abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  maandag 22 mei 2006 @ 18:30:12 #101
116562 boertie
Zonder hoofdletter dus.
pi_38093182
Bruine boterham, blaadje sla erop, paar schijfjes tomaat, flinke plak kaas, kroketje bakken en uitsmeren over de kaas, daar weer een plak ardennerham of zwartswalder shinken overheen, hier nog een paar schijfjes komkommer op en afsluiten met nog een bruine boterham.
Weet zeker dat 1 zo'n broodje genoeg is voor je lunch.
R.I.P. kat. Ik was er toch best gek mee. ;(
  dinsdag 23 mei 2006 @ 11:21:05 #102
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_38116144
klinkt als een hele gekke combi. Ik denk niet dat ik die zal testen.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_38235105
pistoletje met ham, kaas en ananas. Even onder de grill totdat de kaas is gesmolten, beetje italiaanse kruiden erbij en smullen maar
pi_38236101
Pistoletje met rosbief en ei

Wat ik wel eens klaarmaak als avondeten is een ciabatta met ham, kaas, wat sla, een gekookt eitje en dan wat mayo of thousand-islands-dressing Of een grote italiaanse bol met sla, gerookte kipfilet in plakjes gesneden en daar wat dressing overheen
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_38237063
Ik heb in Zwitserland een heel apart broodje gegeten. Nou ja.. aparte, dat dacht ik, maar het is echt heel erg lekker, namelijk:
Stokbrood (of pistoletje) ingesmeerd met cocktailsaus en dan stukjes schnitzel erop. Nog wat sla erbij en smullen. Erg lekker!
pi_38240237
Ik maak wel eens brood met stukjes kipnugget en tomaat, ook best goed te eten.
Are you pondering what I'm pondering?
  Moderator / Miss SHO vrijdag 26 mei 2006 @ 19:25:27 #107
22592 crew  Ole
pi_38241931
Turks brood, beleggen met Mozarella, tomaat, ui, pesto. Even in de oven
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  vrijdag 26 mei 2006 @ 21:15:25 #108
116562 boertie
Zonder hoofdletter dus.
pi_38246050
wit bammetje met rookvlees en stukjes hardgekookt ei Meestal haalt de helft van het beleg m,n boterham niet
R.I.P. kat. Ik was er toch best gek mee. ;(
pi_38246843
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 17:09 schreef Fokkedop het volgende:
Ik heb in Zwitserland een heel apart broodje gegeten. Nou ja.. aparte, dat dacht ik, maar het is echt heel erg lekker, namelijk:
Stokbrood (of pistoletje) ingesmeerd met cocktailsaus en dan stukjes schnitzel erop. Nog wat sla erbij en smullen. Erg lekker!
Ik heb ooit in Zwitserland een uitsmijter gegeten waarbij het brood "dreef" in een bord gesmolten kaas Was wel erg, erg lekker moet ik zeggen
Leave it to me. We're checking out.
pi_38255642
Heeel slecht broodje:

kaiserbroodje (onderste laag)
sla
tomaat
ui
hamburger
ketchup
mayo
kaiserbroodje (middelste laag)
spek
gebakken eitje
kaas
kaiserbroodje (bovenste dopje)

Het eet voor geen meter en ik heb er met 1 genoeg maar hmmmmmm..
pi_38255694
Oh en natuurlijk, zullen al voorbij zijn gegaan misschien, of gewoon al bekend zijn, pistoletje met filet americain, beetje pesto er overheen smeren (zelf doen, niet filet met pesto inbegrepen) hard gekookt eitje er over heen, beetje zout beetje peper
En pistoletjes met eerst 'n plakje kaas, dan 'n plakje ham, dan plakjes tomaat, dan veel mozzarella er over heen, en dan in de oven, en dan pesto on top
pi_38255813
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 01:09 schreef Taurus het volgende:
Oh en natuurlijk, zullen al voorbij zijn gegaan misschien, of gewoon al bekend zijn, pistoletje met filet americain, beetje pesto er overheen smeren (zelf doen, niet filet met pesto inbegrepen) hard gekookt eitje er over heen, beetje zout beetje peper
Vergeet de uitjes niet
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
pi_38255874
quote:
Op zaterdag 27 mei 2006 01:14 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Vergeet de uitjes niet
Ja dat doe ik eigenlijk nooit, te lui voor
pi_38259966
Net een (wit) stokbroodje Filet american gemaakt met een gekookt eitje en een bosuitje erop.
En niet te vergeten veeeel peper

Niet speciaal maar wel lekker
pi_38260040
Wit broodje.
Tzatziki.
Tomaat.
Feta kaas.
Zout.
Peper.

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 1 juni 2006 @ 16:10:05 #116
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_38440602
quote:
Op donderdag 1 juni 2006 14:15 schreef SuperGrovert het volgende:
Hulde aan deze lekkernij:

De Super KaasspekPita !

De Wat
De Super KaasspekPita , Luister dan stom hoerenkind

Hoe ziet zn Super KaasspekPita eruit dan

Nou , Zo dus:


Das lekker,, Hoe maak je dat ?

Je opent je tosti ijzer , flikkert dr een pita broodje in , flikkert dr kaas op , daarna spek , dan weer kaas en nog een pita bovenakntje , tosti ijzer dicht en even laten zitten todat t lekker warm is en de kaas voledig gesmolten is

Ik vind het niet lekker , Wat nu ?

Je muil dicht houden en op de rails gaan spelen of gewoon in een hoekje gaan zitten janken en krassen!

Ik vind um super lekker , Wat nu ?

Maak dt nog 1 en herhaal dit totdat je kots misselijk bent.
Daarna adoreer je um in dit topic !

Wat is dat rode op je bord ?
Ketchup ! Das lekker bij de Super KaasspekPita


Enjoy !

(ik moest um hier posten van gripper :$)
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 1 juni 2006 @ 17:40:02 #117
149847 SuperGrovert
De wuppie hut ! :D
pi_38443856
dankje martijn
  Moderator / Miss SHO donderdag 1 juni 2006 @ 18:40:21 #118
22592 crew  Ole
pi_38445977
quote:
Op vrijdag 26 mei 2006 19:25 schreef Ole het volgende:
Turks brood, beleggen met Mozarella, tomaat, ui, pesto. Even in de oven
Ik was de pijnboompitjes vergeten!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_38453686
Misschien heeft iemand dit al eens bedacht, maar ik had laatst een rood uitje fijngesnipperd en in olijfolie gefruit, daar plakjes champignons bijgedaan, zwarte peper erover, toen wat zongedroogde tomaten (uit zo'n Italiaans potje met olie) fijngesneden en erbij gedaan met wat basilicum, dit laten pruttelen. Een ciabatta broodje opensnijden, boter, wat kaas en toen het ui, champignon, tomaten mengsel eroverheen, ik vond het lekker.
  donderdag 1 juni 2006 @ 22:19:10 #120
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_38455508
vriendjelief maakt altijd een prutje met olijfolie en bruchetta en dat op een stokbroodje
even in de oven en klaar . stelt eigenlijk geen drol voor maar ziet er leuk uit als je niks in huis hebt
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_43057119
Damn iedere keer dat ik dit topic zie krijg ik onwijs honger, ben ik de enige?
pi_43060996
goeie kick
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_43061081
Stokbroodje in de oven, dan wat italiaanse kruidenzooi, mozarella, tomaat en pesto
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 20:26:07 #124
139770 Miasan
Roemer has it
pi_43114585
Een bruin pistoletje met een beetje boter, en dan doe je er vervolgens jonge kaas, salami en rauwe witlof op. Is echt zooo lekker Je kunt evt. meer/minder salami of witlof op doen, alles naar eigen smaak.
Hoofdletter, komma,
punten en grammatica.
Bericht is leesbaar.
pi_43122515
een broodje,.. is pas een écht broodje, met deze:




en verder
broodje wiener schnitzel met mayo en peper
verse boterham 'mortadella' van de lidl ( ) met mayo, peper en barbeque-smaak lays chips ertussen
ciabatta of italiaanse bol met kaas, ham, plakjes augurk en hardgekookt ei, mayo en dan even tussen de grill
pi_43122785
2 x lekker:

Broodje naar keuze
Mozzarella
Tomaat
Basilicum
Pesto
Peper & zout


Broodje naar keuze
Philadelphia roomkaas
Plakjes banaan
Walnoot
Honing of maple syrup
  woensdag 1 november 2006 @ 06:52:43 #127
269 vats
Live life to the max!
pi_43127658
klinkt echt super allemaal! helaas zit ik nu op mijn werk, en heb niets anders dan witte boterhammen met pindakaas hier... Ook best lekker trouwens. Ga vanavond wel ff lekker broodje maken denk ik wel erg lekker allemaal!!!!
  zaterdag 4 november 2006 @ 14:24:07 #128
104219 Maeksy
an·ti·held (de ~ (m.))
pi_43232259
Hoera, meer speciale broodjes fans.

Mijn reguliere speciale broodje:
- Opengesneden hard broodje (any kind)
- Salami
- Brie
- Komkommer
- Ysbergsla optioneel.

Zorg wel dat je dikke trek hebt en wat calorieën in mag nemen

Nu net gemaakt bij wijze van expiriment, maar zeker lekker:
- Opengesneden maispistolet/meergranenpistolet
- Onderkant insmeren met smeerkaas met mosterdsmaak.
- Gemengde ijsbergsla op de onderkant (met worteltjes enzo).
- Daar bovenop een paar plakken belegen kaas,
- een plak grillham,
- remoulade naar smaak.
- Bovenkant een beetje boter/margerine (optioneel).

Aanbid hier tegelijk Thomy Remoulade:
[i]Jah, 't gaat goed; ik slaap goed.
Ik sta paraat wanneer je m'n naam roept.
Ik doe m'n dans, zoek de balans.
Ik doe m'n dans, zoek de balans.[/i]
pi_43244696
Pizzabroodjes, mmmmmm, maar dan wel met verse plakjes tomaat!

Mijn broodjes van vandaag:

Nr 1:
-lekker vers volkoren brood
-besprenkelen met citroensap
- laagje sambal
-laagje eiersalade
-ei
-plakjes tomaat
-ijsbergsla
-zout naar smaak

Nr 2:
-lekker vers volkoren brood
-ook al besprenkeld met citroensap
-ook hier een laagje sambal
-pindakaas, liefst die met 100% pinda's
-Ijsbergsla
---Grtz---------Spacehamster-->
Waarschuwing: Posts van deze user kunnen een hoog gehalte aan cynisme bevatten.
  zondag 5 november 2006 @ 12:04:07 #130
269 vats
Live life to the max!
pi_43255234
Gisteravond gemaakt:

- Vers stokbrood, of anders soort brood wat je lekker vind
- Gerookte Kip in plakjes, van de filet afgesneden lekker dik dus
- Rijpe Avacado in plakjes
- Rode puntpaprika
- Rode Ui
- Rucola Sla mix

En over dit een sausje gemaakt van:

- Yoghurt - 80% ongeveer van het totaal
- Mayo
- Teentje Knoflook
- Zwarte Peper
- Rode Peper
- Grove Mosterd - mespuntje
- Ketchup - mespunte
- Vers limoen sap

Anyway dit was werkelijk een heerlijke combi op een krokant stuk stokbrood!!!
  maandag 6 november 2006 @ 17:02:06 #131
117860 B.A.Trix
Met dank aan MaGNeT
pi_43295293
Ik maak vaak tosti's met:
Kaas
Salami
Ui
Tauge
Sambal

Alles op elkaar gooien, in tosti ijzer en klaarrrrrrrrr

en dan het liefst met veel mayo en ketchup
Topic van het jaar!! Sara Raats' eigen huisjes-topic :P
pi_43295359
Ik heb dus net dit gegeten:

Croissant met perzik en brie! Mjammie
"Een droge bek is niet cool" (c) Blowersguide :')
STEM HIER Kutsmilie <------------------------------------------------
STEM HIER Kutsmilie <----
pi_43295658
quote:
Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[afbeelding]
Croissant met perzik en brie! Mjammie
Jaaaa, kaas met fruit heerlijk! Brie met appel is ook lekker, of abrikoosjes. Of geitenkaas met perzik of appel. Of gewone kaas met ananas, of oude kaas met mandarijntjes en appel hmm.
pi_43296460
Hm appel... valt te proberen
"Een droge bek is niet cool" (c) Blowersguide :')
STEM HIER Kutsmilie <------------------------------------------------
STEM HIER Kutsmilie <----
pi_43296636
op een vers afgebakken broodje doe je gerookte zalm, brie, een paar plakjes tomaat en evt een lik mayo.
pi_43298510
quote:
Op maandag 6 november 2006 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:

[..]

Jaaaa, kaas met fruit heerlijk! Brie met appel is ook lekker, of abrikoosjes. Of geitenkaas met perzik of appel. Of gewone kaas met ananas, of oude kaas met mandarijntjes en appel hmm.
En niet te vergeten: druiven.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 4 december 2006 @ 12:21:51 #137
101274 Burbo
Ajax dus.
pi_44127858
Klinkt goed
pi_44139328
oeh, dat klinkt lekker en weer es wat anders!!
Van de week proberen
quote:
Op dinsdag 1 maart 2005 13:12 schreef lordhelmet het volgende:
Stokbrood open snijden, dressing van creme fraiche, honing, zout en peper er overheen. Vervolgens eikenbladsla, gehalveerde blauwe druiven, verbrokkelde walnoot en goed veel blauwe schimmelkaas!
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
pi_44139664
trouwens, op brood.net (brood, daar zit wat in) staan ook heelijke brood recepten. Voor 'smorgens, lunch, lekkere trek, hoofdmaaltijd, alle soorten brood (turks, wit, bruin, waldkorn ed)
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  maandag 4 december 2006 @ 23:46:18 #140
3432 Whiteguy
TÜV geprüft
pi_44150759
Kleine koekenpan nemen, 1 ei in doen, dan een berg plakken kaas, dan ham, dan bovenop nog 1 ei en dit bakken met deksel op de pan zodat het bovenste ei mee bakt (op laag vuurtje).
Stokbroodje naar keuze kan vervolgens de oven in.. even 10 minuutjes en dan zijn broodje en ei tegelijk klaar.


Broodje frikandel speciaal is overigens een goeie tweede
pi_44222805
Ik neem een stokbroodje met een plakje salami, blaadje sla, komkommer, tomaat, een toefje mayo en gesnipperd uitje
hmmmm
simpel maar heel lekker!
  maandag 11 december 2006 @ 06:27:35 #142
56176 Catch22-
Ben je Blind?!
pi_44319436
stokbroodje beenham + mosterd is ook lekker...
Heel veel groetjes, Catch22
En zoals mijn opa zei: "Al is het meisje nog zo mooi, haar poep stinkt ook". Rust Zacht opa..
Met GHB nooit meer nee
Storneren een optie?
pi_44514029
Twee witte broodjes. Allebei beleggen met tomaat en ui, en er dan kaas overheen doen.
En dat in de pan. Hmmm.
  zondag 17 december 2006 @ 18:31:41 #144
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_44514147
stokbrood Anjin San


4 st. stokbroodjes
400 gr. shoarma varkensreepjes
100 gr. taughe
50 gr. courgette in reepjes
50 gr. champignons in kwarten
50 gr. ui in blokjes
zout
kikoman
japanse kruiden
sesamolie


Bereiding

Bak de stokbroodjes af.
Roerbak de ui in wat sesamolie.
Wok alle groenten.
Voeg het vlees toe.
Op smaak maken met kikoman, japanse kruiden en zout.
Serveren op stokbrood.


Niet zelf bedacht, maar wel erg lekker.

Auteur: Q-linaire
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_44520906
kipfilet in de wok...even "aanwokken" ... daar italiaanse wokgroente van de AH (prei, wortel, paprika, courgette, ui geloof ik) door heen doen.. en dan op t laatst teriyaki-honing woksaus er doorheen ...
en dit prutje in een pitah/shoarmabroodje
ik zelf vind sambasaus er erg lekker bij
There are 3 kinds of people in this world...those you want things to happen, those that make things happen, and those who just wonder what the hell happened!
  zaterdag 20 oktober 2007 @ 11:17:01 #146
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_54048945
érg nuttige toevoeging in dit topic

[ Bericht 95% gewijzigd door Muck op 20-10-2007 13:27:50 ]
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
pi_54050484
Ik vind het een goede kick! Had dit topic nog nooit gezien, en heb nu weer een hoop inspiratie voor m'n ontbijt..

Een van mijn favorieten is sinds kort een broodje tartaar speciaal:

wit puntje
Tartaar
gekookt eitje
uitjes
mayonaise
veel zout
veel peper

Alsook de Rib-eye reepjes met saus van ted

(dikke) focaccia of ciabatta
rib eye, zeer rood gebakken en in heel dunnen plakjes gesneden
rib eye op broodje leggen op een bedje van sla, tomaat, en hardgebakken uitjes an champignons
Daarop komt cheddar kaas, en de saus, en dan doe je hem heel even in het tosti apparaat/panini maker (die je met olijfolie hebt ingesmeerd)

voor de saus meng je mayonaise met yoghurt, ketchup, mosterd, honing, zout, peper, sambal, en thousand island dressing.
pi_54056405
- wit stokbrood, mayonaise, kipfilet, ei, tomaat en sla
- wit stokbrood, filet américain, augurkjes, zilveruitjes en martinosaus
- wit stokbrood, gebraden stukjes kipfilet met barbecuesaus, sla, tomaat en ei

  zaterdag 20 oktober 2007 @ 21:09:05 #149
162296 JMarsden
tempé4life.
pi_54058671
- Witte bolletjes met ayam pedis. Meestal is dit over van de vorige dag, avondeten..
- Witbrood met daarop beenham, plakjes kaas, reepjes ijsbergsla en to spice it up a bit: Eagle chilisaus, lekker heet!
"Some of the shows on the network are not my cup of tea... mainly because I don't like huge pieces of sh** in my tea." Aziz on MTV
pi_54065513
een vers gebakken baguette met kruidenkaas, sla, gerookte zalm en gravad lachs saus vd ikea

[ Bericht 2% gewijzigd door Byte_Me op 21-10-2007 02:03:54 ]
pi_54065550
quote:
Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[ afbeelding ]
Croissant met perzik en brie! Mjammie
Goeie combi!
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_54068078
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....
Het zien duurt een seconde, de gedachte blijft voor altijd.
  zondag 21 oktober 2007 @ 11:48:20 #153
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_54068441
Ik neem zo een stokbroodje frankfurterworst, uitjes, maya, ketchup en wat komkommer.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zondag 21 oktober 2007 @ 15:53:07 #154
111260 Charmian
a little joy
pi_54071660
Smeer 3 sneetjes casino wit in met mayo
beleg ëën sneetje met extra belegen kaas en een paar reepjes uitgebakken ontbijtspek, leg er het volgende sneetje brood op en beleg deze met plakjes gerookte kipfilet (niet de vleeswaren kipfilet maar echt zo'n stuk) doe hier nog wat ijsberg sla op en het laatste sneetje brood en
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 21 oktober 2007 @ 16:06:41 #155
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_54071858
Wit pistoletje, daarop beetje heinz pasta saus, ham-kaas erop, in de oven. En smullen maar
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_54086053
Waldkorn of Pain de Boulogne met avocado, tomaat, peper & zout, beetje mayo, eventueel wat pijnboompitjes...
Mijn nieuwste verslaving.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 22 oktober 2007 @ 11:56:29 #157
47819 vbmot
Are those my feet?
pi_54086512
Tegenwoordig doe ik veel met houmous, rucolasla en soms zongedroogde tomaten. Heerlijk op bruin brood of een pistoletje Binnenkort ook eens met avocado proberen en misschien moutabal.
Looking for hotspots: wardriving or whoredriving?
Personal spam: http://www.kenya2ndhand.com
pi_54089488
rucola en zongedroogde tomaten zijn overal heerlijk bij
  dinsdag 23 oktober 2007 @ 12:20:57 #159
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_54107443
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 90% gewijzigd door Sander op 17-05-2011 11:16:45 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_54109384
Stokbrood in de oven totdat-ie bijna klaar is.

Halve ui in de koekepan en wat gehakt erdoorheen, een blik tomatenpuree erbij pleuren.

Stokbrood opensnijden en de saus erin doen, paar minuten nog in de oven.

Komkommer, tomaat, sla en een honing-mosterd dressing en je hebt een heerlijk broodje.
pi_54110231
surinaams puntje met zoutvlees vind ik erg lekker
pi_54120895
broodje elem (van de broodjeszaak toen die nog in deventer zat)

stokbroodje, insmeren met sambal, daaroverheen kipkerrie, daarna tomaat, en plakken kaas. in de oven en dan warm opeten.

en welke ik nu wel lekker vind (nieuw broodjeszaakje in deventer )

stokbroodje, insmeren met pesto, plakken ardennerham, tomaat en brie. daarna ook in de oven gooien en warm opeten.
verveling, op de juiste momenten gevoeld, is een teken van intelligentie
pi_62876592
Broodje gezond maar dan met mayonaise erbij. Heerlijk
pi_62888202
tvp
pi_62897214
Avondeten vanavond: meergranenstokbroodjes ingesmeerd met wasabimayo en volgegooid met plakken in mushroom soy gemarineerde gegrillde kipfilet. Lekker!

Andere favoriet: dikke sandwich hummus met gegrillde groente (courgette, aubergine, paprika) en olijven. Mmm
pi_62904352
quote:
Op zondag 21 oktober 2007 11:10 schreef Jurk het volgende:
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....
klinkt goed ! Morgen eens proberen (ik heb nog wat dingen nodig en ik wilde toch morgen broodjes brie maken)
Nou, die van hierboven met die groenten klinkt ook wel yummie hoor!! (die bericht wijzigen functie is wel handig hoor!)
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  maandag 3 november 2008 @ 12:11:49 #167
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_62904437
Mijn topper:

onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia

Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.

Is hemels
pi_62905577
stokbroodje uit de oven met gesmolten kaas, tomaat, komkommer, ei en sla
pitabroodjes met varkensvlees, sla en knoflooksaus

Dat maak ik in het weekend vaak als mn vriend er is.

Niet heel erg speciaal, maar wel lekker
pi_62907753
wat ik ook erg lekker vind: Stokbroodje met filet americain, peper en zout, gekookt eitje, sla en wat mayo
Too much is never enough!
  woensdag 5 november 2008 @ 12:37:21 #170
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_62966242
Ik heb nu:

afbakstokbroodje met Kaas, cajunspek, tomaat, rode paprika wat wilde knoflook kruiden afbakken in de oven en dan een klodder humus erop, smaakt erg lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_62967128
Sloppy Joe - Broodje gehakt

Ingrediënten
1 kleine ui
100 g salami
200 g rundergehakt
3 dl gekruide tomatensaus (sugo)
1 eetlepel Dijon mosterd
1 eetlepel worcestershiresaus
4 kaiserbroodjes
4 blaadjes lollo biondo
1 tomaat
zout en peper

Bereiding
Snipper de ui heel fijn. Hak de salami fijn. Bak in een braadpan het gehakt eerst zachtjes tot er wat vet uit het gehakt komt, bak het daarna al omscheppend rul. Voeg de salami en ui toe en bak het geheel nog ca. 3 minuten. Roer de tomatensaus met de mosterd en worcestershiresaus erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het geheel ca. 15 minuten zachtjes pruttelen en indikken. Snijd de kaiserbroodjes open en rooster de snijvlakken onder een hete grill even bruin. Leg de onderste helften op vier bordjes. Leg op elk broodje een blaadje sla en schep de gehaktsaus erop. Garneer met plakjes tomaat en leg de bovenste helft van het broodje er weer op.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Lekker kliederen tijdnes het eten
pi_63030225
Pistoletje opensnijden,
Onderste helft insmeren met een smeerbare kaas.
Rookworst erop, eventueel doormidden gesneden.

Bovenste helft insmeren met Honing mosterd.
Beleggen met goudse kaas

Dan even de oven in (of in geval van afbakpistoletjes - Afbakken)
Sic iubeo, sic volo, et sit pro ratione voluntas mea.
pi_63030461
Een ciabatta opensnijden. Gorgonzola en een rauwe hamsoort ertussen. Dichtdoen. Een poosje in de oven en mmmmmmmmmmmmmm
pi_63033894
Bij ons is zaterdag steevast 'broodjes dag', dus ik heb wel 100 verschillende combi's geprobeerd inmiddels. De topper blijft:

Turks brood gevuld met gegrilde kipfilet, pesto, rucola, gegrilde courgette, gegrilde gele paprika en mozzerella!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zaterdag 8 november 2008 @ 11:01:22 #175
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_63049617
Broodje met ruccola, zalm, boursin en bosuitjes
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
pi_63238706
tjee,moet het allemaal zo ingewikkeld met nootjes,sla,en sauzen?(ik haat trouwens cashew noten in mn eten ook!).
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje,of voor de avonturier een pistoletje met een heerlijke hema worst(die hooguit wat opgevrolijkt word door een likje mosterd?).
Of het ouderwets risicovolle broodje tartaar met uitje...of als je kinky wil zijn zelfs mayo en een eitje??
Mijn enige eis is eigenlijk...een knapperig broodje of pistoletje,en dan kan ik zelf genieten van een oersaai broodje met o
boter en kaas!
pi_63238952
Zacht wit puntje met roomboter en kaas of filet american is jammie


turks brood met kebab bij de aldi of liddl vandaan met zelf gemaakte knoflook saus
pi_65119054
Jammer dat je bij de AH geen Italiaanse bollen kunt halen.

Ik heb in 3 maand al voor ¤ 31,- aan bolletjes gekocht bij de Boterham Expres en co.

Ik wil die dingen zelf leren maken. Wat voor saus zit daarop? Die is heerlijk.
pi_65120205
quote:
Op zaterdag 15 november 2008 04:30 schreef cindy10 het volgende:
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje
Niks, maar off-topic.
  vrijdag 16 januari 2009 @ 21:08:19 #180
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_65123218
Van de week een pita gevuld met:

Kaas
Pain d’Ardenne
rode paprika
Knoflook chutney

5 min in een voorverwarmde oven (200 gr) en smullen maar.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_65189103
Mengsel van tomatenpuree, ketchup, zout, peper, oregano en tijm. Evt nog wat olie erbij zodat het iets smeerbaarder is.
Ongebakken stokbrood opensnijden, aan beide kanten smeren, stukje gesneden mozarella erop, fijngesneden stukjes ui en tomaat erbij. In de oven en dan genieten
Het kan wel beetje smerig worden
pi_65189738
Broodje gebakken ei met aardbeienjam, smaakt beetje naar pannekoek
Verstappen 0 WDC's
pi_65230452
Goed topic!

Broodje california:

Stokbrood opensnijden, en beide kanten hetzelfde maken. Uiteindelijke ook de beide helften los opeten, anders krijgt je het zonder knoeien niet voor elkaar!
Stokbrood besmeren met roomkaas. Spek aan beide kanten bakken en op de broodjes leggen. Eitjes koken en in plakjes op de spek leggen. Naar smaak cocktailsaus en zout erop.

Heerlijk!! Ook lekker:

Broodje Carpaccio

Vers stokbrood open snijden, ook weer beide helften maken en niet op elkaar doen. (ziet er ook stuk leuker uit) Sla op het broodje leggen, daarop de plakjes carpaccio. Pijnboompitjes, parmazaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, dressing en peper en zou toevoegen

Bij albert heijn kun je zo'n pakje kopen met 2 porties carpaccio. Daar zit de kaas en dressing al in.
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_65231457


Ik ben een boodschappenbriefje aan het maken. Krijg vreselijk veel trek!

Ik ga nu een bruine afbakpistolet de oven inschuiven. Die wordt besmeerd met gezouten roomboter, en belegd met cashewnotenpasta en kaas
  dinsdag 20 januari 2009 @ 07:13:01 #185
207400 rac
Handleiding in uitvoer
pi_65234037
Tosti met zalm (wel voldoende peper en zout gebruiken)

Eigenlijk kun je al je overgebleven vlees van de avond ervoor (natuurlijk wel in de koelkast) op je broodje doen zelfs in combinatie met wat koude groentes en je favo "huissausje" er over wel of geen kaas

Let er wel op dat als je het meeneemt nogwel te eten moet zijn.

Zo kun je eindeloos varieren welk bolletje, boterhammetje ,Brood je er ook voor gebruikt of een wrap.
En heb je een oven tot je beschikking dan nog meer variatie.
  FOK!fotograaf woensdag 21 januari 2009 @ 14:14:30 #186
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_65282794
Vandaag meegenomen naar het werk, gisterenavond al gesmeerd... Maar... voor 9 uur waren ze al op en kon ik alsnog lunch kopen hier...

Witte bolletjes, klein beetje groene pesto en plakje ham. Doordat je het eerder smeert, trekt de smaak van de pesto door het hele broodje heen.....
pi_65286997
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
pi_65346780
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 16:01 schreef r2d22 het volgende:
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
Waar koop jij eigenlijk je Italiaanse bollen?
Kun je die bij AH, Super de Boer of bakkerij kopen? Wat kosten die?

En welke saus hebben ze bij de Boterham Express bij de ham/kaas Italiaanse bollen?
pi_65347182
Snee zuurdesembrood, plakjes brie, honing mosterd mix er over. Even in de oven en dan alfalfa er overheen.
pi_68653964
vers meergranendriehoek met roomboter rauwe ham kaas plakjes komkommer en eventueel beetje mayo...

yummmmmm
  maandag 4 mei 2009 @ 14:15:23 #191
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_68654769
Niet zelf gemaakt maar wel lekker:

Bartje gezond bij de Bakkerij Bart Net nog een gehaald, met mosterd dillensaus, echt jammie
pi_68656205
sandwichspread tomaat + brie

pi_68657815
Ik krijg er ook honger van. Heb pas alleen honing-monsterd saus gekocht, met Italiaanse bol, met ham, met kaas, en was al best veel kwijt aan ingredienten, maar 't was niet lekker. Die bakkerij dingen hebben veel lekkerdere Italiaanse bollen, en die honing-mosterd van de AH was helemaal niet lekker.
  maandag 4 mei 2009 @ 15:50:34 #194
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_68657991
quote:
Op maandag 3 november 2008 12:11 schreef SHE het volgende:
Mijn topper:

onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia

Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.

Is hemels
Pastrami :



Check

Mayo



Check

Dragon




laat maar
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_68672054
Hmmm ik rammel!
Hier voor de snelle hap;
oil en vinegar kruiden altijd op voorraad bruschetta of 1 van de anderen mengen en op een gehalveerd stokbrood smeren.
Of scheutje olijolfie mengen met fijngemalen knoflook en dat erop smeren.
Even onder de grill en smullen maar! Heerlijk ook bij een soepje.
Dit weekend turks brood het water staat me nu al in de mond
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_68679200
quote:
Op dinsdag 1 maart 2005 13:48 schreef Rio het volgende:
Kaas, sambal, klaar
Op donderdag 3 september 2009 23:06 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
niet? En je hebt er nooit werk van gemaakt? Of vind je haar er niet leuk uitzien.
Op donderdag 3 september 2009 23:10 schreef The_Dean het volgende:
Het is mijn zus, gast.
  donderdag 30 juli 2009 @ 22:14:36 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_71473177
Neem een kaas-uien bol, smeer hier wat mayonaise op, beleg verders met kaas, ham, plakjes ei, tomaat en komkommer, maak af met wat zuurkool.

Gisteren in Kleve gegeten, erg lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_71660477
Ik heb net een lekker broodje gemaakt!!

Kipfilet (de dungesneden a la minute versie gemarineerd met sojasaus) ketjap en peper grillen.
Op een turks mais broodje met sla, komkommer en wasabimayonaise.

Heerlijk!!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_71660626
Broodje Aap
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_71660652
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 19:59 schreef Chain_Reaction het volgende:
Broodje Aap
jam
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')