abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_54065550
quote:
Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[ afbeelding ]
Croissant met perzik en brie! Mjammie
Goeie combi!
Op donderdag 22 juli 2010 01:22 schreef xmamacitax het volgende:
mijn nederlands is 1000 x beter dan de joune
pi_54068078
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....
Het zien duurt een seconde, de gedachte blijft voor altijd.
  zondag 21 oktober 2007 @ 11:48:20 #153
83103 yvette1982
Respect is slechts een trend.
pi_54068441
Ik neem zo een stokbroodje frankfurterworst, uitjes, maya, ketchup en wat komkommer.
In het dagelijks leven is iedereen een acteur.
  zondag 21 oktober 2007 @ 15:53:07 #154
111260 Charmian
a little joy
pi_54071660
Smeer 3 sneetjes casino wit in met mayo
beleg ëën sneetje met extra belegen kaas en een paar reepjes uitgebakken ontbijtspek, leg er het volgende sneetje brood op en beleg deze met plakjes gerookte kipfilet (niet de vleeswaren kipfilet maar echt zo'n stuk) doe hier nog wat ijsberg sla op en het laatste sneetje brood en
The only true wisdom is in knowing you know nothing. -- [b]Socrates [/b]
I know nothing, I come from Barcelona. -- [b]Manuel[/b]
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 21 oktober 2007 @ 16:06:41 #155
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_54071858
Wit pistoletje, daarop beetje heinz pasta saus, ham-kaas erop, in de oven. En smullen maar
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_54086053
Waldkorn of Pain de Boulogne met avocado, tomaat, peper & zout, beetje mayo, eventueel wat pijnboompitjes...
Mijn nieuwste verslaving.
Are you pondering what I'm pondering?
  maandag 22 oktober 2007 @ 11:56:29 #157
47819 vbmot
Are those my feet?
pi_54086512
Tegenwoordig doe ik veel met houmous, rucolasla en soms zongedroogde tomaten. Heerlijk op bruin brood of een pistoletje Binnenkort ook eens met avocado proberen en misschien moutabal.
Looking for hotspots: wardriving or whoredriving?
Personal spam: http://www.kenya2ndhand.com
pi_54089488
rucola en zongedroogde tomaten zijn overal heerlijk bij
  dinsdag 23 oktober 2007 @ 12:20:57 #159
48288 Mikkie
Mastermind.
pi_54107443
- Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. -

[ Bericht 90% gewijzigd door Sander op 17-05-2011 11:16:45 ]
Zerg schreef:
1/1 is 1. 2/2 is 2. Basisschool breuken.
pi_54109384
Stokbrood in de oven totdat-ie bijna klaar is.

Halve ui in de koekepan en wat gehakt erdoorheen, een blik tomatenpuree erbij pleuren.

Stokbrood opensnijden en de saus erin doen, paar minuten nog in de oven.

Komkommer, tomaat, sla en een honing-mosterd dressing en je hebt een heerlijk broodje.
pi_54110231
surinaams puntje met zoutvlees vind ik erg lekker
pi_54120895
broodje elem (van de broodjeszaak toen die nog in deventer zat)

stokbroodje, insmeren met sambal, daaroverheen kipkerrie, daarna tomaat, en plakken kaas. in de oven en dan warm opeten.

en welke ik nu wel lekker vind (nieuw broodjeszaakje in deventer )

stokbroodje, insmeren met pesto, plakken ardennerham, tomaat en brie. daarna ook in de oven gooien en warm opeten.
verveling, op de juiste momenten gevoeld, is een teken van intelligentie
pi_62876592
Broodje gezond maar dan met mayonaise erbij. Heerlijk
pi_62888202
tvp
pi_62897214
Avondeten vanavond: meergranenstokbroodjes ingesmeerd met wasabimayo en volgegooid met plakken in mushroom soy gemarineerde gegrillde kipfilet. Lekker!

Andere favoriet: dikke sandwich hummus met gegrillde groente (courgette, aubergine, paprika) en olijven. Mmm
pi_62904352
quote:
Op zondag 21 oktober 2007 11:10 schreef Jurk het volgende:
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....
klinkt goed ! Morgen eens proberen (ik heb nog wat dingen nodig en ik wilde toch morgen broodjes brie maken)
Nou, die van hierboven met die groenten klinkt ook wel yummie hoor!! (die bericht wijzigen functie is wel handig hoor!)
Je bent nooit te oud om te leren....toch?
  maandag 3 november 2008 @ 12:11:49 #167
21704 SHE
Shaven, not furred
pi_62904437
Mijn topper:

onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia

Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.

Is hemels
pi_62905577
stokbroodje uit de oven met gesmolten kaas, tomaat, komkommer, ei en sla
pitabroodjes met varkensvlees, sla en knoflooksaus

Dat maak ik in het weekend vaak als mn vriend er is.

Niet heel erg speciaal, maar wel lekker
pi_62907753
wat ik ook erg lekker vind: Stokbroodje met filet americain, peper en zout, gekookt eitje, sla en wat mayo
Too much is never enough!
  woensdag 5 november 2008 @ 12:37:21 #170
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_62966242
Ik heb nu:

afbakstokbroodje met Kaas, cajunspek, tomaat, rode paprika wat wilde knoflook kruiden afbakken in de oven en dan een klodder humus erop, smaakt erg lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_62967128
Sloppy Joe - Broodje gehakt

Ingrediënten
1 kleine ui
100 g salami
200 g rundergehakt
3 dl gekruide tomatensaus (sugo)
1 eetlepel Dijon mosterd
1 eetlepel worcestershiresaus
4 kaiserbroodjes
4 blaadjes lollo biondo
1 tomaat
zout en peper

Bereiding
Snipper de ui heel fijn. Hak de salami fijn. Bak in een braadpan het gehakt eerst zachtjes tot er wat vet uit het gehakt komt, bak het daarna al omscheppend rul. Voeg de salami en ui toe en bak het geheel nog ca. 3 minuten. Roer de tomatensaus met de mosterd en worcestershiresaus erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe. Laat het geheel ca. 15 minuten zachtjes pruttelen en indikken. Snijd de kaiserbroodjes open en rooster de snijvlakken onder een hete grill even bruin. Leg de onderste helften op vier bordjes. Leg op elk broodje een blaadje sla en schep de gehaktsaus erop. Garneer met plakjes tomaat en leg de bovenste helft van het broodje er weer op.
Bereidingstijd: ca. 25 minuten

Lekker kliederen tijdnes het eten
pi_63030225
Pistoletje opensnijden,
Onderste helft insmeren met een smeerbare kaas.
Rookworst erop, eventueel doormidden gesneden.

Bovenste helft insmeren met Honing mosterd.
Beleggen met goudse kaas

Dan even de oven in (of in geval van afbakpistoletjes - Afbakken)
Sic iubeo, sic volo, et sit pro ratione voluntas mea.
pi_63030461
Een ciabatta opensnijden. Gorgonzola en een rauwe hamsoort ertussen. Dichtdoen. Een poosje in de oven en mmmmmmmmmmmmmm
pi_63033894
Bij ons is zaterdag steevast 'broodjes dag', dus ik heb wel 100 verschillende combi's geprobeerd inmiddels. De topper blijft:

Turks brood gevuld met gegrilde kipfilet, pesto, rucola, gegrilde courgette, gegrilde gele paprika en mozzerella!
Alleen met zelfspot kun je overleven...
  zaterdag 8 november 2008 @ 11:01:22 #175
43493 numero_uno
Dat zei je ja!
pi_63049617
Broodje met ruccola, zalm, boursin en bosuitjes
- I'm buttwalking... is that a crime? -
-Never underestimate the predictability of stupidity-
pi_63238706
tjee,moet het allemaal zo ingewikkeld met nootjes,sla,en sauzen?(ik haat trouwens cashew noten in mn eten ook!).
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje,of voor de avonturier een pistoletje met een heerlijke hema worst(die hooguit wat opgevrolijkt word door een likje mosterd?).
Of het ouderwets risicovolle broodje tartaar met uitje...of als je kinky wil zijn zelfs mayo en een eitje??
Mijn enige eis is eigenlijk...een knapperig broodje of pistoletje,en dan kan ik zelf genieten van een oersaai broodje met o
boter en kaas!
pi_63238952
Zacht wit puntje met roomboter en kaas of filet american is jammie


turks brood met kebab bij de aldi of liddl vandaan met zelf gemaakte knoflook saus
pi_65119054
Jammer dat je bij de AH geen Italiaanse bollen kunt halen.

Ik heb in 3 maand al voor ¤ 31,- aan bolletjes gekocht bij de Boterham Expres en co.

Ik wil die dingen zelf leren maken. Wat voor saus zit daarop? Die is heerlijk.
pi_65120205
quote:
Op zaterdag 15 november 2008 04:30 schreef cindy10 het volgende:
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje
Niks, maar off-topic.
  vrijdag 16 januari 2009 @ 21:08:19 #180
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_65123218
Van de week een pita gevuld met:

Kaas
Pain d’Ardenne
rode paprika
Knoflook chutney

5 min in een voorverwarmde oven (200 gr) en smullen maar.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_65189103
Mengsel van tomatenpuree, ketchup, zout, peper, oregano en tijm. Evt nog wat olie erbij zodat het iets smeerbaarder is.
Ongebakken stokbrood opensnijden, aan beide kanten smeren, stukje gesneden mozarella erop, fijngesneden stukjes ui en tomaat erbij. In de oven en dan genieten
Het kan wel beetje smerig worden
pi_65189738
Broodje gebakken ei met aardbeienjam, smaakt beetje naar pannekoek
Verstappen 0 WDC's
pi_65230452
Goed topic!

Broodje california:

Stokbrood opensnijden, en beide kanten hetzelfde maken. Uiteindelijke ook de beide helften los opeten, anders krijgt je het zonder knoeien niet voor elkaar!
Stokbrood besmeren met roomkaas. Spek aan beide kanten bakken en op de broodjes leggen. Eitjes koken en in plakjes op de spek leggen. Naar smaak cocktailsaus en zout erop.

Heerlijk!! Ook lekker:

Broodje Carpaccio

Vers stokbrood open snijden, ook weer beide helften maken en niet op elkaar doen. (ziet er ook stuk leuker uit) Sla op het broodje leggen, daarop de plakjes carpaccio. Pijnboompitjes, parmazaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, dressing en peper en zou toevoegen

Bij albert heijn kun je zo'n pakje kopen met 2 porties carpaccio. Daar zit de kaas en dressing al in.
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_65231457


Ik ben een boodschappenbriefje aan het maken. Krijg vreselijk veel trek!

Ik ga nu een bruine afbakpistolet de oven inschuiven. Die wordt besmeerd met gezouten roomboter, en belegd met cashewnotenpasta en kaas
  dinsdag 20 januari 2009 @ 07:13:01 #185
207400 rac
Handleiding in uitvoer
pi_65234037
Tosti met zalm (wel voldoende peper en zout gebruiken)

Eigenlijk kun je al je overgebleven vlees van de avond ervoor (natuurlijk wel in de koelkast) op je broodje doen zelfs in combinatie met wat koude groentes en je favo "huissausje" er over wel of geen kaas

Let er wel op dat als je het meeneemt nogwel te eten moet zijn.

Zo kun je eindeloos varieren welk bolletje, boterhammetje ,Brood je er ook voor gebruikt of een wrap.
En heb je een oven tot je beschikking dan nog meer variatie.
  FOK!fotograaf woensdag 21 januari 2009 @ 14:14:30 #186
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_65282794
Vandaag meegenomen naar het werk, gisterenavond al gesmeerd... Maar... voor 9 uur waren ze al op en kon ik alsnog lunch kopen hier...

Witte bolletjes, klein beetje groene pesto en plakje ham. Doordat je het eerder smeert, trekt de smaak van de pesto door het hele broodje heen.....
pi_65286997
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
pi_65346780
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 16:01 schreef r2d22 het volgende:
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
Waar koop jij eigenlijk je Italiaanse bollen?
Kun je die bij AH, Super de Boer of bakkerij kopen? Wat kosten die?

En welke saus hebben ze bij de Boterham Express bij de ham/kaas Italiaanse bollen?
pi_65347182
Snee zuurdesembrood, plakjes brie, honing mosterd mix er over. Even in de oven en dan alfalfa er overheen.
pi_68653964
vers meergranendriehoek met roomboter rauwe ham kaas plakjes komkommer en eventueel beetje mayo...

yummmmmm
  maandag 4 mei 2009 @ 14:15:23 #191
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_68654769
Niet zelf gemaakt maar wel lekker:

Bartje gezond bij de Bakkerij Bart Net nog een gehaald, met mosterd dillensaus, echt jammie
pi_68656205
sandwichspread tomaat + brie

pi_68657815
Ik krijg er ook honger van. Heb pas alleen honing-monsterd saus gekocht, met Italiaanse bol, met ham, met kaas, en was al best veel kwijt aan ingredienten, maar 't was niet lekker. Die bakkerij dingen hebben veel lekkerdere Italiaanse bollen, en die honing-mosterd van de AH was helemaal niet lekker.
  maandag 4 mei 2009 @ 15:50:34 #194
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_68657991
quote:
Op maandag 3 november 2008 12:11 schreef SHE het volgende:
Mijn topper:

onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia

Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.

Is hemels
Pastrami :



Check

Mayo



Check

Dragon




laat maar
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_68672054
Hmmm ik rammel!
Hier voor de snelle hap;
oil en vinegar kruiden altijd op voorraad bruschetta of 1 van de anderen mengen en op een gehalveerd stokbrood smeren.
Of scheutje olijolfie mengen met fijngemalen knoflook en dat erop smeren.
Even onder de grill en smullen maar! Heerlijk ook bij een soepje.
Dit weekend turks brood het water staat me nu al in de mond
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_68679200
quote:
Op dinsdag 1 maart 2005 13:48 schreef Rio het volgende:
Kaas, sambal, klaar
Op donderdag 3 september 2009 23:06 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
niet? En je hebt er nooit werk van gemaakt? Of vind je haar er niet leuk uitzien.
Op donderdag 3 september 2009 23:10 schreef The_Dean het volgende:
Het is mijn zus, gast.
  donderdag 30 juli 2009 @ 22:14:36 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_71473177
Neem een kaas-uien bol, smeer hier wat mayonaise op, beleg verders met kaas, ham, plakjes ei, tomaat en komkommer, maak af met wat zuurkool.

Gisteren in Kleve gegeten, erg lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_71660477
Ik heb net een lekker broodje gemaakt!!

Kipfilet (de dungesneden a la minute versie gemarineerd met sojasaus) ketjap en peper grillen.
Op een turks mais broodje met sla, komkommer en wasabimayonaise.

Heerlijk!!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_71660626
Broodje Aap
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_71660652
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 19:59 schreef Chain_Reaction het volgende:
Broodje Aap
jam
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')