Goeie combi!quote:Op maandag 6 november 2006 17:04 schreef VinoTinto het volgende:
Ik heb dus net dit gegeten:
[ afbeelding ]
Croissant met perzik en brie! Mjammie![]()
klinkt goedquote:Op zondag 21 oktober 2007 11:10 schreef Jurk het volgende:
Pistolet met sla, brie, pistachenootjes en een beetje balsamico....![]()
![]()
![]()
![]()
Niks, maar off-topic.quote:Op zaterdag 15 november 2008 04:30 schreef cindy10 het volgende:
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje
Waar koop jij eigenlijk je Italiaanse bollen?quote:Op woensdag 21 januari 2009 16:01 schreef r2d22 het volgende:
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
Pastrami :quote:Op maandag 3 november 2008 12:11 schreef SHE het volgende:
Mijn topper:
onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia
Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.
Is hemels
quote:
jamquote:Op donderdag 6 augustus 2009 19:59 schreef Chain_Reaction het volgende:
Broodje Aap
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |