Ja dit is dus niet overdreven, vind het knap dat ze het binnen hield eerlijk gezegdquote:Op zondag 16 februari 2025 00:06 schreef Blues het volgende:
[..]
https://www.tiktok.com/@:mowglitch/video/7457180450151435543
Fijn dat je dat er specifiek bij vermeldtquote:Op zondag 16 februari 2025 00:23 schreef Mikeytt het volgende:
Ben nu een vegan B&J cookie dough aan het inhaleren
Jopquote:
Altijd goed, have fun!!quote:Op zondag 16 februari 2025 11:36 schreef Blues het volgende:
2 crackers met pindakaas en paturain, bakje druiven en een lekker warm gekookt eitjeThee Koffie.
Straks bij het bowlen met de kinderenhebben we een bruine fruitschaal en friet besteld
![]()
Hoi, ik heb geen magnetron dus daar geen verstand van.quote:Op zondag 16 februari 2025 16:52 schreef Treinhoer het volgende:
Ik ga (voor het eerst) butter chicken maken. Recept van de AH, lijkt niet al te moeilijk.
Nu heb ik naanbrood gehaald, maar mijn oven is kapot, en ik heb geen grill. Iemand ervaring met naanbrood in de magnetron? Of moet ik anders heel voorzichtig met een koekenpan en laag vuur (met of zonder olie/boter) naanbrood opwarmen?
Ik ben totaal niet thuis in de Indiase keuken, dus het is al spannend genoeg_!
Thanks, ik ga het gewoon proberenquote:Op zondag 16 februari 2025 17:12 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Hoi, ik heb geen magnetron dus daar geen verstand van.
Naanbrood warm ik op in mijn broodrooster of oven.
Anders gewoon in een koekenpan/grillpan, zonder boter of olie
Succes met je butter chicken
O.T. Hier kruidenzuurkool met aardappelpuree en confits de canard uit de oven
quote:Op zondag 16 februari 2025 17:41 schreef golfer het volgende:
Straks: de al sinds gisteren sudderende rendang met zelfgemaakte boemboe, nasi goreng en in roomboter gestoofde haricots verts.
quote:Op zondag 16 februari 2025 15:18 schreef borisz het volgende:
Deze stoof staat nu op
https://www.ah.nl/allerha(...)-wortel-en-pastinaak
Leffe is vervangen door Isid?or van La Trappe.
Is het je gelukt?quote:Op zondag 16 februari 2025 17:22 schreef Treinhoer het volgende:
[..]
Thanks, ik ga het gewoon proberen
Ik heb toch voor de magnetron gekozen, en dat was prima. Beetje water overheen besprenkeld en was zo warm. Ging perfect samen met de butter chicken.quote:
Kan me voorstellen, zuivel maakt curry zachter en is ook niet mijn voorkeur.quote:Op maandag 17 februari 2025 14:13 schreef Treinhoer het volgende:
[..]
Ik heb toch voor de magnetron gekozen, en dat was prima. Beetje water overheen besprenkeld en was zo warm. Ging perfect samen met de butter chicken.
Zonder de naan was het niet zo denderend, ik vond toch dat de zuivel er door heen iets teveel heerste (kip was gemarineerd in vers citroensap, geraspte knoflook, massala kruiden en griekse yoghurt). Op het laatst moest er nog 125 gram slagroom door de kip/saus en dat was eigenlijk iets te zuivelachtig qua smaak voor ons. (Plus ik vind koken met zuivel erg lastig, voor je het weet schift het).
quote:Op maandag 17 februari 2025 14:34 schreef golfer het volgende:
En vanavond maak ik paddenstoelenrisotto met o.a. gemengde paddenstoelen en gewelde (eerst gedroogde) eekhoorntjesbrood. Daarbij botersalade met een vinaigrette.
Oh goed idee om dit een keer te maken!quote:Op maandag 17 februari 2025 10:49 schreef Zoddie het volgende:
Van de week ineens erg zin gekregen in Griesmeel pudding die mijn moeder vroeger af en toe maakte.
Moest even zoeken naar de Griesmeel zelf, maar een pak gevonden, melk, slagroom, vanille extract.
Zaterdag gemaakt en laten koelen zoals in recept in de koelkast, was lekker en stijf maar de griesmeel smaak was er een beetje af.
Gisteren opnieuw gemaakt, nu nog warm, en zo veel lekkerder, elke hap was een feest met een beetje aardbeiensaus erop.
Heerlijk! Ga ik weer vaker maken.
Moet ik ook weer eens maken, of variant. waar de gries is vervangen door Bitterkoekjes.quote:Op maandag 17 februari 2025 10:49 schreef Zoddie het volgende:
Van de week ineens erg zin gekregen in Griesmeel pudding die mijn moeder vroeger af en toe maakte.
Moest even zoeken naar de Griesmeel zelf, maar een pak gevonden, melk, slagroom, vanille extract.
Zaterdag gemaakt en laten koelen zoals in recept in de koelkast, was lekker en stijf maar de griesmeel smaak was er een beetje af.
Gisteren opnieuw gemaakt, nu nog warm, en zo veel lekkerder, elke hap was een feest met een beetje aardbeiensaus erop.
Heerlijk! Ga ik weer vaker maken.
Oh heerlijk. Ik kan regelmatig niet zo goed (normaal) eten ivm slokdarmproblematiek dus dit is een goede en lekkere aanvulling aan de soep en yoghurt ed. Ik doe er dan wel amandelextract door ipv vanille.quote:Op maandag 17 februari 2025 10:49 schreef Zoddie het volgende:
Van de week ineens erg zin gekregen in Griesmeel pudding die mijn moeder vroeger af en toe maakte.
Moest even zoeken naar de Griesmeel zelf, maar een pak gevonden, melk, slagroom, vanille extract.
Zaterdag gemaakt en laten koelen zoals in recept in de koelkast, was lekker en stijf maar de griesmeel smaak was er een beetje af.
Gisteren opnieuw gemaakt, nu nog warm, en zo veel lekkerder, elke hap was een feest met een beetje aardbeiensaus erop.
Heerlijk! Ga ik weer vaker maken.
Altijd als ik in de supermarkten kant en klare griesmeel pudding zag en ze probeerden hadden ze ALTIJD amandelextract er bij door en die vond ik afschuwelijkquote:Op maandag 17 februari 2025 23:15 schreef praadje het volgende:
[..]
Oh heerlijk. Ik kan regelmatig niet zo goed (normaal) eten ivm slokdarmproblematiek dus dit is een goede en lekkere aanvulling aan de soep en yoghurt ed. Ik doe er dan wel amandelextract door ipv vanille.
Tonijnsteak is geen aanrader. Sausje en puree maakt veel goedquote:Op dinsdag 18 februari 2025 16:42 schreef golfer het volgende:
Vanavond maak ik tonijntataki met sesamzaad en een soja/gembersaus en daarbij een aardappel-tuinerwtenpuree.
Jammer, klinkt wel lekker namelijk!quote:Op dinsdag 18 februari 2025 19:47 schreef Magica het volgende:
Had gisteren citroenrijst met kaasballetjes en chiliboter. Helaas nogal mislukt want de rijst was niet gaar (moest in de oven)![]()
Vandaag maar gewoon rode koolstamppot met gehaktballen
Mag jij dat zeggen? Ja dat mag je zeggenquote:Op dinsdag 18 februari 2025 18:27 schreef Kanaroe het volgende:
Spaghetti met een saus op basis van sjalot, pancetta, knoflook, selderij, wortel, tomaat uit blik, rode wijn, kippenbouillon en uit elkaar getrokken eendenboutjes die over waren van het weekend.
Rucola en parmezaan erbij
Was erg lekker, al zeg ik het zelf
Ja de smaak was wel ok. En chiliboter moest er voor uitserveren overheen dus had ik gedaan. Maar daarna nog eens 20 min in de oven gehad en was nog niet gaar. Weet niet waar het aan lag. Ik volgde precies het receptquote:
Voortaan de rijst even meekoken en dan pas in de braadslee/schaal.quote:Op dinsdag 18 februari 2025 23:59 schreef Magica het volgende:
[..]
Ja de smaak was wel ok. En chiliboter moest er voor uitserveren overheen dus had ik gedaan. Maar daarna nog eens 20 min in de oven gehad en was nog niet gaar. Weet niet waar het aan lag. Ik volgde precies het receptdie oventijd had ipv 25 min 50 min moesten zijn
quote:Op woensdag 19 februari 2025 17:32 schreef golfer het volgende:
Vanavond: een maaltijdsalade met pasta, gerookte kip, bladsla, tomaten, gegrilde gourgette en een dressing.
Oh dit ziet er echt dikke prima uit!quote:Op woensdag 19 februari 2025 18:04 schreef praadje het volgende:
Flatbread besmeerd met soja-cremefraiche en belegd met gerookte zalm, rode ui, citroensap en kappertjes. 5 minuutjes in de oven. Heel erg lekker
[ afbeelding ]
Doop je de pannenkoeken dan ook in de erwtensoep?quote:Op woensdag 19 februari 2025 19:57 schreef Magica het volgende:
Erwtensoep van mijn schoonmoeder en pannenkoeken
Nee dat niet. Jij wel?quote:Op woensdag 19 februari 2025 20:28 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Doop je de pannenkoeken dan ook in de erwtensoep?
Ja eerst erwtensoep daarna pannenkoeken. Is lekker hoorquote:Op woensdag 19 februari 2025 21:09 schreef SoS87 het volgende:
[..]
Ik heb nooit pannenkoeken bij de erwtensoep![]()
Die aardappeltjes van jou zien er altijd zo lekker uitquote:Op donderdag 20 februari 2025 18:01 schreef Curiosity het volgende:
[ link | afbeelding ]
Kogelbiefstuk met Stroganoff saus,champignons en gebakken aardappelen.
Dank je 😀quote:Op donderdag 20 februari 2025 18:49 schreef Magica het volgende:
[..]
Die aardappeltjes van jou zien er altijd zo lekker uit
Van welk merk?quote:Op vrijdag 21 februari 2025 18:55 schreef MadMaster het volgende:
Ik ben net door mijn echtgenote gefopt met namaak kip in de curry, met naanbrood en boontjes.
Dat het fake kip was, heb ik niet gemerkt. Het smaakte prima…
Van de vegetarische slager, als ik mijn echtgenote mag geloven.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |