Je hebt gelijk, maar die van de AH liggen in het bakje zonder zuurstof. Hierdoor blijft het iets langer warm. Ik koop ze in ieder geval niet bij de AHm maar bij de visboer. Die zijn altijd lekkerder.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:19 schreef Pilootje het volgende:
Hollandse nieuwe is vanwegen het feit dat hij rauw is maar 1 of 2 dagen echt lekker houdbaar. De dag er na kan je hem nog wel eten maar begint ie al te ruiken. Niet meer lekker naar mijn idee.
Kijk eens hoe lang die van de appie heijn houdbaar zijn
De vis word duur betaald.quote:
Vis en Vlees en Kaas haal je niet bij een supermarkt. Groenten overigens liever ook niet.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:28 schreef Jarno het volgende:
Haring haal ik alleen bij de visboer. Die van de AH zien er zó ranzig uit.
ja eigenlijk haal je alleen een plastic zak bij de supermarkt!quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:33 schreef Joene het volgende:
[..]
Vis en Vlees en Kaas haal je niet bij een supermarkt. Groenten overigens liever ook niet.
Och, de kaas bij AH is niet echt heel slecht. En soms hebben ze echt hele leuke kaasjes voor bij de borrel oid. En het vlees, ach, uit gemak neem je het toch vaak mee. De kip is waardeloos, zaken als biefstuk kun je ook laten liggen en ik merk dat ik steeds vaker een vegaschijf meeneem omdat ik daar iig niet de associatie met vlees maak.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:33 schreef Joene het volgende:
[..]
Vis en Vlees en Kaas haal je niet bij een supermarkt. Groenten overigens liever ook niet.
serieus gezien : ik haal bij de supermarkt zoet broodbeleg,snacks,frisdrank en dingen als rijst ,wasmiddelen enz.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:40 schreef tinny het volgende:
[..]
ja eigenlijk haal je alleen een plastic zak bij de supermarkt!![]()
Groenten haal ik er ook wel. Ik merk weinig verschil met de (echte) groentenboer op de hoek. Dat verschil is er wel met vlees: de (keur)slager die op loopafstand zit heeft overduidelijk beter vlees. Maar goed, wij zijn wel een beetje verwend met 2 supermarkten, een (prijswinnende) visboer, een keurslager, een groentenboer en een kaas-speciaalzaak op loopafstand.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:41 schreef Joene het volgende:
[..]
serieus gezien : ik haal bij de supermarkt zoet broodbeleg,snacks,frisdrank en dingen als rijst ,wasmiddelen enz.
En de plasticzak natuurlijkquote:Op woensdag 14 juni 2006 09:41 schreef Joene het volgende:
[..]
serieus gezien : ik haal bij de supermarkt zoet broodbeleg,snacks,frisdrank en dingen als rijst ,wasmiddelen enz.
Die van vorig jaar vond ik best lekker.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:40 schreef tinny het volgende:
Maar ik ben wle benieuwd of iemand het lef heeft er toch één bij Appie te kopen en het te delen (hoe hij smaakte!)
Vrijdag ben ik vrij, dan ga ik er weer een paar halen hoor.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:52 schreef Tatutatu het volgende:
Haring vind ik echt het lekkerste wat er is maar alleen als ie vers van het mes komt.
Gelukkig ken ik een visboer die ze altijd ter plekke schoonmaakt, als zachte boter op mijn tong.
Ik ben er van de week weer ingetrapt (zwanger, kan er niets aan doen) en het was sme-rig. Het was nog geen nieuwe, maar ook nog eens slecht gefileerd en traanachtig.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:40 schreef tinny het volgende:
Maar ik ben wle benieuwd of iemand het lef heeft er toch één bij Appie te kopen en het te delen (hoe hij smaakte!)
Yup, wij halen hem ook weleens compleet uit het vat en fileren hem zelf. Maar in het algemeen dient het gemak de mens hequote:Op woensdag 14 juni 2006 09:59 schreef Xanthe het volgende:
Hou zelf niet zo van haring , maar kan mijn man er heel blij mee maken...
Dus vanmiddag even langs de visboer en er een paar halen. En idd. haring moet vers van het mes (het lekkerste is en blijft ie als je m zelf gaat schoonmaken , mits je dit kunt natuurlijk. Al is het een super simpel klusje.) , maar vervolgens ligt het ook nog aan je visboer welke haring maat hij inkoopt of een haring lekker is , al zal dat bij hollandse nieuwe misschien niet zo meespelen.
Bij de kaasboer krijg ik altijd iets aparts te proeven, of als ik niet weet welke kaas ik zal nemen, krijg ik uitvoerig uitleg en advies. Echt, dat voegt voor mij zoveel toe. Even een praatje, goh ken je dit al, en goh neem deze eens, heerlijk toch. Waarom zou je dag in dag uit die hetzelfde smakende prefab meuk naar binnen schuiven?quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:57 schreef CrazyTaxi het volgende:
Het is ook gezellig om even de stad in te gaan of het centrum van een 'groter dorp', waar je rustig naar de slager en / of visboer gaat. Je kan even vragen hoe je het beste kan bakken bijv. of vragen wat je erbij kan doen. Ook de kaasspecialist heeft vaak enorm veel bijzondere dingen (wel duurder dan gemiddeld, maar waarom zou je op je voedsel willen besparen?) Voeding is essentieel, en als je de keus hebt zoals wij - dan wil je toch elke dag lekker eten.
Wat ik hier eigenlijk mee bedoel is dat het hele distributieproces al minimaal 2 dagen in beslag neemt. Van het schoonmaken in de fabriek tot aan de levering in de supermarkt zitten misschien wel 3 dagen. Maar laten we het op 2 houden. In de winkel is de haring ook nog eens een dag of 4 houdbaar denk ik ( niet gekeken wat er op staat ) Dus de haring kan er al een tijdje liggen. Door te vacumeren voorkom je bederf enigsinds, maar ideaal is het niet. Persoonlijk vind ik het belachelijk dat alles maar gevacumeerd moet worden. Vis komt bij ons iedere dag in zijn geheel binnen op ijs in kratten. Helaas wordt alleen vlees vacuum binnen gesleept. Wel aan grote technische delen maar toch. Weer dat vieze plastic. En nu weer ontopicquote:Op woensdag 14 juni 2006 09:24 schreef dahei het volgende:
[..]
Je hebt gelijk, maar die van de AH liggen in het bakje zonder zuurstof. Hierdoor blijft het iets langer warm. Ik koop ze in ieder geval niet bij de AHm maar bij de visboer. Die zijn altijd lekkerder.
quote:Op woensdag 14 juni 2006 10:21 schreef maduropa het volgende:
haring bij de AH?
doei
weet nog twee leuke resultaten van haring-testen in limburg,
Danny van der Zwan in Roermond werd slecht getest, andere viskramen best wel goed.
Wat bleek, hij was de vis-leverancier geweest van al die goed bevonden kraampjes.
En een test, dat de palingroker uit Baexem ook zeer goed scoorde. Haalde net niet de hoogste plaats omdat zijn winkeltje nu niet uitblonk in prachtig mooi sanitair. Maar wat wil je bij een rokerij.
Over dat ik nooit haring bij de AH koop, maar gewoon bij een echte vis-winkel of anders-soortige specialist. Veel betere en lekkerdere haringquote:
Volgens mij wordt bijna alle hollandse nieuwe in de buurt van Noorwegen gevangen en heeft het hollandse betrekking op de manier van schoonmakenquote:Op woensdag 14 juni 2006 10:49 schreef TokkieB het volgende:
De "hollandse nieuwe" van de appie wordt NIET in Nederland verwerkt... maar in Noorwegen! Een keer gelezen in de Allerhande. Dus eigenlijk is het een noorse nieuwe.. Oftewel Nieuwe Noorse Snot.
Een goede kaasboer is echt fantastisch idd , heerlijk om af en toe een stukje van wat nieuws te proeven. Zo heb ik laatst iets van prei-kaas gegeten Heeeeerlijk.quote:Op woensdag 14 juni 2006 10:04 schreef Jarno het volgende:
[..]
Bij de kaasboer krijg ik altijd iets aparts te proeven, of als ik niet weet welke kaas ik zal nemen, krijg ik uitvoerig uitleg en advies. Echt, dat voegt voor mij zoveel toe. Even een praatje, goh ken je dit al, en goh neem deze eens, heerlijk toch. Waarom zou je dag in dag uit die hetzelfde smakende prefab meuk naar binnen schuiven?
een haring maak je schoon ., die fileer je niet.quote:Op woensdag 14 juni 2006 11:45 schreef danosa het volgende:
De haringen van AH zijn zo ongelovelijk slecht gefileerd, ik trap er niet meer in. Hoe vaak ik wel niet terleurgesteld de hele zooi in de prullenbak heb gegooid. Nu staat er een viskraam in de buurt![]()
Waarom praat je alsof je Pierre Wind bentquote:Op woensdag 14 juni 2006 13:49 schreef tinny het volgende:
NOu... ben net naar de visboer gestrompeld en heb er 3 (voor 5 euri) meegenomen...
eentje is er inmiddels gesneuveld....
Tja... niet echt vet nee, beetje zoete blanke smaak niet echt uitkomend. Wat ik me kan herinneren van vorig jaar is dat ik hem toen opvallender vond ...
eigenlijk zou ik voor de objectiviteit er nu ook 3 bij de AH moeten halen en vergelijkend warenonderzoek doen..
Gezond en lekkerquote:Op woensdag 14 juni 2006 14:20 schreef Repeat het volgende:
Al opgelost
Hij maakt ze schoon op je tong? Weet je zeker dat je niet bij de tandarts zat?quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:52 schreef Tatutatu het volgende:
Haring vind ik echt het lekkerste wat er is maar alleen als ie vers van het mes komt.
Gelukkig ken ik een visboer die ze altijd ter plekke schoonmaakt, als zachte boter op mijn tong.
Nou, ik geef mijn klanten ook altijd extra informatie heur! Nou ja, gaf... 'k Werk er niet meer.quote:Op woensdag 14 juni 2006 10:04 schreef Jarno het volgende:
[..]
Bij de kaasboer krijg ik altijd iets aparts te proeven, of als ik niet weet welke kaas ik zal nemen, krijg ik uitvoerig uitleg en advies. Echt, dat voegt voor mij zoveel toe. Even een praatje, goh ken je dit al, en goh neem deze eens, heerlijk toch. Waarom zou je dag in dag uit die hetzelfde smakende prefab meuk naar binnen schuiven?
En jij werkt(e) bij...?quote:Op woensdag 14 juni 2006 15:29 schreef Weemz het volgende:
[..]
Nou, ik geef mijn klanten ook altijd extra informatie heur! Nou ja, gaf... 'k Werk er niet meer.
Die kaas zie ik nietzo. Brood haal ik absoluut niet bij de Ap, groenten merk ik niet, de visboer zit naast de AH hier en vlees vind ik zelfs bij de keurslager niet meer je dat. Die haal ik bij een of andere ambachtelijke ambachtelijke.quote:Op woensdag 14 juni 2006 09:33 schreef Joene het volgende:
Vis en Vlees en Kaas haal je niet bij een supermarkt. Groenten overigens liever ook niet.
Elke zaterdagochtend om vervolgens in de koelkast of diepvries te doen, zodat het een week meegaatquote:Op woensdag 14 juni 2006 15:44 schreef cinnamongirl het volgende:
Waar halen jullie de tijd vandaan om naar de visboer, de kaasboer, de ambachtelijke slager en de groenteboer te gaan? Die bij mij in de buurt zijn rond 17:00 uur dicht en dan zit ik nog op kantoor.
Als ik dat doe, doe ik dat ook voor een paar dagen en dan duurt een rondje niet veel langer dan een bezoek aan de AH. En idd, meestal op een dag dat ik vrij ben ofzo.quote:Op woensdag 14 juni 2006 15:44 schreef cinnamongirl het volgende:
Waar halen jullie de tijd vandaan om naar de visboer, de kaasboer, de ambachtelijke slager en de groenteboer te gaan? Die bij mij in de buurt zijn rond 17:00 uur dicht en dan zit ik nog op kantoor.
Dat is toch zonde; kwaliteitsvoedsel kopen en vervolgens invriezen!quote:Op woensdag 14 juni 2006 15:46 schreef AlohaXa het volgende:
[..]
Elke zaterdagochtend om vervolgens in de koelkast of diepvries te doen, zodat het een week meegaat![]()
Mwoch. Of ik een ingevroren kipfiletje van de AH pak, of 1 van de 'echte' slager, daar zit nog steeds wat verschil in hoor.quote:Op woensdag 14 juni 2006 15:52 schreef cinnamongirl het volgende:
[..]
Dat is toch zonde; kwaliteitsvoedsel kopen en vervolgens invriezen!
Kun je net zo goed brood en vlees kopen bij de supermarkt.
Ploegendienst.quote:Op woensdag 14 juni 2006 15:44 schreef cinnamongirl het volgende:
Waar halen jullie de tijd vandaan om naar de visboer, de kaasboer, de ambachtelijke slager en de groenteboer te gaan? Die bij mij in de buurt zijn rond 17:00 uur dicht en dan zit ik nog op kantoor.
Dan maar wat minder vaak toch?quote:
Voor 100%! Kaas zou ik er nog wel kunnen kopen, maar dat is op de markt voordeliger. Zo veel stunt de AH daar niet mee. De haring bij Ap ziet er ook niet smakelijk uitquote:Op woensdag 14 juni 2006 09:18 schreef NIels25 het volgende:
Het is heel simpel, vis koop je niet bij de supermarkt! Op gerookte zalm of paling na zal ik nooit vis kopen bij de super, geef mij de visboer maar!
Rolmops is lekker hoor.quote:Op woensdag 14 juni 2006 21:32 schreef TC03 het volgende:
Haring in de supermarkt kopen.Ik koop haring altijd bij zo'n kraampje hier in de buurt, superlekker!
![]()
Coming-out?quote:Op woensdag 14 juni 2006 21:25 schreef XTracer het volgende:
Alle vis koop ik bij de visboer, hier in Stadshagen (Zwolle) hebben we zooooo'n lekkere visboer!
Jawohl aber das ist sauer und ich möchte ECHTE haring und keine neppe Shischle.quote:
Waarom zeg ik dat in het Duits?quote:Op woensdag 14 juni 2006 21:43 schreef TC03 het volgende:
[..]
Jawohl aber das ist sauer und ich möchte ECHTE haring und keine neppe Shischle.
Ben heel benieuwd waar dat op gebaseerd is.quote:Op woensdag 14 juni 2006 10:06 schreef Pilootje het volgende:
Wat ik hier eigenlijk mee bedoel is dat het hele distributieproces al minimaal 2 dagen in beslag neemt.
Al waren het verrotte haringen die drie dagen in de goot hebben gelegen voor de lokale albert heijn... dat zal je kat een bal wezenquote:Op zaterdag 17 juni 2006 14:19 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
Net 3 stuks gehaald bij de visboer.
En de haring van dit jaar is ook met glans goedgekeurd door de kat.
Dan ken jij mijn kat niet... Die laat eerder duidelijk merken dat iets niet meer vers is dan ik het zelf kan ruiken of proeven.quote:Op zondag 18 juni 2006 21:49 schreef AlohaXa het volgende:
[..]
Al waren het verrotte haringen die drie dagen in de goot hebben gelegen voor de lokale albert heijn... dat zal je kat een bal wezen
Het ligt aan de supermarkt. De Konmar hier heeft een zeer fatsoenlijke visafdeling. Vers, heldere volle ogen. (En dan heb ik het over de vis, niet over het personeel)quote:Op zondag 18 juni 2006 20:04 schreef Frappelsien het volgende:
Ik zag ze gister liggen bij AH in eindhoven een stukje van het station af...
Allemaal 25% korting![]()
Zal nooit mijn vis kopen bij een supermarkt... Yuk!
Die gorgonzola? Inderdaad, die is zeer goed.quote:Op zondag 18 juni 2006 22:02 schreef Oksel het volgende:
En over kaas: De blauwschimmel van de Lidl voor 1,79 ofzo is érg lekker..
Nope, veel van de goudse kaas van de supermarkten komt uit ierland, heb recent een kleine introductie kaashandel gehad van een bevriende kaasboer.quote:Op donderdag 15 juni 2006 00:48 schreef Pilootje het volgende:
Weet je wat vreemd is ?
Dat de kaas van de appie uit de zelgde fabriek komt als die van de kaasboer.
Ook dat is niet waar, veel groenteboeren kopen direct bij de telers in. Andere kopen op veilingen maar dan ligt het dezelfde dag in de zaak, en door de kortere lijnen en simpele distributie is het spul verser.quote:De groenten bij de appie heijn komt van de zelfde veiling als waar de groentenboer op de hoek zijn groenten vandaan heeft.
Ik denk dat jij je eens moet verdiepen in de handel en de kwaliteitquote:Ohnee elke groentenboer rijd iedere ochtend stad en land af om bij 40 boeren verschillende groenten te halen.
*zucht* deze discussie hebben we toch al lang gehad ?
Ook hiervoor geld dat je kwaliteitverschillen hebt, en een haring oxideert heel snel, daarom moet je een haring daar eten waar ie voor je neus wordt schoongemaakt. Haring die van te voren is schoongemaakt en dan een tijdje ligt tijdens vervoer of in de winkel smaakt letterlijk ranzig in de betekenis van het woord.quote:Bovendien zijn er geen haringen die uit nederand komen. Ze zwemmen in de nederlandse noordzee niet met zulke getalen dat er goed op gevist kan worden. Bijna alles komt uit het hoge noorden.
Maatjesharing, hollandse nieuwe zijn allemaal namen die de nederlanders aan hebben gegeven. Deze zijn de enige of een van de weinige landen die de haring rauw eten.
Korting, omdat die dag de uiterste houdbaarheidsdatum zou verlopen zeker?quote:Op zondag 18 juni 2006 20:04 schreef Frappelsien het volgende:
Ik zag ze gister liggen bij AH in eindhoven een stukje van het station af...
Allemaal 25% korting![]()
Zal nooit mijn vis kopen bij een supermarkt... Yuk!
En het belangrijkste, werd ie voor je neus voor jou schoongemaakt? Of lag hij daar schoongemaakt op klanten te wachten?quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:29 schreef mirugai het volgende:
ik heb net tijdens m'n lunchpauze een haring gehaald bij een viswinkel: de vis zag er mooi glanzend uit, had een mooie kleur, rook goed en was netjes schoongemaakt/gefileerd. De winkel zelf was schoon en de haringen werden bewaard in een kleine aparte afgesloten koeling. Deze haring smaakte prima.
Daarna nog iets gehaald bij de Appie en zag daar voorverpakte haring liggen in de koeling: donkere kleur en droog/geen glans...
Tsja, wellicht overbodig te zeggen, maar de ene haring is de andere niet...
De meeste goudse kaas kom bij Campina vandaan, bij mijn weten is dan het land van herkomst Nederland of Duitsland. Maar ik kan me vergissen. Voor de rest kan ik het alleen maar met je eens zijn.quote:Op woensdag 21 juni 2006 11:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Nope, veel van de goudse kaas van de supermarkten komt uit ierland, heb recent een kleine introductie kaashandel gehad van een bevriende kaasboer.
ja, dat was het enige minpunt, dat de vis al was schoongemaakt. Ik heb wel de indruk dat het net was gedaan (waarschijnlijk om de lunchdrukte te kunnen verwerken). De koeling had trouwens de grootte van een 1/2 GN 15 cm diepe bak en was max. halfvol en het visje kwam van bovenop het stapeltje, dus uitgaande van Last In First Out zal het de meest recent schoongemaakte haring zijn geweest. Maar je hebt helemaal gelijk; eigenlijk had ie voor m'n neus klaargemaakt moeten worden.quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:34 schreef Pietverdriet het volgende:
En het belangrijkste, werd ie voor je neus voor jou schoongemaakt? Of lag hij daar schoongemaakt op klanten te wachten?
Bij mijn visboer worden ze voor je neus schoongemaakt, maar ik vind dus dat hij dat niet zo heel goed doet... Dan heb je er nog niets aan.quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:34 schreef Pietverdriet het volgende:
En het belangrijkste, werd ie voor je neus voor jou schoongemaakt? Of lag hij daar schoongemaakt op klanten te wachten?
Klopt, dan zit je echt niet meer voor je plezier te eten. Dan heb ik liever dat ze een paar minuten geleden zijn schoongemaakt, maar dan wel goed.quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:52 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij mijn visboer worden ze voor je neus schoongemaakt, maar ik vind dus dat hij dat niet zo heel goed doet... Dan heb je er nog niets aan.
Tja, je kan ook zelf schoonmaken, maar waar het bij voor je neus schoonmaken om gaat is dat de tijd tussen schoonmaken en eten minimaal is. Haring is heel gevoelig voor zuurstof en gaat ranzig smaken als ie een tijdje ligt.quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:52 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Bij mijn visboer worden ze voor je neus schoongemaakt, maar ik vind dus dat hij dat niet zo heel goed doet... Dan heb je er nog niets aan.
Dat ligt aan het weer en de zeewater temperatuur.quote:Op woensdag 21 juni 2006 13:37 schreef Jarno het volgende:
Wanneer zijn de haringen ook alweer op hun best qua smaak en vetgehalte?
Nee, dat was ook te proeven. Maar mijn moeder wilde gisteren haring halen terwijl ik helemaal geen zin in eten had.quote:Op woensdag 21 juni 2006 14:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Daarom klinkt je opmerking dat je haring haalt en die tot morgen in de koelkast legt niet echt als muziek.
Dat zie je verkeerd.. je hebt er te weinig voor over..quote:
Na, ik zie op de markt vaak genoeg een RVS bak met schoongemaakte haring liggen, die naar alle waarschijnlijkheid schoongemaakt is aangeleverd.quote:Op woensdag 21 juni 2006 14:22 schreef AlohaXa het volgende:
Wees blij dat je ergens woont waar er in de buurt een markt is![]()
Er zijn veel mensen die hun smaakpapillen in hun portemonee hebben.quote:Op woensdag 21 juni 2006 14:24 schreef MissHobje het volgende:
[..]
Dat zie je verkeerd.. je hebt er te weinig voor over..
Denk daar maar eens over na.
Dat is een verkeerde insteek denk ik als ik je goed begrijp wat je bedoelt te zeggen. Ik bepaal of hetgeen ik koop een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. Duur is namelijk helemaal geen garantie voor goed. De Brie van de aldi bijvoorbeeld is een hele goede supermarktbrie maar ook erg betaalbaar. Rauwemelkse van de kaasboer kan beter zijn, maar is dat niet altijd, maar wel altijd duurder.quote:
Idd. Tuurlijk is Ben & Jerrry's ijs duur spul, maar we vinden het wel heerlijk, dus kopen heel af en toe een emmer en eten we daarnaast amper ijs. Kwestie van kiezen en delen.quote:Op woensdag 21 juni 2006 15:04 schreef Isabeau het volgende:
Ik koop ook gewoon wat me het beste lijkt hoor, PietverdrietAls het goedkoper is dan is dat mooi meegenomen. Het is heus niet zo dat ik denk: hoe duurder hoe beter. Ik ga alleen niet miepen over de prijs van iets wat ik echt lekker en goed vind. Vooral niet als het om iets gaat wat maar een paar dubbeltjes duurder is dan de minder lekkere variant.
Precies!quote:Op woensdag 21 juni 2006 15:09 schreef Jarno het volgende:
Idd. Tuurlijk is Ben & Jerrry's ijs duur spul, maar we vinden het wel heerlijk, dus kopen heel af en toe een emmer en eten we daarnaast amper ijs. Kwestie van kiezen en delen.
Na de Senseo (quote:Op woensdag 21 juni 2006 15:21 schreef Pietverdriet het volgende:
Okay, als we het dan over lekker ijs hebben, koop een ijsmachine!
Als ik moet kiezen tussenquote:Op woensdag 21 juni 2006 15:25 schreef Isabeau het volgende:
Allemaal overgewaardeerde apparaten, Jarno![]()
Maar terug naar AH-haring(hebben andere supermarkten eigenlijk ook voorverpakte haringen?)
Ik mis de beertender/perfectdraft in het lijstjequote:Op woensdag 21 juni 2006 15:23 schreef Jarno het volgende:
Na de Senseo (), rijststomer (mwa) en broodbakmachine (yay!) mag ik ff niet meer, Piet.
Klopt, maar brood kan ik ook in de oven bakken.quote:Op woensdag 21 juni 2006 15:40 schreef Jarno het volgende:
Kweenie, ik vind de broodbakkert toch ook wel lekker hoor. Vandaag weer zelfgebakken krentenbrood mee, smaakt erg goed.
volgens mij is de overheersende mening dat ze niet lekker zijnquote:Op woensdag 21 juni 2006 16:14 schreef kareltje_de_grote het volgende:
ok, dus nu weer over naar de haringen.
Als ik vanavond toevallig in de AH loop en mijn oog valt op de haringen
kopen of niet?
zijn ze lekker of niet?
Als je geluk hebt zijn ze niet echt verschrikkelijk smerig. Aan jou de keuze of je die middelmatigheid acceptabel vindt.quote:Op woensdag 21 juni 2006 16:14 schreef kareltje_de_grote het volgende:
ok, dus nu weer over naar de haringen.
Als ik vanavond toevallig in de AH loop en mijn oog valt op de haringen
kopen of niet?
zijn ze lekker of niet?
quote:Op woensdag 21 juni 2006 16:15 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
volgens mij is de overheersende mening dat ze niet lekker zijn
niet verschrikkelijk smerigquote:Op woensdag 21 juni 2006 16:15 schreef Jarno het volgende:
[..]
Als je geluk hebt zijn ze niet echt verschrikkelijk smerig. Aan jou de keuze of je die middelmatigheid acceptabel vindt.
Post ff een overzichtje van de haringtestfinalisten,,quote:Op zondag 16 juli 2006 18:53 schreef blrrrt het volgende:
En vervolgens wordt AH gewoon 12e in de haringtest van het AD met een 8,0!!
http://www.ad.nl/haringtest/quote:Op zondag 16 juli 2006 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Post ff een overzichtje van de haringtestfinalisten,,
Alweer Kees Koning uit Rijswijk als winnaar.quote:
* Pietverdriet is dankbaarquote:Op zondag 16 juli 2006 19:12 schreef blrrrt het volgende:
[..]
http://www.ad.nl/haringtest/
Vind je alles.
Grappig dat jij niet begrijpt waar het over gaat.quote:Op zondag 16 juli 2006 22:22 schreef Pieldeprutkarbonkel het volgende:
Grappig dat al die mensen die zeggen nooit een haring te kopen in de supermarkt omdat die niet vers zou zijn wél Chinees of Braziliaans kippevlees kopen dat een jaar in de vriezer heeft gelegen!
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |