abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_63238706
tjee,moet het allemaal zo ingewikkeld met nootjes,sla,en sauzen?(ik haat trouwens cashew noten in mn eten ook!).
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje,of voor de avonturier een pistoletje met een heerlijke hema worst(die hooguit wat opgevrolijkt word door een likje mosterd?).
Of het ouderwets risicovolle broodje tartaar met uitje...of als je kinky wil zijn zelfs mayo en een eitje??
Mijn enige eis is eigenlijk...een knapperig broodje of pistoletje,en dan kan ik zelf genieten van een oersaai broodje met o
boter en kaas!
pi_63238952
Zacht wit puntje met roomboter en kaas of filet american is jammie


turks brood met kebab bij de aldi of liddl vandaan met zelf gemaakte knoflook saus
pi_65119054
Jammer dat je bij de AH geen Italiaanse bollen kunt halen.

Ik heb in 3 maand al voor ¤ 31,- aan bolletjes gekocht bij de Boterham Expres en co.

Ik wil die dingen zelf leren maken. Wat voor saus zit daarop? Die is heerlijk.
pi_65120205
quote:
Op zaterdag 15 november 2008 04:30 schreef cindy10 het volgende:
Wat is er mis met een doodnormaal zacht puntje
Niks, maar off-topic.
  vrijdag 16 januari 2009 @ 21:08:19 #180
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_65123218
Van de week een pita gevuld met:

Kaas
Pain d’Ardenne
rode paprika
Knoflook chutney

5 min in een voorverwarmde oven (200 gr) en smullen maar.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_65189103
Mengsel van tomatenpuree, ketchup, zout, peper, oregano en tijm. Evt nog wat olie erbij zodat het iets smeerbaarder is.
Ongebakken stokbrood opensnijden, aan beide kanten smeren, stukje gesneden mozarella erop, fijngesneden stukjes ui en tomaat erbij. In de oven en dan genieten
Het kan wel beetje smerig worden
pi_65189738
Broodje gebakken ei met aardbeienjam, smaakt beetje naar pannekoek
Verstappen 0 WDC's
pi_65230452
Goed topic!

Broodje california:

Stokbrood opensnijden, en beide kanten hetzelfde maken. Uiteindelijke ook de beide helften los opeten, anders krijgt je het zonder knoeien niet voor elkaar!
Stokbrood besmeren met roomkaas. Spek aan beide kanten bakken en op de broodjes leggen. Eitjes koken en in plakjes op de spek leggen. Naar smaak cocktailsaus en zout erop.

Heerlijk!! Ook lekker:

Broodje Carpaccio

Vers stokbrood open snijden, ook weer beide helften maken en niet op elkaar doen. (ziet er ook stuk leuker uit) Sla op het broodje leggen, daarop de plakjes carpaccio. Pijnboompitjes, parmazaanse kaas, zongedroogde tomaatjes, dressing en peper en zou toevoegen

Bij albert heijn kun je zo'n pakje kopen met 2 porties carpaccio. Daar zit de kaas en dressing al in.
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_65231457


Ik ben een boodschappenbriefje aan het maken. Krijg vreselijk veel trek!

Ik ga nu een bruine afbakpistolet de oven inschuiven. Die wordt besmeerd met gezouten roomboter, en belegd met cashewnotenpasta en kaas
  dinsdag 20 januari 2009 @ 07:13:01 #185
207400 rac
Handleiding in uitvoer
pi_65234037
Tosti met zalm (wel voldoende peper en zout gebruiken)

Eigenlijk kun je al je overgebleven vlees van de avond ervoor (natuurlijk wel in de koelkast) op je broodje doen zelfs in combinatie met wat koude groentes en je favo "huissausje" er over wel of geen kaas

Let er wel op dat als je het meeneemt nogwel te eten moet zijn.

Zo kun je eindeloos varieren welk bolletje, boterhammetje ,Brood je er ook voor gebruikt of een wrap.
En heb je een oven tot je beschikking dan nog meer variatie.
  FOK!fotograaf woensdag 21 januari 2009 @ 14:14:30 #186
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_65282794
Vandaag meegenomen naar het werk, gisterenavond al gesmeerd... Maar... voor 9 uur waren ze al op en kon ik alsnog lunch kopen hier...

Witte bolletjes, klein beetje groene pesto en plakje ham. Doordat je het eerder smeert, trekt de smaak van de pesto door het hele broodje heen.....
pi_65286997
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
pi_65346780
quote:
Op woensdag 21 januari 2009 16:01 schreef r2d22 het volgende:
Zo'n grote italiaanse bol met kaas, choriso, ansjovis en knoflooksaus dan een paar minuten in de oven . Goddelijk
Waar koop jij eigenlijk je Italiaanse bollen?
Kun je die bij AH, Super de Boer of bakkerij kopen? Wat kosten die?

En welke saus hebben ze bij de Boterham Express bij de ham/kaas Italiaanse bollen?
pi_65347182
Snee zuurdesembrood, plakjes brie, honing mosterd mix er over. Even in de oven en dan alfalfa er overheen.
pi_68653964
vers meergranendriehoek met roomboter rauwe ham kaas plakjes komkommer en eventueel beetje mayo...

yummmmmm
  maandag 4 mei 2009 @ 14:15:23 #191
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_68654769
Niet zelf gemaakt maar wel lekker:

Bartje gezond bij de Bakkerij Bart Net nog een gehaald, met mosterd dillensaus, echt jammie
pi_68656205
sandwichspread tomaat + brie

pi_68657815
Ik krijg er ook honger van. Heb pas alleen honing-monsterd saus gekocht, met Italiaanse bol, met ham, met kaas, en was al best veel kwijt aan ingredienten, maar 't was niet lekker. Die bakkerij dingen hebben veel lekkerdere Italiaanse bollen, en die honing-mosterd van de AH was helemaal niet lekker.
  maandag 4 mei 2009 @ 15:50:34 #194
31057 jpg97
Otaku No Kenkyu
pi_68657991
quote:
Op maandag 3 november 2008 12:11 schreef SHE het volgende:
Mijn topper:

onsje pastrami
mayo
dragon
sla ( rucola, lollo rosso etc )
foccacia

Foccacia opensnijden en onder de grill leggen. Heb je geen foccacia, dan gewoon turks brood gebruiken, insmeren met olie, knoflook en italiaanse kruiden.
Dan brood eruit halen, pastrami erop leggen en weer terug onder de grill.
Als vlees helemaal omkrult eruit halen, mayo+ dragon mengen, flinke kwak bovenop vlees, sla erbovenop. Klaar.

Is hemels
Pastrami :



Check

Mayo



Check

Dragon




laat maar
Op dinsdag 28 februari 2006 13:50 schreef Avery het volgende:
ik ben dan nieuw ik zie zo dat jij irritant ben jpg
PieAir
Ik denk altijd heel goed na voor ik iets stoms zeg...
pi_68672054
Hmmm ik rammel!
Hier voor de snelle hap;
oil en vinegar kruiden altijd op voorraad bruschetta of 1 van de anderen mengen en op een gehalveerd stokbrood smeren.
Of scheutje olijolfie mengen met fijngemalen knoflook en dat erop smeren.
Even onder de grill en smullen maar! Heerlijk ook bij een soepje.
Dit weekend turks brood het water staat me nu al in de mond
Balorig, niet te verwarren met ballorig!
Assumption is the mother of all mistakes....
pi_68679200
quote:
Op dinsdag 1 maart 2005 13:48 schreef Rio het volgende:
Kaas, sambal, klaar
Op donderdag 3 september 2009 23:06 schreef Luctor.et.Emergo het volgende:
niet? En je hebt er nooit werk van gemaakt? Of vind je haar er niet leuk uitzien.
Op donderdag 3 september 2009 23:10 schreef The_Dean het volgende:
Het is mijn zus, gast.
  donderdag 30 juli 2009 @ 22:14:36 #197
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_71473177
Neem een kaas-uien bol, smeer hier wat mayonaise op, beleg verders met kaas, ham, plakjes ei, tomaat en komkommer, maak af met wat zuurkool.

Gisteren in Kleve gegeten, erg lekker.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
pi_71660477
Ik heb net een lekker broodje gemaakt!!

Kipfilet (de dungesneden a la minute versie gemarineerd met sojasaus) ketjap en peper grillen.
Op een turks mais broodje met sla, komkommer en wasabimayonaise.

Heerlijk!!
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
pi_71660626
Broodje Aap
Music is the harmonious voice of creation; an echo of the invisible world.
pi_71660652
quote:
Op donderdag 6 augustus 2009 19:59 schreef Chain_Reaction het volgende:
Broodje Aap
jam
What about "kinda cute, kinda hot, kinda sexy, hysterically funny, but not funny-looking guy who you could fuck" did you not understand?
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')