Ik vraag me af wat het geheim is van een super lekkere eiersalade. Gekookte eieren in blokjes, mayonaise en ui mengen ken ik, maar hoe kun je hem wat uitgebreider maken?
eieren koken en prakken
zilveruitjes, zoetzur augurken, kerrie, paprikapoeder, tijm, bascilicum, oregano, peper, aromat, knoflook, mayonaise
alles bij elkaar doen en mengen
quote:kijk die heeft er verstand van
Op dinsdag 17 februari 2004 11:07 schreef MissyMirjaM het volgende:
hoeveelheden weet ik ff niet uit mn hoofd maar ingredienten wel
eieren koken, 2 x snijen met eiersnijder, zodat je blokjes hebt
stukjes ham
stukjes augurk
wat ui (?)
mayo
peper
zout
kerrie
allemaal door elkaar en
Eieren
ECHTE mayonaise
Appeltje
Klein beetje zout
Ter garnering: Peterselie.
ons recept: zeer succesvol op feestjes.
eieren koken&prakken
halve ui/klein uitje
halfvolle mayo (calve, proef je niks van)
kwark (evenveel als mayo)
peper, zout
en best veel kerrie
quote:het zal je verbazen hoe goed ham erbij past.
Op dinsdag 17 februari 2004 11:20 schreef lurf_doctor het volgende:
Appel en Ham horen daar volgens mij niet zo in thuis.
Wel bieslook, koksroom (iets minder mayo) en wat kruiden die je lekker vind (beetje aromat, thijm, zout en peper)
quote:inderdaad, was ik nog vergeten te zeggen: bieslook moet erin
Op dinsdag 17 februari 2004 11:20 schreef lurf_doctor het volgende:
Appel en Ham horen daar volgens mij niet zo in thuis.
Wel bieslook, koksroom (iets minder mayo) en wat kruiden die je lekker vind (beetje aromat, thijm, zout en peper)
quote:Ik zal het eens proberen, ik maak eik alleen voor feesten en partijen eiersalade en houd 'm dan meestal geschikt voor Vego's
Op dinsdag 17 februari 2004 11:21 schreef MissyMirjaM het volgende:[..]
het zal je verbazen hoe goed ham erbij past.
quote:The same here, meestal laat ik de ui wel weg.
Op dinsdag 17 februari 2004 11:26 schreef Christine het volgende:
Ik doe altijd:
- ei (gek he?)
- ui
- mayo
- kerrie
- zout
- peper
- bieslook
- mosterd
Dit alles door elkaar prakken.
quote:Hier ben ik het wel mee eens...
Op dinsdag 17 februari 2004 11:12 schreef Morwen het volgende:
Hoe minder hoe lekkerder eigenlijk
Mijn receptje:
- ei
- peterselie
- peper en zout
- bieslook
- klein beetje kerriepoeder
- mayonaise
Ei prakken en er de mayo, fijngesnipperde peterselie en bieslook, peper, zout en kerriepoeder onder mengen...
En ik eet het meestal op een mals broodje met er enkele zilveruitjes op.
quote:same here alleen dan zonder mosterd
Op dinsdag 17 februari 2004 12:35 schreef Camelio het volgende:[..]
The same here, meestal laat ik de ui wel weg.
8 eieren in blokjes (2x door de eier snijder)
beetje knoflook saus
een zakje uien dressing van de duyvis!
net zo lang mayo toevoegen tot de juiste dikte is bereikt.
Lekkerder als deze kan gewoon niet!
Mayo en maggi zijn echt essentieelquote:Op woensdag 18 februari 2004 11:17 schreef zhe-devilll het volgende:
mayo en drupje maggi
Zo maakt TM haar eiersalade ook... (water in mond loopt)quote:Op vrijdag 1 oktober 2004 13:22 schreef Martijn_77 het volgende:
[..]
Mayo en maggi zijn echt essentieel
De smippele variant maak ik meestal met:
Mayo
Zout en Pepper
Kerrie en Parika poeder
Beetje Maggi
Ei
en eventueel een heel fijn gehakt uitje
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |