als een hoopje gal en kots uit de maag van een grasgrage koe, maar toch krijg ik het makkelijk weg. Beauty is in the eye of the beholder ![]() | |
littledrummergirl | zondag 20 april 2008 @ 14:56 |
lekker lekker! minstens een keer per week halen we hier een bak van ![]() en je zit hartstikke vol voor 3,50e ![]() | |
krioro | zondag 20 april 2008 @ 15:23 |
Nog nooit op maar het lijkt me best lekker. Het is hier wel te krijgen maar ik denk er nooit aan om het een keer te halen. ![]() En dan hopen dat het goed klef wordt. Klef = ![]() | |
Principessa.Farfalla | zondag 20 april 2008 @ 17:56 |
Dat aten ze bij puberruil ![]() | |
#ANONIEM | zondag 20 april 2008 @ 17:57 |
Kapsalon. ![]() [ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 20-04-2008 18:00:11 ] | |
littledrummergirl | zondag 20 april 2008 @ 19:57 |
quote:dat was hier om de hoek ![]() "wil je shoarma of kapsalon?" ![]() vriendjelief trouwens toen we hier net een dag woonden, we liepen langs een reclamebord zegt ie "wat een stomme combinatie een pizzaria met een kapsalon" ![]() | |
shinydiscoball | zondag 20 april 2008 @ 20:00 |
Door puberruil ken ik het ook idd ![]() | |
koen_pijl | zondag 20 april 2008 @ 20:49 |
Gevonden in Utrecht hoor. De shoarma zaak die in de zelfde straat zit als de Plato verkoopt het. Wel met wat weinig kaas er op en redelijk duur (5,70), maar de friet is wel krokant en saus kan je zelf zo veel als je wilt toevoegen. | |
123hopsaflops | dinsdag 22 april 2008 @ 18:08 |
quote: hahaha geniaal stukje was dat! meisje in heel duur restaurant met een prachtig hoofdgerecht voor haar neus: 'als ik kon kiezen tussen dit gerecht of een kapsalon, dan zou ik het niet weten' | |
littledrummergirl | dinsdag 22 april 2008 @ 18:27 |
quote:wat lief ![]() ![]() hoewel kapsalon wel erg lekker is... | |
littledrummergirl | dinsdag 22 april 2008 @ 18:28 |
waarom werd dit topic gekickt rond etenstijd? nou heb ik zin in kapsalon en geen zin meer in alle verse groenten die ik heel verantwoord heb gekocht vandaag ![]() | |
Thetallguy | dinsdag 22 april 2008 @ 18:32 |
Ik vond het al weken stom dat er bij elke Shoarmatent stond 'nu ook kapsalon' dacht dat ze achterin de zaak een kapsalon hadden oid ![]() Tijdje terug puberruil gezien en weeer een paar weken later viel het kwartje ![]() | |
Curiosity | dinsdag 22 april 2008 @ 18:33 |
quote: ![]() | |
quirina | dinsdag 22 april 2008 @ 20:51 |
Ze hadden kapsalon beter VUILNISBAK kunnen noemen. Het ziet er zo uit en het ruikt smerig en het smaakt ook uberranzig. | |
Liquidootje | dinsdag 22 april 2008 @ 20:55 |
De eerste keer toen ik döner rook en proefde ging ik ook over mijn nek. Maar tegenwoordig ga ik er van watertanden. Het is vast lekker, maar wel anders. Gewoon salade met shoarma is ook lekker, maar dit is helemaal lekker. Dus niet zeiken boer. | |
quirina | dinsdag 22 april 2008 @ 21:00 |
Het is gewoon goor! Lauwe sla, vies schapevlees, slappe patat en dan ook nog een plak kaassaus erover ![]() Net of dat iemand ff lekker aan het nekken is geweest en het opgewarmd heeft ![]() | |
littledrummergirl | dinsdag 22 april 2008 @ 21:17 |
quote:je moet ook geen schapenvlees nemen ![]() ![]() ![]() | |
Liquidootje | dinsdag 22 april 2008 @ 21:20 |
Ik wist niet eens dat het met schapevlees kwam ![]() ![]() Maar ik vermoed dat quirina nog nooit shoarma zaak van binnen heeft gezien ![]() Oh heb ik al gezegd dat ik nog nooit een kapsalon heb gegeten... ![]() | |
HaverMoutKoekje | donderdag 24 april 2008 @ 14:02 |
quote:Ik zag laatst bij een tentje op de Albert Cuypmarkt een groot handgeschreven bord met 'Kabsalon' Lijkt me erg vies trouwens | |
littledrummergirl | donderdag 24 april 2008 @ 14:06 |
quote:niet zeuren, gewoon proberen ![]() | |
Principessa.Farfalla | donderdag 24 april 2008 @ 14:28 |
quote:Dat was de luxe variant van kapsalon geloof ik ![]() In ieder geval, dat zij die vader.. | |
abnormaarten | donderdag 24 april 2008 @ 16:40 |
Is Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk !!!!!! | |
MPG | vrijdag 25 april 2008 @ 13:00 |
Waarom deze schoppen als deze: Kapsalon er ook is? | |
Muck | vrijdag 25 april 2008 @ 17:05 |
quote:dat vroeg ik me ook af ja daarom zijn ze nu gemerged ![]() | |
Mikkie | vrijdag 25 april 2008 @ 18:03 |
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 83% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 14:15:56 ] | |
Curiosity | vrijdag 25 april 2008 @ 18:13 |
quote:Joh, vreet het gewoon, deed je ook zo moeilijk over je allereerste broodje shoarma ?( als je die al hebt gehad) | |
Aventura | zaterdag 26 april 2008 @ 14:37 |
Nooit van gehoord (en in amsterdam zijn toch ook veel shaormatoko's). | |
#ANONIEM | zaterdag 26 april 2008 @ 14:45 |
quote:Het is een Rotterdams gerecht... Je moet veel lager zoeken. ![]() | |
geelkuikentje | zaterdag 26 april 2008 @ 14:53 |
Kende het eerst helemaal niet maar ff terug voor het eerst geprobeerd bij die tent aan de GJ de Jonghweg (bij Hogeschool R'dam Academieplein) en vond het eigenlijk wel erg lekker ![]() | |
Aventura | zaterdag 26 april 2008 @ 14:54 |
quote:Oops, dat krijg je als je alleen pagina 1 leest ![]() dus als ik nu een shoarmatent open in Amsterdam en ik verkoop deze meuk, dan loop ik binnen? ![]() | |
Boombastic | zaterdag 26 april 2008 @ 14:57 |
quote: ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 26 april 2008 @ 14:58 |
quote:Je hebt het zelf nooit eens geproeft en je wil al een zaakje openen. ![]() | |
HostiMeister | zaterdag 26 april 2008 @ 15:39 |
Gisteren voor het eerst gegeten, in Nijmegen zelfs. Begreep de associatie met kapperszaak ook niet meteen. Maar het was een stevige hoeveelheid en zeer smakelijk ![]() | |
shinydiscoball | zondag 27 april 2008 @ 16:51 |
Ik heb er vannacht over gedroomd ![]() ![]() | |
Terpentin07 | zondag 27 april 2008 @ 16:57 |
Potverdomme.Nu heb ik ook trek.Dat lijkt me echt heel lekker.Maar in Amsterdam heb ik het nog nergens gezien. | |
mrSPLIFFY | zondag 27 april 2008 @ 17:10 |
quote:hahahha ![]() ![]() | |
super-muffin | zondag 27 april 2008 @ 17:48 |
Ik had er gister een op, maar ik kreeg em niet weg. ![]() | |
littledrummergirl | zondag 27 april 2008 @ 19:31 |
quote:als in smering, of als in veel te veel? ![]() | |
NMGN23 | dinsdag 29 april 2008 @ 10:01 |
Nieuw in Nijmegen ![]() Zaterdag voor het eerst gegeten... Damn, dat smaakt best goed ![]() | |
Dirkh | woensdag 30 april 2008 @ 17:23 |
Spullen in huis gehaald en morgen ga ik dit maar eens proberen. Alvast even de rode uiensaus gemaakt uit dit topic: De Ultieme saus voor bij de Shoarma of Gyros Die staat nu af te koelen, vind het iets te veel naar tomaat smaken, maar dat valt vast wel op te lossen. Dat wordt flink uit m'n bek stinken vrijdag op het werk, lekker rustig. | |
Greys | woensdag 30 april 2008 @ 17:27 |
Ik ga het vanavond weer eten ![]() ![]() ![]() Verheug me er nu al op ![]() | |
Dirkh | donderdag 1 mei 2008 @ 18:14 |
Zo, vandaag maar eens geprobeerd. Gister heb ik de uiensaus al voorbereid, deze hoort er écht bij bleek achteraf. ![]() Daarna zelf de shoarma gesneden van varkenslapjes, shoarmakruiden en een scheutje ketjap. ![]() Alleen de geur van beide was al voldoende om honger te krijgen, maar even geduld. ![]() Even patat bakken, de shoarma in de pan en een paar minuten wachten, TING! Patat op het bord: ![]() Daarna de shoarma: ![]() Daarna de uiensaus! ![]() ![]() Vervolgens de knoflooksaus: ![]() En daarna de kaas ![]() ![]() Vervolgens onder de grill, wachten... wachten... ![]() Nadat de kaas is gesmolten ziet het er zo uit: ![]() Dan gaan we even voor de sier gezond doen door wat komkommer, tomaat en ijsbergsla over het eten te drapperen. ![]() Dat ziet er te netjes uit en het moet natuurlijk wel een béétje ranzig worden, dus even husselen: ![]() Heerlijk gegeten, de groente moest er echt bij en de uiensaus is echt geweldig. Eigenlijk hoort er een citroenijsje als toetje bij. Nu aan de koffie, ik zit vol. Goed recept, gaan we vaker doen. | |
Sebasser | donderdag 1 mei 2008 @ 18:20 |
Dat ziet er erg goed uit ![]() | |
#ANONIEM | donderdag 1 mei 2008 @ 18:22 |
Jezus Dirkh, ![]() ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 01-05-2008 18:23:01 ] | |
Flashwin | donderdag 1 mei 2008 @ 18:31 |
![]() ![]() ![]() | |
Curiosity | donderdag 1 mei 2008 @ 19:08 |
quote:Lekker, Hoe maak je die uiensaus, receptje? | |
super-muffin | donderdag 1 mei 2008 @ 19:08 |
quote:Te veel. Ranzig vind ik het niet, anders had ik er nooit dit topic over geopend ![]() | |
IQM | donderdag 1 mei 2008 @ 19:12 |
quote:Lezen blijft een vak apart. ![]() quote: | |
Dirkh | donderdag 1 mei 2008 @ 19:18 |
quote:Wat IQM al zegt, wees allen voorzichtig met de tomaat, ik heb er vier doorheen, maar dat is teveel. Dat mag rustig terug naar twee. Lekkere schep sambal er doorheen, best wel wat zout en een klein beetje suiker.... voila. | |
SHE | donderdag 1 mei 2008 @ 19:22 |
Tering Dirk. Zomaar heb ik iets zinnigs uit je handen zien komen. Ik weet niet eens meer wat ik moet zeggen..., Honger. | |
Liquidootje | donderdag 1 mei 2008 @ 19:23 |
quote:Wanneer heb jij eens niet honger. | |
SHE | donderdag 1 mei 2008 @ 19:30 |
En dat is een probleem...want? | |
NJ | donderdag 1 mei 2008 @ 19:43 |
Verdomme Dirk, dat ziet er lekker uit! | |
Greys | donderdag 1 mei 2008 @ 20:00 |
Die laatste foto, de gehusselde versie... ![]() | |
steve2003 | vrijdag 2 mei 2008 @ 22:56 |
Mensen, een aanrader voor jullie Kapsalon fans: Bij de oude ingang van het Blijdorp in rotterdam staat de onbetwiste Kapsalon koning van rotterdam! Geen man die ze zo lekker maakt als Abu! | |
