Ik heb ooit in Zwitserland een uitsmijter gegeten waarbij het brood "dreef" in een bord gesmolten kaasquote:Op vrijdag 26 mei 2006 17:09 schreef Fokkedop het volgende:
Ik heb in Zwitserland een heel apart broodje gegeten. Nou ja.. aparte, dat dacht ik, maar het is echt heel erg lekker, namelijk:
Stokbrood (of pistoletje) ingesmeerd met cocktailsaus en dan stukjes schnitzel erop. Nog wat sla erbij en smullen. Erg lekker!
Vergeet de uitjes nietquote:Op zaterdag 27 mei 2006 01:09 schreef Taurus het volgende:
Oh en natuurlijk, zullen al voorbij zijn gegaan misschien, of gewoon al bekend zijn, pistoletje met filet americain, beetje pesto er overheen smeren (zelf doen, niet filet met pesto inbegrepen) hard gekookt eitje er over heen, beetje zout beetje peper![]()
quote:Op donderdag 1 juni 2006 14:15 schreef SuperGrovert het volgende:
Hulde aan deze lekkernij:
De Super KaasspekPita !
De Wat
De Super KaasspekPita , Luister dan stom hoerenkind
Hoe ziet zn Super KaasspekPita eruit dan
Nou , Zo dus:
Das lekker,, Hoe maak je dat ?
Je opent je tosti ijzer , flikkert dr een pita broodje in , flikkert dr kaas op , daarna spek , dan weer kaas en nog een pita bovenakntje , tosti ijzer dicht en even laten zitten todat t lekker warm is en de kaas voledig gesmolten is
Ik vind het niet lekker , Wat nu ?
Je muil dicht houden en op de rails gaan spelen of gewoon in een hoekje gaan zitten janken en krassen!
Ik vind um super lekker , Wat nu ?
Maak dt nog 1 en herhaal dit totdat je kots misselijk bent.
Daarna adoreer je um in dit topic !
Wat is dat rode op je bord ?
Ketchup ! Das lekker bij de Super KaasspekPita
Enjoy !![]()
(ik moest um hier posten van gripper :$)
Ik was de pijnboompitjes vergeten!quote:Op vrijdag 26 mei 2006 19:25 schreef Ole het volgende:
Turks brood, beleggen met Mozarella, tomaat, ui, pesto. Even in de oven
Jaaaa, kaas met fruitquote:Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[afbeelding]
Croissant met perzik en brie! Mjammie![]()
En niet te vergeten: druiven.quote:Op maandag 6 november 2006 17:13 schreef Razztwizzle het volgende:
[..]
Jaaaa, kaas met fruitheerlijk! Brie met appel is ook lekker, of abrikoosjes. Of geitenkaas met perzik of appel. Of gewone kaas met ananas, of oude kaas met mandarijntjes en appel
hmm.
quote:Op dinsdag 1 maart 2005 13:12 schreef lordhelmet het volgende:
Stokbrood open snijden, dressing van creme fraiche, honing, zout en peper er overheen. Vervolgens eikenbladsla, gehalveerde blauwe druiven, verbrokkelde walnoot en goed veel blauwe schimmelkaas!![]()
Goeie combi!quote:Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[ afbeelding ]
Croissant met perzik en brie! Mjammie![]()
klinkt goedquote:Op zondag 21 oktober 2007 11:10 schreef Jurk het volgende:
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....![]()
![]()
![]()
![]()
Niks, maar off-topic.quote:Op zaterdag 15 november 2008 04:30 schreef cindy10 het volgende:
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje
Waar koop jij eigenlijk je Italiaanse bollen?quote:Op woensdag 21 januari 2009 16:01 schreef r2d22 het volgende:
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
Pastrami :quote:Op maandag 3 november 2008 12:11 schreef SHE het volgende:
Mijn topper:
onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia
Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.
Is hemels
quote:
jamquote:Op donderdag 6 augustus 2009 19:59 schreef Chain_Reaction het volgende:
Broodje Aap
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |