Ja, ik ben ok geen onbekende op Schiphol, maar volgens mij zit er geen Macquote:Op dinsdag 25 april 2006 01:01 schreef Afwasborsteldetweede het volgende:
[..]
Schiphol? Das toch de Burger King.
Alleen achter de douane/inchek gedeelte.quote:Op dinsdag 25 april 2006 11:18 schreef Aventura het volgende:
[..]
Ja, ik ben ok geen onbekende op Schiphol, maar volgens mij zit er geen Mac
Ook lekker, wel heel anders. Niet per definitie iets waar ik de Mac voor zou willen missen, maar ze kunnen prima naast elkaar bestaan imho! Hot Wings en die Zinger, die zijn echt geweldig. Probleem is echter, ik krijg altijd zo'n buikpijn van die dingen. Misschien iets te pittig voor m'n ingewandenquote:
De saus op een big mac heet big mac sausquote:Op dinsdag 25 april 2006 15:59 schreef heinl het volgende:
Wat is het trouwens voor saus op een big mac? Is dat een standaard sausje?
Damn, ik nog denken dat het chili chicken saus heet.quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:09 schreef Xuavis het volgende:
[..]
De saus op een big mac heet big mac saus
Deze saus wordt enkel voor de (big) big mac gebruikt en er zit iig augurk in.
Nee, de saus op de chili chicken heet chili saus of promotion saus.quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:18 schreef Afwasborsteldetweede het volgende:
[..]
Damn, ik nog denken dat het chili chicken saus heet.
Die word (dus) niet los verkocht ergens, neem ik aan?quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:09 schreef Xuavis het volgende:
[..]
De saus op een big mac heet big mac saus
Deze saus wordt enkel voor de (big) big mac gebruikt en er zit iig augurk in.
Zie je het al voor je? Een flesje met daarop "Big Mac saus".quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:29 schreef heinl het volgende:
[..]
Die word (dus) niet los verkocht ergens, neem ik aan?
quote:Big Mac Special Sauce
1/4 cup KRAFT Miracle Whip
1/4 cup mayonnaise
2 tablespoons, heaping, WISHBONE deluxe French salad dressing (the orange stuff)
1/2 tablespoon HEINZ sweet relish
2 teaspoons, heaping, VLASIC dill pickle relish (Heinz dill relish also works)
1 teaspoon sugar
1 teaspoon dried, minced onion
1 teaspoon white vinegar
1 teaspoon ketchup
1/8 teaspoon salt
Mix everything very well in a small container. There better be no streaks! Microwave 25 seconds, and stir well
again. Cover, and refrigerate at LEAST 1 hour before using. (to allow all of the flavors to "meld") Makes nearly
1 cup... enough for about 8 Big MacsTM.
Je weet maar nooit, je hebt tochook van die americaanse mayonaise? En bbq-saus?quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:34 schreef Afwasborsteldetweede het volgende:
[..]
Zie je het al voor je? Een flesje met daarop "Big Mac saus".
Maar es een keer in de vakantie proberen, thanksquote:Op dinsdag 25 april 2006 17:41 schreef Xuavis het volgende:
Er stond ergens in een ander topic een link naar de recepten van mcdonalds burgers. http://www.googlethedamnthing.com/mirror/mcd/
[..]
Op de McFeast horen grove uien te zitten. Zo niet dan hebben ze een foutje gemaakt in de keuken of er zat zo weinig op dat je het niet eens merkte. Het kan ook goed mogelijk zijn dat je het door de grote berg sla die er op zit de uien niet meer ziet. Gelukkig zit er wel cheddar kaas op in plaats van smeltkaas zoals bij de Big Tasty.quote:Op dinsdag 25 april 2006 18:40 schreef Aenarion het volgende:
Vandaag de McFeast gehaald en een CHef's Salad.
McFeast: Was behoorlijk lekker, hij was de mooie premiumgrootte, volop belegd. Ik vond hem smaken, mede dankzij de ketchup moster combo naar een normale Hamburger met meer. De Mayo die er ook op zat maakte het geheel wat smeuiger. Al met al een lekkere burger. (en geen Ui geloof ik, dus ja gaat er niet van uit je bek stinken)
Chef's Salad: Weer ontzettendgroot, net zoals de Ranch en Caesar. Je krijgt er een mosterd vinaigrette bij. De salade was bijzonder goed gevuld, met veel ham en kaas, en wat, naar mijn mening te weinig, kaas. De ham werd me na een tijdje teveel, en de mosterdvinaigrette was op sommige momenten iets TE scherp. De kaas was enigzins smaakloos, maar dat zou ook kunnen door de andere smaken, zoals de McFeast ervoor. Al met al zag de salade er verder goed uit. Er zat een bijzonder goed gemixte sla bij, met bijvoorbeeld: Lollo Biono, Lollo Rosso, Frisée, ijsberg enz. Wat me wel tegenviel waren de enorme plakken geschaafde winterwortel. Die hadden van mij eruit mogen blijven.
Volgende keer neem ik een Tuna Salad (of hoe hij ook mag heten)
Het was in totaal, de salade plus McFeast menu, wel erg veel, maar kheb t wel opgekregen.
Niet mee eens.quote:Op dinsdag 25 april 2006 17:09 schreef Xuavis het volgende:
[..]
De saus op een big mac heet big mac saus
Deze saus wordt enkel voor de (big) big mac gebruikt en er zit iig augurk in.
Het zal in ieder geval niet in dezelfde fabriek geproduceerd worden, maar haal een potje Sandwich Spread Tuinkruiden en doe het eens op je broodje. En zeg dan eerlijk dat je verrast bent dat het exact hetzelfde smaakt.quote:Op maandag 15 mei 2006 13:19 schreef Stansfield het volgende:
Wat Xuavis post is 100% waar hoor. Qua ingredienten weet ik ook alleen dat er augurken inzitten. Wat er dicht bij in de buurt komt zou ik niet weten.
Eurozone wordt de gemiddelde prijs genomen, ik zou wel eens een Big Mac index willen zien van binnen de eurozone.quote:Op dinsdag 11 april 2006 13:02 schreef YoshiBignose het volgende:
ik weet wel waar ik naar de MC ga:
[afbeelding]
MoreMini stemt ook voor!quote:Op zaterdag 4 maart 2006 18:47 schreef Sharkdoggie het volgende:
Vind die nieuwe Euroknaller burger wel lekker. Mc Deluxe Jr? Net zo lekker klef als een gewone cheeseburger maar met frisse Mc Chicken sla.![]()
![]()
Gewoon een nieuwe eisen. Ik heb al tientallen McKroketen gehad en nog nooit zoiets tegengekomen. Wel een keer bij mijn qp, laatste stukje was ontzettend koud, gewoon een nieuwe halen.quote:Op maandag 15 mei 2006 19:08 schreef MoreMini het volgende:
[..]
MoreMini stemt ook voor!
Sinds ik een keer een McKroket met bevroren stukjes erin heb gehad hoef ik die niet meer.![]()
quote:Op dinsdag 16 mei 2006 18:23 schreef YoshiBignose het volgende:
RANZIG, weet je wel wat ze daar in doen, in kipnuggets? ze malen daar restanten kip met BOT en al in de mixer en dan krijg je nuggets.
bron?quote:Op dinsdag 16 mei 2006 18:23 schreef YoshiBignose het volgende:
RANZIG, weet je wel wat ze daar in doen, in kipnuggets? ze malen daar restanten kip met BOT en al in de mixer en dan krijg je nuggets.
Chili is echt wel chili hoor. Misschien minder pittig dan jij gewend bent, maar je moet rekening houden dat er ook mensen bij de Mc eten die niet gewend zijn om pittig eten te eten. (Eet er maar eens meerdere achter elkaar op, kijken of je het dan nog steeds niet chili vindt. )quote:en ik had laatst ook chili chicken GETVERDEMME wat was dat ranzig man ik heb het gewoon niet opgegeten zo goor. noemen ze dat chili??? ik noem het ketchup maar dan met water ofzo... GADVER. en ik had ook mckroket die idd al zo lang lag, die zeikant was taai en de binnenkant naar 1 kant gegaan echt te goor gewoon blergh. nee ik hoef nooit meer MAC.
( en laten we eerlijk wezen, waarom hebben we de mcdonalds nodig terwijl er BurgerKing en KFC bestaat)
Wat is kipseparatorvlees?quote:Op dinsdag 16 mei 2006 20:08 schreef YoshiBignose het volgende:
ik weet niet meer waar ik het gelezen had maar ik las dat van de kip het kraakbeen en bot dat niet keihard is mee wordt genomen samen met de restanten. dat is dan kipsepratorvlees, want je kan me niet wijsmaken dat ze dat vlees eraf schrapen en dat er geen bot mee gaat (en dan heb ik het niet eens over die zeentjes die erin zitten, alhoewel dat minder is geworden sinds de "vernieuwde" nuggets en mcchicken).
en die chili is niet pittig, hij is zoet. ik ga geen meerdere achter elkaar eten want dan ga ik over mijn nek. misschien moet jij maar is bij de KFC langsgaan, dan weet je wat ECHT kip is.
(en ik loop hier niet de mcdonalds af te kraken hoor, die mcflurry is nog steeds erg lekker!! ( alhoewel zo'n Swirl...)
Hoezo contradictio in terminisquote:Op dinsdag 16 mei 2006 20:08 schreef YoshiBignose het volgende:
misschien moet jij maar is bij de KFC langsgaan, dan weet je wat ECHT kip is.
brrrr ik ben toch altijd al degene die de botjes, kraakbeen of andere troep voelt kraken tussen m'n kiezen en vervolgens uren kokhalzend rondloopt, maar nu hoef ik echt nooit meer kipburgers of kipnuggetsquote:
Alle Chinese kindjes blijquote:Iemand trouwens al opgevallen dat de McFish tegenwoordig in het happymeal zit?
Is me opgevallen dat er nu inderdaad zo'n knopje op de kassa zitquote:Op woensdag 17 mei 2006 00:58 schreef Xuavis het volgende:
Iemand trouwens al opgevallen dat de McFish tegenwoordig in het happymeal zit?
zoiets dusquote:Op zondag 30 oktober 2005 13:04 schreef SadKingBilly het volgende:
Bij de friki is separatorvlees de gemalen borstkasjes van de net geslachte kippen. Is niet echt bot maar meer een soort kraakbeen. Als het heel fijn gemalen wordt is het net gehakt, bij friki maken ze er onder andere frikadellen en kipnuggets van. mmmmm van mora onder andere.
jummie jummie
Idd die was erg lekker en ik vind het jammer dat die in NL niet meer te koop isquote:Op woensdag 17 mei 2006 18:43 schreef Whiteguy het volgende:
Tsss.. in duitsland hebben ze tenminste nog de mcrib. Mij een raadsel waarom ie hier niet meer te koop is want die was altijd prima te raggen.
Een collega!quote:Op woensdag 17 mei 2006 07:05 schreef ILCILA het volgende:
[..]
Is me opgevallen dat er nu inderdaad zo'n knopje op de kassa zitmaar verkocht heb ik hem nog niet... Maar vind het wel een strakke actie... zo eet ik namelijk mijn fish al jaren, zonder fishsaus maar dan met ketchup
![]()
Volgens mij werd die niet genoeg verkocht voor alle opofferingen die ervoor gedaan moesten worden, aangezien er 1 gril speciaal voor het mcribvlees gereserveerd moest worden om niet varkensvlees en rundvlees gemengd te krijgen ofzo.quote:Op woensdag 17 mei 2006 18:43 schreef Whiteguy het volgende:
Tsss.. in duitsland hebben ze tenminste nog de mcrib. Mij een raadsel waarom ie hier niet meer te koop is want die was altijd prima te raggen.
Bitterballen!quote:Op woensdag 17 mei 2006 20:46 schreef Xuavis het volgende:
Ja, als het goed is tot en met zondag 28 mei. Daarna zijn er uiteraard weer nieuwe euroknallers.
geloof er niks van en stel dat het zo is: vind ik kippenbot lekkerquote:Op dinsdag 16 mei 2006 18:23 schreef YoshiBignose het volgende:
RANZIG, weet je wel wat ze daar in doen, in kipnuggets? ze malen daar restanten kip met BOT en al in de mixer en dan krijg je nuggets.
Ik dacht al die voorkant van de MAC ken ikquote:Op zaterdag 27 mei 2006 23:46 schreef oCe het volgende:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
Hetzelfde, maar toch andersDe Mac in Bodrum (Turkije), net van weekje vakantie terug en moest d'r toch even heen
Ik heb 1 keer bij KFC gegeten, en dat was ook meteen de laatste keer.quote:Op dinsdag 16 mei 2006 20:08 schreef YoshiBignose het volgende:
en die chili is niet pittig, hij is zoet. ik ga geen meerdere achter elkaar eten want dan ga ik over mijn nek. misschien moet jij maar is bij de KFC langsgaan, dan weet je wat ECHT kip is.
Is de Mac op zondag open dan??quote:Op zondag 28 mei 2006 00:38 schreef Xuavis het volgende:
Voor alle mensen die het nog niet weten:
Vandaag (28 mei) is de laatste dag van de euroknallers die op dit moment gelden, voor iedereen die ze nog niet kent:
McKroket 1 euro
McFlurry 1 euro
Chili Chicken 1 euro
Vittel 1 euro
Koffie en Brownie 2 euro
Quarter Pounder 2 euro
Uiteraard zijn er de 29ste weer nieuwe euroknallers, met als het goed is bitterballen!
Ja, al vele jaren zijn veel McDonalds restaurants op zondag open.quote:
Bij mac hum, maar eens proberen dan.quote:Op zondag 28 mei 2006 00:38 schreef Xuavis het volgende:
bitterballen!
Dat heb ik helemaal niet geweten joh.quote:Op zondag 28 mei 2006 00:56 schreef Xuavis het volgende:
[..]
Ja, al vele jaren zijn veel McDonalds restaurants op zondag open.
(misschien zelfs allemaal, dat durf ik niet te zeggen)
Euh, om 1 uur 's nachts is dat een beetje kansloos...quote:Op zondag 28 mei 2006 00:59 schreef Geqxon het volgende:
[..]
Dat heb ik helemaal niet geweten joh.
Ik fiets zo nog even door de McDrive om wat McKrokets in te slaan
Tsss barbaar, weet je niet hoe lekkerquote:Op zondag 28 mei 2006 00:38 schreef Pinball het volgende:
Namaak eten.
Ik snap echt niet waarom mensen uit vrije wil daarheen gaan.
En ook niet wat dit topic in CUL doet, het zou in KLB moeten.
Tsss barbaar, weet je niet hoe Nederlands.quote:
De meeste drives gaan naar mijn weten om 01:00 dicht.quote:Op zondag 28 mei 2006 00:59 schreef Geqxon het volgende:
[..]
Dat heb ik helemaal niet geweten joh.
Ik fiets zo nog even door de McDrive om wat McKrokets in te slaan
Iedereen weet dat 't geen culinair hoogstandje is, maar 't eet lekker wegquote:Op zondag 28 mei 2006 01:08 schreef Pinball het volgende:
[..]
Tsss barbaar, weet je niet hoe Nederlands.
Ik denk dat dat nep-eten ook je hersenen aantast.
Er zijn (te) weinig restaurants waar je voor 6 euro patates frites, drinken en een burger krijgt waar: 3 soorten saus, sla, tomaat, uien, augurk, kaas en een grote pattie op zit.quote:Op zondag 28 mei 2006 01:09 schreef Taurus het volgende:
[..]
Iedereen weet dat 't geen culinair hoogstandje is, maar 't eet lekker weg![]()
quote:Op zondag 28 mei 2006 01:09 schreef Xuavis het volgende:
[..]
De meeste drives gaan naar mijn weten om 01:00 dicht.
Volgens mij dat McD Hoofddorp op vrijdag en zaterdag 24 uren per dag open is...
| 1 2 3 4 5 | Ma t/m Wo 07:00 02:00 Do & Vr 07:00 04:00 Zaterdag 08:00 04:00 Zondag 08:00 02:00 |
Ik ben serieus van hem geschrokken toen hij daar in de bosjes van de mac drive stondquote:
Ook een bezoekkie brengenquote:Op zaterdag 27 mei 2006 23:46 schreef oCe het volgende:
[afbeelding]
[afbeelding]
[afbeelding]
Hetzelfde, maar toch andersDe Mac in Bodrum (Turkije), net van weekje vakantie terug en moest d'r toch even heen
's Nachts is het ook vaak zo ontzettend drukquote:Op zondag 28 mei 2006 02:20 schreef 2cv het volgende:
[..]
Ook een bezoekkie brengen
Wat heerlijk is:
Na een nacht hard werken (nachtdienst) bij de Mac een ontbijtje met warme choco en multivruchtensap halen + een portie pancakes. Als 'toetje' nog een tosti, al vind ik die iets minder geslaagd dan de rest. Maarja, je moet varieren he
hij heeft er idd wel wat van wegquote:Op zondag 28 mei 2006 01:39 schreef Chrrris het volgende:
[..]
Ik ben serieus van hem geschrokken toen hij daar in de bosjes van de mac drive stond![]()
Na het zien van Stephen King film 'It'![]()
[afbeelding]
ja het is wel veel paneermeel maar dat is juist lekker. beter dan die gare soepkip met nattig, vochtig huid. gekotst is ook wel weer overdreven hé, weet je zeker dat dat van de kip kwam en niet van jouw kop?quote:Op zondag 28 mei 2006 00:34 schreef Agiath het volgende:
[..]
Ik heb 1 keer bij KFC gegeten, en dat was ook meteen de laatste keer.
Dat ze dat kip durfen te noemen, 95% paneermeel 5% kip,
M'n broertje heeft toen daarna gewoon gekotst thuis, zo verkeerd lag dat op je maag...
KFC
Hier ook, namelijk ook nog eens 50% werknemerskortingquote:Op maandag 29 mei 2006 12:44 schreef BrauN het volgende:
OMG! De McChicken komt als euroknallert voor 2 euro! Dat gaat fout hier..
Ik dacht met een apart zakje en dus niet de kipnuggets mosterd.quote:Op maandag 29 mei 2006 21:36 schreef Bartjebart het volgende:
Vraagje;
bij die bitterballen, zit die mosterd gewoon in een zakje of zo? Of krijg je die mosterd dip van de kipnuggets erbij?
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |