abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  donderdag 23 juni 2005 @ 11:59:36 #201
64064 Milord
IQ not less or equal
pi_28158126
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 11:52 schreef Oblivion het volgende:
@Milord: Ken je niemand met een horeca pas? Voor de groothandel?
Ja, daar is de vereniging in het bezit van
Maar de sligro heeft alvast niet wat wij zoeken.
Vlees in Duitsland halen is geen optie dat is te ver weg.
Grootouders; Wijsheid dat met de jaren komt is meestal al verouderd
pi_28158288
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 11:59 schreef Milord het volgende:

[..]

Ja, daar is de vereniging in het bezit van
Maar de sligro heeft alvast niet wat wij zoeken.
Vlees in Duitsland halen is geen optie dat is te ver weg.
Weet je zeker dat de sligro niks heeft?
Ik haalde daar ook gewoon mijn vlees...
Stokbrood, sauzen etc etc....
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 23 juni 2005 @ 12:14:03 #203
64064 Milord
IQ not less or equal
pi_28158646
Nouja ze hebben wel al het overige, maar de vereniging is niet bepaald zeker van hoeveel we nodig hebben.
Liever hebben we gewoon een aantal paketten voor een x personen.
Die heeft de sligro wel, maar zijn eigenlijk meer van die camping gevalletjes, en niet wat wij zoeken.
Grootouders; Wijsheid dat met de jaren komt is meestal al verouderd
  † In Memoriam † donderdag 23 juni 2005 @ 12:20:08 #204
43556 miss_dynastie
pi_28158815
De slager hier stelt gewoon pakketten samen
  donderdag 23 juni 2005 @ 12:37:27 #205
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28159308
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 12:20 schreef miss_dynastie het volgende:
De slager hier stelt gewoon pakketten samen
Ik persoonlijk koop liever gewoon vlees trouwens, een zwaar gemarineerd pakket is een veel te goede reden om niet al te fris ruikend vlees in te verwerken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28160504
De Sligro heeft vanaf vandaag anders hele mooie pakketten in de aanbieding hoor!
¤ 4,95 ex de kilo.
Vind ik niet echt campingpakketjes
Sluit anders even een deal met de lokale slager, die weet heus wel hoeveel je nodig hebt voor ongeveer 50 man, vaak kun je daar dan meteen een paar bbq's lenen

Persoonlijk maak ik liever alles zelf, maar voor 50 man word me dat ook iets te veel van het goede........

Edit: Zie net dat je dat al van plan was....
  † In Memoriam † donderdag 23 juni 2005 @ 13:19:52 #207
43556 miss_dynastie
pi_28160627
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 12:37 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik persoonlijk koop liever gewoon vlees trouwens, een zwaar gemarineerd pakket is een veel te goede reden om niet al te fris ruikend vlees in te verwerken.
Ik koop al tijden bij deze slager, heb altijd goed vlees gehad en ze stellen het pakket ter plekke voor je samen. Dus ik ben er niet zo bang voor. Maar je kan pech hebben idd. Overigens is het hier niet zwaar gemarineerd, daar hou ik ook niet van.
  donderdag 23 juni 2005 @ 13:40:42 #208
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_28161290
vanavond lekker ongecompliceerd wat vleesjes op de bbq mikken
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  donderdag 23 juni 2005 @ 14:56:37 #209
64064 Milord
IQ not less or equal
pi_28163671
De keurslager hier in het dorp is in de zomermaanden speciaal ingericht om bbq's te organiseren en die verkoopt alles wat je maar nodig hebt, verhuurd bbq's, en zelfs personeel mocht je het geserveerd enzo willen hebben
Mogelijkheden zat, en dat al vanaf een 4,50E per persoon!
Waarschijnlijk kiezen wij voor een aantal standaard pakketten, plus wat los vlees spul
Maar was zeer verrast dat ze dat doen, vorig jaar kan ik me niet herinneren dat ze dat deden.
Grootouders; Wijsheid dat met de jaren komt is meestal al verouderd
  donderdag 23 juni 2005 @ 21:03:05 #210
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28173784
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 11:48 schreef Milord het volgende:
Of andere tips met betrekking tot een bbq voor 50 man?
Alles is welkom
Kijk eens in dit topic. Msschien staan daar nog bruikbare tips in
Wat te koken voor 120 man
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_28200050
Vanavond de bbq maar weer is aanslingeren

Niks bijzonders dit keer, speklapje, (zelfgemaakte) sate, bbq-worstjes, van die minuut schijfjes en een karbonaadje.
Uiteraard stokbrood met een paar soorten salade, en voldoende bier
  vrijdag 24 juni 2005 @ 18:29:40 #212
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_28200853
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 11:48 schreef Milord het volgende:
Ff misschien een raar vraagje, maar ik denk dat het het beste in dit topic past...

Onze vereniging wilt voor alle leden een bbq orgaiseren en er wordt verwacht dat ongeveer een 40-50 mensen komen.
Dit is nogal een grote hoeveelheid vlees, en dat koop je niet ff in een supermarkt...
Nu had ik al het idee om naar de lokale slager te gaan en het op een dealtje te gooien.
Nu de vraag, geeft iemand anders nog tips waar ik vlees zou kunnen halen?
Of andere tips met betrekking tot een bbq voor 50 man?
Alles is welkom
hoi, kijk hier ff http://barbecue.selwerd.nl/bbq2.html
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  zaterdag 25 juni 2005 @ 16:18:12 #213
75426 Romek
spreek je uit als ROMMEK
pi_28224660
Weet er iemand hoe je makkelijk zo'n barbeque-rooster kan schoonmaken....?
Eet nooit gele sneeuw!!
Didier klinkt als Dj
  zaterdag 25 juni 2005 @ 16:27:50 #214
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28224895
quote:
Op zaterdag 25 juni 2005 16:18 schreef Romek het volgende:
Weet er iemand hoe je makkelijk zo'n barbeque-rooster kan schoonmaken....?
ff met een harde borstel eroverheen?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_28225637
quote:
Op donderdag 23 juni 2005 11:48 schreef Milord het volgende:
Ff misschien een raar vraagje, maar ik denk dat het het beste in dit topic past...

Onze vereniging wilt voor alle leden een bbq orgaiseren en er wordt verwacht dat ongeveer een 40-50 mensen komen.
Dit is nogal een grote hoeveelheid vlees, en dat koop je niet ff in een supermarkt...
Nu had ik al het idee om naar de lokale slager te gaan en het op een dealtje te gooien.
Nu de vraag, geeft iemand anders nog tips waar ik vlees zou kunnen halen?
Of andere tips met betrekking tot een bbq voor 50 man?
Alles is welkom
Je kan altijd bij de supermarkt een hoeveelheid vlees bestellen, ze hebben (bij ons dan) een speciale formulier voor. Alleen moet je wel een paar dagen van tevoren alvast reserveren. Maar voor 40 man vlees is niet bijster veel vind ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door shredder op 25-06-2005 20:16:52 ]
  zaterdag 25 juni 2005 @ 17:12:52 #216
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_28226165
Vanavond BBQ met vlees van de lekkere slager (wel een fortuin neergelegd, maar ala).
Er gaat op de BBQ:
- Argentijnse ribeye
- Huisgemaakte merguez.
- Lamsbout aan een stokje met knoflookpuree.
- Lamszadeltjes in knoflookmarinade.

En dan nog lekker wat groente erbij en ik heb net een mega fruitsalade gemaakt met allemaal heerlijk rijp fruit van de markt
Lekker!!!! (daar is dat "fruit" van de supermarkt natuurlijk echt NIETS bij)
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_28231746
Bij de keurslager kan dat *spam*
En bij elke 10 personen mag je gratis 1 BBQ lenen
  zaterdag 25 juni 2005 @ 21:19:32 #218
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_28233636
quote:
Op zaterdag 25 juni 2005 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

ff met een harde borstel eroverheen?
Controleer na afloop wel of enkele "haren" van de borstel niet op het rooster zijn achtergebleven. Vriendin van me heeft daar heel akelige ervaringen mee...
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
  zondag 26 juni 2005 @ 14:07:46 #219
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_28248561
quote:
Op zaterdag 25 juni 2005 21:19 schreef dutch-mamma het volgende:

[..]

Controleer na afloop wel of enkele "haren" van de borstel niet op het rooster zijn achtergebleven. Vriendin van me heeft daar heel akelige ervaringen mee...
Koop een speciale bbq borstel met koperen haartjes. Blijven niet hangen en krassen je rooster niet.
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  zondag 26 juni 2005 @ 15:47:49 #220
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_28250829
quote:
Op zondag 26 juni 2005 14:07 schreef Pikkebaas het volgende:

[..]

Koop een speciale bbq borstel met koperen haartjes. Blijven niet hangen en krassen je rooster niet.
Ik wil niet eigenwijs zijn, maar het was dus met een koperen borstel. Maar de Wet van Murphy speelde ook een grote rol, denk ik.
Een koper-haar was waarschijnlijk op het rooster achtergebleven, op een stuk vlees terecht gekomen en vervolgens (horror alert!!!) in haar tong terecht gekomen. Het gekke is, dat ze dát niet voelde...! waarschijnlijk omdat het zo scherp was... Het zat er echt helemaal in!
Maar al gauw begon het wel te irriteren en flink pijn te doen en dankzij een alerte arts werd de oorzaak gevonden en verwijderd
Ze is er wel een tijd goed beroerd van geweest...
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
  zondag 26 juni 2005 @ 17:02:34 #221
34163 Pikkebaas
Corporate Overlord
pi_28252701
quote:
Op zondag 26 juni 2005 15:47 schreef dutch-mamma het volgende:

[..]

Ik wil niet eigenwijs zijn, maar het was dus met een koperen borstel. Maar de Wet van Murphy speelde ook een grote rol, denk ik.
Een koper-haar was waarschijnlijk op het rooster achtergebleven, op een stuk vlees terecht gekomen en vervolgens (horror alert!!!) in haar tong terecht gekomen. Het gekke is, dat ze dát niet voelde...! waarschijnlijk omdat het zo scherp was... Het zat er echt helemaal in!
Maar al gauw begon het wel te irriteren en flink pijn te doen en dankzij een alerte arts werd de oorzaak gevonden en verwijderd
Ze is er wel een tijd goed beroerd van geweest...
Bizar verhaal. Geluk gehad dus.... OK, volgende keer beter uitkijken met de borstel....
Wien Neerlandsch bloed in de aders vloeit,
Van vreemde smetten vrij,
  zondag 26 juni 2005 @ 22:01:24 #222
111260 Charmian
a little joy
pi_28256081
quote:
Op zaterdag 25 juni 2005 16:18 schreef Romek het volgende:
Weet er iemand hoe je makkelijk zo'n barbeque-rooster kan schoonmaken....?
Met een prop aluminiumfolie schijn je de boel ook goed schoon te krijgen.
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  maandag 27 juni 2005 @ 03:54:17 #223
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_28263039
quote:
Op zondag 26 juni 2005 22:01 schreef Charmian het volgende:

[..]

Met een prop aluminiumfolie schijn je de boel ook goed schoon te krijgen.
Was dat niet om knoflookgeur van je handen te krijgen?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  maandag 27 juni 2005 @ 09:38:20 #224
112879 MarkDeMagiër
Magic is only a Mark away
pi_28264485
quote:
Op vrijdag 27 mei 2005 12:27 schreef Dirkh het volgende:

[..]

[afbeelding]

Ik heb zo'n ding. Dat werkt echt geweldig. Krant aan de onderkant er in proppen (of twee aanmaakblokjes), aansteken, briketten er in en 20 minuten later heb je alle briketten witheet.

Niks geen geknoei met houtskool wat niet geheel heet wil worden, of gewaai met een krant.
Perfect ding.
Heb hem ook besteld en gekregen. Wat een superding. Is zijn 20 Euries na 1 keer gebruiken al meer dan waard. Ik kan hem iedereen van harte aanraden!
Moppies rule the world...
  maandag 27 juni 2005 @ 10:02:06 #225
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_28264925
Ik was zaterdag op een feestje en daar hadden ze een heel varken aan het spit. Ik vond het niet echt wat eigenlijk...
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  maandag 27 juni 2005 @ 10:05:19 #226
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28264980
quote:
Op maandag 27 juni 2005 10:02 schreef Doekes het volgende:
Ik was zaterdag op een feestje en daar hadden ze een heel varken aan het spit. Ik vond het niet echt wat eigenlijk...
Nee, dat ziet er spannend uit, maar het is niet echt een top manier van eten klaarmaken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  † In Memoriam † maandag 27 juni 2005 @ 10:07:25 #227
43556 miss_dynastie
pi_28265008
quote:
Op maandag 27 juni 2005 10:02 schreef Doekes het volgende:
Ik was zaterdag op een feestje en daar hadden ze een heel varken aan het spit. Ik vond het niet echt wat eigenlijk...
In voormalig Joegoslavië is dit een veelvoorkomende manier van 'barbecuen'. Ik vind het zelf heerlijk, maar heb het dan ook gegeten bij mensen die weten hoe ze het klaar moeten maken
  woensdag 29 juni 2005 @ 16:20:10 #228
121913 Exciter101
Not leaving in silence!!
pi_28342479
Nu het weer tijd wordt om de buurt uit te roken, wil ik graag wat ORIGINELE bbq-tips! Dus geen hamburgers, sateetjes en spiezen met paprika en uien, maar iets echt aparts?

Iemand een goed idee?
Never want to come down, never want to put my feet back down on the ground.
pi_28342734
Ehm..... Spareribs
pi_28342786
Geen idee eigenlijk, maar waarom zou je dat willen? Al die dingen zijn toch prima te eten?

Kennissen van mij gooien frikandellen op de bbq...
Kwekker ben je niet voor even, maar voor het leven
pi_28342805
Erg lekker:

Varkenshaasspies met pofaardappelen en uienspiesjes

Ingrediënten voor 2 personen
4 tenen knoflook, in plakjes
3 el olijfolie
1 tl komijnpoeder
50 ml citroensap
50 ml sinaasappelsap
1 el verse oregano, fijngehakt
3 el koriander, fijngehakt
300 gram varkenshaas
bosje mint
6 plakjes rookspek
satéprikkers
zout/peper
3 Spaanse uien
2 grote nicola aardappelen
100 gram dobbelsteenspekjes
4 el crème fraiche
1 el bieslook

Begin met het maken van de marinade (mojo). Bak de knoflook in olijfolie en voeg de komijnpoeder toe. Afblussen met het citroen- en sinaasappelsap en het geheel tot de helft laten inkoken. Voeg als laatste de verse kruiden toe.

Snijd de varkenshaas in stukken, doe er wat zout en peper overheen en rol de stukjes in een blaadje mint en een plakje spek. Doe de varkenshaas op spiesen en leg in de marinade. Laat de spiesen een uurtje marineren. Dep ze dan goed droog en besprenkel met een beetje olijfolie. Grill ze ongeveer 6 minuten in de grillpan.

Snijd de uien in dikke plakken en doe ze op spiesen. Besprenkel met een beetje olijfolie. Grill in de pan.

Wikkel de aardappelen in de huishoudfolie en prik er een paar gaatjes in. Doe ze vier minuten op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en snijd ze van boven in.
Bak de spekjes uit in een koekenpan. Vermeng met de crème fraiche en het bieslook. Vul de aardappelen met het mengsel.
Leg twee varkenshaasspiesen en twee uispiesen op een bord en leger een gepofte aardappel naast.
Ieder zijn mening. Ik hou ook van smarties...
pi_28342975
Of deze:

Drie spiesen op de BBQ

Spiesje met Valess en groene salsa
Ingrediënten:
1 pak Valess mini’s, mild gekruid
satéprikkers
1 groene paprika
1 augurk
½ komkommer, zonder zaad
1 groene Spaanse peper, in ringen
1 el bruine basterdsuiker
1 el gembersiroop
1 el azijn
zout en peper

Spiesje van gamba’s met courgette
Ingrediënten:
6 rauwe grote garnalen
1 grote courgette, in dikke plakken
satéprikkers
1 dl ketjap manis
1 teentje geperste knoflook
2 eetlepels gebrand sesamzaad
100 gr taugé

Spiesje van dolma met paprika en geitenkaas
Ingrediënten:
6 dolmades (uit blik)
1 pot geroosterde paprika’s
satéprikkers
100 gram geitenkaas
2 tenen knoflook, geperst
1 el honing
snufje oregano
peper en zout

Spiesje met Valess en groene salsa
Doe de Valess mini’s op satéprikkers en grill ze in de grillpan.
Snijd alle groenten grof en doe ze met de resterende ingrediënten in de keukenmachine. Draai de salsa fijn en breng op smaak met zout en peper.
Leg de spiesjes op wat kropsla en serveer met de salsa.

Spiesje van gamba’s met courgette
Pel de garnalen en haal het darmkanaaltje eruit.
Haal (bijvoorbeeld met een stekertje) het zaad uit de plakken courgette, zodat er een gat in het midden ontstaat. Druk een garnaal in de courgette. Doe de courgetteplakken op de spiesen.
Meng de ketjap met de knoflook en smeer de spiesen hiermee in. Grill ze ongeveer 4 minuten in de grillpan.
Bestrooi met de sesamzaadjes en leg de spiesjes op een bedje van taugé.

Spiesje van dolma met paprika en geitenkaas
Rol de dolma’s een voor een in een plakje paprika, spies ze en grill ze in de grillpan. Leg er van de grill af een paar plakjes geitenkaas op en bedruip met wat honing. Strooi er wat oregano over en breng op smaak met peper en zout.

TIP: al deze spiesen kunnen prima op de BBQ bereid worden!!!
Ieder zijn mening. Ik hou ook van smarties...
  woensdag 29 juni 2005 @ 16:34:44 #233
121913 Exciter101
Not leaving in silence!!
pi_28343046
Tnx Feather! Dit zijn de soort recepten waar ik naar op zoek ben!
Never want to come down, never want to put my feet back down on the ground.
pi_28343093
struisvogel HEEERLIICH

en als je lekkere salade wil;

x blik perzik
x pijnboompitten
x italiaansemix
x sla
x druiven
x honing mosterd saus
x stukjes kip

kip bakken, perzik snijden, alleen in een bak mikken en ETEN
Op 09-11-2006 23:08 schreef Chriz2k
Jij bent te sexii voor Fok :{w.
  woensdag 29 juni 2005 @ 16:36:20 #235
79665 Gewoonik
Streng maar rechtvaardig
pi_28343103
quote:
Op woensdag 29 juni 2005 16:20 schreef Exciter101 het volgende:
Nu het weer tijd wordt om de buurt uit te roken, wil ik graag wat ORIGINELE bbq-tips! Dus geen hamburgers, sateetjes en spiezen met paprika en uien, maar iets echt aparts?

Iemand een goed idee?
Worsten, karbornades, kippepoten, aardappels poffen met kruidenboter er bij(deze is zeker aant te raden).
Met vriendelijke groet,
Gewoonik
  woensdag 29 juni 2005 @ 16:36:36 #236
111260 Charmian
a little joy
pi_28343117
Misschien staan er hier ook nog wel recepten:

Het grote barbecue topic 2005
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  woensdag 29 juni 2005 @ 16:37:13 #237
79665 Gewoonik
Streng maar rechtvaardig
pi_28343141
Ach jaah ik ben meer van het makkelijk en gezellig.
Met vriendelijke groet,
Gewoonik
  woensdag 29 juni 2005 @ 17:03:58 #238
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_28344187
quote:
Op woensdag 29 juni 2005 16:36 schreef Charmian het volgende:
Misschien staan er hier ook nog wel recepten:

Het grote barbecue topic 2005
Inderdaad...
Is TS misschien een beetje lui en heeft hij hoepla meteen een topic geopend zonder te kijken of er al een was
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  woensdag 29 juni 2005 @ 20:04:02 #239
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28349781
Topics gemerged.

[ Bericht 47% gewijzigd door Martijn_77 op 30-06-2005 22:23:09 ]
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 30 juni 2005 @ 22:24:17 #240
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28371245
Heeft er iemand nog goede recepten met Lam?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 30 juni 2005 @ 22:38:24 #241
66422 dutch-mamma
Silence, Exile, Cunning...
pi_28371670
quote:
Op donderdag 30 juni 2005 22:24 schreef Martijn_77 het volgende:
Heeft er iemand nog goede recepten met Lam?
Ja, hoor, kijk maar wat ik op donderdag 16 juni 2005 @ 22:46 schreef
Never explain; your friends do not need it and your enemies will not believe you anyway. (Elbert Hubbard, US author, 1856 - 1915)
  zondag 10 juli 2005 @ 10:00:56 #242
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_28674960
Wij gaan vanavond ook weer BBQ-en.

Heb worstjes, karbonades, speklappen en kipfilet.
Zelf heb ik er nog een heerlijke pasta-salade bij gemaakt en een aardappelsalade.

Dat wordt vast heerlijk!
Positive thinking, my way of thinking!
  zondag 10 juli 2005 @ 10:30:37 #243
111260 Charmian
a little joy
pi_28675268
quote:
Op zondag 10 juli 2005 10:00 schreef Annemiek78 het volgende:
Wij gaan vanavond ook weer BBQ-en.

Heb worstjes, karbonades, speklappen en kipfilet.
Zelf heb ik er nog een heerlijke pasta-salade bij gemaakt en een aardappelsalade.

Dat wordt vast heerlijk!
ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  zondag 10 juli 2005 @ 10:59:20 #244
73549 Annemiek78
Martijn_77 my favo user!
pi_28675672
quote:
Op zondag 10 juli 2005 10:30 schreef Charmian het volgende:

[..]

ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?
Nee, gewoon zo op de BBQ.. Wel in een lekkere paprikamarinade overigens.
Positive thinking, my way of thinking!
  zondag 10 juli 2005 @ 11:39:04 #245
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28676506
quote:
Op zondag 10 juli 2005 10:30 schreef Charmian het volgende:
ga je geen lekkere sate van die kipfiletjes maken?
Nee, die ga ik maken als ik vakantie heb en er de tijd voor heb. We hebben wel aardappel en pasta salade zelf gemaakt.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_28678414
Ik heb voor bij de BBQ nu een éénpits gaspitje gekocht. Op het moment wordt je doodgegooid met die dingen bij bijna alle bouwmarkten en ze zijn nog niet duur ook.
Ideaal om de satesaus warm te houden. (wel au bain marie, anders koekt het aan)
Het is zo'n gaspitje, met een spuitbus.... eh...ja... moeilijk uit te leggen. Maar ze zijn heel erg handig.
  zondag 10 juli 2005 @ 13:42:38 #247
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_28679488
quote:
Op zondag 10 juli 2005 12:57 schreef Dirkh het volgende:
Ik heb voor bij de BBQ nu een éénpits gaspitje gekocht. Op het moment wordt je doodgegooid met die dingen bij bijna alle bouwmarkten en ze zijn nog niet duur ook.
Ideaal om de satesaus warm te houden. (wel au bain marie, anders koekt het aan)
Het is zo'n gaspitje, met een spuitbus.... eh...ja... moeilijk uit te leggen. Maar ze zijn heel erg handig.
Begrijp wat je bedoeld DirkH en dat zijn idd erg handige dingen voor bij de BBQ of op de camping
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_28682364
quote:
Op zondag 10 juli 2005 13:42 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Begrijp wat je bedoeld DirkH en dat zijn idd erg handige dingen voor bij de BBQ of op de camping
Deze dingen gebruiken we om seafood te fonduen in bouillon bij ons in de restaurant.

Maar beste mensen.
Ik zoek eigenlijk een heel lekker recept voor saté kambing (lam) in ketjapsaus.
Heeft er iemand een idee hoe je het lekkerste ketjapsaus maakt, het liefst niet zo pittig en een wat stroperige en dus niet waterige saus. Een beetje het idee als de sate kambing bij Hung Kee in Rotterdam. Die zijn niet te versmaden.
  zondag 10 juli 2005 @ 15:46:10 #249
111260 Charmian
a little joy
pi_28682699
shredder sate kambing is van geitenvlees gemaakt niet van lamsvlees

maar wellicht vind je hier ergens het recept van de sate
Sate maken (Het vlees niet de saus)

of misschien hiertussen
http://www.devlamindepan.nl/index.html?sate/st0006.htm
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  maandag 11 juli 2005 @ 09:39:41 #250
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_28699746
Hier, heb je weer een stel slimmerikken die toch vloeibare brandstof gebruikten voor een BBQ
Gewonden bij barbecue op de Maas
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')