abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 20 maart 2005 @ 18:02:56 #26
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_25615357
quote:
Op zondag 20 maart 2005 17:15 schreef Euc- het volgende:

[..]

Is een normaal woord in de keuken hoor

(Geklaarde) boter, olijf/zonnebloem olie etc.
Ik weet wel wat vetstof is, ik heb het alleen nog nooit iemand daadwerkelijk horen gebruiken.
Vooral niet in deze context.

Zoals het Van Dale meldt: Vetstof: Uit vet bestaande stof.
Daar valt boter dus buiten en olie ook

Maargoed, de tip over het uitbruisen sta ik achter
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_25615488
quote:
Op zondag 20 maart 2005 17:33 schreef Euc- het volgende:

[..]
Mijn moeder heeft ook een heerlijk recept voor een quiche met fetakaas. Mocht je die willen hebben moet je maar een gil geven
*Gil*

pi_25615587
Mensen leuk al die recepten, maar daar is dit topic niet echt voor bedoeld.

Ik leg het nog een keer uit.


Je staat lekker te brietselen, en je bent een ingredient vergeten te kopen, wat dus ook wel eens gebeurd, dan kan je in dit topic een vervangend ingredient vragen, of als je vlees op hebt staan en je hebt geen idee hoe lang zoiets op het vuur moet staan...

Daar is dit topic voor.

En dat is handig, want zolang de search het niet doet...
Moeten we roeien met de riemen die we hebben.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 20 maart 2005 @ 18:12:53 #29
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_25615609
-edit- Neergezet in het goede topic..

Lekkerste hartige quiche?



[ Bericht 39% gewijzigd door Oblivion op 20-03-2005 18:15:23 ]
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  zondag 20 maart 2005 @ 18:15:41 #30
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_25615682
quote:
Op zondag 20 maart 2005 18:12 schreef Oblivion het volgende:
Mensen leuk al die recepten, maar daar is dit topic niet echt voor bedoeld.

Ik leg het nog een keer uit.


Je staat lekker te brietselen, en je bent een ingredient vergeten te kopen, wat dus ook wel eens gebeurd, dan kan je in dit topic een vervangend ingredient vragen, of als je vlees op hebt staan en je hebt geen idee hoe lang zoiets op het vuur moet staan...

Daar is dit topic voor.

En dat is handig, want zolang de search het niet doet...
Moeten we roeien met de riemen die we hebben.
Hun zijn gewoon vergeten wat er ookalweer allemaal in moet en in welke volgorde ze het klaar moeten maken. Dus leg ik het ze even uit
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_25616155
quote:
Op zondag 20 maart 2005 18:12 schreef Euc- het volgende:
-edit- Neergezet in het goede topic..

Lekkerste hartige quiche?

Dankje!

En sorry Oblivion, ik zal er niet meer om vragen!
pi_25616756
quote:
Op zondag 20 maart 2005 18:38 schreef sa-sa het volgende:

[..]

Dankje!

En sorry Oblivion, ik zal er niet meer om vragen!
Euc- had je niet mogen laten gillen...

Is al okay, goed opgelost zo toch?
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25638414
Ik ga zometeen veldsla maken, ik heb hem ooit zelf bij iemand gegeten met azijn, uitje en suiker.
Ik heb alleen geen ideeeee hoeveel azijn erin moet?? Ik vind teveel azijn in elk geval smerig, maar ik heb geen idee hoeveel teveel is

Iemand overigens nog andere tips met veldsla?
pi_25638503
Is het niet zo als je het te azijnerig vind, je meer suiker erbij kan doen?
Ik deed het trouwens met poedersuiker, lost eerder op.

Gewoon in een apart bakje klaarmaken, wil ook wel eens helpen, als het verkeerd gaat heb je je sla nog...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  maandag 21 maart 2005 @ 19:10:54 #35
38433 snijder
snijderdotcom
pi_25641861
quote:
Op maandag 21 maart 2005 16:55 schreef inkie1010 het volgende:
Ik ga zometeen veldsla maken, ik heb hem ooit zelf bij iemand gegeten met azijn, uitje en suiker.
Ik heb alleen geen ideeeee hoeveel azijn erin moet?? Ik vind teveel azijn in elk geval smerig, maar ik heb geen idee hoeveel teveel is

Iemand overigens nog andere tips met veldsla?
Voor een vinaigraitte is de verhouding 1 op 4 voor azijn - olie. Vervolgens mosterd, zout en peper toevoegen.

Maar suiker..... bah niet doen. Neem dan een frambozenazijn of een appelazijn, die zijn minder zuur.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  maandag 21 maart 2005 @ 19:27:36 #36
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25642225
't Is helemaal niet zo gek om ook iets zoets door je vinaigrette te doen. Ik doe meestal honing erdoor.

Voor veldsla zou ik doen: 3 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel balsamicoazijn, beetje honing, versgemalen zwarte peper.

En je mengt het altijd eerst door elkaar in een bakje of een shakertje, anders mengen de ingrediënten niet goed.

The love you take is equal to the love you make.
pi_25642300
Bedankt voor de tips! Ik vind dat zoete in de dressing juist lekker

En Oblivion thx voor de "aparte bakjes" tip!! Zo kon het niet mis gaan!
pi_25720905
quote:
Op zondag 20 maart 2005 16:02 schreef Martijn_77 het volgende:
Hoe krijg ik een perfecte omelet?

Heb altijd dat de boven kant nog zacht / papperig is en de onder kant zwart
Eh, hem omdraaien?
Idd, je vuur moet niet te hoog staan maar ook zeker niet te laag. Als je dan zorgt dat er genoeg boter/olie in je pan zit, kun je hem rustig laten liggen totdat de bovenkant enigszins droog begint te worden. Af en toe al wat schuiven zodat de omelet los komt van de bodem, dan kun je hem fatsoenlijk omdraaien zodat de andere kant ook gaar wordt.
Are you pondering what I'm pondering?
  vrijdag 25 maart 2005 @ 02:21:01 #39
85784 karper
vissen is me handelsmerk
pi_25723534
de tip voor de perfecte omelet.

roomboter in de pan en tijdens het verhitte uit smeren met een papiertje keukenrol.
werkt echt geniaal goed.
  vrijdag 25 maart 2005 @ 09:49:03 #40
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_25725424
Ik moet toch eens een plaatjes server gaan uitzoeken, heb hier perfect duidelijke illustratie´s hoe je een omelet bakken moet.
Voor de filmfreaks, er is een japanse film over eten, Tampopo, daar wordt ook een perfecte omelet in gebakken,.
Vraag me trouwens af waarom het Omelet is en niet Ommelet, je zegt immers Ommelet, of in het frans Omelette wat uitgesproken wordt als Omlet.
Vermoed dat men over een paar jaar dan de spelling weer eens kan vernieuwen met als doel weer lekker veel schoolboeken en woordenboeken te verkopen.
Net als het absurde Pannenkoek, ding wordt niet in meerdere pannen gebakken. Alsof NL niet lastig genoeg is.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 25 maart 2005 @ 09:54:37 #41
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25725501
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 09:49 schreef Pietverdriet het volgende:
(...)
Vraag me trouwens af waarom het Omelet is en niet Ommelet, je zegt immers Ommelet, of in het frans Omelette wat uitgesproken wordt als Omlet.
Vermoed dat men over een paar jaar dan de spelling weer eens kan vernieuwen met als doel weer lekker veel schoolboeken en woordenboeken te verkopen.
Net als het absurde Pannenkoek, ding wordt niet in meerdere pannen gebakken. Alsof NL niet lastig genoeg is.
Ik zou hier een apart topic over openen in een ander forum!
The love you take is equal to the love you make.
  vrijdag 25 maart 2005 @ 10:05:12 #42
50691 Christiaan
Futue te ipsum
pi_25725693
quote:
Op vrijdag 25 maart 2005 09:49 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik moet toch eens een plaatjes server gaan uitzoeken, heb hier perfect duidelijke illustratie´s hoe je een omelet bakken moet.
Voor de filmfreaks, er is een japanse film over eten, Tampopo, daar wordt ook een perfecte omelet in gebakken,.
Vraag me trouwens af waarom het Omelet is en niet Ommelet, je zegt immers Ommelet, of in het frans Omelette wat uitgesproken wordt als Omlet.
Vermoed dat men over een paar jaar dan de spelling weer eens kan vernieuwen met als doel weer lekker veel schoolboeken en woordenboeken te verkopen.
Net als het absurde Pannenkoek, ding wordt niet in meerdere pannen gebakken. Alsof NL niet lastig genoeg is.
www.imageshack.us, www.picserver.nl www.putfile.com www.radipshare.com etc.
Op maandag 9 november 2009 12:25 schreef Whiskey_Tango het volgende:
Dat interesseert GroenLinks voor geen meter, ze zien je als een wandelende zak euro's waar ze handig een tap in kunnen drukken voor hun socialistische hobbies.
pi_25756434
Okay, ik heb 13 eieren op staan...
En wil gevulde eieren gaan maken....
Ik heb al 1 recept van klonk, maar wil wel eens weten wat er allemaal meer mee te doen is.

Recept van Klonk.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25757759
Wat jammer dat julle me niet konden helpen.

Ik heb gedaan:

5 eieren, doormidden snijden eigeel apart in bakje doen.
eigeel, zout, peper, mayo, gemberpoeder, garam masala en verse bieslook.
Oh ja vergeten....Een stukje boursin.
Lag er nog, dus ik dacht dat kan er wel in!

Geslaagd!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:10:08 #45
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25757850
Er was ooit een heel topic over eiersalade...
The love you take is equal to the love you make.
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:10:10 #46
90061 coz
laat een bericht achter na de
pi_25757852
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 15:06 schreef Oblivion het volgende:
5 eieren
toch geen
?
Leesen verrry carefully, I weel zay zis only once
Ill quit thinking w my dick when u quit fucking with my head
pi_25758114
quote:
Op zaterdag 26 maart 2005 15:10 schreef Lienekien het volgende:
Er was ooit een heel topic over eiersalade...
Ooit ja, maar de search staat uit, tot die tijd zullen we moeten roeien...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:24:20 #48
90061 coz
laat een bericht achter na de
pi_25758163
Leesen verrry carefully, I weel zay zis only once
Ill quit thinking w my dick when u quit fucking with my head
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:25:05 #49
90061 coz
laat een bericht achter na de
pi_25758181
Leesen verrry carefully, I weel zay zis only once
Ill quit thinking w my dick when u quit fucking with my head
  zaterdag 26 maart 2005 @ 15:26:17 #50
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_25758206
The love you take is equal to the love you make.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')