Chinless | zondag 25 mei 2008 @ 17:17 |
Kan iemand mij dat vertellen wat het is? Ik heb hier zn kaart van een eet cafe waar dat te bestellen is, alleen ik heb er nog nooit van gehoord. | |
Biancavia | zondag 25 mei 2008 @ 17:20 |
Met shoarma en sla en friet door elkaar in één bak.quote:http://nl.wikipedia.org/wiki/Kapsalon | |
Meddo | zondag 25 mei 2008 @ 17:21 |
wat een kut naam ![]() | |
naIma | zondag 25 mei 2008 @ 17:23 |
Soms zit er ook kaas in en een soort rode scherpe saus. Het is een vette plakkerige brij. | |
Biancavia | zondag 25 mei 2008 @ 17:30 |
Volgens mij is het ook echt enorm ranzig. ![]() | |
Loohcs | zondag 25 mei 2008 @ 17:37 |
Kapsalon topic | |
skyfire | zondag 25 mei 2008 @ 17:43 |
Dan zitten er haren in je eten... | |
MinderMutsig | zondag 25 mei 2008 @ 17:43 |
Het lijkt me echt heeeeel vies... | |
Hephaistos. | zondag 25 mei 2008 @ 17:53 |
Kapsalon ![]() Heerlijk na het uitgaan! ![]() | |
weasel85 | zondag 25 mei 2008 @ 17:56 |
quote:nee uiterst lekker... maak het zelf ook af en toe ![]() ![]() | |
FleshWound | zondag 25 mei 2008 @ 18:29 |
Het heet geen patatje kapsalon, het heet gewoon Kapsalon. En het is smerig lekker ![]() | |
poepeneesje | zondag 25 mei 2008 @ 18:32 |
quote:Of gewoon frietje Kapsalon. Maargoed, ik houd het liever bij een frietje super ![]() | |
meike69 | zondag 25 mei 2008 @ 18:33 |
nog nooit van gehaard! | |
littledrummergirl | zondag 25 mei 2008 @ 19:24 |
lekker! soort van maaltijd bij elkaar in een bakje, het klinkt best klef, maar het valt ech reuze mee! ow als je het bij de turk haalt, de rode saus is heeeeeeel pittig ![]() | |
Flashwin | zondag 25 mei 2008 @ 19:41 |
quote: ![]() | |
Little_Angel | zondag 25 mei 2008 @ 22:09 |
Het lijkt me niet lekker maar ik ga het toch een x proberen ![]() | |
Bullebak | zondag 25 mei 2008 @ 22:10 |
![]() ![]() Tokkies ![]() | |
littledrummergirl | zondag 25 mei 2008 @ 22:16 |
quote:niet eruit, erin! niks tokkie achtigs aan ![]() ![]() | |
Mr.Noodle | zondag 25 mei 2008 @ 22:16 |
quote:Nietus, het is misschien wel een enorme caloriebom, maar het is zeker niet vies! ![]() Alleen zijn er geen lekkere foto's van te vinden ![]() | |
ki_ki | woensdag 2 juli 2008 @ 19:55 |
quote:Hoezo??? check dan: staat nota bene in het topic ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Flashwin | woensdag 2 juli 2008 @ 20:30 |
je zou er heel makkelijk een gezonde variant van kunnen maken. vetvrij gegrilde kipstukjes ipv doner 20+ of enige andere "light" geraspte kaas ovenfriet of zelfs gekookte aardappelschijfjes salade ![]() | |
Dirkh | woensdag 2 juli 2008 @ 20:33 |
quote: ![]() | |
SHE | woensdag 2 juli 2008 @ 21:16 |
quote: Eens met Dirk..waar ben je mee bezig? Zelfs ik, als voedsel-nazi, vind dat je crap in ere moet houden. Als ik zondig, dan is dat met de kapsalon. Het meest hard heersende gerecht op deze planeet. Het is net als de andere zonde: lust. Hoe smeriger de sex, hoe memorabeler. | |
TheMagnificent | woensdag 2 juli 2008 @ 22:27 |
Ziet er goed uit, Dirkh. Ga ik ook maar eens proberen.![]() | |
Flashwin | woensdag 2 juli 2008 @ 23:47 |
nou sorry hoor dat ik met rekening wil houden met jullie dichtslibbende aderen ![]() ![]() | |
floris.exe | donderdag 3 juli 2008 @ 08:37 |
quote:Deze post ![]() | |
Jovatov | woensdag 27 augustus 2008 @ 17:47 |
Ik heb dit pas ontdekt, het is echt heerlijk, sterker nog, ik geniet er op dit moment van ![]() | |
geelkuikentje | woensdag 27 augustus 2008 @ 17:51 |
quote:Eetse ![]() ![]() | |
Liquidootje | woensdag 27 augustus 2008 @ 17:56 |
Dat je dan met je vettige tengels en druipende kinkaas aan je toetsenbord wil zitten... ![]() | |
Jovatov | woensdag 27 augustus 2008 @ 17:58 |
quote:Ik eet met mijn vork, dus mijn vingers zijn niet vet ![]() Ze doen er bij mij trouwens geen kaas in, maar dat vind ik niet erg. Ik hou toch al niet van kaas ![]() | |
geelkuikentje | woensdag 27 augustus 2008 @ 18:00 |
quote:Jij bent echt leuk ![]() | |
Liquidootje | woensdag 27 augustus 2008 @ 18:06 |
Ik zeg toch niet dat het niet lekker is. Kutkeuken. | |
Trusten | woensdag 27 augustus 2008 @ 19:17 |
quote: ![]() ![]() | |
Thorical | woensdag 27 augustus 2008 @ 19:23 |
quote:Jezus Dirkh, Daar heb je het enige fastfood dat alleen met mes en vork te eten is. Als de kaas heet is brand je je klauwen en je muil. En als het koud is een dragline om een hapklare portie uit elkaar te scheuren. In Utrech heb ik het genoegen gehad een salon de coiffure te mogen smaken. Het is bijna het zelfde maar met Raspatat en knoflooksaus maar zonder de kaas. Om dit culinaire hoogstandje te verorberen was een plastic vorkje voldoende. Toch lijkt het mij heerlijk om in bezopen toestand een kapsalon te nuttigen. Al was het maar om te kunnen bevestigen dat niet alles wat uit Rotterdam komt slecht voor je hart ![]() | |
xminator | zondag 23 november 2008 @ 15:00 |
![]() | |
LeeHarveyOswald | zondag 23 november 2008 @ 21:09 |
Tijdje terug zag ik dat ze in 020 dit gerecht ook poogde te maken ![]() Daar noemde ze het paksalon ![]() ![]() Rotterdamse Haute-Cuisine ![]() | |
Syb-rund. | maandag 24 november 2008 @ 06:15 |
toch maar eens proberen, ik vond het er altijd smerig uitzien dus heb het nooit besteld, maar het klinkt best lekker (shoarma, veel kaas=q, hur) | |
Man-E-Faces | maandag 24 november 2008 @ 06:38 |
Die kaas is juist lekker joh. kleeft zo heerlijk an de patat en het vlees ![]() Heb de lokale shoarmaboer er een keer mee lastig gevallen. Of ie het voor me kon maken want hij verkocht het niet en alles moest los gekocht worden. Uiteindelijk deed ie het. Ik was ook met een meisje en ze heeft toen een fototje gemaakt. Zal es vragen via msn of ze die kan sturen. Zag er verdomd goed uit ![]() | |
kraaksandaal | maandag 24 november 2008 @ 06:45 |
Een klein beetje shoarmaboer in de provincie heeft het gerecht al opgepikt man. | |
Man-E-Faces | maandag 24 november 2008 @ 11:34 |
Warme chedar blijft zo lang zacht ![]() Gele platte kaas niet ![]() | |
NEC-Nijmegen | maandag 24 november 2008 @ 13:05 |
quote:lol | |
shinydiscoball | dinsdag 25 november 2008 @ 11:32 |
Oh mên, waarom moet dit nou weer omhooggeschopt worden. Honger ![]() | |
SlaggY | dinsdag 25 november 2008 @ 12:51 |
Ik ga vanavond ook een poging wagen het zelf te maken. | |
zquing | dinsdag 25 november 2008 @ 13:49 |
Vanavond mag ik er weer 1tje kopen ![]() | |
xminator | dinsdag 25 november 2008 @ 13:50 |
quote: ![]() | |
ShinobizWinter | dinsdag 25 november 2008 @ 21:36 |
Weet iemand waar je dit in adam (west) kan kopen, met echt lamsvlees? Ik kom niet zovaak in rdam ![]() | |
admiraal_anaal | woensdag 26 november 2008 @ 00:20 |
quote:El Basha ![]() ![]() | |
Professional | donderdag 27 november 2008 @ 02:14 |
Dat ziet er inderdaad lekker uit, maar ik had er werkelijk nog nooit van gehoord? Verkopen ze dit echt in shoarmatenten? | |
Man-E-Faces | donderdag 27 november 2008 @ 02:27 |
quote:is ontstaan uit een 1 april hoax. Heel fok was toen in de ban. waar was jij? [ Bericht 0% gewijzigd door Man-E-Faces op 27-11-2008 03:03:34 ] | |
123hopsaflops | donderdag 27 november 2008 @ 03:25 |
quote: wel een balansmaand inlassen | |
#ANONIEM | donderdag 27 november 2008 @ 03:45 |
quote:Jawel. ![]() | |
anna_nasje | donderdag 27 november 2008 @ 03:50 |
quote:wat een grote onzin. Het ontstond nadat een medewerker van een kapperszaak vaak bij de shoarmatent naast de kapperszaak wat eten ging halen. En hij nam dus dit gerecht. En zo kreeg het de naam kapsalon | |
Professional | donderdag 27 november 2008 @ 19:29 |
quote:Waarschijnlijk thuis op de bank. | |
kikoooooo | donderdag 27 november 2008 @ 19:40 |
Kapsalon ![]() | |
2Mini | vrijdag 28 november 2008 @ 09:17 |
Gisteren weer gegeten... zelf gemaakt.. simpel en goedkoop ![]() | |
SlaggY | vrijdag 28 november 2008 @ 10:17 |
quote:Ja, dat is 'm niet helemaal geworden. Tegen de tijd dat ik wou beginnen met koken had ik er al zo veel trek ik dat ik maar naar de turk ben gereden. ![]() | |
Fratz | vrijdag 28 november 2008 @ 13:18 |
Kapsalon! ![]() | |
Omnifacer | donderdag 11 december 2008 @ 19:38 |
Ik heb er nog steeds geen op ![]() | |
NEC-Nijmegen | donderdag 11 december 2008 @ 19:46 |
quote:jammer ![]() | |
Omnifacer | donderdag 11 december 2008 @ 19:50 |
Kun je hier in Amsterdam ergens een knappe Kapsalon halen? | |
Man-E-Faces | donderdag 11 december 2008 @ 20:24 |
up! | |
Tobester | donderdag 11 december 2008 @ 22:09 |
quote:Sla de? Sla de shoarmaboer voor z'n bakkes voor het maken van zulk goor vreten?? | |
Man-E-Faces | vrijdag 12 december 2008 @ 03:38 |
quote:Helemaal niet goedkoop. Shoarma vlees is F- Duur. | |
manny | maandag 22 december 2008 @ 10:15 |
gisteren ook weer een lekker bakkie gehaald. Heerlijk ! ik zie hier (Den Haag) dat het op steeds meer plaatsen verkocht wordt. Goede zaak ! | |
Axia | maandag 22 december 2008 @ 10:34 |
In Amsterdam te verkrijgen in Amsterdamse Poort, in de Shopperhal bij het eetgedeelte. Erg lekker en met de keuze uit kip- of lamsvlees. | |
Phosphorescent | zondag 1 februari 2009 @ 14:32 |
Gister voor het eerst op, en dat gaat er zeker wel vaker in ![]() | |
Leef | zondag 1 februari 2009 @ 18:47 |
Iemand moet er eigenlijk iets culinairs mee doen, voor de grap. Serveren in een zilveren schaal en dan een wijnadvies erbij geven ![]() | |
kalinho | maandag 2 februari 2009 @ 00:48 |
*trek krijgt ![]() Weet iemand wat er met de shoarma op de Coolsingel is gebeurd? Papa Joe's Wrap is al weken dicht ![]() | |
VeX- | donderdag 12 maart 2009 @ 16:36 |
Ik ga dit binnenkort ook maar eens proberen. ![]() | |
xminator | donderdag 12 maart 2009 @ 17:05 |
Amsterdam -> Wibautstraat -> Sinbad 3.50 kleine ( is even groot als bij sommige plaatsen waar ze hem voor 5 euro verkopen) 5 grote ( erg groot, zit zelf met een kleine al super vol) | |
VeX- | vrijdag 13 maart 2009 @ 12:06 |
Zijn die uit Amsterdam dan ook een beetje vergelijkbaar met de originele Kapsalon? Want er wordt hier beweert dat die niet te evenaren is. | |
Curiosity | vrijdag 13 maart 2009 @ 12:18 |
http://www.missethoreca.n(...)nackrageKapsalon.htm De oorsprong van de kapsalon. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 maart 2009 @ 13:53 |
Van de week voor het eerst op...gatverdamme wat ranzig ![]() | |
NEC-Nijmegen | vrijdag 13 maart 2009 @ 14:06 |
quote:jouw nick ook ![]() | |
Liquidootje | vrijdag 13 maart 2009 @ 14:19 |
Maakt niks uit. Jouw figuur kon het toch niet echt hebben. | |
#ANONIEM | vrijdag 13 maart 2009 @ 14:20 |
quote: ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 13 maart 2009 @ 14:20 |
quote: ![]() | |
HostiMeister | vrijdag 13 maart 2009 @ 14:49 |
quote:Hij zegt dat je dik bent ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 13 maart 2009 @ 15:08 |
quote: ![]() ![]() | |
Omnifacer | vrijdag 13 maart 2009 @ 15:13 |
Heb je ze ook in Tilburg? Iemand? | |
Leef | vrijdag 13 maart 2009 @ 16:14 |
Fok voor al uw bitchfights haha ot: Hier in Amsterdam kan je kapsalons in elke snackbar op de hoek kopen. Of ik het ook wil, is een 2e. Wat me wel verbaast is dat mensen hier lopen te bedelen om een adres in hun stad waar je dit kan kopen. Hoezo??? De hele essentie van een Kapsalon is alle ingredienten in stukken snijden, bakken en in een plastic bak bij mekaar flikkeren. Dat kan volgens mij de grootste kook-dummy nog. En alle ingredienten kan je in elke buurtsuper kopen. | |
Terpentin07 | zaterdag 11 april 2009 @ 18:52 |
Nog tips waar je in het centrum van Amsterdam een lekkere kapsalon kan eten? Het liefst met dönervlees. | |
#ANONIEM | zaterdag 11 april 2009 @ 19:14 |
mijn vader verkoopt het ook maar heb het zelf nog nooit gegeten ![]() | |
Stereotomy | zondag 12 april 2009 @ 02:34 |
De Hoek in Eindhoven heeft het nu voor 6,50. Ben best een grote eter, maar ik liet toch wel wat friet liggen. ![]() Maargoed, wel efficiënt: méér kcal dan een Kapsalon kun je voor dat geld nauwelijks naar binnen werken ![]() | |
TJDoornbos | maandag 14 september 2009 @ 17:10 |
Als ik het zelf maak smaakt het minder dan van de shoarmaharry hier om de hoek! Iemand tips? | |
Omnifacer | maandag 14 september 2009 @ 17:16 |
quote:Op de Amstelstraat zit er 1, aan de kant van Fitness First, tegen de blauwbrug aan. Of ze doner hebben weet ik effe niet. | |
Leintjeuh | maandag 14 september 2009 @ 17:17 |
quote:Slaat echt helemaal nergens op ![]() ![]() ![]() | |
Gert | maandag 14 september 2009 @ 17:18 |
quote:Ja: bespaar je de moeite en loop gewoon even naar shoarmaharry als je trek hebt in een kapsalon. ![]() | |
Isabeau | maandag 14 september 2009 @ 17:19 |
quote:Nee, want vergeleken met MK zijn de meeste vrouwen dan walvissen en nijlpaarden ![]() Maar goed, weer on the kapsalon topic ![]() | |
Mr.Noodle | maandag 14 september 2009 @ 17:30 |
Ik flikker altijd nog aardappelkruiden over de friet als extra.. |